|
|
#1891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() Pościągałam sobie kilka łatwiejszych i na razie będę miała co grać Cytat:
wódka leczy ![]() przez ostatnie dni brała mnie gorączka, bolało gardło, oskrzela i męczył mnie kaszel, to chłop dał mi wczoraj ćwiartkę do wypicia i dzisiaj tylko chrypka i lekki ucisk za mostkiem zostały ![]() (przypuszczam, że jakbym po pijaku nie zaczęła śpiewać, to byłoby jeszcze lepiej Poza tym zrobiłam z buta łącznie ponad 10km
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-12-16 o 09:33 |
||
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chuopin ma taki wyszukany gust, że obawiam się, że w każdej znajdzie jakieś ale, za dużo białego, za dużo pomarańczowego, zbyt kreskówkowe, pogrubiające, nudne, słabe, kiepskie, no słowem niech sobie sam wybiera - imo najlepiej pasuje mu grumpy cat ![]() dzięki za stronki choć faktycznie wybór i mnie nie powalił, uważam, że fajnych jest kilka Salmonella |
|
|
|
|
#1893 |
|
Nindżopesz
|
Toolam wszystkich wkufionych świętami. Mnie póki co ominął ten stan.
Rejcz, Tri - maceratu z wędzonej herbaty nie będzie bo cuś jej dostać nie mogę, z wędzonych śliwek też nie bo mnie ich kompotowy zapach odrzucił. Ale chcę zmacerować zwykłe kalifornijskie suszone ino nie mam siły się za to zabrać. Maja, jak się podobało 451 Fahrenheita? Bo mi niezbyt, facet pisze w dziwny sposób (plus denerwowało mnie kilka bezsensownych detali) ale koncepcja niezła. |
|
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukam chuopu tego pendraka - jedyne wymaganie to brak zatyczki czyli taki chowany ale czy ważna jest firma? co jest szajsem ? goodram, kingston, sandisk? ja mam z pqi to może to ? kingston i adata wyglądają licho od czasów jak ostatnio się interesowałam pendrakami minęły lata świetlne Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-16 o 12:06 |
|
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1897 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to wstaję o 6-7 bo potem jestem be![]() Cytat:
![]() Adoptują Ją Cytat:
No i chorótka jestem krew mnie zaleje bo mam w ☠☠☠☠... roboty![]() Także nie całować się ze mną teraz
|
|
#1898 |
|
To ja :)
|
Zawsze!!
![]() Dziś stado sępów przyleciało w pracy, że gdzie moje pierniki, bo by pojedli W środę sernik pomarańczowo-czekoladowy dostaną, musi im wystarczyć. Zwłaszcza, że pomarańczę reprezentuje wódeczka pomarańczowa ![]() Otóż w moim konkursie, którym Was zadręczam, poginęły głosy, ale i masa przekrętasów netbotowych i wróciłam do gry -na 9 miejscu!! Byłam na jodze. Łupie mi w biedrze i nadchodzą zakwasy, mimo, że instruktor dziś łaskawy był i nie dręczył... Także ruszam do kuchni...
|
#1899 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
a wszystko co dalej jak było kamienne tak jest nadal ![]() i nie wiadomo czy będzie można w ogóle Cytat:
![]() ![]() kobieto , czy Ty robisz w ogóle coś innego oprócz stania przy kuchni i pracy zawodowej ???2. Cytat:
Cytat:
kliknięthe ![]() Zastanawiam sie , czy nie zrobić jeszcze na wszelki wypadek jakichś normalnych pierniczków , o których z całą pewnością wiadomo ,że są jadalne
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1900 | |
|
|
Cytat:
Też dziś już zajrzałam...2. No... Joga, węgierski, spotkania egiptologów, czasem piwko ze znajomymi, kabarety, książki... Niestety na nic innego nie ma czasu już A i tak sen ograniczam do minimum...3. Polecam te z mojego przepisu konkursowego
|
|
#1901 |
|
Nindżopesz
|
Iii, nie po drodze...
|
|
|
|
#1902 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest taka teoria ![]() Cytat:
ja mam kingstona ale mi sie już rozchybotał i są problemy z wetknięciem do usb ![]() Cytat:
Cytat:
no i klikam oczywiście Cytat:
![]() Spadam na pilates
|
|||||
|
|
|
#1903 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam Punishera - huhu jakie ciacho
http://www.dolph-ultimate.com/galler...punisher05.jpg (w życiu bym nie poznała, że to farbowany Lundgren )
|
#1905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1906 | |
|
|
Cytat:
![]() Raz dziennie, to bardzo dużo, wielkie dzięki za pamięć Dzieso wszyscy?
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
dobre pytanie
![]() Czyżby ulegli "magii" świąt polegającej na szorowaniu obiektów których zazwyczaj sie nie szoruje? ![]() Znad kawy
|
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Mam - 4, mam - 4 kg ![]() I dziś ostatni dzień tej jalowej diety Potem tylko weekendowe ![]() Ale w nocy chcialo mi się tak czekolady, że myślalam że już zmięknę. Ale nie, twarda bylam
|
|
|
|
|
#1909 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo się tylko denerwuję ostatnimi dniami a czy to ja jadę jeść do kogoś? nie ![]() Cytat:
![]() 2. to akurat wiedzą ode mnie ale to nie ma znaczenia co my chcemy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
oraz leń pt. "wywalone na wszystko" ALE mam dość, nerwów i spinania tyłka bo goście. nadmienię, że do dziś się oficjalnie nie potwierdzili, czy jednak będą czy nie, więc uznaję, że NIE i nie robię nic. od jutra mnie w domu nie ma, wracam raczej na same święta więc niech oni się martwią czy będą mieć co jeść jak jednak przyjadą na siłę. nosz kurde trochę rozumu by mogli wykazać chociaz raz w życiu. w dodatku nietopsze chore oba, sezon na ebolę się zaczął a ja niczego tak nie pragnę jak mieć źródło zarazy w swoim domu zaraz po powrocie Par - ![]() Rejcz - mam 3 kingstony chowane i są ok, fakt, po 3 latach używania 2 się lekko rozklekotały ale lekko, nadal są w jednym kawałku i przeżywają codzienne molestowania pt.kopiuj wklej usuń, bo chuop wszytko na nich nosi, od pracowych rzeczy po filmy. i chyba nigdy nie były formatowane. od siebie mogę polecić kingstona Maja - wódka leczy leca na miasto a potem może w końcu uda mi się maszynę uruchomić, wczorajszy leń nie pozwolił . i choinkę już mam ubraną a co
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-12-17 o 10:18 |
|||||
|
|
|
#1910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pierniczki nie lakierowane będą równie dobre ![]() Cytat:
Oby nie przyszli ![]() Macham snad albo spod kataru
|
|
#1911 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() jaka dieta, ile dni dało wynik - 4 kg?? Murszafko poszło
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Serial mnie trochę wciągnął
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrób foty pociapanych pierników
|
|
#1914 |
|
Nindżopesz
|
Ooo, a co to za dieta?
|
|
|
|
#1915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Golden może nie przyjadą ![]() I macham wszystkim i pozdrawiam cieplutko i zmykam
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Golden
- 4 kg w 6 dni, Dieta kapuścianan, paskudna w smaku, ale skuteczna. Już kiedyś robiłam, jojo nie było, tylko tzreba sie potem pilnować, nie od razu rzucać na żarcie, zresztą ...jak po każdej diecie chyba http://www.dietakapusciana.net/jadlo...apuscianej.php No i teraz mam zamiar to utrzymać, czyli Murszafkowe weekendy dietowe i zdrowiej niż ostatnio w ciagu tygodnia. |
|
|
|
#1917 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak trzymaj, rispeeeect maaaaaan dzięki za opinię klikłam mu dwa - jeden bo dizajn idealny dla niego drugi bo lepszy technicznie - chciał dwa a ma urodziny też więc sprawa załatwiona klikłam te co mi się spodobały ![]() o take: Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-17 o 20:03 |
|
|
|
|
#1919 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() i Cytat:
![]() Ja klikłam TŻu grę na PS, strzał w kolano bo będę go mieć z głowy przez to na dłuższy czas |
||
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeczytałam ale nie pamiętam nawet czy odpisałam, chyba nie co do gier - pamiętam scenkę z filmu z Umą Thurman "Serce nie sługa" o związku z dużo młodszym kolesiem jak chciała mu kupić Play Station - a kumpela na to - lubisz seks? -tak - to nie kupuj mu play staion ![]() My akurat bardzo lubimy też bywać osobno w swoich samotniach także ja bym się nie obraziła |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

krew mnie zaleje bo mam w ☠☠☠☠... roboty

kobieto , czy Ty robisz w ogóle coś innego oprócz stania przy kuchni i pracy zawodowej
kliknięthe
A i tak sen ograniczam do minimum...

nie