Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-11, 13:37   #961
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV

E tam ja lubie sie pochwalić jedzeniem które robi mój tż niech każdy wie co dobrego jem
W końcu i tak każdy wrzuca co chce
Dla mnie np bez sensu jest wrzucanie zdjeć z internetu, nie zrobionych przez siebie

zapraszam www.instagram.com/cCamillac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-11, 16:11   #962
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
możn ana allegro kupić jakiś dekoloryzator co niby nie niszczy włosy, ale o domowych sposobach nie słyszałam.
Wczoraj w ogóle zrobiłam sobie takie mini spa. Nałożyłam makadamię na włosy - super efekt, chyba najlepszy z olei do włosów potem zrobiłam peeling kawowy i posmarowałam się masłem kakaowym - takim 100%. Jest w takiej bryle, trzeba było rozgrzać ale pachnie mega i skóra jest gładziutka
No niby są tyle, że podobno niszczą włosy - wątpię by był jakiś, który nie niszczy. Zaszalałaś

Robię placucha w sumie to 2 pół z kruszonką i owocami. Druga polówka czekoladowy mokry- ciekawe czy coś wyjdzie z tego eksperymentu
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 17:49   #963
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
Hi wam. Próbowałyście kiedyś domowych sposobów by zmyć farbę? znaczy się z włosów wiecie soda, cytryna etc.^^ Cholerka ale mi się nic nie chce a pełno spraw do załatwienia buuuuuu.
nie próbowałam a tez jest mi ta wiedza potrzebna teraz bo mam prawie czarne włosy
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-11, 21:58   #964
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Przychodzę pożegnać się z Wami, bo raczej już nie będę miała czasu na siedzenie na wizażu. Jutro po pracy wyjeżdżam na studia do Krakowa. Do napisania w niedzielę wieczorem.
Eeee tam, zaraz "pożegnać". Odezwij się od czasu do czasu i będzie dobrze
Ja też w sumie teraz nie mam czasu na wizaż, bo kolejny dzień zostałam w pracy do 21.00 ale chwilę zawsze znajdę, żeby się przywitać

Cytat:
oj niee, ja w weekend do szkoły a jeszcze nic nie mam przygotowane
Ja planuję w piątek wieczorem porządnie wysprzątać dom, (bo w ciągu ostatnich dwóch tygodni jedynie go ogarniałam) w sobotę wieczorem przychodzą znajomi na film i popcorn a w niedziele jadę z koleżanką do primarka

Cytat:
Robię placucha w sumie to 2 pół z kruszonką i owocami. Druga polówka czekoladowy mokry- ciekawe czy coś wyjdzie z tego eksperymentu
Dasz przepis na ten czekoladowy mokry?

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-12, 05:58   #965
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Witam w czwartek

Już za tydzień będę się pakować

home sweet home

Stary 2013-12-12, 09:30   #966
nada13
Zakorzenienie

Hejka

Wczoraj byłam u fryzjera i jestem bardzo zadowolona TŻ mówi, ze nie widać różnicy ale ja ja czuje, mam duzo lżejsze włosy plus Panie pochwaliły, ze widać ze zadbane są wiec opłacało sie olejowanie

Cytat:
No niby są tyle, że podobno niszczą włosy - wątpię by był jakiś, który nie niszczy. Zaszalałaś

Ja tez w to nie wierze, ale niedawno koleżanka używała i sie zarzekała, ze nie niszczy :p moim zdaniem każda metoda Ci trochę zniszczy włosa :/ a z jakiego do jakiego koloru chcesz zejść?

Mmmm brzmi pycha! Jak wyszło?

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Eeee tam, zaraz "pożegnać". Odezwij się od czasu do czasu i będzie dobrze
Ja też w sumie teraz nie mam czasu na wizaż, bo kolejny dzień zostałam w pracy do 21.00 ale chwilę zawsze znajdę, żeby się przywitać

Ja planuję w piątek wieczorem porządnie wysprzątać dom, (bo w ciągu ostatnich dwóch tygodni jedynie go ogarniałam) w sobotę wieczorem przychodzą znajomi na film i popcorn a w niedziele jadę z koleżanką do primarka

Dasz przepis na ten czekoladowy mokry?

Ooo primark <3 ja mam w tym semestrze zajęcia tylko do 15. W sobotę idę do TŻ kuzyna na mini wigilie, a niedziela pewnie jakieś piwko z kimś

Cytat:
Witam w czwartek

Już za tydzień będę się pakować
Ulala ale szybko leci

nada13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-12, 09:48   #967
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Dzień doberek!
Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Też chcę taką tubę do kremów. Ile to może kosztować Limonka?

Formę do muffinek powinnam mieć już jutro, muszę też kupić te papierowe wkładki i można piec
ja kupiłam za 17 ;/ cena była jakaś, że 13, ale to chyba wzięłam inne, bo przy kasie okazałos ię inną ceną no ale były dwie za 13 i za 17
Cytat:
ee formę chcę kupić w jakimś stacjonarnym sklepie, mam nadzieję, że będzie

Oj ja tez uwielbiam się pakować, szczególnie jak jadę do tż
ja też kupowałam w stacjonarnym, w oszołomcu byly promocje z pól roku temu
Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Przychodzę pożegnać się z Wami, bo raczej już nie będę miała czasu na siedzenie na wizażu. Jutro po pracy wyjeżdżam na studia do Krakowa. Do napisania w niedzielę wieczorem.
miłego weekendu w Krakowie !!
Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie moze instagram??
Ja wlasnie zalozylam
ja nie mam
Cytat:
Hejka

oj niee, ja w weekend do szkoły a jeszcze nic nie mam przygotowane

szkoda miłej szkoły i do zobaczenia

ja mam dawno nic nie wrzucałam. Tona zdjęć z Londynu, Amsterdamu, Brukseli i Berlina czeka. Może dzisiaj powrzucam

skończyłam Podarunek, super świąteczna historia, wzruszyłam się na końcu. Polecam
ściągnełam chyba przeddwczoraj z chomika, na mego "przyszłego" ebooka haha
Cytat:
Hi wam. Próbowałyście kiedyś domowych sposobów by zmyć farbę? znaczy się z włosów wiecie soda, cytryna etc.^^ Cholerka ale mi się nic nie chce a pełno spraw do załatwienia buuuuuu.
ja nie próbowałam jehehe a co nabroiłaś ?jaki masz kolorek ?
Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
E tam ja lubie sie pochwalić jedzeniem które robi mój tż niech każdy wie co dobrego jem
W końcu i tak każdy wrzuca co chce
Dla mnie np bez sensu jest wrzucanie zdjeć z internetu, nie zrobionych przez siebie

zapraszam www.instagram.com/cCamillac

ładna jesteś ;p
Cytat:

robisz CIASTO !! hahahha

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-12, 10:32   #968
lulka19
Zakorzenienie

Oj limon ciasto, placek jaka to róznica

Od wczoraj czytam wspaniała ksiązkę "Piasek w butach" zaczęłam inną, ale mnie nie wciągnęła, więc zaczęłam ta i jest super. Kupiłam ją jakiś czas temu na allegro.

Idę robić farsz na pierogi, a mama zrobi resztę. Ja mam dziś dużo roboty bo tz przyjedzie o 16, a potem do niego na weekend jedziemy
Stary 2013-12-12, 11:02   #969
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Dla mnie jest różnica ale teraz ogólnie żartowałam, jeśli nie widać

ide do pracu, do usłyszenia wieczorkiem!

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-12-12, 11:07   #970
201609081836
Konto usunięte

Hi
Cytat:
Wczoraj byłam u fryzjera i jestem bardzo zadowolona TŻ mówi, ze nie widać różnicy ale ja ja czuje, mam duzo lżejsze włosy plus Panie pochwaliły, ze widać ze zadbane są wiec opłacało sie olejowanie
haha no tak typowe jak nie ma radykalnych zmian to niektórzy nie widzą różnicy hmmm chciałabym wrócić do naturalnego-tia mrzonki ^^
Lady taki zwykły klik następnym razem zrobię z musem będzie jeszcze lepszy
Limonko piekłam placka Ty się nie czaj tylko kup sobie tego ebooka pod choinkę a nie ! ^^

Edytowane przez 201609081836
Czas edycji: 2013-12-12 o 11:09
Stary 2013-12-12, 11:32   #971
nada13
Zakorzenienie

hahah Lemon, ja nawet nie ogarnęłam, myślałam, że jesteś w szoku że Sonne robi ciasto a jak u Ciebie mówi się na ziemniaki? Albo kapcie? Wychodzisz na dwór czy na pole? to chyba 3 takie najbardziej różniące się w Polsce określenia. Czy są jeszcze jakieś?

kurcze Pan z poczty obudził mnie o 8.30 i musiałam w piżamie lecieć - znowu
jeszcze tyle rzeczy ma przyjść, że mnie zapamiętają jako ta Pani ze Sz*****ów w piżamie

Cytat:
Oj limon ciasto, placek jaka to róznica

Od wczoraj czytam wspaniała ksiązkę "Piasek w butach" zaczęłam inną, ale mnie nie wciągnęła, więc zaczęłam ta i jest super. Kupiłam ją jakiś czas temu na allegro.

Idę robić farsz na pierogi, a mama zrobi resztę. Ja mam dziś dużo roboty bo tz przyjedzie o 16, a potem do niego na weekend jedziemy
ja cały czas świątecznie - "Tydzień w zimie" Marcia Willett i męczę "Pierwsze koty robaczywki" beznadziejna książka, taki humor na siłę ale zostało mi ze 100 stron, zmęczę ocenię i będzie do przodu

dodałam ta o której piszesz do Chcę przeczytać

Cytat:
Hi

haha no tak typowe jak nie ma radykalnych zmian to niektórzy nie widzą różnicy hmmm chciałabym wrócić do naturalnego-tia mrzonki ^^
Limonko piekłam placka Ty się nie czaj tylko kup sobie tego ebooka pod choinkę a nie ! ^^
no to poczekaj, pofarbuj na zbliżony i potem nie farbuj najlepsza metoda i zaznaczam, że da się ja wróciłam tak i teraz farbuje tylko jakimś kremem koloryzującym albo henną tylko kup sobie Lemon, szkoda oczu, żeby na kompie czytać. Tylko formatuj sobie z pdf do mobi - łatwiej się czyta
jak wyszedł placek?

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

aa TŻ pokazałam tył (włosów ) i powiedział, że z tyłu widzi różnicę - miałam takie wycieniowane w takie jakby V a teraz są na prosto

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

oglądałam wczoraj Grawitacje. Bardzo mi się podobała, ładne zdjęcia i trzyma w napięciu. Polecam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-12, 11:58   #972
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
hahah Lemon, ja nawet nie ogarnęłam, myślałam, że jesteś w szoku że Sonne robi ciasto a jak u Ciebie mówi się na ziemniaki? Albo kapcie? Wychodzisz na dwór czy na pole? to chyba 3 takie najbardziej różniące się w Polsce określenia. Czy są jeszcze jakieś?
kurcze Pan z poczty obudził mnie o 8.30 i musiałam w piżamie lecieć - znowu
jeszcze tyle rzeczy ma przyjść, że mnie zapamiętają jako ta Pani ze Sz*****ów w piżamie
no to poczekaj, pofarbuj na zbliżony i potem nie farbuj najlepsza metoda i zaznaczam, że da się ja wróciłam tak i teraz farbuje tylko jakimś kremem koloryzującym albo henną tylko kup sobie Lemon, szkoda oczu, żeby na kompie czytać. Tylko formatuj sobie z pdf do mobi - łatwiej się czyta
jak wyszedł placek?
jak mogłaś tak pomyśleć hehe u mnie za dzieciaka często mówiło się - idę na podwórko^^ Jak masz ładną pidżamkę to nie jest źle Słyszałam o tym sposobie pomyślę nad tym skoro zachwalasz Dzisiaj będę próbować sodę mam nadzieję ,że mi nie wylecą włosy Placek się udał pięknie wyrósł^^ smakował nie tylko mi tak więc jest dobrze

Czas edycji: 2013-12-12 o 12:00
Stary 2013-12-12, 12:53   #973
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
jak mogłaś tak pomyśleć hehe u mnie za dzieciaka często mówiło się - idę na podwórko^^ Jak masz ładną pidżamkę to nie jest źle Słyszałam o tym sposobie pomyślę nad tym skoro zachwalasz Dzisiaj będę próbować sodę mam nadzieję ,że mi nie wylecą włosy Placek się udał pięknie wyrósł^^ smakował nie tylko mi tak więc jest dobrze
hehe ;d sama nie wiem
u mnie na dwór się idzie
hehe ;d taka o ta piżamka, widać że piżamka :P
jak Ci wylecą to już naturalne odrosną
Stary 2013-12-12, 13:42   #974
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Witam

Dzisiaj byłam znowu za stażem. Łącznie w tym i w tamtym tygodniu zaliczyłam 30 miejsc i nic Co za miasto, wolą wydać kasę na pomnik smoleński, który powstanie niż na staże dla młodych.
Stary 2013-12-12, 15:27   #975
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
hehe ;d sama nie wiem
u mnie na dwór się idzie
hehe ;d taka o ta piżamka, widać że piżamka :P
jak Ci wylecą to już naturalne odrosną
a no jak widać, że pidżama to pidżama to chyba dobrze Widocznie jeszcze nie czas bym miała naturalne bo nie wyleciały Mam wrażenie, że są jakby odrobinkę jaśniejsze a włosom niby nic się nie stało^^

U mnie w mieście niestety podobnie. Nic nowego nie powstaje a za to co chwilę coś likwidują. Zresztą w okolicach podobnie

Czas edycji: 2013-12-12 o 15:28
Stary 2013-12-12, 17:33   #976
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
Dzień doberek!

ja kupiłam za 17 ;/ cena była jakaś, że 13, ale to chyba wzięłam inne, bo przy kasie okazałos ię inną ceną no ale były dwie za 13 i za 17

ja też kupowałam w stacjonarnym, w oszołomcu byly promocje z pól roku temu

miłego weekendu w Krakowie !!

ja nie mam

ściągnełam chyba przeddwczoraj z chomika, na mego "przyszłego" ebooka haha

ja nie próbowałam jehehe a co nabroiłaś ?jaki masz kolorek ?

ładna jesteś ;p

robisz CIASTO !! hahahha
Hehe dzięki
Stary 2013-12-12, 21:31   #977
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Nada nie zacytowało miTwojego postu, a klikałam
nie no, ja wierzę w Sonne, ze z niej wspaniały kuchcik heheheh
u mnie się mówi na podwórko/na dwór, ale wiem że w innych okolicach mówi się na pole i na kapcie mówi się kapcie, a wiem że np. na pomorzu mówi sie laczki a co do ziemniaków to ziemniaki a jak można powiedziec inaczej ? kartofle ? tak tez się mówi, ale rzadko, raczedj ziemniaki. No i oczywiście CIASTO a nie PLACEK hehehehehhehehehhehehe
Cytat:
Hi

no własnie pod choinkę zamierzam sobie kupić :P ale do choinki jeszcze trochę ;p;p nie wiem czy do tego czasu sprzedam netbooka ;p musze najpierw w weekend go oczyścić, by nikt potem gdzieś moich zdjęć nie oglądał hahahha nie ma nagich żeby nie było :P ale mam pełno zdjęć to po co ktoś ma je widzieć
Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Witam

Dzisiaj byłam znowu za stażem. Łącznie w tym i w tamtym tygodniu zaliczyłam 30 miejsc i nic Co za miasto, wolą wydać kasę na pomnik smoleński, który powstanie niż na staże dla młodych.
kraj, który wspiera młodych
Cytat:
a no jak widać, że pidżama to pidżama to chyba dobrze Widocznie jeszcze nie czas bym miała naturalne bo nie wyleciały Mam wrażenie, że są jakby odrobinkę jaśniejsze a włosom niby nic się nie stało^^

U mnie w mieście niestety podobnie. Nic nowego nie powstaje a za to co chwilę coś likwidują. Zresztą w okolicach podobnie
odważna jesteś ;p;p
wiem !!! Peruke kup o Twoim kolorze włosów :P a wmięzy czasie Twoje będą odrasta natural pod spodem

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Dziewczyny orientujecie sie może jak to jest z pieniążkami z urzędzu ??
bo dostałam stypendium, czyli na kartce w urzędzie napisane ile będę dostawać.
No i dziś wchodze na konto, a tam jest 200 zł mniej niż napisane było.
Czy w takim razie ściągają kasę na ubezp. itp. tak jak przy normalnej umowie o pracę ? Wie któraś ?
bo się zdołowalam serio ;|
żebym nie dostała "stypendium"czy jak to się zwie, to bym miała 500 zł, bo normalnie to przecież staż 844 czy jakoś tak, no masakra. nic nie kumam.
jestem zła ;/ bo inna dziewczyna nie jest w urzędzie, a dostaje prawie dwa razy tyle co ja :[ i to jest niesprawiedliwe ;((((((((((((

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-12-12, 22:06   #978
201609081836
Konto usunięte

Lepiej wyczyść wszystko z kompa bo nigdy nic nie wiadomo
A gdzie tam peruka to już wolę mieć kolor, który mi się nie podoba Jak ja miałam staż to pomniejszali kwotę o podatek i jakieś tam składki. Więc pewnie dlatego i Ty masz mniej. Później przy rozliczeniu pit zapewne coś tam zwrócą:-]
edit. A co najlepsze u mnie na umowie stażowej napisali samą kwotę nie dodali nawet czy to netto czy brutto więc też się zdziwiłam :-]

Czas edycji: 2013-12-12 o 22:10
Stary 2013-12-12, 22:08   #979
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie tam peruka to już wolę mieć kolor, który mi się nie podoba
Jak ja miałam staż to pomniejszali kwotę o podatek i jakieś tam składki. Więc pewnie dlatego i Ty masz mniej. Później przy rozliczeniu pit zapewne coś tam zwrócą:-]
też mi się tak wydaje. Niestety

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-12, 22:10   #980
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Dziękować

Cytat:
a jak u Ciebie mówi się na ziemniaki? Albo kapcie? Wychodzisz na dwór czy na pole? to chyba 3 takie najbardziej różniące się w Polsce określenia. Czy są jeszcze jakieś?
U mnie mówi się kapcie/laczki/bambosze, wychodzi się na dwór lub podwórko, je się ziemniaki lub pyry (kartofle rzadko od kogoś się usłyszy ) a piecze się placek. Chociaż słowa "placek" używa się już coraz rzadziej. Ja np mówię ciasto.

home sweet home

Stary 2013-12-12, 22:36   #981
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
A gdzie tam peruka to już wolę mieć kolor, który mi się nie podoba Jak ja miałam staż to pomniejszali kwotę o podatek i jakieś tam składki. Więc pewnie dlatego i Ty masz mniej. Później przy rozliczeniu pit zapewne coś tam zwrócą:-]
edit. A co najlepsze u mnie na umowie stażowej napisali samą kwotę nie dodali nawet czy to netto czy brutto więc też się zdziwiłam :-]
no i u mnie własnie tak samo !! :[ nawet kobieta nie wspomiała, że o tyle i tyle będzie pomniejszone. Tylko, ze dostanę tyle i tyle, więc się już nie dopytywałam czy coś zabiorą skoro mi powiedziała że taka kwota mi wpłynie na konto ;/. Zła jestem no ;/

Teraz zapaliłam drugą swieczkę, truskawki w bitej śmietanie, i musze powiedzieć, że załuję że kupiłam yk, to nie są zapachy dla mnie, czułam dużo fajniejsze od tych, a tu tyle kasy, a tak na prawdę niczym nie zachwyciły, wręcz odrzucają ;/ zawiedziona jestem no, rodzinka też jak czuje to się krztusi, nosy zatyka, i każe to zgasić hahaha ;p jakieś moze mamy dziwne nosy
jeszze 8 zapachów przede mną do sprawdzenia, moze a nóż jakiś się znadjzie ładny hehe

Dobra, lecę spać, dobrej nocki dziewczynki

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-12-12, 22:44   #982
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Teraz zapaliłam drugą swieczkę, truskawki w bitej śmietanie, i musze powiedzieć, że załuję że kupiłam yk, to nie są zapachy dla mnie, czułam dużo fajniejsze od tych, a tu tyle kasy, a tak na prawdę niczym nie zachwyciły, wręcz odrzucają ;/ zawiedziona jestem no, rodzinka też jak czuje to się krztusi, nosy zatyka, i każe to zgasić hahaha ;p jakieś moze mamy dziwne nosy
jeszze 8 zapachów przede mną do sprawdzenia, moze a nóż jakiś się znadjzie ładny hehe
Szkoda, że tak trafiłaś. Ja czytałam opisy każdego zapachu i tym się głównie kierowałam przy wyborze. W końcu jest tyle tych zapachów, żeby każdy znalazł coś dla siebie.
I palę bardzo mało tego wosku. Czasem wrzucam nawet 1/8 tarty

home sweet home

Stary 2013-12-12, 22:47   #983
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
Nada nie zacytowało miTwojego postu, a klikałam
nie no, ja wierzę w Sonne, ze z niej wspaniały kuchcik heheheh
u mnie się mówi na podwórko/na dwór, ale wiem że w innych okolicach mówi się na pole i na kapcie mówi się kapcie, a wiem że np. na pomorzu mówi sie laczki a co do ziemniaków to ziemniaki a jak można powiedziec inaczej ? kartofle ? tak tez się mówi, ale rzadko, raczedj ziemniaki. No i oczywiście CIASTO a nie PLACEK hehehehehhehehehhehehe

no własnie pod choinkę zamierzam sobie kupić :P ale do choinki jeszcze trochę ;p;p nie wiem czy do tego czasu sprzedam netbooka ;p musze najpierw w weekend go oczyścić, by nikt potem gdzieś moich zdjęć nie oglądał hahahha nie ma nagich żeby nie było :P ale mam pełno zdjęć to po co ktoś ma je widzieć

kraj, który wspiera młodych

odważna jesteś ;p;p
wiem !!! Peruke kup o Twoim kolorze włosów :P a wmięzy czasie Twoje będą odrasta natural pod spodem

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Dziewczyny orientujecie sie może jak to jest z pieniążkami z urzędzu ??
bo dostałam stypendium, czyli na kartce w urzędzie napisane ile będę dostawać.
No i dziś wchodze na konto, a tam jest 200 zł mniej niż napisane było.
Czy w takim razie ściągają kasę na ubezp. itp. tak jak przy normalnej umowie o pracę ? Wie któraś ?
bo się zdołowalam serio ;|
żebym nie dostała "stypendium"czy jak to się zwie, to bym miała 500 zł, bo normalnie to przecież staż 844 czy jakoś tak, no masakra. nic nie kumam.
jestem zła ;/ bo inna dziewczyna nie jest w urzędzie, a dostaje prawie dwa razy tyle co ja :[ i to jest niesprawiedliwe ;((((((((((((
heh porażka z tym stażem, kurcze :/ tyle, ze apteka za szkolenie Ciebie zarobi.
wystawiaj teraz, więcej zarobisz - może ktoś się na prezent pokusi Netbooków podobno już nie produkują - tak słyszałam. Ludzie wolą tablety kupować.

Cytat:
masakra te staże, zwłaszcza, że często nie chcą ludzi po nich zatrudniać bo sami z nich kasę mają :/ ty zostałaś po stażu na etat Sonne? moja koleżanka miała staż z UE w znanym wydawnictwie jako grafik i po stażu jej podziękowali i wzięli nowego stażystę, żeby i na nim zarobić

Cytat:
Dziękować

U mnie mówi się kapcie/laczki/bambosze, wychodzi się na dwór lub podwórko, je się ziemniaki lub pyry (kartofle rzadko od kogoś się usłyszy ) a piecze się placek. Chociaż słowa "placek" używa się już coraz rzadziej. Ja np mówię ciasto.
u mnie chyba tylko na dwór się wychodzi, to podórko jakoś tak rzadziej słyszę a placek na równi z ciastem i o laczkach słyszałam

Cytat:
no i u mnie własnie tak samo !! :[ nawet kobieta nie wspomiała, że o tyle i tyle będzie pomniejszone. Tylko, ze dostanę tyle i tyle, więc się już nie dopytywałam czy coś zabiorą skoro mi powiedziała że taka kwota mi wpłynie na konto ;/. Zła jestem no ;/

Dobra, lecę spać, dobrej nocki dziewczynki
kurcze peszek z tymi zapachami, to chyba dobrze, że się nie pokusiłam w takim razie. One pachną dokładnie tak jak są opisane? czy jakbyś wąchała to byś się nie domyśliła co to?
Trzymam kciuki, jeszcze trochę do wypróbowania jest
Stary 2013-12-13, 05:46   #984
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
One pachną dokładnie tak jak są opisane? czy jakbyś wąchała to byś się nie domyśliła co to?
Najlepiej jakby się kupowało normalnie w sklepie stacjonarnym, bo można powąchać przez folię i się wie czy zapach nie podrażnia nosa, nie jest zbyt ostry czy wręcz przeciwnie
Ja to miałam jednak szczęście

Witam w piąteczek Zostajemy dłużej w pracy a mam dzisiaj w planach wysprzątać dom. Nie ważne o której wrócę - muszę się za to wziąć.

home sweet home

Stary 2013-12-13, 08:14   #985
201609081836
Konto usunięte

Hi a no to Limonko podobna sytuacja. Na papierze marna kwota w rzeczywistości jeszcze marniejsza Tak nada pracowałam tam kilka miesięcy. Co tam ciekawego dzisiaj porabiacie
Stary 2013-12-13, 08:19   #986
nada13
Zakorzenienie

Hejka

Mnie czeka dzisiaj intensywna praca nad projektami plus pierniczki
Sonne czyli jednak bywa ze zatrudniają po stażu, fajnie
Lemon a ty na ile m-cy podpisałaś umowę?
Lady to dzisiaj dzień intensywnej pracy.

Stary 2013-12-13, 10:13   #987
Limonkaaa88
Zakorzenienie

hejo
Cytat:
Szkoda, że tak trafiłaś. Ja czytałam opisy każdego zapachu i tym się głównie kierowałam przy wyborze. W końcu jest tyle tych zapachów, żeby każdy znalazł coś dla siebie.
I palę bardzo mało tego wosku. Czasem wrzucam nawet 1/8 tarty
właśnie ja też malo dodaje ;/ teraz dodałam nawet chyba z 1/20 ;/ bo wcześniej dodałam z 1/8 a i tak to nie to co myślałam że będzie ;/
i czytałam o każdym opinie, w większości byli ludzie zadowoleni, tylko nie ja;/
Cytat:
heh porażka z tym stażem, kurcze :/ tyle, ze apteka za szkolenie Ciebie zarobi.
wystawiaj teraz, więcej zarobisz - może ktoś się na prezent pokusi Netbooków podobno już nie produkują - tak słyszałam. Ludzie wolą tablety kupować.

masakra te staże, zwłaszcza, że często nie chcą ludzi po nich zatrudniać bo sami z nich kasę mają :/ ty zostałaś po stażu na etat Sonne? moja koleżanka miała staż z UE w znanym wydawnictwie jako grafik i po stażu jej podziękowali i wzięli nowego stażystę, żeby i na nim zarobić

u mnie chyba tylko na dwór się wychodzi, to podórko jakoś tak rzadziej słyszę a placek na równi z ciastem i o laczkach słyszałam

kurcze peszek z tymi zapachami, to chyba dobrze, że się nie pokusiłam w takim razie. One pachną dokładnie tak jak są opisane? czy jakbyś wąchała to byś się nie domyśliła co to?
Trzymam kciuki, jeszcze trochę do wypróbowania jest
to samo własnie braciak mi mówił, że netbooków już nie produkują ;/ eh ;/;p
nie pachną tak jak są opisane ja przynajmniej z tym się nie zgadzam mnie samo wąchanie wosku w opakowaniu się nie podobało, i już bym wtedy nie kupiła jakbym kupowała na miejscu, a jak wrzuciłam do rozpuszczenia to po prostu ten zapach stał się intensywniejszy. Ten gdzie igły i jabłka to w ogóle nie czuć zapachu żadnej choinki ani jabłka, to jest tak śmierdzący zapach że szok ;/ te truskawki w bitej śmietanie to juz zapach delikatniejszy, słodszy, ale mimo wszystko to nie to, jest ładniejszy od igieł, ale też nie jestem zachwycona;/
Cytat:
Hejka

Mnie czeka dzisiaj intensywna praca nad projektami plus pierniczki
Sonne czyli jednak bywa ze zatrudniają po stażu, fajnie
Lemon a ty na ile m-cy podpisałaś umowę?
Lady to dzisiaj dzień intensywnej pracy.

w urzędzie na trzy miechy, i pod koniec mam przynieść do urzedu umowę podpisaną z apteką (pewnie też na 3 miechy tylko;d), czyli teraz stawiają warunku widocznie że trzeba zatrudnić po chociaż na krótki czas.

zła jestem co do tej kasy, bo miałam tyle planów, a teraz wychodzi na to że ponad połowę z tego wydam na benzyne i g*** mi zostanie źle mi o !

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Nada mam jeszcze pytanko do Ciebie, bo pewnie sieorientujesz;p
jeśli ja cały czas wykupuję sobie co miesiąc pakiet na darowe smsy w playu to czy mogłabym wykupić też pakiet na darmowe rozmowy jednocześnie ? Czy to się wyklucza ? Bo wydaje mi się że raczej albo jedno albo drugie, ale nie wiem, może mnie oświecisz ?

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-12-13, 11:37   #988
lulka19
Zakorzenienie

Witam w ten piekny i słoneczny dzień
Stary 2013-12-13, 15:10   #989
nada13
Zakorzenienie

Cytat:
hejo

właśnie ja też malo dodaje ;/ teraz dodałam nawet chyba z 1/20 ;/ bo wcześniej dodałam z 1/8 a i tak to nie to co myślałam że będzie ;/
i czytałam o każdym opinie, w większości byli ludzie zadowoleni, tylko nie ja;/

to samo własnie braciak mi mówił, że netbooków już nie produkują ;/ eh ;/;p
nie pachną tak jak są opisane ja przynajmniej z tym się nie zgadzam mnie samo wąchanie wosku w opakowaniu się nie podobało, i już bym wtedy nie kupiła jakbym kupowała na miejscu, a jak wrzuciłam do rozpuszczenia to po prostu ten zapach stał się intensywniejszy. Ten gdzie igły i jabłka to w ogóle nie czuć zapachu żadnej choinki ani jabłka, to jest tak śmierdzący zapach że szok ;/ te truskawki w bitej śmietanie to juz zapach delikatniejszy, słodszy, ale mimo wszystko to nie to, jest ładniejszy od igieł, ale też nie jestem zachwycona;/

w urzędzie na trzy miechy, i pod koniec mam przynieść do urzedu umowę podpisaną z apteką (pewnie też na 3 miechy tylko;d), czyli teraz stawiają warunku widocznie że trzeba zatrudnić po chociaż na krótki czas.

zła jestem co do tej kasy, bo miałam tyle planów, a teraz wychodzi na to że ponad połowę z tego wydam na benzyne i g*** mi zostanie źle mi o !

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Nada mam jeszcze pytanko do Ciebie, bo pewnie sieorientujesz;p
jeśli ja cały czas wykupuję sobie co miesiąc pakiet na darowe smsy w playu to czy mogłabym wykupić też pakiet na darmowe rozmowy jednocześnie ? Czy to się wyklucza ? Bo wydaje mi się że raczej albo jedno albo drugie, ale nie wiem, może mnie oświecisz ?
jasne, że możesz. Polecam Ci na abonament bez telefonu przejść - jest taniej niż na kartę

współczuję z tą kasą :/ jeżlei to Cię pocieszy to mi robią problemy z kasą z praktyk. Tak się w☠☠☠☠****, że szkoda gadać
Stary 2013-12-13, 16:42   #990
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

ugotowalam jakieś 3 litry sosu bolognese , jeszcze tylko makaron, kto chce?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości