Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-17, 15:31   #151
Olgietka
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić

Zrobiłam najsmaczniejszy w swoim życiu sos pieczarkowy a do tego ziemniaczki i kluski śląskie + mizeria.
Kiedy ten tż przyjdzie z pracy, jestem głodna

Ja dziś serwuję strogonowa
...i też czekam z niecierpliwością na powrót TŻ bo co chwilę dochodzę do szafki ze słodyczami....
ale nie palę już czwarty dzień!
Stary 2013-12-17, 15:37   #152
Juliette25
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość

...i też czekam z niecierpliwością na powrót TŻ bo co chwilę dochodzę do szafki ze słodyczami....
Haha

strogonowa też bym zjadła - mniam
Brawa wielkie za to, że rzuciłaś to świństwo - silnej woli życzę
Ja już nie palę dwa lata
Stary 2013-12-17, 15:44   #153
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Haha

strogonowa też bym zjadła - mniam
Brawa wielkie za to, że rzuciłaś to świństwo - silnej woli życzę
Ja już nie palę dwa lata
lekko nie jest... ale Zbyszek to chyba jedyna działająca na mnie motywacja
....a paliłam już paczkę dziennie więc...
Stary 2013-12-17, 15:46   #154
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
lekko nie jest... ale Zbyszek to chyba jedyna działająca na mnie motywacja
....a paliłam już paczkę dziennie więc...
paczkę? o masakra.

A wspomagasz się tabletkami typu niquitin czy nicorette?

Nie wracaj do nałogu - zrób to dla Zbyszka - to najlepsza motywacja
Stary 2013-12-17, 15:50   #155
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
paczkę? o masakra.

A wspomagasz się tabletkami typu niquitin czy nicorette?

Nie wracaj do nałogu - zrób to dla Zbyszka - to najlepsza motywacja
Nie, nie chcę się niczym wspomagać! Chcę rzucić to cholerstwo a nie zastępować je innym dziadostwem...
Rzucam z koleżanką z pracy ale ona oszukuje i od czasu do czasu wspomaga się e-papierosem. Ja nie chcę! Chcę być wolna!
tylko muszę założyć kłódkę na szafkę z nimm2
Stary 2013-12-17, 15:54   #156
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie chcę się niczym wspomagać! Chcę rzucić to cholerstwo a nie zastępować je innym dziadostwem...
Rzucam z koleżanką z pracy ale ona oszukuje i od czasu do czasu wspomaga się e-papierosem. Ja nie chcę! Chcę być wolna!
tylko muszę założyć kłódkę na szafkę z nimm2
Lepsze nimm2 niż papierochy - będzie okej, tylko się nie poddaj, bo pierwsze dni są najgorsze. Będzie Cię ciągnęło ale to minie, daj sobie dwa tygodnie a zobaczysz, że nawet jak pociągniesz macha to tak Ci się zakręci w głowie, że automatycznie Ci się odechce - ja tak miałam. Myślałam, że zwymiotuję i zemdleję i więcej nie ruszyłam.

Przed ciążą jeszcze moja szwagierka przyszła i zakopciła jednego, mówię do nie: a daj mi macha i wiesz co? Nie mogłam potem zdzierżyć smaku i zapachu wydobywającego się z ust, czym prędzej pobiegłam myć zęby. No i pachnę już perfumami a nie smierdzę. Same pozytywy ujrzysz jak na dobre to rzucisz
Stary 2013-12-17, 16:03   #157
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluje walki z nałogiem

Ja dzisiaj zrobiłam potrawkę z kurczaka
Ale nie mam na nią ochoty- najadłam się domowymi waflami z kajmakiem.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 16:09   #158
manieczka1
Zakorzenienie

Leine! Zdrówka życzę!
Carmenaa! Tak jak któraś pisała - z nami szybko zleci
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Olgietka! Powodzenia

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 16:16   #159
Limonelka
Przyczajenie

Kochane dołączę i ja - 5cs (i mam nadzieję, ze ostatni )
27 lat
Limonelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 16:21   #160
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonelka Pokaż wiadomość
27 lat
Witaj!!! Z nami się uda

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 16:26   #161
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Lepsze nimm2 niż papierochy - będzie okej, tylko się nie poddaj, bo pierwsze dni są najgorsze. Będzie Cię ciągnęło ale to minie, daj sobie dwa tygodnie a zobaczysz, że nawet jak pociągniesz macha to tak Ci się zakręci w głowie, że automatycznie Ci się odechce - ja tak miałam. Myślałam, że zwymiotuję i zemdleję i więcej nie ruszyłam.

Przed ciążą jeszcze moja szwagierka przyszła i zakopciła jednego, mówię do nie: a daj mi macha i wiesz co? Nie mogłam potem zdzierżyć smaku i zapachu wydobywającego się z ust, czym prędzej pobiegłam myć zęby. No i pachnę już perfumami a nie smierdzę. Same pozytywy ujrzysz jak na dobre to rzucisz
Ale ja już widzę pozytywy! Naprawdę przeszkadzało mi to, że śmierdzą mi włosy, ubrania, dłonie.. Wkurzało mnie to, że rządziły mną jakieś głupie papierochy, po które byłam w stanie iść do sklepu w środku nocy...
Naprawdę cieszę się już po tych czterech dniach
ale jeszcze ciągnie... i brakuje mi tego dymka

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Gratuluje walki z nałogiem

Ja dzisiaj zrobiłam potrawkę z kurczaka
Ale nie mam na nią ochoty- najadłam się domowymi waflami z kajmakiem.

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Leine! Zdrówka życzę!
Carmenaa! Tak jak któraś pisała - z nami szybko zleci

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Olgietka! Powodzenia

Dzięki! Z takim wsparciem dam radę!
Stary 2013-12-17, 16:45   #162
FlightlessBird
Zakorzenienie

hello babiszony

zaraz biorę się za nadrabianie ale na cytowanie nie liczcie padam na twarz

ale od 21 mam tydzien urlopu

rozmawiałam wczoraj z mamą i chrzestna... Chrzestna dopiero teraz przyznała nam, że obie jej córki zaszły w ciążę dopiero po roku od ślubu, nie dlatego, że się nie starały, ale dlatego, że się starały i ciągle myślały i gadały o zajściu w ciążę.
Myślałam, że zacznę mierzyć tempkę w nowym cyklu, ale nie... Olewam dalej temat i idę na żywioł

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2013-12-17 o 16:48
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 16:54   #163
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonelka Pokaż wiadomość
27 lat
witaj
Cytat:
Ale ja już widzę pozytywy! Naprawdę przeszkadzało mi to, że śmierdzą mi włosy, ubrania, dłonie.. Wkurzało mnie to, że rządziły mną jakieś głupie papierochy, po które byłam w stanie iść do sklepu w środku nocy...
Naprawdę cieszę się już po tych czterech dniach
ale jeszcze ciągnie... i brakuje mi tego dymka

Dzięki! Z takim wsparciem dam radę!
Nooo... to już wielki sukces :brawo: dasz radę.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Dziewczyny! Mam pytanie -
Ile skierowanie na wyniki z nfz-tu jest ważne? Przez jaki okres od wystawienia?
Stary 2013-12-17, 16:55   #164
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
witaj

Nooo... to już wielki sukces :brawo: dasz radę.

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Dziewczyny! Mam pytanie -
Ile skierowanie na wyniki z nfz-tu jest ważne? Przez jaki okres od wystawienia?
kojarzę, że miesiąc
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 17:08   #165
skubana
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku

Fluidki dla wszystkich i kazdej z osobna

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
A mam pytanie dotyczące prezentów!

Co kupujecie swoim tż i teściom jak trzeba?
Teść marzył o kremie przeciwzmarszczkoym ale Loreal kosztuje 17€ a pewnie i tak 'tylko' za markę się płaci a ma takie samo działanie jak perfecta czy co tam jeszcze...

Tż dostanie kapcie bo nie ma - zepsuły mu się do tego antyperspirant w sprayu i wodę toaletowa. A tesciowi nie wiem co... ostatnio kupił sobie ols spice, kapcie, portfel ma.... do tego ja zawsze paczki robię słodycze, owoce i w tym te prezenciki co myslicie?????? będę mogła wydac na nich max 40€.
męzowi buty do biegania, tesciowa chciała bon do drogerii, dla tescia jeszcze nie wiemy no i dla moich rodziców i brata i bratowej męża

Cytat:

witaj, powodzenia w rzucaniu palenia. dasz rade. ja tez rzuciłam dawno. Fajki drogie są strasznie

Witam nowe dziewczyny
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 17:13   #166
gosius91
Zakorzenienie

Hej ;-)

Od czasu do czasu Was podczytuje, trzymam mocno kciuki za dalsze starania!

Widzę, że OLGIETKA dołączyła

Macie bardzo piękny tytuł wątku

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 17:20   #167
Lea_ny
Zakorzenienie

Dziewczyny mam dla Was ciekawostkę przyrodniczą
Odebrałam dziś wyniki badań, na które skierował mnie pan psychol i cóż... nie ogarniam mojej tarczycy
Odkąd pamiętam miałam wysokie TSH - ok. 4. Na Euthyroxie spadło mi do ok. 1 i tak się utrzymywało na tym leku.
Po kilku latach odstawiłam - po ok. 1-1,5 roku bez leków TSH wynosiło trochę ponad 3. Po kolejnym pół roku spadło nagle samo z siebie do 1 z kawałkiem (to było w maju); a teraz, kolejne pół roku później, mam 0,4 No serio, nie ogarniam

To TSH 0,4, to już jest dolna granica - więc wygląda na to, że z domniemanej niedoczynności, nagle skoczyłam w stronę nadczynności. Czytałam, że to się zdarza, ale podczas stosowania leków (nawet chyba Wiecznie pisała, że po zbyt dużej dawce Euthyroxu zaczęła przechodzić w nadczynność) - ale o tym, żeby nagle zmieniło się to samo z siebie, to nic nie mogę znaleźć Tak więc naprawdę zagadka przyrodnicza
Stary 2013-12-17, 17:25   #168
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Odebrałam dziś wyniki badań, na które skierował mnie pan psychol i cóż... nie ogarniam mojej tarczycy
Odkąd pamiętam miałam wysokie TSH - ok. 4. Na Euthyroxie spadło mi do ok. 1 i tak się utrzymywało na tym leku.
Po kilku latach odstawiłam - po ok. 1-1,5 roku bez leków TSH wynosiło trochę ponad 3. Po kolejnym pół roku spadło nagle samo z siebie do 1 z kawałkiem (to było w maju); a teraz, kolejne pół roku później, mam 0,4 No serio, nie ogarniam

To TSH 0,4, to już jest dolna granica - więc wygląda na to, że z domniemanej niedoczynności, nagle skoczyłam w stronę nadczynności. Czytałam, że to się zdarza, ale podczas stosowania leków (nawet chyba Wiecznie pisała, że po zbyt dużej dawce Euthyroxu zaczęła przechodzić w nadczynność) - ale o tym, żeby nagle zmieniło się to samo z siebie, to nic nie mogę znaleźć Tak więc naprawdę zagadka przyrodnicza
Jak teraz robiłam wyniki to miałam TSH 3,5 będąc już w ciąży endo kazała mi brać Euthyroxu tylko 1 tab. rano w styczniu mam znów zrobić TSH i zobaczymy ile poszło w dół.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 17:33   #169
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Hej!

Witam się z: bólem jajników, bólem miesiączkowym, bólem w cewce, bólem głowy, katarem, kaszlem i co tam jeszcze?

Chciałam poćwiczyć ale jakoś nie mam ochoty
a) bo się rozleniwiłam (nie ćwiczyłam ponad tydzień)
b) może to z powodu choroby nic mi się nie chce...

To nie jest normalne, że jajniki mnie bolą 2 tyg w w jednym cyklu miesiączkowym codziennie mam nospę brać czy co? dobija mnie to....

nie nadrabiam.... nie chce mi się

Boziu co Ty masz z tymi jajnikami, że Cię ciagle bolą
Chyba musisz się porządnie przebadać, jakieś szczegółowe usg czy coś

Ja tez nie ćwiczę od tygodnia bo
1) najpierw byla @
2) a teraz mam obawy czy te wiczenia nie wydłużą mi cyklu i nie "zabiorą" owulacji

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Właśnie upiekłam 3 blaszki kruchych maślanych ciasteczek sprawdzam przepis przed świętami.
Co do prezentów to mężu - cieplutki szlafrok. Teściowa - jakiś zestaw kosmetyków, teścia nie mam Jakoś się nie przyłożę specjalnie do prezentu dla teściówki, w tamtym roku mnie wkurzyła. Ja jej wyszukałam fajny prezent, kosmetyki, bluzkę i filiżanki a ona mi kupiła....... obrus . I wcale nie specjalny, raczej taki bieżnik mały zwykły biały... Z resztą przez rok zdążyła mnie porządnie wkur*** więc nie wysilam się.
OMG
wspólczuję...
Moi dają nam kasiorkę, a my zwykle składamy się z bratem i siostra Tż i kupujemy coś większego, siostra Tz zawsze podpyta, ostatnio kupiliśmy sztućce w walizce, zadowoleni byli. W tym roku będzie oszczędniej, ale nie wiemy jesczze co...

