|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Kochany Leosiu !!! W każdej chwili, zawsze, wszędzie Niech Ci w życiu dobrze będzie! Niech Cię dobry los obdarzy Wszystkim, o czym tylko marzysz! Życzy Ciocia Nina |
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie jestem w stanie być na bierząco, zostało mi jakieś 12 stron, poczytałam ostatnią. Siadłam z caffe latte i się relaksuję, bo udało się Misia uśpić.
Dziękujemy za życzenia na 11 miesięcy, kiedy to zleciało! LEOSIU!! 100 latek! Rośnij nam zdrowo kochanie! Pewnie zaraz się obudzi, poczytam ile się da. Silver, ja nie wiem oni są nienormalni w naszej służbie zdrowia. Wiadomo że takiego dziecka nie da się utrzymać, powinny być jakieś procedury opracowane, w innych krajach jakoś sobie radzą z maluszkami, dbają o ich komfort, komfort rodzica, nie potęgują strachu i stresu. w głowie się nie mieści. Jeszcze dużo lat upłynie aż coś ruszy, na studiach powinni tego uczyć niestety ![]() Co do roczku, ja tez planuję tylko przekąski do łapki, nie mam stołu tak dużego by wszyscy usiedli. I tez muszę w takich godzinach by młody nie był zmęczony, on o 19 idzie spać
|
#484 |
|
Zadomowienie
|
Hejka laseczki, wczoraj was nadrobilam ale nie mialam sily pisac ...
dziekuje tym, ktore sie przejely i zauwazyly moj problem ... Wczoraj jeszcze z Lady gadalam, ze luz i cycek miekki, zimny ... no to dzis w nocy mialam 40 st, cycek ogien, bol nie z tej ziemni ... a mloda wlasnie dzis postanowila, ze bedzie spala przewieszona przez moja klate, a jak tylko ja sprobuje sciaganac to sie bedzie budzic i ryk ... tz tez sie nie dala przejac bo byl ryk .... takze noc na 3 ketanolach jakos przezylam ale masakra byla .... na pocieszenie weszlam w watek ktory blogerka wrzucila na fb ... moje kiblowe wpadki, cos na wzor tych lozkowych ... laski jak sie brechtalam pol wieczoru, tz stwierdzil, ze jestem obrzydliwa, bo mnie bawia historie o kupie 1 wam musze skopiowac ...Przypomniało mi się też, jak kiedyś, kiedy byłam małolatą, umówiłam się facetem na nasz pierwszy sex. Uderzał do mnie, świrował, adorował. Trwało to długo i zaczynało być męczące, bo oboje chcieliśmy jednego, tylko nie mogliśmy się ogarnąć. W końcu przyszedł taki dzień, że umówiliśmy się konkretnie na seksik A pamiętam, że miałam jakiś problem z dość nieprzyjemnie pocącymi się stopami w tamtym okresie. Umówiliśmy się w hotelu. Weszłam do łazienki i zamiast się cała chlupnąć wodą, to pucowałam nogi w umywalce, a w tym czasie koleś (który nie mógł doczekać się wreszcie bzykanka) wlazł mi do łazienki i poirytowany powiedział -do sexu, to się raczej d**ę myje, nie stopy Wtedy o mało nie zemdlałam ze wstydu! Umarlam .... A teraz 100 lat, 100 lat :partytime: dla Leo ... Nasz roczniak kochany ![]() Silver strasznie wspolczuje przyzycia, debilni lekarze i badania ... kurfa tyle czasu to doroslemu by ciezko bylo wylezec, a co dopiero takiemu maluszkowi ... Buziaki dla malutkiej
|
|
#485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
LEOSIU Dużo dużo dużo zdrówka i miłości i nowych cudownych umiejętności!!!!! BUZIAKI !!!! Ależ to zleciało .... ![]() Silver strasznie współczuje przeżyć , musisz być faktycznie wykończona trzymaj się tam i buziaki dla DariiLady my też jeszcze nie myślimy o roczku. .Yellow nie wiem czy trzymac kciuki za plus czy za minus Ale umieram z ciekawości
|
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Silver, o masakra, pobeczalam sie jak to przeczytalam... Boze... zdrowie jest najważniejsze......masakr a... biedulka, buziak od cioci Kasi;*******
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-12-18 o 10:19 |
|
|
|
|
#489 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że rozpoczynam od siebie, ale musze Wam to powiedzieć! Wiecie jak u nas ze spaniem
Mam nadzieję, że to nie jest jednorazowy wybryk Nie wymagam takich nocy jak dzisiaj, ale chociaż takich przspanych spokojnie...Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak można utrzymać dziecko nieruchomo 40min??? Blanka nawet jak śpi to się kręci.
|
||||
|
|
|
#490 |
|
Zadomowienie
|
Leosiu STO LAT !!!! i przede wszystkim dużo zdrówka
jak ten czas leci, popłakałam się właśnie za miesiąc będziemy prawie codziennie obchodzić jakieś urodzinki a dopiero co były czerwone newsy chyba zaraz polecę poczytać co tam pisałyśmy na poczekalnimam nadzieje ze w ciagu 30 min mój bąbel uśnie bo musze ogarnąć chałupę
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
U nas trochę kryzysowo. Mała od 3 dni jest dzieckiem "naręcznym" - tzn rączki mamusi są okej, podłoga i wszystko inne fe.
Z drzemkami cienkawo, śpi króciutko, więc potem chodzi taka niedospana i z marudem. Usypianie na noc nam się zepsuło, trwa ponad godzinę, z męczeniem się młodej i moim. A potem pobudki co godzinę przez całą noc. Nie wiem o co cho. Aha: z jedzenia to wczoraj zjadła gryza banana, chrupek kukurydziany, pół biszkopta, 2 winogrona, łyżeczkę zupy.. i koniec. Leosiu kochany! Najlepszego!
|
|
|
|
#492 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Leoś!!! Sto latek Kochany! Bądź zawsze zdrowy i uśmiechnięty ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#493 |
|
Konto usunięte
|
Leoś! buziaki urodzinowe od Dorci!
![]() WIęc żyj nam 100 lat i uśmiech miej na twarzy! niech życie ci da to wszystko, o czym marzysz
Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b Czas edycji: 2013-12-18 o 10:17 |
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#495 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję zapalenia piersi - też to przerabiałam. Dostałam od lekarza antybiotyk. Cytat:
![]() Domcia dziś kończy 11 miesięcy ![]() I w ogóle dla wszystkich dzieciaczków kończących dziś kolejne miesiące buziaki gorące |
||
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
![]() za 11 miesięcy dla: Lenki Dominisi Lilci Wiktorka ![]() za 10 miesięcy dla: ]Yae Antosia Bączki
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-12-18 o 10:27 |
|
|
|
#498 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też Cytat:
![]() Cytat:
a z jedzeniem warzyw próbowałaś może gotować w całości i podawać tak, żeby sama brała do buzi albo dawać jej bezpośrednio do buziaka? Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#499 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bartuś śpi a ja lece sprzatac
|
|
#500 |
|
Rozeznanie
|
dobra dziewczyny, zrobię, ale najchętniej bym zamówiła kurierem do domu bo nie chce mi się dzisiaj wychodzić :PJeszcze zalegam w łóżku a Oli grasuje :P ale muszę wstać bo podgłośnił radio aż głową pęka. W ogóle jaki miałam sen, śniło mi się że tż na moich oczach samobójstwo popełnił... Masakra Wszystkiego najlepszego dla Leosia!!!!
|
|
|
|
#502 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Leosiu wszystkiego o czym marzysz choć najważniejsze-wspaniałą, kochającą rodzinkę już masz!!!!!!
Marsi, rok temu brwi robiłaś i się zaczęło ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też daje cytrusy, mała uwielbia kwasoty ![]() Cytat:
Śliczna Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie no, ja też nie mam ładnej zastawy, jeszcze się nie dorobiłam bo u teściowej mieszkamy ale mam nadzieję, że do roczku to się zmieni.... Ale u nas mało osób będzie bo nie mam tu rodziny, znajomych też za bardzo nie.... Cytat:
Maluch robi totalną rozpierduchę po pokoju a ja piję kawkę i cierpliwie to znoszę. Dzisiaj jej dawałam twarożek na śniadanie, jutro z kefirem spróbuję. Ależ wczoraj miałam przykrą sytuację: rozbieram Juliankę do spania, odpinam bluzę a ona łzy w oczach i tak powoli się płącz rozkręca. Okazało się, że przycięłam ją bluzą..brrr... koszmar z dzieciństwa. Bidulka moja tak rzadko płacze, tylko w takich sytuacjach... ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Ahhh Yellow-nie torturuj nas!!! Moja znajoma siedzi na bombie-41 t.c, będzie chłopiec-Julek
|
||||||||
|
|
|
#503 |
|
Konto usunięte
|
A moje kp chyba jednak koniec
wczoraj w nocy Dorcia wyssała to, co bylo, a dzisiaj w nocy kapa, nic nie ma ;(
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Leosiu-wszystkiego najlepszego nasz robaczku. 100 latek
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obu więcej takich nicek ![]() Cytat:
![]() UUU na wigilii wypas: barszcz z uszakmi, ryba, pierogi, serniczek Nocka u nas taka sobie, z uśnieciem problemó nie było. Obudziła sie jednak już przed północą no to dałam pić i cos tam jeszcze pomarudziła i usnęła. Obudziłą się po 5, dałam mleko ale już koniec spania. Włączyłam karuzele i powiedziałm mamie żeby nasłuchiwąła bo Mała leżała i coś tam gadała do siebie. Nie wiem więcej bo mama nie dzwoniła na razie...
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, pomożecie?
wystarczy kliknąć "lubię to" ![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
|
#507 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Leo Kochany wszystkiego dobrego dla Ciebie, dużo zdrówka i radości
Cytat:
Się nie cykaj, bo wszystko i tak juz przesądzone ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No Jackson zdecydowanie ma to coć Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że bedzie lepiej Cytat:
Oby tak dalej Bardzo sie cieszę Cytat:
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Cie dobrze. Jak Oli była malutka to zapinałam jej napkę od pajacyka i tak jakoś sutka paznokciem ścisnęłam. Jak ona płakała, zasypiała i jeszcze płakała i przez sen nawet płakała. Myślałam że umrę
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44207979]A moje kp chyba jednak koniec
wczoraj w nocy Dorcia wyssała to, co bylo, a dzisiaj w nocy kapa, nic nie ma ;([/QUOTE]![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Lady, przegulałam Twą siostrę.. ![]() 1. nie doliczyłam sie ile razy w ciągu Twojej ciąży zmeiniała fryzurę 2. Na tych zdjęciach z 2006 wyglądacie jak bliźniaczki 3. Bardzo pozytywna osóbka
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2013-12-18 o 11:50 |
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, oplaca sie to krzeselko ? 80zeta z przesylka juz!
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

ale są strasznie kochane,niedawno zaczęły się do siebie przytulać buźkami
cudownie jest wtedy na nie patrzeć

Czy jeśli piszecie płatki/chrupki kuku, to chodzi Wam o te zwykłe, kukurydziane, czy są jakieś, które po prostu taką nazwę mają? 

) BEZ RUCHU!! Nawet jak troszeczkę się poruszy to badanie nie wyjdzie! Masakra. Myśmy w dwójkę z tatą nie potrafili jej utrzymać tak się bała, tak się wyrywała... Mówimy im że nie da rady. To podali jej lek na uspokojenie po którym znów godzinę musieliśmy czekać aż Daria się uspokoi... Potem już była tak zmęczona że zaczęła mi zasypiać na rękach ( od 7 rano nie spała bidulka). W końcu zasnęła (o godz 12.00). I znów na badanie. Kładę ją na tym stole. Śpi. Myślę se "Ufff"... No i lekarka musiała jej wpuścić kontrast i jak jej złapała za rączkę to ona się obudziła i znów ryk i znów to samo. Była już zmęczona i to potęgowało jeszcze bardziej ten płacz..... Nie dało rady zrobić badania bo znów nie umieliśmy jej utrzymać 

22.05.2008
Kochałabym go