Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-14, 09:18   #391
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

hihi świetne uczucie jeszcze nie kopniaki ale uczucie jakby się wierciło

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 09:28   #392
monijaaa
Zadomowienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
hihi świetne uczucie jeszcze nie kopniaki ale uczucie jakby się wierciło

Zazdroszcze Ale jeszcze troszke i mój Skarb będzie dawał o sobie znać.

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 09:43   #393
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
Zazdroszcze Ale jeszcze troszke i mój Skarb będzie dawał o sobie znać.

Na pewno da znać a dzisiaj w nocy jak się przewróciłam na bok to czułam takie bulgotanie pomyślałam że może Maleństwu niewygodnie i przewróciłam się na drugi bok i spokój już był hihi

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

Stary 2013-12-14, 09:59   #394
gosius91
Zakorzenienie

Witam i ja weekendowo

leze jeszcze w lozku z kotem i psem TZ cos tam na komputerze robi. Nawet sniadanie zrobil, jak to w weekend - no chyba ze idzie do pracy to sama sobie robie

dzien lenia dzisiaj mamy - lubie to!

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 10:02   #395
agus7ia
Raczkowanie

Light Limara, ale ta krew to tylko w badaniu wyszla. Nie widzialam krwi jak siusiam, no chyba ze przegapilam. Lykam codziennie urosept i zuravit, wiec nie wiem dlaczego te wyniki sa takie niefajne zwlaszcze, ze nie mam zadnych objawow. Nic mnie nie boli i nie piecze. Zdarzylo ki sie miec problemy z pecherzem i nie chcialabym teraz przez to przechodzic, bo dla mnie to bylo male piekielko.

Martuszka wizyte mam w czwartek, ale jesli bede zle sie czula to w poniedzialek zahacze o interniste. Sama siebie nie poznaje. Kiedys to trzeba mnie bylo sila do lekarza zaciagac, a o pojsciu na zwolnienie z powodu przeziebienia nie bylo mowy. A teraz sama zasuwam po lekarzach ile sie da. No, ale teraz to nie o moje zdrowie chodzi.

Ide wygrzac sie pod pierzynka z kubkiem herbaty.
Stary 2013-12-14, 10:07   #396
Nikii89
Zakorzenienie

Menia tak jak prawie zawsze że jak TŻ dotyka brzuszka to dziecko robi się spokojne

Madziula możesz jakiś okres przechodzą Nasze dzieciaki. Jak na razie kaszel się uspokoił

Martuszka Paulka pewnie miała kolędę stąd wizyta księdza :P

Light najwyżej będzie dwóch Natanów

Znalazłam kurtkę ciążową używaną w dobrym stanie Dogadałam się z babką że mi ją wyśle. Więc myślę że przed świętami ją dostanę
Stary 2013-12-14, 10:07   #397
Zytus
Rozeznanie

Witam się weekendowo.
U nas w nocy jedna pobudka dziecia na kupke, jejku juz zapomniałam jak to jest wstawać w nocy. Trzeba sobie zacząć przypominac.

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
A jaka to jest dobra cena za pampki? Bo ja się totalnie nie orientuje
Ja juz nie pamietam, ale wiadomo że wieksze paczki korzystniej wychodzą, no i ja zawsze przeliczalam ile za sztuke wychodzi.
10.04.2014

Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 10:11   #398
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość
Light Limara, ale ta krew to tylko w badaniu wyszla. Nie widzialam krwi jak siusiam, no chyba ze przegapilam. Lykam codziennie urosept i zuravit, wiec nie wiem dlaczego te wyniki sa takie niefajne zwlaszcze, ze nie mam zadnych objawow. Nic mnie nie boli i nie piecze. Zdarzylo ki sie miec problemy z pecherzem i nie chcialabym teraz przez to przechodzic, bo dla mnie to bylo male piekielko.

Martuszka wizyte mam w czwartek, ale jesli bede zle sie czula to w poniedzialek zahacze o interniste. Sama siebie nie poznaje. Kiedys to trzeba mnie bylo sila do lekarza zaciagac, a o pojsciu na zwolnienie z powodu przeziebienia nie bylo mowy. A teraz sama zasuwam po lekarzach ile sie da. No, ale teraz to nie o moje zdrowie chodzi.

Ide wygrzac sie pod pierzynka z kubkiem herbaty.
Jak napisałaś krew w moczu to przed oczami miałam koszmar, który ja przeżyłam...
Kurcze, to może powtórz badania moczu w poniedziałek.
Ja mam liczne bakterie i mnie czasem szczypie przy sikaniu, jak za mało wypiję. Miałam jeszcze białko, ale tydzień temu się straciło, a nic nie brałam dziwne te badania...

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość

Light najwyżej będzie dwóch Natanów

Znalazłam kurtkę ciążową używaną w dobrym stanie Dogadałam się z babką że mi ją wyśle. Więc myślę że przed świętami ją dostanę
Tak dwóch to jeszcze spoko, ale potem się kapnęłam, ze o tym samym nazwisku do tego
Stary 2013-12-14, 10:20   #399
Nikii89
Zakorzenienie

Light ja bym się tym nie przejmowała :P Adres będziecie mieli inny. u mnie jest syt co dwie osoby są o tym samym imieniu, nazwisku i jeszcze adresie
Stary 2013-12-14, 10:38   #400
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość

Może być. Jak czułaś potrzebę zjedzenia czegoś i przeszło
Jak gdzieś wychodzisz to noś w torebcę coś słodkiego na wszelki wypadek
w sumie to dopiero drugi raz w życiu mnie coś takiego spotkało - pierwszy raz jakieś 6 lat temu, gdy w upalny dzień pchałam wózek z dzieckiem

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Ramona ja swojego czasu miałam skoki cukru i właśnie tak to się odbywało jak opisujesz. Drżenie, osłabienie, szum w uszach, ale wystarczyło coś zjeść słodkiego, 2-3 minuty po sprawie. Miałaś już robioną glukozę? Może byłaś zmęczona i to taki jednorazowy wyskok?
Miałam robioną glukozę przy morfologii, czyli na czczo, wyszła w normie, z obciążeniem dopiero za kilka tygodni mam zleconą. Ale moja babcia i mama mają cukrzycę, babcia jest na etapie tabletek, a mama póki co musi pilnować diety i badać poziom cukru glukometrem Myślicie, że przeszło na mnie ?

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
dzien lenia dzisiaj mamy - lubie to!
oj, ja ja bym chciała dziś miec dzień lenia

niestety od 7 rano pobudka, więc wzięłam się za sprzatanie, łazienkę ogarnęłam odkamieniaczem, połowa kuchni tez sprzątnięta, została mi jeszcze podłoga i szafki dolne, no i później do odkurzenia wszystkie podłogi, bo znowu syf z tego remontowanego pokoju leci
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 10:38   #401
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Light ja bym się tym nie przejmowała :P Adres będziecie mieli inny. u mnie jest syt co dwie osoby są o tym samym imieniu, nazwisku i jeszcze adresie

Ja mam szwagierki o tym samym imieniu nazwisku i zameldowane pod tym samym adresem jak listy przychodzą to nie wiadomo do której i jedna drugiej otwiera...

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

Stary 2013-12-14, 10:45   #402
meniaa94
Wtajemniczenie

Nikii ja w reserved sobie kupiłam kurtkę zimową większą o rozmiar ale krój był tak szyty fajnie,że od brzuszka jest luźniejsza i w środku ma ściagacze więc zastępują mi pasek a na brzuszek jest luuz także spokojnie mogę ją po ciąży też nosić ale jakbym miała kupować też typowo na ciążę to też używana by wchodziła w grę,szkoda mi kasy na nowe rzeczy tym bardziej,że nie będę z nich długo korzystała

Ja dziś mam spokój od tż'ta tak do 15:00 ... uff ... ma jakieś zaliczenia w szkole. Później niestety muszę go jakoś znosić
W następnym tygodniu musze się w końcu wziąć za te pierniczki,pierogi itp ... a w wigilię sałatki no i może coś upiekę,bo nie ma sensu dużo wigilia u rodziców,pierwszy dzień świat u jego rodziny,a drugi u mojej babci ale na drugi dzień świąt się nie najem ... bo ciotka gotować nie umie, po jej kapuście z grzybami mam taki uraz,że u nikogo jej nie tknę tylko robiony u mamy ... eh jeszcze muszę w tygodniu prezenty dokupić

Dziewczyny a jak u was jest z cerą w ciąży ? Mi np.się strasznie popsuła ... od samego początku wszyscy mi mówili,że będę miała córę bo takich wyprysków dostałam,ze szok i mam skórę strasznie suchą na twarzy,o czole nie wspomnę ... mój tż mówi,że mam gwiazdozbiór a nigdy nie miałam takiego problemu,miałam czystą twarz
Stary 2013-12-14, 10:50   #403
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Witam sie sobotnie.
Kipsko mi sie spalo. Ale od pon zamierzam spac z rogalem - dostalam od znajomej.
Aaaaa chyba wczoraj poczulam wkoncu dzidzie. To byly takie mile babelki. No i w nocy tez takie delikatne pukanie... jestem w koncu usatysfakcjonowana
Ja dzis nie mam dnia lenia... mama myje okna a ja sie zabieram za lazienke i.pokoje... a kolo 14 chcemy z mezem na sklepy podjechac.
Takze milegi dnia dziewczynki, nie szalejcie na watku

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 10:54   #404
meniaa94
Wtajemniczenie

Justyna to gratulujemy ruchów dzieciątka w którym tygodniu już jesteś?

Eh właśnie przeglądam zdjęcia i znalazłam jedno ... aż mnie nosi po nim muszę coś wykombinować albo udać się do cukierni ... Macie za karę też !
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0541.jpg (148,5 KB, 3 załadowań)
Stary 2013-12-14, 10:57   #405
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Witam się

U nas pobudka o 5 dzisiaj, trochę udało się podpsypiać na 10 minut, ale od 5 do 5.45 wstawiałam 2 razy do małej, więc dałam se spokój już i o 5.45 dostała mleko, teraz niedawno zasnęła.
Ja już zrobiłam porządek z kurzami w pokojach, a moja kochana córeczka poszła do swoje mokre chusteczki, wyjęła jedną i zaczęła wycierać telewizor tak sama z siebie, kochana moja oczywiście tą mokrą chusteczką mogła zrobić więcej szkody niż pożytku, ale kto by się tym przejmował

A teraz sobie pomalowałam paznokcie na czarno niestety zapomniałam kupić tego topa matowego ale to następnym razem.

A Pallas jak tam wyszedł czarny french u Ciebie?

Cytat:
Dzień dobry
U Nas pobudka o 5.30 dziś ;/ spanie i dzień już bez smoczka ale za to z wczesnymi pobudkami mam nadzieję że z czasem to się unormuje i wróci jak było.
Do tego nocka nie ciekawa , Oskar wylądował u Nas już po 22 , wiercił się, kręcił do tego kaszel tak jakby z odrywającą się flegmą ;/

Miłego dnia Wam życzę
Na pewno się unormuje oby kaszel to nie była zapowiedź czegoś większego

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
No to czekam na zdjecia Myślisz, że do świąt dojdzie jeszcze?
No mam nadzieję, bo mój mąż zaszalał i mi postawił kuriera

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Właśnie nie biurku tż znalazłam kartkę z wypisanymi imionami i jego nazwiskiem przy każdym. Sprawdzał co pasuje

Podkreślone jest w kółku Nathan i jego nazwisko.
Widzę, że mimo jego brat nadał dziecku to samo imię to tż ma to gdzieś
Czyli jeszcze nie wszystko stracone z Nathanem jak się tak męzowi podoba?

Cytat:
Ja mam szwagierki o tym samym imieniu nazwisku i zameldowane pod tym samym adresem jak listy przychodzą to nie wiadomo do której i jedna drugiej otwiera...
U mnie tak było jakiś czas z bratową, bo ma takie samo imię jak ja, no i nazwisko po moim bracie potem ja wzięłam ślub i zmieniłam nazwisko, ale mój tata dalej myśli, że się nazywał tak jak kiedyś i jak coś do bratowej przychodzi to często zostawia to dla mnie a że brat mieszka na górce i listonoszowi się nie chce tam chodzić to często zostawiają dla nich listy u nas

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość

Dziewczyny a jak u was jest z cerą w ciąży ? Mi np.się strasznie popsuła ... od samego początku wszyscy mi mówili,że będę miała córę bo takich wyprysków dostałam,ze szok i mam skórę strasznie suchą na twarzy,o czole nie wspomnę ... mój tż mówi,że mam gwiazdozbiór a nigdy nie miałam takiego problemu,miałam czystą twarz
A u mnie wręcz przeciwnie, cerę mam odpukać bardzo ładną ale to nie oznacza, że będę mieć syna bo przy Hani też tak miałam jak coś zaczyna wychodzić to smaruję effaclarem i następnego dnia odchodzi w zapomnienie

Dzisiaj mi się śniło,że brałam udział w jakimś teleturnieju na żywo i wzięli 4 dziewczyny różne i dali 4 określenia, w tym: lumpiara, smart (ale nie samochód - wiele razy to podkreślone było ) i dwa których nie pamiętam i ja miałam po samym wyglądzie tych dziewczyn ocenić które określenie pasuje do której

Miłego dnia dziewczyny, u nas okropna pogoda jak to zawsze w weekendy

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Witam sie sobotnie.
Kipsko mi sie spalo. Ale od pon zamierzam spac z rogalem - dostalam od znajomej.
Aaaaa chyba wczoraj poczulam wkoncu dzidzie. To byly takie mile babelki. No i w nocy tez takie delikatne pukanie... jestem w koncu usatysfakcjonowana
Ja dzis nie mam dnia lenia... mama myje okna a ja sie zabieram za lazienke i.pokoje... a kolo 14 chcemy z mezem na sklepy podjechac.

No kochany Franuś, w końcu się porozpychał trochę u mamy, żeby poczuła gratulacje, doczekałaś się
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 10:58   #406
meniaa94
Wtajemniczenie

kasian po prostu chodziło,że po u mnie po ciotkach jakieś chodzą stare pogłoski że niby jak cera jest ładna to chłopak a jak na odwrót to dziewczynka ... sama się z tego śmiałam,ale od początku już mi gadały
Stary 2013-12-14, 11:06   #407
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Witam sie sobotnie.

W końcu się doczekałaś. Super

Z Natanem chyba jednak nie stracone, ale zrobiłam mu swoją listę z propozycją imion z jego nazwiskiem i położyłam na biurku

Mi się za to śniło, że zadzwonił do mnie mój były chłopak i mówi mi, że mam z nim dziecko; 5 letnią dziewczynkę. Ja się go pytam jak to? Czemu nic o tym nie wiem, a on że jak studiowałam to zaszłam w ciążę i urodziłam. Powiedział, że jego znajomi się tym dzieckiem opiekują i jak chcę mogę je sobie wziąć. I moja mama zadzwoniła do tych znajomych i pytała się tej małej czy chce poznać swoją mamę czyli mnie a ja chodzilam w kółko i mówiłam, że przecież nie bylam w ciąży i nic nie urodziłam, że to nie moje dziecko, że nic nie pamiętam

Edytowane przez Light Limara
Czas edycji: 2013-12-14 o 11:07
Light Limara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 11:06   #408
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Tak franek wkoncu daje o sobie znac
Menia jestem na kocowce 21 tc od pon 22

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 11:10   #409
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala85
Witaj

Ja też codziennie ostatnio z chrzanem mniam... Nawet sobie kupiłam z żurawiną pycha

Pyyyycha z żurawiną

Cytat:
Napisane przez meniaa94
MyskaO dużo to jest mało powiedziane jak ja raz wyskoczyłam na miasto raptem na 2 godzinki i już z 5 stron miałam do nadrobienia jak nie więcej

No właśnie próbuj nadrobić wczorajsze popołudnie

Cytat:
Napisane przez kasian86
Madziula zamowilam dzisiaj "Twoja" sukienke, chcialam czarna ale niestety była tylko bezowa, szara i brazowa, wiec wzielam szara. Ciekawe jak bedzie lezala na mnie przy moim szerokim podwoziu

Jaką sukienkę? Potrzebuję czegoś na święta..

meniaa94 – u mnie z cerą bywa różnie, na początku była idealna, a teraz jakieś syfki od czasu do czasu na co moja siostra mi mówi, że będzie dziewczynka
Dobrze, że nie mam parcia na słodkie

Byłam wczoraj u lekarza. Badała mnie dowcipnie, więc za dużo się nie naoglądałam.. Jakoś mnie bolało jak mi tam nurkowała Sprawdzone ph w normie i macica też ok. Mam odpoczywać. Maluszka od dołu podejrzałyśmy, ale o płci nic Na 21-ego jestem umówiona na USG to może wtedy coś wyjdzie
Mam liczne bakterie w moczu i zlecone badanie na posiew.

A na glukozę mam iść w 24 tyg ciąży. Mówiła, że toxo powtórzymy za jakiś czas (a miałam robione w pierwszym trymestrze, na początku w zasadzie). No i tyle.
Dziś się wyspałam Mąż poszedł pobiegać to miałam chwilkę na nadrobienie wątku Gaduły z Was
Ogólnie to przeraża mnie to, że już kupujecie pieluchy i kosmetyki.... Ja szczerze mówiąc nie miałam czasu nawet nad tym pomyśleć... Skąd zamawiacie te próbki kosmetyków?

Zbieram się, bo za niedługo planujemy jechać na zakupy

Miłego dnia mamuśki

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 11:15   #410
meniaa94
Wtajemniczenie

Myskao wiesz ja raz mam parcie na słodkie,raz na pikantne,raz na kwaśne ... chyba zależy od dnia i od humoru na początku ciąży zawsze musiałam mieć przy sobie mentosy owocowe a teraz bym jadła wszystko co pikantne a będzie dziewczynka także to nie ma na to reguły raz miałam takie parcie na coś ostrego a już wszystko było pozamykane więc wzięłam parówkę i wyżarłam pół słoika musztardy ostrej do tej parówki,paliło ale jadłam aa i miałam taki moment że non stop winogrona wcinałam, mama 2 razy dziennie mi przynosiła świeże a teraz już minęło
Stary 2013-12-14, 11:18   #411
lolitka888
Rozeznanie

Witam się weekendowo

Dzis moja mama wyprawia urodziny,także "będzie zabawa,będzie się działooo" Kupiłam sobie karmi na ta okazje 1 w ciąży,ciekawe jak Mały na nie zareaguje

Zaraz się muszę zabrać za porządki.

Któraś pytała po ile ta koszulka będzie w Lidlu,więc za 29,99

P.S. Używała któraś z Was na hemoroidy w ciąży maści nagietkowej? bo kurde różne opinie są w necie i teraz nie wiem czy moge.
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 11:20   #412
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie na początku tez masa wyprysków, krostek itd., ale teraz się jakby uspokoiło od kilku dni/tygodni. Choć ja to od kiedy pamiętam, mam trądzik, pupcię niemowlaczka miała tylko podczas kuracji Syndi
Stary 2013-12-14, 11:21   #413
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam Moje sny coraz nudniejsze, więc nie piszę co mi się śniło, ale dziś jak się budziłam to znowu konkretnie skopałam TŻ myśląc, że kopię jakąś laskę i się podrapałam (też myślałam, że ją kopię) Dziś nadrobiłam pobieżnie, bo jeszcze mi się wizaż nie załadował, a TŻ już mnie pogania...ale to wk(!@#$) jest... mamy jechać dziś na zakupy, ale przed wyjazdem muszę jeszcze włosy umyć... i już ma do mnie pretensje, że będzie dużo ludzi a obiad zjemy o piątej... Już mi humor popsuł, za chwilę będę czymś rzucać...
Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Na TVN Style leci program o karmieniu piersią... w tym nie swoich oraz takich dużych już dzieci... ciekawe...
reportaż był dość kontrowersyjny, ale było w nim kilka ciekawych rzeczy... wiecie np, że nawet kobieta, która nigdy nie rodziła może mieć mleko i karmić piersią? A poza tym pokazywali babki, które normalnie cycem karmiły najpierw swoje dziecko, a potem koleżanki, albo od razu się wymieniały. A dzieciom to zwisało, którego cyca doją Rozumiem oddać swoje mleko innemu dziecku, ale najpierw je ściągnąć a potem wlać do butelki, ale tak cycem Te karmienie 5-6 latków też wyglądało tragicznie... maluchy siłą wymuszały na matce by podwinęła bluzkę, a ta jak im dała po cycu to była szczęśliwa, że w końcu ma spokój
Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
i bylam u okulisty. zbadał mi dno oka i cos tam jeszcze, nie mam przeciwskazan do porodu sn

za to wada znow mi sie pogłebiła... jestem ślepa jak kret.... ale zamówilam sobie nowe okulary
Mnie wizyta czeka pod koniec stycznia. Ciekawe co mi powie, bo do tej pory nie nosiłam okularów... jedynie takie "zerówki" do komputera... Justyna, gratuluję ruchów No i duuuużo zdrówka dla chorowitych mamuś i dzieciaczków o, TŻ wrócił z dworu (oskrobywał samochód)... zaraz znowu zacznie marudzić

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 11:21   #414
mala85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość

No właśnie jest strasznie mocna, chyba od 6 roku życia, ale lekarze przypisują na mega odparzenia Chyba chodzi to by nie używać stale tylko na naprawdę cieżkie przypadki...
No może dlatego, ale fakt jest super już pi pierwszym użyciu widać poprawę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ur. Lenki 05.04.2010

Ur. Leosia
15.06.2014

mala85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 11:22   #415
meniaa94
Wtajemniczenie

Ramona no ja właśnie nigdy nie miałam tradziku ... i jak mi przed okresem coś wyskoczyło to swięto było a teraz masakra,ale już się uspokoiło to troszkę na twarzy i mam o wiele mniej ... pewnie przejdzie,musi
Stary 2013-12-14, 11:28   #416
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:

No u mnie tez sie pogorszyla bardzo. Mam wypryski i zaczerwienienia na twarzy.

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 11:33   #417
meniaa94
Wtajemniczenie

Dobra brzuchatki ja uciekam oglądać walkę mma bo mój braciszek cioteczny dziś walczy i muszę 3mać za niego kciuki,a to jego pierwsza walka ... na szczeście jest na internecie na żywo
Stary 2013-12-14, 11:40   #418
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra brzuchatki ja uciekam oglądać walkę mma bo mój braciszek cioteczny dziś walczy i muszę 3mać za niego kciuki,a to jego pierwsza walka ... na szczeście jest na internecie na żywo
to trzymam też

lecę też, musze szykować obiad i się zbierać, przed 13 wyjeżdżamy
Stary 2013-12-14, 11:48   #419
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
Witam sie sobotnie.
No to w końcu się doczekałas

A właśnie ja dziś 21tc

Ale szalejecie, jak nie w sobotę

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 12:00   #420
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
Witam się weekendowo

dziś mi mąż nie dał długo pospać, od 7-ej kuje ściany

wczoraj przed pójściem spać miała dziwny atak - zrobiło mi sie nagle słabo, czułam się jakby taką dylerkę, ciarki mnie przeszły i że muszę natychmiast coś zjeść, więc wszamałam bułkę z konfiturą... myślicie, że to nagły spadek cukru ?
taak jak by spadek cukru...

Cytat:
meniaa pewnie ja jak tylko wyczaję promocję też kupię żeby leżały Nic im nie będzie hihi

I witam się w sobotę i katar jakby mniejszy ale przyjechał szwagier zaraza bo gardło ma chore więc trzymam się od niego z daaaaaleka . I dzisiaj też pewnie będę się grzać żeby nic nie przylazło do Nas

Dziewczyny czasami czuję takie jakby motylki w brzuszku myślicie że dzidzia się wierci ???
wierci sie wierci pamietam z córa tez zaczynały sie motylki

Cytat:
Nikii ja w reserved sobie kupiłam kurtkę zimową większą o rozmiar ale krój był tak szyty fajnie,że od brzuszka jest luźniejsza i w środku ma ściagacze więc zastępują mi pasek a na brzuszek jest luuz także spokojnie mogę ją po ciąży też nosić ale jakbym miała kupować też typowo na ciążę to też używana by wchodziła w grę,szkoda mi kasy na nowe rzeczy tym bardziej,że nie będę z nich długo korzystała

Ja dziś mam spokój od tż'ta tak do 15:00 ... uff ... ma jakieś zaliczenia w szkole. Później niestety muszę go jakoś znosić
W następnym tygodniu musze się w końcu wziąć za te pierniczki,pierogi itp ... a w wigilię sałatki no i może coś upiekę,bo nie ma sensu dużo wigilia u rodziców,pierwszy dzień świat u jego rodziny,a drugi u mojej babci ale na drugi dzień świąt się nie najem ... bo ciotka gotować nie umie, po jej kapuście z grzybami mam taki uraz,że u nikogo jej nie tknę tylko robiony u mamy ... eh jeszcze muszę w tygodniu prezenty dokupić

Cytat:
Ramona no ja właśnie nigdy nie miałam tradziku ... i jak mi przed okresem coś wyskoczyło to swięto było a teraz masakra,ale już się uspokoiło to troszkę na twarzy i mam o wiele mniej ... pewnie przejdzie,musi

ja słyszałam że jak kobieta w ciązy ma brzydką cerę,wypryski,to bedzie miała córe co ta córa odbiera mamuśce urode z tąd te wypryski
spokojnie,zejdzie wszystko to hormony buzują
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości