|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
cześć dziewczynki
![]() Nie wiem co się u mnie dzieje, padam na nos, nie pamiętam tak zawalonego grudnia w pracy. Dzisiaj się zawzięłam, w końcu nastawiłam barszcz na wigilię na kiszenie (pierwszy raz w życiu mam nadzieję, że nie będę musiała wietrzyć mieszkania przez tydzień). Do tego w weekend muszę upiec piernik, ciasto już trochę leżakuje. Normalnie nigdy z takim wyprzedzeniem nie planowałam Świąt![]() Prezenty też kupione Normalnie szok
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ktosiu, Sliweńko zdrówka. |
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka no brawo za zorganizowanie
![]() Madzia |
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu kiedy teraz masz zjazd? Masz już jakies prace do zrobienia? Kiedy macie sesję?
|
|
|
|
#3395 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktosia -
nawet bombkę rękodzielniczo zrobiłam - karczocha ze wstążeczek, ale pierdziele, palce mnie bolą od szpilek, będzie jedna
|
#3396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wylot 19 grudnia czyli już za chwilkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3397 |
|
Wtajemniczenie
|
India - no dokładnie, zmęczenie materiału. Życzę Ci odzyskania sił na wakacjach i świątecznych wyprzedażach
![]() Ja niestety i w poniedziałek i w Wigilię pracuję cały dzień, ale chyba po Świętach wezmę wolne.
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem już sama, niby chcę może ją to uchroni, teraz znów chora, więc by powikłań gorszych nie było po ospie, ale z drugiej strony, pediatra ze szpitala, do której chodzimy, radziła jako matka żeby nie, bo jej dzieci szczepione i zachorowały, że niby dziewczynki się szczepi by śladów na twarzy nie było, jej córką zostały, radziła szczepić jak dziecko poważnie chore albo ktoś w rodzinie, mam mętlik
![]() Cytat:
![]() u nas w żłobku jak koleżanka zwróciła "ciociom" uwagę, że słyszała, że jedno dziecko na antybiotyku chodzi do żłobka, do tego samego dnia jej z aferą dyrektorka zadzwoniła że nie mogą wymagać od rodzica by przyniósł zaśw o stanie zdrowia dziecka Karo w domu na pewno do pon, nawet i dobrze bo w jej sali podłogę cyklinują
|
|
#3399 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktosia trzymaj sie tam!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a u nas zaswiadczenia byc musza... w koncu was przeczytalam ![]() mialo byc w tym tygodniu spokojnie atu dupa.. robilam bombki na kiermasz ciasto do pracy zakupy opinie dla dzieciaka i mam jeszcze troche roboty... jeszcze mowilismy z mezem ze zrobimy tylko ciasto jedna salatke jakby ktos wpadl i tyle.. a tu ludzie zaczeli dzownic i juz ma byc 11.. wiec z nic nie robie na urodziny bedzie masa ale to fajnie lubie tak ![]() ale obiecuje sobie ze w przyszlym tygodniu na pewno bedzie luzno bo nic nie planuje ![]() no i swiateczny tydzien caly w pracy.. ale za to pon i sylwester wolny ![]() a jeszcze o zalatwianiu rzeczy po znajomosci.. poszlam wczoraj z Patem do tego logopedy w poradni.. i co.. i pani mi mowi ze skoro patryk ma zajecia w przedszkolu to mu sie w poradni nie nalezy.. to mu mowie ze ma tam 15 minut raz na tydzien dwa zalezy czy sa wszystkie dzieci i chodzi z grupa 4-6 osob i nie wierze ze w ciagu 15 minut z 6 dzieci da sie wade zniwelowac i wiem ze pani robi tam (bo dostaje w zeszycie ifnormacje) zabawy artykulacyjne... a ona mi mowi ze mam dalej rozciagac wedzidelko i jak nie pusci to bedziemy podcinac a jak pusci to z zostawiamy.. no i ze niestety tylko w lutym sie widzimy bo ona nie ingeruje w przedszkole ale zajec wiecej nie dostanie... no wsciekla wychodze i na korytarzu dopada mnie pani psycholog i ma do mnie pytanie odnosnie naszego przedszkola i jeszcze pani Ania taka fajna o moja terapie reki pyta i co...i baba bez mrugniecia okiem ani zadnego mojego pytania zapisala pata na 5 kolejnych wizyt co 2 tygodnie od lutego.. na spotkania godzinne... i co? jakby panie nie wyszly to by nie mial... i odezwala sie do mnie ta rehabilitantka mam przyjsc jutro z Patem do porani na zajecie.. nie wiem w jakim celu czy jeszcze ma klopot z pelna diagnoza czy dostanie jednak cwiczenia.. zobaczymy.. nie wiem czemu tak nagle zadzownila przeciez stwierdzila ze mu sie nie nalezy... ehs..
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-12-12 o 07:28 |
|||||
|
|
|
#3400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja jestem w czarnej d...ziurze ze wszystkim! ![]() Cytat:
Cytat:
Standardowe pytanie, co będziesz przygotowywała? ![]() No i mam nadzieje, że przyszły tydzień faktycznie będzie luźniejszy! Najważniejsze, że Pat ma te zajęcia. A że tak... no cóż... bez komentarza. Śliweńko zdrówka dla małej! Dzień dobry, coś się dzieje źle... mam jakieś problemy żołądkowe. Normalnie się to nie zdarza... przyszłam do pracy, piję herbatę i nie wiem czy wysiedzę do 16.00. A jeszcze mięliśmy w planach zaliczyć galerię z TŻ. Mam nadzieje, że mi przejdzie. Wczoraj malowałam i mi nie wychodzi i jestem zła! Miały być tulipany, dużo tulipanów ale el du.pa. Nic z tego dobrego nie będzie, więc zamalowałam i teraz mam mnóstwo plamek kremowo, fioletowo, granatowo, różowych i teraz muszę coś wymyślić na takim tle i tu mam problem.
|
|
#3401 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak czy siak ![]() Cytat:
Jeszcze tylko tydzień ![]() Cytat:
Blizny zostają jak dziecko drapie, szczepionka w tym nic nie pomoże. Osobiście wolę, żeby Marcelina ospę przeszła jako dziecko i będzie mieć z głowy, a nie w wieku 20 lat ja wysypie Na pewno wtedy byłaby mi bardzo wdzięczna że ją zaszczepiłam![]() Martuś kurcze, ale fuks że wpadłaś na te panie! Dobrze, że Pat jednak będzie miał zajęcia logo Ale będziesz mieć jutro imprezę!!! ![]() Guciu zdrówka! Chyba jakieś wirusisko żołądkowe wisi w powietrzu ![]() Dzień dobry! Zakręcony dzisiaj dzień, a ja zamiast ruszyć du.pkę w troki, to siedzę na wizażu No nic, zmykam! Milego dnia! |
||||
|
|
|
#3402 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha super że będzie mieć zajęcia Pat
Ktosia wolałabym by Karo miała taka ospę jak ja, trzy krosty w buzi, a może już ją przeszła w zeszłym roku, jak w grupie panowała ospa a nie zauważyliśmy
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
masakrycznie swędziało...miałam ją w drugiej klasie podstawówki . nie zapomnę do końca życia bo miałam grać główną rolę w przedstawieniu na dzień babci-miałam być czerwonym kapturkiem nawet mi ciocia specjalną pelerynkę czerwoną uszyła... i co>??? |
|
|
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam ospe w przedszkolu, dużo miałam wykwitów, i mam 4 blizny wypukłe na brzuchu do dziś
moja siostra ma wklesle blizny po ospie na twarzy dwie chyba. a tak to nie mamy więcej sladow.Mój tata w zeszle lato miał jakas odmiane ospy, zuzka miała z nim styczność, po kontakcie z pediatra zaczelismy jej od razu podawac heviran, i zuzka miała jakies krostki na ciele, ale mało ospowo wygladaly w sensie nie było w nich ropy, jakby zasuszone od razu.Wiec w sumie nie wiem czy to ospa czy nie. We włosach nie miała, wiec to chyba ospa nie była. Bo pediatra pierwsze co się pytala czy we włosach zuzia ma, ze w e włosach zawsze krosty sa. Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-12-12 o 19:00 |
|
|
|
#3407 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Marta super, ze udało się załatwić zajęcia. U mnie też jedno dziecko ma w szkole logopedę i w poradni też. Fajnie, ze taka imprezka się szykuje
![]() Czy przy ospie jest gorączka? tak piszecie o niej a ja wczoraj rano u Mai zobaczyłam na brzuszku 3 krostki . o 14 było ich 7 a pod wieczór 10 . Dziś ma ok. 20. I wszystko brzuszek, klatka piersiowa. Ale gorączki nie ma. I nie wiem czy iśc aby to lekarz zobaczył, czy czekać? Bo nic jej nie dolega. |
|
|
|
#3409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie jutro bedzie hardcore ale co tam damy rade ![]() co gotuje? nie wiele.. jako ze imprezy mialo nie byc poszlismy w mega duzo gotowych przegryzek (koreczki sledziowe grzybki papryczki papryczki chili, salami, kabanosy surowe kielbaski szynki jakies smieszne z lidla dojrzewajace sery plesniowe i sery zolte) no i 2 salatki - z tortellini i warzywna z feta i na cieplo danie meksykanskie ![]() tyle ![]() Cytat:
![]() no fuks... ale szkoda ze inni nie maja pewnie takiej mozliwosci.. czasem trzeba sie polenic ![]() Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
to późno
![]() Ja miałam za dzieciaka. Ale jak to ja, chorowałam zawsze wtedy co sis, i ona zawsze choroby typu ospa, świnka itp przechodziła duuuużo gorzej ode mnie. Ja zawsze lajtowo ![]() Śladów po ospie nie mamy żadnych. Cytat:
A to dobre! ![]() A co byś chciała? albo przynajmniej w jakich kolorach? I weź pod uwagę, że ja maluję na prawdę niezbyt mieszczące się w jakichkolwiek kanonach obrazki ![]() Jeden mi wyszedł bardzo, jestem zadowolona. Nawet miałam Wam pokazać, ale jak robię zdjęcia wieczorem to nie oddaje kolorów i takie nijakie się wydaje ![]() Dobre jedzonko - lubię takie ![]() MArtUchA moja Ty fajterko!!! Sto lat! Wszystkiego co najpiękniejsze!!!
|
|
#3411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
madzia tylko rejestrujac powiedz ze ospe podejrzewasz, zeby do izolatki od razu was dali. No chyba tylko ospa tak szybko sie rozprzestrzenia.
gucia jak chcesz zorbic wieczorem ldne fotki, to raz ustaw aparat na bez lampy a dwa, oswietl obrazek lampka ale przez biala kartke by bylo rozproszone switalo. sprobuj bo nie doczekamy sie do wiosny w oczekianiu na swiatlo. Albo w weekend zorb w normalnej porze zdjecie Ciekawa jestem jak wyszlo
|
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
ale mowa tu o krostkach
jak wyzej. ![]() Moja mama kupila Zuzi Misia z Rosmanna - wspiarajac fundacje TVN. Boze jaki chinski szajs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Spodniczka misie poprouta w dwoch miejscach. I na szyji mis popruty Masakra. Za te cene to mogliby w Polsce wyprodukowac. |
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z telefonu mi się najlepiej zrzuca i lenistwo wygrywa ![]() Ale popracuję nad tym. Obiecuję ![]() ale nie spodziewaj się wielkiego wow. Jest sporo kolorów żywych i to mi się w tym wszytskim najbardziej podoba ![]() ale lipa! Myslałam, że są bardzo ładne....
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha spełnienia wszystkich marzeń i planów, sił do ich realizacji i pociechy z chłopaków
|
|
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
gucia wydaje mi sie, ze te pierwsze misie z akcji. te takie fajne kudlate o fajnych imionach byly najladniejsze
![]() Leniuszek ![]() martucha 100 lat i spelnienia marzen
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-12-13 o 09:29 |
|
|
|
#3418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Może taki się trafił, poszłabym i wymieniła do rossa w którym był kupiony jak popruty jest.
Martuś i tutaj...stóweczka
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha sto lat!zdrowia,kasy, czego sobie zyczysz :-*
Niby im wczesniej ospa tym lepiej.ostatnio mialam isc do apteki z Karo ale poszlam sama.a przede mna w kolejce stal facet z.ospa.moze by juz wtedy sie.zarazila i przeszla ospe jak ja ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2013-12-13 o 09:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

mam nadzieję, że nie będę musiała wietrzyć mieszkania przez tydzień). Do tego w weekend muszę upiec piernik, ciasto już trochę leżakuje. Normalnie nigdy z takim wyprzedzeniem nie planowałam Świąt

Dzisiaj obudziłam się z wielkim bólem gardła

Na pewno wtedy byłaby mi bardzo wdzięczna że ją zaszczepiłam

w sensie nie było w nich ropy, jakby zasuszone od razu.