|
|
#392 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Nancy, o co cho ze świeczką
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
ANo...mam, kiedyś był szał
![]() Cytat:
podrzuc ze 2 ![]() ![]() ![]() zapuszcza żurawia?? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pstryniu ale w fajnej miejscowosci mieszkasz ![]() coś jeszcze miałam pisac i mi wylecialo |
|||
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Oskar też już padł,znaczy uspałam go rzecz jasna
![]() Nawijka-my idziemy spać przed 21 a wstajemy zawsze o 6 Także się nie łam ![]() Szajka-no jak to tak? Nie znasz historii Nancy? ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Szajka... No to słuchaj no ![]() Mąż Nancy kupił jej świeczke z ziarnkami kawy myśląc że to rodzynki. A rodzynki dlatego że Nancy je lubi. Ot taka historia
|
#396 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a propos - które mi ostatnio na fb wysłały zaproszenia? bo nie przyjęłam bo nie kojarzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
genialna baja ![]() coś ci pokażę: http://allegro.pl/doktor-dosia-klini...804797154.html no i to http://allegro.pl/dr-doska-klinika-d...799396254.htmlCytat:
ja w tym tygodniu tez luzy robię, dzisiaj z jednym małolatem w chińczyka grałam i z dziewczynką jedną, ogrywali mnie skubani, to im powiedziałam, że są glisty bo mi pionki zbijają polew na całegopotem trochę malowania i wycinania ozdób choinkowych a na koniec scrabble z dwoma 6klasistami ![]() Cytat:
a Pizamiaki mają super muzykę Cytat:
------------------- Dziewczyny, mąż wsadził baterie do agatkowego domku kiddieland - ona go na roczek dostała - szał Dorka zakochana... ogólnie zabawka rewelacyjna, polecałam go wielu osobom i wam też, i sama będę w tym stylu od mojej mamy szukać...http://allegro.pl/domek-kiddieland-i3800695056.html ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Mała, historia Nancy mnie powaliła...
|
||||||
|
|
|
#397 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() delikatna panienka z Amelki co do sniezynek- moze wytnij sobie w jakims kartonie wzorek i wtedy przyłóż do szyby? Cytat:
a ja nie wiem o co chodzi jakas podpowiedz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bardzo sie ciesze, bo pamietam jak sie zamartwiałas ani mi sie waz! cos czuje, ze na nk teraz bedzie boom Cytat:
![]() LADY oby Ci to szybko zeszlo nadrobilam, jestem na bieżąco moje dziecie padło dzis o 19 |
||||||||
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pola już śpi Mam dwa pytania. Jedno z serii debilnych Czy jeśli piszecie płatki/chrupki kuku, to chodzi Wam o te zwykłe, kukurydziane, czy są jakieś, które po prostu taką nazwę mają? ![]() Bo jeśli to pierwsze, to Pola chrupki chyba od pół roku wcina, a płatki od jakichś dwóch miesięcy na śniadanie z mlekiem. Drugie z serii kulinarnych; do tych mam, które robią roczki dzieciom z jednym daniem głównym, gorącym. U nas imprezka się pewnie zacznie ok. 17-18, więc chyba nie ma sensu robić dwóch ciepłych dań, jedno wystarczy? Np. ziemniaki/frytki + jakieś mięso + surówka? Albo jakiś strogonow? Coś innego? ![]() I jak w ogóle: najpierw tort, kawa, placki, etc. a potem danie, czy na odwrót? Albo jakieś przystawki ciepłe? ![]() Jak sobie przypominam imprezy u mnie w domu, to jest tak: kawa/herbata, a na stole są placki, ciastka, chleb, wędliny/kiełbasa, ogórki itp. Po jakichś 2h od rozpoczęcia jest właśnie ciepłe danie. To tort wcześniej do tej kawy, a danie jeszcze później, czy normalnie to danie, a po nim tort? ![]() ☠☠☠☠a, ale żem zakręciła ![]() Czyli tak po chłopsku Wystarczy jedno danie gorące, czy lepiej dwa? I w jakiej kolejności to? |
|
|
|
|
#399 |
|
Zadomowienie
|
Bartuś usnął 4 raz pod rząd sam w swoim łóżeczku, oczywiście na noc bo w ciągu dnia sie to nie zdarza. Teraz lece was podczytać.
|
#400 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajnie, że przygarnęłaś babcie na trochę ![]() Cytat:
![]() A dziewczyny pisały chyba o noszeniu w tuli Tak, tylko co to te drgawki, bóle głowy itd. w perspektywie donoszenia dziecka i możliwości urodzenia w terminie? Poza tym jak się wycofuje taki tek to trzeba wprowadzić zamiennik. Co teraz maja zrobić kobiety w 20, 30 tc., które do tej pory go brały ? Cytat:
Pięknie Piotrek też tal wchodzi, ale nie patrzyłam czy umie chodzić Cytat:
Ach bo Blanka to spryciula ![]() Przedwszystkim dlatego, że dzięki temu rajtki mu się nie zasuwają, a po drugie wizualnie mi tak lepiej wygląda, nie lubie jak ma tak pod same pachy podciągnięte ale Piotrek bardzo rzadko w rajstopach chodzi
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szajka-padłaś mówisz? Ale wstaniesz?![]() Sylwietta-z tym bąkiem to musiałabyś wejść na link który podała Black
|
|
#402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas zawsze jest tak, że na stołach rozstawione są sałatki, wędliny, przystawki , później podaje się danie główne jak już wszyscy zjedzą to wjeżdżając łakocie i proponuje sie kawę/ herbatę
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie szczepionkowe- czy jak szczepiłam małego skojarzoną 6w1 (płatną) to ta w 13 mies tez jest do wykupienia czy juz refundowana?
|
|
|
|
#404 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja nie mam, ooo już dawno skasowałam [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44201938]ja dawno temu zlikwidowałam nk ![]() a propos - które mi ostatnio na fb wysłały zaproszenia? bo nie przyjęłam bo nie kojarzę ![]() [/QUOTE] ja ![]() Cytat:
2- nad roczkiem jeszcze nie rozmyślałam ale ja bym dała dwa dania
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Neti łap dwa naleśnki ! wyszły pyszne, właśnie spałaszowałam ide oglądać zbuntowanego anioła co mi się nagrał
|
#406 |
|
Zadomowienie
|
Młody dzis zasnąć nie mógł
Walczyliśmy godzinę. I ugryzł mnie w cycka 5 razy wcześniej nigdy mu sie nie zdarzyło, nie wiem co mu sie porobiło
|
#407 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde myslę ciągle nad nią. Odpalać neta nie chce bo się naczytam jakiś bzdur
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam 3 kanapki. Kawałek makowca. Wypiłam witaminy bo coś mnie bierze i spitalam spać
![]() Branoc
|
#410 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Na zime mamy butki od kombinezonu. Nie wiem co gorsze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze, mamy problem... Kubus je duzo, ale z lyzeczki. Moga byc duze grudki, ale musze go karmic. Sam z raczki je tylko wafelki, chrupki, ciastka. Warzyw wcale. Dzis ugotowalam mu marchewke i pietruszke w slupkach, selera, buraka i ziemniaka w kawalkach + brokuly. Pietruszke chwile pomemłał, brokuly dzielil na male kwiatuszki, a reszte olal. Jak chcialam mu dac z mojej reki (na małpę ) to krecil glowa na "nie nie".Skonczylo sie tak, ze pokroilam mu wszystko w drobna kosteczke, wymieszałam i zjadl lyzeczka... A chcialam robic mu drugie danie w stylu ziemniak/kasza/makaron+warzywa+czasem miesko/ryba... |
|||||
|
|
|
#411 |
|
Zadomowienie
|
hje u nas zawsze najpierw jest ciasto później coś ciepłego i ja o takiej godzinie bym dała jedno ciepłe chyba ze macie zamiar bardzo długo siedzieć
Nie jestem pewna na 100% ale chyba jest refundowana.
|
#412 |
|
Konto usunięte
|
Misiael, a inicjały?
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas ZAWSZE na odwrót, najpierw obiad, a później ciasto. Ale co do roczku, to ja nie wiem, jeszcze nie myślałam... Znając mnie, to zacznę obmyślać wszystko 2 tygodnie przed imprezą.
|
|
|
|
|
#414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tort też mam zamówiony
|
||
|
|
|
#415 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44202765]Misiael, a inicjały?
[/QUOTE]M. B Cytat:
|
|
#416 |
|
Zadomowienie
|
Helol
Dziekuje slicznie za zyczenia Podczytuje, ale bede sie zw duzo odnosoic,bo koncowka roku i mam spory zapierdziel i w pracy i w domu. hje u mnie jest tak jak u insolito i black na stle zimne przekaski, potem cos na cieplo, a na koniec slodkosci. Mozesz zrobic jedno danie, ale podpytaj czy wszystkim zasmakuje, ja mam w rodzinie sporo francuskich pieskow i ciezko sie w ich gusta wpasowac,wiec jedno by nie przeszlo. lady kota tulaca grzejnik powalila mnie ![]() Pytalas o ta nocke u dziadkow, nie chce zapeszac, bo juz nie raz sie za mocno przechwalalam, ale dziadki mi chyba dziecko dczarowaly, idziemy ku dobremu z naszym spaniem, mam nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej ![]() Taaa i kurcze chyba wiecej nie pamietam co mialam pisac
|
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny pisze na szybko z telefonu gdyz nie mam zbyt wiele czasu ostatnio. Byłam dzisiaj odebrać wyniki mego ale tylko ze krwi i sa nie ciekawe. Większość obniżone normy świadczące o osłabieniu organizmu -stawiam na zęby i jeden o znaczenie podwyższonej wartości tzwu eozynofile prawie 8 a norma od 1 do 5
(( hmmmmmm naczytalam sie możliwych przyczyn i pomijajac jakieś ekstremalne choroby to może być to albo coś z pasożytami coś alergicznego w sensie pokarmowego albo dochodzenie do zdrowia po infekcji. Jak dla mnie druga i trzecia ewentualność bardzo prawdopodobna gdyż albo zęby albo nieszczęsny banan. Jak kilka dni temu podałam go małemu to aż go skręciło. No ale ja nie lekarz wiec czekam do czwartku. Ciekawe co powie.Pamiętam o was moje kochane i okrutnie tęsknie. .troche podczytalam ale malou. Ps dzięki za fb ;-);-);-) |
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grunt, że mi odpisałaś ![]() https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...54234738_n.jpg Tylko oczywiście będzie "Pola" i "1"
Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-12-17 o 21:54 |
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chciałam Wam coś powiedzieć...mogę?? JESTEŚCIE KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Dobranoc
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o taaak ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jakas podpowiedz? 

Walczyliśmy godzinę. I ugryzł mnie w cycka 5 razy
może dlatego, że nie byłabym skłonna zrobić coś takiego dla TZ, nie teraz, kiedy częściej mnie wqrwia niz cieszy