|
|
#4681 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Co myślicie o tej bluzce?? Dopiero co ją listonosz przyniósł, więc buźka zamazana, żeby nie straszyć i jeszcze jestem w spodenkach do spania, wiec nie patrzcie.
Na zdjeciu miała rekawy takie szersze, ale jak ja naloze to sie troche dziwnie układa i mam wątpliwości, zostawić, czy odsprzedać? |
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czerwona torebka bardzo ładnie go ożywia, brakuje mi jednak jeszcze jakiegoś czerwonego elementu. Obstawiałabym czerwone korale, lub kolczyki |
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Mags bardzo ładny zestaw, idealny do pracy
|
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki wielkie Torebeczke o prezent od mamusi Od kiedy wyprowadziłam się z domu robi mi czeste i fajne prezenty![]() Camilla , Susanna Fajnie, że sie Wam podoba. Planuje zakup jakiś czerwonych dodatków tylko jak na razie nie znalazłam odpowiedniej dł.dla mnie. Wszedzie sa same długie a ja mam za długą szyę do takich i szukam jakiś krótkich. A tuniczkę mam z wymianki
|
|
#4685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
O rany dziewczyny dzięki wielkie
![]() ![]() Ale takie miłe słowa mogą poprawić kobiecie samopoczucie![]()
|
#4688 |
|
Zadomowienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;4414595]Co myślicie o tej bluzce?? Dopiero co ją listonosz przyniósł, więc buźka zamazana, żeby nie straszyć i jeszcze jestem w spodenkach do spania, wiec nie patrzcie.
Na zdjeciu miała rekawy takie szersze, ale jak ja naloze to sie troche dziwnie układa i mam wątpliwości, zostawić, czy odsprzedać?[/quote] Bluzka jak dla mnie jest dosc ciekawa, ale nie jest na Ciebie za krotka? ( bo tak to wyglada na zdjeciu) Wiesz, ja mam po prostu bzika na punkcie dlugosci bluzek, nie lubie kiedy cos wystaje brzuszek czy boczki.
|
#4689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
świetnie razem wygladaja poza tym wg mnie lepiej wyglada zestaw 3 bez paska niz 2 z paskiem (fajna bluzka z tego zestawu) a teraz kilka moich: 1. zestaw plazowy zrobilo sie tak cieplo, ze paradowanie w tubie nie jest czyms dziwnym2. ta sama tuba ispodenki, ale na wierzchu bialy t-schirt z bufkami i glebokim dekoltem 3. z zólta tunika i szerokim paskiem w talii. Niestety mam na zdjeciu brazowe spodnie, bo nie mam jeszcze czarnych, ale sie czaje na jedne takie z Reserved ![]() 4. Zielony long z wycieciem na plecach i rozcietymi rekawami. Z ta bluzka zrobilam mala modyfikacje. Otoz jest to rozmiar S ale niestety dekolt w tym rozmiarze przekraczal moje atuty fizyczne (
Bergen...nasz nowy dom ![]() avatarek ze strony: e-avatarki.mylog.pl Edytowane przez Eire Czas edycji: 2007-05-24 o 12:32 Powód: blad |
|
|
|
|
#4690 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jako że chwytam się wszystkich możliwych rzeczy, aby tylko oderwać się od nauki, postanowiłam, że zrobie parę zdjęć
wklejam efekty, nie mialam weny, więc zestawy nie sa jakieś rewelacyjne 1 podobny juz wklejałam, zmieniłam tylko dół - spódnice i buty 2 i 3 szary long + żólte dodatki 4 ten sam szary long + czerwone korale i kolczyki i grzyb 5 czerony long 6 dzisiejszy sama nie wiedziałam, że mam tyle kolorów w szafie |
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozatym najbardziej podoba mi się zestaw 2 oraz ostatni zielony
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
świetny zestaw, jeszcze ta figura;-). ja z moim tyłkiem J.Lo nie mam co pchac sie w takie spodnie:-( buuuuuuuuu Wszystkie pozostałe bardzo mi się podobają SuuuuuperPaulinaa świetny zestaw, ten czerwony,taki kobiecy i żywy. Natomiast z białymi rybaczkami A na koniec zazdroszczę., ze jestescie w Polsce i macie ladna pogode:-( Jeszcze 3 miesiace i bede w domku
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się NAJ podoba zestaw 2 i 3 oraz 4
|
|
#4694 |
|
Raczkowanie
|
Emilka moj faworyt to zdecydowanie zestaw nr 2,3
rewelacyjne polaczenie szarego z zoltym!! podoba mi sie takze zestaw z białym grzybem
|
#4695 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa
Ostatnio mam manię na żółty kolor więc : Eire wszystkie zestawy fajniutkie, ale zestaw z żółtą bluzką bardzo mi się spodobał, taki letni, no i oczywiście zielona bluzeczka ekstra (uwielbiam zielony)Emilka również zestaw z żółtymi dodatkami bardzo mi się spodobał i ta kokardeczka :ślina: oddaj hehe, ten paseczek z reserved? w kształcie kokardki też uroczy
|
|
|
|
#4696 |
|
Wtajemniczenie
|
Eire ładne zestawy ale najlepszy wg mnie to 2 chociaż 4 mocno go goni
super ten zielony long a koronka pasuje jak najbardziej |
|
|
|
#4697 |
|
Konto usunięte
|
Nie, nie. Bluzka jest dluzsza odrobine. Tylko na zdjeciu byla tak niedbale nałozona. No wiuesz, tylko co listonosz przyniósł. Trzeba sie byla szybciej pochwalic. A teraz jaj juz 2 godzinke w niej lata, co raz bardziej mi sie podoba. I nawet rekawy nie przeszkadzaja.
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
[1=91584e3a0ddee98d7bf3501 3566e27d0b839b1c7;4416083]Nie, nie. Bluzka jest dluzsza odrobine. Tylko na zdjeciu byla tak niedbale nałozona. No wiuesz, tylko co listonosz przyniósł. Trzeba sie byla szybciej pochwalic. A teraz jaj juz 2 godzinke w niej lata, co raz bardziej mi sie podoba. I nawet rekawy nie przeszkadzaja.[/quote]
To czekamy na foto jak teraz w tym wylądasz ![]() ![]()
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też bardzo podoba się ten long z bufkami i bardziej podoba mi się w połączeniu z szarymi rurkami (skąd rurki i long? )Do tego "cuś" szarego dołożyłabym pasek, bo bez niego wygląda trochę cięzkawo właśnie Ale ja lubię wszystko dopasowane wiec sie nie przejmuj ![]() Ten niepraktyczny trencz jest świetny ![]() A skąd ta żółta torebka i za ile? Baaaardzo mi się podoba. W ogóle bardzo lubię żółty W tej czerwonej tuniczce też wyglądasz fajnie choć ja nie lubię takich luźnych ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#4700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ta brazowa torba jest sliczna! aa i ten z grzybkiem tez super !![]() oto kilka moich z nowymi nabytkami musiam wam pokazac zebyscie ocenily troche podobne do siebie ![]() 1. w samej sukience jest tak urocza ze nawet sama wyglada fajnie zakochalam sie w niej! musze dokupic do niej jakies fajne legginsy ![]() 2. szara sukienka kimono + dodatki 3. ta sama bez paska i ze spodniami ![]() 4. sukienka z dodatkami |
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4702 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta szara tunika jest bardzo ładna, a ten pasek kupiłaś w orsayu po przecenie?? podobno teraz są takie za 14,90 i poluje ... niby zwykły ale praktyczny
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Suuuper!!! Ale to mi się podoba zwłaszcza ta szara![]() ![]()
|
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te żółte dodatki
|
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
paseczke jest wlasnie z orsaya za 14,90 niby m ale duzy na mnie dlatego go z tylu trzymam musze go skrocic niom przyda sie na pewno szkoda ze czarne nie w przecenie...dziekuje rowniez
|
|
|
|
|
#4706 |
|
Rozeznanie
|
Mags 1983, Eire, Nasteczka, Sabcia, Iwona200 dziękuję Wam bardzo za miłe opinie
Eire zestaw z żółta tuniką mistrz Nasteczka tak, pasek jest z Re ![]() Sabcia obie sukienki sliczne |
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Eire, zestaw z zolty jest rewelacyjny
bardzo mi sie podoba wygladasz tak radosnie i swiezo zestaw numer 1 tez wpadl mi w oko a co do zielonego, bluzka wyglada jakby byla za duza :P ale moze, ze widze ![]() Emilka, wygralas zestawen numer 2 piekny jest Sabcia, czarna sukieneczka cudo, swietnie sie w niej prezentujesz, w szarej tez ale czarna to moja nowa milosc :P
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Sabcia po raz pierwszy tu komentuję
zajrzalam bo widzialam Twoje zakupy na majowym wątku zakupowym czarna kiecka na Tobie jest jeszcze ladniejsza niz na zdjeciu z wątku majowego. gratuluje zakupu i zastanawiam sie kiedy ja sie wybiore do H&M
|
|
|
|
#4709 |
|
Zadomowienie
|
Eire
|
|
|
|
#4710 |
|
Zadomowienie
|
Eire
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

Uwielbiam ten kolor

świetnie razem wygladaja 

i ta brazowa torba jest sliczna! aa i ten z grzybkiem tez super !
niom przyda sie na pewno szkoda ze czarne nie w przecenie...