Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-17, 10:24   #781
meniaa94
Wtajemniczenie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Kurczę ja szukam u siebie w mieście i nie mogę znaleźć ... możliwe że teraz nie jest okres na to,przepaskę na główkę dla Gabrysi z jakimś motylkiem czy kwiatuszkiem w jednym sklepie była ale tylko biała z taką malutką kokardką ...

- taka jest cudowna !

Jak nie to trzeba będzie samej zrobić oo ...
I muszę gdzieś znaleźć jakieś ładne body w panterkę ! Bo u którejś z Was zobaczyłam i się zakochałam !
Stary 2013-12-17, 10:32   #782
Myska0
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
no niestety to auto jest masakrycznie zapuszczone, młodsze od naszego, a wygląda na 10-15 lat więcej ale tak jest, jak się o samochód nie dba
aż strach tam wsiąść, by się nie ubrudzić, ale jak ma się podejście, że to baba ma czyścić samochód, bo sprzątanie to jej obowiązki
chyba coś jest w powiedzeniu, że faceta można poznać po tym, jaki ma porządek w aucie
Baba sprzątać samochód? Co to w ogóle za podejście..? Auto to typowo męski "gadżet", więc niech tam sprząta Ja z Mężem sprzątam, żeby nie było On odkurza i myje z zewnątrz, a ja wycieram tapicerkę i ewentualnie myję szybę od środka
Faktycznie coś w tym powiedzonku musi być..

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
Kurczę ja szukam u siebie w mieście i nie mogę znaleźć ... możliwe że teraz nie jest okres na to,przepaskę na główkę dla Gabrysi z jakimś motylkiem czy kwiatuszkiem w jednym sklepie była ale tylko biała z taką malutką kokardką ...

- taka jest cudowna !

Jak nie to trzeba będzie samej zrobić oo ...
I muszę gdzieś znaleźć jakieś ładne body w panterkę ! Bo u którejś z Was zobaczyłam i się zakochałam !
Zobacz sobie tutaj: http://www.pakamera.pl/opaska-dla-ni...a-0-t36173.htm. Przesłodkie

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 10:33   #783
monijaaa
Zadomowienie

Oki udalo sie

To moja fruzyura, wybaczcie nie chce mi sie twarzy zamazywac

I nasz choinka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20131216_163735.jpg (83,2 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131216_223148.jpg (81,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131216_223116.jpg (101,4 KB, 25 załadowań)

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 10:38   #784
meniaa94
Wtajemniczenie

Myskao śliczne one są ! wystarczy iść do pasmanterii,kupić rzeczy i zrobić bo jak patrzę to naprawdę z łatwością można samej je uszyć

Monijaaa ślicznie Ci w tych włoskach I choinka bardzo ładna !
My z tż ubraliśmy choinkę tylko na dwa kolory ... czerwono-złoty
Stary 2013-12-17, 10:41   #785
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:

Monijaaa ślicznie Ci w tych włoskach I choinka bardzo ładna !
My z tż ubraliśmy choinkę tylko na dwa kolory ... czerwono-złoty
Dziekuje

No my mamy zloto brazowa choinke tylko czubek niebieski ale musze kupic zloty lub brazowy.

Mowilas o body w panterke, ja w H&M widzialam pajacyka w panterke i do tego jest opaska na uszy

Stary 2013-12-17, 10:43   #786
janeczka7891
Zadomowienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
Emilka bardzo ładne imię

no ja mam, ale bardzo malutko, czasem na staniku widzę takie plamki, chyba muszę kupić coś na sutki.... Jak to się nazywa?? i gdzie to kupić?

Moja babcia miała na imię Emilia i mąż ma je na swojej liście w razie gdyby córa była

Dzień dobry
jeszcze dziś do 15 i urlop
ale jutro i tak intensywny dzień nas czeka...
A ja nadal nie czuję świąt :/ Wy tu takie przygotowania, choinki, pierniki a u mnie jakoś nic ciekawego się nie dzieje...

Miłego dnia
wkładki laktacyjne

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Tak,tak 680!

Tylko My Gosiaczku mamy do dyspozycji wypłate małża,ale cóż..myślę,że jakoś zacisnelibyśmy pasa i dali rade

Tak się cenią w TbsNa inne mieszkanie nie mamy co liczyć bo w moim mieście na wynajem praktycznie nie ma nic..a jak już są to w tragicznym stanie,a tutaj przynajmniej wszystko zadbane,porządne spokojne osiedle,wszędzie blisko,do domu rodzinnego 10 min piechotą..także coś za coś.
Zaciągać kredytu nie chcemy by kupować swoje,bo kiedyś po moich rodzicach zostanie dom,moi dziadkowie mają mieszkanie na własność,moja siostra też kupiła..także nam się to nie opłaca.

Menia,ale z tego co pamiętam to Wy planowaliście ciążę prawda? Szkoda,że wcześniej nie przemyślałaś wszystkiego..bo szczerze to wątpie,że facet się po porodzie zmieni. Może na jakiś czas bo będzie Gabrysia i będzie cudownie,ale później jest duża szansa,że wszystko wróci do tego co było..

Ja też niech ona się już dowie wszystkiego!

Witam się z rańca

My już wiemy kto u Nas będzie uspokajał i usypiał Małego Nie wiem na jakiej zasadzie to działa,ale wieczorem koło 21 Bączek nasz się budzi i wariuje,kopie,rusza się,smyra nóżką czy rączką,bąbelkuje..wszystk o bardzo intensywne jest i nagle mówie R. żeby dał rękę i Mały powierci się jeszcze z 3 razy i śpi

P.S. Piękne choineczki pokazujecie "coraz bliżej święta..coraz bliżej święta..niech się Wam spęłniają wszelkie sny..Szczęśliwych Świąt i zawsze orzeźwieniaaaaaa"
mam takie samo zdanie, zazwyczaj jest tak, ze facet zmienia się na jakiś czas ale potem i tak wraca do starych nawyków, może nie tak bardzo jak wcześniej ale ciągnie go. Zauroczenie dzieckiem mija i tak to potem jest.
Mam pełno takich przypadków wokół siebie i niestety to prawda. Wiadomo niekoniecznie musi tak być u każdego ale u większości.
W ogóle nie pojmuję myślenia ludzi, którzy decydują się na dziecko aby naprawić swój związek, to też pomaga może na chwilę ale co potem???
Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
No, poodpisywałam mniej więcej.. Ufff...

Znowu pewnie za wiele w pracy nie zrobię siedząc na wizażu

Obudziłam się dziś z jakąś wysypką na lewym udzie.. Nie mam pojęcia co to może być. Dodatkowo chyba jęczmień mi się robi na prawym oku. Głowa trochę ćmi, plecy nadal swędzą. No normalnie jakoś wszystko się mnie czepia..
TŻet mnie w aucie z rana zdenerwował wyciągając radio. Nie mógł znaleźć kanału i pykał całą drogę, co mi działało mega na nerwy.. No normalnie myślałam, że go wysadzę po drodze..

Jestem totalnie niewyspana..
kurcze jak mnie takie coś też denerwuje, a już całkiem jak płytę mi TZ każe nagrać a potem cyka, cyka i słucha jednych i tych samych piosenek!!! no i idzie oszaleć!!! Ostatnio mu takie larmo w aucie zrobiłam, że szok.

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić moim wczorajszym zakupem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
cudne ja uwielbiam skarpetki dla maluszków

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam nadzieję że się nie pogniewacie jak nie będę cytować, i przyznam Was że w miarę możliwości czytam Was pobieżnie.
Teraz mam trochę czasu bo Młody męczy dziadka.
Madziula tak bierzemy leki - antybiotyk dość mocny, syrop Clemastinum, Tantum Verde do psikania, syrop prawoślazowy, jak jest gorączka to mamy Ibum i czopki. Nawilżacza nie mamy niestety musimy go chyba zakupić.
Wczoraj wywaliłam TŻ do drugiego pokoju bo już mnie wkurzył na maksa , ale rozpisywać się tu nie będę.
Nocka nawet nie taka zła chociaż się budził z kaszlem i widać że ciężko się mu oddycha jak śpi bo nosek zatkany. Ale pobudki tylko 2 o 24 i 5 no i potem 6.30 na dobre. Wieczór był ciężki bo musiałam już iść z nim spać przed 21.

