Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-04, 10:46   #1051
laddybird
Raczkowanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek

Cytat:
Napisane przez kropka2904 Pokaż wiadomość
Ooo jakie ładne A masz może już jakieś swoje prace? Tez myślałam nad tym ale chyba nie dam rady tego sama zrobić, jeszcze jak np. sala nie ma swoich wazonów to jak bym musiała to kupic to nie wiem czy wyszedłby taki maly koszt. Na magazynowej tak dla porównania 15 roz kosztuje 60 zl

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------
A słyszałyście może coś o "półślubku"? Wiem, że nie wszystkie dziewczyny biorą ślub w swojej parafii i chciałam zapytać czy już pytałyście księdza o zgodę na ślub nie u siebie? Ile się za to płaci?

Hej ja mam ślub w parafii obok, do której nie należę ani ja ani mój TŻ. Dopiero będziemy szli załatwiać pozwolenie u TŻ w parafii, ale zmienił się proboszcz na niekorzyść i nie wiem co zrobić teraz, bo mój też do polubownych nie należy ;/ a koszt myślałam załatwić na zasadzie co łaska.
laddybird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 11:46   #1052
kropka2904
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laddybird Pokaż wiadomość
[/B]

Hej ja mam ślub w parafii obok, do której nie należę ani ja ani mój TŻ. Dopiero będziemy szli załatwiać pozwolenie u TŻ w parafii, ale zmienił się proboszcz na niekorzyść i nie wiem co zrobić teraz, bo mój też do polubownych nie należy ;/ a koszt myślałam załatwić na zasadzie co łaska.
Kurczę ja się tak zaczęłam tym stresować, bo już mamy zarezerwowany termin i godzinę w Kościele a jak mi ksiądz nie da zgody? Wesele robimy sobie sami i dodatkowe koszty nie są mi na rękę. A skąd jesteś?
kropka2904 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 15:44   #1053
laddybird
Raczkowanie

Cytat:
Kurczę ja się tak zaczęłam tym stresować, bo już mamy zarezerwowany termin i godzinę w Kościele a jak mi ksiądz nie da zgody? Wesele robimy sobie sami i dodatkowe koszty nie są mi na rękę. A skąd jesteś?
ale chyba nie można nie dać ?

Edytowane przez laddybird
Czas edycji: 2013-12-16 o 22:18
laddybird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 16:12   #1054
kropka2904
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laddybird Pokaż wiadomość
Z Bilczy..ale chyba nie możenie nie dać ?
No właśnie nie wiem...Z tymi księżmi różnie bywa :P A jak da to ciekawa jestem ile zawoła za to "pozwolenie" :P
Stary 2013-12-04, 16:47   #1055
Edebedowa
Rozeznanie

Ktoś z Was słyszał o zespole HERTZ? tak już chciałabym mieć to wybranie zespołu za sobą ale ciężko to idzie.
Stanęło, że mysimy wybrać między :

Comapol
Ma Sens Band
Hertz.

Nie wiem co zorobić no. Zespół to połowa wesela..
Stary 2013-12-04, 17:14   #1056
kropka2904
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Ktoś z Was słyszał o zespole HERTZ? tak już chciałabym mieć to wybranie zespołu za sobą ale ciężko to idzie.

Comapol
Ma Sens Band
Hertz.

My wybraliśmy DJ'a więc w ogóle nie znam zespołów... Chętnie bym pomogła ale nie mam jak :P
Stary 2013-12-04, 21:05   #1057
aso
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elmy11 Pokaż wiadomość
Właśnie zamówiłam materiały (m.in. filc i piankę dekoracyjną) i będę robić akcesoria do zdjęć. A co do wazonów to trzeba szukać do skutku ;-) Właśnie jestem na etapie poszukiwań fajnych akcesorii, dekoracji. Czasami nawet we wszystko po 4 złote można znaleźć perełki, trzeba śledzić promocje i aukcje - najważniejsze żeby mieć już jakiś pomysł. Ja planuje mieć na stołach nie więcej jak 5 -6 wazonów.
Internet obfituje w inspiracje. My mamy zamiar zrobić coś w stylu willy wonka - ślub w złocie i fiolecie, naturalnie to tylko inspiracja, nie motyw przewodni;-) Bedzie klasycznie ale oryginalnie.
Właśnie zastanawiam się co zrobić na ścianie za państwem młodym - zawsze tam są jakieś serduszka albo inicjały, myśle nad czymś oryginalnym, ale nie mam jeszcze konkretnych pomysłów.
Zastanawiam się też nad tymi pomponami z bibuły, dosyć proste do zrobienie ale nie widziałam nigdy na żywo w większej ilości;-)
Chce trochę przełamać rodzinne przyzwyczajenia: jako pierwsza z rodziny mam dj, stół dla dzieci pełen zabaw, żelków itp, księge gości (drzewo z tuszami) itp.. zobaczymy jaka będzie reakcja ;D Do tej pory zawsze wszystko było po staropolsku, nie zawsze z sukcesem zresztą.
w bardzo podobnej tematyce chciałabym zrobic, ale boje się, że nie dam rady, a chciałabym na czyms zaoszczedzić bo kamerzyste i fotografa mam drogiego, i tak mysle i mysle co mam zrobic

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-04, 21:17   #1058
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
My wybraliśmy DJ'a więc w ogóle nie znam zespołów... Chętnie bym pomogła ale nie mam jak :P
dzięki za chęci mam nadzieję, że ktoś mi pomoże i wyrazi swoją opinie..
Stary 2013-12-04, 21:58   #1059
KasDi
Rozeznanie

Cytat:

Comapol
Ma Sens Band
Hertz.

Szczerze mówiąc, to o żadnych z tych zespołów nic nie słyszałam.
KasDi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 00:52   #1060
Blagusia
Przyczajenie

Może to oczywista oczywistoćć, ale proponuje wpisać w przeglądarkę Wizazu nazwy tych zespołów, a powinny się pojawić wątki / fragmenty rozmów o nich. Nazwę Comapol i Hertz kojarzę własnie z pogaduszek Kieleckich Panien Młodych, wiec może warto "przekopać" starsze części? Powodzenia
Blagusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-05, 15:51   #1061
emilaorion
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ckkaska Pokaż wiadomość
Witam, potrzebuję aktualnych opinii na temat zespołu MIX MUSIC BAND. Lub proszę o namiary na jakieś naprawdę fajne zespoły muzyczne na wesele. Ślub w czerwcu więc za dużo czasu nie mam....
Hej, byłam na weselu gdzie grał zespół MIX MISIC BAND i na prawdę mi się podobało, chyba nie tylko mi bo z tego co pamiętam parkiet był pełny, ludzie bawili się do rana. Mogę śmiało polecić

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Kinezajka Pokaż wiadomość
Hej PMki ,,przed" i PMki ,,po" ja już od ponad miesiąca należe do tych drugich ale lubie sobie jeszcze podczytywać wątek Napisze trochę o swoim wydarzeniu-może w czymś będę mogła którejś pomóc bo dla mnie forum było skarbnicą info

7.09.2013 TO NASZA DATA

Nauki na Karczówce-bardzo sympatycznie i warto

Sala Okrąglak w Korzecku-nie mam żadnych zastrzeżeń, sala piękna wyremontowana ,,gwieździste niebo", zadbany ogród, obsługa na 6, właściciele młodzi bardzo elastyczni i życzliwi, kilka wariatów menu do wyboru więc każdy znajdzie coś dla siebie, do dziś zbieram pochwały

Zespół Seqword-REWELACJA!!! w ciemno można brać, ja zrezygnowalam ze swojego poprzedniego wyboru po weselu,na którym grali bardzo kulturalnie i miło,widać,że dla tych ludzi ,,granie" to przyjemność POLECAM

Foto Piotr Bęben- narazie mam kilka fot, bardzo nam się podobają wiec myślę,ze bedzie oki
Kamera VideoFoto Artur-jesteśmy bardzo zadowoleni, płytka była już po tygodniu polecam

Dekoracja sali ,bukiety i butonierki: Arteusz, Pani Malgosia prze sympatyczna osoba, dostosuje się do każdego bużetu, wszystko zrobiła i dowiozła tak jak ustaliliśmy

Wóda Stock- nie przejmujscie sie wyborem wódki bo nie da sie wszytskim dogodzić, jak to mój tata mówi: nawet jak by była Filandia to zawsze sie znajdzie ktoś komu nie będzie pasować Ważne,żeby była schłodzona!
Wino Carlo Rossi czerwone, różowe(najwięcej poszło i moje ulubione) białe, Martini 2 rodzaje + Piwa i Bimberki

Suknia kupiona w Jędrzejowie, 800zł taniej niż w ck obsługa uważam,że dużo lepsza niż w CK choć Paniom z Paryżanki nie moge nic zarzucić bo tam mnie akurat obsługa bardzo odpowiadała

Fryzura p Ania Świeboda-jestem zadowolona

Make up- męczyłam trochę Czarną Kawkę której makijaże podobają mi sie najbardziej ale był problem z moim terminem wiec:
Make up- p. Agnieszka z Salonu Image u p. Ani Świebody- makijaż trwały,bez żadnych poprawek, było tu kiedyś napisane,że ta Pani nie daje "rzęs" z tym nie ma problemu ja sobie kupiłam i Pani mi je "zamontowała"

A jeszcze jak tak podczytuje to mam ochote napisać o tej Galerii Ślubnej- może wybór nie jest tam jakiś oszałamiający ale są niektóre rzeczy fajne. Ja mam stamtąd Księgę Gości,kupowałam w dniu ślubu wiec nie mam jakiejś ,,wybitnej' ale widziałam,że bardzo ładne Pani robi takie spersonalizowane lub np takie duże drzewo na którym są imiona Pary Młodej i potem goście odbijają paluszki(szkoda,że póżno się tam wybrałam bo napewno bym coś takiego chciała)
Dla mnie jest tam raczej drogo, w niektórych miejscach taniej można kupić takie gadżety lub można samemu zrobić -ile w tym frajdy Wiem,że każdy ma swój budżet i inaczej rozplanowuje wydatki.

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!

PS: szkoda,że ta noc tak szybko mija:/
Hej, przede wszystkim dzięki za opinie firmy Arteusz, miałam małe wątpliwości, ale je rozwiałaś Raczej zdecyduję się na nich To ma być jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu i chciałabym żeby wszystko było idealne.. niestety często zdarza się tak że nie które firmy obiecują gruszki na wierzbie..dlatego dobrze że jest to forum
Jeżeli macie jakieś info o VideoAvi proszę dajcie znać? Byłam u nich i zdjęcia mi się podobały cenowo też ok.
Poza małymi drobiazgami mamy już wszystko zarezerwowane.. wiec mogę spokojnie odliczać dni! Aha co do drobnostek to podzielam twoją opinie o galerii ślubnej mają mały wybór. Więcej takich gadżetów znalazłam w weselej wyprawce u nich zamówiłam księgę gości drzewko (zrobili mi indywidualny projekt drzewka i nie musiałam dopłacać
Pozdrawiam
emilaorion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 21:09   #1062
Patrycja122
Przyczajenie

Dziewczyny czy wiecie cos o jakis promocjach na wódkę ? Poszukuje stocka albo bolsa platinium
Patrycja122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 23:23   #1063
milka777
Raczkowanie

witajcie. jestem nowa na forum. Mam ślub 19 lipca 2014 podczytuję Was od jakiegoś czasu i postanowiłam z Wami popisać... kropka2904 co do półślubków to słyszałam różne opinie i to zależy od księdza- ale obiło mi sie o uuszy, ze półślubek jest liczony wtedy, gdy para nie ślubuje ani w parafii młodej, ani u młodego... ja też slubuję w parafii Narzeczonego Patrycja122 musisz śledzić promocje w Macro słyszałam, że czasem są. My będziemy to po Nowym Roku załatwiać więc niestety nie pomogę...
milka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-10, 08:42   #1064
kropka2904
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patrycja122 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wiecie cos o jakis promocjach na wódkę ? Poszukuje stocka albo bolsa platinium
W Kolporterze STOCK 0,5 jest po 20,63 a BOLS 0,5 - 19,72.

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

milka777
Witamy na naszym skromnym wątku
Może opowiesz coś o sobie, co, gdzie, jak

Edytowane przez kropka2904
Czas edycji: 2013-12-10 o 08:45
Stary 2013-12-10, 11:48   #1065
milka777
Raczkowanie

od czego zacząć... jak pisałam, ślubujemy w lipcu- parafia Ducha Św., wesele mamy niewielkie około 65-70 osób i robimy je w Kamracie. Może ciężko dojechać, ale podoba Nam sie okolica tej sali
Co do kamerzysty i filmu- Prestiż HD Studio- baaardzo Nam sie spodobały ich filmy i mają fajną cenę
Suknia- jescze nie mam- znaczy mam upatrzoną, ale będę szyła u krawcowej (jescze nie wiem gdzie)
teraz zamówiliśmy zaproszenia i naklejki na alko. a winietki robimy sami... i to na razie tyle...

a i zespół Concret- tylko niestety zmienili wokalistkę, a tamta tak pięknei śpiewała...

Edytowane przez milka777
Czas edycji: 2013-12-10 o 12:02
Stary 2013-12-10, 15:53   #1066
nikaaa_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patrycja122 Pokaż wiadomość
Możesz sprawdzić sklepy CMT-jeszcze w zeszłym tyg. mieli ofertę weselną -stock, bols platimium, wyborowa i jeszcze jakieś za 19,5, stumbras z kłosem 22,99
nikaaa_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-11, 12:54   #1067
AisaK231
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emilaorion Pokaż wiadomość
Hej, byłam na weselu gdzie grał zespół MIX MISIC BAND i na prawdę mi się podobało, chyba nie tylko mi bo z tego co pamiętam parkiet był pełny, ludzie bawili się do rana. Mogę śmiało polecić

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Hej, przede wszystkim dzięki za opinie firmy Arteusz, miałam małe wątpliwości, ale je rozwiałaś Raczej zdecyduję się na nich To ma być jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu i chciałabym żeby wszystko było idealne.. niestety często zdarza się tak że nie które firmy obiecują gruszki na wierzbie..dlatego dobrze że jest to forum
Jeżeli macie jakieś info o VideoAvi proszę dajcie znać? Byłam u nich i zdjęcia mi się podobały cenowo też ok.
Poza małymi drobiazgami mamy już wszystko zarezerwowane.. wiec mogę spokojnie odliczać dni! Aha co do drobnostek to podzielam twoją opinie o galerii ślubnej mają mały wybór. Więcej takich gadżetów znalazłam w weselej wyprawce u nich zamówiłam księgę gości drzewko (zrobili mi indywidualny projekt drzewka i nie musiałam dopłacać
Pozdrawiam
hej ja mam Avi Studio. Zdecydowałam się na nich ze względu na to,że moja koleżank ai siostra cioteczna bardzo ich chwaliły. widziałam od nich zdjęcia i filmy zrobione i wszystko mi się podobało. A jeżeli chodzi o weselną wyprawkę to też na pewno skorzystam z usług tej Pani,bo bardzo pomocna i pomysłowa jest
AisaK231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-12, 12:45   #1068
mikonada
Zakorzenienie

Dla zainteresowanych:
W ta niedziele od 15 do 19 jest event w Grand hotelu, pokaz sukni slubnych Pronuptia, butiki Olsen, Betty Barcley oraz bielizna Bella Rosa

Wstep wolny
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 12:21   #1069
KasDi
Rozeznanie

Dziewczyny, od 1 stycznia wzrasta cena alkoholu (podwyżka akcyzy). Akcyza na wódkę rośnie o 15%, czyli mniej wiecej jedna butelka wodki zdrozeje o ok. 2 -3 zł.

http://bi.gazeta.pl/im/ca/23/e7/z151...trowej-but.jpg
KasDi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 16:24   #1070
Misiulq
Przyczajenie

Hej Zespół już mamy Ekstra Band <3 Narzeczony trochę śpiewa i był to dla nas mały problem wybrać zespół bo w każdym znalazł jakieś niedoskonałości Fajnie grają dziewczyna bardzo ładnie spiewa ale nadal się martwie chyba taka moja natura żałuje że nie byliśmy na żadnym weselu na którym grali ;( Ale jeszcze cały rok może akurat trafimy

Jeśeli chodzi o zespół Heartz to naprawdę polecam ! Znam ten zespół bardzo dobrze bawiłam się z nimi na 2 weselach . Uważam że to profesjonaliści i grają nie od dziś Było bardzo śmiesznie i zabawnie

Co do Galerii Ślubnej...uważam że jest to bardzo fajne miejsce, Panie które tam pracują są bardzo miłe i sympatyczne a dla mnie to ważne żeby nikt mnie nie pośpieszał i rozumiał. Ktoś mówi że gdzieś można kupić te produkty taniej ? Ale czy masz taki komfort że pójdziesz pogadasza pooglądasz dostaniesz dokładnie tego czego chesz w dodatku z tego co wiem bo byłam tam już kilka razy i na Targach spotkałam wykonują swoją pracę z wielką pasją. Jedna z tych Pań robi rzeczy ręcznie i naprawdę ma głowę pełną pomysłów Więc ja polecam bo warto i nie uważam żeby tam było drogo.

My mamy czas do 2015 Mamy już sale tj pisałam Ustronie Leśne(sala ładna podoba mi się blisko i można wynając sama sale nie płacic od osoby ), zespół Ekstra Band aaa i najważniejsi nasz najlepszy wybór wideo WHITE PANTHER STUDIO naprawde polecam młode chłopaki a mają taki talent że szok No i cena fajna bo dopiero rozkręcają firme . Kręcili mi też studniówkę pracowali w innej firme ale zdobyli się na odwagę i otworzyli swoją własną Możecie zobaczyc na facebook ich pracę Uwielbiam ich o nich jestem naprawde spokojna
Milena
Misiulq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 17:29   #1071
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Misiulq Pokaż wiadomość
Hej Zespół już mamy Ekstra Band <3 Narzeczony trochę śpiewa i był to dla nas mały problem wybrać zespół bo w każdym znalazł jakieś niedoskonałości Fajnie grają dziewczyna bardzo ładnie spiewa ale nadal się martwie chyba taka moja natura żałuje że nie byliśmy na żadnym weselu na którym grali ;( Ale jeszcze cały rok może akurat trafimy

Jeśeli chodzi o zespół Heartz to naprawdę polecam ! Znam ten zespół bardzo dobrze bawiłam się z nimi na 2 weselach . Uważam że to profesjonaliści i grają nie od dziś Było bardzo śmiesznie i zabawnie

Co do Galerii Ślubnej...uważam że jest to bardzo fajne miejsce, Panie które tam pracują są bardzo miłe i sympatyczne a dla mnie to ważne żeby nikt mnie nie pośpieszał i rozumiał. Ktoś mówi że gdzieś można kupić te produkty taniej ? Ale czy masz taki komfort że pójdziesz pogadasza pooglądasz dostaniesz dokładnie tego czego chesz w dodatku z tego co wiem bo byłam tam już kilka razy i na Targach spotkałam wykonują swoją pracę z wielką pasją. Jedna z tych Pań robi rzeczy ręcznie i naprawdę ma głowę pełną pomysłów Więc ja polecam bo warto i nie uważam żeby tam było drogo.

My mamy czas do 2015 Mamy już sale tj pisałam Ustronie Leśne(sala ładna podoba mi się blisko i można wynając sama sale nie płacic od osoby ), zespół Ekstra Band aaa i najważniejsi nasz najlepszy wybór wideo WHITE PANTHER STUDIO naprawde polecam młode chłopaki a mają taki talent że szok No i cena fajna bo dopiero rozkręcają firme . Kręcili mi też studniówkę pracowali w innej firme ale zdobyli się na odwagę i otworzyli swoją własną Możecie zobaczyc na facebook ich pracę Uwielbiam ich o nich jestem naprawde spokojna
Milena
Dzięki za informacje o Hertzie też utwierdzam się w przekonaniu, że to dobry wybór. Po świętach mamy się z nimi spotkać.

Co do sali nie byłam w tej o której mowisz. Swoje wesele będe mieć w Anioł Wita w krajnie http://aniolwita.pl/ ale słyszałam złe opinie o niej i nie wiem czy nie zmienić na Cholesiowy Dworek..
Stary 2013-12-18, 12:54   #1072
kaschia
Przyczajenie

GG do kaschia
Wink Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek

Witam, was dziewczęta... Właśnie zaczynam swoją przygodę związaną z przygotowaniami do ślubu. No i mam do was pytanie dotyczące ślubu w kościele. Idąc zapytać o termin no i zamówienie go, już muszę zapłacić? Czy od razu już się płaci za zapowiedzi? Ile mniej więcej taka przyjemność mnie będzie kosztować? Dodam że należę do parafii Św Józefa.
Stary 2013-12-18, 13:28   #1073
milka777
Raczkowanie

witaj kaschia teraz idziesz tylko ustalić datę ślubu i nic jeszcze nie płacisz. Później zglaszasz się trzy miesiace przed ślubem- musisz dać zaświadczenie o chrzcie i bierzmowaniu (za to jakaś symboliczna opłata) i reszta opłacana tuż przed samym ślubem...
Stary 2013-12-18, 20:35   #1074
aso
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki za informacje o Hertzie też utwierdzam się w przekonaniu, że to dobry wybór. Po świętach mamy się z nimi spotkać.

Co do sali nie byłam w tej o której mowisz. Swoje wesele będe mieć w Anioł Wita w krajnie http://aniolwita.pl/ ale słyszałam złe opinie o niej i nie wiem czy nie zmienić na Cholesiowy Dworek..
a co dokładnie złego słyszałas? bo akurat za rok bede miec tam wesele, az mnie przestraszylas

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 21:05   #1075
Edebedowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aso Pokaż wiadomość
a co dokładnie złego słyszałas? bo akurat za rok bede miec tam wesele, az mnie przestraszylas
Na pierwszym weselu tam był kucharz i było super, moja koleżanka tam była, obsługa ekstra. Ale później taka kobieta, znajoma mojej cioci, robiła tam wesel syna i nie poleciła. Właściciele sami podobno gotowali, kelnerzy nie ogarniali i nie zmieniali talerzyków a na zapłacone łóżko nie można było położyć dwójki dzieci (pierw jedno a pźniej drugie). Jedzenia mało, bardzo mało, cały wiejski stół poszedł bo na stołach nic nie było.
Stary 2013-12-18, 21:07   #1076
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f
Konto usunięte

Treść usunięta
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 09:33   #1077
kropka2904
Raczkowanie

Dziewczyny, na jakim etapie przygotowań jesteście? Bo mi się wydaje, że ja nie mam nic załatwione, a TŻ uparcie stoi przy tym, że mam obsesje na punkcie tego wesela i przygotowań...
Stary 2013-12-19, 11:02   #1078
Konto usunięte

Treść usunięta
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 11:25   #1079
kropka2904
Raczkowanie

[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;44222770]Treść usunięta[/QUOTE]

To widzę, że u mnie jest gorzej :P dodatkowo nie mam sukienki na poprawiny, bielizny, butów ani na jeden ani na 2 dzień, brak fryzjera i makijażystki - jestem na etapie szukania i testowania :P
Stary 2013-12-19, 11:37   #1080
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości