Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-15, 10:43   #3151
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
jakie piekne!! Ale rzeczywiscie fajny z niego TZ moj tez lubi mi kupowac takie swiecidelka... Ciekawe czy byla taka sama, tyle ze z niebieskimi kamieniami....
Powiem Ci jak przeglądałam stronkę, że dużo mają pięknych kolczyków z takimi ciemno niebieskimi kamyczkami i błękitnymi http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,3,11578

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 10:44   #3152
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

A ja wrzucam w załączniku prezent jaki dostałam od TŻ oczywiście biżuteria, ale przepiękna! Kolczyki i przewieszka.
tak się zajawiłam (bo marzyłam o zielonym kamyczku - co prawda to jeszcze nie szmaragd, ale jesteśmy na dobrej drodze:P), że powiedziałam mu, że ubieram tą biżu na ślub
TŻ jednak się zbulwersował i powiedział, że te mogę sobie na Wigilię założyć bo na ślub to on mi kupi inne :P kochany on
śliczne Czemu mój nie ma takich pomysłów?

Jednak nie mogę na niego narzekać bo wczoraj dostałam od niego bilety na Deszczową piosenkę Co prawda są dopiero na luty (na moje urodziny) ale już się cieszę Żałuję, że nie udało nam się zobaczyć Upiora w Operze... mam nadzieję, że za parę lat znów zaczną to grać.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 11:18   #3153
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
Drogie Panie chciałabym kogoś Wam przedstawić...O to ona, moja, ta jedna i jedyna...SUKNIA ŚLUBNA !!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.przewodnikmp.pl/files/ima...dal-firley.jpg

Moja będzie miała paseczek w pasie. Jutro postaram się Wam wstawić fotkę na żywym obiekcie, dziś nie mam jak
bars ładna ! tez sie na fotki nie załapałam na Tobie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-12-15, 11:59   #3154
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jak chcesz to dam Ci moją poprzytulać
A serio - będziesz robiła próbny makijaż? ja to w ogóle muszę obczaić gdzie ona ma salon bo nawet nie wiem
Ej co na serio? Bo ja już się nastawiłam że będę mogła ją poprzytulać

Tak właśnie ostatnio pomyślałam że jednak będę chciała zrobić próbny. Makijaż w dniu ślubu jest dla mnie bardzo ważny, i w ogóle teraz zaczęłam mieć obawy czy dobrze wybrałam. Wiem to głupie, ale im bliżej ślubu tym o więcej rzeczy się martwię...
Ty będziesz robić? Nie wiesz ile kosztuje próbny?

Jakie zamówiliście zaproszenia?

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Śliczna, jaki to dokładnie model? Gorset jest z kryształków czy z czegoś jeszcze?
Dziękuję Ten model to Moonlight J6297. Na gorsecie są kryształki i perełki.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Czeeeść !! miałam dziś koszmar ślubny, że nie wyrobiłam się na własny ślub!! i jechałam do kościoła w kitce!! wsuwki pakowałam do torebki żeby ktoś mnie uczesał. na powiekach miałam seledynowy makijaż !! Jechałam bez sukni na sobie, i w ogóle, masakra
Nieźle

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Bardzo ładna! Gorset robi wrażenie!

Dziewczyny, będę nie skromna, mam dzis urodziny, ćwierczwiecze mi stuknęło stawiam, co która lubi i idę świętować

Dziękuję!

I sto lat!!!!

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
I co wybrać?
Druga jest bajeczna!!!

Cytat:
Dziękuję wstawiam fotkę
No i się nie załapałam na fotkę Czy też mogę prosić jeszcze raz?

W końcu się dziś wyspałam, wstałam o 11.15

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 12:19   #3155
rabbitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

DZIEWCZYNY JAKIE TO PRAWDZIWE

Haha dobre! Święta racja!

Wszystkim Dziewczynom dziękuje za życzenia, oby się spełniły!
Dziś musiałam być w pracy od 7.30 to trochę kiepsko mi idzie.. Bo na kacu..

Cherry widzialam wczoraj fotke, wygladasz rewelacyjnie! Gratulacje wyboru !

Waniliova świetnie! Zazdraszczam rezerwacji podróży już! Gratki!

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 13:03   #3156
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Ysia - pamiętam, że mówiłaś tutaj na wątku jakie ćwiczenia najlepsze na rozciąganie, czy robisz tylko te ćw. co na blogu oisałaś czy jeszcze coś?
te z bloga robię codziennie i one są dla początkujących. Jak mi napiszesz na PW na jakim jestes poziomie zaawansowania do coś Ci doradze

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 13:03   #3157
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Kochana byłam tam na przymiarkach przed Tobą Była jedna tego typu, ale zbyt bezowa jak dla mnie Poszukam jeszcze w Wawie

http://www.utrend.tv/v/one-second/ może mało ślubne ale poryczałam się jak bóbr
spróbuj jeszcze, wiem że przewożą suknię z salonów właśnie na wyprzedaże i jest więcej, dlatego panie dopiero kazały mi przyjść koniec września/początek października
Cytat:
Drogie Panie chciałabym kogoś Wam przedstawić...O to ona, moja, ta jedna i jedyna...SUKNIA ŚLUBNA !!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.przewodnikmp.pl/files/ima...dal-firley.jpg

Moja będzie miała paseczek w pasie. Jutro postaram się Wam wstawić fotkę na żywym obiekcie, dziś nie mam jak
śliczna nie załapałam się niestety na fotkę.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 13:12   #3158
aga_90_w
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne
cudowna sprawa z tym mundurem ja bym sie nie zastanawiala... to piekna tradycja i wiadomo, ze potem na wesele zalozy garnitur, a podczas slubu bedzie wygladal bardzo uroczyscie w tej sytuacji ja bym postawila na pudrowy roz, biel i jasna, taka wiosenna zielen.
No właśnie ja też tak uważam. Podoba mi się to. Jest tak uroczyście i wyjątkowo- z tym strojem
Dziękuję za opinię ten róż na pewno będzie. Jeszcze się nad złotem zastanawiam, Ale może faktycznie jakaś biel/krem i zieleń

Cytat:
Napisane przez Kate Noir
Dzień dobry
Wczoraj byliśmy na imprezie w klubie i muszę przyznać, że chyba zaczęły wchodzić mi w nawyk Przez tyle lat byliśmy razem może na dwóch imprezach w klubach, a ostatnio coś szalejemy i nawet mi się to podoba Najlepsze jest to, że coraz lepiej nam się tańczy razem Może jeszcze coś z tego będzie
Na pewno będzie Jeszcze kilka razy i będziecie "płynąć" w tańcu Ja też już zauważam duże postępy w tańcu z moim Tż. Kiedyś nie znosił tego robić i ja też się z nim męczyłam. A im częściej tańczymy to jest lepiej, do tego ostatnio jeszcze lekcje tańca doszły

Cytat: Napisane przez aga_90_w
to klękać nie można też? Matko.. Byliśmy na kilku weselach wojskowych i wszystko odbywało się normalnie. Będziemy się musieli zastanowić nad tym jeszcze. Może lepiej z tego zrezygnować żeby jakichś gaf nie było. Tż musi zdecydować.
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
Kurcze nie chciałabym wprowadzać zamętu (już kiedyś raz wprowadziłam ), bo nie mam zbyt dużej wiedzy na ten temat. Może u tż'a rodzina jest przeczulona na tym punkcie Przyznam, że jak się nasłuchałam tego wszystkiego to też się lekko oburzyłam, ale prawdę mówiąc tamten pan młody nie był zbytnio lubiany i może szukali na siłę? W sumie to ciekawa jestem jak jest w regulaminie, bo na oficjalnych uroczystościach faktycznie stoją na baczność i nie zdejmują beretu.
Rozmawiałam z Tż i faktycznie w mundurze nie wypada jakoś bardzo szaleć, ale rogatywkę- taką czapkę (móm Tż nie będzie w berecie tylko w czapce -coś takiego jak policjanci mają) w kościele ściągnie. Klękać też normalnie będzie. A z butonierki raczej zrezygnujemy.
aga_90_w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 13:28   #3159
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
spróbuj jeszcze, wiem że przewożą suknię z salonów właśnie na wyprzedaże i jest więcej, dlatego panie dopiero kazały mi przyjść koniec września/początek października
Może w święta uda mi się tam zajrzeć

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez aga_90_w Pokaż wiadomość

Rozmawiałam z Tż i faktycznie w mundurze nie wypada jakoś bardzo szaleć, ale rogatywkę- taką czapkę (móm Tż nie będzie w berecie tylko w czapce -coś takiego jak policjanci mają) w kościele ściągnie. Klękać też normalnie będzie. A z butonierki raczej zrezygnujemy.
http://www.zankyou.pl/p/za-mundurem-...-wojskowy-5353 tutaj jest o tym, że nie przypina się butonierki do munduru. Nie wiem na ile wiarygodna jest ta strona.

Jeju .. jak ja bym chciała mieć taki wojskowy ślub Z jednej strony szkoda, że mój musiał zrezygnować przez kontuzję, ale gdyby nie to to byśmy nigdy się nie poznali
Stary 2013-12-15, 13:36   #3160
swiat_katarzyny
Zadomowienie

nadrobilam na telefonie, ale odpowiem jak wrócę do domu, nie lubię męczyć się na klawiaturze dotykowej ;p wygodna jestem.

Cały weekend spędzamy na zakupach, a prezenty tylko chrzesniakom tylko kupione

Godzinę spędziliśmy w biurze podróży i teraz nie wiem totalnie co mamy zrobić.... :sciana: wieczorem wrócę do tematu
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 13:46   #3161
Kate Noir
Zakorzenienie

http://www.michalkalet.blogspot.com/ tutaj są rady jak "pomóc" fotografowi Może komuś się przyda.
Stary 2013-12-15, 13:51   #3162
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Cherry pieknie wygladasz, gratki!
Cude, a nie masz mozliwosci pojscia do jakiegokolwiek salonu?
W każdym byłam już kilka razy, nie mają w tym stylu raczej nic. W jakiś sposób podobne, ale nie takie. Jest sporo w typie greckim, księżniczek. Literki A też oczywiście, ale nie tiulowe. Myślę, że będzie dobrze
Myślałam, że wybiorę się do Białegostoku i coś popatrzę, ale chyba nie dam rady. Byłaby to sobota, więc trzeba się umówić, a podróżuję autobusami i zwykle mam przygody. Rzadko trafia mi się podróż bez niespodzianek. Zobaczę jak to wszystko jeszcze wyjdzie. ale bardziej nastawiam się na Internet.

Kate Noir, tutaj może spróbujesz http://tanieslubnesuknie.pl/
Mają zdjęcia na blogu i opinie klientek. Tylko nie wiem gdzie mają siedzibę, nie mogę się doczytać.

moooniaaaa, rozglądam się cały czas, ale tylko z gazetek marketów. Na co dzień jesteśmy 250 km ode mnie i właśnie trudno. Miałam nadzieję, że w sklepikach w miasteczku będzie coś fajnego, ale się przeliczyłam. Zastanawiałam się właśnie czy im do Białego do Selgrosu wypadu nie zorganizować, ale nie mam jak teraz pojechać, a samych ich już nie puszczę Też mnie takie gadanie denerwuje, ale na początku. Po prostu się denerwują (bo młodszą córkę jako pierwszą wydają za mąż).

KaEs, padłam

Anesthesia, też chcieliśmy zamawiać obrączki, ale Pani powiedziała żeby przyjść w styczniu. Wejdzie nowa kolekcja, więc będzie większy wybór no i te starsze będą tańsze

mojakaren kocham zielone kamyki, kocham kolorowe kamyki Super komplecik
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:11   #3163
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ej co na serio? Bo ja już się nastawiłam że będę mogła ją poprzytulać

Tak właśnie ostatnio pomyślałam że jednak będę chciała zrobić próbny. Makijaż w dniu ślubu jest dla mnie bardzo ważny, i w ogóle teraz zaczęłam mieć obawy czy dobrze wybrałam. Wiem to głupie, ale im bliżej ślubu tym o więcej rzeczy się martwię...
Ty będziesz robić? Nie wiesz ile kosztuje próbny?

Jakie zamówiliście zaproszenia?
Dobra, to dam a próbny sama nie wiem czy właśnie robić bo w sumie problemów z cerą nie mam, rysy mam normalne, więc chyba nie ma ze mną większych problemów przy malowaniu w styczniu będę pisać meila w sprawie tej zaliczki to zapytam od razu ile próbny mogłabym zrobić na wesela w maju, ale to m-c przed ślubem ... późno jakoś by było :P jak Ty się namyślisz to daj znać
Zaproszenia zamówiliśmy stacjonarnie, więc pokażę dopiero jak odbierzemy. Ale klasyczny model, bez szaleństw

Mojakaren
, bardzo ładny komplet

Mam kolczyki na ślub! ale to prezent na gwiazdkę, więc tż je od razu zabrał i schował :P jeszcze muszę bransoletkę upolować i biżu z głowy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:29   #3164
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cherry
Gratuluję sukienki! Chętnie zobaczyłabym na Tobie, ale się nie załapałam.

mojakaren
Śliczna ta biżu.

moooniaaaa

A jakie kolczyki? Pochwal się zdjęciem z neta, albo opisz

Ja już mam cały komplet - kolczyki od moich imienin od maja i bransoletkę od urodzin w listopadzie, a tu jeszcze tyle czekania do czerwca, kiedy je założę Na szyję nic nie będę miała, bo góra jest zabudowana koronką.

Muszę jeszcze jakieś biżu wynaleźć na poprawiny

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:30   #3165
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
dziękuję że też nie wpadłam na to żeby po prostu wpisać papier koronkowy :/
suknia taka :
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6057.html
Akurat byłam na otwarciu salonu sukien i było -15%. Poszłam z Tż i w tej czułam się najlepiej i wszyscy mówili że najlepiej w niej wyglądam.
Wcześniej byłam w kilku salonach z siostrą i nic mi nie przypadło do gustu :/
Tutaj pas jest z perełek- ale prawdopodobnie zamienię go na jakiś koronkowy albo zwykły biały. W ogóle to podoba mi się ta suknia, ale jeszcze pomierzę inne, jak pójdę z siostrą (bo mogę jeszcze zmienić decyzję i wybrać inną suknię- też dostanę wtedy 15% rabatu. Dodatkowo na welon i bolerko też mam rabat- ale są strasznie drogie i zastanawiem się czy nie zamówić z allegro).
Bardzo ładna suknia Co do welonów to ja na 100% będę zamawiała przez neta z tej stronki http://butterfly-dodatki-slubne.pl/.

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Daj znac jak przyjda , czy tak ladnie zrobione jak moje probki
To jest chyba ten sam sprzedawca więc mam nadzieję że będą ładne

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Godzinkę temu podpisaliśmy umowę z biurem podróży na podróż poślubną na Teneryfie!
Gratulcje!

cude podziwiam Cię że chcesz zamówić suknię bez mierzenia...
Nie boisz się że coś będzie nie tak, że model nie będzie Ci odpowiadał?

Cytat:

Śliczna, gratuluję! Już nie mogę się doczekać zdjęcia na "żywym obiekcie"
Nie załapałam się na fotkę, mogę prosić na priv

mojakaren śliczna biżu!

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
W końcu się dziś wyspałam, wstałam o 11.15
To tak jak ja

Jestem u TŻ teraz, więc nie bardzo mam czas, ale wieczorkiem posiedzę z wami dłuzej
Stary 2013-12-15, 14:32   #3166
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość

moooniaaaa

A jakie kolczyki? Pochwal się zdjęciem z neta, albo opisz

Ja już mam cały komplet - kolczyki od moich imienin od maja i bransoletkę od urodzin w listopadzie, a tu jeszcze tyle czekania do czerwca, kiedy je założę Na szyję nic nie będę miała, bo góra jest zabudowana koronką.

Muszę jeszcze jakieś biżu wynaleźć na poprawiny
Długie, cyrkoniowe, błyszczące :P idę pogrzebać w necie.
Po świętach chyba i tak je wyniosę do rodziców, żeby nie przymierzać non stop to jest najgorsze jak człowiek już coś ma - ale musi czekać jeszcze tyyyyle m-cy, żeby się tym cieszyć!
Stary 2013-12-15, 14:34   #3167
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Długie, cyrkoniowe, błyszczące :P idę pogrzebać w necie.
Po świętach chyba i tak je wyniosę do rodziców, żeby nie przymierzać non stop to jest najgorsze jak człowiek już coś ma - ale musi czekać jeszcze tyyyyle m-cy, żeby się tym cieszyć!
Skąd ja to znam. Obrączki odebraliśmy w czerwcu i oczywiście co robiłam? Mierzyłam je ciągle. Najchętniej bym jej nie zdejmowała. TŻ widział co robię i kilka dni później zabrał mi je do siebie

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-12-15 o 14:37
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:56   #3168
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość

Kate Noir, tutaj może spróbujesz http://tanieslubnesuknie.pl/
Mają zdjęcia na blogu i opinie klientek. Tylko nie wiem gdzie mają siedzibę, nie mogę się doczytać.
dziękuję
http://tanieslubnesuknie.pl/ch8166/ już znalazłam coś dla siebie

Cytat:

Mam kolczyki na ślub! ale to prezent na gwiazdkę, więc tż je od razu zabrał i schował :P jeszcze muszę bransoletkę upolować i biżu z głowy
Pochwal się jakie! Jestem ciekawa

Kiedy zamawiasz buty?
Stary 2013-12-15, 14:58   #3169
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
śliczne Czemu mój nie ma takich pomysłów?

Jednak nie mogę na niego narzekać bo wczoraj dostałam od niego bilety na Deszczową piosenkę Co prawda są dopiero na luty (na moje urodziny) ale już się cieszę Żałuję, że nie udało nam się zobaczyć Upiora w Operze... mam nadzieję, że za parę lat znów zaczną to grać.
na upiora idźcie koniecznie!, jest fantastyczny
ja 2 tygodnie temu kupiłam bilety na 28 stycznia do teatru kwadrat na "ślub doskonały" to będzie mój prezent gwiazdkowy

cherry ja też się nie załapałam na fotkę, wstaw nam jeszcze na trochę

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-12-15 o 15:01
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 15:03   #3170
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwal się jakie! Jestem ciekawa

Kiedy zamawiasz buty?
Bez szans, musiałabym wygonić tż z domu,a potem przewalić go do góry nogami, żeby je znaleźć
Jak zamówię to na pewno się od razu pochwalę
Stary 2013-12-15, 15:07   #3171
aga_90_w
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Bardzo ładna suknia Co do welonów to ja na 100% będę zamawiała przez neta z tej stronki http://butterfly-dodatki-slubne.pl/.
Dziękuję Ci za tą stronkę widzę że jest duży wybór i naprawdę tanio można znaleźć także będę coś tam dla siebie szukać
aga_90_w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 15:38   #3172
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość

Cały weekend spędzamy na zakupach, a prezenty tylko chrzesniakom tylko kupione
my spędziliśmy dziś tylko kilka godzin, ale mam dosyć!! na szczęście większość już z głowy

cude
moooniaaaa
magdalenka_w_86
Lemon_Drop

ciesze się, że Wam się podoba biżuteria, zielone kamyczki są boskie, ale powiem Wam, że w dzisiejszym rajdzie po sklepach za prezentami weszliśmy do kilku jubilerów i naprawdę wiele kompletów jest cudownych!! te kolorowe kamyki, diamenciki normalnie cud miód i orzeszki mogłabym tam mieszkać

A w Aparcie spodobały nam się obrączki, całkiem spoko ceny mają o ile diament zamienić na cyrkonię :P

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 15:40   #3173
say-hello
Zakorzenienie

ja chyba sobie kliknę ten welon: http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...iety-p-31.html
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 16:04   #3174
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
na upiora idźcie koniecznie!, jest fantastyczny
ja 2 tygodnie temu kupiłam bilety na 28 stycznia do teatru kwadrat na "ślub doskonały" to będzie mój prezent gwiazdkowy
Chciałabym, ale nie grają go już od jakiś 3 lat
Jak już obejrzysz "ślub doskonały" to daj znać czy Ci się podobało. Może za jakiś czas też się wybiorę

Cytat:
Bez szans, musiałabym wygonić tż z domu,a potem przewalić go do góry nogami, żeby je znaleźć
Jak zamówię to na pewno się od razu pochwalę
okok Jestem ciekawa jaki będzie efekt.

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dobra cena

Say nadal farbujesz włosy henną?
Stary 2013-12-15, 16:16   #3175
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
dobra cena

Say nadal farbujesz włosy henną?
nie, już od długiego czasu nie farbuję
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 16:27   #3176
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
nie, już od długiego czasu nie farbuję
a nadal polecasz? Czy zrezygnowałaś z jakiegoś konkretnego powodu?
Stary 2013-12-15, 16:33   #3177
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:

wow jaka cena i model taki jak chcę
może i ja kliknę

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 16:45   #3178
ana909
Erudycja

Cytat:
zapewne wyglądałby bardzo oryginalnie..

może macie rację. Ale właśnie znalazłam zdjęcia z drugiego wesela, na którym byliśmy i też jest butonierka.
Jeszcze zobaczę, ale pewnie z niej zrezygnuję, bo w sumie mundur jest sam w sobie elegancki.
Bardzo mi się podoba mój Tż w mundurze i chciałabym żeby w nim poszedł, ale to od niego zależy czy go ubierze, czy nie. Staram się nie wywierać na nim presji. Ale mam cichą nadzieję że jednak go założy :P
bedzie mial okazje pokazac sie gosciom w kitlu, bo jedno danie bedzie wydawał na srodku sali razem z kolegami kucharzami

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
Mam wódeczkę kupiłam 90 butelek Białej Żubrówki !!
na ile osob? Ja mam 163 butelki na 130 osob, ale wiem juz ze przynajmniej z 10 nie bedzie piło, a juz nie wspomne o tych co nie przyjda.

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ja od paru lat robie pierniczki z przepisu mojej babci i sa miekkie caly czas, nawet po miesiacu po upieczeniu

Gratuluje kupna wodki, mnie to nadal czeka i mozliwe, ze bedzie to zoladkowa de lux
tak gadacie o tych piernikach ze w srode chyba sie w koncu zabiore za ich przygotowanie, a w piątek upiekę
Jak sie je nadziewa?
Stary 2013-12-15, 16:55   #3179
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Dzisiaj świętuję!
5 lat z moim TŻ
9 miesięcy do ślubu

Gratulacje Mam nadzieję, że świętowanie było udane

IzaCo do sprawy z ultimatum - mam nadzieję, że wszystko się rozejdzie po kościach. Przygotowania do ślubu, nerwy - to i rodzina potrafi powiedzieć coś głupiego albo raniącego. A potem ludzie mądrzeją i na czas wesela potrafią zapomnieć o swoich animozjach.

say_helloGratulacje

Opiumalafa Album wygląda niesamowice - świetny dobór zdjęć i samego albumu.

enzunio, boskie buciki

cachmere Bardzo mi się podoba - gorset z błyskotkami wygląda obłędnie

PaniPedagog Witaj Lipiec to świetny miesiąc, trochę łatwiej o wolny termin niż w przypadku letnich miesięcy z "r"

czekooczekolada Te 3h to jedno spotkanie, czy komplet - jak na jedno to baaardzo długie? A zaleta obłędna
ijaa Dobrze, że się roztańczyliście przed ślubem - na pewno idealnie Wam wyjdzie na weselu

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
mały offtop
szukam prezentu na gwiazdkę dla siostry i znalazłam 3 zestawy na all, tylko nie wiem czy opłaca się coś takiego kupić
1. http://allegro.pl/zestaw-do-paznokci...780999730.html
2. http://allegro.pl/frezarka-do-paznok...714937620.html
3. http://allegro.pl/zestaw-do-manicure...769366439.html
4. http://allegro.pl/zestaw-do-manicure...784443747.html

Może któraś z Was bardziej się zna na tej dziedzinie niż ja
Mnie koleżanka znająca się na manicure odradzała takie urządzonka - podobno niszczą płytkę paznokcia, lepsze tradycyjne...

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
to trzeba czuć
ostatnio próbowaliśmy jeszcze do The Kelly Family - An angel
Może na zajęciach instruktor znajdzie Wam fajną melodię
Mam sentyment do tej piosenki - ale to wideo z nocy poślubnej zniszczyło mój umysł

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja wczoraj dostałam wycenę od mojej florystki i też rozważam dekorację samemu koniec końców... Jeszcze z jedną dziewczyną chcę się zgadać, bo może zrobi jakoś taniej, ale na razie ceny mnie lekko przerażają...
Ja póki co szukam florystki, mam namiary na kilka zdolnych i nie zdzierających ogromnej sumy pieniędzy. Podzielę się namiarami, jak tylko spotkam się z paniami w tej sprawie

Kate Noir Cudna suknia, trzymam kciuki za poszukiwania

rabbitka,mojakaren - Szczęścia na sto lat

aga_90_w Dużo udało Wam się załatwić - gratulacje
Mnie się podoba pomysł z mundurem do ślubu - moi rodzice mają zdjęcia ślubne w wersji mundurowej i wygląda to cudnie. Co do koloru - pięknie by wyglądało to z dodatkiem złotego - tutaj jest kilka ciekawych propozycji.

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
A no chyba, że tak, ja w sumie nie lubię oglądać pierwszych tańców bo mnie to nudzi, tylko raz wytrzymałam, ale właśnie mieli skrócone

A widziałaś to? http://www.youtube.com/watch?v=M3IYB-n1H-Y

Tak se zatańczymy, a co
Boskie, sukienka świetna

gornek Welony piękne, ja bym Ci doradzała jednak cieńszą lamówkę - ładnie to wygląda.

Cherry_24 Cudna sukienka, generalnie nowa kolekcja Amy Love jest bardzo ładna

Dotka90My byliśmy w Red rubinie, chcielismy nawet zamówić - ale za drugim razem podano nam zupełnie inną cenę tego samego modelu. Nawet ze zniżką 30% wychodziło porównywalnie z innymi firmami, które braliśmy pod uwagę.

mojakaren Przepiękna biżu

say-hello Ten welon też mnie korci. Wygląda dziewczęco i romantycznie

Co do sukienek z neta szytych na miarę - naprawdę doradzam ostrożność. Zazwyczaj mało jest zdjęć oddających jej wygląd. Można się mocno przejechać przykład tutaj .
Tanie suknie ślubne mają bardzo ładne modele, ale też nie wszystkie są zdjęciami real photo. Z kolei zdjęcia klientek - pół na pół jeśli chodzi o staranność odszycia

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 16:56   #3180
cude
Zadomowienie

Lemon_Drop, już się nie boję. Muszę zdecydować się na wysokość butów i będzie można zamawiać

Jakiś leniwy dzień...
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości