![]() |
#4651 |
Zadomowienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
anies5, wiadomo uroczo bez wyjątku. Nie ukrywam, że ten niepraktyczny element Twojej garderoby bardzo mi się podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki za sugestie ![]() ![]() Eire, anega, Paula07 Dzięki dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4653 |
Wtajemniczenie
|
Sabcia- myszka- pewnie jakby mój zobaczył Ciebie z figurą modelki, nawet by zapomniał pewne, że koło niego stoję heheh
Maramarka- dziękuję, następnym razem bardziej wyeksponuje torebkęJ Emilka- dziękuję ![]() Eire - dziękuję za komplemencik, Twój zestawik tez mi się bardzo podoba w sumie bardzo podobny do mojego, fajna torebusiaJ DZisiejszy na uczelnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
Absolutnie rewelacyjnie - ależ masz super figurę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
Anies, jak ty dalas czadu
![]() ![]() ![]() Joanna, prawdzia z ciebie kobietka ![]() ![]()
#4656 |
Raczkowanie
|
Doszłam do wniosku, że też umieszcze kilka swoich zestawów
![]() Jesli tylko znajde czas to postaram sie cos wiecej wstawic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widzisz, ja już mam folder "MSDwizaż" i sobie zapisuję zdjęcia zestawy dziewczyn, lubię je oglądać . Dziękuję Ci ![]() Cytat:
Miło mi, dziękuję ![]() Cytat:
![]() Sarah, jaka proporcjonalna figura! Nogi mam krótkie, jak kurczak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tunika z zestawu 1 jest z Atmosphere, kupiłam w UK za 8 f. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tunika ciążowa bez paska nie nadaje się do noszenia. Chyba, że w dalekiej przyszłości ![]() Szare "coś" faktycznie jest trochę udziwnione, bo nie do końca mam pomysł, jak to nosić. Jak ściągasz dam wyżej, to brzydko się zwija i leci z ramion. Nooo takie, dobrze wygląda jako long pod np. żakiet. Torba jest z Atmosphere, przywlekłam z UK. Cytat:
Może na jakieś chłodniejsze dni... Cytat:
![]() Początkiem zimy w H&M były bardzo podobne, ale nieco dłuższe trencze i z rękawem 3/4. Śliczne! W sklepie ich nie widziałam, ale koleżanka z grupy posiada takowy. To dopiero cudo! Mój się umywa! I na koniec tej długiej wypowiedzi, jeszcze raz dziękuję wszystkim za sympatyczne komentarze ![]() ![]() Tymczasem uciekam, bo sesja ![]()
![]() |
#4660 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Dziewczynki
![]() ![]() ![]()
#4661 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Anies, jeśli mogę coś doradzić ? ![]() 1. zmieniłabym tą torbę ktorą masz na większości fotek, coś mi w niej nie leży, sama w sobie jest ok, nie wiem jaki jest jej kolor, bo słabo widać, ale wg. mnie jest troche zbyt sportowa. Może lepiej bedzie wyglądać taka workowata ? Albo taka chanelka na łańcuszku? 2. Co do trencza, nie zgadzam się ![]() ![]() 3. Połączenie żółty - czarny bardzo mi się podoba, aczkolwiek wolę żółć w większości, a czerń w dodatkach...hmm nie wiem może dlatego, że do czarnych rzeczy wszystko przywiera...a mam 2 koty :P. Ale za to żółty pasek i torebke możesz połączyć z czymś zielonym albo fioletowym, bardzo modne w tym sezonie, troszke oklepane, ale na lato w sam raz...poza tym zawsze można coś pokombinować żeby wyglądać troszke inaczej niż wszyscy ![]() Mam nadzieje że mnie nie zjecie za własną opinię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wow ![]() My Dear! ohah ![]() Wybacz, że wczoraj nic nie napisałam, ale dziś miałam egzamin i saaama rozumiesz. Trenczyk z h&m jest cudny-nie raz to pisałam- idealnie do Ciebie pasuje ![]() Jaką fajną masz tą białą tuniczkę z bufkami- bomba! Czarna sukienka widzę, że też poszła w ruch!- podoba mi się połączenie żóltego z czarnym- takie pszczólkowe ![]() Takie cuś szare- widziałam kilka podobnych okazów, ale niestety wszystkie jak nie 12 to 14 UK ![]() Czarne peep toe to które? Białe balerinki również ładne- zgrabniutkie. Super porcja zestawów- wszystkie bardzo udane-az chce się komentować, nie tylko mi ![]() Jak dla mnie są przejawem dziewczęcości, a zarazem prostoty(którą bardzo cenię) i lekkości.Nie są przeładowane, ani nadmiernie"ozdobione"- i racja! co za dużo to nie zdrowo ![]() Dodam jeszcze tak na marginesie, że masz twarzową fryzurkę i ładny kolor- tylko nie waż mi się ich malować :p Czekam na dalsze propozycje, Agula ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zadomowienie
|
Anies5 - fszyscy zachwalali Twoje zestawy, że aż musiałam się wrócić o kilka stron i je obejrzeć. Faktycznie są
![]() ![]() Mags1983 - osobiście lubie takie połączenie spodni z sukienką. Twoja propozycja bardzo mi się podoba ![]() Jaonna - wyglądasz rewelacyjnie, a spodnie są śliczne ![]() Slodziaa - ciekawe i przemyślane zestawy choć na jednym jest trochę za długi pasek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4665 |
Wtajemniczenie
|
Susanna- dziękuje za komplemencik, bardzo mi miło się zrobiło
![]() Paulina- dziękuje Tobie również a no wykorzystałam hihi i jestem z niej happy ![]() Magi81- cieszę się, że Ci się podobają i również dziękuję ![]() Slodziaa- mam takie same muchy z H&M-u jak Ty, wszystkie zestawy sexy a najbardziej przypadł mi do gusty 1, chociaż ja bym wybrała dłuższą długość ale Ty wyglądasz slicznie. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4667 |
Wtajemniczenie
|
A to mój dziesiejszy, taki codzienny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Wtajemniczenie
|
Zestaw bardzo mi się podoba, śliczny long- może z H&M?, lubie taki styl ![]() jedynie torebeczke bym zmieniła na jakąś jaśniejszą, nie czarną- ale ogólnie nice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 |
Raczkowanie
|
bardzo fajny, codzienny, na luzie
![]() ![]()
#4671 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny co sie stalo z funkcja wielocytowania ?
![]() Sabcia Myszka - bardzo fajne zestawy - ostatnio naprawde pierwsza klasa, swietny z biala kamizelka (so boho ![]() Paulinka alez ty ladna jestes kobieto, a non stop narzekasz. Strasznie mi sie podoba zestaw z krotka kurteczka (ten miastowy). Super Karo - moglabym napisac dokladnie to samo, co npisalam Sabci. Naprawde bardzo lubie patrzyc na twoje zestawy. Swietnie sie prezentujesz w dluzszych tunikach z paskiem w talii. Bardzo mi sie podoba. Nasteczka - jak zawsze czegokolwiek bys nie zalozyla, zawsze bedzie ladnie. Twoja figura jest naprawde DOSKONALA ![]() ![]() Anies myszko moja - Ciebie zostawiam na DESER ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkie zestawy absolutnie cudowne, w tunice z Promodu (nos jak najczesciej) wygladasz przeuroczo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Justa kochana dawno Cie tu nie bylo
![]() ![]() ![]() paulinka bardzo dajnie prezentujesz sie w tej ksozuli z bufkami i czerwonych dodatkach ![]() ![]() nasteczko jak zwykle cudo! oddaj figure ![]() anies ,to ja moze Ciebie tez zostawie na deser ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz cos ode mnie ![]() 1.zielona tunika z kieszonkami(przepraszam ze jeszcze z metka ![]() 2.biala tunika z guziczkami,pasek,kulka,bi ale peep toe 3.ta sama wersja tylko bez paska 4.bluzka w granatowe grochy,grant torebka,biale peep 5.czarny long ,i zolte dodatki i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Wtajemniczenie
|
Eire Dzięuje bardzo
![]() Justa1980 Ooo dawno Ciebie tutaj nie było, miła niespodzianka ![]() ![]() super_karo Dziękuje bardzo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko super ale zestaw pierwszy tj zielony czysta rewelacja ![]()
![]() |
#4676 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gdzie kupilas ta ladna czerwona tunike? Nie podoba mi sie tylko z tym bialym pod spodem, lepsza bylabyczern ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż musiałam cofnąć się i zobaczyć, którą torbę mam na większości zdjęć. Chodzi o szarą? Sportowa na pewno nie jest. Użyłam jej, bo jeszcze nie była tutaj pokazywana. Dla odmiany, żeby nie katować dziewczyn jednym i tym samym. Poza tym bardzo lubię szary kolor ![]() ![]() Ależ ja nie sądzę, że nie jest fajny. Tyle, że mało praktyczny. Też uważam, że jest dość oryginalny w porównaniu z pospolitymi trenczami. Kupiłam go w H&M, kolekcja chyba jeszcze zimowa. Haha też mam dwa koty, jeden czarny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję pięknie. Także za pochwałę odnośnie włosów, farbować nie zamierzam, jak już będę siwa, to zabiorę się za ów czynność ![]() Tunika z bufkami jest z Promodu, były jeszcze brązowe. Bardzo ją lubię ![]() A wiesz, że to moje szare "coś" też jest w rozmiarze 12, albo 14... Buzi i to ja czekam na coś od Ciebie - TWOJA KOLEJ ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo ładnie wyglądasz. Jaka fajna tunika! Ostatnio strasznie podobają mi się takie na szelkach z wielkimi guziorami. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Szare "cuś" jest z firmy Next, popatrz na Allegro, przewijały się podobne. W zestawie był top szary na ramiączkach, ale odprułam go (ramiączka były chwycone nitką). Widzisz, a sama miałaś tą tunikę! Pokaż coś od siebie! Proszę, proszę, proszę! Tak dawno nic nie zamieszczałaś, a chętnie bym pooglądała, a i na pewno nie tylko ja! ![]() P.S.Dalej nie działa Ci opcja "wielo-cytuj"? U mnie wszystko w normie ![]() Cytat:
![]() Rurki są z H&M, dział dziecięcy. Long z Promodu. Dzisiaj mam ubraną tą bluzkę z Pull&Bear ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4678 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() super_karo 1 zestaw wedlug mnie najlepszy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
Oto mój dzisiejszy zestaw do pracy
![]() Biała dzianinowa tuniczka, zakiet, spodnie z lumpka i dwa kolory torebki, nie wiem , która lepsza...Pewnie czarna ale ja i tak pojde z czerwona ![]() ![]() ![]()
#4680 |
Rozeznanie
|
Mags1983 mi sie bardzo podoba z czerwoną torebką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.