![]() |
#451 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
Soldus i jaki masz kolor w tym L'oreal? W1/2? wyobraź sobie, że ani w rossmanie ani w naturze nie mieli tych najjaśniejszych kolorków, bo szukałam! :/ mało w tabeli, bo na własne życzenie poodchodziły, kilka za nieobecności i tak widzisz..
![]()
![]() |
#452 |
Raczkowanie
|
Yellow Me byłam tak wściekła za to ciasto ,że musiałam po prostu musiałam tyle poćwiczyć hehe . Nie zniechęciłam się .. no chyba ,że do ciasta haha (dzisiaj jak przy mnie jedli ciacho to nawet mnie nie ruszało to chyba po tym wczorajszym katowaniu) haha . A na jakie zakupy się wybierasz ??
![]() Pendulka hehe jak już pisałam Yellow po prostu musiałam ;p . Nom własnie raz na jakiś czas trochę podkreślam tu trochę ciasta a nie na raz tak jak ja 3 ogromne kawałki ciasta ![]() ![]() sylwoha myślę, żę jedząc wszystko i nie ćwicząc raczej nikt nie schudnie hehehe ja też siebie akceptuje po mimo mojej nadwagi i tez o siebie dbam … i to lepiej niż niektóre szczuplutkie hehe . Moje szczupłe koleżanki aż czasami są w szoku ,że używam tylu rzeczy i tak często żeby dobrze wyglądać . One wskakują pod prysznic myją się i balsamują i na tym koniec a ja pilingi , maseczki , masaże hehe balsamy i kremy . Ja dam o to żeby na mojej twarzy nie było krost , wągrów i przesuszonej skury a one nic z tym nie robią tylko narzekają . I śmieszy mnie to ,że facet i tak wybierze tą szczupłą nie zadbaną …. Ale każda potwora znajdzie kiedyś swego amatora . Miss dzięki hehe mi też się bardzo podoba . A co do mojej mamy to jest jedyna w swoim rodzaju ;p dużo krzyczy i się denerwuje ale jest wspaniałą kobietą i zawsze jest przy mnie kiedy jej potrzebuje wiec nie mogę o niej inaczej pisać . Dużo w swoim życiu przeżyła należy jej się za to szacunek . Uwiesz mi ,że ja zazwyczaj tez tak robię jak ty hehe wtedy jem co popadnie i czuję się wtedy jak taki „wiecznie nie najedzony grubas” ale wczoraj jakoś to opanowałam . Fakt ,że dopiero po 3 kawałku ale powiedziałam STOP i się udało . Chyba nie zrobiłam sobie krzywdy … oprócz tego , że mam mega zakwasy jest ok. hi . soldus wiem ![]() ![]() ![]() ![]() atram dzięki za ciasto już odpokutowałam chyba hehe wystarczająco ![]() magdalenkl nie ma co się dołować trzeba się wziąć w garść i ruszyć swój szanowny tyłeczek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- thenerdqueen jak podam w poniedziałek swoją wage itp to weźmiesz mnie do tabelki czy uważasz, że to za wcześnie jeszcze ? |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
jasne janse
![]() ![]() wiem, ze musze zrzucic- ale ciesze sie ze nie jetem wiecie 'zdepresjonowana' tym |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja też się dzisiaj wybieram na zakupy i aż się boję tych tłumów. Trochę okien dzisiaj umyliśmy z TŻ on oczywiście te największe tarasowe ![]() ogólnie to coś idę na dno z dietą ![]()
#455 |
Wtajemniczenie
|
jmz: poczekajmy już do stycznia z tym wciąganiem do tabelki
![]()
![]() |
#456 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ahh w końcu na obiad zjadłam upragnione naleśniki ze szpinakiem hehe od kilku dni miałam je robić ![]() ![]() A na podwieczorek pyszny kisiel z jabłka z kilkoma kroplami cytryny ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jmz Czas edycji: 2013-12-14 o 16:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Rozeznanie
|
![]() Właśnie dostałam kolejną porcję czekoladek: trufle, klejnoty + pierniczki domowej roboty do schowania na święta. I jak tu się odchudzać ![]() ![]()
![]() |
#458 |
Rozeznanie
|
Caały dzień na nogach a te sklepy to jak szkoła przetrwania
![]() (jeszcze wszystkiego nie kupiłam ![]() Atram nawet mi nie mów, jakbym miała tam jeszcze w nocy siedzieć to bym oszalała. Powodzenia ![]() ![]() jmz świąteczne, a jakże... najpierw z mamą potem z siostrą ![]() Eliza a ja mojemu Tżtowi zostawiłam okna balkonowe i dachowe ![]() Padam spać ![]()
#460 |
Raczkowanie
|
Heja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ważyłam się dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jmz Czas edycji: 2013-12-15 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Rozeznanie
|
Yellow ohh, jaka była ma radość, gdy po powrocie brata mego okazało się, że nie ma on siły na uroczy spacerek po centrum handlowym
![]() ![]() jmz uuu, pokaźny spadek! Postarałaś się ![]()
![]() |
#463 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A dziękuję za brawa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Rozeznanie
|
jmz spadki dają kopa, oby tak dalej
![]() Atram ale fart ![]() ![]() ![]() Jako że dzień kina dzisiaj i wszędzie bilety tanie, idę do kina ![]() ![]()
#465 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() O do kina ?? ajjjj kiedy ja byłam w kinie już nie pamietam ;p a na jaki film ? Nie uwierzycie !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() jmz super spadek ![]() Yellow ja też nie mogę się doczekać świąt ![]() ![]() Wczoraj się nie skusiłam na chińszczyznę,ale niestety w domu sama zamówiłam pizze ![]() Dzisiaj już zaczęłam dzień ładnie także nie ma przeginania.
#469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie sama dietą człowiek żyje haha ![]() ![]() Muszę zjeść wcześniej kolacje ;/ niecałe 1,5 godz po podwieczorku .... ahh... ale akurat jak wrócę do domu to poćwiczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jmz Czas edycji: 2013-12-15 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Zadomowienie
|
Coś widzę, że przygotowania do świąt odbijają się na frekwencji na naszym wątku...
![]() soldus_ przyklejam z pierwszym dniem miesiączki i co się dzieje? Normalnie mam do końca okres tak jak zawsze czy się zatrzymuje? Cykl się potem przestawia tak, że akurat wtedy kiedy zdejmuję plaster i odstawiam na tydzień mam okres? Sorry za laickie pytania, ale próbuję prześledzić temat zanim wybiorę sie do gina. Dzięki za życzenia ![]() jmz_ jstem z Ciebie dumna, że byłas w stanie powiedzieć: stop. I brawo za piękny spadek! A z tym dwadzieścia złoty to niezła niespodzianka, super, że wydajesz to na dietetyczne zakupy ![]()
wzrost: 168 cm pierwszy start: wrzesień 2011 ------> około 75 kg drugi start: 30.09.12 ------> 65,7 kg cel ostateczny: 58 kg osiągnięty! (17.12.12) kontrola wagi: 21.03.15 -> 56,3kg "Luck my ass! Luck is just another word for hard work and open mind!" |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Konto usunięte
|
Szczurku- Z L'oreala używam True Match. W lato kiedy mam buzię lekko opaloną używam koloru N2 Vanilla. Zimą, czyli już teraz Golden Vabilla D2-W2. Letni jest ciut ciemniejszy i cieplejszy, a ten zimowy jest chłodniejszy, jaśniejszy i bardziej porcelanowy.
Miss- Przyklejasz i miesiączkę masz dalej normalnie. Wtedy Ci się jednorazowo cykl skraca, bo masz 3 tygodnie plastry na sobie w tym miesiączkę. Odstawiasz i znowu masz miesiączkę, w tym tygodniu odstawienia. Potem już normalnie. Trzy tygodnie plastry, tydzień bez i miesiączka, 3 tygodnie plastry, tydzień bez i miesiączka.... Identycznie jak z tabletkami. Jak zaczynasz brać to zaczynasz w pierwszy dniu miesiączki. Co do wzrostu wagi to staram się, na prawdę staram się nie irytować, ale ciężko mi. Latam na siłownię, czuję różnice w ciele, a waga w górę. No szlag by to trafił. Zła jestem, ale staram się to sobie tłumaczyć logicznie, ale wiesz jak jest. Dziś mój Boy powiedział i z tego ni z owego, że "widać już tą twoją siłownię po nóżkach". Nie drążyłam tematu, ale mi się miło zrobiło. Dziś zadzwonił do mnie brat i powiedział, że odkupił ławeczkę od kolegi. Także w święta będę męczyć nogi na rowerku stacjonarnym i brzuch na ławeczce. Planuję też wziąć komputer żeby sobie jakieś filmiki z aerobami puszczać i ćwiczyć. Wiem, że w tygodniu świątecznym nie schudnę, ale nie chciałabym przytyć ![]() Za tydzień @. Cycki jak baloniki mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, przymierzam się do kupna rolet. czy któraś z was miała styk z roletami "dzień/noc" ?
![]() |
#473 |
Zadomowienie
|
odzyskałam przytomność po pracowniczym ciągu
![]() Pendulka, to nie jest zły jadłospis, każdy ma swoje zapotrzebowanie i są osoby, które chudną na 2000 kcal (nie tylko mężczyźni). Odchudzanie nie polega na tym, żeby obciąć kalorie ile się da. Dobrze zbilansowana dieta na możliwie najwyższej kaloryczności, która jest już redukcyjna jest bardzo mądrym rozwiązaniem i jeżeli na niej chudniesz to się tego trzymaj ![]() Arsenal, co do Chodakowskiej, to jak dla mnie wymagają przede wszystkim wytrzymałości, bo tak bez żadnych przerw to jest dość ciężko, mimo że to tylko machanie ręką albo nogą ![]() Atram, obawiam się, że nie jestem w jego typie ![]() Martuszka, jak tam dieta ziemniaczana? żyjesz jeszcze? ![]() Yellow, rozciąganie tylko PO ćwiczeniach, jak mięśnie są rozgrzane Pendulka, co do koniarzy to właśnie nie wiem czemu, ale co jeden to rozwodnik ![]() Miss, o jaaaaa przegapiłam Twoje urodziny ![]() ![]() koniarze może tak samo czują "wolność" jak artyści ![]() jutro niestety spadku nie będzie ![]() Szczurcia, a co to za rolety? bo ja niekumata jestem
![]() |
#474 |
Wtajemniczenie
|
ja tam bym dała radę na ziemniakach
![]() ![]() żyrafcia: takie paskowane, wkleję ci zdjęcie ![]() ![]()
![]() |
#475 |
Zadomowienie
|
aaa to takie buty... to niestety nie pomogę, bo ja mam takie, co nawet w dzień jak zasunę to jest ciemno, a są białe
![]() ziemniaki malibu, ziemniaki z pieprzem, ziemniaki z solą, ziemniaki mieszane, ziemniaki z podłogi - jak sardynki w 13 posterunku ![]()
#476 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() szczurku a to są te na magnes rolety ?? eh...dzisiejsza jazda samochodem mnie wykończyła ...nawet siedzieć mi się nie chce :/ ruszam tylek i zabieram się do ćwiczeń może się trochę rozbudzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jmz Czas edycji: 2013-12-15 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Wtajemniczenie
|
jmz: jaki magnes? nie wiem :C
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#478 |
Wtajemniczenie
|
Zyrafko właśnie wróciłam. Mam nową porcję ziemniaków, jajek. Ale mam też miód, marchewkę, pietruszkę, kapustę
![]() Ale tyle co zjadłam na ten weekend to głowa mała ![]()
#479 |
Zakorzenienie
|
szczurku na tym zdjęciu te rolety bardzo ładnie wyglądają.Ja je widziałam z bliska na oknie to wyglądały tak średnio,ale to było małe stare okno w kuchni.
Tutaj na dużym oknie wyglądają fajnie. ale tak patrzę,że te na zdjęciu mają takie boczne listwy prowadzące ,a tamte tak odstawły to może ja jakieś podróbki widziałam. http://www.youtube.com/watch?v=X6yq38kZodA na tym filmie są właśnie chyba inne niż Ty pokazałaś
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2013-12-15 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Wtajemniczenie
|
eliza: one się różnią systemem montowania, bo ten ze zdjęcia to taki wybajerzony na bogatości (przyszybowy) z prowadnicami
![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2013-12-15 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.