Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz. II - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: tytuł III części
Mleko już mi nie smakuje, teraz sobie kartofla spróbuje! 1 2,70%
Mm, kp? To była rozgrzewka, teraz już będzie tylko marchewka! 0 0%
Mamo, tato, robotę dla was mam, pampers przecież nie przewinie się sam! 3 8,11%
Już przed nami wielkie szczęście, pierwsze święta razem wreszcie! 6 16,22%
Tu uśmieszek, tam koleczka, podejdź mamo do łóżeczka. 2 5,41%
Główkę ładnie podnosimy, do mamusi się tulimy. 7 18,92%
Czy to KaPe, czy eMeM, będę duży, ja to wiem! 1 2,70%
Kochamy nasze pociechy, bezcenne są ich uśmiechy. 3 8,11%
Chociaż nocki nieprzespane- nasze dzieci przekochane. 0 0%
Mleczko piję, szybko rosnę, wnet i tatę ja przerosnę. 3 8,11%
Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek. 11 29,73%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-13, 11:13   #4291
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
dla mnie to dziwne ze ludzie montuja to blisko lozeczek w zasiegu rak dzieci... kazdy kabek czy sznurek to potencjalny dusiciel!
Ale je można zamontować na ścianie normalnie Tak jak każdą inną lampkę

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
dobra chyba ja w innym języku mówię

czy macie jakieś specjalne ubranka na Święta?
Tak
Kieckę z h&m czerwoną i do tego rajstopki białe i biały bodziak. Pewnie jej założę buciki z chrztu i opaskę, którą dostałam od koleżanki
Edzik zaś ma kupioną koszulę z h&m na tą okazję i do tego jeansy będzie miał

Tż to nie wiem, bo on się nie mieści w garnitur, a nie wiem, czy nas stać teraz na zakup nowego. No i tylko ja nie wiem, w co się ubrać

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Dziś wieczorem zakładam sondę, więc jak ktoś jeszcze ma propozycje tytułów, to poproszę PW

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:28   #4292
tigaaa814
Raczkowanie

Dot.: Za małe ubranka, już pierwsze uśmiechy, szybko nam rosną te nasze pociechy, cz.

Czy na wizazu mozna wstawiac linki do allegro? chce sie pozbyc kilku rzeczy dla dziecka ktore zagracja mi mieszkanie;/ np: 4 opakowania pampersow

moge wstawic do mam np ze stycznia? czy mnie zbanuja
tigaaa814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:29   #4293
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
To na bobra też działa?
Tak.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:32   #4294
bojatoja
Zakorzenienie

hejo
Cytat:
Witamy 13stego w piątek, co oznacza,że Tusia skończyła 3 miesiące/13 tygodni
Dużo zdrówka dla Tusi

U nas dziś 16 tygodni
Cytat:
dobra chyba ja w innym języku mówię

Nie
Cytat:
Napisane przez tigaaa814 Pokaż wiadomość
Czy na wizazu mozna wstawiac linki do allegro? chce sie pozbyc kilku rzeczy dla dziecka ktore zagracja mi mieszkanie;/ np: 4 opakowania pampersow

moge wstawic do mam np ze stycznia? czy mnie zbanuja
Według regulaminu nie możesz.
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:34   #4295
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
wpadam na moment bo nie mam weny dzieki mobilizacji ciotek wizazazenek zaliczyliśmy spacer o 9;40 i mały jeszcze śpi pizza sie robi na obiad znaczy sie ciaasto rośnie co do ubrań to wykorzystałam wczoraj obecnośc teściowej i wybyłam kupić sobie spódniczke i jakąś bluzke na swieta i co/................i dooopa...wszystkie 40-ki na mnie małe a 42 za duże w bluzce rozmiar xxl nie zapne sie w cycac zdołowałam się i wróciłam dodomu z niczym wiecej na zakupy nie ide póki nieb bedzie mnie mniej w doopce w domu mam kiecki ale to się kompletnie nei sprawdza przy kp bo musze wszystko ściagać jestem wściekła sama na siebie ż enie potrafiłam przez 3 miesiące zrzucić nadmiaru mnie
To na mnie 40 tki w brzuchu ciasne, a 42 w brzuchu ok a na ramionach i cycach wisza. Spodnie nie przechodza przez uda, a do spodnicy mam tylko rajstopy polarem podbite ktore sa dobre

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Zwykla koszula, jakies spodnie ala sztruks
Dla Wiki zwykla sukienka

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja się akurat w miare wysypiam, bo młody nie budzi się w nocy na szame. Ale nie dałabym rady nie wysypiać się kilka miesiacy. Moje min.to 7h ciagiem, inaczej jestem zombie. Jakby podawanie mm miało faktycznie sprawić, ze dziecko przespi noc, to bym podała.
No ja tez nie, jeszcze od niewysypiania sie mam ciagle migreny.Ale ja mam dzieci butelkowe.
Stary 2013-12-13, 11:39   #4296
policzanka
Wtajemniczenie

Na taką hustawke się czaje-miał ktos stycznosc?

http://www.fisher-price.com/en_GB/br...products/49915
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:50   #4297
Agnieszka257
Raczkowanie

policzanka http://allegro.pl/bright-starts-hust...767952562.html ja mam taką i kupiłam używaną za 200 zł na allegro tylko to do 9 kilo jest.ale napewno i dłużej posłuży mi.polecam ją.
Agnieszka257 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 11:54   #4298
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
ńczyłby

taa i tańczyły dinga dong do piosenki o lisie

tu na wizażu była taka dziewczyna,która się chwaliła,że po dwóch tygodniach znajomości jej facet kupił jej korek analny...pewnie w ramach wyznania miłości

: hahaha:

Cytat:

nie mogłaś się powstrzymać z tą zatyczką?:P

osz Ty niedobra!

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
policzanka http://allegro.pl/bright-starts-hust...767952562.html ja mam taką i kupiłam używaną za 200 zł na allegro tylko to do 9 kilo jest.ale napewno i dłużej posłuży mi.polecam ją.
Wygląda ciekawie tyle ze te 9 kg mnie zniecheca..Lila ma juz przeszło 7 tak wiec długo bysmy sie nie nacieszyły.
Stary 2013-12-13, 12:03   #4299
Agnieszka257
Raczkowanie

my już po spacerze i na polu ładnie śpi a jak do domu wchodzimy to otwarte oczy już i po spaniu.
A co do wagi to się nie będe wypowiadała bo ja też mam problem.a kupić coś na siebie to graniczy z cudem.
Stary 2013-12-13, 12:08   #4300
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka257 Pokaż wiadomość
my już po spacerze i na polu ładnie śpi a jak do domu wchodzimy to otwarte oczy już i po sa spaniu.
A co do wagi to się nie będe wypowiadała bo ja też mam problem.a kupić coś na siebie to graniczy z cudem.

Zazdroszcze zycia na wsi.Mnie się takowe marzy...moze kiedys..
Stary 2013-12-13, 12:18   #4301
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
heh, ja prawie 5letnie zombie jestem rzado przespie 7h... tylko cienie pod oczami coraz wieksze...

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

mam welurowa sukienke dla natki ale jest po kini wiec nie wiem czy specjalnie... mam tez fioletowa welniana i zółta z cienkiego materialu... nie wiem co ubiore. pewnie wszystko bo tak ulewa
dla siebie nei wiem, chlopaki koszule, a kini znajde jakas kiecke w szafie.

wczoraj zrobilam sukienke kini ze starej wlasnej bluzki
Wczesniej spalam po 10h, wiec te 7 to dla mnie wyczyn...
Ja mam tylko pajaca z reniferem z pepco. Jakos mi nie zalezy na tym specjalnie, a Adasiowi tym bardziej to wsio rowno

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Dziewczyny jak któraś z Was wie, to pomocy:pros i:

Kacperek od koleżanki ma 1,5 tygodnia i najwyraźniej poprzestawiała mu się noc z dniem (o ile można o tym mówić u noworodka). W nocy nie chce spać i dużo płacze, a w dzień śpi jak zabity. Czy którejś z Was dziecko też tak miało?Można coś z tym zrobić u takiego noworodka, czy przeczekać?
W jezyku niemowlat bylo cos oograniczaniu dziennych drzemek, ale nie wiem, czy mozna u takich maluchow

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 12:18   #4302
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Wczesniej spalam po 10h, wiec te 7 to dla mnie wyczyn...
No ja tez. terzz 8,5-9.Ale sama sie zazwyczaj budze
Stary 2013-12-13, 12:21   #4303
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
To na mnie 40 tki w brzuchu ciasne, a 42 w brzuchu ok a na ramionach i cycach wisza. Spodnie nie przechodza przez uda, a do spodnicy mam tylko rajstopy polarem podbite ktore sa dobre

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Zwykla koszula, jakies spodnie ala sztruks
Dla Wiki zwykla sukienka

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

No ja tez nie, jeszcze od niewysypiania sie mam ciagle migreny.Ale ja mam dzieci butelkowe.
mamy te same wymiary wiec piateczka nie jestem sama
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 12:28   #4304
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mi łakomczuchy,skoro tak dlugo postała. Mój małż by ją zjadł w 2 dni
ale ja nie wiem od kiedy leżała taka pusta
Stary 2013-12-13, 12:44   #4305
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

kurna wrocilismy ze spacerku, chcialam malemu obciac paznokcie (btw czy waszym dzieciom tez tak szybko rosna? ja obcinam srednio co 3 dni...) i sie obudzil...a mialam nadzieje odsapnac...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 12:55   #4306
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
nigdzie, nie wierze w ubezpieczenia...
My mamy grupowe, dostalismy oboje po tysiaku za urodzenie Amelki. Ubezpieczenie samochodu to troche inna kwestia bo trzeba, ale tez juz nieraz korzystalismy, m.in. z holowania auta. A urwanie lusterka przez tz'ta tez sie oplacalo :P

A juz jak wyjezdzamy za granice to bez ubezpieczenia ani rusz. Nie wyobrazam sobie wyjazdu na narty bez dodatkowego ubezpieczenia. O wypadek na stoku nietrudno, a to sa ogromne koszty.

Z dzieckiem jak sie jezdzi to tez warto ubezpieczyc, bo np. za lekarstwa tez zwracaja.

I moze rzeczywiscie kasy sie w to wklada duzo, ale ja wole byc spokojna, ze jakby cos tfu, tfu to nie bedziemy musieli kombinowac kasy.

Pamietacie jak w tym roku gosc pojechal z rodzina na wakacje i cos tam mu sie stalo i rodzina kase musiala organizowac.. No ja takich pieniedzy na koncie oszczednosciowym to nie mam.

Cytat:
Dziewczyny jak któraś z Was wie, to pomocy:pros i:

Kacperek od koleżanki ma 1,5 tygodnia i najwyraźniej poprzestawiała mu się noc z dniem (o ile można o tym mówić u noworodka). W nocy nie chce spać i dużo płacze, a w dzień śpi jak zabity. Czy którejś z Was dziecko też tak miało?Można coś z tym zrobić u takiego noworodka, czy przeczekać?
A moze gazy, kolka? Moi znajomi tak mieli. Lekarka stwierdzila ze mala jest bardzo zagazowana. Po kropelkach bylo troche lepiej

Cytat:
monia płacę 49 zł miesięcznie, czyli przez 3 lata pracy wpłaciłam im 1764 zł a dostałam już 1200 zł za urodzenie, 700 za szpitale i prawie 3 tys. za kolano
No to zdecydowanie Ci sie zwrocilo

Chociaz lepiej by bylo mimo wszystko zeby ta kasa sie nie zwracala i bylo wszystko w porzadku. No ale nie przewidzimy

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 13:17   #4307
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
kurna wrocilismy ze spacerku, chcialam malemu obciac paznokcie (btw czy waszym dzieciom tez tak szybko rosna? ja obcinam srednio co 3 dni...) i sie obudzil...a mialam nadzieje odsapnac...
Też :/ obcinam ci 4 dni.

Dla mojej na święta mam 4 sukienki i ciężko będzie wybrać bi wszystkie urocze

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Pogoda piękna. Idealna na spacer. Wjechałyście mi na ambicję i codziennie wychodzimy. Z dnia na dzień długość płaczu się skraca więc wydłużam czas spacerowania. Już 30min dziś było eh ale cały czas musiałam do niej gadać, śpiewać i stroić miny. Dobrze że mieszkamy na odludziu
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 13:21   #4308
Agnieszka257
Raczkowanie

Cytat:

ja tez obcinam co 3 dni

szukam dobrego nawilżacza powietrza.może mi jakieś polecicie?u nas strasznie jest suche powietrze w domu.

Edytowane przez Agnieszka257
Czas edycji: 2013-12-13 o 13:24
Stary 2013-12-13, 13:22   #4309
LaLoca
Zakorzenienie

Skoki są liczone od tp czy od dnia narodzin? Moja chyba jest po takowym bo śpi i grzeczna jak nigdy. Skonczyla wczoraj 11tyg, a urodzona 1.5 tyg przed terminem. Czyli to był skok 8tygodnia?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-13, 13:23   #4310
jo_asiek
Zadomowienie

hello!! Dziś Szymek pobił rekord spania -ja chcę tak codziennie Od 21 do 2, od 3 do 5 i od 5:30 do 9:30. Jak zobaczyłam, że jest przed 10 to nie mogłam uwierzyć Byliśmy na spacerku, pobawiliśmy się na macie, a teraz maluszek grzecznie leży sam ze smokiem i zamula, tzn. chyba odpoczywa. Wczoraj wieczorem też tak leżał sobie sam spokojnie przez prawie 3 godziny Ważne tylko, żeby ktoś był obok i od czasu do czasu pogłaskał, przytulił i podał smoka

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
Hej dziś czeka nas ciężki dzień....zaraz zbieramy się do poradni chirurgicznej żeby lekarz zobaczył tego ziarniniaka w pępku...nie wiem czy już dziś zadecyduje o usunięciu go czy zapisze nas na jakiś termin Lekarka mówiła, że dają dziecku znieczulenie....jestem przerażona . Mam nadzieje, że Antosia nie będzie bardzo płakała Teraz się nam wszystko nałożyło i skok rozwojowy - mała nie śpi w ogóle w ciągu dnia jest zmęczona i płacze, ale zasnąć nie może - no i te ząbkowanie Wczoraj po całym dniu niespania padła o 18.30 i byłam w szoku bo spała do 1.30 nakarmiłam ją i pospała do 5- potem znowu szamka i wstała o 7.30. Teraz przysnęła a zaraz musze ją zbudzić, żeby ją ubrać. Trzymajcie proszę kciuki za dzisiejszą wizyte

Cytat:
u nas paznokcie Szymonkowi obcina TŻ, bo ja się boję. Co kilka dni nożyczki idą w ruch

Co do ubezpieczenia, to ja mam grupowe z pracy i za urodzenie dostałam 1500zł, a dwa lata temu za operację ręki 1500zł, także nie żałuję, że je mam. TŻ ma ubezpieczenie -opłacamy sami w VIENNA INSURANCE GROUP. Jest fajne, bo działa na zasadach ubezpieczenia grupowego - obejmuje wiele zdarzeń.
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 13:31   #4311
LaLoca
Zakorzenienie

Jo_asiek nie do uwierzenia że dziecko przez 3h bawiło się samo. Zazdroszvzę. Co to za mata bo planuje kupno? Moja jak się zabawi 15 min to święto, ale ten typ tak ma. Mam nadzieje że z czasem będzie mniej płaczliwa i wymagająca. Ale śpi przynajmniej w nocy ładnie. Czasem bez pobódek albo max jedna Tobie też ładnie śpi. Oj jakbym chciała żeby Majcia zasypiała o 21. Dawniej tak było ale się jej odmieniło.
Stary 2013-12-13, 13:44   #4312
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Zazdroszcze zycia na wsi.Mnie się takowe marzy...moze kiedys..
grzeszysz
nie no żartuje, jeśli mieszkałabyś od urodzenia to spoko, i jakbyś miała obok rodzinę, bo tak jak ja, w wieku 25 lat się przeniosłam, i nie znam tu nikogo to ciężko mówię Ci jestem przyzwyczajona że gdy mi coś brakło, lub gdy po prostu miałam ochotę przejechać się po mieście, czy połazić po sklepach to miałam to pod nosem, a teraz... a teraz szkoda na paliwo
Stary 2013-12-13, 13:44   #4313
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
W jezyku niemowlat bylo cos oograniczaniu dziennych drzemek, ale nie wiem, czy mozna u takich maluchow
My próbowaliśmy, ale nic nie dawało. Chciał spać, to spał.
Stary 2013-12-13, 13:48   #4314
Madzia000
Zadomowienie

Policzanka: patrzylam dzisiaj na te maty o ktorych wczoraj pisalas. Straaasznie drogie to to czym one sie roznia od tych z allegro ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 13:48   #4315
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
grzeszysz
nie no żartuje, jeśli mieszkałabyś od urodzenia to spoko, i jakbyś miała obok rodzinę, bo tak jak ja, w wieku 25 lat się przeniosłam, i nie znam tu nikogo to ciężko mówię Ci jestem przyzwyczajona że gdy mi coś brakło, lub gdy po prostu miałam ochotę przejechać się po mieście, czy połazić po sklepach to miałam to pod nosem, a teraz... a teraz szkoda na paliwo
A ja jestem bez samochodu, autobusow nie ma i nawet do sklepu po zarcie nie pojde, chyba ze do knajpy bo sa az 4.
Stary 2013-12-13, 13:52   #4316
Madzia000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Też :/ obcinam ci 4 dni.

Dla mojej na święta mam 4 sukienki i ciężko będzie wybrać bi wszystkie urocze

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Pogoda piękna. Idealna na spacer. Wjechałyście mi na ambicję i codziennie wychodzimy. Z dnia na dzień długość płaczu się skraca więc wydłużam czas spacerowania. Już 30min dziś było eh ale cały czas musiałam do niej gadać, śpiewać i stroić miny. Dobrze że mieszkamy na odludziu
:klaski: za spacerek !! Z kazdym kolejnym bedzie coras lepiej, widze to po moim malym

Mnie tez dziewczyny na ambicje wjechaly i takim sposobem codziennie w tym tyg bylismy na swiezym powietrzu
Wlasnie "sciaglam" Jasia z balkonu. 1godz i 40min sobie spal wzielam go, bo co za duzo to nie zdrowo :P w nosidelku byl i duzo chlodniej mu niz w gondoli. Policzki lodowate a dla porownania, w gondoli byl cieplutki a za... :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 13:54   #4317
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Jo_asiek nie do uwierzenia że dziecko przez 3h bawiło się samo. Zazdroszvzę. Co to za mata bo planuje kupno? Moja jak się zabawi 15 min to święto, ale ten typ tak ma. Mam nadzieje że z czasem będzie mniej płaczliwa i wymagająca. Ale śpi przynajmniej w nocy ładnie. Czasem bez pobódek albo max jedna Tobie też ładnie śpi. Oj jakbym chciała żeby Majcia zasypiała o 21. Dawniej tak było ale się jej odmieniło.
my mamy matę Tiny Love http://http://allegro.pl/interaktywn...784184255.html Kupiłam używaną i dostaliśmy dodatkowe dwie plansze, które można ze sobą połączyć, dzięki czemu tworzy się większe pole do leżenia. Szymek wcześniej też nie chciał sam w ogóle leżeć dłużej niż 15 minut, dopiero od wczoraj tak ma. Wczoraj to było tak, że go nakarmiłam, później przez jakiś czas aktywnie się bawiliśmy, machał rączkami i nóżkami jak szalony, później TŻ z nim szalał. Mały chyba tak się zmęczył, że po tym leżał spokojnie i "odpływał" tak jakby chciał zasnąć, ale nie mógł. Co jakiś czas tylko postękał, coś krzyknął, dostał przez 10 min cyca i dalej leżał grzecznie Miałam czas na allegro prezenty powybierać Dziś już tak grzecznie jednak nie jest jak wczoraj Już mu się przestało podobać samotne leżenie, bo się rozwrzeszczał.
Stary 2013-12-13, 13:55   #4318
Aaamelkaa
Zakorzenienie

byliśmy na rynku i pół miasta złaziliśmy w poszukiwaniu stroju Mikołaja po ciuchach,jak było coś ładnego to albo rozm 56 albo jakiś duży
jak wróciłam to przebuszowałam podczas karmienia all i mam
10 zł z przesyłką
http://allegro.pl/spiochy-mikolaja-i3771889832.html
to będzie strój na wigilię
a na pierwszy dzień świąt już nie świątecznie,ale elegancko w sweterek i spodnie

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2013-12-13 o 13:57
Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-13, 13:55   #4319
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Uzywacie plynow do plukania przy dzieciecych rzeczach?
Stary 2013-12-13, 13:56   #4320
jo_asiek
Zadomowienie

http://allegro.pl/interaktywna-mata-...784184255.html o teraz powinno być ok
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości