![]() |
#4921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() Mówili o tym w tv ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja widziałam. Super! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4923 |
Zadomowienie
|
Hejoooooo
![]() Uff, jeszcze stary wątek ![]() Pochorowałam się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W dzień za to pięknie odespał, spał ciągiem 4 godz ![]() Mi już lepiej, Piotrek jeszcze średnio, katar ma i dzis na noc cieplutki był. Mój biedny chłopczyk ![]() ![]()
#4924 |
Zakorzenienie
|
hello gaduły
sorry,że nie cytuje ale wpadam jak po ogień bo nie gadałam z TZ kilka dni a dziś nadrabiamy i właśnie dostałam pysznego drnika ![]() Neti ja przepiśnik kupowałam na początku grudnia i były ostatnie 2- szanse marne LAski,mam 4 naklejki z lidla kto zbiera na książkę? jak coś to pisać na priv,kto pierwszy ten lepszy wiecie jaki tort zamówił TZ na roczek? ![]() ![]() ![]() rany, ja myślałam,że żartuje w tej cukierni a ten jeszcze z naciskiem by kolejności barw nie pomylili bo to będzie profanacja ![]() teraz pytanie dla kogo ten tort, dla TZ czy dla Małego? ![]() ![]() ściskam Was mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
Ja mykam spać.
Do jutra ![]()
#4926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja pierdunam ![]() ![]() ![]() Nancy, cudny film, a końcówka... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
BluGirl80- ciao ! jak tam malutka?
co słychać???? Hje, to dobrze,że Wisła, wisla i śląsk to przyjaciele ![]() ale u nas noc koszmarna, już dawno takiej nie pamiętam, stawiam że to był brzuch bo wczoraj mały zjadł nie dozwoloną rzecz ale oszczędze Was szczegółów ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4928 |
Zakorzenienie
|
Hahah tort dla Leosia mnie rozwalil
![]() Brawo dla Hani misi za nowa umiejetnosc! Ja brukselke czesto daje, Kubus lubi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Zadomowienie
|
hej
nawet nie wiecie jak miło mi słyszeć takie miłe słowa na przywitanie, o TŻ na razie nie mam siły pisać w k. bo za dużo tego, powiem tylko że cigle kłócimy sie o kase, wczoraj np. była kłótnia o to że nie potrzebnie kupiłam małemu termos na butelke za 13 zł - bo znowu kupiłam ☠☠☠☠☠☠☠e która nie jest potrzebna, hmmm no w sumie niech lepiej dziecko pije w zime na dworze czy u kogoś zimna herbatke i będzie chore, normalnie rece opadają. A prezentu na świeta Bartuś od rodziców nie dostanie bo my dość kasy podobno na niego wydajemy w sensie ze mleko itp. ![]() marsi torcik pewnie dla taty ale i tak masz sie lepiej niz ja bo Bartusiowi będzie robić tort t. a ona znowu zrobi jakis zwykly beznadziejny i suchy u nas noce ostatnio też bardzo złe, wszystko przez brzuszek, mały nie dostaje niby niczego czego by nie mógł (chociaż nie wiem może serio przyczyna tkwi w glutenie) chciałabym zrobić mu jakies badani morfologia, mocz itp ale jak byłam u pediatry to powiedziała że ona żadnych podstaw do badań nie widzi ![]()
#4930 |
Zakorzenienie
|
nafiqa- to jeszcze z Tobą
![]() aaaa i dziękuję,że mi poleciłaś alverde- jest naprawdę super i bez sls ![]() Iffonka, pytałyśmy na forum, gdzie się podziewałaś, mam nadzieję,że u Ciebiw wszystko się ułoży ![]() zbieram się bo dziś mamy mszę za Leosia,wpadnę potem pappa |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
Yae spala do 8.30 i nie dosc, ze zaspalismy na impreze charytatywna, to jeszcze sie spoznilismy tak, ze zdazylismy na mowe pozegnalna (juz nawet wszystko posprzatane bylo). Drugi rok z rzedu na "ciastka" ryzowe sie nie zalapalismy, ale w tym, to nawet ani jednego nie zjedlismy... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Zadomowienie
|
hejka laski umieram moja glowa ... wrocilam o 3,30 6,30 mi mala przyniesli ... masakra mimo ze juz nic nie pilan ... kurde czuje sie staro ;( ... wczoraj pisalam wam w klubu ze tacy mlodzi ludzie byli ... kurde bardzo sie zmienilo przez ten czas jak nie chodzilismy .... czyzb koniec imprez
![]()
#4933 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Tż już wyszedł do pracy a ja znów dziś sama cały dzień ![]() Mam mega lenia i nigdzie dzisiaj nie wychodzę. Poza tym na dworze szaro , ponuro. Wszystkiego najlepszego dla Oli - charlizz za 11 miesięcy ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-15 o 08:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Lurker ;)
|
Dosc mam palanta, niech sobie nowej baby szuka!! My z mala spalysmy dzis w salonie na sofie... Kazdy weekend idiota musi spieprzyc
![]() ![]() ![]()
#4935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A wogóle-witam sie!! Macie szczęscie-że szybko Was nadrobilam gaduly.... ![]() ![]() A tu moje.. Ho Ho Ho... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Iffonka, strasznie Ci współczuję ![]() Meneq to pięknie pospaliście. Misiek dziś też spał do 8.30! No ale od 4 do 5.30 szalał ![]()
![]() |
#4937 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Wielkanoc w zeszlym roku byłam tylko z Wojtkiem i miałam dwie walizki, fotelik samochodowy i wózek !!!! koszmar, dobrze że teśściów namówiłam i polecieli za mną ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
mam nadzieje że jakoś sie uporasz z kłopotami
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewoje
![]() Przeleciałam Was chybcikiem, co by Wam się nieco lotnie zrobiło ![]() ZDROWIA dla chorutkich! ![]() iffonka przykre,co za związek żeby się o kasę szarpać.. ![]() little co się stało Kochana? ![]() ![]() Bokeh ja Cię rozumiem BARDZO DOBRZE! jak jedziemy do t. na noc to TZ pali w piecu a ta z przerażeniem ile węgla idzie. Ona w tygodniu nie codziennie pali. DOm nie ocieplony, wiatr hula, masakra. Naa święta jak pojedziemy, to musimy kilka worków węgla kupić... Co do spadania z łóżka. WIem o co Ci chodzi i dziewczyny to nic że Hania by spała między nimi. Dawid śpi od ściany, ale i tak zejdzie bo idzie w nogi. No i tak dzisiaj w nocy słyszę, że pudełko z pampersami tak jakby spadło, przewróciło się ![]() ![]() On tak łazi na śpiocha jak TZ ![]() I Bokeh, nie pojechałabym. Wiem co to znaczy na weekend się do auta zabrać, a co dopiero do busa.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Misia brawo dla Hani ![]() A co do schodzenia z łóżka. Ja też Dawida uczyłam tak że jak się zbliżał do zejścia to zawsze tyłem dawałąm i mówiłam że tak się synu schodzi. Potem jak dochodził do krawędzi i zastygał, to pytałam JAK się schodzi. Teraz to już nie zdążę gęby otworzyć jak on już na ziemi ![]() Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-12-15 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moja Amelka spi różnie, raz od sciany a raz nie. Jeszcze sie nie zdarzyło zeby mi spadła, ale ja spie jak zając, kazdy ruch jej czuje. Tzt bidny skacowany, wczoraj % ;p mimo wszystko, poczułam swięta;p wreszcie. Jeszcze muszę choinke ubrać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Ku.wa laski jaka noc za nami ![]() On sobie teraz (dopiero ![]() Buziaki dla naszych miesięczniaków ![]() Szajka- mydła do rąk już dawno używam białego jelenia i muszę jeszcze kupić żel do mycia bo zwykłe żele też mnie uczulają. Dosłownie wszystko wszyściutko drażni moje ręce ![]() Jeśli o alergie chodzi to ![]() ![]() Jestem załamana bo nic nie mogę zrobić właściwie-tak boli. Chociaż już jest jakaś poprawa. Wczoraj owinęłam ręce bandażem a pod spód dałam maść. Nie miałam prawie styczności z wodą i widzę że jest lepiej.
#4941 | |
Zakorzenienie
|
ogłaszam,że naklejki rozdane
![]() Misiael ![]() AgaAga bo ostatnio z czytaniem jestem do tyłu jak sprawa z UU? Cytat:
ja to przechodziłam dwa razy, z tym,że po pierwszym dziecku towarzystwo się od nas odwróciło,bo byliśmy bardzo młodzi(19 lat miałam) teraz mamy kompletnie inną paczkę znajomych, wspaniali ludzie ale imprezować to mi się średnio chce zdecydowanie wolę w domu przed kominkiem z TZ, wczoraj było po prostu bosko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Little, co jest...?
Aska, doskonale Cie rozumiem jesli chodzi o imprezy....bylismy wczoraj na urodzinach w pubie, wszyscy oczywiscie wstawieni, a ja sie czulam jakos dziwnie, meczylam sie po prostu, bo to JUZ nie moje klimaty. Kiedys kazdy weekend spedzalam na imprezach, a wczoraj? Nudy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yae szalala od 20-do po polnocy. Jak ja tz spacyfikowal to spala mu na klacie do 5.30, pozniej pol godziny na uu i w koncu dalo sie ja odlozyc na materac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
Mam dla Was cos, co moze pomoc przy zapchanym nosku: prosty masaz.
iffonka ![]() little ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
Iffonka
![]() Kurcze nie wiedzial wczesniej z czym sie wiaze posiadanie dziecka? Ja juz po rosolku, sialalalla :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny, a co do aspiratora katarek to uwaga, małe dziecko Wam nie powiem ale mój starszy mowi,że straaasznie wysusza nos, więc tak jak piszą psikać wodą morską po każdym użyciu to święta prawda ![]() my na razie odstawiliśmy bo mały wczoraj na spacerze miał kontuzje w nos i farba leciała ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() TZ usypiał małego i słysze jak pochrapuje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
![]() TZ usypiał małego i słysze jak pochrapuje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
kup sobie maść w aptece CLOBAZA i rękawiczki bawełniane w rossmanie, siup na noc- rewelacja jest jeszcze jedna zarąbista maść ale nie pamiętam nazwy, zielona tubka z dużą zawartością mocznika u mnie pomagają jeszcze kapsułki z omega 3,6- czuję po nich poprawę nawilzenia ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() a co do TZ, kurde jakie to przykre, a zawsze był sknerą? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
Fewciu, fakt, na t.nie moge narzekac, zostaje z malym kiedy tylko poprosimy (nie robimy tego zbyt czesto).
Z tesciem bym go samego nie zostawila. Nie to, ze zly czlowiek, ale powiedzialabym, ze nieuswiadomiony. Tak, jak z tym wczorajszym lizaniem jablka... Ostatnio ciastko z czekolada chcial dac, tez do lizania... Ja nie wiem, frajda to taka? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() a on tak często sobie siedzi / leży w bujaczku? Czy tylko do zdjęć do tam dajesz? ![]() Myśmy dziś spały do 8.00 ale od 5.00 do 6.30 było znów ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dopiero od wczoraj uczę Darię schodzenia, ale jeszcze nie załapała o co cho ![]() Jaką macie? Małą czy dużą? Ja nie wiem czy ubierać w tym roku... Cytat:
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-15 o 10:15 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
Marsi, moi t.specjalizuja sie w szybkim jedzeniu :P rosol zwykle jest po 10, drugie danie mamy wsuniete przed 12 :P zreszta co tydzien macie ode mnie relacje na zywo :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
![]() a ja dopiero po śniadaniu i kawkę piję ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.