Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-15, 10:58   #3241
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Maga pisałaś, że robiłaś szarlotkę - możesz mi podać przepis? Jakiego tłuszczu używałaś? Margaryny bezmlecznej? Jeśli tak - z jakiej firmy?

Współczuję wysypki, bo już wiem, z czym to się je - a raczej z czym nie je :/
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 11:39   #3242
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Zeberko Uwielbiam piżamy tej firmy Kupuje przeważnie na targu, w sklepie są dwa razy droższe. A co do owoców to spróbuj różnych odmian melona A po części rozumiem, niektóre osoby, że marzy się im taka płeć czy inna, ale żeby się załamywać

Barbie
Co do prezentu to może taka lalka http://allegro.pl/listing/listing.ph...20105734000%20[ZABAWKA]&similar=1&order=xd&link= 1
My teraz kupiliśmy taką i młoda była zadowolona A dla chłopczyka może mata wodna do rysowania

Maga A może zmieniałaś proszek czy płyn do prania
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 12:00   #3243
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Barbie[/B] Co do prezentu to może taka lalka http://allegro.pl/listing/listing.ph...20105734000%20[ZABAWKA]&similar=1&order=xd&link= 1
My teraz kupiliśmy taką i młoda była zadowolona A dla chłopczyka może mata wodna do rysowania
no chyba kupię coś takiego, ale nie w ciąży nie wiedziałam, ze sa lalki w ciaży i dziwnie mi z tym
Stary 2013-12-15, 12:01   #3244
agatkaa1
Zakorzenienie

witam, no i glupia franca zaszczycila mnie swoja obecnoscia jak chcialam zeby przyszla pozniej to oczywiscie nie bo musi tak jak zwykle... jeszcze jakby przyszla wieczorem to bym mogla liczyc jutro 1dc ale ona oczywiscie nie ! i musiala sie zjawic z samego rana

No i nie wiem co robic....ziewczyny pisaly ze braly i antybiotyk i clo i bylo ok...no to ja nie wiem co mam robic jeszcze wczoraj moj telefon "stracil zycie" mam do wymiany ekran ;(

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 12:25   #3245
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
no chyba kupię coś takiego, ale nie w ciąży nie wiedziałam, ze sa lalki w ciaży i dziwnie mi z tym
Wiesz co ja kiedyś miałam taką lalkę, za bardzo nie wiedziałam o co chodzi w związku z ciążą, ale uwielbiałam się nią bawić i dzidziusiem

Agatko A pytałaś lekarza co na takie połączenie antybiotyku i clo sądzi
Ja bym chyba zaryzykowała i wzięła..
Stary 2013-12-15, 12:28   #3246
agatkaa1
Zakorzenienie

fiol nie, nie pytalam bo bezposrednio nie mam do niego tel. jedyne wyjscie takie aby dzwonic do kliniki na rejestracje pow o co chodzi i one zapytaja gina i oddzwonia do mnie co gin ppow, ale ja bym wlala nie dzwonic a jak juz to rozmawiac z Nim osobiscie ale takiej opcji nie ma

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-12-15, 13:04   #3247
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
fiol nie, nie pytalam bo bezposrednio nie mam do niego tel. jedyne wyjscie takie aby dzwonic do kliniki na rejestracje pow o co chodzi i one zapytaja gina i oddzwonia do mnie co gin ppow, ale ja bym wlala nie dzwonic a jak juz to rozmawiac z Nim osobiscie ale takiej opcji nie ma
Agatko zadzwoń,będziesz spokojniejsza.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 13:07   #3248
agatkaa1
Zakorzenienie

mam nr do jednej pani dr. u ktorej konsultowalam sie pamietacie? ta druga ciaze i w szpitalu u mnie byla pogadac i pozniej po # bylam tez u niej ale nie wiem czy wypada tak pisac do niej??? to raz a dwa nie mam tel a nie wiem czy nr jej mam zapisany w telefonie czy na karcie

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-12-15, 13:34   #3249
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
taaaaaaaaaaa nie bądź taka pewna Zosia jak w nocy czasami spi z nami to ma 2 pozycje - albo w poprzek lóżka (łózko szerokie na 140 ona 80 cm wzrostu więc na nas dwoje zostaje 60 cm wiec bardziej wiszenia na jednym boku niż lezenie- choć ja się czasami wtedy trochę na skos kłade) albo spi w naszych nogach- i jak ja ruszysz to się budzi wiec spi jak piesek. Normalnie jakby ktoś to zzobaczył to by stwierdził z ebez serca jesteśmy!
my mamy łóżko 160 i nad ranem spadamy z niego jak Jakub z nami dosypia. J. albo śpi z rozłożonymi rękami, albo jakoś na skos, potem w poprzek potrafi, skopuje nas jak mu miejsca mało. ma dopiero 75 cm, ale jednak wagą nadrabia

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44163619]Tylko nie zmieniłam nic w ubieraniu Artusia od dawna. Zresztą wszystko ma bawełniane. A i też sądzę, że gdyby to było od przegrzania, to prędzej miałby potówki np. na pleckach czy brzuszku.
W każdym razie dziękuję za rady [/QUOTE]

Perse, ale ja nie napisałam, że to od przegrzania, od czego by tego nie miał to jednak jak jest chłodniej (na dworze) mu schodzi, dlatego pomyślałam o lżejszym ubieraniu w domu, może trochę zeszła/zbladła by mu ta wysypka wtedy?

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44164296]Maga pisałaś, że robiłaś szarlotkę - możesz mi podać przepis? Jakiego tłuszczu używałaś? Margaryny bezmlecznej? Jeśli tak - z jakiej firmy?[/QUOTE]

Ja nie Maga, ale już wczoraj chciałam Ci napisać o szarlotce i wyleciało mi. Na diecie bezmlecznej robiłam sypaną: szklanka kaszy manny, szklanka mąki (u mnie pełnoziarnista), szklanka cukru (dawałam mniej cukru a więcej kaszy i mąki, żeby w sumie mieć 3 szklanki składników). Suche składniki mieszałam w misce. prawie połowę suchych wysypywałam do wyłożonej papierem formy (wykładałam jedną warstwą szerokiego papieru, ważne żeby nie był łączony bo wtedy tłuszcz przecieknie), na to połowa startych jabłek (ok 4 jabłka na całe ciasto), potem druga prawie połowa suchych, reszta jabłek, reszta suchych i na wierzch strata na tarce o grubych oczkach 2/3 margaryny (palma zielona). margarynę najlepiej wcześniej potrzymać kilka godzin w zamrażarce żeby dobrze się ścierała i ścierać bezpośrednio na ciasto bo ścierając do miski momentalnie się rozmrozi i poskleja. piekłam chyba ze 45 minut muszę poszukać przepisu to powiem dokładnie. bardzo dobra wychodziła

tu masz przepis http://mamanadieciebezmlecznej.blogs...ka-sypana.html

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Zeberka, nie zacytowało mi. ja w sumie też nie rozumiem nastawienia na płeć.. chociaż.. tak po cichutku to myślę że w przyszłości chciałabym żeby J. miał brata. Aczkolwiek nie mam żadnego ciśnienia, najważniejsze żeby w ogóle było jeszcze kiedyś dziecko jeśli się zdecydujemy, żeby było zdrowe.

Edytowane przez moni_ka.g
Czas edycji: 2013-12-15 o 13:31
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 14:33   #3250
zebrawpaski
Zakorzenienie

Fioluś- na targu nie było takiej grubej jaką chciałam
Tzet kupował mi 4 lata temu te piżamę i płacił tyle ile ja teraz z przesyłką więc chyba babka na all.egro ma je w nie najgorszej cenie

monia, esesia- podziwiam za spanie z dziećmi w łóżku, Kasia robi mi czasem w nocy pobudkę i chce do łóżka, jak zaśnie to przenosimy ją, dzisiaj w nocy Tz-et był w pracy, ja pisałam pracę i o 1.30 pobudka- przełożyłam Kasię do naszego łóżka i zasnęłam obok do 4.00- do tej pory boli mnie kręgosłup od "ostrożnego" spania na boku...
monia- ta chęć chłopca dlatego, że masz doświadczenie w opiece nad chłopczykiem, wiem, że gdym miała syna to wiele rzeczy trzeba byłoby się douczyć

BERBIE
http://allegro.pl/lalki-lalka-szmaci...688740218.html
polecam- lalka do nauki sznurowania i zapinania guzików oraz zamków

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2013-12-15 o 14:35
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 17:55   #3251
anitaxas
Zadomowienie

Hej
U mnie dzisiaj straszna lipa.. wybrałam się rano do kościoła, tak chciałam się wyspowiadać przed świętami i co i oczywiście znów zemdlałam i tylko dzięki szybkiej reakcji tż nie rąbnęłam o posadzkę Oczywiście tż już mi zapowiedział, że koniec z chodzeniem do kościoła bo on za każdym razem się bardziej stresuje tym czy znów nie stracę przytomności zamiast skupiać się na mszy.. Oczywiście chciał mnie od razu na IP wieźć, ale jakoś udało mi się go przekonać że nie ma potrzeby. Dziewczyny ja wiem, że to "po prostu ciąża" ale ja nigdy tak nie mdlałam. Malutka kopie co jakiś czas, więc przynajmniej to mnie uspokaja.

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
(jak słyszę komentarze o braciszku dla Kasi to mówię, że to nie sklep- brać co dają i dziękować, że się dostało)
Zapamiętam. Mój tż jak pochwalił się ostatnio w pracy, że będzie mieć córkę to usłyszał od jednego kolegi: nie, no fajnie, ale szkoda jednak, że to nie syn
Czasami mam wrażenie, że dla niektórych rodziców posiadanie córki to normalnie jakaś kara, jakby dziewczynki były mniej wartościowe od chłopków. Nie rozumiem takiego czegoś.

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
no i glupia franca zaszczycila mnie swoja obecnoscia jak chcialam zeby przyszla pozniej to oczywiscie nie bo musi tak jak zwykle...
Pisałaś do tej dr? co Ci szkodzi, to tylko sms - najwyżej nie odpisze A jutro rano dzwoń do kliniki.
anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 18:27   #3252
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Czasami mam wrażenie, że dla niektórych rodziców posiadanie córki to normalnie jakaś kara, jakby dziewczynki były mniej wartościowe od chłopków.
w dwie strony to działa. jak się ma syna, to się ma wrażenie że dla niektórych istnieją tylko dziewczynki...
nie dogodzisz .

A co Twój lekarz na te omdlenia???

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 18:28   #3253
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
monia, esesia- podziwiam za spanie z dziećmi w łóżku, Kasia robi mi czasem w nocy pobudkę i chce do łóżka, jak zaśnie to przenosimy ją, dzisiaj w nocy Tz-et był w pracy, ja pisałam pracę i o 1.30 pobudka- przełożyłam Kasię do naszego łóżka i zasnęłam obok do 4.00- do tej pory boli mnie kręgosłup od "ostrożnego" spania na boku...
monia- ta chęć chłopca dlatego, że masz doświadczenie w opiece nad chłopczykiem, wiem, że gdym miała syna to wiele rzeczy trzeba byłoby się douczyć
my śpimy z J. tylko nad ranem, budzi się ok 6, dostaje mleko, przewijamy i do nas do łóżka, bo u siebie wtedy nie zaśnie, a z nami przysypia i dosypiamy tak do 9. czasem rzeczywiście śpimy, czasem bawimy się w łóżku bo nie chce nam się jeszcze wstawać.. wstajemy na 9.30-10 na kaszę. tak całkowicie spałam z dzieckiem tylko pierwszy tydzień po powrocie ze szpitala, potem poszedł do łóżeczka.

na pewno dlatego chęć chłopca. i ekonomia. ubranka mam, mieszkanie malutkie więc pokój dziecięcy jeśli będzie to tylko jeden, i wiem jak zajmować się chłopcem.

Cytat:
Hej
U mnie dzisiaj straszna lipa.. wybrałam się rano do kościoła, tak chciałam się wyspowiadać przed świętami i co i oczywiście znów zemdlałam i tylko dzięki szybkiej reakcji tż nie rąbnęłam o posadzkę Oczywiście tż już mi zapowiedział, że koniec z chodzeniem do kościoła bo on za każdym razem się bardziej stresuje tym czy znów nie stracę przytomności zamiast skupiać się na mszy.. Oczywiście chciał mnie od razu na IP wieźć, ale jakoś udało mi się go przekonać że nie ma potrzeby. Dziewczyny ja wiem, że to "po prostu ciąża" ale ja nigdy tak nie mdlałam. Malutka kopie co jakiś czas, więc przynajmniej to mnie uspokaja.
uważajcie na siebie. dobrze, że tż czuwa.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 18:37   #3254
agatkaa1
Zakorzenienie

Anitka napisałam ale ma wył tel. sms nie doszedł....no nic trudno czekam...
Uważaj na WAS!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-12-15, 18:50   #3255
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Uważaj na was

Stary 2013-12-15, 22:16   #3256
Maga83
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44164296]Maga pisałaś, że robiłaś szarlotkę - możesz mi podać przepis? Jakiego tłuszczu używałaś? Margaryny bezmlecznej? Jeśli tak - z jakiej firmy?
[/QUOTE]

Mi ta sypana szarlotka za bardzo nie podeszła, za to namiętnie jadłam tą
http://www.mojewypieki.com/przepis/r...rta-z-jablkami
Żeby było szybciej nie wałkowałam ciasta, tylko ugniatałam palcami. I oczywiście zamiast masła margaryna, palma.
Jeszcze te rogaliki polecam
http://www.wielkiezarcie.com/recipe39842.html

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44164296]
Współczuję wysypki, bo już wiem, z czym to się je - a raczej z czym nie je :/[/QUOTE]

Cytat:
Maga A może zmieniałaś proszek czy płyn do prania
Chyba już znam winowajcę. TŻ kupił małemu ciastka z Hippa i zjadł kawałek, a tam w składzie jest mleko w proszku. A on nie patrzył na skłąd

Cytat:
U mnie dzisiaj straszna lipa..
Oj uważaj na siebie

Cytat:
monia, esesia- podziwiam za spanie z dziećmi w łóżku
My śpimy z Olkiem całą noc i jakoś ogarniamy

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-15, 23:22   #3257
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość

My śpimy z Olkiem całą noc i jakoś ogarniamy
tylko, że ja ważę raz tyle co Ty więc i miejsca więcej zajmuję

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

anitko- Msze online polecam
nie mdlałam ale czułam się niepewnie, a jeszcze gorzej było jak mi ktoś w ławce miejsce zrobił bo wtedy Tz-et stał obok ławki a ja siedziałam między obcymi ludźmi.... nigdy nie mogli zrozumieć, że jak już mam siedzieć to jedynie z kraja....

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 07:59   #3258
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
tylko, że ja ważę raz tyle co Ty więc i miejsca więcej zajmuję
Skądś to znam Ostatnio śpiąc tworzymy literę H
Stary 2013-12-16, 09:12   #3259
iza243
Zakorzenienie

Witam

Stary 2013-12-16, 09:49   #3260
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam Kochane...

Santom widzę Cię ! Pisz co u Was??!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-12-16, 09:51   #3261
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dziękuję Dziewczyny za przepisy na ciasto
Wczoraj zrobiłam keks jaglany, nawet dobry, ale bez szału.

U nas źle.
U mnie laktacyjny horror.
Wczoraj mleko wypłynęło o 23.53, podczas, gdy Mały mógł się obudzić teoretycznie o 24 na karmienie. Siedziałam nad laktatorem 2 godziny i wyłam. TŻ już szukał po aptekach 24h mleka HA i był gotów podjechać. Nie kupiliśmy wcześniej, bo po 1 nie było u nas żadnego HA, a po 2 - nigdy nie miałam aż takich problemów.
Dziś jednak na pewno kupi to mleko, ja się za bardzo denerwuję tym wszystkim.
A poza tym wysypka ewoluuje, codziennie wygląda inaczej. Zaraz otwierają rejestrację, to dzwonię i umawiam nas do dermatologa.

Na święta nie mam zrobione nic, kupione nawet pół prezentu, piersi odbierają mi całkowicie radość życia.
Tylko gdy Artuś się uśmiecha, to wraca ochota do wszystkiego...

Przepraszam, że się nie odnoszę do wpisów Waszych, ale nie mam na to czasu, widzę non stop nad laktatorem...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 10:32   #3262
ewel28
Rozeznanie

Perse wiem co czujesz jeśli chodzi o odciąganie Mimo wszystko cieszę się, że zdecydowałam się już na mm Wiem, że nie zastąpi mojego mleka ale za to dziecko ma bardziej wypoczętą i szczęśliwszą mamę, a to też jest ważne Kochana nie stresuj się tak, przecież nic strasznego się nie stanie jak dasz mu np. raz dziennie mm a reszta Twojego. Może wtedy byś bardziej wyluzowała i mleczka byłby znowu więcej

Mój TŻ dzisiaj wyjeżdża do Gdyni, a w środę leci już do Brazylii Wspólnie podjęliśmy taką decyzję, ale teraz mi smutno
Stary 2013-12-16, 10:37   #3263
agatkaa1
Zakorzenienie

Perse

Ewel ahh...ciężkie takie rozstania ... ale mam nadzieję że szybko czas zleci...

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-12-16, 10:46   #3264
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość
Mój TŻ dzisiaj wyjeżdża do Gdyni, a w środę leci już do Brazylii Wspólnie podjęliśmy taką decyzję, ale teraz mi smutno
to naturalne, że ci przykro. tym bardziej przed świętami.

perse nie wiem co ci powiedzieć z karmieniem, bo dla mnie to abstrakcja, ale myślę, że gdy ochłoniesz to pokarm wróci

ja kolejną noc mam koszmary, że krwawię... dobrze, że juro wizyta

Edytowane przez BERBIE
Czas edycji: 2013-12-16 o 10:48
BERBIE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 11:16   #3265
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewel28 Pokaż wiadomość

Wcale Ci się nie dziwię, że Ci smutno. A na długo jedzie Tż Ma kto Ci pomóc przy Małej

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44176638]non stop nad laktatorem...[/QUOTE]
Pewnie przez stres masz jeszcze mniej mleka. Ale wiem, że takie ściąganie nie jest łatwe. A puszkę mleka warto mieć, będziesz wtedy spokojniejsza.

Cytat:
dobrze, że juro wizyta
Będzie dobrze O ile się nie mylę w następny poniedziałek macie usg Może zajmij czymś innym myśli..
Stary 2013-12-16, 11:20   #3266
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze O ile się nie mylę w następny poniedziałek macie usg Może zajmij czymś innym myśli..
czym?
Stary 2013-12-16, 11:24   #3267
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

u mnie ciag dalszy. Tz zaczyna mowic, Alka zaczyna chrypiec, Mala ma wysypke, a mnie leje sie z nosa. do tego w troje kaszlemy, Ala jeszcze w tym nie uczestniczy. powinnam wywiesic karte na drzwiach "szpital zakzny"

Anitaxas uwazaj na siebie i Malutka
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 11:26   #3268
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
czym?
Ja zawsze lubiłam czytać gazetę Z życia wzięte Nic wybitnego Ale kładłam się do łóżka z kubkiem herbaty i czytałam
Stary 2013-12-16, 11:28   #3269
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Cytat:
czym?
prysuj, zrob karki na swieta, wypisz je, poceruj skarpetki, wkurz kogos, obejrzyj film, pogadaj z kims, napisz list, upiecz ciasto, usmiechnij sie, zagraj komus na nerwach. mozna duzo robic jak chcesz to kliknij w ikonke skypa z lewej strony i mozesz pogadac ze mna jak chcesz

Edytowane przez measia
Czas edycji: 2013-12-16 o 11:29
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-16, 11:52   #3270
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze lubiłam czytać gazetę Z życia wzięte Nic wybitnego Ale kładłam się do łóżka z kubkiem herbaty i czytałam
hehe to nie w miom stylu
Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
prysuj, zrob karki na swieta, wypisz je, poceruj skarpetki, wkurz kogos, obejrzyj film, pogadaj z kims, napisz list, upiecz ciasto, usmiechnij sie, zagraj komus na nerwach. mozna duzo robic jak chcesz to kliknij w ikonke skypa z lewej strony i mozesz pogadac ze mna jak chcesz

może zacznę od wypicia kawy i ogarnięcia trochę domu. ciasta nie zrobię bo nawet kanapki sobie na raty robię bo mi niedobrze. ale to z kartkami to dobry pomysł. muszę dużo wypisać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości