Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV ! - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-14, 13:06   #4171
Nicole`_
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

Ja dzisiaj miałam taki ambitny plan wstać rano, pójść na pocztę i piec pierniczki. Mamy 14, a ja ledwo z poczty wróciłam No, ale zaraz zabieram się za pieczenie.
Stary 2013-12-14, 13:07   #4172
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
tinekk, ślicznie dziękuję za prezent!!! Dotarł cały, ale powiem Ci, że masz niezłe "jaja" wysyłać szkło pocztą polską

Dostałam śliczny lampion z pięknym motywem płatków śniegu i gwiazdek W białym kolorze więc idealnie pasuje mi do wystroju. A do tego czekoladę milkę-choinki i śliczną kartkę

Dziękuję!!!

Z ciekawości miałam ochotę rozszarpać tę paczkę już na poczcie Nie no nie ma szans wytrzymać z nieotwieraniem paczki "do kiedyś tam"

W przyszłym roku już się nie podejmiesz organizacji? No nie mów, że to przez tę spinę, bo nie uwierzę

O jezuuu nareszcie od wczoraj czytam że awizo w skrzynce, że rano pobiegniesz na pocztę, więc wizaż tylko odświeżam... i doczekałam się ufff, kamień z serca że po 1 jest cały, a po 2 że się podoba

Przepraszam, za małe opóźnienie, ale nie chciałam pisać wiad. pryw. by do samego końca była niespodzianka

Ale widziałam, że czekasz i czekasz

Bardzo proszę i cieszę się, że się podoba

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 13:10   #4173
Nicole`_
Zakorzenienie

Kochana, bardzo mi się podoba Na pewno wieczorem będzie ślicznie ze świeczuszką w środku Zaraz poszukam dla niego miejsca

Czekałam cierpliwie Jest cały, calutki, chociaż czekolada już nie

A z tym awizo to dziwna sprawa, bo na nim była data 12.12, a ja znalazłam je w skrzynce 13.12 Przy czym w piątek rano jeszcze zaglądałam do skrzynki i nic nie było, także w ogóle jakieś dziwactwo. Oj ta nasza poczta
Stary 2013-12-14, 13:19   #4174
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Kochana, bardzo mi się podoba Na pewno wieczorem będzie ślicznie ze świeczuszką w środku Zaraz poszukam dla niego miejsca

Czekałam cierpliwie Jest cały, calutki, chociaż czekolada już nie

A z tym awizo to dziwna sprawa, bo na nim była data 12.12, a ja znalazłam je w skrzynce 13.12 Przy czym w piątek rano jeszcze zaglądałam do skrzynki i nic nie było, także w ogóle jakieś dziwactwo. Oj ta nasza poczta
Na szczęście to choineczki się pokruszyły, bałam się o szybki
Z naszą pocztą faktycznie bywa dziwnie, ale nie ma co narzekać, dali radę skoro doszła cała

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 13:20   #4175
Milena_12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Eeeej nażarłam się pizzy i popiłam to Pepsi Jak to dobrze, że mam tyle świątecznego papieru, na pewno rano się przyda
Czuję, że jesteśmy winowajczyniami afery papierowej
Teraz przy każdym korzystaniu z niego, będę miała ten wątek przed oczami
Cytat:
Napisane przez alekziz Pokaż wiadomość
9 dni !

ale ten czas leci...
Ja ciągle jestem w szoku
Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Mam dziś świąteczny kryzys. Oficjalnie drażnią mnie świąteczne piosenki i nie czuję Świąt.
Mam to samo. Ale tylko przy tych, które ludzie wrzucają na fb (głównie to Last Christmas i All i want for christmas is you)... No nie wiem, denerwuję się! I śmiać mi się chce jak ludzie mówią, że tak szaleją za świętami, że JUŻ 15 grudnia zaczynają o nich myśleć. Ciśnie mi się na usta: bi*** please, nie byłeś na Wizażu!
Cytat:
Ja też mam dziwną sytuację z pocztą. Dziś znalazłam w skrzynce awizo z 3.12 ( PONOWNE AWIZO), chociaż pierwszego nie dostałam. I w sumie nie wiem co to za paczka i czemu data jest na 3 grudnia jak ja codziennie skrzynkę sprawdzam Poczta jakieś dziwne praktyki uskutecznia...
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 13:57   #4176
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hikaru Pokaż wiadomość
Pochwalę się Wam, że mam dziś rocznicę z TŻ
Congratulejszyn

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
no wlasnie ja tez sie dowiedzialam po fakcie
Ja coś tam pamiętam, że było to pisane na wątku, ale myślałam, że to tylko dla wtajemniczonych, w sensie, że jest jakiś klub i tylko między osobami z klubu toczy się wymiana W następnym roku postaram się wziąć udział, a co!

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Do mojego prezentu w postaci kominka i wosków YC zamówiłam dziś książki w Matrasie - "Kot Alchemika" i " Szczęście w cichą noc"
Ta druga jest w promocji za niecałe 21 zł, wysyłka 4,90
Uuu, nie lubię księgarni Matras Raz miałam taką sytuację, że zamówiłam książkę z odbiorem osobistym. Poszłam dzień później, niż mi wysłali maila, że jest do odebrania. Wchodzę do księgarni, babka mnie zmierzyła wzrokiem (miałam na sobie szare botki, czarne grube rajstopy, czarną sukienkę i czarny płaszcz). Podeszłam do lady, mówię, że mam książkę do odbioru, już opłaconą. Podałam jej dane, ona poszła na zaplecze i mówi, że nie ma i jak chcę to mogę dzwonić i się dowiadywać - rzuciła mi przy tym wizytówkę na ladę i poszła. To był piątek albo sobota. Wkurzona przyszłam do domu, opisałam sytuację przedstawicielowi firmy i wyobraźcie sobie, że cudownie książka znalazła się już w poniedziałek rano! Mail mi przyszedł o 06:00, że jest do odbioru. Jak na złość trafiłam na tą samą babę, ale jak mnie zobaczyła to od razu przyszła z tą książką - nigdy więcej nic tam nie zamówię.

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Kurde, to nic, tylko się już położyć i czekać. I zamówić gustowny wieniec
Albo tak, jak zrobiła moja prababcia - któregoś dnia na podwórko wjeżdża samochód, wysiadają panowie i pytają, gdzie trumnę wystawić. Tata zbaraniał.A prababcia sobie poszła, trumnę kupiła, żeby "postawić na stryszku, bo jak umrze, to będzie jak znalazł, a co się, dzieci, będziecie kłopotać"
niezły numer

Cytat:
Napisane przez Milena_12 Pokaż wiadomość
Czuję, że jesteśmy winowajczyniami afery papierowej
Teraz przy każdym korzystaniu z niego, będę miała ten wątek przed oczami
Ja już tak mam Niedługo na pytanie: co chcesz pod choinkę? Każdy będzie odpowiadał: świąteczny papier!

Wstałam dzisiaj o 11:00 W końcu idziemy dzisiaj na Grawitację, szkoda, że seans jest dopiero o 21:30. Prawie skończyłam sprzątać łazienkę - została mi jeszcze kabina, ale tak nie lubię zapachu tego płynu do mycia kabin, że odwlekam to ile się da.
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min

Edytowane przez Emocja20
Czas edycji: 2013-12-14 o 13:59
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 14:08   #4177
wikajaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
A co, Ty jeszcze starsza ode mnie i Kleo? Ho, ho, nie wiedziałam, że mamy tutaj emerytki!
Skoki... Gdzie te czasy, gdy śliniłam się do telewizora na widok chłopaczka w kasku z Milką
Emerytki??? No nie, ja sobie wypraszam!!!!

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

U mnie cały dzień mgła i lekki mrozik cały dzień, jest biało, wszystko wygląda jakby było obsypane srebrnym brokatem. Świętan coraz bliżej!!

Odliczam do kolejnych świąt BN..
wikajaga jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-14, 14:10   #4178
Emocja20
Zadomowienie

U mnie jest szaro i ciemno Siostra właśnie mi napisała, że wysłała mi Christmas Blend ze Starbucksa
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 14:14   #4179
IwonaMazury
Rozeznanie

u mnie zaczął prószyć śnieg . Hikaru wszystkiego dobrego na kolejne lata ja wyprałam małe chodniczki i ubrałam mała choinkę na biurko teraz leniuchuje bo nic mi się już nie chce
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 14:25   #4180
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

Dziewczyny! u mnie chlapa, szaro-buro, w poniedziałek idę po choinkę do rmf, ale musze domek wysprzątać, no bo przecież nie postawię w takim nieposprzątanym (chociaż sprzątam generalnie raz w tyg.)

Ale na szczęście mam wolny weekend

Mama obiecała mi dywaniki do łazienki pod choinkę już sobie wypatrzyłam w tesco taki kolor, jaki mi się podoba
możdżulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 14:41   #4181
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Sądzę, że moja obecność na tym forum się już zakończyła, żeby nie denerwować pewnej pani Dzięki dziewczyny za wspólne lata i życzę Wam magicznych świąt. Do spisania może kiedyś bądź z niektórymi na innych wątkach

PS Nie jestem żadną zbuntowaną nastolatką, tylko mam 18 lat i maturę na karku.

PS 2 Nie, nie uciekam od problemu, tylko się usuwam.

Dziękuję!
Ej, bez przesady, to nie powód do odchodzenia z wątku! Pamiętaj, że jeśli ktoś ma problem z Tobą, to jest to JEGO problem

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość
Dziękuję za cudowny prezent! Załączam zdjęcie, już rozpakowane
Dostałam krem i peeling do rąk w zestawie, super pachną - uwielbiam takie YC o ślicznym zapachu Vanilla Satin pomadkę Nivea w formie kremu w pudełeczku, przesłodkie skarpeciochy - mierzyłam, w sam raz i oczywiście słodycze DZIĘKUJĘ!
Śliczny prezent

Cytat:
Eeeej nażarłam się pizzy i popiłam to Pepsi Jak to dobrze, że mam tyle świątecznego papieru, na pewno rano się przyda

Cytat:
Napisane przez IwonaMazury Pokaż wiadomość
pogoda u mnie dziś taka Załącznik 5509616Załącznik 5509617
Załącznik 5509618 (na zdjęciach inna data bo niechce mi się już aparatu przestawiać )
Ale ślicznie

Cytat:
Wszystkiego, co najlepsze

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Może i macie rację, nie warto chować głowy w piach i usuwać się z wątku. Zresztą byłoby mi żal, lubię Was podczytywać

Cytat:
Kurde, to nic, tylko się już położyć i czekać. I zamówić gustowny wieniec
Albo tak, jak zrobiła moja prababcia - któregoś dnia na podwórko wjeżdża samochód, wysiadają panowie i pytają, gdzie trumnę wystawić. Tata zbaraniał.A prababcia sobie poszła, trumnę kupiła, żeby "postawić na stryszku, bo jak umrze, to będzie jak znalazł, a co się, dzieci, będziecie kłopotać"

Cytat:
I śmiać mi się chce jak ludzie mówią, że tak szaleją za świętami, że JUŻ 15 grudnia zaczynają o nich myśleć. Ciśnie mi się na usta: bi*** please, nie byłeś na Wizażu!
Stary 2013-12-14, 15:13   #4182
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dariah4 Pokaż wiadomość
Wszyscy dzisiaj jedzą makarony!

Powiem jej, mam nadzieję, że posłucha. W ogóle nie wiem jak można tak ludzi oszukiwać, jak niektórzy są do tego zdolni.
a nie, bo ja jadłam krokiety
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 15:21   #4183
Nicole`_
Zakorzenienie

A ja dziś obżeram się pieniczkami, które właśnie piekę. Wyszły, a raczej wychodzą obłędne!!!
Stary 2013-12-14, 15:25   #4184
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Uaaaa, GRATULEJSZYN!!! Wszystkiego najlepszego fajnym parom!!

Cytat:
Do mojego prezentu w postaci kominka i wosków YC zamówiłam dziś książki w Matrasie - "Kot Alchemika" i " Szczęście w cichą noc"
A co to "Kot Alchemika"? Bo już oba wyrazy mnie zainteresowały

Cytat:
Może i macie rację, nie warto chować głowy w piach i usuwać się z wątku. Zresztą byłoby mi żal, lubię Was podczytywać Ja piję kawkę i zaraz zabieram się za mycie okien, trochę ich mam, mam nadzieje, że starczy mi sił na wszytskie
No i bardzo ładne nastawienie I my Ciebie też

Cytat:
A co, Ty jeszcze starsza ode mnie i Kleo? Ho, ho, nie wiedziałam, że mamy tutaj emerytki!
Skoki... Gdzie te czasy, gdy śliniłam się do telewizora na widok chłopaczka w kasku z Milką
Cytat:
No bo zaraz fochem walnę
To ja też w takim razie emerytka jestem?
Cytat:
Ty już się nie chwal, że taka młoda jesteś
Cytat:
No z ta emerytką to nie przesadzaj może, bo po reformach to nie wiem czy dożyję do emerytury i czy w ogóle coś takiego będzie jeszcze istniało jak emerytura
Eeee.. no to ja też jestem emerytką, ale jestem z tego dumna A właśnie, ile Wy macie lat? Będę pierwsza na zachętę i się przyznam- 28,5

Cytat:
Chcę, chcę! Najlepiej niech wygląda jak Corey Taylor
Oł maj...! Zaśliniłam się, to mi też, mi też

Cytat:
Ja coś tam pamiętam, że było to pisane na wątku, ale myślałam, że to tylko dla wtajemniczonych, w sensie, że jest jakiś klub i tylko między osobami z klubu toczy się wymiana W następnym roku postaram się wziąć udział, a co!
Ja wiedziałam od daaawna, ale w tym roku byłoby to trudne technicznie do wykonania.. szczególnie dla tej drugiej strony, więc tylko śledziłam te Wasze achy i ochy
Cytat:
Ja już tak mam Niedługo na pytanie: co chcesz pod choinkę? Każdy będzie odpowiadał: świąteczny papier!
Hahahha, eeeej, no ja bym nie odmówiła, jeszcze z moim poczuciem humoru..

IwonaMazury- o kurcze, przepięknie!!! To na Mazurach tak? Chyba muszę zadzwonić do taty i zapytać, czy misie polarne i wilki dokarmia

Buu.. a ja mam na 19 do pracy.. a już taka jestem.. "sobotnia", nijaka i śpiąca

Kochane, ponawiam błaganie o jakiś fajny domowy przepis na soczystą wołowinkę ze śliwkami, zna któraś?
Stary 2013-12-14, 15:32   #4185
kevschaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dziś obżeram się pieniczkami, które właśnie piekę. Wyszły, a raczej wychodzą obłędne!!!

Z jakiego przepisu?
Ja dzisiaj moje zaczęłam zdobić, tzn. zamoczyłam łosiom uszy w czekoladzie i zrobiłam oczy z cukrowych kuleczek, a piernikowym ludkom podoczepiałam lukrowe guziczki kolorowe :P
I oczywiście połowa roztopionej czekolady trafiła do mojego brzucha zamiast na pierniczki
A tak w ogóle to najsmaczniejsza partią pierniczków były dla mnie takie co się spiekły prawie na czarno...
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 15:38   #4186
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
W przyszłym roku już się nie podejmiesz organizacji? No nie mów, że to przez tę spinę, bo nie uwierzę
Zobaczymy, jak to będzie - może ktoś będzie chciał przejąć pałeczkę? No i czy w ogóle znajdą się chętne

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość
Emerytki??? No nie, ja sobie wypraszam!!!!

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

U mnie cały dzień mgła i lekki mrozik cały dzień, jest biało, wszystko wygląda jakby było obsypane srebrnym brokatem. Świętan coraz bliżej!!
Oj tam, przecież nikogo tutaj nie dyskryminujemy, starsi ludzie też mają prawo udzielać się na forum

A tak poważnie - mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam tymi emerytkami

Cytat:
Ja też obżarłam się piernikami A za chwilę zamawiamy pizzę

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Eeee.. no to ja też jestem emerytką, ale jestem z tego dumna A właśnie, ile Wy macie lat? Będę pierwsza na zachętę i się przyznam- 28,5

No to ja się przyznam: 24 i pół
A od Corey'a spadaj, ja go sobie zarezerwowałam! I wszystkich jego sobowtórów też!

U mnie znów mgła na całego

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 15:39   #4187
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Gratuluje!

Cytat:
Jadę dzisiaj na poszukiwania żywej choinki

ja też dzisiaj odebrałam świąteczne książki "Szczęście w Cichą noc" za 23,90 zł i "rodzinnych ciepłych świąt" za 19,90 za przesyłkę nie płacę, bo mam sprawdzona księgarnię internetową niedaleko

Cytat:
Może i macie rację, nie warto chować głowy w piach i usuwać się z wątku. Zresztą byłoby mi żal, lubię Was podczytywać Ja piję kawkę i zaraz zabieram się za mycie okien, trochę ich mam, mam nadzieje, że starczy mi sił na wszytskie

Też pije kawę a man ludzką Illy z ekspresu

Cytat:
To bardzo dobra wiadomość dziękuję

No z ta emerytką to nie przesadzaj może, bo po reformach to nie wiem czy dożyję do emerytury i czy w ogóle coś takiego będzie jeszcze istniało jak emerytura

Mam dziś świąteczny kryzys. Oficjalnie drażnią mnie świąteczne piosenki i nie czuję Świąt.
Poszukam Ci dziś nowego ciacha na skokach chcesz? Tylko musisz gusta opisać

ja chyba też b"emerytka"

Cytat:
Uaaaa, GRATULEJSZYN!!! Wszystkiego najlepszego fajnym parom!!

A co to "Kot Alchemika"? Bo już oba wyrazy mnie zainteresowały

No i bardzo ładne nastawienie I my Ciebie też

Ja wiedziałam od daaawna, ale w tym roku byłoby to trudne technicznie do wykonania.. szczególnie dla tej drugiej strony, więc tylko śledziłam te Wasze achy i ochy

Hahahha, eeeej, no ja bym nie odmówiła, jeszcze z moim poczuciem humoru..

IwonaMazury- o kurcze, przepięknie!!! To na Mazurach tak? Chyba muszę zadzwonić do taty i zapytać, czy misie polarne i wilki dokarmia

Kochane, ponawiam błaganie o jakiś fajny domowy przepis na soczystą wołowinkę ze śliwkami, zna któraś?
Ja jestem młoda laska mam o 2 lata mniej czyli 26,5...

Zrobiłam dzisiaj:
- zakupy
- udekorowałam choinki kultem
- udekorowałam muffiny żeby były rudolfami
- na obiad zrobiłam tartę z ciasta francuskiego z serem camembert Mniam

A teraz idę zdjąć pranie, potem będziemy mieli gości :schoinka:
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 15:46   #4188
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

Cytat:

Ja mam 22 i 11/12 lat :P w styczniu mam urodzinki

widzę też praca na nocki, jak Ci się pracuje?
Stary 2013-12-14, 15:50   #4189
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez możdżulek Pokaż wiadomość
Ja mam 22 i 11/12 lat :P w styczniu mam urodzinki

widzę też praca na nocki, jak Ci się pracuje?
Nie, nie, na szczęście nie pracuję już nocami.. to jest takie "extra"- jadę, robię serwis i ok 23h jestem już w domu, ale nie lubię pracować wieczorami. Jestem typem rannym, organizm mi "zwalnia" obroty po 18 . Dlatego późną wiosną zrezygnowałam z poprzedniej pracy, wykańczałam się. Teraz jest ok. A Ty na nocki? Nie zazdroszczę

Cytat:
A od Corey'a spadaj, ja go sobie zarezerwowałam! I wszystkich jego sobowtórów też!

O raaanyyy... ciasteczka wyżre, mleko, kakao i nawet kawę, której nie ma też, zabierze cały papier i jeszcze chłopa!! Nosz co za kobita!

Edytowane przez Y a s m i n e
Czas edycji: 2013-12-14 o 15:59
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-14, 15:58   #4190
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość
Z jakiego przepisu?
Ja dzisiaj moje zaczęłam zdobić, tzn. zamoczyłam łosiom uszy w czekoladzie i zrobiłam oczy z cukrowych kuleczek, a piernikowym ludkom podoczepiałam lukrowe guziczki kolorowe :P
I oczywiście połowa roztopionej czekolady trafiła do mojego brzucha zamiast na pierniczki
A tak w ogóle to najsmaczniejsza partią pierniczków były dla mnie takie co się spiekły prawie na czarno...
http://www.mojewypieki.com/przepis/piernik-staropolski
Stary 2013-12-14, 16:05   #4191
mika93
Zadomowienie

Wszyscy mają papier , mam i ja
Widzę że tu same smarkule na wątku. No więc ja babcia mówię Wam że mata mnie słuchać, bom najstarsza ze starych
Stary 2013-12-14, 16:05   #4192
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
(...)I śmiać mi się chce jak ludzie mówią, że tak szaleją za świętami, że JUŻ 15 grudnia zaczynają o nich myśleć. Ciśnie mi się na usta: bi*** please, nie byłeś na Wizażu!
(...)
święte słowa!

Cytat:
(...)
Uuu, nie lubię księgarni Matras Raz miałam taką sytuację, że zamówiłam książkę z odbiorem osobistym. Poszłam dzień później, niż mi wysłali maila, że jest do odebrania. Wchodzę do księgarni, babka mnie zmierzyła wzrokiem (miałam na sobie szare botki, czarne grube rajstopy, czarną sukienkę i czarny płaszcz). Podeszłam do lady, mówię, że mam książkę do odbioru, już opłaconą. Podałam jej dane, ona poszła na zaplecze i mówi, że nie ma i jak chcę to mogę dzwonić i się dowiadywać - rzuciła mi przy tym wizytówkę na ladę i poszła. To był piątek albo sobota. Wkurzona przyszłam do domu, opisałam sytuację przedstawicielowi firmy i wyobraźcie sobie, że cudownie książka znalazła się już w poniedziałek rano! Mail mi przyszedł o 06:00, że jest do odbioru. Jak na złość trafiłam na tą samą babę, ale jak mnie zobaczyła to od razu przyszła z tą książką - nigdy więcej nic tam nie zamówię.
(...)
Ale miałaś pecha do babki ja na Matras póki co nie narzekam, mam niedaleko pracy i czasem coś zamawiam. Chociaż ja to ogólnie jestem z tych polujących na używane książki w stanie idealnym na all, w antykwariatach etc.

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
a nie, bo ja jadłam krokiety
U mnie wczoraj zupa, za to dziś jestem w trakcie robienia obiadu z makaronem

Cytat:
(...)

(...)
Niestety nie pomogę, nie jem mięsa

Cytat:
(...)

Ja nie wiem czy wy oglądacie skoki, ale gdzie ja tam wam taki kawał chłopa znajdę no chyba, że by jakiegoś wypchać jakimś sianem pod tym kostiumem i nałożyć maskę Corey'a ale to chyba nie o to chodziło

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 16:08   #4193
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

Cytat:
A Ty na nocki? Nie zazdroszczę

Nie nie, nie cały czas na nocki, mam kilka nocek w miesiącu tylko dopiero byłam na dwóch, bo zmieniłam pracę, więc narazie nie mogę nic powiedzieć. Puki co jest OK, zobaczymy później A tak pracuje normalnie na dni
Stary 2013-12-14, 16:17   #4194
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:
Zobaczymy, jak to będzie - może ktoś będzie chciał przejąć pałeczkę? No i czy w ogóle znajdą się chętne

Oj tam, przecież nikogo tutaj nie dyskryminujemy, starsi ludzie też mają prawo udzielać się na forum

A tak poważnie - mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam tymi emerytkami
Jakby co, to ja chętna jestem Mogę i pomóc w organizacji.
Oczywiście, jak dożyję - z emerytką nigdy nie nie wiadomo

Martyna, no co Ty nie sądzę, żeby się ktoś poczuł urażony.
Obcisłe majty, coby się próchno z tyłka nie sypało, i możemy hulać z małolatami

Ciągle pada jakaś mżawka, jest mokro i obrzydliwie.
Byłam w Kauflandzie i Rossmanie - ale ludzi mnóstwo.
Muszę pokój posprzątać i choinkę kupić, bo mi się nagle zachciało choinki
A jutro będę piec pierniczki i pasztet robić. I mięsko w solankę wrzuciłam, za tydzień uwędzę
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 16:27   #4195
Nicole`_
Zakorzenienie

Ja też z tych starych, nawet powiedziałabym z tych starszych starych, ech
Stary 2013-12-14, 16:27   #4196
bella719
Rozeznanie

Mama zrobiła mi niespodziankę i kupiła perełki do dekoracji pierniczków
Dzisiaj będę ozdabiać, wrzucę zdjęcia jak skończę
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 16:36   #4197
kevschaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
Mama zrobiła mi niespodziankę i kupiła perełki do dekoracji pierniczków
Dzisiaj będę ozdabiać, wrzucę zdjęcia jak skończę
Wrzuć, bo potrzebuję inspiracji na resztę pierniczków
Na razie tylko czekoladą się bawiłam i cukrowymi ozdobami, a przy następnej partii chcę kolorowym lukrem się pobawić

No i planuję zrobić domek z piernika, robiła któraś?
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 16:40   #4198
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
O raaanyyy... ciasteczka wyżre, mleko, kakao i nawet kawę, której nie ma też, zabierze cały papier i jeszcze chłopa!! Nosz co za kobita!
I jeszcze cukier
Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
Wszyscy mają papier , mam i ja
Widzę że tu same smarkule na wątku. No więc ja babcia mówię Wam że mata mnie słuchać, bom najstarsza ze starych
A fotel na biegunach masz? Siadasz na nim wieczorami i dziergasz na drutach szaliki? Bo jak nie, to wybacz - nigdy nie uznam Cię za real babunię!
Cytat:
Niestety nie pomogę, nie jem mięsa

Ja nie wiem czy wy oglądacie skoki, ale gdzie ja tam wam taki kawał chłopa znajdę no chyba, że by jakiegoś wypchać jakimś sianem pod tym kostiumem i nałożyć maskę Corey'a ale to chyba nie o to chodziło
Ja też Tzn. prawie Ryby jem
Nie no, taki wypchany to już nie to samo... Jak później to to miętolić?
Cytat:
Jakby co, to ja chętna jestem Mogę i pomóc w organizacji.
Oczywiście, jak dożyję - z emerytką nigdy nie nie wiadomo

Martyna, no co Ty nie sądzę, żeby się ktoś poczuł urażony.
Obcisłe majty, coby się próchno z tyłka nie sypało, i możemy hulać z małolatami

Ciągle pada jakaś mżawka, jest mokro i obrzydliwie.
Byłam w Kauflandzie i Rossmanie - ale ludzi mnóstwo.
Muszę pokój posprzątać i choinkę kupić, bo mi się nagle zachciało choinki
A jutro będę piec pierniczki i pasztet robić. I mięsko w solankę wrzuciłam, za tydzień uwędzę
Mało się pizzą nie udusiłam

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 16:43   #4199
madziulaczek1991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość
Wrzuć, bo potrzebuję inspiracji na resztę pierniczków
Na razie tylko czekoladą się bawiłam i cukrowymi ozdobami, a przy następnej partii chcę kolorowym lukrem się pobawić

No i planuję zrobić domek z piernika, robiła któraś?
Ja robiłam, pokazywałam w tym wątku gdzieś:P
madziulaczek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-14, 16:58   #4200
Nicole`_
Zakorzenienie

Uwaga, chwalę się prezencikiem
Czyż nie jest piękny?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości