![]() |
#4861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
dziecie mi padło a ja się główkuje co jej dziś na obiad dać, bo my mamy schaba pieczonego więc odpada :/
#4862 |
Zakorzenienie
|
http://www.babyboom.pl/rodzina/testu...do_opinie.html
Już jesteś spokojniejsza Pstrykowa? ![]()
#4863 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam obiad na dzisiaj, zamarynowałam filet z kurczaka z mozarellą i suszonymi pomidorami na jutro. Kubuś śpi, chętnie też bym się położyła ale pewno zaraz wstanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja dzieki Bokeh zakochalam sie w krewetkach .. nie wiem dlaczego wczesniej balam sie owocow morza ... teaz coraz czesciej je robie ... dzis beda warzywa na patelnie i do tego krewetki z ogonkiem smazone na maselku z czosnkiem i ryz ... mloda tez zje ze mna warzywa z ryzem, pewnie krewetki tez dziabnie ![]()
![]() |
#4865 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu-ja te buty kupowałam bez Oskara. W zasadzie to siostra kupowała. Tylko była ugadana że jak będą niedobre to wymieni. Ale na szczęście są ok.
Asiula-my mamy rozmiar 21,są troszeczke przyduże ale na styk też nie ma co brać przeca ![]()
#4866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4867 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit, już sprawdziłam w google ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wątpię że jakieś zwykłe maści i kremiki na to pomogą. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4868 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Brawa! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To rzeczywiscie cos a la folia streczowa. Jest genialna - nadaje sie do mikrofalowki i do zamrazalnika. To moze pomysl na biznes jest? ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dwie duże piersi z kurczaka przecinam wzdłuż na połowę (jak jest mega ekstra duży to na trzy ale lepiej na dwa), delikatnie robijam, opruszam solą, pieprzem, czosnkiem, bazylią suszoną. Nadzienie: trochę mniej niż połowa kulki mozarelli, ok. 3-4 pomidory suszone, kilka listków świeżej bazylii, odrobina oleju spod pomidorów, mozarellę i pomidory kroję w miarę drobno, bazylię siekam, wszystko razem mieszam. Robię coś podobnego do roladek, czyli pierś z kurczaka, nadzienie, zwijam, spinam wykałaczkami, wierzch kurczaka delikatnie smaruję olejem spod pomidorów (można zwykłą oliwą). Można smażyć na patelni (wtedy już bez tłuszczu), w piekarniku lub na parze. W teorii ok. 30 min ale ja zawsze robię chwilę dłużej (ok. 40 min), bo mam schiza, że środek będzie surowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Zadomowienie
|
Meneq dziekuje za inffo ... w takim razie nie bede jej dawac, chciaz mloda po niczym sie zle nie czula, a probowala praktycznie wszytskiego z naszego talerza
![]()
![]() |
#4872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziala mi myszka - baterie trza bylo wymienic ![]() ale juz maialm schizy ze mi mlody ja zalatwil na amen przy 769356729546354 lupnieciu na schody ![]() bylam zalatwic przeglad samochodu bo mi sie skonczyl... 13.10 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje dla Misia ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44155270] Dorka szlaja się po podłodze i odrywa mi listwy :/ jakiś sposób na to? a w ogóle mi smutno, bo mi wykupili arki kiddieland i co ja jej na roczek kupię? ![]() O ktorych mowisz? ![]() Te przymocowane do podlogi (na plasko, nie wiem jak to okreslic :P) przykleilam w kilku miejscach tasma klejaca. Najpierw przez kilka dni tasma byla w centrum zainteresowania, a teraz Kubus w doopce ją ma :P Mnie dzis nie ma, bo najpierw zrobilam gigantyczne zakupy na targu (2,5h łażenia :/), a teraz fewciuje na błysk hałs, bo jutro t.przychodzi pilnowac Kube. A my z TZ i jego bratem lecimy na mecz pilki recznej ![]() O ten: http://sport.trojmiasto.pl/Siodmiak-...ta-n74809.html Łiiii, zobacze Majdana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Konto usunięte
|
Butki befado jak najbardziej ok, tak samo nieco tańsze raweks
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo Hania też rozgniata wczoraj dałam jej mandarynke do łapki, z taka siłą ją rozgniotła żemasakra cała była w mandarynce. No i w ogóle mamy regres jedzeniowy nic tylko mleko ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44155270]Dobry, ani was nie próbuję nadrabiać. Wczoraj z mamą w CH byłam, ona z balkonikiem, zakupiska :d kupiłam sobie kurtkę w carry zimową i jeansową koszulę od mamy na gwiazdkę ![]() Dorka szlaja się po podłodze i odrywa mi listwy :/ jakiś sposób na to? a w ogóle mi smutno, bo mi wykupili arki kiddieland i co ja jej na roczek kupię? ![]() pokaż zakupy ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja własnie robię owoce morza na patelnię te co marsi mi poleciła ciekawe co to będzie ![]() kurde ścięłam się z tż, chciał jechac do znajomych jutro na dwa dni za kraków, i pytam gdzie będziemy spać a on że no jak nie chce z Hanią na łóżku (nie chce bo nie hce żeby spadła) to może na ziemi :/ i mówie mi to weżmiemy łóżeczko turystyczne. Tylko że my nie dośc że busem z Hanią w wózku, naubierana jeszcze wiecie jak z dzieckiem miliard rzeczy jeszcze łóżeczko turystyczne.... no i powiedziałam że nie chce tak jechać to się rozłączył ![]()
![]() |
#4876 |
Konto usunięte
|
Potem fotki zrobię. Nie, Bokeh, nie pojechałabym, no way
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
Zakorzenienie
|
Krewetki sa nieporownywalnie bardziej alergizujace, wiec naprawde warto poczekac. Tak samo krab i ostrygi. Jeszcze makrela i szprotki
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Widzicie?Mam nawet butowe poparcie Szajki
![]() ![]() Szklanka- ![]() Pisze do was z obandażowaną ręką,ciężko na dotyku tylko z jednym sprawnym palcem ![]()
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi tez ostatnio pękają, ale nie tak jak Tobie ! idziesz do lekarza? ![]()
![]() |
#4880 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Misiek mi strasznie histeryzuje w aucie, nawet na krótkich trasach. Ciągle uryczany uśpikany. Jak sobie z tym radzić? Szaja jak zdrowie?
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
przemegasnie swietny pomysl z tym wyjazdem nie ma co! dla faceta to wszystko jest takie proste...
![]() szukam czegos na swieta dla mlodego, wiem wiem rychlo w czas ![]() mam na oku jeden zestaw ale cena juz jest wysoka a do konca licytacji jeszcze troche zostalo ![]() ale jakby jakas mamuska byla zainteresowana to prosze, mi sie podoba ![]() http://allegro.pl/sliczny-nowy-zesta...799611811.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Konto usunięte
|
Pstryniu, ale nazwa...
![]() ![]() Dzięki dziewczyny, już ok, jeszcze do jutra antybiol żrę (jest CHOLERNIE gorzki!) |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
Ehhh dzięki kochane
![]() ![]() Zajadam się mandarynkami z Lidla - promo jest 2,89 chyba ![]() no i się lenie a Hania długo już śpi. W ogóle straszny spioch jest dzisiaj. Wczoraj w dzień prawie nie spała a dziś ciągle i marud i tylko mleko. Mam nadzieję że to tkai jej kaprys albo zęby a nie jakieś choróbsko ! Aha, jeszcze coś, kurcze jedziemy 28.12 do rodziców tż i już sie martwię żeby Hania stamtąd nie wróciła chora ![]() ![]() Już mnie to stresuje ![]()
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale... ![]()
![]() |
#4885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Busem, na dwa dni, tyle rzeczy by trzeba było wziąć o nie nie. Autem jak jedziemy choćby na jeden dzień to obladowani jesteśmy. W ogóle ja zwykle facetom się wszystko takie łatwe wydaje Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kupiłam dzisiaj małej takie coś pod choinkę - http://allegro.pl/bebenek-interaktyw...786138278.html ![]() ![]() ![]() Dobra, lecę się picować, muszę sobie mocno zafiksować mejkap, żeby woda go nie ruszyła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam w groszku po 2,50 i to bez promocji
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja bym się bardziej martwiła o gąszcz na nogach i pod pachami ![]() ------------------------ ![]() Pola już śpi ![]() JAKA, buziaki dla Krzysia za skończenie 9 miesięcy!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ręce jednak potrzebne są człowiekowi,sprawne ![]()
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
Jestesmy u t., bo wychodzimy na urodziny pozniej.
Tesc osiagnal kolejny poziom mojego w☠☠☠☠a - daje Kubie do polizania jablko, ktore sam je, fuuuuuu. Oczywiscie wielce oburzony jak nie pozwalam i jak nie patrze to znow to robi :/ dopiero t.na niego nakrzyczala :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zakorzenienie
|
Szklanko dziękuję, że pytasz, tak odpoczęłam odrobinkę
![]() ![]() meneq mam nadzieję, że unormują nam się już nocki i za jakiś czas będziemy się z tego wszystkiego smiać ![]() Nawijko bleeeeeeeeeee.... Ale z drugiej strony fajnie, że masz takich t., którzy zostają z Małym. ![]() ![]() Black moja siostra obiecała Blance bębenek na gwiazdkę, Mła wali czym popadnie i w co popadnie ![]() Dzisiaj pół dnia piekłam - kolorowe muffiny z nadzieniem budyniowym, batoniki bounty i ciasto milky way. Jutro mamy wizytę znajomych, jeszcze muszę sałatkę jakąś zrobić. A wcześniej t. wprosili się, mimo, że mówiliśmy , że mamy później gości. Coś to dla mnie podejrzane. Nie byli u nas od naszej rocznicy ślubu, czyli trzy miesiące. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.