|
Notka |
|
W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
krêcone w³osy u ch³opaka - pomocy:D
No to ok. Jestem w sumie nastolatkiem. Niestety nie dysponuje zdjêciem które nadawa³oby siê na umieszczenie wiêc za brak przepraszam
![]() ![]() Jakby kto¶ pomimo braku fotecki móg³ co¶ powiedzieæ to by³aby taaaaka RyBa - (tzn. - Wielkie Dziêki) No to paps i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 908
|
Dot.: krêcone w³osy u ch³opaka - pomocy:D
zapewne kazdy ma jakes problemy z wlosami-jedni mniejsze, inni wieksze. Nie napisales dokladnie, co Ci w nich nie pasi...Jesli masz je krotkie, to odrobina zelu powinna je ujarzmic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Tja - ja tez takie mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 441
|
A mnie sie podobaja faceci w kreconych wloskach
![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 58
|
A mi siê podoba jak ch³opak ma krótkie (!) w³osy na ¿el i widaæ, ¿e z natury s± krêcone. A jak s± ciemne to ju¿ w ogóle miodzio :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja tez uwielbiam krotkie krecone na zel...sa sliczne
![]() ![]() nie przejmuj sie za pewne jestes sexy...umies fotke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A teraz wypowie siê znawca.
![]() ![]() No wiêc mi osobi¶cie podobaj± siê loczki, ale pod warunkiem, ¿e s± krótkie. Przyk³adem jest Czerkawski, za którym szalejê, gdy ma króciutk± fryzurkê, a wystraczy, ze trochê zapu¶ci i ju¿ dla Przez³o¶liwej jest feee, hehe. ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ght=czerkawski
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznañ 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, ¿e osi±gniêcie go wymaga czasu. Czas i tak up³ynie" ¯adne jedzenie nie jest a¿ tak dobre, by by³o warte chocia¿by kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nabija na KOPIÊ kopistów.
okrutnica jaka¶... |
mój ogryzek ma krêcone,czarne w³osy.Jak s± bardzo krótkie,jeszcze mo¿e je ujarzmiæ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 534
|
![]()
jesli sa bardzo grube i geste to zel.
jesli delikatne to pianka. jesli suszone suszarka- to kosmetyk wgniatac we wlosy- wtedy bedzie fajny skret i nie beda sie puszyc. je¿¿¿u czy ja to jakos rpzystepnie opisalam? ![]() to mowilam ja- zdjecie ![]() pzdr. a ps. niecierpie miec kreconych wlosow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
🦄
Wiadomo¶ci: 30 293
|
Mój ch³opak ma krêcone blond w³osy- ca³kiem porz±dnie mu siê krec±, ale gdzie¶ niedawno poszed³ do fryzjera- kobieta mu podcie³a mocno z ty³u, z przodu i po bokach mia³ trochê d³u¿sze, ale takie, ¿e jeszcze siê nie krêci³y (gdzie¶ tak po 3 tygodniach mu to zaczê³o odrastaæ i trzeba poprawiaæ), ale fryzurka by³a super i strasznie mu by³o w niej ³adnie.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Witam!
Ja mam 18 lat i tak¿e posiadam krêcone, czarne w³osy ¶redniej d³ugo¶ci. ![]() Kiedy¶ za wszelk± cenê chcia³em je wyprostowaæ, bo inni, tzn. koledzy siê z nich ¶miali, jedynie moja babcia by³a nimi zachwycona. Jednak od pewnego czasu spodoba³y mi siê moje w³osy. Problem w tym, ¿e nie wiem jak je pielêgnowaæ, ju¿ bym siê do nich ca³kowicie przyzwyczai³, gdy nie zmiania³yby sie one w SZOPÊ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Mój kuzyn ma równie¿ krêcone w³osy. ¦cina je zawsze bardzo krótko
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.