|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14
to żem walnęła. |
|
|
|
#872 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
Prawie się udławiłam. Ostrzegaj Drabinka
|
|
#874 |
|
Raczkowanie
|
Zdziwiło mnie to :
Pilnie poszukujemy osób do pracy w roli : Świętego Mikołaja w wigilię ! Od kandydatów oczekujemy: MINIMUM średniego wykształcenia doświadczenie w pracy z dziećmi będzie dodatkowym atutem umiejętności gry na instrumentach muzycznych - zagranie kolędy ( klarnet, flet, gitara, skrzypce )- będzie atutem braku nałogów – Mikołaj nie może „ pachnieć papierosami” prawa jazdy, samochodu do dyspozycji w okresie realizacji zleceń- jeśli nie posiadasz samochodu jest inna opcja – wyślij cv dyspozycyjności w dniu 24.12.2013 w godz od 17.00- 22.00 bardzo poważnego podejścia do zlecenia. Oferujemy wynagrodzenie do kilkuset zł dziennie.
|
|
#875 |
|
Konto usunięte
|
Lubell ale co konkretnie Cię zdziwiło? Ja dzisiaj jakoś wolniej myślę, oświeć mnie
|
|
|
|
#876 |
|
Raczkowanie
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;44138074]Lubell ale co konkretnie Cię zdziwiło? Ja dzisiaj jakoś wolniej myślę, oświeć mnie
[/QUOTE]ze wymagane jest MINIMUM średnie wykształcenie... do chodzenia w przebraniu mikołaja.
|
|
#877 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#878 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
10 h też bym nie dała rady i szukałabym wszędzie dookoła. |
|
|
|
|
#880 |
|
Copyraptor
|
Yh, ja po prostu wiem, że niektórzy wiedzą, że nie wolno, ale nie wiedzą dlaczego. To postanowiłam napisać, bo mnie to na przykład zaskoczyło - nie wiedziałam, że powikłaniem narkozy może być gnilne zapalenie płuc i że temu właśnie służy zachowanie postu, myślałam, że żeby się nie porzygać po wybudzeniu czy coś
|
|
|
|
#881 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Konto usunięte
|
Widocznie źle wywnioskowałam
Nie tłumaczyli mi dokładnie bo pewnie nie chcieli mnie straszyć gnilnym zapaleniem płuc czy coś.![]() Baseniku nie miałam, pielęgniarki pytały się mnie czy chcę do łazienki i pomagały mi dowlec się tam. Cytat:
|
|
|
|
|
#883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
BTW zaszokowało mnie jak łatwo i tanio zrobić mleko ryżowe. A w sklepie przebitke ma kilkakrotną. ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44138539]Widocznie źle wywnioskowałam Nie tłumaczyli mi dokładnie bo pewnie nie chcieli mnie straszyć gnilnym zapaleniem płuc czy coś.![]() Baseniku nie miałam, pielęgniarki pytały się mnie czy chcę do łazienki i pomagały mi dowlec się tam. Mi wystarczył tytuł żeby znowu wbiło mi się to w głowę Zachłystowe jak już ![]() ale pacjentowi tłumaczy się wiele rzeczy w prosty sposób i prostymi słowami tak żeby zrozumiał. BTW ja nigdy nie dałam się ani umyć ani przynosić basenu ale zawsze się dałam radę doczołgać do łazienki. Bo nie i już. |
||
|
|
|
#884 |
|
Copyraptor
|
Jestem pewna, że lekarz powiedział, że gnilne, więc pewnie chciał jak krowie na rowie
podziałało, bo "zgnilizna" dużo lepiej działa na wyobraźnię niż "zachłyśnięcie" Dziwi mnie, że się jeszcze nie położyłam spać. |
|
|
|
#885 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie, że wysyłam chyba z 5 maili dziennie dotyczących mieszkań/pokoi do wynajęcia i nikt mi nie odpisał przez tydzień.
Dziwią mnie ludzie, którzy dają ogłoszenia na tablicę czy gumtree czy anonse o treści "mieszkanie do wynajęcia X m2 Y zł od os" - i weź się tu człowieku domyślaj, na jakiej to ulicy, jak wyglądają pokoje, na jakim osiedlu, co jest w pobliżu, czy masz tam jakiś dojazd. Dziwią mnie ludzie, którzy za 3 osobowy pokój chcą 400 zł od osoby, gdzie łóżko przy łóżku, ledwo mieści się stolik i krzesło. Normalnie jakby chcieli 10 studentów upchnąć w jeden pokoik i cieszcie się, że macie gdzie mieszkać. |
|
|
|
#886 |
|
Konto usunięte
|
dziwi mnie, że ktoś kto szuka pokoju/mieszkania do wynajęcia pisze maile zamiast dzwonić...
|
|
|
|
#887 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#888 |
|
Konto usunięte
|
Tak was czytam i zastanawiam sie ile kromek chleba wy jecie na sniadanie lub kolacje, skoro dla wiekszosci dwie to za malo?
![]() Znaczy wiecie, pytam czysto z ciekawosci, bo ja mam awersje do pieczywa i nie liczac ostatnio przymusu wsuniecie ciabaty, to praktycznie wcale go nie jem (ze dwa razy w roku jakas pizza, nie wiem czy to liczyc jako pieczywo? ).via tapatalk Edytowane przez 201605091007 Czas edycji: 2013-12-13 o 07:59 |
|
|
|
#889 |
|
ma zielone pojęcie
|
Ja w tym niczego dziwnego nie widzę. Za to, gdyby było wymagane wyższe wykształcenie, to już byłabym bardzo zdziwiona.
|
#890 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie jak dzwonię to rzadko odbierają te telefony, a bo w pracy, a bo zajęta, a bo na zajęciach, a to w ogóle nie ma podanego nr telefonu. I dzwonię i piszę, żeby nie było
|
|
|
|
#891 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Jest też taki problem, że po pieczywie 100% pszennym zaraz chce się jeść i stąd niektórzy mogą mieć wrażenie, że zjedli za mało.
|
|
#892 |
|
Konto usunięte
|
Byłam właśnie u ginekologa. Nigdy nie byłam u tej pani, a potrzebuję tabletek, nie mogę iść do mojego ginekologa, bo przyjmuje w poniedziałki, a ja mam dzisiaj piątek wolny
Rozmowa Ja - Dzień dobry. Chciałabym tabletki antykoncepcyjne X, 3 opakowania. Gin - Nie wypiszę ci 3, bo mam za dużo pisania Ja - <- tak wyglądałam. Ale wie pani, jest taki problem, że ja nie mam kiedy iść po następne opakowania, bo studiuję dziennie. I zwykle mam na rano.Gin - no to trudno, i tak się mało dzieci rodzi. Ja - razy 1000 - ja naprawdę proszę o 3 opakowania, bo są 5 zł tańsze, niż gdybym kupowała "na sztuki".Gin - No skoro tak bardzo chcesz... Cała rozmowa trwała 3 minuty, wypisanie recepty 10 sekund. |
|
|
|
#893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak jak napisałam MNIE to dziwi.
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#895 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mnie dziwi, że ktoś w ogóle nie je pieczywa. Ja od dawna tylko razowe lub żytnie, jasne mi nie smakuje.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#897 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#898 |
|
Konto usunięte
|
Dziwią mnie dziewczyny które mając sporą nadwagę ubierają ciut za małe leginsy w związku z czym one sie za bardzo naciągają i widać im celulit i majtki. No, ale wchodzą w 38
|
|
|
|
#899 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to w ogóle dziwi, jak dziewczyny noszą leginsy cieniutkie i widać im takie wielkie majty. Ja zawsze wkładam tunikę do leginsów, a nie taką bluzkę co brzuch na wierzchu. Komicznie to wygląda. I te majty
![]() via tapatalk
|
|
#900 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Leginsy to nie spodnie! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

<- tak wyglądałam. Ale wie pani, jest taki problem, że ja nie mam kiedy iść po następne opakowania, bo studiuję dziennie. I zwykle mam na rano.