![]() |
#4681 |
Konto usunięte
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Co myślicie o tej bluzce?? Dopiero co ją listonosz przyniósł, więc buźka zamazana, żeby nie straszyć i jeszcze jestem w spodenkach do spania, wiec nie patrzcie.
Na zdjeciu miała rekawy takie szersze, ale jak ja naloze to sie troche dziwnie układa i mam wątpliwości, zostawić, czy odsprzedać? |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czerwona torebka bardzo ładnie go ożywia, brakuje mi jednak jeszcze jakiegoś czerwonego elementu. Obstawiałabym czerwone korale, lub kolczyki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Zakorzenienie
|
Mags bardzo ładny zestaw, idealny do pracy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki wielkie ![]() ![]() ![]() Camilla , Susanna Fajnie, że sie Wam podoba. Planuje zakup jakiś czerwonych dodatków tylko jak na razie nie znalazłam odpowiedniej dł.dla mnie. Wszedzie sa same długie a ja mam za długą szyę do takich i szukam jakiś krótkich. A tuniczkę mam z wymianki ![]()
![]() |
#4685 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 |
Zakorzenienie
|
O rany dziewczyny dzięki wielkie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4688 |
Zadomowienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;4414595]Co myślicie o tej bluzce?? Dopiero co ją listonosz przyniósł, więc buźka zamazana, żeby nie straszyć i jeszcze jestem w spodenkach do spania, wiec nie patrzcie.
Na zdjeciu miała rekawy takie szersze, ale jak ja naloze to sie troche dziwnie układa i mam wątpliwości, zostawić, czy odsprzedać?[/quote] Bluzka jak dla mnie jest dosc ciekawa, ale nie jest na Ciebie za krotka? ( bo tak to wyglada na zdjeciu) Wiesz, ja mam po prostu bzika na punkcie dlugosci bluzek, nie lubie kiedy cos wystaje brzuszek czy boczki.
#4689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a teraz kilka moich: 1. zestaw plazowy ![]() 2. ta sama tuba ispodenki, ale na wierzchu bialy t-schirt z bufkami i glebokim dekoltem 3. z zólta tunika i szerokim paskiem w talii. Niestety mam na zdjeciu brazowe spodnie, bo nie mam jeszcze czarnych, ale sie czaje na jedne takie z Reserved ![]() 4. Zielony long z wycieciem na plecach i rozcietymi rekawami. Z ta bluzka zrobilam mala modyfikacje. Otoz jest to rozmiar S ale niestety dekolt w tym rozmiarze przekraczal moje atuty fizyczne ( ![]()
Bergen...nasz nowy dom ![]() avatarek ze strony: e-avatarki.mylog.pl Edytowane przez Eire Czas edycji: 2007-05-24 o 11:32 Powód: blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4690 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jako że chwytam się wszystkich możliwych rzeczy, aby tylko oderwać się od nauki, postanowiłam, że zrobie parę zdjęć
![]() wklejam efekty, nie mialam weny, więc zestawy nie sa jakieś rewelacyjne ![]() 1 podobny juz wklejałam, zmieniłam tylko dół - spódnice i buty 2 i 3 szary long + żólte dodatki 4 ten sam szary long + czerwone korale i kolczyki i grzyb 5 czerony long 6 dzisiejszy sama nie wiedziałam, że mam tyle kolorów w szafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozatym najbardziej podoba mi się zestaw 2 oraz ostatni zielony ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
świetny zestaw, jeszcze ta figura;-). ja z moim tyłkiem J.Lo nie mam co pchac sie w takie spodnie:-( buuuuuuuuu Wszystkie pozostałe bardzo mi się podobają ![]() Paulinaa świetny zestaw, ten czerwony,taki kobiecy i żywy. Natomiast z białymi rybaczkami ![]() A na koniec zazdroszczę., ze jestescie w Polsce i macie ladna pogode:-( Jeszcze 3 miesiace i bede w domku ![]()
![]() |
#4693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4694 |
Raczkowanie
|
Emilka moj faworyt to zdecydowanie zestaw nr 2,3
![]() ![]()
#4695 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa
![]() ![]() Ostatnio mam manię na żółty kolor więc : Eire wszystkie zestawy fajniutkie, ale zestaw z żółtą bluzką bardzo mi się spodobał, taki letni, no i oczywiście zielona bluzeczka ekstra ![]() Emilka również zestaw z żółtymi dodatkami bardzo mi się spodobał i ta kokardeczka :ślina: oddaj hehe, ten paseczek z reserved? w kształcie kokardki też uroczy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 |
Wtajemniczenie
|
Eire ładne zestawy ale najlepszy wg mnie to 2 chociaż 4 mocno go goni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Konto usunięte
|
Nie, nie. Bluzka jest dluzsza odrobine. Tylko na zdjeciu byla tak niedbale nałozona. No wiuesz, tylko co listonosz przyniósł. Trzeba sie byla szybciej pochwalic. A teraz jaj juz 2 godzinke w niej lata, co raz bardziej mi sie podoba. I nawet rekawy nie przeszkadzaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;4416083]Nie, nie. Bluzka jest dluzsza odrobine. Tylko na zdjeciu byla tak niedbale nałozona. No wiuesz, tylko co listonosz przyniósł. Trzeba sie byla szybciej pochwalic. A teraz jaj juz 2 godzinke w niej lata, co raz bardziej mi sie podoba. I nawet rekawy nie przeszkadzaja.[/quote]
To czekamy na foto jak teraz w tym wylądasz ![]() ![]() ![]()
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też bardzo podoba się ten long z bufkami i bardziej podoba mi się w połączeniu z szarymi rurkami (skąd rurki i long? ![]() Do tego "cuś" szarego dołożyłabym pasek, bo bez niego wygląda trochę cięzkawo właśnie ![]() ![]() Ten niepraktyczny trencz jest świetny ![]() ![]() A skąd ta żółta torebka i za ile? Baaaardzo mi się podoba. W ogóle bardzo lubię żółty ![]() W tej czerwonej tuniczce też wyglądasz fajnie choć ja nie lubię takich luźnych ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() oto kilka moich z nowymi nabytkami ![]() ![]() ![]() 1. w samej sukience jest tak urocza ze nawet sama wyglada fajnie zakochalam sie w niej! musze dokupic do niej jakies fajne legginsy ![]() 2. szara sukienka kimono + dodatki 3. ta sama bez paska i ze spodniami ![]() 4. sukienka z dodatkami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziekuje rowniez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Rozeznanie
|
Mags 1983, Eire, Nasteczka, Sabcia, Iwona200 dziękuję Wam bardzo za miłe opinie
![]() Eire zestaw z żółta tuniką mistrz ![]() ![]() Nasteczka tak, pasek jest z Re ![]() Sabcia obie sukienki sliczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Zakorzenienie
|
Eire, zestaw z zolty jest rewelacyjny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Emilka, wygralas zestawen numer 2 piekny jest ![]() ![]() Sabcia, czarna sukieneczka cudo, swietnie sie w niej prezentujesz, w szarej tez ![]()
![]() |
#4708 |
Zakorzenienie
|
Sabcia po raz pierwszy tu komentuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zadomowienie
|
Eire
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
Zadomowienie
|
Eire
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.