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Do kina po kapcie?

ładny stanik tak w ogóle

Carmena
wspólczuję tak długiej rozłąki...
Pewnie nie będzie łatwo ale Ty twarda babka jesteś, dasz rade

Olgietka witaj nie wiem czy powinnam, ale ja Cię nie pamiętam niestety... jesli mozesz to przypomnij mi czemu odkladaliście starania?
No i powodzenia życze

Limonelka
witaj
Powodzonka

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
hello babiszony

zaraz biorę się za nadrabianie ale na cytowanie nie liczcie padam na twarz

ale od 21 mam tydzien urlopu

rozmawiałam wczoraj z mamą i chrzestna... Chrzestna dopiero teraz przyznała nam, że obie jej córki zaszły w ciążę dopiero po roku od ślubu, nie dlatego, że się nie starały, ale dlatego, że się starały i ciągle myślały i gadały o zajściu w ciążę.
Myślałam, że zacznę mierzyć tempkę w nowym cyklu, ale nie... Olewam dalej temat i idę na żywioł
Coś w tym jes niestety...
Trzymam kciuki

Lea_ny ja nie mam pojęcia...

Wiecie jak się dziś... obżarłam...doslownie
mieliśmy w pracy wigilię zespołową, każdy cos przyniósł... były 4 sałatki, pierogi, barszczyk, krokiety, pieczarki faszerowane, 4 rodzaje ciasteczek, koreczki....i masa słodyczy
Stary 2013-12-17, 17:50   #170
Olgietka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
witaj, powodzenia w rzucaniu palenia. dasz rade. ja tez rzuciłam dawno. Fajki drogie są strasznie
Miałam nadzieje, że to właśnie przez wzgląd ekonomiczny uda mi się rzucić po przeprowadzce do DK... Niestety, nawet fakt, że marlboro kosztują tu 43 dkk czyli jakieś 24pln nie podziałał... Kupowałam paczkę dziennie i koniec.
W sobotę rano zapaliłam ostatniego papierosa w paczce i powiedziałam "koniec - nie palę więcej"
Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość

Widzę, że OLGIETKA dołączyła
Dołączyła, dołączyła W końcu możemy zacząć zbyszkować

Cytat:

o losie dla mnie to czarna magia...
Tu, w Danii podobno w trakcie ciąży lekarza odwiedza się trzy razy... Na początku, żeby stwierdzić ciążę, w środku, żeby potwierdzić czy wszystko jest ok i trzeci raz - podczas porodu Ostatnio znajoma znajomej wyszła do domu 4 godziny po porodzie..
Z jednej strony trochę mnie to przeraża... ale z drugiej... Może w PL faktycznie przeginają?
Wracając do tarczycy... Nigdy się tym nie interesowałam..
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Olgietka witaj nie wiem czy powinnam, ale ja Cię nie pamiętam niestety... jesli mozesz to przypomnij mi czemu odkladaliście starania?
No i powodzenia życze
Masz pełne prawo mnie nie pamiętać, bo na staraczkowym udzielałam się dotąd naprawdę sporadycznie. Część dziewczyn zna mnie z PM2013 ...
A odkładaliśmy starania od jakiś 6 lat bo:
1) studia
2) koniec studiów
3)nowe studia
4)brak pracy
5)za dużo pracy
6).....
99) ślub .. więc już poczekamy
100) emigracja i układanie sobie wszystkiego na nowo

I tak w rezultacie stwierdziliśmy, że .... nie ma na co czekać, bo nigdy nie będzie wystarczająco "dobrze"... a my robimy się coraz bardziej wygodni... i za chwilę w naszym życiu nie będzie miejsca na Zbyszka
To tak w telegraficznym skrócie
Stary 2013-12-17, 18:10   #171
skubana
Zakorzenienie

Cytat:

hmm wiem ze od leków może przejsc a samo z siebie nie mam pojecia

Olgietka to teraz rzucisz dla Zbyszka
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 18:17   #172
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dziodzio Pokaż wiadomość
koncentracja 54 000 000 /ml
ruch całkowity 40%
prawidłowa budowa 2%

testosteron 239,60 ng/dl
No to nie jest tak źle

u nas:

koncentracja 14 000 000 /ml
ruch całkowity 17%
prawidłowa budowa 2%

testosteron 482,34 ng/dl

Testosteron chyba jest ok

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Jaki piękny wątek
Z takim tytułem to musi być szczęśliwy
A, że szczęściu trzeba pomóc to wysyłam mnóstwo fluidków, żeby w każdym Waszym brzuszku zamieszkał bobasek
:mag ia:: magia::magi a:
Dziękuję za fluidki i łapię swoją część.

Cytat:
Dobra, teraz to już oficjalnie dołączam! Nie ma chowania się po krzakach
Zbyszkujemy od tego cyklu!
Witaj Już widziałam nowy wykres na ovu Kciuki

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku

Fluidki dla wszystkich i kazdej z osobna
Dziękuję i łapię swoją część

Ja chyba nie będę mieć owulacji

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 18:30   #173
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam nadzieje, że to właśnie przez wzgląd ekonomiczny uda mi się rzucić po przeprowadzce do DK... Niestety, nawet fakt, że marlboro kosztują tu 43 dkk czyli jakieś 24pln nie podziałał... Kupowałam paczkę dziennie i koniec.
W sobotę rano zapaliłam ostatniego papierosa w paczce i powiedziałam "koniec - nie palę więcej"

Dołączyła, dołączyła W końcu możemy zacząć zbyszkować

o losie dla mnie to czarna magia...
Tu, w Danii podobno w trakcie ciąży lekarza odwiedza się trzy razy... Na początku, żeby stwierdzić ciążę, w środku, żeby potwierdzić czy wszystko jest ok i trzeci raz - podczas porodu Ostatnio znajoma znajomej wyszła do domu 4 godziny po porodzie..
Z jednej strony trochę mnie to przeraża... ale z drugiej... Może w PL faktycznie przeginają?
Wracając do tarczycy... Nigdy się tym nie interesowałam..

Masz pełne prawo mnie nie pamiętać, bo na staraczkowym udzielałam się dotąd naprawdę sporadycznie. Część dziewczyn zna mnie z PM2013 ...
A odkładaliśmy starania od jakiś 6 lat bo:
1) studia
2) koniec studiów
3)nowe studia
4)brak pracy
5)za dużo pracy
6).....
99) ślub .. więc już poczekamy
100) emigracja i układanie sobie wszystkiego na nowo

I tak w rezultacie stwierdziliśmy, że .... nie ma na co czekać, bo nigdy nie będzie wystarczająco "dobrze"... a my robimy się coraz bardziej wygodni... i za chwilę w naszym życiu nie będzie miejsca na Zbyszka
To tak w telegraficznym skrócie
heheh to dobrze że w końcu się zdecydowaliscie, oby szybko się udało spłodzić Zbyszka. A czemu akurat Zbyszek? Nie jestem w temacie...
I też chce zobaczyc wykres na ovuf

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość

Ja chyba nie będę mieć owulacji

Debra a jak te testy owulacyjne? Chyba kiedys pisałas że był pozytywny, albo mi sie cos pomyliło
Stary 2013-12-17, 18:46   #174
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej babiszony

Brawo za nowy wątek oby był dla nas owocny
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 19:01   #175
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Debra a jak te testy owulacyjne? Chyba kiedys pisałas że był pozytywny, albo mi sie cos pomyliło
No robię dalej te testy. Od chyba 5 dni są mocniejsze od wcześniejszych, ale i tak nie ma pozytywnego. Jak wyjdzie pozytywny to zaznaczę na ovuf. Dziwne jest to, że ja nie mam śluzu płodnego, tylko ciągle gęsty biały, a nigdy nie miałam z tym problemu. Wczoraj łyknęłam dupka, więc możecie sobie sprawdzić jaki piękny skok po nim dzisiaj miałam

http://ovufriend.pl/graph/57b1f87227...ea565af18d8e09

3190g, 55cm
Stary 2013-12-17, 19:05   #176
*katinka*
Raczkowanie

jak Wam idą przedświąteczne porządki?

Cytat:
Wczoraj łyknęłam dupka, więc możecie sobie sprawdzić jaki piękny skok po nim dzisiaj miałam
skok w dół dobrze ze nie skok w bok
Stary 2013-12-17, 19:06   #177
Leine
Zakorzenienie

Cześć lasencje!

Ależ jestem zdrażniona. Sory, że tak tylko o sobie piszę, ale chcę żebyście były na bieżąco

Otóż wyszłam o 14, połaziłam po sklepach a o 14.45 byłam już u lekarza i 'zajęłam' kolejkę (otwierają dopiero o 15.30) byłam czwarta. Fajnie, ale zanim lekarz przyszedł, to była 16.30.... wróciłam do domu o 17
Obiad szybko szybko, znów mi się dziecko buntowało w drodze powrotnej, myślałam, że oszaleję, istny horror
chyba nie warto stać tyle h w kolejce po to aby dostać darmowe leki, przynajmniej to nie dla mnie z chorym dzieckiem
I jeszcze starszy pan do mnie mówił coś- niemiec ale nie rozumiałam i wyobraźcie sobie, że żadna polka mi nie pomogła??? A siedziało ich aż 4 w poczekalni?!!!! To suki jedne sobie pomyślałam... naród polski jest podły....

Przyszła sukienka! I co? I ledwo w nią wlazłam Ona by była fajna jakbym się cofnęła 4 lata wstecz gdy byłam chuda, płaska, nie rodziłam... A teraz tu odstaje brzuch, a tu boczki, normalnie nie podobam się sobie Wzięłam rozmiar M bo po mierzeniu się stwierdziłam, że będzie ok, ale jest taka opięta a pewnie L by była już luźna
od jutra ćwiczę i nie ma, że boli!

Jagatka a dlaczego mają Ci się wydłużyć cykle? Od ćwiczeń? Chora? Kochana wydłużyłyby Ci się jakbyś ostro ćwiczyła np. Killer Ewki Ch. A nie tam skalpel. Skalpel przy tym to jest śmieszny no, ale mimo to, daje efekty! Wiem to po sobie, bo wcześniej ćwiczyłam ostro!

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-12-17 o 19:08
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-17, 19:07   #178
debraM
Wtajemniczenie

może pójdę gdzieś na usg sprawdzić endometrium i czy są pęcherzyki Tylko jakoś nie chce mi się iść do kogoś innego.

3190g, 55cm
Stary 2013-12-17, 19:09   #179
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
No robię dalej te testy. Od chyba 5 dni są mocniejsze od wcześniejszych, ale i tak nie ma pozytywnego. Jak wyjdzie pozytywny to zaznaczę na ovuf. Dziwne jest to, że ja nie mam śluzu płodnego, tylko ciągle gęsty biały, a nigdy nie miałam z tym problemu. Wczoraj łyknęłam dupka, więc możecie sobie sprawdzić jaki piękny skok po nim dzisiaj miałam

http://ovufriend.pl/graph/57b1f87227...ea565af18d8e09

Kurcze dziwne jeszcze spadła
A kiedy wizyta u lekarza?

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Katekate widzimy Cię wieki Cię tu nie było, daj znać co u Ciebie
Stary 2013-12-17, 19:09   #180
katekatee
Zadomowienie

Witam... Bo długiej nieobecności spowodowanej nawałem pracy, ostatnio Wam pisałam że będziemy musieli przerwać starania jak nie będzie pracy a tu jak grom z jasnego nieba... ale transakcje są bardzo trudne, czasochłonne nawet tżt musiał się Wikim tydzień zaopiekować bo ja od rana do wieczora w pracy... Widzę że tu ostatnio same smutne wieści, a zdarzenie u Kamel aż mi się nie chce wierzyć i jestem przerażona ilością mam aniołkowych na pierwszej stronie Miałam Wam narazie nie pisać bo boje się że będzie znowu to samo ale dziś tj 29 dzień cyklu miałam cień drugiej kreski, chyba nie muszę pisać jak bardzo jestem przerażona... moja gin nie odbiera telefonu więc umówiłam się do innego lekarza tym bardziej że wczorajn miałam śluz w kolorze kawy z mlekiem tak jak za pierwszym razem... a teraz po tym co przeczytałam o Kamel wogóle siedzę i ryczę... dlaczego my to musimy przechodzić:con fused:

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości