|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
Cytat:
![]() Swoją drogą to teraz sobie sprzątam (wpadam zajrzeć co robicie ) i sprzątam sobie w moich obcasach |
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny. Chyba mi już przeszło po wczorajszym, ale to była spowodowane tym, co dzieje się od pewnego czasu
Dzięki za opierdzielenie mnie wczoraj |
|
|
|
#3514 | ||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
sory, ale według mnie to jest niemożliwe
ale ja gówniara jestem, więc sugeruję się tylko tym co myślę
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rocznik '95? Ustaliliśmy tak bo on wyjeżdża i nie ma co kombinować i komplikować spraw bo jedno z nas się zakocha
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Alice robiłam a6w dwa razy (w obu przypadkach skończyłam w okolicy 30 dnia) i odpukać nic mnie nie bolało
W sumie dziś zrobiłam na fazę, trochę to nudne.Dostałam dziś tą maskę japońską do włosów i jestem w szoku, mam tak gładkie włosy jak jeszcze po żadnym kosmetyku nie miałam Szkoda, że nie odczytam składu...
|
#3519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a, no chyba że tak, teraz już rozumiem szkoda, szczególnie że się zaangażowałaś. znam to dobrze, że w porę sobie uświadomiłam że M. jest jednak tym facetem, z którym chciałabym być. mam nadzieję, że Ty też znajdziesz jakiegoś księcia z bajki i tego Ci życzęa teraz z innej beczki, co myślicie o twisterze? ćwiczyła któraś na nim? wygląda zachęcająco i zastanawiam się nad kupnem, szczególnie że na allegro są po ok. 20 zł, a w tesco 19,99 zł (oczywiście na stronie tak widziałam, w sklepie raczej nie znajdę z moimi umiejętnościami poszukiwawczymi ) co myślicie? kupić?
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a ja teraz będę więcej jeść, bo muszę do czwartku z lodówki i zamrażaki powyjadać wszystko, bo odłączamy na święta.. super ![]() nie chce mi się już uczyć, oo rajuśku jaką ochotę na śledzie miałam przechodząc obok albo jakieś ryby, makrele no mam fazę ale nie kupuję więcej jedzenia
|
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my ST26i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie po japońsku jest napisane wszystko....w sumie nawet nie wiem jak tego używać Ciekawa jestem jaki będzie efekt rano bo po nocy to często już mi się takie suche robią.Agulaa ale bym zjadła makrele Ale głodna jestem...idę zaraz spać bo już 23 u mnie
|
|
#3523 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aniu ![]() a wiesz, coraz bardziej mi się to podoba Cytat:
![]() to tak jak ja Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3525 | |||
|
Zakorzenienie
|
zależy w jakim sensie bo nie mówi mi "idź poćwiczyć " czy coś, tylko sam fakt tego, jak wygląda i co potrafi, bardzo mnie motywuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za ćwiczenia!jaki komplement! Cytat:
za naukę i za spotkanie ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- hej ![]() dziękuję za brawka nie mam za dużo do roboty na jutro i chciałam poćwiczyć, a tu się okazało, że muszę zawieźć siostrę do ortodonty, więc 2godz znowu w ale i tak postaram się podziałać mieliśmy dziś niezapowiedzianą kartk. z angla, ale mądra blaszok coś się pouczyła, więc powinno być okej ![]() czuć, że święta nadchodzą, bo wpitalam na okrągło mandarynki ![]() słucham płyty Imagine Dragons i się jaram ![]() lecę zaraz do zadań ![]() miłego popołudnia i wieczoru |
|||
|
|
|
#3526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pt wszystko Wam przedstawię jak się ma sytuacja, teraz Was nie chce uprzedzać póki co. Ale wczoraj myślałam o tym wszystkim baardzo pesymistycznie. Dziś jednak jest lepiej, mam nadzieję, że jakoś to wszystko będzie.Dzięki o troskę Cytat:
ale rozumiem Cię. Nic nie jest takie łatwe, niestety. Ja też mówiłam, że się nie angażuję, ale czułam i robiłam inaczej ![]() Cytat:
chwila przerwy i znów do szwaba Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-12-16 o 16:33 |
|||
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie chodzi o to by od pasa w górę ciało było nieruchome a tylko w talii wykonywać skręty więc wymyśliłam tak, że stałam przed rowerkiem(albo szafą z uchwytem
) trzymałam się rękami tak by góra była stabilna no i kręciłam mam nadzieje, że zrozumiałaś coś
|
#3528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też kiedyś szukałam w tesco i nie znalazłam Ja nie wiem gdzie oni rozkładają te rzeczy po półkach.---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
Ale ja zdaje sobie z tego sprawę co zrobiłam już dawno temu i wyrzekłam się tego kilka razy jak mnie o to zapytał. A takich rozmów było dosyć dużo. I wolę sprawę taką jaka jest teraz bo i tak go mam i jest mój jeżeli chodzi o połączenie hmmm "duchowe" (WTF, brakuje mi tu słowa) ale nie ma cielesnego No i w sumie to między nami jest skomplikowana sprawa, niby coś, niby nic i ogólnie to zostawiam to tak jak jest.Te szalone osiemnastki
|
||
|
|
|
#3529 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja już am ich czasami dosyc powiem ci szczerze hehehehe a jak ci nauka idzie ?? ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- ta własnie ta starsza gębę drze u mnie w pokoju bo sie wywaliła ....a krzyku robi jak by ją zarzynali ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
Tobie się uczyć nie chce a mi ćwiczyć ... Ja dzisiaj też miałam taką ochotę na śledzia ,że aż poszłam do sklepu i kupiłam ha zjadłam na kolację uwierz mi pyszny był haha
|
||
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam do domu, kolosik poszedł dobrze a teraz nauka chemii na jutrzejszy. Później muszę poczytać bo aż mnie ciągnie książka |
|
|
|
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodziewałam się czegoś lepszego, zawaliłam ze swojej winy może gdybym się trzymała przepisu to byłoby takie dobre na jakie wgląda na zdjęciach ![]() Popatrzyłam do kalendarza i moja powinna jednak już trwać ![]() Tak po prawdzie to używałam go tylko raz, od razu jak dostałam, czyli dość dawno Od tego czasu jeden raz użyłam maszynki i odrastają mi jakby bardziej pojedynczo włoski teraz ![]() Cytat:
Chociaż w sprawach jedzenia to ja lepiej powinnam ostatnio zamilknąć ![]() Siema Znalazłam chwilę i Was nadrobiłam Ostatnio cały czas coś robię, jak nie uczelnia to praca albo zakupy przedświąteczne, jak nie pieczenie to ozdabianie pierników, dzisiaj znowu pieczenie, w środę praca na 12 godzin A muszę jeszcze do piątku wysłać esej i zaległego kolosa chcę napisać, o ile mi babeczka pozwoli teraz Jeszcze tylko do końca tygodnia taki zapie.rdziel.Najgorsze jest to, że nie czuję w ogóle tych świąt zazwyczaj jak w domu pachniało piernikami albo jak już kupowałam prezenty to wiedziałam, że za chwilę Boże Narodzenie, a teraz? Dzisiaj jak otwierałam bramę albo byłam zatankować auto to nawet kurtki nie ubierałam, tylko śmigałam w krótkim rękawku, jadę samochodem, a w oczy tak razi mnie słońce, że ledwo co utrzymuje się między liniami, czekam jeszcze tylko, aż drzewa zaczną kwitnąć ![]() No nic, lecę jeszcze do Klubu i wracam do ciastek
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2013-12-16 o 19:24 |
||
|
|
|
#3533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może wujek google pomoże ![]() Cytat:
![]() bo sie zlecą i znowu spamu naprodukują ![]() a tak serio to pewnie ładnie ćwiczą albo sprzątają jak to przed świętami ![]() ja delikatni dziś poćwiczyłam - wyszło mi 30 min
|
|
|
#3534 | |||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
![]() Pogoda jednak robi swoje, atmosfere poczujemy na Wielkanoc ![]() Melduje : 60 min stacjonarnego. ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
A jak ten 'straszny" kolos, kiedy wyniki? ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba sie skusze na ten twister, zrobie sobie maly prezent na gwiazdke Poklocilam sie z tztem i mam teraz tyle energii! Wlasnie pieka sie mufiny z serem feta i szpinakiem ktore tak intensywnie robilam ze az sie spocilam, przed chwila pozmywalam gore naczyn (mimo ze mam zmywarke do ktorej zwykle nie chce mi sie ich wsadzic) i zaraz ide cwiczyc. Musze sie chyba czesciej z nim klocic bo duzo energii mi daje takie cos jak widac ![]() Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej grupie trafiły się najgorsze zagadnienia:/ inni mają łatwiejsze ehhh, no ale posiedzę jeszcze dziś i jutro...śledzie wymiatają chwila przerwy, idę kolację robić, a potem znowu wracam do ogarniania, cieszę się, że w sobotę się zmobilizowałam już, bo tak to był nie zdążyła do środy
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie tak, tylko ja nic nie robię ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- |
|
|
|
|
#3538 |
|
Czekoladoholik
|
Natalka wpisz w wyszukiwarke "Ekipa z Warszawy 6" i drugi link, który wyskoczy to będzie odcinek
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ja ze znalezieniem obsługi akurat nigdy nie mam problemu ![]() ja też nie bo TŻ posprzątał już ja dziś tylko świniakowi ogarnęłam i zamiotłam bo mi oczywiście rozniosła trociny i siano po całym pokoju jak jej sprzątałam, menda jedna
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
ja już oglądałam w ramach relaksu WS
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

Czekam do wieczora
Ale biorę się za matmę
Tylko zjem coś

szkoda, szczególnie że się zaangażowałaś. znam to
dobrze, że w porę sobie uświadomiłam że M. jest jednak tym facetem, z którym chciałabym być. mam nadzieję, że Ty też znajdziesz jakiegoś księcia z bajki i tego Ci życzę

d czwartku 1,1 kg mniej
Aniu
" czy coś, tylko sam fakt tego, jak wygląda i co potrafi, bardzo mnie motywuje 
za naukę i za spotkanie

w pt wszystko Wam przedstawię jak się ma sytuacja, teraz Was nie chce uprzedzać póki co. Ale wczoraj myślałam o tym wszystkim baardzo pesymistycznie. Dziś jednak jest lepiej, mam nadzieję, że jakoś to wszystko będzie.
No i w sumie to między nami jest skomplikowana sprawa, niby coś, niby nic i ogólnie to zostawiam to tak jak jest.
A muszę jeszcze do piątku wysłać esej i zaległego kolosa chcę napisać, o ile mi babeczka pozwoli teraz 
bo sie zlecą i znowu spamu naprodukują