Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 349 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-24, 21:13   #10441
Malpka
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

czy ktoraś z was dziewuszki ma może piosenkę "Oczarowanie" Wodeckiego? jeśli tak to poprosiłabym na maila jeśli można (schwester @buziaczek.pl)
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 21:21   #10442
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
Mila25 czy to Ty byłaś dzisiaj w Treselle? Byłam tam dzisiaj w poszukiwaniu biustonosza pod suknię i tak sie zastanawiałam czy to Ty, ale głupio mi było pytać...
Nie to nie ja, ja jestem bardzo rzadko - zwykle zastępuje tam siostre lub pracownice. Na pewno widzialas Monike, ktora tam pracuje. A tak w ogole jak ktoras chce na spokojnie wybrac biustonosz slubny, pomierzyc i dopasowac to mozemy sie umowic- poznamy sie i moze cos wybierzecie
Stary 2007-05-24, 21:24   #10443
mila25
Raczkowanie

Dawno nie pisalam, ale mam tyle na glowie.. sesja pisanie pracy, kurs prawa jazdy i te nieszczesne przygotowania slubne Mam wrazenie ze jestem w lesie - nie wiem gdzie zamowic ciasta i tort :/ chce smietanowy - przydaloby sie gdzies poprobowac Przeraza mnie to wszystko a suwaczek odmierza czas ..
Stary 2007-05-24, 22:00   #10444
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
Napisane przez mila25 Pokaż wiadomość
Nie to nie ja, ja jestem bardzo rzadko - zwykle zastępuje tam siostre lub pracownice. Na pewno widzialas Monike, ktora tam pracuje.
To dobrze, ze jednak się nie odezwałam... A kusiło strasznie
Cytat:
A tak w ogole jak ktoras chce na spokojnie wybrac biustonosz slubny, pomierzyc i dopasowac to mozemy sie umowic- poznamy sie i moze cos wybierzecie
Oooo... Ja bym bardzo chciała Nic nie mogę dla siebie znaleźć A poza tym miło byłoby Cię poznać
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 22:07   #10445
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

a ja muszę jeszcze kupić "ślubne" gatki
o rany, ale ja jestem strasznie wybredna, jeśli chodzi o gatki, marudzę jak diabli...
bo koronka mnie gryzie, bo gniotą, bo nie są bawełniane, bo włażą w... pupę
oj mój TŻ to ma ze mną bardzo źle w sklepach bieliźnianych...

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-24, 22:13   #10446
mila25
Raczkowanie

W takim razie czekam na propozycje- umowimy sie i czegos poszukamy Fajnie byloby Was poznac.
Stary 2007-05-24, 23:14   #10447
annabel_lee
Raczkowanie

GG do annabel_lee

Cytat:
W takim razie czekam na propozycje- umowimy sie i czegos poszukamy Fajnie byloby Was poznac.
A czy mogłybyśmy sie spotkać już w tę sobotę lub w poniedziałek? Ja mam w poniedziałek o 14 pierwszą miarę i mam przyjść już ze stanikiem W ogóle po dzisiejszych bezowocnych poszukiwaniach zaczęłam się zastanawiać czy nie wszyć sobie miseczek do sukienki... Panie w salonie mi to doradzały, ale ja łudziłam się, że znajdę coś co jakoś ładnie wymodeluje moje piersi. No i dzisiaj się rozczarowałam
annabel_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 07:33   #10448
lalunia105
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiakkk Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi proszę gdzie zamawiacie kwiaty???

Wiem że o tym było, ale właśnie wpadłam w przerażenie, zdajac sobie sprawę, że zostało mi tylko 2 tyg. a ja nie mam bukietów Obojętnie w jakiej części Lublina, byle były świeże, ładne i niedrogie
tak jak pisałam polecam kwiaciarnie "kwiaty od serca"
ul . Tumidajskiego 2
tel. 0-81 444-28-18 naprawdę miła obsługa i bardzo ładne bukiety moim zdaniem nie są drogie.

co do mojej rozmowy wczoraj z TŻ to chyba sie udało bo powiedział ze jeśli do tego wszystkiego nie wtrąci sie jego mama to bierzemy ślub 25 sierpnia rzeczywiście stwierdził że bardzo by chciał brata ciotecznego ale parzcież my jak planowaliśmy datę to nie wiedzieliśmy kiedy jego żona rodzi. Także cieszę sie i mam nadzieje że to pierwszy i ostatni kryzys z tym związany. Na naukach ksiądz zapytał dlaczego chcemy wziąść ślub.. he i żadna para nic nie mówiła i ksiądz powiedział ze jak my na 7 spotkaniu nie wiemy po co ten ślub to chyba coś nei tak i miał ubaw z nas. Bardzo rozluźnił wczoraj atmosferę opowiadając śmieszne wydarzenia ze ślubów w jakich uczestniczył i tak sobie teraz myślę że tyle gaf można zrobić to sie sama boję żeby czegoś głupiego nie zrobić.

Bardzo pomogły mi wasze słowa argumenty i wogóle. Naprawdę wszystkim dziękuję. Wiecie wpadłam na pomysł że musimy się kiedyś wszystkie spotkać i porozmawiać miło by było....
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 07:37   #10449
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

A my w weekend będziemy kontynuowali rozdawanie zaproszeń. Zostali nam tylko znajomi Rodzinka odfajkowana
Pozdrawiam was serdecznie i życzę przemiłego weekendu
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 07:40   #10450
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
Ania, oj nie wiem czy sie minęlismy. Ja mam stary dowód i dziewczyna z tej pary za mna tez miała stary Ale moj TŻ ma już nowy Jest między nami sporo różnicy we wzroście, za nami byla taka para równa wzrostem - to Wy??? Ciekawe ze stroju nie [pamiętam. I żadnej zmokłej kury nie widzialam, więc to chyba jednak nie Wy
Ale poznac mi Cię równiez miło )
a, nie otwieraj nad para bo to koperta zwykłym klejem klejona . No i nie wiem kiedy mam to tam zanieśc, chyba po prostu zadzwonię do katedry i zapytam Albo i tak poczekam az skończymy nauki czyli do końca czerwca prawie.

aaa, kupilismy winko. TO samo co wtedy - niestety nie sprawdzaliśmy jakie jest czerwone ale mam nadzieję,ze dobre. mamy półsłodkie białe i półrytrawne czerwone. Było jeszcze czerwone półsłodkie. Nazywa się Cortez. Mam nadzieję, że to dobry wybor, na drogie winko nas nie stac niestety, ale trzymam się opinii faceta że droższe nie zawsze znaczy lepsze
To chyba jednak ja BYŁAM równi wzrostem jesteśmy z moim TŻ Jesli dobrze pamietam to Ty byłas niższa od swojego i miałaś brązowe włosy związne w kucyk i ja faktycznie wyjmowałam z torebki stary dowód a ta dziewczynka - tzn chyba Ty mówiła do swojego TŻ "Ciekawe co Pani powie że mam stary dowód" a pózniej zobaczyłas ze a tez wyciagam i Ty albo Twój TŻ powiedział " Nie tylko TY" - to niedosłownie cytowanie ale chyba jakos tak było to co to Wy byliscie ????
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 08:10   #10451
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez lalunia105 Pokaż wiadomość
co do mojej rozmowy wczoraj z TŻ to chyba sie udało bo powiedział ze jeśli do tego wszystkiego nie wtrąci sie jego mama to bierzemy ślub 25 sierpnia rzeczywiście stwierdził że bardzo by chciał brata ciotecznego ale parzcież my jak planowaliśmy datę to nie wiedzieliśmy kiedy jego żona rodzi. Także cieszę sie i mam nadzieje że to pierwszy i ostatni kryzys z tym związany. Na naukach ksiądz zapytał dlaczego chcemy wziąść ślub.. he i żadna para nic nie mówiła i ksiądz powiedział ze jak my na 7 spotkaniu nie wiemy po co ten ślub to chyba coś nei tak i miał ubaw z nas. Bardzo rozluźnił wczoraj atmosferę opowiadając śmieszne wydarzenia ze ślubów w jakich uczestniczył i tak sobie teraz myślę że tyle gaf można zrobić to sie sama boję żeby czegoś głupiego nie zrobić.
widzisz jaki masz dar przekonywania a tak serio to pewnie nawet nie musiałaś go przekonywac

