|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
Cytat:
|
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
cześć dziewczyny!
u mnie wszystko ok, ja jakoś tak przejżałam wątek, ale nie chce mi się pisać, mam jutro stresujący dzień w pracy, do któego muszę się przygotować, no i denerwuję się od wczoraj. ogólnie wykres zaczyna przypominać mój poprzedni, więc przynajmniej się nie nakręcam,że coś jest na rzeczy. brydzia co to za doły??? w Twoim stanie nie wolno!!, może męża faktycznie coś gilgotało oby.. kciuki moje są.Lea ale jeszcze nie jest przesądzone,że ten pęcherzyk nie pęknie przecież, bądźmy dobrej myśli a co do prezentów to też kupuje się u nas każdemu, w większości bez niespodzianek, tylko każdy wymienia co by chciał dostać i tak jest od lat. ale wszyscy są zawsze zadowoleni i klimat jest otwierania prezentów w wigilię .. bardzo to lubimy debra widzę,że szukasz nadziei i ją znalazłaś, w naszej nowej wizażance i dobrze, oby i Wam się udało..
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
i ja już po badaniu. Ludzi w laboratorium masakrycznie dużo
. Co się nasiedziałam to moje . Przed pracą skoczę jeszcze i odbiorę, bo miła pani zapisałam mi cito jak poprosiłam o wynik o 11
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Leany widzę wszystko dopięte na ostatni guzik...
:brzydal : to ja się pochwalę...nie mam ani jednego prezentu, a dwa, porządków świątecznych nawet nie zaczęłam, zakupów też nie mam to wszystko przez Was!!!!!
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Tak, tak! Kwas foliowy dla facetów!
Warto suplementować facetów bo ogólnie mamy na świecie epidemię obniżenia jakości męskiego nasienia. Taka choroba cywilizacyjna Wiecie, że teraz to nawet normy w laboratoriach obniżono... MACA to ta: http://www.apteka-melissa.pl/apteka/...y-80-kaps.html Jest specjalna MACA dla facetów, ale właśnie lepiej brać tą dla młodzieży. Chyba właśnie między innymi ze względu na ten kwas foliowy. Mój mąż brał L-karnitynę taką dla sportowców z Olimpu (http://www.olimp-sklep.pl/produkt/91...ga-caps-120kap), ale o L-karnitynie to warto doczytać. Ja się nie znam, ale tam jest jakaś kwestia tego że najlepiej łączyć L-karnitynę i acetyl L-karnitynę. I tu chodzi o duże dawki. Czytałam gdzieś, że w testach podawano 3000 mg L-Karnityny i 4000 mg Acetyl L-Karnityny. Nie wiem czy kogoś interesuje taka suplementacja, ale zanim kupicie takie gotowe specyfiki dla facetów to sprawdźcie jakie tam są dawki i jaki jest stosunek ceny tych preparatów do dawki. Te rady o MACA i L-karnitynie to są rady od lekarza
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#278 | ||
|
Zadomowienie
|
Hahaha wampir kreweta hahahhahah
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
||
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
nie powiem, troszkę mi ulżyło...
a jak widzę jeszcze i czytam, że dziewczyny pieką ciasteczka, ciasta, duperele robią to się czerwona robię w zeszłym roku miałam już wszystko porobione i pokupowane w tym czasie, a w tym za dużo na głowie i nie mam siły, okazje pójścia bez syna wykorzystuje na badania i wizyty lekarskie. W piątek już się wezmę za siebie ogarnę zakupy świąteczne i prezenty chociaż. A większe porządki sobie zostawię na po świętach a co
|
#280 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja do tego dorzucę jeszcze brak czasu
, bo prawie codziennie pracuję do 21 i mam nadgodziny ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
dziękuję za kciuki ![]() Cytat:
. Firanki popiorę, okna umyję i sprzątnę normalnie bez cudowania
|
|
#281 |
|
<3 <3 <3
|
Hej
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć działochy
![]() Wskoczyłam w sukienkę, porobiłam zdjęcia i analizuję...
|
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak pisałam: musimy jeszcze wybrać sobie prezenty od siebie, dokupić grę Bubie, dokupić coś dla dzieciaków szwagra, dla dziadków; poza tym zakupy świąteczne, żeby coś dobrego było w domu do jedzonka Jeszcze po choinkę powinniśmy dziś wyskoczyć, bo potem TŻ będzie pracował od rana (albo odsypiał nocki), a ja z kolei będę mieć już same popołudniowe zmiany aż do świąt... tyle dziś trzeba ogarnąć, a TŻ-a nie ma - czekam i czekam na niego ![]() Co do porządków świątecznych, to ja bym przetrwała bez nich Ale TŻ się uparł i wczoraj wieczorem sprzątaliśmy - większość ogarnęliśmy... tylko co z tego, jak do świat pewnie znowu zdążymy bałagan zrobić? Serio myjecie okna w grudniu? Szokujecie mnie!
Edytowane przez Lea_ny Czas edycji: 2013-12-18 o 10:37 |
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, zaczęłam działać (na razie myślowo), ubiorę dziś z synkiem choinkę
jutro umyję okna w piątek te zakupy i prezenty, a w sobotę odsuwanie mebli O! jeszcze śledzie by się przydało zrobić, ale kiedy mi się będzie chciało to nie wiem
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kumpel mnie kiedyś zaprosił do siebie na oglądanie
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkam przy dosyć ruchliwym skrzyżowaniu także moje okna są narażone na częste brudzenie
a ostatnio myłam je...uwaga uwaga we wrześniu
|
#287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Karoloo strasznie mi przykro, że @ przylazła!!! A ja się łudziłam, że jakaś w końcu zaciąży, bo dawno nikt nie mówił o II kreseczkach
![]() DebraM ja nie znam się kobieto na testach, czego Ty ode mnie wymagasz Olgietka też mnie olała a Zbyszek jej w oko! ![]() Cytat:
w jajowodzie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A że mrozów nie ma to i lepiej się myć będzie . Mi np pies odcisk pyska zawsze na szybach w salonie zostawia ![]() nie ma to jak romantyczny fim
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle zapomniałam Wam napisać!
Wczoraj pojechaliśmy z TŻtem po ten mój stanik. Podjeżdżamy pod dom dziewczyny, która je sprzedaje, ciemno jak w Nie powiem w takich okolicznościach trochę się przestraszyłam. Okazało się, że koleś sobie na zagłówki pozakładał te maski, żeby ludzie się właśnie nabierali ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- A z tą gryzącą krewetą to ten film powstał na podstawie wierzeń ludowych. Tak samo jest takie wierzenie, że penis może się wciągnąć do środka. I stoi tak po kilka godzin dziennie cała rodzina i trzyma facetowi penisa, żeby mu go nie zassało
|
#290 |
|
Zadomowienie
|
Hej krewety, pusie i inne piczki
![]() Poczytałam co nabazgroliłyście od wczoraj, ale nie cytuję, bo nie mam siły. To co zapamiętałam: Olgietka - wytrzymałości w rzucaniu palenia!!! Ja rzuciłam jak zaszłam w pierwszą ciąże i nie palę już prawie sześć lat Limonelka - witaj Leine - wrzucaj fotę to ocenimy czy ta sukienka naprawdę taka za mała i czy potrzebujesz dodatkowych skalpelków ![]() katekatee - trzymam mocne kciuki!!! Karoloo - Brydzia - Proszę nam tu nie martwić się na zapas
|
#291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po cichaczu, żeby nawet rodzicom nie mówić, że będę w PL, bo przecież by się narobiło... "łooolaboga wyrodna córka, była w Polsce i nawet nie odwiedziła...!" Chciałabym zobaczyć się z moją ukochaną, najlepszą na świecie świadkową... i z Wami ![]() ![]() Cytat:
Ej... a w jakiej sytuacji ten penis miałby się zasysać? ![]() Gienek właśnie zaebał mi ze stolika pierniczka ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Krewety moje drogie ![]() Ja wiem, że Bozia dała internet i wujka Google po to, żeby nie zadawać durnych pytań.. ale przecież Wy razem tu wzięte bijecie na łeb całą wikipedię zaciekawiło mnie pytanie cowie o żywotność plemniorów... Rozumiem, że aby halfzbyszki wykonały zadanie najlepiej byłoby bzykać się tak z 6 dni w okolicach okołoowulacyjnych? Tylko lepiej przed czy po owu? ile żyje jajo?! ![]() Czuję się przy Was jak jakiś niedorozwój... ale dajcie mi szansę.. jeszcze kilkanaście miesięcy temu nie wiedziałam co to TŻ, PM....
|
|
#292 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taa... wsiąkający penis ![]() Cytat:
![]() a teraz idę jeść ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
Najlepiej co 2-3 dni o ile masz dobry śluz a tż plemniki zdrowe i dużo. Ja po 6dniowym maratonie nie zaszłam w ciążę, tż ma plemników b. mało. Jajo żyje max 48h. Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-12-18 o 12:00 |
|||
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja cholera czuję, że jakbym zapaliła papierosa teraz to czułabym czystą przyjemność... Oczywiście nie zapalę, bo szkoda by mi było tych pięciu dni ale... Nie czuję się jeszcze uwolniona od tego dziadostwa.... Kiedy to mija? Kiedy przestajesz o tym myśleć?
|
|
#294 |
|
<3 <3 <3
|
Cowie chlopak kumpeli tez ma takie pokrowce i tez nie wystraszylam
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#296 |
|
Zadomowienie
|
Witam babolki
![]() U mnie na ovu mały szok przeżyłam...wpisuje dzisiejszą tempke a tak komunikat...."przesunięto owulacje z 12dc na 18dc i co to ma być wogóle ;/ już jestem pewna że w tym cyklu cos sie pokabaciło i nic nie wyjdzie ![]() Zaraz wpadną faceciki od wodomierzy ;/ niech już przyłażą i idą bo dzisiaj mam humor do ......;/ szkoda gadać normalnie załamka
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Olgietka mam pytanko z innej beczki
jak tam w tej Danii jest??
|
#299 |
|
<3 <3 <3
|
Olgietko jak bylam 4 miechy temu u gin to powiedziala mi ze trzeba sie kochac często tzn co 2-3 dni.
Tak jak Leine pisze jeszcze szczescie tez sie przyda Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
a o co pytasz?
![]() Ludzie są bardzo przyjaźni, pogoda do śniegu jeszcze tu nie widziałam.. Trochę się obawiam tego ich podejścia.. właśnie ze względu na potencjalną ciążę... Rozmawiałam na ten temat ze znajomą Polką, która tu rodziła. Jest zachwycona! Po pierwsze kultura w szpitalu, wszyscy koło Ciebie skaczą. Rodzisz jak chcesz: na stojąco, leżąco, w wannie... TŻ jest cały czas przy Tobie. Po porodzie zostaje z Tobą w pokoju na pierwszą noc.. no chyba, że poród był bez żadnych komplikacji to możesz iść do domu już kilka godzin po... Fakt jest faktem, że oni raczej nie skupiają się na podtrzymaniu ciąży jeśli coś jest nie tak w pierwszych tygodniach.. Selekcja naturalna - jeśli coś jest słabe to ginie.. ![]() Nie robią miliona badań, USG jest robione trzy razy (o ile oczywiście nie ma żadnych komplikacji).... Może to i dobre.... ale we mnie cały czas siedzi polaczek, który najchętniej całą ciąże spędziłby podpięty pod usg
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

oby.. kciuki moje są.
. Co się nasiedziałam to moje
. Przed pracą skoczę jeszcze i odbiorę, bo miła pani zapisałam mi cito jak poprosiłam o wynik o 11

ogarnę zakupy świąteczne i prezenty chociaż. A większe porządki sobie zostawię na po świętach a co 

Szokujecie mnie!
w piątek te zakupy i prezenty, a w sobotę odsuwanie mebli O! jeszcze śledzie by się przydało zrobić, ale kiedy mi się będzie chciało to nie wiem