Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-18, 17:37   #1021
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nigdy nie miałam nic z Ziaji do włosów, a oglądałam ostatnio maski i odzywki b/s w sprayu takiej mi brakuje i szukam cały czas, coś co pomoże rozczesywanie, najbardziej resztki rozjaśnionych końcówek się plątają
Mam ten sam problem. Jak coś znajdziesz, to daj znać.

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Wolne, wolne, wolne maaaaaaaam!
Wylyź. Tak bardzo pragnę piątku.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 17:41   #1022
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
A co żeś z nimi zrobiła?
Nie ochłodzi, nie marz o tym
Nic, rudy łeb mam
Szczególnie końce, to masakra...
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 17:43   #1023
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
On serio odstaje? Zobaczę to cudo w Srajlezji?
Karollo Kłos prezentuje odstającą marcheweczkę.

Czy zobaczysz to nie wiem, nie byłam już dawno, dawno.

Cytat:
No co z wami? To ja spędziłam dziś cały dzień na wykładach, mimo że chlać skończyłam o 3 rano
Wypraszam sobie, dzisiaj byłam studentką bardzo dobrą, o 8 rano stawiłam się u Pana Szatniarza w Cinibie, siedziałam w Kabinie Pracy Indywidualnej Numer Trzy, siorbałam kawę, jadłam rogaliki z Biedronki i uczyłam się z tych wielu, wielu mądrych książek, co je miałam na stole i to przez bite trzy godziny! Taka dobra studentka ze mnie!

I w sumie to się nawet zastanawiam czy zrobić sobie te wolne od dzisiaj czy jednak iść na ćwiczenia w piątek.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-12-18 o 17:45
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 17:48   #1024
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
meeedzik;44213460
Ediza popraw mnie jak źle napisałam, bo nigdy nie pojmę tego jak mam odmieniać i w jakiej osobie pisać
L. poj nie jest niedopuszczalna czy błędna, aczkolwiek sałatka jest z brokułami, nie brokułem, tak samo jak jemy zupę z brokułów, a nie brokułu.

Poza tym jest ten brokuł, nie ta brokuła, bo spotykamy się tu z rzeczownikiem rodzaju męskiego. Piszę, bo wiele osób to myli

Edytowane przez EdizA
Czas edycji: 2013-12-18 o 17:52
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 17:51   #1025
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem. Jak coś znajdziesz, to daj znać.
Jak coś znajdę to dam znać, a właśnie miałam się pytać Ciebie czego Ty używasz, boś Ty też wysoki por

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
L. poj nie jest niedopuszczalna czy błędna, aczkolwiek sałatka jest z brokułami, nie brokułem, tak samo jak jemy zupę z brokułów, a nie brokułu.

Poza tym jest ten brokuł, nie ta brokuła, bo spotykamy się tu z rzeczownikiem rodzaju męskiego. Piszę, bo wiele osób to myli
Dzięki właśnie zawsze mi się to mota mam nadzieję, że teraz zapamiętam
Stary 2013-12-18, 17:53   #1026
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co, mnie też się to kiedyś kręciło
Stary 2013-12-18, 17:54   #1027
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam z gyrosem
filet z piersi pokroić w kostkę podsmażyć w przyprawach
kapusta pekińska
około 5-6 ogórków konserwowych
puszka kukurydzy
por
pomidor
majonez i ketchup

albo z zupki chińskiej:
makaron połamać, zalać odrobiną wody, coby lekko zmiękł i odcedzić
ogórki konserwowe 4 sztuki w kostkę
filet jak do gyrosa w kostkę i podsmażyć
kukurydza
majonez

albo z makaronem ryżowym
około 3-5 plastrów ananasa w kostkę ( jak lubisz )
szynka w kostkę, albo filet
ser żółty tak na oko 20 dag zetrzeć na tarce
por
kukurydza
majonez

Albo prościutka z brokułem ( ? ) Ediza popraw mnie jak źle napisałam, bo nigdy nie pojmę tego jak mam odmieniać i w jakiej osobie pisać jajkiem i pomidorem wszystko pokroić w kostkę brokuł podzielić na różyczki i wrzucić do wrzątku na około 3 minuty, wymieszać wszystko albo ułożyć i polać majonezem

Swoją drogą uwielbiam sałatki mogłabym jeść je na okrągło
Też kocham sałatki bo mamy jutro na piętrze wigilijkę, no ale faceci już zaklepali barszczyki, krokiety, rybki no i powiedzieli, że jakieś konkrety padły na nas padło na tą z brokułem i ze zupek chińskich nie mam pojęcia skąd teraz wezmę taką michę

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 17:55   #1028
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Też kocham sałatki bo mamy jutro na piętrze wigilijkę, no ale faceci już zaklepali barszczyki, krokiety, rybki no i powiedzieli, że jakieś konkrety padły na nas padło na tą z brokułem i ze zupek chińskich nie mam pojęcia skąd teraz wezmę taką michę
Że co?
Stary 2013-12-18, 17:58   #1029
halbtrocken
Zadomowienie

Cytat:
Jak coś znajdę to dam znać, a właśnie miałam się pytać Ciebie czego Ty używasz, boś Ty też wysoki por

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Prędzej czego unikam. Błądziłam ostatnio długo po mętnych wodach i nie dopuszczałam tej myśli. Ale jednak. Amodimethicone mi robił kuku i dredował mi włosy. Odstawiłam wszystkie produkty z nim całkowicie (albo na przed myciem czymś mocnym) i nagle włosy wróciły do normalnego kołtunienia się.
Ale na tą "podstawę" kołtunów nie umiem nic zaradzić. Jest lepiej odkąd olejuję i odkąd używam drewnianej szczotki, ale to już od dawna. Poza tym bez zmian.

Stary 2013-12-18, 18:08   #1030
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
A czego używasz jako b/s ? właśnie kończę serum arganowe z joaśki i myślę co tera kupić patrzyłam na biovaxy dwufazowe, ziaje, joaśka arganowa dwufazowa itp, chciałabym coś w sprayu, co ułatwi rozczesywanie

Szampony mam już sprawdzone ( jako rypacz barwa żurawinowa, albo joaśka z zieloną herbatą i pokrzywą, a do codziennego mycia bdfm, już drugie opakowanie 500ml używam i bardzo lubię ) najbardziej na odżywkach b/s mi zależy, którą masz z Ziaji?

Ja uwielbiam z gyrosem
kapusta pekińska
puszka kukurydzy
por
pomidor
majonez i ketchup

albo z zupki chińskiej:
kukurydza
majonez

albo z makaronem ryżowym
por
kukurydza
majonez

Albo prościutka z brokułem ( ? ) Ediza popraw mnie jak źle napisałam, bo nigdy nie pojmę tego jak mam odmieniać i w jakiej osobie pisać jajkiem i pomidorem wszystko pokroić w kostkę brokuł podzielić na różyczki i wrzucić do wrzątku na około 3 minuty, wymieszać wszystko albo ułożyć i polać majonezem

Mam oliwkową (<3), miodową, z kiełkami pszenicy oraz z czarną rzepą. Odpowiednio: zielona, żółta, pomarańczowa i fioletowa
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 18:29   #1031
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:

Tż niezły ma spust potrafiąc prawie całą dużą milkę na raz pochłonąć
Że niby coś w tym dziwnego jest? Ja też tak potrafię

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Ja myję codziennie, suszę gorącym nawiewem i żyję, nawet włosy mam niczego sobie

Z resztą, już tyle razy było powiedziane, że włosy są dla nas, a nie my dla nich.
Wiem, wiem, ale wolałam się upewnić

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość

ja osobiście nie suszę włosów niczym. nieważne czy użyję szczotki, czy suszę z głową na dół mam potem wkurzonego chopina na głowie. Inkus chyba sama musisz sprawdzić jak twoje włosy na to
Gdybym pozwoliła włosom samym wyschnąć to miałabym katastrofę na głowie. Przyklap i powywijane we wszystkie strony strąki

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

No i środa za Nami. Trudno uwierzyć w to, że za 6 dni już święta. Jakoś nie czuję tych tegorocznych. Być może to dlatego, że nie ma przy mnie najbliższych mi osób?

Że niby jutro sprawdzian z chemii? Czytałam, czytałam..ale czy cokolwiek napiszę? Trzymajcie kciuki o 9:00
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 18:40   #1032
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Że co?
Przestań powiedz od razu jak powinno być, bo nie mnie o tym dzisiaj myśleć

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 18:42   #1033
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Już wszystko mam, dziękuję
Teść cudotwórca prawdę mi powiedział..
Ok

Cytat:
A czego używasz jako b/s ? właśnie kończę serum arganowe z joaśki i myślę co tera kupić patrzyłam na biovaxy dwufazowe, ziaje, joaśka arganowa dwufazowa itp, chciałabym coś w sprayu, co ułatwi rozczesywanie
Joaśkę z pokrzywą i zieoloną herbatą, a na końcówki jedwab w płynie z GP

Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość
No i środa za Nami. Trudno uwierzyć w to, że za 6 dni już święta. Jakoś nie czuję tych tegorocznych. Być może to dlatego, że nie ma przy mnie najbliższych mi osób?

Że niby jutro sprawdzian z chemii? Czytałam, czytałam..ale czy cokolwiek napiszę? Trzymajcie kciuki o 9:00
Ja też nie czuję tych świąt
Będą kciuki!

Dzwoniłam do promotora, że nie będzie mnie na seminarium
Ostatnio otworzyli u mnie rynek, w którym są kosmetyki z Niemiec i mam tam Baleę(jeżeli to się nie odmienia to mnie poprawcie ) i Alverde!
Co polecacie? bo przez najbliższy czas czuję, że tam będę kupować swoje kosmetyki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 18:50   #1034
halbtrocken
Zadomowienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44214592]
Ostatnio otworzyli u mnie rynek, w którym są kosmetyki z Niemiec i mam tam Baleę(jeżeli to się nie odmienia to mnie poprawcie ) i Alverde!
Co polecacie? bo przez najbliższy czas czuję, że tam będę kupować swoje kosmetyki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Balea, Balea, Balea! Z Alverde pasowała mi maska, tylko nie pamiętam z czym ona była. Pomarańczowa zakrętka w każdym razie. Sprawdzę. A z Balei kocham wszystko z góry na dół - mleczka do włosów, odżywki i te zwykłe i professional, maski. No cud, kobieto! Cud!

A jak już jesteśmy w temacie, ogłaszam wszem wobec:

JUŻ PO ŚWIĘTACH BĘDĘ MOGŁA PRZYWIEŹĆ CI TWOJE WYMARZONE KOSMETYKI Z DM!
Nie czekaj, zgłoś się już dziś!

Stary 2013-12-18, 18:54   #1035
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Wypraszam sobie, dzisiaj byłam studentką bardzo dobrą, o 8 rano stawiłam się u Pana Szatniarza w Cinibie, siedziałam w Kabinie Pracy Indywidualnej Numer Trzy, siorbałam kawę, jadłam rogaliki z Biedronki i uczyłam się z tych wielu, wielu mądrych książek, co je miałam na stole i to przez bite trzy godziny! Taka dobra studentka ze mnie!

I w sumie to się nawet zastanawiam czy zrobić sobie te wolne od dzisiaj czy jednak iść na ćwiczenia w piątek.
No!

Idźże przecież
Cytat:
Myśmy mieli mieć w aka 'wigilę' pt. 12 rodzajów piwa, ale jak się to skończyło to lepiej nie gadać..

A jutro kolejna wigilia. Tym razem roku naszego już się boję.

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 19:19   #1036
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Ta z zupki chińskiej to najlepsza z Vifona rosół z kury
Cytat:
Prędzej czego unikam. Błądziłam ostatnio długo po mętnych wodach i nie dopuszczałam tej myśli. Ale jednak. Amodimethicone mi robił kuku i dredował mi włosy. Odstawiłam wszystkie produkty z nim całkowicie (albo na przed myciem czymś mocnym) i nagle włosy wróciły do normalnego kołtunienia się.
Ale na tą "podstawę" kołtunów nie umiem nic zaradzić. Jest lepiej odkąd olejuję i odkąd używam drewnianej szczotki, ale to już od dawna. Poza tym bez zmian.
No właśnie mi najbardziej plątają się końce, posądzam o to rozjaśnione końce z górą jest ok. Joanna z makiem i bawełną kompletnie nic nie robiła z moimi włosami, teraz używam odrobinę fructis oleo jako b/s chyba najlepiej się sprawdza, ale za każdym razem boję się, żeby nie zrobić sobie przyklapu

Cały czas regularnie olejuję ale nie widzę różnicy chyba wrócę do gliss kura w psikaczu kiedyś mi służył, jeszcze przed świadomą pielęgnacją, nie żałowałam sobie z ilością i zawsze bezproblemowo mogłam rozczesać kłacze
Poka jaka to szczotka ja teraz mam niby tą z włosia z Rossmanna, ale strasznie elektryzuje mi włosy i nie widzę różnicy między nią a taką zwykłą plastikową
Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
Mam oliwkową (<3), miodową, z kiełkami pszenicy oraz z czarną rzepą. Odpowiednio: zielona, żółta, pomarańczowa i fioletowa
Rozejrzę się dzięki
Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość
Że niby coś w tym dziwnego jest? Ja też tak potrafię
Ja mogę zjeść max pasek czekolady i jestem totalnie zamulona dlatego zawsze mu się dziwię, że potrafi tyle zjeść

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Joaśkę z pokrzywą i zieoloną herbatą, a na końcówki jedwab w płynie z GP
[/QUOTE]
A używałaś może Joaśkę z makiem i bawełną? Boję się kupić kolejną, że rozczaruje mnie jak ta z makiem
Tez mam ten 'jedwab' lubię, ale dziad wydajny i chciałabym go już zużyć coby móc coś nowego kupić
Stary 2013-12-18, 19:22   #1037
halbtrocken
Zadomowienie

Cytat:
Ta z zupki chińskiej to najlepsza z Vifona rosół z kury

No właśnie mi najbardziej plątają się końce, posądzam o to rozjaśnione końce z górą jest ok. Joanna z makiem i bawełną kompletnie nic nie robiła z moimi włosami, teraz używam odrobinę fructis oleo jako b/s chyba najlepiej się sprawdza, ale za każdym razem boję się, żeby nie zrobić sobie przyklapu

Cały czas regularnie olejuję ale nie widzę różnicy chyba wrócę do gliss kura w psikaczu kiedyś mi służył, jeszcze przed świadomą pielęgnacją, nie żałowałam sobie z ilością i zawsze bezproblemowo mogłam rozczesać kłacze
Poka jaka to szczotka ja teraz mam niby tą z włosia z Rossmanna, ale strasznie elektryzuje mi włosy i nie widzę różnicy między nią a taką zwykłą plastikową

Rozejrzę się dzięki

Ja mogę zjeść max pasek czekolady i jestem totalnie zamulona dlatego zawsze mu się dziwię, że potrafi tyle zjeść

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

A używałaś może Joaśkę z makiem i bawełną? Boję się kupić kolejną, że rozczaruje mnie jak ta z makiem
Tez mam ten 'jedwab' lubię, ale dziad wydajny i chciałabym go już zużyć coby móc coś nowego kupić
Też mogę zjeść maksymalnie pasek czekolady i jestem totalnie zamulona po takiej ilości. Piąteczka.

Oto i szczotka w załączniku. Czerwona od tonera , drewniana rączka i drewniane kolce. Przestały mi się dzięki niej elektryzować włosy, to się jej trzymam. Chociaż powoli pora wymienić, już 3 kolce jej wypadły. Szczotka mi łysieje.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pojedyncze, 18.12.2013 o 19.19.jpg (58,5 KB, 13 załadowań)

Stary 2013-12-18, 19:36   #1038
kascysko
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44210553]Kas póki wątroba nie strajkuje i laboratorium dajesz radę to imprezuj
[/QUOTE]
Co i czynić zamierzam

Chociaż dziś w labie zemdlałam, ale z nerwów.
Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
wpadłam! i w związku z tym mam pytanie: czy top coat, którego właśnie odgrzebałam z pudełka z lakierami i który prawdopodobnie ma około 6-7 lat (), ale konsystencję nadal dobrą i generalnie nie wygląda na zepsutego nada się do czegokolwiek?
Musisz go wypróbować
Cytat:
Bym chyba umarła pijąc na drugi dzień wódkę jak ja nawet patrzeć na nią nie mogłam ale też to słyszałam na jednym weselu nawet znajoma praktykowała i było widać, że podziałało na nią to lekarstwo

Najgorsze co może być, ale słyszałam, że ponoć na kaca najlepsza praca trzym się
No, grzaniec wieczorem postawił mnie na nogi

Cytat:
No co z wami? To ja spędziłam dziś cały dzień na wykładach, mimo że chlać skończyłam o 3 rano 3 miesiące praktyki i można.
Polecam jeszcze iść do dość precyzyjnej pracy
Cytat:

Muszę przeglądnąć lakiery

Jestem w ciężkim, psychicznym szoku.
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 19:43   #1039
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Też mogę zjeść maksymalnie pasek czekolady i jestem totalnie zamulona po takiej ilości. Piąteczka.

Oto i szczotka w załączniku. Czerwona od tonera , drewniana rączka i drewniane kolce. Przestały mi się dzięki niej elektryzować włosy, to się jej trzymam. Chociaż powoli pora wymienić, już 3 kolce jej wypadły. Szczotka mi łysieje.
pijjonteczka

Danke zastanawiałam się ostatnio nad taką, ale mam dziwne wrażenie, że nie będzie ona dobrze włosów rozczesywała przez te grube kolce

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
No, grzaniec wieczorem postawił mnie na nogi
sama robiłaś grzańca czy gotowy kupujesz ? bo słyszałam, że Biedronkowy polecają, ponoć dobry
Stary 2013-12-18, 19:46   #1040
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Oto i szczotka w załączniku. Czerwona od tonera , drewniana rączka i drewniane kolce.
Mam taką samą szczotkę, gdy latem robiłam końcówki gencjaną, kolce były fioletowe. Więc rozumiem bul Twój.
Stary 2013-12-18, 19:49   #1041
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
sama robiłaś grzańca czy gotowy kupujesz ? bo słyszałam, że Biedronkowy polecają, ponoć dobry
Z Biedronki Zbójeckie Grzane - meeeeega

No nie mogę się uspokoić. Idę sobie turbomelisę zrobić.
Stary 2013-12-18, 19:52   #1042
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
No nie mogę się uspokoić. Idę sobie turbomelisę zrobić.
Ejejej. Ulżyj sobie i nam. Opowiadaj co się stao.

Edit: Kav, mówiłam, że widzę gwiazdki! Mówiłam!

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-12-18 o 20:00
Stary 2013-12-18, 20:05   #1043
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Ejejej. Ulżyj sobie i nam. Opowiadaj co się stao.
Właściwie nie stało się nic...

Wróciła do mnie przeszłość. Napisała do mnie... niedoszła żona mojego byłego. Panna jest w ciąży, a J. nawet nie ukrywa, że zdradza ją na prawo i lewo. Ona nie chce zostać panną z dzieckiem i jest dość naiwna (a on nie widzi problemu w ślubie z nią), a ja osobiście ją ostrzegałam kilka miesięcy temu, że tak to się skończy.

Ona teraz chce się do mnie żalić i mnie się radzić czy iść do ołtarza czy nie, a co ja jej mogę napisać - spiep*zaj jak najdalej?

Poza tym to zaprawdę nie jest moja sprawa, mam czyste sumienie, a ona, jako kobieta zakochana po prostu w przeszłości nie uwierzyła w moje słowa. W tym przypadku nie nadaję się na matkę miłosierdzia, powiernika czy doradcę. Nie mam bladego pojęcia, czemu odezwała się akurat do mnie.

Jutro mi już przejdzie, ale dziś jestem po prostu w gigantycznym szoku i nie mogę dojść do siebie. Właściwie nie wiem czemu.
Stary 2013-12-18, 20:20   #1044
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Myśmy mieli mieć w aka 'wigilę' pt. 12 rodzajów piwa, ale jak się to skończyło to lepiej nie gadać..
U mnie w mieście jest piwiarnia, piw od zaebania - ananasowe, truskawkowe, miodowe, śliwkowe, czekoladowe, limonkowe, cynamonowe, grejpfrutowe, karmelowe, o smaku Coca-Coli, kawy, gruszkowe, arbuzowe...
Cytat:
Muszę przeglądnąć lakiery
Po ile chodzo na polskie te całe piaski p2?
Cytat:
Edit: Kav, mówiłam, że widzę gwiazdki! Mówiłam!
Widziałam i byłam w ciężkim szoku. Podaruj mi swoje oczy

A te jesienne piaski GR mają fakturę ścian w moim domu
Stary 2013-12-18, 20:24   #1045
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Po ile chodzo na polskie te całe piaski p2?
1,95 ojro, czyli około 8 zł
Stary 2013-12-18, 20:41   #1046
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
1,95 ojro, czyli około 8 zł
Dzięki, rozejrzę się czy jest coś wartego uwagi
Stary 2013-12-18, 20:51   #1047
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, rozejrzę się czy jest coś wartego uwagi
Ja znalazłam już niestety... dużo
Stary 2013-12-18, 20:54   #1048
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Ja znalazłam już niestety... dużo
Mnie spadło libido, nic mnie nie podnieca

Słyszałyście już parodię "My słowianie - odpowiedź mężczyzn"?
Stary 2013-12-18, 20:56   #1049
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
One mają srebrny obcas?! Mije oczy mówią mi, że są z przezroczystego plastiku

Chciałam zrobić ostatnio to samo z koszulą XS, ale bałam się, że mi guziki strzelą i cycki ujrzą kawał świata

Top coatu możesz śmiało użyć
no nie srebrny-srebrny, plastikowe, ale w kolorze srebrnym

tylko dosyć śmierdzi i tego się trochę boję

Cytat:
Absolutnie najlepszy świąteczny sweter z NL to ten z odstającą marcheweczką.

To nasz szanowny kraj chroni w ogóle swoje pieniądze?

Wolne, wolne, wolne maaaaaaaam!

a idź, przede mną całe jutro i biorąc pod uwagę, że nadal jestem w ciężkiej dupie, bo dopiero wróciłam ze spotkania/kompletowania zakupów świątecznych, to chyba czeka mnie zarwana noc

Cytat:
Dziewczyny, przepis na jakąś zaje*istą sałatkę, błagam
widziałam że dziewczyny podały, ale ode mnie mega szybka: paluszki krabowe, ogórek zielony w kosteczkę, posiekać koperek, wymieszać z kukurydzą i jogurtem naturalnym z łyżką majonezu

Cytat:

Ja uwielbiam z gyrosem
kapusta pekińska
puszka kukurydzy
por
pomidor
majonez i ketchup

albo z zupki chińskiej:
kukurydza
majonez

albo z makaronem ryżowym
por
kukurydza
majonez

smaka mi narobiłaś chociaż gyros jest akurat pracochłonna...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

olejek z arganem i migdałem Alverde

Cytat:
Balea, Balea, Balea! Z Alverde pasowała mi maska, tylko nie pamiętam z czym ona była. Pomarańczowa zakrętka w każdym razie. Sprawdzę. A z Balei kocham wszystko z góry na dół - mleczka do włosów, odżywki i te zwykłe i professional, maski. No cud, kobieto! Cud!

oooo zaraz piszę na priv

Cytat:
Musisz go wypróbować
śmierdzi, ale chyba zaryzykuję

Cytat:
Właściwie nie stało się nic...

Wróciła do mnie przeszłość. Napisała do mnie... niedoszła żona mojego byłego. Panna jest w ciąży, a J. nawet nie ukrywa, że zdradza ją na prawo i lewo. Ona nie chce zostać panną z dzieckiem i jest dość naiwna (a on nie widzi problemu w ślubie z nią), a ja osobiście ją ostrzegałam kilka miesięcy temu, że tak to się skończy.

Ona teraz chce się do mnie żalić i mnie się radzić czy iść do ołtarza czy nie, a co ja jej mogę napisać - spiep*zaj jak najdalej?

Poza tym to zaprawdę nie jest moja sprawa, mam czyste sumienie, a ona, jako kobieta zakochana po prostu w przeszłości nie uwierzyła w moje słowa. W tym przypadku nie nadaję się na matkę miłosierdzia, powiernika czy doradcę. Nie mam bladego pojęcia, czemu odezwała się akurat do mnie.

Jutro mi już przejdzie, ale dziś jestem po prostu w gigantycznym szoku i nie mogę dojść do siebie. Właściwie nie wiem czemu.
nie angażuj się, na cholerę Ci to kobieto. jak pisze na fejsie to ją zablokuj, jak przez telefon to też zablokuj wiadomości/połączenia przychodzące. nie Twoja sprawa, a tylko się będziesz stresowała, bo jeszcze się nie zabliźniło...

nie było kallosa keratynowego, więc kupiłam mamie plancetę, mam nadzieję, że jej podpasuje

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-18, 20:58   #1050
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Przy oświetleniu w moim pokoju aparat nie podoła jutro jeśli wrócę z uczelni przed "zachodem słońca" to wrzucę zdjęcia
Ok

Siedzę z farbą na włosach, jeszcze 15 min i zmywam Ciekawe co z tego wyjdzie

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości