|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
Cytat:
![]() Wylyź. Tak bardzo pragnę piątku.
|
|
|
#1022 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Karollo Kłos prezentuje odstającą marcheweczkę.
Czy zobaczysz to nie wiem, nie byłam już dawno, dawno. ![]() Cytat:
![]() I w sumie to się nawet zastanawiam czy zrobić sobie te wolne od dzisiaj czy jednak iść na ćwiczenia w piątek.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-12-18 o 17:45 |
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym jest ten brokuł, nie ta brokuła, bo spotykamy się tu z rzeczownikiem rodzaju męskiego. Piszę, bo wiele osób to myli
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-12-18 o 17:52 |
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak coś znajdę to dam znać, a właśnie miałam się pytać Ciebie czego Ty używasz, boś Ty też wysoki por
![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
mam nadzieję, że teraz zapamiętam
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mamy jutro na piętrze wigilijkę, no ale faceci już zaklepali barszczyki, krokiety, rybki no i powiedzieli, że jakieś konkrety padły na nas padło na tą z brokułem i ze zupek chińskich nie mam pojęcia skąd teraz wezmę taką michę
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale na tą "podstawę" kołtunów nie umiem nic zaradzić. Jest lepiej odkąd olejuję i odkąd używam drewnianej szczotki, ale to już od dawna. Poza tym bez zmian.
|
|
|
#1030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam oliwkową (<3), miodową, z kiełkami pszenicy oraz z czarną rzepą. Odpowiednio: zielona, żółta, pomarańczowa i fioletowa
|
|
|
|
|
#1031 | ||
|
Rozeznanie
|
Że niby coś w tym dziwnego jest? Ja też tak potrafię
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- No i środa za Nami. Trudno uwierzyć w to, że za 6 dni już święta. Jakoś nie czuję tych tegorocznych. Być może to dlatego, że nie ma przy mnie najbliższych mi osób? Że niby jutro sprawdzian z chemii? Czytałam, czytałam..ale czy cokolwiek napiszę? Trzymajcie kciuki o 9:00
|
||
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Przestań
powiedz od razu jak powinno być, bo nie mnie o tym dzisiaj myśleć
|
#1033 | ||
|
Konto usunięte
|
Ok
Cytat:
![]() Cytat:
Będą kciuki! Dzwoniłam do promotora, że nie będzie mnie na seminarium Ostatnio otworzyli u mnie rynek, w którym są kosmetyki z Niemiec i mam tam Baleę(jeżeli to się nie odmienia to mnie poprawcie ) i Alverde! Co polecacie? bo przez najbliższy czas czuję, że tam będę kupować swoje kosmetyki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44214592]
Ostatnio otworzyli u mnie rynek, w którym są kosmetyki z Niemiec i mam tam Baleę(jeżeli to się nie odmienia to mnie poprawcie ) i Alverde! Co polecacie? bo przez najbliższy czas czuję, że tam będę kupować swoje kosmetyki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Balea, Balea, Balea! Z Alverde pasowała mi maska, tylko nie pamiętam z czym ona była. ![]() A jak już jesteśmy w temacie, ogłaszam wszem wobec: JUŻ PO ŚWIĘTACH BĘDĘ MOGŁA PRZYWIEŹĆ CI TWOJE WYMARZONE KOSMETYKI Z DM!
Nie czekaj, zgłoś się już dziś!
|
|
#1035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idźże przecież ![]() Cytat:
A jutro kolejna wigilia. Tym razem roku naszego już się boję.
|
|
|
#1036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z górą jest ok. Joanna z makiem i bawełną kompletnie nic nie robiła z moimi włosami, teraz używam odrobinę fructis oleo jako b/s chyba najlepiej się sprawdza, ale za każdym razem boję się, żeby nie zrobić sobie przyklapu ![]() Cały czas regularnie olejuję ale nie widzę różnicy ![]() Poka jaka to szczotka ja teraz mam niby tą z włosia z Rossmanna, ale strasznie elektryzuje mi włosy i nie widzę różnicy między nią a taką zwykłą plastikowąCytat:
dzięki ![]() Ja mogę zjeść max pasek czekolady i jestem totalnie zamulona ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44214592] Joaśkę z pokrzywą i zieoloną herbatą, a na końcówki jedwab w płynie z GP ![]() [/QUOTE] A używałaś może Joaśkę z makiem i bawełną? Boję się kupić kolejną, że rozczaruje mnie jak ta z makiem ![]() Tez mam ten 'jedwab' lubię, ale dziad wydajny i chciałabym go już zużyć coby móc coś nowego kupić
|
|
#1037 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Piąteczka.Oto i szczotka w załączniku. Czerwona od tonera
|
|
|
#1038 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44210553]Kas póki wątroba nie strajkuje i laboratorium dajesz radę to imprezuj
[/QUOTE] Co i czynić zamierzam ![]() Chociaż dziś w labie zemdlałam, ale z nerwów. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem w ciężkim, psychicznym szoku.
|
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Danke zastanawiałam się ostatnio nad taką, ale mam dziwne wrażenie, że nie będzie ona dobrze włosów rozczesywała przez te grube kolce![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- sama robiłaś grzańca czy gotowy kupujesz ? bo słyszałam, że Biedronkowy polecają, ponoć dobry
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie mogę się uspokoić. Idę sobie turbomelisę zrobić.
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Ejejej. Ulżyj sobie i nam. Opowiadaj co się stao.
![]() Edit: Kav, mówiłam, że widzę gwiazdki! Mówiłam!
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-12-18 o 20:00 |
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie nie stało się nic...
Wróciła do mnie przeszłość. Napisała do mnie... niedoszła żona mojego byłego. Panna jest w ciąży, a J. nawet nie ukrywa, że zdradza ją na prawo i lewo. Ona nie chce zostać panną z dzieckiem i jest dość naiwna (a on nie widzi problemu w ślubie z nią), a ja osobiście ją ostrzegałam kilka miesięcy temu, że tak to się skończy. Ona teraz chce się do mnie żalić i mnie się radzić czy iść do ołtarza czy nie, a co ja jej mogę napisać - spiep*zaj jak najdalej? Poza tym to zaprawdę nie jest moja sprawa, mam czyste sumienie, a ona, jako kobieta zakochana po prostu w przeszłości nie uwierzyła w moje słowa. W tym przypadku nie nadaję się na matkę miłosierdzia, powiernika czy doradcę. Nie mam bladego pojęcia, czemu odezwała się akurat do mnie. Jutro mi już przejdzie, ale dziś jestem po prostu w gigantycznym szoku i nie mogę dojść do siebie. Właściwie nie wiem czemu.
|
#1044 | ||
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Po ile chodzo na polskie te całe piaski p2? Cytat:
A te jesienne piaski GR mają fakturę ścian w moim domu
|
||
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
1,95 ojro, czyli około 8 zł
|
#1046 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znalazłam już niestety... dużo
|
#1048 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1049 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko dosyć śmierdzi i tego się trochę boję ![]() Cytat:
a idź, przede mną całe jutro i biorąc pod uwagę, że nadal jestem w ciężkiej dupie, bo dopiero wróciłam ze spotkania/kompletowania zakupów świątecznych, to chyba czeka mnie zarwana noc ![]() widziałam że dziewczyny podały, ale ode mnie mega szybka: paluszki krabowe, ogórek zielony w kosteczkę, posiekać koperek, wymieszać z kukurydzą i jogurtem naturalnym z łyżką majonezu ![]() Cytat:
chociaż gyros jest akurat pracochłonna...[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44214592] Ostatnio otworzyli u mnie rynek, w którym są kosmetyki z Niemiec i mam tam Baleę(jeżeli to się nie odmienia to mnie poprawcie ) i Alverde! Co polecacie? bo przez najbliższy czas czuję, że tam będę kupować swoje kosmetyki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] olejek z arganem i migdałem Alverde Cytat:
![]() śmierdzi, ale chyba zaryzykuję ![]() Cytat:
nie było kallosa keratynowego, więc kupiłam mamie plancetę, mam nadzieję, że jej podpasuje
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siedzę z farbą na włosach, jeszcze 15 min i zmywam Ciekawe co z tego wyjdzie
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

mogłabym jeść je na okrągło 

bo przez najbliższy czas czuję, że tam będę kupować swoje kosmetyki 
jak ja nawet patrzeć na nią nie mogłam