|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#12571 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam cos takiego napisane Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie Od kampanii 08 masz 3 bezpłatne dostawy do domu. Twój dzień tygodnia to C. To znaczy, że Twoje zamówienia przyjmujemy w Warszawie w każdy poniedziałek. Jeśli składasz zamówienia w okręgu, ustal datę ze swoim Liderem lub Okręgowym Menadżerem Sprzedaży. Terminy składania zamówień w Warszawie: K08 termin 1 - 25.06 (poniedziałek), dostawa 29.06 (piątek) K08 termin 2 – 02.07 (poniedziałek), dostawa 06.07 (piątek) K08 termin 3 – 09.07 (poniedziałek), dostawa 13.07 (piątek) Komunikacja o nowym harmonogramie ukazywać się będzie na fakturach, w Strefie Konsultantki, Panoramie oraz Nova Ty. W przypadku pytań, prosimy o telefon do Działu Obsługi Konsultantek: 022 / 878 28 00 ( od poniedziałku do piątku, w godzinach: 8.00 - 20.00) Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek
![]() |
#12573 |
Zakorzenienie
|
Jak zwykle coś im sie pomyliło;]
Wczoraj miałam okazję pomalować sie tym szminkobłyszczykiem ![]() myślałam, że będzie fajnie nawilżał a tu dupa.. taki jakiś suchy;/ albo tak tylko mi sie wydaje..
#12574 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie wysłałam maila do avonu z zapytaniem jaki mam w tej chwili dzień wysyłkowy
![]() Muszę zacząć zbierać zamówienia-choć nie sądze żeby było ich zbyt wiele ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12575 |
Raczkowanie
|
ja wezme sobie ten kacik wspomnien. jaka jest jego cena? ostatni kacik mi nie przyszedl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12577 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny co sądzicie o intensywnie nawilżającym kremie do twarzy z avon care? czy jest tłusty? potrzebuje coś nawilżającego do twarzy , ale nie cierpię tłustych kremów, poradźcie miała go któraś z Was?
#12578 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny! Mam pytanie, ktory polecacie balsam do ciała z oferty specjalnej? Surreal czy Extraordinary? Nie wiem wogole jaki zapach ma Surreal, ale koncza mi sie balsamy a ta cena korci do zakupu...
![]() ![]() ![]() Co do kremu nawizlazacego to ja najbardziej chyba jestem zadowolona z aloesowego z naturalsow, jest dosc naturalny, ladnie swiezo pachnie i szybko wchlania, i dobrze nawilza skore. w sam raz na lato, sama go chyba sobie znowu zamowie ![]() A teraz jak beda te zamowienia czesciej to chyba znowu wydam majatek... A co do tych zamowien, to maja byc niby 3 bezplatne, ale jest jakies minimum pewnie na jakie trzeba miec to zamowienie zeby nie placic za dostawe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12579 |
Rozeznanie
|
Trzeba zamowić za min 150 zł w 1 terminie i za min 50 zł w terminie 2 i 3 żeby miec dostawę za darmo ;-) Jesli nie zamawiasz w 1 terminie to oczywiście w 2 terminie musisz miec za min 150 zł zamówienie ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#12580 |
Zakorzenienie
|
Ojej, to chyba bedzie ciezko, chyba ze od razu wyeliminuje ktorys termin
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12581 |
Wtajemniczenie
|
A niech to jestem dzień wysyłkowy D
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12582 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12583 |
Czekam na Ragnarok
|
Na żadnym końcu. Ja też przechodzę na D i się cieszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#12584 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Właśnie się dowiedziałam, że mój dzień wysyłkowy to "E", byłam "C". Na razie nie wiem czy będzie lepiej czy gorzej, zobaczymy, co z tego wyniknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12585 |
Rozeznanie
|
hej
byłam dzień A i zostałam dzień A ![]() a jeszcze pamiętam jak byłam do kampanii 2/2006 okręgiem prognozującym ![]() Od kampanii 08 masz 3 bezpłatne dostawy do domu. Twój dzień tygodnia to A. To znaczy, że Twoje zamówienia przyjmujemy w Warszawie w każdy czwartek. Jeśli składasz zamówienia w okręgu, ustal datę ze swoim Liderem lub Okręgowym Menadżerem Sprzedaży. Terminy składania zamówień w Warszawie: K08 termin 1 – 21.06 (czwartek), dostawa 27.06 (środa) K08 termin 2 – 28.06 (czwartek), dostawa 04.07 (środa) K08 termin 3 – 05.07 (czwartek), dostawa 11.07 (środa) |
![]() ![]() |
![]() |
#12586 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12587 |
Zadomowienie
|
Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie
Od kampanii 08 masz 3 bezpłatne dostawy do domu. Twój dzień tygodnia to C. To znaczy, że Twoje zamówienia przyjmujemy w Warszawie w każdy poniedziałek. Jeśli składasz zamówienia w okręgu, ustal datę ze swoim Liderem lub Okręgowym Menadżerem Sprzedaży. Terminy składania zamówień w Warszawie: K08 termin 1 - 25.06 (poniedziałek), dostawa 29.06 (piątek) K08 termin 2 – 02.07 (poniedziałek), dostawa 06.07 (piątek) K08 termin 3 – 09.07 (poniedziałek), dostawa 13.07 (piątek) nie jest zle.
#12588 |
Raczkowanie
|
Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie
Od kampanii 08 masz 3 bezpłatne dostawy do domu. Twój dzień tygodnia to E.To znaczy, że Twoje zamówienia przyjmujemy w Warszawie w każdą środę. Jeśli składasz zamówienia w okręgu, ustal datę ze swoim Liderem lub Okręgowym Menadżerem Sprzedaży. Terminy składania zamówień w Warszawie: K08 termin 1 - 27.06 (środa), dostawa 03.07 (wtorek) K08 termin 2 – 04.07 (środa), dostawa 10.07 (wtorek) K08 termin 3 – 11.07 (środa), dostawa 17.07 (wtorek) marta_md jesteś "A" i masz składanie zamówień i dostawę dzień póżniej niż ja, czyli literka nie jest w zasadzie żadnym wykładnikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12589 |
Rozeznanie
|
tak, ale jestem o jedną dostawę szybciej od Ciebie
![]() kiedy składasz zamówienie na pierwszy termin, moja paczka juz jest w domku dzień A K08 termin 1 – 21.06 (czwartek), dostawa 27.06 (środa) dzień E K08 termin 1 - 27.06 (środa), dostawa 03.07 (wtorek) |
![]() ![]() |
![]() |
#12590 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12591 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Faktycznie, ale większość i tak zamawiam na COK, więc myślę, że będzie ok. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12592 |
Czekam na Ragnarok
|
Dlatego, że byłam F, a teraz jestem D. Są też dni E, więc D jest całkiem ok.
Pozatym pobrali mi w końcu zamówienie 07 do realizacji. Czekam na fakturę. |
![]() ![]() |
![]() |
#12594 |
Zadomowienie
|
Oczywiscie jestem opozniona jak zawsze, choler.a.
![]() Terminy składania zamówień w Warszawie: K08 termin 1 - 27.06 (środa), dostawa 03.07 (wtorek) K08 termin 2 – 04.07 (środa), dostawa 10.07 (wtorek) K08 termin 3 – 11.07 (środa), dostawa 17.07 (wtorek)
#12595 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#12596 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie mi pobrali do realizacji zamówienie...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam tak samo jak Ty i z minuty na minutę coraz mniej mi się to podoba ![]() elffee zgadza się, w pierwszej chwili nie zwróciłam uwagi na daty ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12598 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z przedostatniego dnia przeskoczylam na ostatni. To sie nazywa postep ![]()
![]() |
#12599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja byłam "C" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#12600 |
Zakorzenienie
|
A ja z "I" przeskoczyłam do "A"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.