|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Witajcie szalone ostatnio jestem troche nieobecna
czekam sobie na moja wizyte tego 17 grudnia mam nadzieje ze zrobi mi usg i bede wiedziala zw szystko ok????Ja juz dzisaj skonczylam sprzatnien mam juz choinke i pieknie ustrojony pokój kocham ta atmosfere Mysle o Was codziennie i wybaczcie ze tyle sie nieudzielam ale pamietam o Was *****
|
#452 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
![]() Ja dzis tez chyba ubiore choinke
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#453 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#454 |
|
Rozeznanie
|
witajcie weekendowo
ja od rana latam i już byłam u fryzjera, na zakupach, bigos robie i wlasnie odpoczywam bo się troszke nalatałam GRATULACJE ruchów Justyna |
|
|
|
#455 |
|
Wtajemniczenie
|
Ramona dzięki za kciuki ! Ale niestety brat przegrał ... dostał zawodnika chyba z 20 kg cięższego i jak sie na mojego brata powalił to nie mógł wstać i się zmachał zanim go zrzucił z siebie ... masakra,tak się różnił wagowo że szok,a takiego czegoś nie powinno być ...
gosius ja tak samo od jesieni do wiosny już trzymam go z włosami bo na zimę troszkę cieplej ...
|
#456 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane!
Mało się udzielam, bo mam szpital w domu. Misia kaszle bardzo mocno, ale nie ma już gorączki. Za to Mężula wzięło i to porządnie My dzisiaj też ubraliśmy choinkę. Misia tak mi pomagała, że dwie bombki stłukła Ale to nic, bo jej radość była bezcenna
|
|
#457 |
|
Rozeznanie
|
JJJustynAAA w końcu poczułaś
![]() ![]() super Myska na ostatniej wizycie moje maleństwo też się nie pokazało, mam nadzieje, że na następnych dowiemy się do mamy a bakterie też miałam i pozbyłam się ich dzięki żuravitowi kasiab91 jak poszedł egzamin ?? będzie 5? ![]() kaorlak oj to rzeczywiście macie szpital... dobrze, że Misia ma się już lepiej, a Ty dbaj o siebie, mam nadzieję, że nie załapiesz od męża.,.,, ja wpadłam tylko na chwilę i zaraz uciekam dalej na miasto pewnie dziś już nie uda mi się zajrzeć... dlatego życzę Wam miłego wieczoru i do jutra mamuśki |
|
|
|
#458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- A my już choinkę ubrałyśmy z Lenką, choć trochę czuć świąteczną atmosferę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A i u nas tez juz choinka ubrana
|
|
|
|
|
#460 | ||||
|
Zakorzenienie
|
justyna gratuluję ruchów
![]() Cytat:
mi przepisał 75g ![]() A co do pampresów to takie WICKIES ale nie wiem czy są te same dalej, bo na necie są nowe opakowania. Cytat:
ale ja nigdy nie miałam super cery, tyle, że teraz wyjątkowo mi wyskakuje wszędzie. Cytat:
Cytat:
ja mam taką nadzieję przynajmniej bo mam tragiczną twarz, a liczę na córę
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie w sobotni wieczor! u nas wszystko w porzadku, choc synek malo spi, wiec chodze czesto niedospana, ale coz juz taka rola matki
![]() a dzis bylam na spacerze z kolezanka i jej 3letnim synkiem, ale miala masakryczna ciaze, zarazila sie toksoplazmoza i miala urodzic niewidomego synka naszczescie wszystko jest ok, synek widzi, co prawda nosi dosc mocne okulary, ale tak to wszystko jest w porzadku, wyobrazam sobie co przezywala
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
no i po kolacji..
Kurczak w cieście naleśnikowym, z żółtym ryżem i sosem słodko kwaśnym Na spacerku zmarzłam trochę - ale trzeba się rozruszać, bo inaczej ruchu nie będę mieć w ogóle.. ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Lohohoh - ale mnie TZ wkur.. Dawno mi tak cisnienia nie podniosl! Zainstalowal sobie jakis program do telefonu, okey spoko, ale po jaka cholere zrzuca wszystkie smieci mi na dysk ? I w dodatku usunal mi przypadkiem zdjecia wszystkie... Ooooo - wrze we mnie. :/ Jesli chodzi o laptopa, to ja jestem przewrazliwiona na tym punkcie, tym bardziej ze nie dawno robilam caly komp -.-' Ide sie zrelaksowac do wanny... Aaagrrrrr... |
|
|
|
#463 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
Wpadłam tylko na chwile, żeby podzielić się z Wami smutną wiadomością. W niedzielę odeszły mi wody i pojechałam do szpitala. Następnego dnia 9.12 miałam operację cięcia cesarskiego (ponieważ miałam taśmę i innego dostępu nie ma). Straciłam na tyle krwi, że trzeba było przetaczać krew. Pojawiła się gorączka 39 i nie chciała spadać. Ból, smutek, wielki zawód, że znowu się nie udało, bo jakaś cholerna infekcja. Mimo, że leczona byłam od 5 tc antybiotykami, to posiew nie wykazał chyba wszystkiego. Od wczoraj jestem w domu. Jestem na urlopie macierzyńskim 8 tygodni z tytułu urodzenia martwego dziecka. Nie wiem czy dojdę do siebie, cała rodzina jest w szoku. A ja siedząc teraz myślę, że jestem w ciąży bo czuje w brzuchu takie smyrania jak ruchy dziecka...a to macica się obkurcza...na tym pozostawię już starania...zrobiłam wszystko...a mój organizm ostatnio dostał ostro w kość. Nie jest mi dane. Ale najważniejsze, że mam przy sobie najbliższych...mężą i córeczkę oraz całą rodzinę, którzy mnie wspierają jak mogą. Także żegnam się i życzę wszystkim starającym aby się udało, a zafasolkowanym o szczęśliwe donoszenie i rozwiązanie. Dziękuję Wam za wszelkie rady
2004 - 39/40 tc cesarskie cięcie 2009 - 14 tc 2010 - 15 tc z pessarem 2011 - 16 tc ze szwem McDonalda 2013 - 13 tc, z taśmą założoną laparoskopowo w 13 tc 30.07.2013 r. - usunięta poprzednia taśma i założona nowa laparokopowo 09.12.2013 r. - Agnieszka 19 tc |
|
|
|
#464 |
|
Raczkowanie
|
Wranes przykro mi
![]() tak trudno coś napisać w takiej sytuacji, ale najważniejsze, jak sama napisałaś, że masz kochaną rodzinkę.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
Wranes bardzo mi przykro z powodu twojej straty. Najważniejsze jest to, że masz przy sobie kochaną rodzinę i wspierają cię w tych trudnych chwilach. trzymaj się cieplutko
|
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Wranes - brak mi słów..
|
|
|
|
#467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż w końcu wrócił muszę go pogonić po choinkę i resztę :p Cytat:
A tańsze, może wypróbujemy, teraz mamy solidny zapas
|
|
#468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Wranes
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaczek najważniejsze że u Ciebie dobrze
![]() Light ja z poduszką w mojej nawet nie próbuję , bo widzę że jeszcze tak z pół miesiąca, miesiąc i się nie zapnę :P Kaorlak zdrówka dla Misi U Nas niestety Oskar też ma kaszel i katar.Wranes Dobrze że masz ludzi na których możesz liczyć i oni są blisko Ciebie . Trzymaj się kochana ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Wy tu o choinkach a ja w ogóle nie czuję tych świąt i jakoś szczerze nie mam na nie ochoty ;/ A choinkę będziemy stroić dopiero chyba za tydzień w weekend. |
|
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie mam gościa, TŻ kolega przyszedł do niego na piwo...
Byliśmy z TŻ na większych zakupach, kupiliśmy m.in. ozdoby na choinkę. Po powrocie ubrałam choineczkę, jeszcze muszę dokupić jakąś gwiazdę na czubek i będzie ok. Zajrzę tu jeszcze później...
|
|
|
#472 |
|
Wtajemniczenie
|
Wranes
przykro mi bardzo, najważniejsze że są najblizszi
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
wranes bardzo bardzo to przykre, trzymaj sie Kochana, moze swieta jakos pozwola Ci zapomniec o tym wszystkim
|
#474 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
współczuję i zyczę szybkiej regenaracji oraz sił do walki |
||
|
|
|
#475 |
|
BAN stały
|
Wranes bardzo mi przykro
Trzymaj się !! |
|
|
|
#476 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tym bardziej, że Hanke uczulił oilatum taki inny niż soft, co moja mama kupiła przez pomyłkę, a też emolient ja się tym myłam i mąż i było ok, ale dziecku bym nie zaserwowała ![]() Cytat:
ale przynajmniej Miśka miała rozrywkę z ubieraniem choinki ![]() Cytat:
Żona przyjaciela mojego brata zachorowała na toxo w ciąży (jest weterynarzem....) i córeczka urodziła się z wodogłowiem i właśnie nie widzi na jedno oczko. Nie wiem jak sytuacja wygląda teraz, no ale ogólnie masakra. Cytat:
masz bliskie osoby, które Cię potrzebują, zrobiłaś wszystko co mogłaś, wierzę, ze czas uleczy rany.. trzymaj się ciepło Cytat:
A jak nastrój? Już się nie gniewasz na TŻta? ![]() My obejrzeliśmy film, znowu mnie nie wciągnął, coś mi się trudno zaangażować w cokolwiek ostatnio mąż zrobił hot dogi jak ja kładłam Hanię, więc jestem objedzona, ale od poniedziałku znowu wracam do zdrowego odżywania Moja córusia nauczyła się poza tym robić "groźną minę" ![]() Zaraz idę spać, bo jak co dzień padam już o tej godzinie ![]() Dobrej nocy |
|||||||
|
|
|
#477 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór kochane
dopiero miałam czas zajrzeć do Was... nadrobiłam sumiennie wszystko ja dziś spędziłam dzień głównie na sprzątaniu,więc jestem padnięta bo zrobiłam chyba wszystko co się dało ![]() znalazłam znowu nowy ząbek u Igi , czyli wychodzą jej 4 naraz ![]() ostatnio dużo się nauczyła moja mądra córeczka Nikii super ta kurteczka ja rok temu kupiłam sobie fajny płaszczyk ale sprawdzałam czy się dopnę tej zimy i mogę pomarzyć![]() wranes bardzo mi przykro, nie wiem co więcej powiedzieć,3maj się |
|
|
|
#478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro |
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczorową porą...
Udało mi się kupić w takko bluzkę taki longsleeve w kolorze zielonym, skarpetki i rajtki... Także zakupy średnie... No i ciągle nie mam kozaków... Za to zamówiłam na all kindle dla teściowej, książki dla małża pod choinkę i już powoli kończe zakupy prezentowe. Cytat:
Kaorlak wranes bardzo mi przykro. 3maj się kochana
|
|
#480 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Piszecie o tym toxo i powiem wam ze to jest straszne, nie wiedziałam że aż takie może być zagrożenie. Przeczytałam to tz i przynajmniej teraz wie dlaczego n jedziemy do jego rodziców na święta. Jestem padnieta, idę spać. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

czekam sobie na moja wizyte tego 17 grudnia mam nadzieje ze zrobi mi usg i bede wiedziala zw szystko ok????
mam juz choinke i pieknie ustrojony pokój

no ale jako żem slepok to zawsze wiedzialam, że pojde sie upewnić czy wszystko z siatkóką u mnie w porzadku ( bo głównią ja sprawdzał bo o nią chodzi). ale notował sobie tam w komputerze że ciąża itd i że wszystko gra....

mi przepisał 75g
ale nie wiem czy są te same dalej, bo na necie są nowe opakowania. 
Już mi humor popsuł, za chwilę będę czymś rzucać... 

Kurczak w cieście naleśnikowym, z żółtym ryżem i sosem słodko kwaśnym