Ciekawią mnie te śmieszne wydarzenia ze ślubów ......
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 08:18   #10452
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
A my w weekend będziemy kontynuowali rozdawanie zaproszeń. Zostali nam tylko znajomi Rodzinka odfajkowana
Pozdrawiam was serdecznie i życzę przemiłego weekendu
Freciu w sumie to ile czasu zajęło wam rozdawanie zaproszen????
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 08:36   #10453
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
czy ktoraś z was dziewuszki ma może piosenkę "Oczarowanie" Wodeckiego? jeśli tak to poprosiłabym na maila jeśli można (schwester @buziaczek.pl)
Hej przesłałam Ci na maila tą piosenkę
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 09:09   #10454
lalunia105
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość

Ciekawią mnie te śmieszne wydarzenia ze ślubów ......

mówił ze naprzykład para młoda zapomniała go poinformować ze to ojciec prowadzi młodą pod ołtarz i składał im życzenia i mówił żeby sie nei denerwowali tylko byli uśmiechnięci bo przecież od tad będą zawsze razem, albo jak PAn młody patrzył w sufit i mówił przysięgę a ksiądz sobie wtedy myślał żeby był szzęśliwy z tym sufitem, albo jak Para młoda nie wiedziała co ma w danej chwili robić i np zamiast wystąpić przed klęczniki to siadali. Jak zakładali sobie obrączki na środkowe palce. dużo ich było...... i takie że go nie dopuści i nie odpuści...
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 09:27   #10455
karolinka.f
Raczkowanie

GG do karolinka.f

Cytat:
Napisane przez sylwunia_p Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny dopiero zaczynam przygodę z wizażem i wychodzę za mąż 26.07.2008 i w związku z tym mam pytanie: co myślicie o samochodach do wypożyczenia http://www.auto-slub.pl konkretnie chodzi mi o samochód Alfa Romeo nestor. Macie może jakieś doświadczenia związane z tą firmą? Będę wdzięczna za odpowiedź, bo w poniedziałek mam podpisać umowę samochód jest piękny więc mam nadzieję że i firma uczciwa
Witaj. Ja nie orientuję się w temacie wypożyczania samochodu, bo my raczej nie będziemy tego robić. Więc w tej sprawie Ci nie pomogę.
Chciałam tylko napisać, że będziemy ślubować tego samego dnia
karolinka.f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 09:30   #10456
kitka14
Raczkowanie

Proszę powiedzcie mi jak wygląda pierwsza przymiarka.Czy te wszystkie hafty i aplikacje juz są naszyte?
Martwie się bo panie w salonie mi tak doradzłay,że w końcu nie wiem czy dobrze mnie zrozumiały i będzie tak jak ja chciałam..Bo z inną panią rozmawiałam o sukni, a inna pani brała miarę ode mnie i jakoś mam wrażenie,że nie dokonca się ze sobą porozumiały..
kitka14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 09:30   #10457
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwunia_p Pokaż wiadomość
Hej przesłałam Ci na maila tą piosenkę
dziekuje sliczniutko
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 09:36   #10458
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Neiti Pokaż wiadomość
To chyba jednak ja BYŁAM równi wzrostem jesteśmy z moim TŻ Jesli dobrze pamietam to Ty byłas niższa od swojego i miałaś brązowe włosy związne w kucyk i ja faktycznie wyjmowałam z torebki stary dowód a ta dziewczynka - tzn chyba Ty mówiła do swojego TŻ "Ciekawe co Pani powie że mam stary dowód" a pózniej zobaczyłas ze a tez wyciagam i Ty albo Twój TŻ powiedział " Nie tylko TY" - to niedosłownie cytowanie ale chyba jakos tak było to co to Wy byliscie ????
hehe no to jednak my Ale ja dziewczynka juz dawno nie jestem bylam prosto z pracy, nieuczesana, nieubrana, ale mój j się uparl że nie zdążymy jak zacznę się jeszcze opprzebierać
to fajnie,ze zobaczyłam jedną wizażankę ! szkoda że dużo nie pamiętam, ale zostało mi że zwygladałas sympatycznie. i jakim cudem masz jeszcze stary dowód????
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 09:58   #10459
Neiti
Raczkowanie

Stary mam dowód bo wydany 1999 r wiec masz czas go wymienic do końca tego roku a wczesniej mis ie nie opłacalo bo i tak przy zmianie nzawiska bym musiaa wymieniać znowu dlatego mam stary a mój Tż jest ode mnie starszy o rok i też termin wymiany jego dowodu jest do konca tego roku

Ja Ciebie troszke pamietam ale tak przez mgłę ale też wydałaś mi sie symaptyczna i uśmiechnięta Jeszcze raz miło mi Cię poznać kto by pomyslał, jabys nie spytała która była w USc tego dnia to nawet bysmy nie wiedziałały, ze sie widzialysmy
Miłego dnia wszystkim życze zmykam pracować
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 10:01   #10460
karolinka.f
Raczkowanie

GG do karolinka.f

Dziewczyny!
Chciałam się Wam pochwalić, że podpisaliśmy umowę z zespołem. Amigos, dzięki opinii nicedream.
U nas sam początek przygotowań, poza zespołem mamy zamówioną tylko salę (Szalony Kogut), kursy zaliczone i pewny fotograf na plener. A nasze mamy szukają kucharki - były już u czterech

Mam do Was pytanie odnośnie zespołów. Po rozmowie z moimi rodzicami mam wątpliwości, czy dobrze zrobiliśmy zatrudniając akurat ten.
Otóż, chodzi o to, że zespół jest 3-osobowy, więc mają bardzo ograniczoną ilość instrumentów i wspomagają się dyskietkami. Powiedzcie mi, czy istnieją jeszcze zespoły, które grają wyłącznie na żywo, nie wspomagając się elektroniką? Rodzice uważają, że powinniśmy poszukać kapeli z większym składem, perkusją, dwoma gitarami itp. bo wtedy muzyka brzmi lepiej, słychać prawdziwe instrumenty.
A jakie zespoły Wy zatrudniacie - też takie małe jak my, czy większe? Wydaje mi się, że na rynku większość jest właśnie typu gitara+syntezator. Ale może za mało szukałam. Napiszcie, jak Wy zapatrujecie się na ten temat.
karolinka.f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 10:01   #10461
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Neiti Pokaż wiadomość
Stary mam dowód bo wydany 1999 r wiec masz czas go wymienic do końca tego roku a wczesniej mis ie nie opłacalo bo i tak przy zmianie nzawiska bym musiaa wymieniać znowu dlatego mam stary a mój Tż jest ode mnie starszy o rok i też termin wymiany jego dowodu jest do konca tego roku

