![]() |
#4621 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() mój tż lubi ten 4 sery, a mi to tak śmierdzi... ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
|
mi to akurat też; a najlepsze, że ten sos sie nazywa 4 sery z brokułami chyba, a te brokuły w środku, to takie dziwne coś
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co nikogo nie ma jak ja jestem ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-12-12 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Zakorzenienie
|
Heja banana..jak dziś atmosferka tutaj? nie miałam dziś czasu ale jestem na chwile, nie nadrobię teraz bo nie dam rady..ktora mi tu dzisiejsze Wasze łajzazowanie stresci, hę??
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-12 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
ej cholera, naczytałam się o tych Waszych problemach bożenkowych i coś mnie piecze
![]() ![]()
#4626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Elllmi, ależ masz produkcję postów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tż ma jutro urodziny, z tej okazji jedziemy kupić dywan ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze 2strony.....ale już, Wam napiszę.nie wiem czy kiedyś pisalam ale z tz poznaliśmy się przez nk....to było w październiku 2009r, w maju następnego roku -wracając z Majowki z Węgorzewa, zajechaliśmy do Gołębiewskiego w, Mikołajkach na basen...i on tam na basenie biedny kombinowal cos ze do szatni sie wroci, to czekalam na niego w jakuzzi...i tam w tych babelkach sie oświadczał...ale nerwa mial zeby mu pierscionek nie uciekl
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-12 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż mi głupio ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahah czytam ten wątek o dziwnych naziwskach kiełbasa-krakowska mnie rozwala ![]()
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wooow...ales nakupila..ja mam dopiero 3% ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
jak klikniesz na ilośc postów przy temacie to widać
![]()
#4634 |
Zadomowienie
|
Pstryniu staraj się jakoś wciskać to pulneo bo ten syrop jest dość ważny, różnie o nim mówią, niekoniecznie dobrze, listy skutków ubocznych lepiej nie czytać, ale ja go doceniam bo nam parę razy pomógł uniknąć antybiotyku przy Grzesiu. Ja jakoś nigdy nie dawałam lipomalu ale on chyba jest dobry w smaku? To próbuj nabierać do strzykawy po nurofenie najpierw pulneo, potem lipomal - jest szansa że jak się zasłodzi lipomalem to może się nie zorientuje że pulneo niedobre. Ja tak daję, w jednej strzykawce, mam takiewiększe po 8 i po 10 ml. Na noc nie tylko można ale wręcz trzeba, to się podaje 3 razy dziennie. Pulneo nie jest wyksztuśny, syropy wyksztuśne podaje się tylko rano i po południu. I nie panikuj tak z tą krtanią, pisałam że jak Was dopadnie krtań to nie będziesz miała wątpliwości że to to, skoro masz wątpliwości to to nie to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale jaja, ale nastukałam ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zadomowienie
|
Jeszcze jedno Pstryniu - to nie jest tak że dziecko raz szczeknie a Ty je wystawiasz w piżamce za okno byle zdążyć. Jeśli się dusi, nie może złapać oddechu - wtedy nie ma żartów, owijasz w cokolwiek ciepłego i na zimne powietrze żeby się krtań rozszerzyła. Jeśli paskudnie kaszle ale sobie jakoś radzi, nie ma duszności, to spokojnie zdążysz je normalnie ubrać i wyjść. No i pewnie zdarzają się też łagodniejsze przypadki, gdzie w ogóle się obywa bez takich akcji, tyle że dziecko sobie pokaszluje trochę szczekająco
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
A ile Wy macie?a,ile ja mam? Ja nie umiem tego znaleźć...ale ze mnie jełop...
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
nie, nie, tych bym zauważyła, że mi się po domu pałętają ![]() własnie to robię ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- neti, masz 188 i jesteś na 6 miejscu
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |||||||
Rozeznanie
|
Hejo. Czytałam wątek z nazwiskami, normalnie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Laski, szok z tą Ikeą! Dzisiaj ściągam lampkę. Słuchajcie moje dziecko dzisiaj rano wciągnęło kabel z lampki do łóżeczka i się nim bawiło... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
i Twoje nazwisko tez się tam przewijało :P
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 9 %, ale mam kartę na spółę z ciotką. Mam drugą kartę do jej konta, jej synek już ma 2 lata i 3 miesiące, więc się uzbierało. Ostatnio wydedukowałam, że muszę wsiąść sobie drugą. Założyć kartę i zawsze coś kupować na nią.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zadomowienie
|
Yellow lepiej sciagnij, albo niech tz przymocuje porzadnie do sciany ...
Bokeh dzieks za pierniczkowy przepis .. mam make zytnia, jutro zrobie te last minite z lukrem ... zrobie od razu z podwojnej porcji bo czytalam komenty pod przepisem ... Laski w koncu sie zmobilizowalam ruszylam dupe i poszlam biegac. po prwie miesiecznej przerwie ... okazalo sie ze z forma nie jest tak zle i bez wiekszych problemow prawie 5 kilosow bieg laczony z marszem jak ju nie mialam tchu ... jutro dzien wazenia i ide do watku odchudzaniowego ... mimo niepowodzen jedzeniowych przez ten czas jak nie biegalam, moze sie uda.do konca roku 75 wazyc ... zobaczymy jutro co waga pokaze .... wiem ze wczesnie na takie pytania ale macie juz plany sylwestrowe ??
#4646 |
Rozeznanie
|
Edit. Nie ma to jak otwarte dwa okienka klubu i wątku i na klub odpisywać tutaj
![]() Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-12-13 o 00:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | ||
Zakorzenienie
|
ja za miesiąc będę miała 8%
Cytat:
Cytat:
No i żadna nie odpowiedziała mi czy po katarku pojawiły się bezdechy???? Zastanawiam się nad kupnem... ale boję się o te bezdechy.... Pisałam Wam, że ciągle nasłuchuję czy Paulina znowu nie ma duszności i że chyba już za bardzo panikuję... jak tylko przyjdzie nam kasa to kupuję pulsoksymetr... Już za 100zł można kupić... Będę już spokojniejsza... jak tylko coś się zacznie dziać to będę mogła sprawdzić w domu i będę wiedziała czy już jechać do szpitala czy to tylko fałszywy alarm.... A tymczasem mykam spać... tzn poczytać, bo inaczej nie zasnę... Wciągnęło mnie Echo winy Charlotte Link... Zaraz skończę.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moich rodzicow natomiast prosil na pismie, poniewaz po oswiadczynach tylko ja do Pl wracalam, a ja to tylko tlumaczylam. ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:31 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ---------- Cytat:
https://www.google.co.jp/search?q=%E...ml%3B640%3B429 ---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ---------- https://www.google.co.jp/search?q=%E...ml%3B240%3B320 iPhoneから送信 ---------- Dopisano o 02:37 ---------- Poprzedni post napisano o 02:34 ---------- http://millibar.hamazo.tv/e4739395.html Przekonalam Cie? ;-) ---------- Dopisano o 03:48 ---------- Poprzedni post napisano o 02:37 ---------- ezzo szkoda, ze mnie w Pl nie, ma to wpadlabys na kawke i sie ogrzac. Przepis na kleik: Polecam ryz japonski, ale z racji, ze jest drogi mozna go zastapic ryzem wloskim czy kalifornijskim do risotto. Zasada jest tak, ze tyle ile ryzu gotujesz, tyle samo wody potrzebujesz. Wiec potrzebna bedzie szklanka ryzu i szklanka wody. Ryz najpierw trzeba dokladnie wyplukac - pierwszy raz przelac woda i natychmiast to wode odlac oraz kolejne 3-4 razy nalac wode, pogmerac troche reka, by dokladniej oplukac i odlac wode; czynnosc powtorzyc az bedziesz odlewac czysta wode. Oplukany ryz wyloz na sito, by odciekla woda z plukania. Trwa 5-10min. Pozniej ryz wlozyc do garnka z grybym dnem, w ktorym bedziesz gotowac, zalac woda (przypominam szklanka ryzu - szklanka wody, ewentualnie, 2-3 lyzki stolowe wiecej, by uniknac przypalenia) i zostawic pod przykryciem na godzine. Na duzym ogniu doprowadzic wode do wrzenia i nastepnie zmiejszyc gaz do minimum i pod przykryciem (najlepiej pokrwyke owinac czysta sciereczka bawelniana lub lniana) gotowac ok 20-30min. Jak ryz bedzie miekki i blyszczacy, to znaczy, ze jest gotowy, ale to jeszcze nie koniec, najlepiej zostawic go na 10min pod przykryciem, zeby dochodzil w garnku pod wplywem pozostalej w nim pary wodnej. Tak przygotowany ryz mozecie zjesc z tz na obiad, a dla Tomka odloz troche do naczynia i wraz z woda (2,3 razy wiecej niz ryzu) na 1-1,5min do mikrofalowki (owinac luzno folia). Jesli nie masz mikro, to mozesz ryz dusic w garnku, ale to bedzie trwalo i trwalo. Daj znac, jesli sie podejmiesz. bokeh btw, co z Twoim wyzwaniem? Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-12-13 o 00:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
Mamy
![]() ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#4650 |
Zakorzenienie
|
To teraz moge sie jak ludz przywitac.
Czesc! Spakowalam nas na weekend a bylo to nie lada wyzwanie - potrzebne nam beda stroje formalne na sobote i takie, ktore mozna zniszczyc na niedziele. Wczoraj t. przyjechala z siostra tz. Chcialam przed wyjsciem na kolacje uspic Yae, ale tz ciaglymi telefonami, gdziez to sie podziewam, skutecznie mi to uniemozliwial. W koncu poddalam sie i Yae do 23 bawila sie z t. a ja sie "resetowalam". Sadzilam, ze wychodzimy tylko we dwojke a tu sie okazalo, ze to kolacja sluzbowa. Niemniej bylo przesympatycznie. lady party trwa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.