|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Kurczę ja szukam u siebie w mieście i nie mogę znaleźć ... możliwe że teraz nie jest okres na to,przepaskę na główkę dla Gabrysi z jakimś motylkiem czy kwiatuszkiem
- taka jest cudowna ! Jak nie to trzeba będzie samej zrobić oo ... I muszę gdzieś znaleźć jakieś ładne body w panterkę ! Bo u którejś z Was zobaczyłam i się zakochałam !
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
Ja z Mężem sprzątam, żeby nie było On odkurza i myje z zewnątrz, a ja wycieram tapicerkę i ewentualnie myję szybę od środka Faktycznie coś w tym powiedzonku musi być.. ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#783 |
|
Zadomowienie
|
Oki udalo sie
To moja fruzyura, wybaczcie nie chce mi sie twarzy zamazywac ![]() I nasz choinka
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#784 |
|
Wtajemniczenie
|
Myskao śliczne one są ! wystarczy iść do pasmanterii,kupić rzeczy i zrobić
![]() Monijaaa ślicznie Ci w tych włoskach I choinka bardzo ładna !My z tż ubraliśmy choinkę tylko na dwa kolory ... czerwono-złoty
|
#785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No my mamy zloto brazowa choinke tylko czubek niebieski ale musze kupic zloty lub brazowy.Mowilas o body w panterke, ja w H&M widzialam pajacyka w panterke i do tego jest opaska na uszy
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#786 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Mam pełno takich przypadków wokół siebie i niestety to prawda. Wiadomo niekoniecznie musi tak być u każdego ale u większości. W ogóle nie pojmuję myślenia ludzi, którzy decydują się na dziecko aby naprawić swój związek, to też pomaga może na chwilę ale co potem??? Cytat:
Cytat:
ja uwielbiam skarpetki dla maluszków ![]() Cytat:
Cytat:
:brzyd al: heh nie wiem czy wiesz o co chodzi ale odkąd ja zaczęłam go dobrze składać to nie przeciekał. W ogóle ten kubek to cudo, my go zapomnielismy do DE i mały go nie używał przez miesiąc i tak się oduczył z niego pić i pije normalnie ze szklanek, kubków już bardzooo długo. Ten kubek bardzo szybko pokazuje dziecku jak pić właśnie, że trzeba małymi łyczkami itp, ja sama próbowałam z niego pić bo nie wiedziałam jak on działa hehehe Teraz mały pije mleko z bidonu, w trasie wodę i herbatę też(mamy osobne na mleko i inne ) a w domu szklaneczki
|
|
#787 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bylam u niej w zeszlym roku na 18stce... Niby jedno z lepszych liceow, a cholota straszna Wszystko by niszczyli tak dla zabawy... I oczywiscie picie i rzyganie na czas, a potem sprzatac to nie ma komu oczywiscie...Cytat:
Magdi, co do Almodovara to napisalam, ze komedia, bo ostatnio ogladalam Los amantes pasajeros, poczucie humoru specyficzne to fakt, ale mimo wszystko nadal komedia ![]() Cytat:
Ja w ogole nie lubie sylwestra bo to jest taki dzien kiedy na sile musisz isc na impreze, mimo ze ci sie nie chce, "bo wszyscy ida i jak nie pojdziesz to znaczy, ze nikt cie nie lubi" :P Ja przed ciaza dosc duzo imprezowalam i moze dlatego mi to tak bardzo nie bylo do szczescia potrzebne, teraz faktycznie wiecej w domu siedze to bym sie chcetnie z kims spotkala, ale to tak bardziej kameralnie. W ogole jak ktos jezdzi na nartach to bardzo fajne sa sylwestry na stoku, no ale w tym roku to chyba odpada :P
|
|||
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choinka śliczna ![]() U nas będą bombki robione ze sznurka, tylko w tym roku je spryskam złotym brokatem i takie słomkowe ozdóbki z czerwonymi kokardkami. Czyli też dwa kolory będą u nas przeważać
|
|
|
|
|
#789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane!
Melduję, że u Nas wszystko w porządku nie licząc choróbsk Misia ma zastrzyki, niestety poprzedni antybiotyk nie pomógł i zeszło na oskrzela. Pierwszy raz ma zastrzyki, a mi serce pęka. Mężul też chory. Ja się trzymam, ale mam problem z zatokami, bardzo bolą Kiedy to się skończyyyyyyyyyyyyyyyyyyy y?! Piękne macie choinki
|
|
#791 |
|
Wtajemniczenie
|
monijaaa niestety do najbliższego h&m mam gdzieś minimum 100 km więc nie opłaca mi się jechać skoro teraz szybko się nie wybieramy tam
przy okazji jak będę to kupię !
|
#792 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Cytat:
Jakoś Sylwester też nas nie kręci.. ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, witam ponownie.
Powiem Wam, że ciężkie te noce ostatnio, spać nie mogę, a w dzień zamiast spać jak Hania śpi to mam 100 innych rzeczy do zrobienia i tak chodzę niewyspana, dzisiaj rano na siedząco zasnęłam jak moja mama się bawiła z Hanią na podłodze ![]() Dzisiaj mąż ma kupić w P-niu prezent dla taty i tym sposobem będziemy mieli załatwioną listę prezentów na ten rok no a ja jeszcze się zastanawiam czy Hanuli nie kupić siostry szczeniaczka uczniaczka, bo ostatnio zobaczyłam na wystawie w sklepie, że w ogóle jest coś takiego Myska, ja kiedyś Cage’a lubiłam, ale potem zaczął grać w takich gniotach jak np. ghostrider czy jakoś tak i nie tylko to i zaczełam patrzeć na filmy: o jak gra Cage to jakiś cieniutki – nie oglądamy no ale wczoraj mąż odpalił i obejrzeliśmy ![]() A baby zdesperowane, zdecydowanie ![]() Lolitka, u mnie w ciąży z Hanią też tak było, że ilekroć mąż położył rękę na brzuchu to Hania przestawała się wiercić w sumie dosyć późno zaczął regularnie czuć, jak już się nie dało nie czuć po prostu ![]() Paulka, świetne skarpetusie ![]() Nikii, nie pogniewamy się Magdi, dziękuję za filmy KasiaB my sylwestra raczej spędzimy sami w domu tak jak w zeszłym roku, z 3 miesięczną Hanią. Wtedy to w ogóle się położyliśmy spać o 23 ale i tak obudziły nas wybuchy o 24 na szczeście Hania przespała to najgorsze no ale jeszcze zobaczymy, może znajomi przyjdą albo inni przyjadą albo my gdzieś pójdziemy Monijaaa fajna fryzura i świetna choinka my się zastanawiamy czy w tym roku nie kupić sztucznej i mieć spokój z igliwiem, podlewaniem itp. znika magia świąt Pallas mi się też często śni, że muszę wracać do szkoły ![]() Kaorlak, właśnie chciałam pisac gdzie się podziewasz dobrze, że jesteś |
|
|
|
#794 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Ci, mam nadzieję, że do świąt się wykurujecie. Buziaki
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Widze, ze tematy rozne dzisiaj Ja jak bede miec dziewczynke czy chlopca, to normalnie wszystko chyba kupie w H&M sa tam sliczne ubranka dla dzieciaczkow Sylwester - my chyba, baaaa z pewnoscia spedzimy go w domu. W zeszlym roku bylismy w Zakopanym U mnie praaaaadu brak ;( rozwiazuje krzyzowki, gadam z psem, pije herbatke, jem herbatniki, nie mam zajecia... :/ Z psem na dworze bylam, ale ucieklismy szybko bo przymrozek trzymal jeszcze... Ehhh. Zanudze sie. |
|
|
|
#798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U nas plany sylwestrowe jak ostatnie kilka lat czyli domówka, tym razem u nas ale tylko najbliżsi przyjaciele ![]() Sylwester na sali mnie nie przekonuje, tyle kasy, sukienki, koszule, alkohol nieeee to nie dla mnie. W górach natomiast uwielbiam sylwestra
|
||
|
|
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
No szczuplutka jestem, tzn drobna jestem
Jestem z Łodzi, ale moj mąż jest z okolic Radomska i tam też czasem mozna mnie spotkać. Znamy sie ![]()
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy któras była w Pepco i oglądała te kocyki z microfibry
![]() http://www.pepco.pl/gazetka#3 |
|
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny.
Widze, ze sezon przeziebien w pelni. Duzo zdrowka dla waszych dzieciakow, mezusiow i was samych. Mi tez przydalby sie zastrzyk ze zdrowiem, choc dzis juz tylko katar i zatoki mnie mecza. Ja mam nadzieje, ze nasze plany sylwestrowe sie nie zmienia i bedziemy grzecznie wylegiwac sie w domku
|
#802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziś miałam fajny sen, jak fil. Śniło mi się małżeństwo, które otrzymało list. W momencie jego dostarczenia została rzucona na nich klątwa. Na początku polegała ona na tym, że uciekał im czas, tzn wychodzili z domu do pracy, nic nie zdążyli zrobić a już była pora wracać... Jak wrócili stwierdzili, że trzeba go przeczytać... a na nim było napisane coś, że od teraz nic nie będą mogli zrobić, bo ich dom ciągle będzie otwarty dla innych. I faktycznie. Co rusz ktoś do nich przychodził i coś chciał, najczęściej ludzie prosili ich o błahostki, ale nie byli w stanie nic zrobić koło siebie, ani zjeść ani nic, bo ciągle ktoś do nich przychodził... w końcu drzwi do ich domu się popsuły, tak, że babka nie mogła ich zamknąć. Były więc otwarte, a ludzie ciągle do nich przychodzili, nawet w nocy. W końcu postanowili odesłać ten list... i nie wiem czy pomogło, bo się obudziłam... ![]() A rano w końcu mój maluszek zrobił parę fikołków Dziś sama wizytuję, przed 18-tą. A do tej pory trzymam kciuki za pozostałe wizyty tj:Lucynka20xd Pikaso Ramona Sylvunia Gosiaczek Menia, z tego chłopa nic nie będzie, prędzej czy później i tak będziesz płakać przez Niego. Lolitka, nie dodałaś przypadkiem zera do ceny czynszu? „6.800” ![]() Madziula za choinkę! Ja swojemu TŻ też bym pozwoliła używać takich perfum, gdyby mi się podobały. I kazała „podziękować za nie w imieniu żony, której też się podobają” ![]() Martusia to dzisiaj widzę będzie dzień dziewczynek Light, w ciąży nie wolno myć okien! ![]() Kasiab, my na Sylwka będziemy posiadywać u kolegi Tż Monijaa, śliczna choinka! Gosius, już powinno być nieco cieplej, możesz jeszcze raz spróbować pospacerować...
|
|
|
#803 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ide na jakis spacerek, bo niedlugo mi sie odlezyny zaczna robic :P |
|
|
|
|
#804 | ||
|
Zakorzenienie
|
O i to jest świetny pomysł
![]() Cytat:
No no, zrozumiałam, że o to chodzi z Cage'em Cytat:
To wytrwałości książkę jakąś poczytaj ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Vampirka dooobry sen ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie zdalam sobie sprawe ze jestem z Wami juz 10 tygodni, czyli ponad 2 miesiace !
Matko jak ten czas leci. ![]() Che Wam bardzo podziękować za wszystkie słowa otuchy , za wszystkie odpowiedzi na moje pytania ![]() Po prostu dobrze, ze jestescie
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#807 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chciałabym już mieć tak długie włosy...Cytat:
A jesli chodzi o okna to siedziałam na parapecie. Nie naciągałam się za bardzo i co chwilę odpoczywałam. Tylko dwa umyłam. Resztę sobie daruję ![]() Zaraz biorę się za obiad. Znowu spagetti
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Normalnie scenariusz na film ![]() Zazdraszczam..... |
|
|
|
|
#809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nikki zdrówka dla malucha
Cytat:
![]() W ogóle mamy starszaków z czego dzieciaczki piją wam mleko, o ile piją ? Bo moje pije bardzo chętnie ale jakoś nie wzięłam się za butlę bo były cyrki do roczku by w ogóle ją opanował ![]() Cytat:
Wróciliśmy ze spaceru - Olaf trzy szramy na policzku i pod nosem skaleczony, na policzku to nawet nie wiem gdzie
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Myska0 Czas edycji: 2013-12-17 o 11:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

- taka jest cudowna !

Emilka bardzo ładne imię
Na inne mieszkanie nie mamy co liczyć bo w moim mieście na wynajem praktycznie nie ma nic..a jak już są to w tragicznym stanie,a tutaj przynajmniej wszystko zadbane,porządne spokojne osiedle,wszędzie blisko,do domu rodzinnego 10 min piechotą..także coś za coś. 
"coraz bliżej święta..coraz bliżej święta..niech się Wam spęłniają wszelkie sny..Szczęśliwych Świąt i zawsze orzeźwieniaaaaaa"
za dzisiejsze wizyty
ale ta posypka czosnkowa mnie uwiodła... jami