Ja Ciebie troszke pamietam ale tak przez mgłę ale też wydałaś mi sie symaptyczna i uśmiechnięta Jeszcze raz miło mi Cię poznać kto by pomyslał, jabys nie spytała która była w USc tego dnia to nawet bysmy nie wiedziałały, ze sie widzialysmy
Miłego dnia wszystkim życze zmykam pracować
spytałam,bo ktos zapowiadał,że będzie i tak się nastawilam że ktos może być
mi tez miło Cie poznac
Stary 2007-05-25, 10:02   #10462
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitka14 Pokaż wiadomość
Proszę powiedzcie mi jak wygląda pierwsza przymiarka.Czy te wszystkie hafty i aplikacje juz są naszyte?
Martwie się bo panie w salonie mi tak doradzłay,że w końcu nie wiem czy dobrze mnie zrozumiały i będzie tak jak ja chciałam..Bo z inną panią rozmawiałam o sukni, a inna pani brała miarę ode mnie i jakoś mam wrażenie,że nie dokonca się ze sobą porozumiały..
Ja bylam na pierszej miarze w tamten piatek i moja sukienka wygladala jak zszyty worek po kartoflach tylko z dwoma dziurkami dzis mam druga miare podobno jest juz wiecej zrobiona zobaczymy
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 10:03   #10463
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinka.f Pokaż wiadomość
Dziewczyny!

A jakie zespoły Wy zatrudniacie - też takie małe jak my, czy większe? Wydaje mi się, że na rynku większość jest właśnie typu gitara+syntezator. Ale może za mało szukałam. Napiszcie, jak Wy zapatrujecie się na ten temat.
ja mam Dja, i będzie słychac wszystkie instrumenty
Stary 2007-05-25, 10:07   #10464
Sonia11
Wtajemniczenie

Cool Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Ja też mam stary dowód wydany w 1999r i mój TŻ też Ja także czekałam na "po ślubie" żeby go wymienić i zresztą nie tylko dowód bo jeszcze prawo jazdy paszport itd. Aż nie chce mi sie myśleć ile jeszcze załatwień mnie czeka w związku ze zmianą nazwiska, ile urzędów trzeba poinformować. Pytanko do tych wizażystek, które są już po, możecie macie jakąś listę urzedów, które należy poinformować o zmiane nazwiska i stanu cywilnego bo ja boję się że o którymś zapomnę
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 10:12   #10465
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Ja też mam stary dowód wydany w 1999r i mój TŻ też Ja także czekałam na "po ślubie" żeby go wymienić i zresztą nie tylko dowód bo jeszcze prawo jazdy paszport itd. Aż nie chce mi sie myśleć ile jeszcze załatwień mnie czeka w związku ze zmianą nazwiska, ile urzędów trzeba poinformować. Pytanko do tych wizażystek, które są już po, możecie macie jakąś listę urzedów, które należy poinformować o zmiane nazwiska i stanu cywilnego bo ja boję się że o którymś zapomnę
moj dowód jest wydany w... hohoho
taka listas to rzeczywiście wazna sprawa, może yoolia nam pomoże
Stary 2007-05-25, 10:13   #10466
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annabel_lee Pokaż wiadomość
A czy mogłybyśmy sie spotkać już w tę sobotę lub w poniedziałek? Ja mam w poniedziałek o 14 pierwszą miarę i mam przyjść już ze stanikiem W ogóle po dzisiejszych bezowocnych poszukiwaniach zaczęłam się zastanawiać czy nie wszyć sobie miseczek do sukienki... Panie w salonie mi to doradzały, ale ja łudziłam się, że znajdę coś co jakoś ładnie wymodeluje moje piersi. No i dzisiaj się rozczarowałam
A powiedz mi jakiej miseczki potrzebujesz i czego oczekujesz od biustonosza- jaki ma byc. Mozemy sie umowic w poniedzialek, tylko napisz czego potrzebujesz i jaki ma byc to przedzial cenowy.
Stary 2007-05-25, 10:14   #10467
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny!
Chciałam się Wam pochwalić, że podpisaliśmy umowę z zespołem. Amigos, dzięki opinii nicedream.
U nas sam początek przygotowań, poza zespołem mamy zamówioną tylko salę (Szalony Kogut), kursy zaliczone i pewny fotograf na plener. A nasze mamy szukają kucharki - były już u czterech

Mam do Was pytanie odnośnie zespołów. Po rozmowie z moimi rodzicami mam wątpliwości, czy dobrze zrobiliśmy zatrudniając akurat ten.
Otóż, chodzi o to, że zespół jest 3-osobowy, więc mają bardzo ograniczoną ilość instrumentów i wspomagają się dyskietkami. Powiedzcie mi, czy istnieją jeszcze zespoły, które grają wyłącznie na żywo, nie wspomagając się elektroniką? Rodzice uważają, że powinniśmy poszukać kapeli z większym składem, perkusją, dwoma gitarami itp. bo wtedy muzyka brzmi lepiej, słychać prawdziwe instrumenty.
Faktycznię większość zespołów wspomaga się dyskietkami, ale są takie które grają na żywo. Z tego co zauważyłam takie które grają na żywo bardzo sie tym chwalą więc jeżeli jakiś zespół nie ma tego napisanego na stronce to raczej dyskietki . Ja mam zespól, który pewnie będzie sobie pomagał ale za specjalnie się tym nie przejmuje, mogą grać i z dyskietek-przynajmniej nie będą fałszowali
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 10:18   #10468
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
A powiedz mi jakiej miseczki potrzebujesz i czego oczekujesz od biustonosza- jaki ma byc. Mozemy sie umowic w poniedzialek, tylko napisz czego potrzebujesz i jaki ma byc to przedzial cenowy.
mila to jeszcze ja Cię pomęczę - chciałam komplet taki z pasem do pończoch, ewentua;lnie bez majteczek, ale musiałabym wtedy dobrac skądś całkiem gładkie. kolor ecru. Choc ostatnio miałam porównanie ecru z klolorem "śmietankowym bielizny" i musze powiedziec że różnica jest kolosalna. Ten smietankowy wypuściła chyba niedawno AVA, jest taki satynowy z naszytą koronką i ma wszystkie części. mimo że to nie bardotka to chyba się na niego skuszę a do sukienki wszyję poduszki A może się zmieści pod gorset- musze to mierzyć i sprawdzić. Mogłabys się zorientowac czy ten model będzie u Twojej siostry dostępny i ile kosztuje?
Stary 2007-05-25, 10:22   #10469
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Nie wiem czy są jeszcze takie zespoły, które grają na żywo , większość idzie na łatwiznę i gra z dyskietek, bo to jednak męczące tyle godzin grać i spiewać, a wielu zespołom zdarza sie śpiewac tez z palybacku.
Jeszcze na początku wesela spiewają na zywo, ale potem to juz tylko ustami ruszaja. Kiedyś widziałam, jak dyskietka/płyta się zacięła, zanim wokalista zauważył co sie stało wszyscy goscie widzieli, że udawał

A zespół AMIGOS jest bardzo dobry, myslę, że nie masz sie o co martwić. Z tego co pamiętam, grająna skrzypcach i harmonii, prowadzą biesiadę przy stołach, i wogóle fajnie zajmują się goścmi, prowadzą oczepiny.
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-25, 10:24   #10470
calva
Raczkowanie

GG do calva

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
Masz rację czasami z tymi terminami to przesada Słyszałam o salach zajętych z góry na 2 lata o zaspołach nie wspominając bo w termninach bardzo obleganych to jest z tym straszny kłopot. Cóż z tego wynika ze nawet jak jescze dobrze nie zacznie sie człowiek z kimś spotykac to musi zarezerwować sale
Jas też się zgadzam,że z salami jest różnie. ja chodziłam jeszcze przed wielkanocą w celu poszukiwania sali i w jednych były terminy na przyszły rok wolne.a w innych już do połowy września 2008 roku porezerwowane. spodobał nam się jeden lokal i w pzreciągu jednego dnia już jedna z naszych dat była zarezerwowana
warto wcześniej rozejzreć się bo wtedy my decydujemy co i jak.
mamy już zespół i lokal. nadal poszukujemy kamerzysty, chociaż juz pisałam że ustawiliśmy się z jednym, by pooglądać jego prace.

teraz trochę żałujemy, że to wszytsko dopiero za rok, bo już chcielibyśmy się pobrać;( teraz pozostało już tylko czekać i powolutkuprzygotowywać całą uroczystość

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości