|
|
#1831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() Cytat:
meble fajne Piąteczek dziś długi dzień, ale jakoś dam radę ![]() miłego |
||
|
|
|
#1832 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale jak jest mokre cuś do prasowania to większą temp znosi niż na sucho i nie powinno chytać tylko na legalnym mokrym obrusie 2. oj no kreatywna chciałam być 1. ![]() Cytat:
![]() 2. iść do kosmetyczki ten raz pierwszy? najbezpieczniej będzie chyba że kuleżanka jakaś z doświadczeniem mogłaby Ci zrobić? Cytat:
ale będzie w pracy w wigilię wieczorem? jedź sama co za różnica, jak nie będziesz z małżonem wieczorem to sama masz siedzieć i oni też? albo może rodziców przywieźć na dzień - dwa? też mam wqrwa od wczoraj, m.in o to, że moi tez nie przyjadą i będę bez Wigilii w tym roku chyba że się zdarzy cut a w doopie to mam. ![]() bojowo jestem nastawiona od wczoraj do wszystkiego i wszystkich. i dobija mnie wdupiemanie mnie i mojego Tżta przez pewne osoby i ich nastawienie, że są centrum mojego życia i świata podczas gdy są raczej na saaaamym końcu mojego układu trawiennego, wymaganie ode mnie żebym JA się dostosowała ZNOWU do ICH osobistych zachcianek mimo że są bezdennie głupie i nie na miejscu i normalny kulturalny człowiek by nigdy czegoś takiego nie zaproponował a co dopiero żądał z pretensjami i no jak to nieeee???? nie, nie chodzi o MOICH rodziców idę okna myć bo nawet słońce na szaro widzę
|
|
#1833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zaiste po renowacji będą co cut - bardzo po trendzie za foteliki z lat 70tych dałabym się pokroić - toż to genialny styl - mieliśmy swoje ale za bardzo eksploatowaliśmy no i się rozleciały i dziadek je spalił w piecu on nie wie o istnieniu terminu renowacja ![]() Cytat:
rozumiem wqurf oj współczuwam tego typu egzemplarzy i zagrań w ten deseń
|
||
|
|
|
#1834 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja powiem tylko tyle - dziwię się Twojemu Tżtowi, że tam jeszcze pracuje. Nawet jakby mu płacili nie wiem jaką kasę nie warto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Macham znad herbaty i spadam tylko wkleję foty wczorajszego mięsa Before and after
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1836 |
|
To ja :)
|
Byłam na zastrzyku z kota, a że alergolog jest też konsultantem krajowym pulmonologii, wypytał mnie o koklusz. No i kazał dodatkowe badania zrobić, bopodobno też jest takie fajowe zapalenie płuc, co to je jakieś myki i chlamydie wywołują... Także tak
![]() Na pocieszenie kupiłam sobie małą świeczuszkę YK o zapachu grillowanych marszmalołów. O.
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Tru fińskie meble?
Mursz Cytat:
ja bym chciała, żeby rodzina się ode mnie odpimkoliła w święta, chciałabym odpocząć w ciszy i spokoju dosyć mam tego srania się miesiąc przed, wydawania więcej niż się zarabia, urabiania rąk po łokcie na szykowaniu żarcia, które starczyłoby na miesiąc
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jeszcze dodam, że w smaku bdb wyszło
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1840 | ||||
|
Panaroja
|
Snad kothy przebiegłej po klawiaturze
![]() i cherbaty of kors ![]() Cytat:
![]() ![]() to juz jest regularny mobbing czy zwykłe niewolnictwo nawet ![]() Cytat:
![]() wolę już zwykłe zagniecenia bez dodatkowych ozdób i plisowań ![]() 2. Cytat:
2.mebele ![]() Cytat:
ale je wszystkie tak jak koklusz leczy się tym samym antybiotykiem ![]() duszę kapkisz na pierogi i zaras idę pieczary smażyć , przy obieraniu trafiłam pieczarki syjamskie zrośnione kapelusiami
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
wszyscy duszą kapkisz na pierogi ?
a propo pierogów i przed-świąt otóż spomiędzy tych narzekających na czynności przygotowawcze, wyłania się postać Sis od Dediego, która, autentycznie oddaje się tym czynnościom z rozkoszą i pietyzmem, to ją relaksuje, uwielbia to i ulepiłaby 300 i 500 i 1000 pierogów gdyby jej nikt nie zatrzymał a ciasta byłoby pod dostatkiem ad jedzenie ukręciła se sosu tatarskiego i nie zawaham się go użyć do morszczuka
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-13 o 22:01 |
|
|
|
#1842 | |
|
|
Cytat:
Sam musi załatwić, a jest, jaki jest... ![]() No-np -myki My tak potocznie w rodzinie mówimy na wszelkie grzybiątka niejadalne Profesor uznał, że na przyszłość będzie lepiej wiedzieć, bo przy astmie jeszcze takie atrakcje, to trzeba wiedzieć, jak się leczy. Bo krztusiec odchodzi, tamte ścierwa powracają ponoć...Powróciłam z imprezy firmowej i na tempo zdjęcia obrabiam...
|
|
#1843 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś z tu obecnych uczył się grać na pianinie/keyboardzie i zna jakieś fajne proste utwory?
|
#1844 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
tru- poka foteliki
, mebelki zacne murszaf- ale czemu mauzon nie powie nie? ja go serio nie rozumiem? chyba ze on ma w umowie taku po☠☠☠☠☠☠☠ony czas pracy? , no i czemu on odbiera telefony z robo poza czasem pracy?Cytat:
wlaskoteknaplotek
|
|
|
#1845 | |
|
Wtajemniczenie
|
wqrfa ciąg dalszy. ![]() Maja - znam tylko to, co było w książkach do muzyki w podstawówce Cytat:
a tak się cieszyłam i czekałam na te święta i wszystko jest nie tak ![]() uwaga sprawozdanie z szynki 5 minut: szynka mi wyszła na początku dzifna po tych dwóch obgotowaniach, wg przepisu wsjo, i rozkrojeniu leciała z samego środka krwista woda, w smaku czuć było surowiznę aczkolwiek tylko w tej najbardziej środkowej części (szynka 1,6 kg a nie jak w przepisie 1,0-1,2) może tu błont mój był, bo gotowałam te przepisowe 5 min x 2, a chyba powinnam dłużej ze wzgl na wagę ale nie pomyślałam ofc) no i niesłooooona, półtorej łyżki soli w ogóle nie było czuć . wrzuciłam jeszcze raz do gara rozkrojoną, przyprawiłam od nowa i zagotowałam trzeci raz. surowizny nie ma, jest bardziej słona niż była ale to jeszcze nie to co lubię, suchawa, taka "gotowana" poza tym dobra. jak na pierwszy raz fogle to jestem nawet zadowolona . aaaa - co było fajne - ona jest naprawdę różowa w środku po tych dwóch krótkich gotowaniach pomijając środek, reszta była różowa i niesurowa koniec sprawozdania teraz może mi ktoś napisze co na nast raz robić, żeby była lepsza
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-12-14 o 12:51 |
|
|
|
|
#1846 |
|
|
On ma umowę firma-firma, więc po prostu by mógł nabluzgać i postawić swoje warunki, ale... No pracuje dla takiej biedniutkiej korporacji ogólnoświatowej, która nie ma pieniędzy, ludzi i w ogóle strasznie im ciężko przecież... W końcu są najwięksi na świecie, jeśli chodzi o ich branżę i mają przedstawicielstwa wszędzie, w całęj Europie, Azji itp... No bidulki...
|
#1847 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
) Jak bardzo proste? Znad wstania o 12 ![]() mieliśmy iść na siłkę ale małż ma kaca, a samej mi się nie chce
|
|||||
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze jak dobrze, że nie mam takich problemów |
|
|
|
|
#1849 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.ale one nie som grzyby ![]() Cytat:
?Cytat:
![]() ideu do garów lepić pierogi , sprzontać itepe jeszcze nie zaczęłam , a już mi się nie chce i bym odpoczęła bom zmęczona samą myślą ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1850 | |
|
|
Cytat:
to mój kot ma w oczach... Sprzedał mi??![]() 2. No w sumie to robi, bo często płacą mu tylko za połowę dni przepracowanych... 3. Mam to samo... Pierniczyć zaczynam... Dziś tylko ciasto wyrobię, jutro wałkowanie i reszta przyjemności...
|
|
#1851 |
|
Wtajemniczenie
|
Mursz 3649
I za małżona.doczytam potem... A, to ciasto na pierniczki się trzyma 24h w chłodzie? W lodówce może być? ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Tru mebelki ok
|
|
#1852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musi się TŻ postawić bo się zaj....ebie przecież. Później wychodzą nie przespane noce itd.Widzę że nie tylko ja "przepadam" za świętami jeszcze nie zaczęłam sprzątac nawet a roboty w uj..... biegam za prezentami dla wszystkich a że kasy mało to nie łatwe do tego stres w pracy ciągły, szkoda gadac ![]() Spoo super mięsko ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
|
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie np. to umiem
![]() http://www.youtube.com/watch?v=E_t7aXUX2xc Mile widziane coś równie proste i krótkie, najlepiej z klimatów metal/rock/filmowe. Sama znajdę w sieci nuty, potrzebuję tylko pomysłów
|
#1854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam nigdy, moja matka też już zmądrzała, i generalnie dla nas święta to jedna wielka impra, łącznie z wigilią
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#1856 | ||
|
|
Cytat:
![]() Ja zazwyczaj trzymałam w lodówce, ale mam tam teraz jakąś dziką ilość warzyw, więc zapakuję w miseczkach jeszcze w woreczki foliowe i na balkon. Ze 4 stopnie są, to tyle, ile w lodówce. Niech sobie leżakują Jutro pieczenie. I jeszcze takie rozrobiłam -autorka mi zawróciła nimi w głowie, a byłam dziś w Lidelku i mąkę kupiłam odpowiednią... Upiekę chyba za tydzień, bo jutro pewnie będę miała dość wałkowania tych ekspresowych Cytat:
Bardadyn?? Bo ja tak...
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już od 2 tygodni wysłuchuję w kółko darcia, żeby sprzątać ("bo się nie zdąży!!!!!"), biadolenia, że nie ma pieniędzy, żeby kupić tonę żarcia itp. I co roku kurdę to samo edit: a dzisiaj mama wpadła na "genialny" pomysł: "Ciasto to musisz w sobotę upiec, bo przecież po niedzieli trzeba potrawy wygilijne (czyli: ryba smażona, barszcz z papierka i sałatkaj) robić i nie zdążysz!!!!"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-12-14 o 17:23 |
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie, dopiero w przyszły weekend
![]() Narazie mam powtórkę kapuścianej ( zblendowane toto nawet zjadliwe) do środy, potem dwa dni odpoczynku i od piątku I mam - 3 kg już ![]() Bardadyna mam zamiar urządzać sobie przez kilka najbliższych weekendow
|
|
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stazja
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

, ale jak jest mokre cuś do prasowania to większą temp znosi niż na sucho i nie powinno chytać
tylko na legalnym mokrym obrusie 

ale będzie w pracy w wigilię wieczorem? jedź sama
on nie wie o istnieniu terminu renowacja ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, no i czemu on odbiera telefony z robo poza czasem pracy?
za małżona.