Ilkas co do kubeczka Lovi 360 to my właśnie kupiliśmy go jakoś jak Oskar miał 10m. przez tydzień kubeczek był do zabawy, aż załapał o co chodzi. Codziennie nalewałam wodę do niego i kładłam na stolik a ten próbował. Kubek jest dobry bo może go obracać i nic się nie wyleje , no chyba że nim rzuci lub baaardzo mocno wstrząśnie to wtedy pod wpływem ciśnienia ten silikon się podniesie i coś się wyleje. Kubek używaliśmy wszędzie, ile razy spadł na ziemię lub został mocno rzucony i jest cały ja go polecam... chociaż wiem że nie wszystkie dzieci potrafią załapać o co chodzi.

Wczoraj przyszedł Nam prezent już do Oskara

za dzisiejsze wizyty
oj biedaczek, mam nadzieję, ze mu to szybko minie.

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Dzisiaj będę sporo w drodze, więc może na obiad wskoczę do mcd to straszne, mogłam nie wracać do Twojego posta!!!! ale ta posypka czosnkowa mnie uwiodła... jami

Co do kubka 360 z lovi, to mimo, że nie raz przeciekał, ten silikon na górze jakoś nie zasysał mi się jak należy (może miałam trefny model?) to generalnie mam dobre odczucia. Filipek nie umiał z początku zaskoczyć o co chodzi, ale gdzieś na forum podłapałam pomysł, żeby smarować brzeg kubeczka gęstym soczkiem i Mały zaczął ssać i poszło Jak już się pilnował, że nie może nim rzucać, to mokrych plam też było dużo mniej i wszyscy byli szczęśliwi

Dzisiaj całym stadem widzę idziecie wizyty, więc trzymam kciuki x7, wracajcie z samymi dobrymi wieściami !!
wiesz co, może ci ciekło bo był źle złożony, ja też na początku myślałam, ze mam trefny ale potem obczaiłam patent na jego składanie, musa iało być takie głośne klik i ta uszczelka pomiedzy te takie pomaranczowe kwadraciki:brzyd al: heh nie wiem czy wiesz o co chodzi ale odkąd ja zaczęłam go dobrze składać to nie przeciekał.
W ogóle ten kubek to cudo, my go zapomnielismy do DE i mały go nie używał przez miesiąc i tak się oduczył z niego pić i pije normalnie ze szklanek, kubków już bardzooo długo. Ten kubek bardzo szybko pokazuje dziecku jak pić właśnie, że trzeba małymi łyczkami itp, ja sama próbowałam z niego pić bo nie wiedziałam jak on działa hehehe
Teraz mały pije mleko z bidonu, w trasie wodę i herbatę też(mamy osobne na mleko i inne ) a w domu szklaneczki
Stary 2013-12-17, 10:44   #787
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Tak,tak 680!

P.S. Piękne choineczki pokazujecie "coraz bliżej święta..coraz bliżej święta..niech się Wam spęłniają wszelkie sny..Szczęśliwych Świąt i zawsze orzeźwieniaaaaaa"
Tylko nie to!!! Mi sie trzeci raz z rzedu sni, ze mnie cofneli do liceum! I wiecie co? Najgorsze wcale nie bylo to, ze jeszcze raz sie musialam tego wszystkiego uczyc, tylko ta mega niedojrzala mlodziez :/ Mam siostre w klasie maturalnej wiec wiem co mowie Bylam u niej w zeszlym roku na 18stce... Niby jedno z lepszych liceow, a cholota straszna Wszystko by niszczyli tak dla zabawy... I oczywiscie picie i rzyganie na czas, a potem sprzatac to nie ma komu oczywiscie...

Cytat:
No, poodpisywałam mniej więcej.. Ufff...

Znowu pewnie za wiele w pracy nie zrobię siedząc na wizażu

Obudziłam się dziś z jakąś wysypką na lewym udzie.. Nie mam pojęcia co to może być. Dodatkowo chyba jęczmień mi się robi na prawym oku. Głowa trochę ćmi, plecy nadal swędzą. No normalnie jakoś wszystko się mnie czepia..
TŻet mnie w aucie z rana zdenerwował wyciągając radio. Nie mógł znaleźć kanału i pykał całą drogę, co mi działało mega na nerwy.. No normalnie myślałam, że go wysadzę po drodze..

Jestem totalnie niewyspana..
A smarujesz sie regularnie kremami? Bo jak sie smarujesz, a nadal Cie swedzi to ja bym jednak zrobila sobie na Twoim miejscu proby watrobowe.

Magdi, co do Almodovara to napisalam, ze komedia, bo ostatnio ogladalam Los amantes pasajeros, poczucie humoru specyficzne to fakt, ale mimo wszystko nadal komedia

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Laseczki a ja tak z innej beczki
Jakie plany na sylwestra w tym roku??

My mamy zaproszenie do siostry męża na takie posiedzenie i pogadanie
U nas co roku plany na sylwestra pojawiaja sie w ten sam dzien, max dzien wczesniej Ja w ogole nie lubie sylwestra bo to jest taki dzien kiedy na sile musisz isc na impreze, mimo ze ci sie nie chce, "bo wszyscy ida i jak nie pojdziesz to znaczy, ze nikt cie nie lubi" :P Ja przed ciaza dosc duzo imprezowalam i moze dlatego mi to tak bardzo nie bylo do szczescia potrzebne, teraz faktycznie wiecej w domu siedze to bym sie chcetnie z kims spotkala, ale to tak bardziej kameralnie. W ogole jak ktos jezdzi na nartach to bardzo fajne sa sylwestry na stoku, no ale w tym roku to chyba odpada :P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-17, 10:46   #788
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
Oki udalo sie

I nasz choinka
Fryzurka bardzo ładna Ale Ty chudzinka jesteś

Choinka śliczna
U nas będą bombki robione ze sznurka, tylko w tym roku je spryskam złotym brokatem i takie słomkowe ozdóbki z czerwonymi kokardkami. Czyli też dwa kolory będą u nas przeważać

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-17, 10:46   #789
Magdi555
Rozeznanie

Cytat:
Oki udalo sie

I nasz choinka
Skąd jesteś? - bardzo mi kogoś przypominasz

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 10:48   #790
kaorlak
Zadomowienie

Cześć Kochane!

Melduję, że u Nas wszystko w porządku nie licząc choróbsk Misia ma zastrzyki, niestety poprzedni antybiotyk nie pomógł i zeszło na oskrzela. Pierwszy raz ma zastrzyki, a mi serce pęka. Mężul też chory. Ja się trzymam, ale mam problem z zatokami, bardzo bolą
Kiedy to się skończyyyyyyyyyyyyyyyyyyy y?!

Piękne macie choinki
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 10:49   #791
meniaa94
Wtajemniczenie

monijaaa niestety do najbliższego h&m mam gdzieś minimum 100 km więc nie opłaca mi się jechać skoro teraz szybko się nie wybieramy tam przy okazji jak będę to kupię !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-17, 10:54   #792
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Myskao śliczne one są ! wystarczy iść do pasmanterii,kupić rzeczy i zrobić bo jak patrzę to naprawdę z łatwością można samej je uszyć
To nie jest takie skomplikowane

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
A smarujesz sie regularnie kremami? Bo jak sie smarujesz, a nadal Cie swedzi to ja bym jednak zrobila sobie na Twoim miejscu proby watrobowe.
Smaruję.. Poproszę w sobotę o skierowanie na badanie..

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
U nas co roku plany na sylwestra pojawiaja sie w ten sam dzien, max dzien wczesniej Ja w ogole nie lubie sylwestra bo to jest taki dzien kiedy na sile musisz isc na impreze, mimo ze ci sie nie chce, "bo wszyscy ida i jak nie pojdziesz to znaczy, ze nikt cie nie lubi" :P Ja przed ciaza dosc duzo imprezowalam i moze dlatego mi to tak bardzo nie bylo do szczescia potrzebne, teraz faktycznie wiecej w domu siedze to bym sie chcetnie z kims spotkala, ale to tak bardziej kameralnie. W ogole jak ktos jezdzi na nartach to bardzo fajne sa sylwestry na stoku, no ale w tym roku to chyba odpada :P
My po Sylwestrze (następny weekend) wybieramy się w Bieszczady. Oczywiście nie na narty, tylko się poszwędać. Uwielbiamy góry i chcemy jeszcze skorzystać Jakoś Sylwester też nas nie kręci..

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Cześć Kochane!

Melduję, że u Nas wszystko w porządku nie licząc choróbsk Misia ma zastrzyki, niestety poprzedni antybiotyk nie pomógł i zeszło na oskrzela. Pierwszy raz ma zastrzyki, a mi serce pęka. Mężul też chory. Ja się trzymam, ale mam problem z zatokami, bardzo bolą

Piękne macie choinki
Ojej, zdrówka życzę!!!!!!

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-17, 10:57   #793
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cześć dziewczyny, witam ponownie.

Powiem Wam, że ciężkie te noce ostatnio, spać nie mogę, a w dzień zamiast spać jak Hania śpi to mam 100 innych rzeczy do zrobienia i tak chodzę niewyspana, dzisiaj rano na siedząco zasnęłam jak moja mama się bawiła z Hanią na podłodze

Dzisiaj mąż ma kupić w P-niu prezent dla taty i tym sposobem będziemy mieli załatwioną listę prezentów na ten rok no a ja jeszcze się zastanawiam czy Hanuli nie kupić siostry szczeniaczka uczniaczka, bo ostatnio zobaczyłam na wystawie w sklepie, że w ogóle jest coś takiego

Myska, ja kiedyś Cage’a lubiłam, ale potem zaczął grać w takich gniotach jak np. ghostrider czy jakoś tak i nie tylko to i zaczełam patrzeć na filmy: o jak gra Cage to jakiś cieniutki – nie oglądamy no ale wczoraj mąż odpalił i obejrzeliśmy
A baby zdesperowane, zdecydowanie

Lolitka, u mnie w ciąży z Hanią też tak było, że ilekroć mąż położył rękę na brzuchu to Hania przestawała się wiercić w sumie dosyć późno zaczął regularnie czuć, jak już się nie dało nie czuć po prostu

Paulka, świetne skarpetusie

Nikii, nie pogniewamy się masz ważniejsze sprawy na głowie teraz

Magdi, dziękuję za filmy

KasiaB my sylwestra raczej spędzimy sami w domu tak jak w zeszłym roku, z 3 miesięczną Hanią. Wtedy to w ogóle się położyliśmy spać o 23 ale i tak obudziły nas wybuchy o 24 na szczeście Hania przespała to najgorsze no ale jeszcze zobaczymy, może znajomi przyjdą albo inni przyjadą albo my gdzieś pójdziemy

Monijaaa fajna fryzura i świetna choinka my się zastanawiamy czy w tym roku nie kupić sztucznej i mieć spokój z igliwiem, podlewaniem itp. znika magia świąt

Pallas mi się też często śni, że muszę wracać do szkoły ale wtedy mam klasę zazwyczaj tą co wtedy

Kaorlak, właśnie chciałam pisac gdzie się podziewasz dobrze, że jesteś
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 10:57   #794
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie Mojego elegancko ominęłaby służba 31 i 1 stycznia, ale przechodzi na inną zmianę od Nowego Roku i musi iść pierwszego
Będziemy razem imprezować na wizażu

Cytat:
Oki udalo sie

I nasz choinka
Bardzo ładnie
Cytat:
Cześć Kochane!

Piękne macie choinki
Uściski gorące dla całej waszej czwóreczki

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 11:04   #795
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że ciężkie te noce ostatnio, spać nie mogę, a w dzień zamiast spać jak Hania śpi to mam 100 innych rzeczy do zrobienia i tak chodzę niewyspana, dzisiaj rano na siedząco zasnęłam jak moja mama się bawiła z Hanią na podłodze
Wykończysz się.... Zdecydowanie musisz odpocząć..

Cytat:
Myska, ja kiedyś Cage’a lubiłam, ale potem zaczął grać w takich gniotach jak np. ghostrider czy jakoś tak i nie tylko to i zaczełam patrzeć na filmy: o jak gra Cage to jakiś cieniutki – nie oglądamy no ale wczoraj mąż odpalił i obejrzeliśmy
Ja oglądałam parę filmów z nim i akurat mi się podobały. Ghostrider nie oglądałam. Ogólnie nie mam jakiejś fazy na niego, że jak on gra to muszę obejrzeć. Po prostu podoba mi się jako facet

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-17, 11:04   #796
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kochane!

Piękne macie choinki
3majcie się tam dzielnie wszyscy. A Ty na zatoki załóż sobie na głowę a raczej na czoło jakąś przepaskę, chustkę, szalik i wygrzej je. Ja spałam nawet w chustce po 4 dniach przeszło. a bolało masakrycznie. No i dobre są też parówki ja sobie robiłam z soli, pieprzu i majeranku. Wdychałam z 5 minut, póxniej oczyszczałam nos i noc z głowy.
Współczuję Ci, mam nadzieję, że do świąt się wykurujecie.
Buziaki
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 11:08   #797
gosius91
Zakorzenienie

Hej Widze, ze tematy rozne dzisiaj Ja jak bede miec dziewczynke czy chlopca, to normalnie wszystko chyba kupie w H&M sa tam sliczne ubranka dla dzieciaczkow

Sylwester - my chyba, baaaa z pewnoscia spedzimy go w domu. W zeszlym roku bylismy w Zakopanym Spedzilismy tam az tydzien - hehe

U mnie praaaaadu brak ;( rozwiazuje krzyzowki, gadam z psem, pije herbatke, jem herbatniki, nie mam zajecia... :/ Z psem na dworze bylam, ale ucieklismy szybko bo przymrozek trzymal jeszcze... Ehhh. Zanudze sie.

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 11:18   #798
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Oki udalo sie

I nasz choinka
fajna choinka i fryzurka

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Hej Widze, ze tematy rozne dzisiaj Ja jak bede miec dziewczynke czy chlopca, to normalnie wszystko chyba kupie w H&M sa tam sliczne ubranka dla dzieciaczkow

Sylwester - my chyba, baaaa z pewnoscia spedzimy go w domu. W zeszlym roku bylismy w Zakopanym Spedzilismy tam az tydzien - hehe

U mnie praaaaadu brak ;( rozwiazuje krzyzowki, gadam z psem, pije herbatke, jem herbatniki, nie mam zajecia... :/ Z psem na dworze bylam, ale ucieklismy szybko bo przymrozek trzymal jeszcze... Ehhh. Zanudze sie.
Przynajmniej herbatkę sobie możesz zrobić, ja nie znoszę jak nie ma prądu w domu zimno, bo ogrzewanie nie grzeje, herbatki nie da się zrobić, nawet obiadu ugotować nie można ale dobrze, ze jest mamusia i jej gaz

U nas plany sylwestrowe jak ostatnie kilka lat czyli domówka, tym razem u nas ale tylko najbliżsi przyjaciele

Sylwester na sali mnie nie przekonuje, tyle kasy, sukienki, koszule, alkohol nieeee to nie dla mnie.
W górach natomiast uwielbiam sylwestra niestety to trzeba planować z dużym wyprzedzeniem i czasem nie można sobie na to pozwolić
Stary 2013-12-17, 11:18   #799
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:
Fryzurka bardzo ładna Ale Ty chudzinka jesteś

No szczuplutka jestem, tzn drobna jestem

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Skąd jesteś? - bardzo mi kogoś przypominasz
Jestem z Łodzi, ale moj mąż jest z okolic Radomska i tam też czasem mozna mnie spotkać.

Znamy sie

Stary 2013-12-17, 11:19   #800
Ramona_85
Zakorzenienie

dziewczyny, czy któras była w Pepco i oglądała te kocyki z microfibry

http://www.pepco.pl/gazetka#3
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 11:19   #801
agus7ia
Raczkowanie

Czesc dziewczyny.

Widze, ze sezon przeziebien w pelni. Duzo zdrowka dla waszych dzieciakow, mezusiow i was samych. Mi tez przydalby sie zastrzyk ze zdrowiem, choc dzis juz tylko katar i zatoki mnie mecza.

Ja mam nadzieje, ze nasze plany sylwestrowe sie nie zmienia i bedziemy grzecznie wylegiwac sie w domku
Stary 2013-12-17, 11:24   #802
VwVampirka
Zakorzenienie

Witam

Dziś miałam fajny sen, jak fil. Śniło mi się małżeństwo, które otrzymało list. W momencie jego dostarczenia została rzucona na nich klątwa. Na początku polegała ona na tym, że uciekał im czas, tzn wychodzili z domu do pracy, nic nie zdążyli zrobić a już była pora wracać... Jak wrócili stwierdzili, że trzeba go przeczytać... a na nim było napisane coś, że od teraz nic nie będą mogli zrobić, bo ich dom ciągle będzie otwarty dla innych. I faktycznie. Co rusz ktoś do nich przychodził i coś chciał, najczęściej ludzie prosili ich o błahostki, ale nie byli w stanie nic zrobić koło siebie, ani zjeść ani nic, bo ciągle ktoś do nich przychodził... w końcu drzwi do ich domu się popsuły, tak, że babka nie mogła ich zamknąć. Były więc otwarte, a ludzie ciągle do nich przychodzili, nawet w nocy. W końcu postanowili odesłać ten list... i nie wiem czy pomogło, bo się obudziłam...

A rano w końcu mój maluszek zrobił parę fikołków i dalej śpi :/

Dziś sama wizytuję, przed 18-tą. A do tej pory trzymam kciuki za pozostałe wizyty tj:
Lucynka20xd
Pikaso
Ramona
Sylvunia
Gosiaczek

Menia, z tego chłopa nic nie będzie, prędzej czy później i tak będziesz płakać przez Niego.

Lolitka, nie dodałaś przypadkiem zera do ceny czynszu? „6.800”

Madziula za choinkę! Ja swojemu TŻ też bym pozwoliła używać takich perfum, gdyby mi się podobały. I kazała „podziękować za nie w imieniu żony, której też się podobają”

Martusia to dzisiaj widzę będzie dzień dziewczynek

Light, w ciąży nie wolno myć okien!

Kasiab, my na Sylwka będziemy posiadywać u kolegi Tż

Monijaa, śliczna choinka!

Gosius, już powinno być nieco cieplej, możesz jeszcze raz spróbować pospacerować...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 11:25   #803
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:

Ja oglądałam parę filmów z nim i akurat mi się podobały. Ghostrider nie oglądałam. Ogólnie nie mam jakiejś fazy na niego, że jak on gra to muszę obejrzeć. Po prostu podoba mi się jako facet
Rewelacyjny byl w fimie "Zly porucznik" Aczkolwiek chodzi mi tu o kunszt aktorski, bo tak z wygladu to mi sie raczej nie podoba :P

Ide na jakis spacerek, bo niedlugo mi sie odlezyny zaczna robic :P
Stary 2013-12-17, 11:29   #804
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Będziemy razem imprezować na wizażu

O i to jest świetny pomysł

Cytat:

Nie no do wykończenia się to mi jeszcze daleko

No no, zrozumiałam, że o to chodzi z Cage'em

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość

A mi się te malutkie ubranka w H&M średnio podobają, za to te co teraz Hani kupujemy są śliczne

To wytrwałości książkę jakąś poczytaj

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Vampirka dooobry sen

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 11:33   #805
monijaaa
Zadomowienie

Wlasnie zdalam sobie sprawe ze jestem z Wami juz 10 tygodni, czyli ponad 2 miesiace !

Matko jak ten czas leci.

Che Wam bardzo podziękować za wszystkie słowa otuchy , za wszystkie odpowiedzi na moje pytania

Po prostu dobrze, ze jestescie

Stary 2013-12-17, 11:43   #806
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
No szczuplutka jestem, tzn drobna jestem
Szczęściara

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-17, 11:44   #807
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Laseczki a ja tak z innej beczki
Jakie plany na sylwestra w tym roku??

My mamy zaproszenie do siostry męża na takie posiedzenie i pogadanie
Spanie. Padam już po 20 i nie dociagnę do 24

Cytat:
Oki udalo sie

I nasz choinka
Fajna fryzurka. I choinka Chciałabym już mieć tak długie włosy...

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Witam

Dziś miałam fajny sen, jak fil. Śniło mi się małżeństwo, które otrzymało list. W momencie jego dostarczenia została rzucona na nich klątwa. Na początku polegała ona na tym, że uciekał im czas, tzn wychodzili z domu do pracy, nic nie zdążyli zrobić a już była pora wracać... Jak wrócili stwierdzili, że trzeba go przeczytać... a na nim było napisane coś, że od teraz nic nie będą mogli zrobić, bo ich dom ciągle będzie otwarty dla innych. I faktycznie. Co rusz ktoś do nich przychodził i coś chciał, najczęściej ludzie prosili ich o błahostki, ale nie byli w stanie nic zrobić koło siebie, ani zjeść ani nic, bo ciągle ktoś do nich przychodził... w końcu drzwi do ich domu się popsuły, tak, że babka nie mogła ich zamknąć. Były więc otwarte, a ludzie ciągle do nich przychodzili, nawet w nocy. W końcu postanowili odesłać ten list... i nie wiem czy pomogło, bo się obudziłam...

Light, w ciąży nie wolno myć okien!

.
Co za sny

A jesli chodzi o okna to siedziałam na parapecie. Nie naciągałam się za bardzo i co chwilę odpoczywałam. Tylko dwa umyłam. Resztę sobie daruję

Zaraz biorę się za obiad. Znowu spagetti
Stary 2013-12-17, 11:44   #808
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Witam

Gratuluje 20 tygodnia
Normalnie scenariusz na film

Cytat:
Zazdraszczam.....

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-17, 11:45   #809
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Nikki zdrówka dla malucha

Cytat:
Napisane przez Magdi555 Pokaż wiadomość
Może ktoś już odpowiedział, ale zanim nadrobię Was to ku pamięci odpowiadam
Kuba około roczku zaczął pić z kubka Lovi 360 - dla mnie to super wynalazek.

Wtedy odstawiłam juz całkowicie butelkę ze smoczkiem (ja świrnięta jestem pod tym kątem ). Także od roczku płynne pił kubkiem, a stałe jadł łyżeczką
A mleko w czym młody pił ?

W ogóle mamy starszaków z czego dzieciaczki piją wam mleko, o ile piją ? Bo moje pije bardzo chętnie ale jakoś nie wzięłam się za butlę bo były cyrki do roczku by w ogóle ją opanował

Cytat:
Cześć Kochane!

Melduję, że u Nas wszystko w porządku nie licząc choróbsk
Ojej zdrówka dla MIsi Na długo te zastrzyki? Trzymaj sie mamus dzielnie by nic Cię nei dopadło

Wróciliśmy ze spaceru - Olaf trzy szramy na policzku i pod nosem skaleczony, na policzku to nawet nie wiem gdzie Chyba z 10 razy leżał na ziemi/pododze okazując swój bunt ale mu nie poszło

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 11:46   #810
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
no no, zrozumiałam, że o to chodzi z cage'em
:d

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2013-12-17 o 11:49
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości