|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV
E tam ja lubie sie pochwalić jedzeniem które robi mój tż
niech każdy wie co dobrego jem W końcu i tak każdy wrzuca co chce Dla mnie np bez sensu jest wrzucanie zdjeć z internetu, nie zrobionych przez siebie zapraszam www.instagram.com/cCamillac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#962 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
- wątpię by był jakiś, który nie niszczy. Zaszalałaś![]() Robię placucha w sumie to 2 pół z kruszonką i owocami. Druga polówka czekoladowy mokry- ciekawe czy coś wyjdzie z tego eksperymentu
|
|
|
|
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#964 | ||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
![]() Ja też w sumie teraz nie mam czasu na wizaż, bo kolejny dzień zostałam w pracy do 21.00 ale chwilę zawsze znajdę, żeby się przywitać ![]() Ja planuję w piątek wieczorem porządnie wysprzątać dom, (bo w ciągu ostatnich dwóch tygodni jedynie go ogarniałam) w sobotę wieczorem przychodzą znajomi na film i popcorn a w niedziele jadę z koleżanką do primarka ![]() Cytat:
|
|
|
#965 |
|
Carpe Diem!
|
Witam w czwartek
Już za tydzień będę się pakować
|
|
#966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Wczoraj byłam u fryzjera i jestem bardzo zadowolona TŻ mówi, ze nie widać różnicy ale ja ja czuje, mam duzo lżejsze włosy plus Panie pochwaliły, ze widać ze zadbane są wiec opłacało sie olejowanie ![]() Cytat:
Mmmm brzmi pycha! Jak wyszło? Cytat:
Ooo primark <3 ja mam w tym semestrze zajęcia tylko do 15. W sobotę idę do TŻ kuzyna na mini wigilie, a niedziela pewnie jakieś piwko z kimś ![]() Ulala ale szybko leci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
|
#967 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek!
Cytat:
no ale były dwie za 13 i za 17 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja nie mam ![]() Cytat:
Cytat:
?Cytat:
Cytat:
hahahha
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Oj limon ciasto, placek jaka to róznica
![]() Od wczoraj czytam wspaniała ksiązkę "Piasek w butach" zaczęłam inną, ale mnie nie wciągnęła, więc zaczęłam ta i jest super. Kupiłam ją jakiś czas temu na allegro. Idę robić farsz na pierogi, a mama zrobi resztę. Ja mam dziś dużo roboty bo tz przyjedzie o 16, a potem do niego na weekend jedziemy
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie jest różnica
ale teraz ogólnie żartowałam, jeśli nie widać ![]() ide do pracu, do usłyszenia wieczorkiem!
|
|
#970 | |
|
Konto usunięte
|
Hi
Cytat:
^^Lady taki zwykły klik następnym razem zrobię z musem będzie jeszcze lepszy ![]() Limonko piekłam placka Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-12-12 o 11:09 |
|
|
|
|
|
#971 | ||
|
Zakorzenienie
|
hahah Lemon, ja nawet nie ogarnęłam, myślałam, że jesteś w szoku że Sonne robi ciasto
![]() ![]() a jak u Ciebie mówi się na ziemniaki? Albo kapcie? Wychodzisz na dwór czy na pole? to chyba 3 takie najbardziej różniące się w Polsce określenia. Czy są jeszcze jakieś? kurcze Pan z poczty obudził mnie o 8.30 i musiałam w piżamie lecieć - znowu jeszcze tyle rzeczy ma przyjść, że mnie zapamiętają jako ta Pani ze Sz*****ów w piżamie Cytat:
![]() dodałam ta o której piszesz do Chcę przeczytać ![]() Cytat:
najlepsza metoda i zaznaczam, że da się ja wróciłam tak i teraz farbuje tylko jakimś kremem koloryzującym albo henną tylko kup sobie Lemon, szkoda oczu, żeby na kompie czytać. Tylko formatuj sobie z pdf do mobi - łatwiej się czyta ![]() jak wyszedł placek? ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- aa TŻ pokazałam tył (włosów ![]() ) i powiedział, że z tyłu widzi różnicę - miałam takie wycieniowane w takie jakby V a teraz są na prosto ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- oglądałam wczoraj Grawitacje. Bardzo mi się podobała, ładne zdjęcia i trzyma w napięciu. Polecam
|
||
|
|
|
|
#972 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzisiaj będę próbować sodę mam nadzieję ,że mi nie wylecą włosy Placek się udał pięknie wyrósł^^ smakował nie tylko mi tak więc jest dobrzeEdytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-12-12 o 12:00 |
|
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie na dwór się idzie ![]() hehe ;d taka o ta piżamka, widać że piżamka :P jak Ci wylecą to już naturalne odrosną ![]()
|
|
|
|
|
|
#974 |
|
Holy Crap!
|
Witam
![]() Dzisiaj byłam znowu za stażem. Łącznie w tym i w tamtym tygodniu zaliczyłam 30 miejsc i nic
|
|
|
#975 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a włosom niby nic się nie stało^^U mnie w mieście niestety podobnie. Nic nowego nie powstaje a za to co chwilę coś likwidują. Zresztą w okolicach podobnie
Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-12-12 o 15:28 |
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nada nie zacytowało miTwojego postu, a klikałam
![]() nie no, ja wierzę w Sonne, ze z niej wspaniały kuchcik heheheh u mnie się mówi na podwórko/na dwór, ale wiem że w innych okolicach mówi się na pole i na kapcie mówi się kapcie, a wiem że np. na pomorzu mówi sie laczki a co do ziemniaków to ziemniaki a jak można powiedziec inaczej ? kartofle ? tak tez się mówi, ale rzadko, raczedj ziemniaki. No i oczywiście CIASTO a nie PLACEK hehehehehhehehehheheheCytat:
nie ma nagich żeby nie było :P ale mam pełno zdjęć to po co ktoś ma je widzieć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wiem !!! Peruke kup o Twoim kolorze włosów :P a wmięzy czasie Twoje będą odrasta natural pod spodem ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Dziewczyny orientujecie sie może jak to jest z pieniążkami z urzędzu ?? bo dostałam stypendium, czyli na kartce w urzędzie napisane ile będę dostawać. No i dziś wchodze na konto, a tam jest 200 zł mniej niż napisane było. Czy w takim razie ściągają kasę na ubezp. itp. tak jak przy normalnej umowie o pracę ? Wie któraś ? bo się zdołowalam serio ;| żebym nie dostała "stypendium"czy jak to się zwie, to bym miała 500 zł, bo normalnie to przecież staż 844 czy jakoś tak, no masakra. nic nie kumam. jestem zła ;/ bo inna dziewczyna nie jest w urzędzie, a dostaje prawie dwa razy tyle co ja :[ i to jest niesprawiedliwe ;((((((((((((
|
|
|
#978 |
|
Konto usunięte
|
Lepiej wyczyść wszystko z kompa bo nigdy nic nie wiadomo
A gdzie tam peruka to już wolę mieć kolor, który mi się nie podoba edit. A co najlepsze u mnie na umowie stażowej napisali samą kwotę nie dodali nawet czy to netto czy brutto więc też się zdziwiłam :-]
Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-12-12 o 22:10 |
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#980 | ||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
Cytat:
) a piecze się placek. Chociaż słowa "placek" używa się już coraz rzadziej. Ja np mówię ciasto.
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz zapaliłam drugą swieczkę, truskawki w bitej śmietanie, i musze powiedzieć, że załuję że kupiłam yk, to nie są zapachy dla mnie, czułam dużo fajniejsze od tych, a tu tyle kasy, a tak na prawdę niczym nie zachwyciły, wręcz odrzucają ;/ zawiedziona jestem no, rodzinka też jak czuje to się krztusi, nosy zatyka, i każe to zgasić hahaha ;p jakieś moze mamy dziwne nosy ![]() jeszze 8 zapachów przede mną do sprawdzenia, moze a nóż jakiś się znadjzie ładny hehe Dobra, lecę spać, dobrej nocki dziewczynki
|
|
|
#982 | |
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
I palę bardzo mało tego wosku. Czasem wrzucam nawet 1/8 tarty
|
|
|
#983 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystawiaj teraz, więcej zarobisz - może ktoś się na prezent pokusi Netbooków podobno już nie produkują - tak słyszałam. Ludzie wolą tablety kupować. Cytat:
![]() Cytat:
a placek na równi z ciastem i o laczkach słyszałam ![]() Cytat:
Trzymam kciuki, jeszcze trochę do wypróbowania jest
|
||||
|
|
|
|
#984 | |
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
Ja to miałam jednak szczęście ![]() Witam w piąteczek
|
|
|
#985 |
|
Konto usunięte
|
Hi a no to Limonko podobna sytuacja. Na papierze marna kwota w rzeczywistości jeszcze marniejsza
Tak nada pracowałam tam kilka miesięcy. Co tam ciekawego dzisiaj porabiacie
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Mnie czeka dzisiaj intensywna praca nad projektami plus pierniczki ![]() Sonne czyli jednak bywa ze zatrudniają po stażu, fajnie ![]() Lemon a ty na ile m-cy podpisałaś umowę? Lady to dzisiaj dzień intensywnej pracy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#987 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejo
Cytat:
i czytałam o każdym opinie, w większości byli ludzie zadowoleni, tylko nie ja;/ Cytat:
nie pachną tak jak są opisane ja przynajmniej z tym się nie zgadzam mnie samo wąchanie wosku w opakowaniu się nie podobało, i już bym wtedy nie kupiła jakbym kupowała na miejscu, a jak wrzuciłam do rozpuszczenia to po prostu ten zapach stał się intensywniejszy. Ten gdzie igły i jabłka to w ogóle nie czuć zapachu żadnej choinki ani jabłka, to jest tak śmierdzący zapach że szok ;/ te truskawki w bitej śmietanie to juz zapach delikatniejszy, słodszy, ale mimo wszystko to nie to, jest ładniejszy od igieł, ale też nie jestem zachwycona;/Cytat:
zła jestem co do tej kasy, bo miałam tyle planów, a teraz wychodzi na to że ponad połowę z tego wydam na benzyne i g*** mi zostanie źle mi o ! ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Nada mam jeszcze pytanko do Ciebie, bo pewnie sieorientujesz;p jeśli ja cały czas wykupuję sobie co miesiąc pakiet na darowe smsy w playu to czy mogłabym wykupić też pakiet na darmowe rozmowy jednocześnie ? Czy to się wyklucza ? Bo wydaje mi się że raczej albo jedno albo drugie, ale nie wiem, może mnie oświecisz ?
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten piekny i słoneczny dzień
|
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję z tą kasą :/ jeżlei to Cię pocieszy to mi robią problemy z kasą z praktyk. Tak się w☠☠☠☠****, że szkoda gadać |
|
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
ugotowalam jakieś 3 litry sosu bolognese , jeszcze tylko makaron, kto chce?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

niech każdy wie co dobrego jem

- wątpię by był jakiś, który nie niszczy. Zaszalałaś
w sumie to 2 pół z kruszonką i owocami. Druga polówka czekoladowy mokry- ciekawe czy coś wyjdzie z tego eksperymentu

miłej szkoły i do zobaczenia 

a włosom niby nic się nie stało^^