|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() No z pewnością miało wpływ
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
elo! kolejny wieczór spędzam sama ![]() tzn czytając Was i gapiac się w tv ![]() Wiecie co, czekają mnie zmiany w pracy...będszie nowy szefuńcio... i szczerze mowiąc wolałabym jak najszybciej uciec na L4 i z nim nie współpracować jak się o tym dowiedzialam to nawet przeszła mi przez mózg myśl, żeby się jednak w tym cyklu starać.......ale się boję.
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2013-12-18 o 21:13 |
|
|
|
#393 |
|
Zadomowienie
|
Jagatka- no to nic tylko się starać
![]() ![]() Dziewczyny leci cos fajnego w tv? Może ogląda któraś cos ciekawego? Ja ide się pluskać potem cos przydałoby sie obejrzeć hmmm....
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się żegnam na dziś - padam na twarz i odliczam dni do piątku
dobranoc
|
|
|
|
#395 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się, że w galerii wypiłam na szybko dużą kawę i to przez to a mąż oczywiście pytał czy w ciąży nie jestem hehe a tu dopiero początek cyklu Cytat:
żeby tym razem wszystko było dobrze ![]() Cytat:
ale sport każdy praktycznie oglądam - po pierwsze żużel, lubię też siatkę, ręczną, koszykówkę, skoki, najmniej to chyba piłkę nożną Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() też siedzę sama w domciu, bo mąż na piłkę pojechał
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyzwyczajaj się, Olgietka jest boska ![]() dziękuję a jak u Ciebie? Wybacz, ale nie zawsze nadrabiam i nie wiem dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- aha, zapomniałam sie pochwalić upiekłyśmy dziś z teściową tonę ciastek (i pół tony zjadłyśmy ) i kolejną tonę pierogów
|
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
ja oglądam na tlc "czekając na pierwszy raz", ale zaraz chyba spadam do łóżeczka, bo jeszcze nie do końca dobrze się czuję...
|
#398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest jest teksty ma niezłe, ciagle się śmieję jak ją czytam ![]() Cytat:
Idę dopiero za m-c Mam nadzieję, że da zielone światło, bo teraz przez pracę jeszcze bardziej zależy mi żeby się starac... Mój małż jutro wraca i chyba go zgwałcę...tak mi się chce serduszkować dawno tak nie miałam, chyba dopiero teraz, po 2 m-cach wróciło libido sprzed zabiegu ![]() Własnie sobie drina strzeliłam w środku tygodnia na lepsze spanie ![]() A Wy jak tam? Pewnie już nie możecie się doczekac świątecznego sexu na podłodze Zubi jak możesz to proszę wpisz mnie na wizytę ...20styczeń 2014
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo już mi to dziś pisałaś
|
|
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak się boimy, bo u rodziców podłoga też skrzypi, a pod naszym pokojem oni śpią będzie adrenalinka najwyżej ![]() a za mną od rana chodził kubeczek grzanego winka, ale po dzisiejszych dolegliwościach odechciało mi się... do 20 stycznia szybko zleci zobaczysz już jesteś bliżej, niż dalej
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
o jezu ![]() naprawdę? ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Mania to znaczy że pobieżnie nadrobiłas dzisiejszy dzień skoro też nie pamiętasz że o tym dzis pisałam! jeju... w tym wieku taka skleroza
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Zubi jest na czasie, kobieto! Ocknij się!
![]() uuuu będzie ogień ![]() mój tż mnie maltretuje, ale powiedziałam, że nie bo: a) mam jeszcze śledzia w gaciach b) nie mam ochoty c) mój tż nie goli się na twarzy i powiedziałam, że nic nie będzie i się też nie będę golić, bo po co jak on nie dba o siebie dla mnie to po co ja mam dla niego a phi!
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jest taka adrenalinka to jest bosko i wiesz, dziewczyny mówiły ze jak u kjogos w domu, to dzieciątko musi byc z tego ![]() pamiętam jak kiedys jeszcze przed ślubem...po cichaczu w ubraniach serduszkowaliśmy u mnie w pokoju... te emocje...ehhhhhhh
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Manieczka gadaj mi tu co w tych M jak Mąka się dzieje
MArek jest z Ewą tak? A ta siostra Hanki to była w końcu w ciąży, czy chciała go naciągnąć? Wydało się to? bo nie jestem na czasie ![]() No i powiedz co z tym Piotrkiem i Kingą? Oni są razem? Mieli jakieś romanse czy co, bo Kinga niby w drugiej ciąży będzie tak? ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- ooo tak, te emocje kiedy jeszcze byłam nastką, pojechałam z tż do babci mieszkającej wtedy koło Krakowa i kazała nam spać osobno
|
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co, każdemu się może zapomniec... Jak ja tak mowię, że się tez nie ogolę to mój Tż mówi że jemu to nie przeszkadza.... ale ja mówię ze jego zarost mi przeszkadza , a on idzie od razu sie ogolic i nie mam wyjścia
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Jagatka specjalnie dla Ciebie
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-12-18 o 22:27 |
|
|
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż nie mogłam uwierzyć, że to przeoczyłam i przejrzałam raz jeszcze cały dzisiejszy dzień - faktycznie o 6.33 pisałaś mój prawie 30-letni mózg niestety już ma dziury! ![]() Cytat:
kochana! dzieje się marek z ewą siostra hanki udawała, ale czy to się wydało, hm...już sama nie wiem paweł z mamą basi zduńskich ostatnio nie było, wiem, że kinga w ciąży a! i marek widział na tablecie michała, zdjęcie Michała, Gosi i tego jej synka razem i podejrzewa, że coś nie teges ![]() hahaha dobra jesteś a pewnie babcine kryształy w kredensie dzwoniłyyyy
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakby babcia wstała się napić?
|
|
#409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
mam tak samo
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
a ja idę sobie zmierzyć tempkę z ciekawości, bo coś za równe mam te poranne temperatury
może termometr się zespuł
|
#413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jagatka babcia spała z dziadkiem u góry i zanim weszła do góry to minęło 5 minut... słychać było jak schodzi cała zdyszana, bo szybko się wtedy męczyła poza tym wody w nocy nie pije
Cytat:
![]() Michał hmmm... No Gosia była z tym aktorem Janickim nie? ![]() oj kryształy drżały, na pewno ![]() Cytat:
i nigdy do łazienki nie dociera....mówił, że on chce mieć 'jakiś' zarost.... na zero się nie goli od wieków, bo ma potem podrażnienia, pryszcze wyskakują i go to drażni... maszynką tylko to przycina ale od paru miesięcy strasznie się zaniedbuje, mi się to nie podoba, przy cało0waniu kłuje, no nie lubię! A tż nie przeszkadza oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Błagam... nie cytuj ![]() to się upomniałam ehhh i wygłupiłam Dobra...idę spać zanim po tym drinku napiszę coś gorszego ![]() Dobranoc
|
#415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się dogadałyśmy haha ![]() mój na szczęście do pracy musi się golić, ale też nie lubię jak się zapuści...nienawidzę tych kłujących kłaków ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
ale ja to stara jestem ![]() edit: teraz sprawdziłam, że Ty tylko rok młodsza ode mnie - to wszystko jasne hahaha ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- ja chyba też zmykam, bo mnie coraz bardziej bark boli...lecę się walnąć do wyrka kolorowych snów życzę
II kreseczki - 01.03.2014 22.11.2014, 3910 g, 57 cm 23.06.2011 01.06.2013Edytowane przez manieczka1 Czas edycji: 2013-12-18 o 22:09 |
||
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Jagatka a ja specjalnie dla Ciebie foto wstawiłam a TY tak??
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, niestety mam mega kryzys. Okazuje się, że TŻ wcale nie chce dziecka ![]() Jego zdaniem najpierw powinnam wrócić do pracy, co oznacza czekanie na ciążę z 1,5 roku, 2 lata. Najgorsze, że dawał sprzeczne sygnały. Kochaliśmy się często, zawsze bez zabezpieczenia. Łykał nawet kwas foliowy wiedząc dokładne po co. A dziś nagle na nie. I jeszcze był zirytowany, że mi się spieszy. Ja ryczałam, a on miał kompletnie w Także jestem w dołku.
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
. Witam się po pracy. Padam na twarz ![]() mam dziś 19 dc. Gin kazała mi iść dziś na progesteron. Jeśli wynik powyżej 10 jednostek to z owulacją wszystko w porządku, jeśli poniżej to niedobrze i oznacza że mamy problem.. Wynik: 1,18 . Jak zobaczyłam to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Chciałam przez moment to wszystko rzucić w cholerę, ale później uświadomiłam sobie że za jakiś czas obudziłabym się z ręką w nocniku i musiała zaczynać wszystko od początku, a tak już rok za nami . Dziś wykupiłam Dupka i od jutra biorę na wywołanie @Cytat:
. Nie wiem.. Ale przytulam mocno
|
|
#420 |
|
Zadomowienie
|
Cowie- ja myśle że jednak tak reaguje ponieważ boi się po #.
Mój ostatnio przechodził etap" a może kochanie jednak zostaniemy przy naszym Tomciu....a gdy mi wytłumaczył to sie okazało że boi się o mnie że przy drugiej ciąży cos mi sie stanie i mnie straci To prawda miałam niezłe przejscia przez całą 1 ciąże i przy cesarce ale myśle że dam rade...no i też wytłumaczyłam i teraz się stara bardzo i nawet pyta się juniora co chwile czy chce miec braciszka albo siostrzyczke także nie łam się najlepiej jeszcze raz szczerze porozmawiać czy obawy Twojego TŻ mają związek z #....Zobaczysz wszystko się wyjaśni i pójdzie po Twojej myśli
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

może pstryka sobie najlepsze ujęcia
oby 

za wizytę.

nienawidzę wymiotować... wolę biegunkę niż zwracające się jedzenie czy wodę blee... 

23.06.2011
01.06.2013

MArek jest z Ewą tak? A ta siostra Hanki to była w końcu w ciąży, czy chciała go naciągnąć? Wydało się to?