|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taa Vampirko dodałam Codziennie jestem coraz to mądrzejszaKarolak dużo zdrówka dla Waszej rodzinki Trzymam kciukaski za wszystkie 7 wizyt Co do sylwestra to my zawsze na ostatnią chwile się dowiadujemy,więc będzie tzw.spontan Pewnie domówka u któryś znajomych.Choineczkami już kusicie a My dopiero w sobote będziemy ubierać ale będzie prawdziwa w tym roku!<jupi>
Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2013-12-17 o 11:50 |
||
|
|
|
#812 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#813 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się co do sylwestra na stoku, ale my już od pewnego czasu nie jeździmy na narty w tym okresie, bo jednak bardzo dużo ludzi i ceny zazwyczaj wyższe... A co do szkoły to swego czasu miałam często takie sny, że wracam do szkoły i nie dopuszczają mnie do matury ze względu na niską frekwencję, bo jest koniec roku, a ja zaczęłam dopiero chodzić Cytat:
Jesteś bardzo podobna do jednej dziewczyny z mojego dzieciństwa I imię się zgadza Ale to zupełnie inne okolice ![]() Kaorlak, zdrówka!
Edytowane przez Magdi555 Czas edycji: 2013-12-17 o 11:52 |
||
|
|
|
#814 |
|
Wtajemniczenie
|
gosius jeju jak ja Ci zazdroszczę,że byłaś na Sylwestra w Zakopanym !
i nad Śniardwy ... ale obiecałam sobie,że jak córa się urodzi to będę z Nią jeździła gdzieś nawet sama ... chcę żeby miała takie dzieciństwo jak ja miałam rodzice starali się Nas zabrac choć na kilka dni ... pokazać troszkę Polski,nawet pod namiot ale było super ! Wspomnienia mega ! W Zakopanym byłam z 2 razy ale to z rodzicami będe musiała tego sknerusa swojego zabrać kiedyś ... Jej dobija już mnie ta nuda,ogarnęłam mieszkanie u mamy ... wyszłam z psami,idę zaraz jeszcze odkurzyć ... i tak mam siedzieć sama do wieczora ![]() Co do sylwestra to my idziemy do moich rodziców ... rok temu był jeszcze mój brat ze swoją panną,brat cioteczny z ciocią,my no i rodzice to tak się upili że tańczyli na środku pokoju mi później szampan tak do głowy uderzył,że zasnęłam w fotelu ![]() W tym roku będę jedynie siedziała i się śmiała z nich ![]() Ramona ja byłam w pepco ale tych kocyków nie oglądałam ale powiem Ci,że kiedyś bardzo podobny kupiłam w pepco czerwony i nie polecam ... po praniu się zrobił jak szmata dosłownie,już nie był taki milusi i cieplusi ... oddałam go wtedy dla psa do jazdy w aucie.A co chcesz dla dzieciaczka kupić ? Vampirka wiem i nie wiem ... mama też mi to tłumaczy,lecz jednak jeszcze żyję nadzieją,że dosłownie jakiś cud się wydarzy i będzie dobrze ... chcę jeszcze dać mu troche czasu ... chyba mnie rozumiecie,bo to nie jest takie proste ...
|
#815 |
|
Rozeznanie
|
|
#816 |
|
Wtajemniczenie
|
Od wczoraj zaczęły się wyprzedaże na stronie C&A.
Zastanawiam się nad tą kamizelką http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...digany/91969/2
|
#817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
My do Zakopanego przestalismy jezdzic w lipcu br. :p Bylismy w lipcu znowu na tych basenach termalnych, w czerwcu weszlismy na Giewont. Jeszcze wczesniej bylismy wlasnie w grudniu na sylwestra, narty itd. Zas jeszcze wczesniej wrzesien - morskie oko, pogoda baaajka wtedy byla, w sierpniu, lipcu, czerwcu i maju 2012 tez bylismy... Tak mnie TZ ciagnal po Zakopcu :p
|
|
|
|
#819 |
|
Wtajemniczenie
|
paulka świetna jest ta kamizelka
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- gosius to masz jak w raju a gdzie Ty w ogóle mieszkasz?
|
#820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Menia - Ja pochodze ze Swietokrzyskiego ;-) Za to do Krakowa mam troche ponad 40km.
(taka mala miejscowosc na pograniczu swietokrzyskie-malopolskie)---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Fajnie Nam moze do Wisly sie uda na skoki dostac ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Fajnie Nam moze do Wisly sie uda na skoki dostac
|
|
|
|
#822 |
|
Wtajemniczenie
|
gosius no to Wy aż tak daleko do Zakopanego nie macie
ja bym musiała całą Polskę przejechać ...
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Starym autem jechalismy 3-4godz (zalezało od drogi) A teraz 2-2,5h i jestesmy na miejscu,ale wiecznie sa korki
|
|
|
|
|
#824 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
to teraz przepadłam....![]() Cytat:
Dwa lata temu mąż miał nogę po operacji więc też nie byłam Jak za rok nie pojadę to się pochlastam... ![]() Cytat:
Matko..jak ja tego nie cierpię...Nie ma to opcji ściszenia..melodyjki są na wysokich dźwiękach...i jak słyszę ponownie "jestem hello kitty mała kotka ze mnie..wcześnie zawsze wstaje, bo zabaw czeka sto (...)" to mam ochotę wyć do księżyca Nikii89 a jak dziś Oskar? A co do kubka to mi się ciągle zdawało, że jednak jak się go przechyli to się leje..dlatego pisałam, że na spacery nie Ale jak widać jestem zielona w temacie ![]() Magdi555 dzięki Już widzę, że coraz więcej Was pisze o tym kubeczku więc faktycznie musi być dobry A co to znaczy, że odstawiłaś całkowicie butelkę ze smoczkiem? Chodzi o picie tak? Bo mm dalej jadł z butli? Edit. Już doczytałam, że mleko też z tego kubka. A w nocy Ci nie jadł? Hm..a jakie ma plusy odstawienie dziecka szybko od butli? Chodzi o wady zgryzu przez ciągnięcie smoka? Bo trochę zielona jestem.. Kaorlak jej...trzymaj się Kochana Widzę szpital w domu na całego Oby do świąt wszysycy wyzdrowieli i będziecie mogli odpocząć od tego wszystkiego...
|
||||
|
|
|
#825 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
przed chwilką była siostra męża to Iga się trochę bawiła z nią i padła.Jak wstanie to pewnie jakiś spacerek zaliczymy , bo tak ładnie słonko świeci. Mąż w Poznaniu siedzi, załatwia ostatnie sprawy na uczelni a ja chyba wezmę się za jakieś sprzątanko , żeby nie myśleć o jutrze ale dziś wizytujących, 3mam kciuki za wszystkie przychodźcie z dobrymi wiadomościami ![]() miłego dnia |
|
|
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla wszystkich, którzy myślą o górach
http://www.zol.pl/webcam/
|
#827 |
|
Zadomowienie
|
Własnie szykuje sie do lekarza... chce wyjechac tak aby na 15.00 już tam byc
![]() umyłam głowe właśnie,dosusze i bedę smigać... ech te odrosty jak ja wyglądam strasznie troche mi sie dzis w głowie kręci,a kurcze sama musze autem jechac na wizytę,mąż za granicą jest a nie mam kogo zabrać ;/ mam nadzieje ze mi przejdzie. Trzymajcie kciuki ! Wg obliczen lekarza to od srody liczy mi juz 12 tydz,wiec mam nadzieje ze zrobi szczegółowe badania
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Jingle Bells tak dla poprawy humorku mamusie
![]() http://demotywatory.pl/4245784/Jingl...ypowym-wydaniu
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
dla wizytujacych!
|
|
|
|
#830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zdjęciu wygląda, że jest z tego samego miękkiego pluszu jak ten, co kupiłam wczesniej, a chcę teraz taki trochę większy do dzidzi, no i cena atrakcyjna ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
bardzo mi się podobało |
||
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#832 |
|
Wtajemniczenie
|
gosius to można tak powiedziec,że tyle samo albo ciut blizej to ja mam na Litwę albo do Rosji
paulka no teraz to mnie dobiłaś ! ![]() też 3mam kciuki za wizyty ! Ramona ja gdzieś z rok temu kupowałam taki albo więcej ... więc może będzie ten lepszy ja wolałam dla Gabrysi kupić taki normalny polarowy dlatego,po prostu zawiodłam się na jednym i tyle ... w pepco kupiłam też jeden mniejszy na lato i cieniutki w pepco to praktycznie zawsze ceny są atrakcyjne,bo za kocyk płaciłam 20 zł tylko,że malutki strasznie,jedynie do przykrycia dziecka bo owinąć nie da rady już ... Nie wiem,jak chcesz to zaryzykuj i kup ![]() Wiecie tak się zastanawiam jak się urodzi dziecko i najbardziej się boję dbania o ten kikut co zostaje po pępowinie ... boję się,że coś nie tak zrobię ...
|
#833 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zreszta nie tylko mi, Vampirka chyba prowadzi :P Za to Kasiankowi mozesz zyczyc spelnienia snow :PCytat:
![]() Cytat:
Ale z drugiej strony jak sie bede patrzyc na znajomych jak jezdza, to mi chyba lzy beda leciec strumieniami
|
|||
|
|
|
#834 |
|
Wtajemniczenie
|
Ramona ja teraz zakupiłam coś w podobie do tego ...
i naprawdę nie jest taki malutki i da radę owinąć nim dzidziusia i dałam tylko za niego 35 zł i szczerze ? Dla mnie jest lepszy niż ten z pepco ... i jest ciepły bardzo .
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu z doskoku ... młody śpi w salonie bo w sypialni mamy kwarantannę... i kilka dni będziemy spać w salonie.
Gorączki brak , ale nadal zatkany nos i katar no i kaszel. Na szczęście coś się odmieniło i dziś leki dzielnie i chętnie bierze. Jak wstanie to jedziemy na kontrolę, mieliśmy jechać jutro , ale dziś przyjmuje lekarka co będzie normalnie przyjmować od 1 stycznia i chcę już ją sprawdzić. Od 1 września nie mieliśmy w przychodni lekarza, tylko jakiś na kilka godzin przyjeżdżał na zastępstwo. Idę odpocząć też bo od poczatku choroby dziecka , mało co śpię , bo ciągle pobudki i czuwanie czy dobrze oddycha. Więc skorzystam że spi i też się zdrzemnę. Jak choroba sobie pójdzie to mam nadzieję że będę się odnosiła do Waszych postów Jak na razie je tylko czytam i zmieniam informacje na 1 stronie.
|
|
|
|
#837 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
My góry też uwielbiamy, ale nie zapuszczamy się w terminach, kiedy jest przepełnienie ludzi...
Ostatnio byliśmy w Tatrach w październiku, akurat pogoda była cudna i ludzi trochę się szwędało. Było cudnie. Ja byłam na początku ciąży i pochodziliśmy sobie trochę. Dawałam radę Oczywiście w samym Zakopanem nie spaliśmy, bo tam to ceny są tragiczne, a wcale tak w samym Zakopanem cudownie tam nie jest ![]() My uwielbiamy łazić wyżej zdecydowanie. Giewont - raz widziany (więcej nie wchodzimy), odstane niestety w kolejce - ale to pierwszy raz w Tatrach byłam i skąd mogłam wiedzieć, że tam kolejki na wejście.. Faktycznie niesamowite uczucie, ale my wolimy bardziej odludne i wyższe górki Np. Kozi Wierch - ależ się namęczyłam, żeby się tam wgramolić, Orla Perć, Rysy. Na Gerlach nas ciągnie, ale to trzeba iść z przewodnikiem i ubezpieczenie wykupić.. Poza tym teraz troszkę się priorytety jednak zmieniły ![]() gosius - Kobieto jakie Ty masz długie nogi I proszę nie chodź w adidasach po górach
|
|
|
|
#839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobre Uwielbiam c&a http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...& Co./114670/1
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a odwiedzialicie jaskinie ? ;-) Byłam we wszystkich No,ale miałam przewodnika - wujka Uwierz mi, ze te addidasy to najlepsza rzecz dla mnie w gorach jak nie ma sniegu hehe Jaaaa, długie nogi ? Eeee wydaje Ci sie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

Bylam u niej w zeszlym roku na 18stce... Niby jedno z lepszych liceow, a cholota straszna 

Codziennie jestem coraz to mądrzejsza

i nad Śniardwy ... ale obiecałam sobie,że jak córa się urodzi to będę z Nią jeździła gdzieś nawet sama ... chcę żeby miała takie dzieciństwo jak ja miałam

Starym autem jechalismy 3-4godz (zalezało od drogi) A teraz 2-2,5h i jestesmy na miejscu,ale wiecznie sa korki

dla wizytujacych!

i naprawdę nie jest taki malutki i da radę owinąć nim dzidziusia i dałam tylko za niego 35 zł