MY STYLE DIARY po polsku II - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-23, 09:52   #4651
yeah
Zadomowienie

Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

anies5, wiadomo uroczo bez wyjątku. Nie ukrywam, że ten niepraktyczny element Twojej garderoby bardzo mi się podoba a powiedz, czemu jest taki niepraktyczny? Szkoda, że u mnie go nie było, ale jeszcze może pojawi się na jesieni
yeah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 09:58   #4652
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Cytat:
Napisane przez AfroJAzz Pokaż wiadomość
heja, ogladam was czesto ale rzadko mam odwage cos zasugerowac...
tymczasem ten zestaw mi sie podoba tylze zamiast czerwonej torby dalabym jednak czarna...jak sadzisz?i moze jakies dluuugie czarne badz biale korale? tak sobie gdybyam, bo nie wiem czy probowalas to laczyc....albo pasek w sukience zmienilabym na czarny.....

Dzieki za sugestie Kupiłam sukieneczkę wczoraj i jeszcze zestawu nie dopracowałam

Eire, anega, Paula07 Dzięki dziewczyny Legginsów jeszcze nie miałam odwagi założyć ale idę dziś po rurki jeansowe więc też powinno być z nimi ok
Stary 2007-05-23, 10:22   #4653
joanna453
Wtajemniczenie

Sabcia- myszka- pewnie jakby mój zobaczył Ciebie z figurą modelki, nawet by zapomniał pewne, że koło niego stoję heheh

Maramarka- dziękuję, następnym razem bardziej wyeksponuje torebkęJ

Emilka
- dziękuję

Eire - dziękuję za komplemencik, Twój zestawik tez mi się bardzo podoba w sumie bardzo podobny do mojego, fajna torebusiaJ

DZisiejszy na uczelnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dzisiejszy.jpg (17,5 KB, 474 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dzisiejsz1.jpg (19,7 KB, 523 załadowań)

Bloguję
joanna453 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 11:10   #4654
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez joanna453 Pokaż wiadomość

DZisiejszy na uczelnie
Absolutnie rewelacyjnie - ależ masz super figurę!

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 12:00   #4655
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Anies, jak ty dalas czadu kazdy zestaw po koleji jest przeswietny ten trenczyk z krotkimi rekawami szkoda tylko ze wlasnie ten rekaw taki malusi :P

Joanna, prawdzia z ciebie kobietka widze ze w zestawie wykorzystalas swoj nowy nabytek:P ogolnie bardzo fajnie sie prezentujesz
Stary 2007-05-23, 13:19   #4656
slodziaa
Raczkowanie

GG do slodziaa

Doszłam do wniosku, że też umieszcze kilka swoich zestawów
Jesli tylko znajde czas to postaram sie cos wiecej wstawic pozdrawionkaa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie020.jpg (51,2 KB, 373 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie023.jpg (68,2 KB, 359 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie025.jpg (81,7 KB, 410 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie028.jpg (83,3 KB, 288 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie030.jpg (68,9 KB, 303 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie031.jpg (69,0 KB, 310 załadowań)
slodziaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 14:07   #4657
Oliffka
Zakorzenienie

słodziaa bardzo mi sie podobają zestawy ale na 3 zdjeciu pasek jest za dlugi.. :p

proszę, odpisz u mnie
Oliffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 14:12   #4658
anega
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez slodziaa Pokaż wiadomość
Doszłam do wniosku, że też umieszcze kilka swoich zestawów
Jesli tylko znajde czas to postaram sie cos wiecej wstawic pozdrawionkaa
świetne zestawy zwłaszcza pierwsze trzy mi sie podobają
anega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 14:37   #4659
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość

anies zestawy boskie !! też mam kulkę, ale powiem szczerze i nie będę czarowała, że u mnie nie wygląda tak ładnie jak u Ciebie, pewnie dlatego, że nie dobrałam jej odpowiednio ... jak patrze na Twoje zestawy to aż oczy się świecą hehe , chyba sobie założe folder pt " Anies" i będę zapisywała Twoje zestawy...
Nasteczka, kulka tak samo fajnie wygląda u każdego! To mój ulubiony element biżuterii, Prosty, a fajny.
A widzisz, ja już mam folder "MSDwizaż" i sobie zapisuję zdjęcia zestawy dziewczyn, lubię je oglądać .
Dziękuję Ci .

Cytat:
Napisane przez *Emilka* Pokaż wiadomość

anies dziekuję za miłe słowa
jestem po ogromnym wrażeniem Twojego stylu, świetnie zestawiasz ze sobą ubrania Ślicznie prezetujesz się we wszystkich zestawach, nie umiem wybrac który jest najlepszy bo wszystkie bardzo mi się podobają
Ależ nie ma za co i pokazuj się częściej! Koniecznie!
Miło mi, dziękuję .

Cytat:
Napisane przez SarahMoon Pokaż wiadomość
Anies5
Ale pyszna porcyjka zestawów. Ciężko zdecydować ,który najlepszy ,bo wszystkie udane. Chyba jednak najbardziej zapadnie mi w pamięć żółto-czarny. Po raz setny zazdroszczę proporcjonalnej figury, podejrzewam ,że w zwykłym T-shircie i jeansach też robiłabyś wrażenie. No i nareszcie doczekałam się zestawu z trenczową sukienką- jest rewelacyjna.
A merci! Lubię żółte dodatki, są promienne i ożywiają całość.
Sarah, jaka proporcjonalna figura! Nogi mam krótkie, jak kurczak . Kość piszczelową mam raczej krótką. Nie zagłębiam się w anatomię .

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Anies - ja sie duzo nie udzielam na tym forum, ale przegladam maniakalnie. Pisze jak mnie cos interesuje albo naprawde podoba

I wlasnie tutaj - w komentarzu do Twoich zestawow powiem tylko tyle:
Naprawde rewelacja - kazdy jeden, super, podziwiam i zazdroszcze
Oj, to szczególnie dziękuję . Cieszę się, że się podobają.

Cytat:
Napisane przez mmaggiee Pokaż wiadomość
anies ale sie naprodukowalas wszystkie zestawy doslownie wryly mnie w ziemie kazdy jeden rewelacyjny i tak jak pozostalym trudno mi wylonic faworyta. skad i za ile tunika z 1 zestawu ? koncze juz publicznie piac z zachwytu, zeby nie bylo, ze jakas wazelina czy cos ale i tak na koniec za wszystko należą sie brawa
Dziękuję
Tunika z zestawu 1 jest z Atmosphere, kupiłam w UK za 8 f.

Cytat:
Napisane przez radioheadka Pokaż wiadomość
Anies, c u d o w n i e! to serduszko dodaje takiego uroku...szkoda, że u mnie takich nie było
Miło mi . Właściwie, to dwa serduszka. U nas były jeszcze białe na złotym łańcuszku. W Cubusie też widziałam podobne. Rozglądnij się, teraz tego typu wisory są modne i coraz więcej ich w sklepach.

Cytat:
Napisane przez oLaSeK=D Pokaż wiadomość
Anies-wszystko mi sie baaaaardzo podoba. Ten trenczuś w kolorze ugrowym() gdzie kupilas?
Trencz jest z H&M, kosztował 159 zł, kolekcja chyba jeszcze zimowa, ale kupowany chyba w marcu. Jeszcze widziałam jakieś przebrane rozmiary na wieszakach.

Cytat:
Napisane przez Paula07 Pokaż wiadomość
[/list]Anies jak zwykle zestawy rewelacyjnie ale moim zdaniej wygrywa z zołtym paskiem i torbą.
Cytat:
Napisane przez Milky_quartz Pokaż wiadomość
Anies5 super A szczególnie podoba mi się zestaw z longiem z bufkami
Cytat:
Napisane przez AfroJAzz Pokaż wiadomość
poprostu nie moge wyjsc z wrazenia! wygladasz super we wszystkim!!! normalnie modelka...!!!
ech!
Dziękuję dziewczyny, każdej z osobna !

Cytat:
Napisane przez Eire Pokaż wiadomość
fajnie, ze sie podoba
Teraz bede sie rozplywala nad Twoimi zestawami, bo (niestety) kazdy powalil mnie na kolana :P musze powiedziec, ze wszystkie sa świetne i w kazdym wygladasz super! dobry pomysl, zeby zalozyc pasek na ciazowa tunike i rewelacyjnie wyglada z szarymi rurami. bardzo podoba mi sie zestaw z biała bluzeczka z bufkami, bo tez za takimi przepadam Niestety mam jedno "ale" to zestawu z szarym czyms...w ogole mi to nie pasuje i zaburza proporcje Twojej sylwetki. Duzo korzystniej wygladasz w pozostałych.
Z kolei zestaw z trenczem jest moim nr 1! Jest rewelacyjny i naprawde dobrze wygladasz Fajna tez jest sukienka z zoltymi dodatkami i przypomina mi o latach 60-tych Skad jest torba?

P.S dobrze Ci w spietych wlosach
Miło mi, że się podobają, ale nie obijaj kolan .
Tunika ciążowa bez paska nie nadaje się do noszenia. Chyba, że w dalekiej przyszłości .
Szare "coś" faktycznie jest trochę udziwnione, bo nie do końca mam pomysł, jak to nosić. Jak ściągasz dam wyżej, to brzydko się zwija i leci z ramion. Nooo takie, dobrze wygląda jako long pod np. żakiet.
Torba jest z Atmosphere, przywlekłam z UK.

Cytat:
Napisane przez yeah Pokaż wiadomość
anies5, wiadomo uroczo bez wyjątku. Nie ukrywam, że ten niepraktyczny element Twojej garderoby bardzo mi się podoba a powiedz, czemu jest taki niepraktyczny? Szkoda, że u mnie go nie było, ale jeszcze może pojawi się na jesieni
Hmmm....myślę, że główną przyczyną jest krótki rękaw. Na teraz - za ciepło, na wczesną wiosnę - za zimno, o zimie nie wspomnę. Nosiłam 2 razy na golf, to jeszcze mogło być, ale do momentu, kiedy zaczęło padać.
Może na jakieś chłodniejsze dni...

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Anies, jak ty dalas czadu kazdy zestaw po koleji jest przeswietny ten trenczyk z krotkimi rekawami szkoda tylko ze wlasnie ten rekaw taki malusi :P
Gracias .
Początkiem zimy w H&M były bardzo podobne, ale nieco dłuższe trencze i z rękawem 3/4. Śliczne! W sklepie ich nie widziałam, ale koleżanka z grupy posiada takowy. To dopiero cudo! Mój się umywa!

I na koniec tej długiej wypowiedzi, jeszcze raz dziękuję wszystkim za sympatyczne komentarze
Tymczasem uciekam, bo sesja
Stary 2007-05-23, 14:37   #4660
slodziaa
Raczkowanie

GG do slodziaa

Dziękuje Dziewczynki te zestawy to tak w 5 min na szybko sie poprzebieralam, bo lecialam na miasto za truskawkami hehe
Stary 2007-05-23, 15:41   #4661
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
  • To co wyżej
  • Na białą bluzkę narzuciłam takie "cuś" szare .
  • Z trenczem, na który napaliłam się niemiłosiernie, a wyszłam w nim może 3 razy. Nie jest to praktyczny element garderoby.
  • Z czarną sukienką i żółtymi dodatkami, dla ożywienia.

Anies, jeśli mogę coś doradzić ? To :
1. zmieniłabym tą torbę ktorą masz na większości fotek, coś mi w niej nie leży, sama w sobie jest ok, nie wiem jaki jest jej kolor, bo słabo widać, ale wg. mnie jest troche zbyt sportowa. Może lepiej bedzie wyglądać taka workowata ? Albo taka chanelka na łańcuszku?
2. Co do trencza, nie zgadzam się jest świetny, stylowy, i inny niż normalne trencze. Bardzo mi się podoba. Nawet zapytam gdzie kupiłaś ? Zastanów sie może z czym jeszcze można by było go połączyć, bo warto. Jak wygląda jak jest rozpięty? Może fajnie by wyglądał z jakąś bluzką pod spodem? Albo spróbuj go połączyć z innymi kolorami ? Może fuksja , albo fiolet? Żeby go "ożywić" .
3. Połączenie żółty - czarny bardzo mi się podoba, aczkolwiek wolę żółć w większości, a czerń w dodatkach...hmm nie wiem może dlatego, że do czarnych rzeczy wszystko przywiera...a mam 2 koty :P. Ale za to żółty pasek i torebke możesz połączyć z czymś zielonym albo fioletowym, bardzo modne w tym sezonie, troszke oklepane, ale na lato w sam raz...poza tym zawsze można coś pokombinować żeby wyglądać troszke inaczej niż wszyscy
Mam nadzieje że mnie nie zjecie za własną opinię Pozdrawiam
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-23, 15:53   #4662
praline
Zakorzenienie

Cytat:
.

Kilka propozycji ode mne. Mniej lub bardziej udanych. Miałam wenę i ochotę na więcej, ale musiałam gnać do domu rodzinnego (zapomniałam internetu ).
Ah i wybaczcie "misz masz" w tle!
  • Z tuniką, bez paska wyglądą ciążowo. Na zdjęciu podoba mi się bardziej, niż w rzeczywistości.
  • Long z bufkami (bardzo go lubię i mogłabym nosić cały czas ). Wersja 1 z szarymi spodniami.
  • To samo, co wyżej, ale z czarnymi spodniami.
Cytat:
  • To co wyżej
  • Na białą bluzkę narzuciłam takie "cuś" szare .
  • Z trenczem, na który napaliłam się niemiłosiernie, a wyszłam w nim może 3 razy. Nie jest to praktyczny element garderoby.
  • Z czarną sukienką i żółtymi dodatkami, dla ożywienia.

wow
My Dear! ohah
Wybacz, że wczoraj nic nie napisałam, ale dziś miałam egzamin i saaama rozumiesz.
Trenczyk z h&m jest cudny-nie raz to pisałam- idealnie do Ciebie pasuje
Jaką fajną masz tą białą tuniczkę z bufkami- bomba!
Czarna sukienka widzę, że też poszła w ruch!- podoba mi się połączenie żóltego z czarnym- takie pszczólkowe
Takie cuś szare- widziałam kilka podobnych okazów, ale niestety wszystkie jak nie 12 to 14 UK
Czarne peep toe to które? Białe balerinki również ładne- zgrabniutkie.
Super porcja zestawów- wszystkie bardzo udane-az chce się komentować, nie tylko mi
Jak dla mnie są przejawem dziewczęcości, a zarazem prostoty(którą bardzo cenię) i lekkości.Nie są przeładowane, ani nadmiernie"ozdobione"- i racja! co za dużo to nie zdrowo
Dodam jeszcze tak na marginesie, że masz twarzową fryzurkę i ładny kolor- tylko nie waż mi się ich malować :p
Czekam na dalsze propozycje, Agula
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 16:38   #4663
magi81
Zadomowienie

Anies5 - fszyscy zachwalali Twoje zestawy, że aż musiałam się wrócić o kilka stron i je obejrzeć. Faktycznie są a białe bufki są kapitalne
Mags1983 - osobiście lubie takie połączenie spodni z sukienką. Twoja propozycja bardzo mi się podoba
Jaonna - wyglądasz rewelacyjnie, a spodnie są śliczne
Slodziaa - ciekawe i przemyślane zestawy choć na jednym jest trochę za długi pasek psują Ci takie krótkie spódnice, choć przyznam się że sama bym takiej nie ubrała
magi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 16:45   #4664
slodziaa
Raczkowanie

GG do slodziaa

Cytat:
Napisane przez magi81 Pokaż wiadomość
Anies5 - fszyscy zachwalali Twoje zestawy, że aż musiałam się wrócić o kilka stron i je obejrzeć. Faktycznie są a białe bufki są kapitalne
Mags1983 - osobiście lubie takie połączenie spodni z sukienką. Twoja propozycja bardzo mi się podoba
Jaonna - wyglądasz rewelacyjnie, a spodnie są śliczne
Slodziaa - ciekawe i przemyślane zestawy choć na jednym jest trochę za długi pasek psują Ci takie krótkie spódnice, choć przyznam się że sama bym takiej nie ubrała
Wiesz ja sie pobawilam troszke, bo pewno teraz sama nie bede miala okazji chodzic w tak krotkich spodniczkach, bo w anglii bede pracowac jako nails technician wiec bede musiala sie ubierac powaznieij buuu , takie za szybkie wejscie w dorosle zycie --- no ale co sie nie robi dla TŻ ps. Zobaczymy czy to doceni hehe Pozdrawiam
Stary 2007-05-23, 17:11   #4665
joanna453
Wtajemniczenie

Susanna- dziękuje za komplemencik, bardzo mi miło się zrobiło

Paulina- dziękuje Tobie również a no wykorzystałam hihi i jestem z niej happy

Magi81- cieszę się, że Ci się podobają i również dziękuję

Slodziaa- mam takie same muchy z H&M-u jak Ty, wszystkie zestawy sexy a najbardziej przypadł mi do gusty 1, chociaż ja bym wybrała dłuższą długość ale Ty wyglądasz slicznie.

Bloguję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-23, 17:16   #4666
slodziaa
Raczkowanie

GG do slodziaa

Cytat:
Susanna- dziękuje za komplemencik, bardzo mi miło się zrobiło

Paulina- dziękuje Tobie również a no wykorzystałam hihi i jestem z niej happy

Magi81- cieszę się, że Ci się podobają i również dziękuję

Slodziaa- mam takie same muchy z H&M-u jak Ty, wszystkie zestawy sexy a najbardziej przypadł mi do gusty 1, chociaż ja bym wybrała dłuższą długość ale Ty wyglądasz slicznie.
Dziękuje bardzo chociaż zazwyczaj zakładam czarne legginsy pod zestaw numer 1, tylko teraz tak na szybko hehe.
Stary 2007-05-23, 18:45   #4667
NasteCzka
Wtajemniczenie

A to mój dziesiejszy, taki codzienny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg agat.JPG (23,6 KB, 337 załadowań)
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 19:01   #4668
joanna453
Wtajemniczenie

Cytat:

Zestaw bardzo mi się podoba, śliczny long- może z H&M?, lubie taki styl
jedynie torebeczke bym zmieniła na jakąś jaśniejszą, nie czarną- ale ogólnie nice

Bloguję
Stary 2007-05-23, 19:08   #4669
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Zestaw bardzo mi się podoba, śliczny long- może z H&M?, lubie taki styl
jedynie torebeczke bym zmieniła na jakąś jaśniejszą, nie czarną- ale ogólnie nice
Dziekuje bardzo niestety nie mam białej torby, poszukuje hehe , bluzeczka sisters point.
Stary 2007-05-23, 19:51   #4670
Eire
Raczkowanie

Cytat:
bardzo fajny, codzienny, na luzie takie wlasnie bardzo lubie, świetny long!

avatarek ze strony: e-avatarki.mylog.pl
Eire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 19:59   #4671
Justa1980
Raczkowanie

Dziewczyny co sie stalo z funkcja wielocytowania ? Dawno mnie nie bylo i w zyciu sie juz nie odrobie z odpisywaniem, wiec pojade z pamieci:

Sabcia Myszka - bardzo fajne zestawy - ostatnio naprawde pierwsza klasa, swietny z biala kamizelka (so boho . Pokazuj nam sie jak najczesciej.

Paulinka alez ty ladna jestes kobieto, a non stop narzekasz. Strasznie mi sie podoba zestaw z krotka kurteczka (ten miastowy).

Super Karo - moglabym napisac dokladnie to samo, co npisalam Sabci. Naprawde bardzo lubie patrzyc na twoje zestawy. Swietnie sie prezentujesz w dluzszych tunikach z paskiem w talii. Bardzo mi sie podoba.

Nasteczka - jak zawsze czegokolwiek bys nie zalozyla, zawsze bedzie ladnie. Twoja figura jest naprawde DOSKONALA O takich lydkach to ja moge tylko pomarzyc

Anies myszko moja - Ciebie zostawiam na DESER Po raz setny z kolei mnie rozbroilas totalnie. Jestem oszolomiona, zachwycona i zakochana bez pamieci. Zestawy godne miana jakiegos FASHION AWARD Prezentujesz sie bosko w legginsach Pieknie, cudowne, zgrabnie... Naprawde brak mi slów. Cudne to dlugie szare "cus" Chetnie bym sie dowiedziala skad
Wszystkie zestawy absolutnie cudowne, w tunice z Promodu (nos jak najczesciej) wygladasz przeuroczo.
Justa1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 20:31   #4672
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Justa kochana dawno Cie tu nie bylo dziekuje bardzo mi milo ze podobaja CI sie moje zestawy:0 staram sie zeby byly coraz lepsze

paulinka bardzo dajnie prezentujesz sie w tej ksozuli z bufkami i czerwonych dodatkach wszystko do siebie pasuje

nasteczko jak zwykle cudo! oddaj figure !! wsystko na Tobie lezy rewelacyjnie, a ten zestawik z tunika w pasy fajny wiosenny

anies
,to ja moze Ciebie tez zostawie na deser ale chyba nie bedzie to dziwne jak powiem ze wszystko mi sie podobalo absolutne cudo! rewelacyjna tunika z pierwszego i ten pasek! fajne szare rurki(skad?) i bialy long(skad, bo sliczny) a do tego trenczosukienka jest bardzo stylowa i elegancka, jest uszyta jak dla Ciebie,wiec nos wiosna jak najczesciej narzutka rowniez ladna no i czarny +zolty i ostatnia tunika -chyba to wystarczy zaisuje zdjecia do Twojego folderu

a teraz cos ode mnie

1.zielona tunika z kieszonkami(przepraszam ze jeszcze z metka ) ,biale rurki ,zielona torba

2.biala tunika z guziczkami,pasek,kulka,bi ale peep toe

3.ta sama wersja tylko bez paska

4.bluzka w granatowe grochy,grant torebka,biale peep

5.czarny long ,i zolte dodatki

i tyle
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (27,5 KB, 227 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.JPG (25,5 KB, 177 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 7.JPG (26,8 KB, 159 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.JPG (26,7 KB, 148 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.JPG (27,6 KB, 167 załadowań)
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 20:59   #4673
NasteCzka
Wtajemniczenie

Eire Dzięuje bardzo

Justa1980 Ooo dawno Ciebie tutaj nie było, miła niespodzianka , dziękuje za komplementy, uważaj bo stane się narcyzem

super_karo Dziękuje bardzo Oddaj figurę?! przecież ją masz ! hehe , W Twoich zestawach wygrywa zielona bluzka z bufkami i ta torba w kropki, to już wcześniej się wypowiadałam, achhh super
Stary 2007-05-23, 21:07   #4674
różowiutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
Justa kochana dawno Cie tu nie bylo dziekuje bardzo mi milo ze podobaja CI sie moje zestawy:0 staram sie zeby byly coraz lepsze

paulinka bardzo dajnie prezentujesz sie w tej ksozuli z bufkami i czerwonych dodatkach wszystko do siebie pasuje

nasteczko jak zwykle cudo! oddaj figure !! wsystko na Tobie lezy rewelacyjnie, a ten zestawik z tunika w pasy fajny wiosenny

anies
,to ja moze Ciebie tez zostawie na deser ale chyba nie bedzie to dziwne jak powiem ze wszystko mi sie podobalo absolutne cudo! rewelacyjna tunika z pierwszego i ten pasek! fajne szare rurki(skad?) i bialy long(skad, bo sliczny) a do tego trenczosukienka jest bardzo stylowa i elegancka, jest uszyta jak dla Ciebie,wiec nos wiosna jak najczesciej narzutka rowniez ladna no i czarny +zolty i ostatnia tunika -chyba to wystarczy zaisuje zdjecia do Twojego folderu

a teraz cos ode mnie

1.zielona tunika z kieszonkami(przepraszam ze jeszcze z metka ) ,biale rurki ,zielona torba

i tyle
Oddawaj zieloną i białą bluzeczkę; peep- toe i....... wszystko!
Bardzo ładnie.
różowiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 21:09   #4675
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Cytat:
a teraz cos ode mnie

i tyle

Wszystko super ale zestaw pierwszy tj zielony czysta rewelacja
Stary 2007-05-23, 21:12   #4676
BellyDancerka
BAN stały

Cytat:
  • Czerwona tunika, już pokazywałam ją tutaj.
To by było na tyle. Aaaa w większości zestawów mam te same, czarne spodnie, nie chciało mi się przebierać, a i pasowały chyba najlepiej.

Gdzie kupilas ta ladna czerwona tunike?

Nie podoba mi sie tylko z tym bialym pod spodem, lepsza bylabyczern
BellyDancerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-23, 22:27   #4677
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Anies, jeśli mogę coś doradzić ? To :
1. zmieniłabym tą torbę ktorą masz na większości fotek, coś mi w niej nie leży, sama w sobie jest ok, nie wiem jaki jest jej kolor, bo słabo widać, ale wg. mnie jest troche zbyt sportowa. Może lepiej bedzie wyglądać taka workowata ? Albo taka chanelka na łańcuszku?
2. Co do trencza, nie zgadzam się jest świetny, stylowy, i inny niż normalne trencze. Bardzo mi się podoba. Nawet zapytam gdzie kupiłaś ? Zastanów sie może z czym jeszcze można by było go połączyć, bo warto. Jak wygląda jak jest rozpięty? Może fajnie by wyglądał z jakąś bluzką pod spodem? Albo spróbuj go połączyć z innymi kolorami ? Może fuksja , albo fiolet? Żeby go "ożywić" .
3. Połączenie żółty - czarny bardzo mi się podoba, aczkolwiek wolę żółć w większości, a czerń w dodatkach...hmm nie wiem może dlatego, że do czarnych rzeczy wszystko przywiera...a mam 2 koty :P. Ale za to żółty pasek i torebke możesz połączyć z czymś zielonym albo fioletowym, bardzo modne w tym sezonie, troszke oklepane, ale na lato w sam raz...poza tym zawsze można coś pokombinować żeby wyglądać troszke inaczej niż wszyscy
Mam nadzieje że mnie nie zjecie za własną opinię Pozdrawiam
A dziękuję za ciekawe uwagi.
Aż musiałam cofnąć się i zobaczyć, którą torbę mam na większości zdjęć. Chodzi o szarą? Sportowa na pewno nie jest. Użyłam jej, bo jeszcze nie była tutaj pokazywana. Dla odmiany, żeby nie katować dziewczyn jednym i tym samym. Poza tym bardzo lubię szary kolor . Mam i workowatą i mniejszą w stylu retro (akurat jest na dłuższym uchu, a nie łańcuszku, ale styl mniej więcej podobny) . W związku z tym, że jestem maniaczką torebkową, to mogłabym sporo ich pokazać z tym samym zestawem.

Ależ ja nie sądzę, że nie jest fajny. Tyle, że mało praktyczny. Też uważam, że jest dość oryginalny w porównaniu z pospolitymi trenczami. Kupiłam go w H&M, kolekcja chyba jeszcze zimowa.

Haha też mam dwa koty, jeden czarny . Sukienka nie obiera się, ale za to spodnie - koszmarnie! Podoba mi się połączenie żółtego, czy zielonego z fioletem, ale nie posiadam rzeczy w fioletowym kolorze. Ostatnio rozglądałam się za czymś ciekawym, ale niestety. Może w przyszłości .
Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
wow
My Dear! ohah
Wybacz, że wczoraj nic nie napisałam, ale dziś miałam egzamin i saaama rozumiesz.
Trenczyk z h&m jest cudny-nie raz to pisałam- idealnie do Ciebie pasuje
Jaką fajną masz tą białą tuniczkę z bufkami- bomba!
Czarna sukienka widzę, że też poszła w ruch!- podoba mi się połączenie żóltego z czarnym- takie pszczólkowe
Takie cuś szare- widziałam kilka podobnych okazów, ale niestety wszystkie jak nie 12 to 14 UK
Czarne peep toe to które? Białe balerinki również ładne- zgrabniutkie.
Super porcja zestawów- wszystkie bardzo udane-az chce się komentować, nie tylko mi
Jak dla mnie są przejawem dziewczęcości, a zarazem prostoty(którą bardzo cenię) i lekkości.Nie są przeładowane, ani nadmiernie"ozdobione"- i racja! co za dużo to nie zdrowo
Dodam jeszcze tak na marginesie, że masz twarzową fryzurkę i ładny kolor- tylko nie waż mi się ich malować :p
Czekam na dalsze propozycje, Agula
Rozumiesz , też miałam kolokwium zaliczeniowe i ufffff dzisiaj odpoczywam! Jak Ci poszło? Mam nadzieję, że dobrze .

Dziękuję pięknie. Także za pochwałę odnośnie włosów, farbować nie zamierzam, jak już będę siwa, to zabiorę się za ów czynność .

Tunika z bufkami jest z Promodu, były jeszcze brązowe. Bardzo ją lubię

A wiesz, że to moje szare "coś" też jest w rozmiarze 12, albo 14...

Buzi i to ja czekam na coś od Ciebie - TWOJA KOLEJ

Cytat:
Napisane przez magi81 Pokaż wiadomość
Dziękuję

Cytat:
Bardzo ładnie wyglądasz. Jaka fajna tunika! Ostatnio strasznie podobają mi się takie na szelkach z wielkimi guziorami.

Cytat:
Napisane przez Justa1980 Pokaż wiadomość

Anies myszko moja - Ciebie zostawiam na DESER Po raz setny z kolei mnie rozbroilas totalnie. Jestem oszolomiona, zachwycona i zakochana bez pamieci. Zestawy godne miana jakiegos FASHION AWARD Prezentujesz sie bosko w legginsach Pieknie, cudowne, zgrabnie... Naprawde brak mi slów. Cudne to dlugie szare "cus" Chetnie bym sie dowiedziala skad
Wszystkie zestawy absolutnie cudowne, w tunice z Promodu (nos jak najczesciej) wygladasz przeuroczo.
Oooooooo Justyś dziękuuuuuuuuuuuuję! Ty zawsze tyle miłych słów powiesz, że aż człowiek pod niebiosa wzlatuje .
Szare "cuś" jest z firmy Next, popatrz na Allegro, przewijały się podobne. W zestawie był top szary na ramiączkach, ale odprułam go (ramiączka były chwycone nitką).
Widzisz, a sama miałaś tą tunikę!

Pokaż coś od siebie! Proszę, proszę, proszę! Tak dawno nic nie zamieszczałaś, a chętnie bym pooglądała, a i na pewno nie tylko ja!

P.S.Dalej nie działa Ci opcja "wielo-cytuj"? U mnie wszystko w normie . Może odśwież F5.

Cytat:

anies

a teraz cos ode mnie

i tyle
A dzięki .
Rurki są z H&M, dział dziecięcy. Long z Promodu.

Dzisiaj mam ubraną tą bluzkę z Pull&Bear . Fajna jest, dobrze się nosi.

Cytat:
Napisane przez BellyDancerka Pokaż wiadomość
Gdzie kupilas ta ladna czerwona tunike?

Nie podoba mi sie tylko z tym bialym pod spodem, lepsza bylabyczern
Tunika jest z Atmosphere, kupiłam ją w Anglii
Stary 2007-05-24, 05:55   #4678
mmaggiee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Justa1980 Pokaż wiadomość
Nasteczka - jak zawsze czegokolwiek bys nie zalozyla, zawsze bedzie ladnie. Twoja figura jest naprawde DOSKONALA O takich lydkach to ja moge tylko pomarzyc
zgadzam sie co do slowa no i nie tylko ja zauwazylam Nasteczko Twoje sliczne lydki

super_karo 1 zestaw wedlug mnie najlepszy skad torba?
mmaggiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 07:01   #4679
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Oto mój dzisiejszy zestaw do pracy
Biała dzianinowa tuniczka, zakiet, spodnie z lumpka i dwa kolory torebki, nie wiem , która lepsza...Pewnie czarna ale ja i tak pojde z czerwona Uwielbiam ten kolor Wersje z żakietem i bez
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w14.jpg (18,2 KB, 74 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w13.jpg (17,6 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w12.jpg (19,2 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w11.jpg (15,6 KB, 62 załadowań)
Stary 2007-05-24, 07:27   #4680
>Angel<
Rozeznanie

GG do >Angel<

Mags1983 mi sie bardzo podoba z czerwoną torebką i sama torebeczka też

>Angel< jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości