Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-15, 13:53   #1141
_PeggyBrown_
I'm your Wonderwall.

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
W sumie jeśli pies jest na tyle duży, że tylko by zawadzał i przeszkadzał innym, to faktycznie lepiej, żeby siedział na krześle. Z tego samego powodu nie oburzają mnie sytuacje, gdy ustępuje się miejsca kobiecie, a ona sadza na nim swojego dzieciaka.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a mnie dziwi, jak wsiądzie do autobusu pan około 40-letni, który wraca z pracy codziennie o tej samej porze i zawsze, ale to zawsze jest wypity. i panie szanowne, które nota bene właśnie siedzą z siatami u boku, na głos wyrażają swój niesmak, że ja temu panu miejsca nie ustępuje nawet jakby nie był wypity, to sorry, ale nie zamierzam 40-letniemu, całkiem zdrowemu facetowi miejsca ustępować.
Stary 2013-12-15, 13:55   #1142
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _PeggyBrown_ Pokaż wiadomość
a mnie dziwi, jak wsiądzie do autobusu pan około 40-letni, który wraca z pracy codziennie o tej samej porze i zawsze, ale to zawsze jest wypity. i panie szanowne, które nota bene właśnie siedzą z siatami u boku, na głos wyrażają swój niesmak, że ja temu panu miejsca nie ustępuje nawet jakby nie był wypity, to sorry, ale nie zamierzam 40-letniemu, całkiem zdrowemu facetowi miejsca ustępować.
dla mnie w ogóle facet (normalny, zdrowy, jak większość), który siada sobie w komunikacji jak jest tłok wygląda niemęsko.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 13:57   #1143
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Jechałam wczoraj wieczorem z psem busem. Zapłaciłam za psa tyle, co za osobę, czyli 5 zł. Dla mnie to jasne, że jak kupuję 2 bilety, to zajmuję 2 miejsca. no więc na jednym siedział pies, na drugim ja (spokojnie, pies był na smyczy, w kagańcu + miał rozłożony ręcznik, niczego nie ubrudził). I nie było już miejsc siedzących. Wsiadła jakaś pani i się oburzyła, że mam wolne miejsce i trzymam na nim psa, a ona nie ma gdzie usiąść. No to mówię, że zapłaciłam za bilet dla psa, więc no przykro mi, a ona kazała mi psa wziąć na kolana bo chce usiąść. To mnie zdziwiło. Bo jak kurde panie jeżdżą z torbami obok, to nie wezmą ich na kolana i trzeba stać, a jak kurdę jadę z ODPOWIEDNIO zabezpieczonym psem, to mam go brać na kolana.
Jak żyję nie widziałam psa na miejscu siedzącym, zwykle stoją/leżą przy właścicielu, jak są mniejsze to nawet na kolanach mogą być. Jak kocham psy, tak zachowaniu tej pani się nie dziwię, bo pies zajmujący miejsce w autobusie nie jest codziennym zjawiskiem
A pań od toreb można zapytać, czy ich nie wezmą.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:00   #1144
201607111040
Konto usunięte

Ja nie znam kobiet które po ciązy ze szczupłych zrobiły się grube. Te które urosły to te które nigdy nie miały dobrych nawyków. Co do jedzenia dla dzieci. Ja kiedyś słyszałam coś o diecie-cud że je się tylko jedzenie dla dzieci i że się podobno chudnie, ale widocznie to bujda.

Co do notatek. Ja mam takie pismo że wielu uważa że jest nieczytelne (moja polonistka uważa że jest bardzo ładne), bo ma wiele zaookrągleń itp. Ci co nie piszą notatek wkurzają się bo potem nie mogą sie ode mnie odczytać Kiedyś nawet usłyszałam że powinnam inaczej pisać żeby oni się odczytali
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:01   #1145
lapida
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Moja bratowa by mnie wepchnęła w płomienie żeby je przygasić i przebiegła po mnie w drodze do wyjścia
o nieeeee
Stary 2013-12-15, 14:01   #1146
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
o kurde :d ale fuj te kaszki są niedobre
Kaszki, obiadki i przede wszystkim deserki są obrzydliwe, raz spróbowałam i nie chcę więcej. Lepiej dać dziecku normalny jogurt, albo zrobiony własnoręcznie.
Stary 2013-12-15, 14:02   #1147
_PeggyBrown_
I'm your Wonderwall.

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
dla mnie w ogóle facet (normalny, zdrowy, jak większość), który siada sobie w komunikacji jak jest tłok wygląda niemęsko.
nawet nie jak jest tłok, że się ruszyć nie można, ale jak jest jakies tam miejsce stojące, tyle że nie ma się za bardzo czego chwycić, on siedzi, a obok po całym autobusie latają dzieciaczki, co wracają autobusem z zerówki, a to kruszynki takie przecież, więc byle zakręt i one w drugim końcu autobusu a on siedzi, z założonymi rękami na wielkim brzuchu i ma je gdzieś. to samo te panie z siatami. tylko patrzą krzywo, jak jakiś chłopiec mały niechcący za jej ramię chwyci, bo kierowca gwałtownie zahamował. bez serc, bez ducha...
Stary 2013-12-15, 14:02   #1148
panna mati_
Zakorzenienie

Ja znam sporko kobiet, które po ciąży są grube. A były szczuplutkie. To głównie te, które traktowały ciąże jak chorobę.

via tapatalk
Stary 2013-12-15, 14:02   #1149
201607231707
Konto usunięte

Mnie kaszki smakują
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:04   #1150
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Kaszki, obiadki i przede wszystkim deserki są obrzydliwe, raz spróbowałam i nie chcę więcej. Lepiej dać dziecku normalny jogurt, albo zrobiony własnoręcznie.
Tak, ale spróbuj powiedzieć że robisz sama jogurty i gotujesz kaszkę manną, prawdziwą nie proszkowy cukrowy szajs ze sklepu to zakrzyczą ciebie że jesteś matka-polka co sie za bardzo dla dziecka poświęca ( autetnyk!)
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:04   #1151
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
To tak w temacie:
Poniedziałek, godzina 9:01, wsiadam do busa. Już stoję, bo nie ma miejsc. Przede mną stoi chłopak. Nie wiem, na oko 28-29 lat. Oprócz tego, że przywalił mi z plecaka w twarz, bo on MUSIAŁ wsiąść pierwszy. Stał całą drogę i tym plecakiem ciągle mnie trafiał, bo nie mógł go ściągnąć i położyć na nogach, na podłodze, gdziekolwiek, ale nie na wysokości mojej głowy. Zwróciłam mu uwagę dwa razy, potem kolejne kilka razy zwrócili ludzie siedzący obok, bo obracał się i za każdym razem kogoś plecakiem po twarzy walnął. A już hitem było jak zwolniło się jedno miejsce. Stałam ja, stał on i pan koło sześćdziesiątki. Co zrobił młody DŻentelmen? Ebnął plecakiem mnie w twarz, pana prawie przewrócił, bo on musiał wcisnąć się na to wolne miejsce. Jedyne co mogłam zrobić to wysiadając uderzyć go "niechcący" siatą pełną książek. Oberwał po nogach, bo stwierdziłam, że szkoda książek na tak pusty łeb.
Ale jak spotkam go jutro to osobiście podłożę mu nogę w busie
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:05   #1152
_PeggyBrown_
I'm your Wonderwall.

Cytat:
Mnie kaszki smakują
moja koleżanka kupuje sobie przecierki owocowe, takie dla dzieci i wcina na drugie śniadanie. fuuu
Stary 2013-12-15, 14:05   #1153
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość

Co do notatek. Ja mam takie pismo że wielu uważa że jest nieczytelne (moja polonistka uważa że jest bardzo ładne), bo ma wiele zaookrągleń itp. Ci co nie piszą notatek wkurzają się bo potem nie mogą sie ode mnie odczytać Kiedyś nawet usłyszałam że powinnam inaczej pisać żeby oni się odczytali
No nieźle
Stary 2013-12-15, 14:05   #1154
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Ja nie znam kobiet które po ciązy ze szczupłych zrobiły się grube. Te które urosły to te które nigdy nie miały dobrych nawyków. Co do jedzenia dla dzieci. Ja kiedyś słyszałam coś o diecie-cud że je się tylko jedzenie dla dzieci i że się podobno chudnie, ale widocznie to bujda.
Dokładnie.
Jedzenie dla dzieci jest zazwyczaj maksymalnie dosłodzone- cukrem lub syropem glukozowo - fruktozowym. W życiu bym dziecku nie dała tego syfu.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:09   #1155
_PeggyBrown_
I'm your Wonderwall.

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
To tak w temacie:
Poniedziałek, godzina 9:01, wsiadam do busa. Już stoję, bo nie ma miejsc. Przede mną stoi chłopak. Nie wiem, na oko 28-29 lat. Oprócz tego, że przywalił mi z plecaka w twarz, bo on MUSIAŁ wsiąść pierwszy. Stał całą drogę i tym plecakiem ciągle mnie trafiał, bo nie mógł go ściągnąć i położyć na nogach, na podłodze, gdziekolwiek, ale nie na wysokości mojej głowy. Zwróciłam mu uwagę dwa razy, potem kolejne kilka razy zwrócili ludzie siedzący obok, bo obracał się i za każdym razem kogoś plecakiem po twarzy walnął. A już hitem było jak zwolniło się jedno miejsce. Stałam ja, stał on i pan koło sześćdziesiątki. Co zrobił młody DŻentelmen? Ebnął plecakiem mnie w twarz, pana prawie przewrócił, bo on musiał wcisnąć się na to wolne miejsce. Jedyne co mogłam zrobić to wysiadając uderzyć go "niechcący" siatą pełną książek. Oberwał po nogach, bo stwierdziłam, że szkoda książek na tak pusty łeb.
Ale jak spotkam go jutro to osobiście podłożę mu nogę w busie
te plecaki... albo panowie, którzy są królami autobusu i jak sa te siedzenia, że się siedzi plecami do siebie, jest jakby jedno oparcie, to on musi się tak rozsiąść, że rękę kładzie na tym oparciu, tak w tył, że wali cię łokciem po głowie. albo rozmawia z kimś i cały czas zrywa się od oparcia, a jak autobus jest stary, to oparcia sa takie jakby płócienne, że każdy ruch pasażera po drugiej stronie czuć. no to jak on się tak zrywa, to ja cały czas na swoim siedzeniu podskakuje i mam wrażenie, że mnie ktoś wali łopata do odśnieżania po plecach, bo pan zazwyczaj trochę waży
Stary 2013-12-15, 14:11   #1156
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Tak, ale spróbuj powiedzieć że robisz sama jogurty i gotujesz kaszkę manną, prawdziwą nie proszkowy cukrowy szajs ze sklepu to zakrzyczą ciebie że jesteś matka-polka co sie za bardzo dla dziecka poświęca ( autetnyk!)
To lepiej dać dziecku 2 Monte pod rząd, ziemniaki posypane wegetą 0 mięsa, 0 warzyw, lizaka za dworze z minusową pogodą- to i wiele innych widziałam na własne oczy.
Stary 2013-12-15, 14:13   #1157
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
te plecaki... albo panowie, którzy są królami autobusu i jak sa te siedzenia, że się siedzi plecami do siebie, jest jakby jedno oparcie, to on musi się tak rozsiąść, że rękę kładzie na tym oparciu, tak w tył, że wali cię łokciem po głowie. albo rozmawia z kimś i cały czas zrywa się od oparcia, a jak autobus jest stary, to oparcia sa takie jakby płócienne, że każdy ruch pasażera po drugiej stronie czuć. no to jak on się tak zrywa, to ja cały czas na swoim siedzeniu podskakuje i mam wrażenie, że mnie ktoś wali łopata do odśnieżania po plecach, bo pan zazwyczaj trochę waży
Albo siedzisz koło okna, dosiada się pan i siada w stylu iście pańskim. Tak bardzo, że ja biedna swoje kolana mam prawie na oknie, bo nie mam ich gdzie dać, bo pan MUSI swoje nogi rozwalić na boki.

Nightmare pjona! Dzieciak z mojej rodziny karmiony był tylko danonkami, bo "on nic innego nie zje". Jak miał zjeść jak go matka nie nauczyła? Był głodny? Dała mu danonka. Jeszcze? No to wafelek. Jedyne konkretne co zjadł to zupa mleczna. Chyba, że był u babci to wtedy ta go karmiła normalnym jedzeniem, ale to były wojny, bo on nie chce obiadu, on chce danonka

Edytowane przez anlejka
Czas edycji: 2013-12-15 o 14:15
Stary 2013-12-15, 14:13   #1158
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Ja i moja bratowa:

Tylko ona by jeszcze stanęła na głowie
Dobre.
Cytat:
Mnie kaszki smakują
Piąteczka.

Cytat:
moja koleżanka kupuje sobie przecierki owocowe, takie dla dzieci i wcina na drugie śniadanie. fuuu
Ja tak miałam z kaszkami. Do dzisiaj je lubie
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:15   #1159
Duszaniola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Mnie dziwi, że nadal funkcjonuje w społeczeństwie przekonanie, iż ciąża robi z kobiety babę monstrualnych wielkości, chodzącą w dresie i bez mejkapu
No bo jest jakaś grupa kobiet, które wykorzystują ciążę i macierzyństwo do całkowitego zapuszczenia się. A takie osoby bardziej zapadają w pamięć.

Pamiętam chociażby wątek na wizażu, jak babka przytyła 20 czy 30kg i zwalała to na ciążę i 2 dzieci.
Albo chociażby te wszystkie programy w tv w stylu "jak się nie ubierać". Mało tam mam, które się po ciąży zaniedbały i łażą tylko w dresie i wyciągniętej koszulce?

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Jechałam wczoraj wieczorem z psem busem. Zapłaciłam za psa tyle, co za osobę, czyli 5 zł. Dla mnie to jasne, że jak kupuję 2 bilety, to zajmuję 2 miejsca. no więc na jednym siedział pies, na drugim ja (spokojnie, pies był na smyczy, w kagańcu + miał rozłożony ręcznik, niczego nie ubrudził). I nie było już miejsc siedzących. Wsiadła jakaś pani i się oburzyła, że mam wolne miejsce i trzymam na nim psa, a ona nie ma gdzie usiąść. No to mówię, że zapłaciłam za bilet dla psa, więc no przykro mi, a ona kazała mi psa wziąć na kolana bo chce usiąść. To mnie zdziwiło. Bo jak kurde panie jeżdżą z torbami obok, to nie wezmą ich na kolana i trzeba stać, a jak kurdę jadę z ODPOWIEDNIO zabezpieczonym psem, to mam go brać na kolana.
Też bym się oburzyła, jakby pies siedział na miejscu, a ja bym miała stać.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:19   #1160
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
weszłam na wątek mamowy gdzie każda pisze ile przytyła w ciąży. po przejrzeniu kilku stron każda nie dość że schudła do wagi wyjściowej to jeszcze ważą sporo mniej przed ciążą

gdzie sie podziały kobiety którym został ciążowy brzuszek ...
ano bo brzuszek i waga to nie to samo,mozna wazy 60 kg i mieć fajną sylwetkę,a mozna 50 i mieć brzuszek

to nie jest w sumie nic dziwnego,ze dziewczyny chudną,karmienie + wysiłek +mniejsza ilość snu i waga leci,jesli ktoś ma dobre nawyki żywieniowe to tym bardziej

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:23   #1161
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
No bo jest jakaś grupa kobiet, które wykorzystują ciążę i macierzyństwo do całkowitego zapuszczenia się. A takie osoby bardziej zapadają w pamięć.

Pamiętam chociażby wątek na wizażu, jak babka przytyła 20 czy 30kg i zwalała to na ciążę i 2 dzieci.
Albo chociażby te wszystkie programy w tv w stylu "jak się nie ubierać". Mało tam mam, które się po ciąży zaniedbały i łażą tylko w dresie i wyciągniętej koszulce?

Też bym się oburzyła, jakby pies siedział na miejscu, a ja bym miała stać.
Bez ciąży też by się prędzej czy później zapuściły. Więcej znam 20 letnich dziewczyn mocno przy kości niż 35 letnich mam z 2 dzieci
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:27   #1162
chwast
Zakorzenienie

Z tymi plecakami to zawsze mówię czy mógłbyś zdjąć bo często te plecaki zajmują taką przestrzeń, że jedna osoba by się zmieściła. I nigdy nie spotkałam się żeby ktoś odmówił
Te tematy w ogóle są najlepsze, np ludzie, którzy wchodzą na 1 przystanku i wysiadają na kolejnym (cała grupa) i ustawia się każdy jak najbliżej drzwi a tył i przód autobusu pusty, ty nie masz jak się tam przepchnąć
no serio mistrzowie raz byl ścisk i stałam koło takiej babki no i czasem ją tam trąciłam niestety nie było innej możliwości to się zaczęła drzeć na mnie, że co ja robię a ja na to, że niestety nie ma tyle miejsca by mogła mieć od siebie jeszcze pół metra przestrzeni osobistej to już w ogóle zaczęła na mnie nadawać z kumpelkąXD
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:28   #1163
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Zalezy jakiemu dziecku, noworodkowi to głupota i sadyzm, narażanie na ból bez sensu. I na urazy w dzieciństwie, ale taka 5-ciolatka która bardzo chce mieć kolczyki i o nie prosi i wie jak się przekłuwa uszy to czemu nie?
Hm, no nie wiem... bo nie? Bo jest za mała? Bo zrobi sobie sama jak będzie miała więcej lat i rozumu? A jak pięciolatka chce dziarę? Konika? Wszystko pięciolatce dasz bo ona bardzo chce i prosi i wie jak to się robi?
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:29   #1164
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
powiedz jeszcze,że gotujesz orkiszową albo jaglaną a powiedzą,ze nie masz swojego życia i stałaś się skrzyżowaniem niani z kuchtą

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:32   #1165
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość

Nightmare pjona! Dzieciak z mojej rodziny karmiony był tylko danonkami, bo "on nic innego nie zje". Jak miał zjeść jak go matka nie nauczyła? Był głodny? Dała mu danonka. Jeszcze? No to wafelek. Jedyne konkretne co zjadł to zupa mleczna. Chyba, że był u babci to wtedy ta go karmiła normalnym jedzeniem, ale to były wojny, bo on nie chce obiadu, on chce danonka
Skąd wziął się przesąd, że ten syd, Danonki jest zdrowy?
Stary 2013-12-15, 14:33   #1166
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Z reklam i głupoty ludzi. Takie niezawodne połączenie.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:35   #1167
panna mati_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Hm, no nie wiem... bo nie? Bo jest za mała? Bo zrobi sobie sama jak będzie miała więcej lat i rozumu? A jak pięciolatka chce dziarę? Konika? Wszystko pięciolatce dasz bo ona bardzo chce i prosi i wie jak to się robi?
U moich sąsiadów obie dziewczynki miały kolczyki tak w 6 miesiącu. Ta jedna na chrzciny dostała złotą bransoletkę. Potem wbijała jej się w rączkę, bo szybko to się za małe zrobiło. Na roczek miała do fotki założone dwa łańcuszki.

via tapatalk
Stary 2013-12-15, 14:35   #1168
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Z tymi plecakami to zawsze mówię czy mógłbyś zdjąć bo często te plecaki zajmują taką przestrzeń, że jedna osoba by się zmieściła. I nigdy nie spotkałam się żeby ktoś odmówił
Te tematy w ogóle są najlepsze, np ludzie, którzy wchodzą na 1 przystanku i wysiadają na kolejnym (cała grupa) i ustawia się każdy jak najbliżej drzwi a tył i przód autobusu pusty, ty nie masz jak się tam przepchnąć
no serio mistrzowie raz byl ścisk i stałam koło takiej babki no i czasem ją tam trąciłam niestety nie było innej możliwości to się zaczęła drzeć na mnie, że co ja robię a ja na to, że niestety nie ma tyle miejsca by mogła mieć od siebie jeszcze pół metra przestrzeni osobistej to już w ogóle zaczęła na mnie nadawać z kumpelkąXD
No akurat w moim przypadku pan buc odmówił, bo był śnieg! I jego plecak się zbrudzi! A jak mi to przeszkadza to przecież mogę się przesunąć. Oczywiście, na głowę osoby za mną
Stary 2013-12-15, 14:44   #1169
Cattivo
Wtajemniczenie

Tinkerbell, tak swoją drogą, nie boisz się, że przy gwałtownym hamowaniu pies spadnie z fotela?
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:44   #1170
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Od tego jest rodzic żeby ustalac granice. Dla mnie granica sa kolczyki w uszach i zdania nie zmienie. A i sama dostalam kolczyki kiedy o nie poprosilam w 6 roku zycia i caly czas uwazalam ze to byla dobra decyzja moich rodziców.

Cytat:
Z reklam.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości