|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
agaaga po
gratuluję córci jaki zgrabniusi brzusio udanych łowów ![]() ja we wtorek zamówiłam jeden przez allegro i przebieram nogami czy dojdzie do następnego poniedziałku ![]() Cytat:
szerokości, przyczepności janeczka
|
|
#1172 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
Cytat:
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Miłego słonecznego mroźnego dnia - bo u mnie tak jest. Mimo, że świeci słoneczko to przymrozek się utrzymuję. za wasze wizyty.Nikii - możesz dopisać mnie do kalendarza wizyt ? Ja swoją mam 2 stycznia 2014, o godz. 18. |
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
Inna koleżanka która urodziła kilka miesięcy temu mówiła że to z wysiłku i po prostu lepiej siedziec i odpoczywać
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
Witam sie z pracy .
U nas w robo juz na maxa zamykanie roku i sranie ze sie nie wyrobimy. ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
|
#1177 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przez Czechy chyba lepiej się jedzie, bo drogi mają lepsze niż w Polsce ![]() Cytat:
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1178 |
|
Raczkowanie
|
Nic nie swędzi nic nie boli - a wizyte mam 30 grudnia
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie wnerwia ta reklama captivit
My już po spacerku, poszłyśmy dzisiaj pieszo, żeby mi Hania w wózku nie zasnęła, bo przed spaniem jeszcze nie byłyśmy na spacerze, mi się już w domu nie chciało siedzieć, a pogoda ładna, mroźna. Po obiedzie jeszcze raz pójdziemy. Ale wiecie jaka ta koza & spółka cwana dzisiaj poszłyśmy z pustymi rękami, tzn bez chrupek to nawet do nas nie podeszła ![]() Hania padła, bo zmęczona po pieszym spacerze, ja już z głodu umierałam, ale teraz jestem najedzona i mogę nadrobić co od rana napisałyście ![]() A zaraz idę w końcu pakować prezenty, jak mi się nie chce w tym roku tego robić to tylko ja wiem.. najlepiej kupić torebki, wsadzić, podpisać i już, ale to trochę przedroży sprawę w porównaniu do papieru.Nadiak, przejdzie Ci ![]() Justyna, no fakt, nie pomyślałam jak ściągasz coś większego to trzeba wysłać smsa ![]() Pomarańcza, oby ta praca szybko poszła i żebyś mogła odpocząć już trochę. Tak to jest w Twoim zawodzie, koleżanka moja kosmetyczka przed świętami od 7 do 22 siedziała nieraz Nikii, no ja się bałam, że niania wylądowała w śmieciach właśnie a szczoteczka się znalazła za jasnego? ![]() Jak Oskar w nocy? Madziuula, Hania jest przekochana nawet jak chowa nianie Kciuki chyba, że już jesteś po ![]() Vampirka, najważniejsze, że się pogodziliście i jest ok. my się codziennie kłócimy i przeklinamy, u nas to normalka, potem zapominamy o co Bardzo ładne imię wybrałaś KasiaB, do mojej wizyty też 4 dni, odliczamy ![]() Magdi, Boże! Kiedy Hania pośpi do 7.50???? ![]() Janeczka, szerokiej drogi i „do zobaczenia” na miejscu Adamklip, a jakie jest to pytanie? Mamy powiedzieć od czego to? To chyba lekarz najlepiej by wiedział, może zadzwoń? Różne mogę być przyczyny. |
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Princi śliczny brzuszek
![]() Ja dzis od rana mały zapieprz, najpier pojechałam do sklepu na świąteczne zakupy - sprawunki na bigos i inne, a najwazniejszego nie kupiłam - kiszonej kapusty, bo nie było no to wzięłam się za gotowanie białej, smażenie cebuli, mięcha, kiełbasy i grzybów, kiszoną ugotuję jutro i dodam, nie mam innego wyjścia ![]() Dziś czwartek, więc witam się w nowym tygodniu - to już chyba 17 będzie
|
|
|
|
#1181 |
|
Zadomowienie
|
Pomarudze Wam troszke.....
Nie mam nastroju dzisiaj, chyba hormony szaleja. Mam ochote plakac. W pracy od wczoraj slaba atmosfera, jeszcze dzisiaj szef szefów ze stolicy przyjechal W domu tez pare problemów tych siwat w ogole nie czuje. Nie mam nawet czasu z mezem na spokojnie pogadac. Mowie np. ze po nowym roku chce kompletowac wyprawke powoli, zeby na koniec zostaly mebelki i wozek, to On ze jeszcze tyle czasu, ze najpierw swieta pozniej reszta ze poklei. I nie moge sie cieszyc moim stanem I ogolnie do d..y jest
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#1182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
będę już całkiem brzuchata wtedy, bo to zdaje się w kwietniu wypada Pytam, bo chcę wiedzieć czy mam się tu z kim pocieszać przyszłą samotnością ![]() I pytanie mam dziewczyny: czy któraś miała białko w moczu? i jeśli tak to co zrobił lekarz. Jutro mam wizytę, ale się zastanawiam czy mi coś przepisze na to czy co?
|
|
#1183 |
|
Raczkowanie
|
Wiem że nie znacie odpowiedzi na moje pytanie ale może po prostu któraś też tak miała i wie o co chodzi. Przepraszam że pytałam
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
tak, owszem, ja tak miałam w pierwszej ciąży, nie chcę cię straszyć, ale #... dlatego napisałam ci wcześniej że lepiej skonsultować się z lekarzem
|
#1185 |
|
Rozeznanie
|
Patent na szybkie pisanie z tel to chyba kwestia tel i jego szybkosci- ja mam samsunga S cos tam i tylko z niego pisze, kompa ani lapka ani tabletu nie chce mi sie odpalac wiec leza i sie kurza.
Do mnie dotarla dzis paczka z rogalem do spania ale to od TZ ktory podkresla ze dostane dopiero pod choinke wiec nie odpakowuje w sobote jedziemy po choinke i ubieram ja szybciej niz zwykle czuje swieta i nie mam zamiaru niczym sie przejmowac.
|
|
|
|
#1186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, znowu mam ochotę robić gołąbki... od ślubu już któryś raz się za nie biorę i nie mogę... Nie wiem, chcę, ale jakoś boję się tego dania... Pościągałam już dawno sobie jakieś przepisy, ale dalej nie jestem do nich przekonana. Wiem, że mama robiła gołąbki w piekarniku, ja takiej możliwości nie mam, mogę tylko na gazie w garnku (nie mam brytfanki z przykryciem i mam problemy z ustawieniem piekarnika). Może Wy macie jakieś sprawdzone przepisy na dobre gołąbki robione w garnku?
|
|
|
#1187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ufff... prezenty popakowane, jak ja tego nie lubię jeszcze mi zabraklo 1cm papieru ![]() Dzisiaj moje rodzeństwo ma urodziny, więc będę musiała się do nich przejść popołudniu, także wpadnę pewnie dopiero wieczorem. Trzymajcie się |
|
|
|
|
#1191 |
|
Zadomowienie
|
A na którą jutro do lekarza idziesz? Ja mam np wyniki tego samego dnia. Jakbyś miała lekarza na późniejszą godzinę to możesz powtorzyć rano badanie i odebrać nowe wyniki.
|
|
#1192 |
|
BAN stały
|
Hej moje Brzuchatki
Dziś ostatni dzień w pracy Rano zaliczyłam szybkie zakupy w galerii. Kupiłam Milce sukienkę na święta. Aaa i kupiłam ten kubek lovi 360 Jak wrócę z pracy to będziemy z Milą testować ![]() Trzymam kciuki za wizyty !
|
|
|
|
#1193 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Janeczka - uważajcie po drodze i szczęśliwego powrotu do domku.
Cytat:
I to wszystko z daleka od domu (bo w delegacji). Dobrze, że Mąż do mnie przyjechał. Także ja bym leciała do lekarza i nie czekała na 30-ego grudnia, bo to nigdy nie wiadomo. Mnie też nic nie bolało, normalnie prowadziłam szkolenia i pracowałam, może to też miało wpływ...---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Mnie też mój Mąż stopuje.. Że spokojnie ze wszystkim zdążymy.. Jak mówię pieszczotliwie na maluszka jakoś to on mówi, że to dziecko, a nie jakiś okruszek czy coś... No i tak o.. A ja mam to w nosie ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
Chociaż używają go chyba do zakrycia dziury między łóżkiem a ścianą, żeby maluch nie spadł jak już z nimi śpią.. Także niewykluczone, że będę musiała sobie zakupić....---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Byłam u babci na "szkoleniu" z robienia gołąbków, ale już nic nie pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() Ja muszę jeszcze papier kupić i jakieś pudełka na prezenty, bo niektóre są dziwnych kształtów.... Ciekawe jak pakowanie prezentów później mi w tym roku
Edytowane przez Myska0 Czas edycji: 2013-12-19 o 13:19 |
||||||
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka tak lepiej
Kaszel nadal jest ale lżejszy i widać że aż tak go już nie męczy, no i katar , ale ogólnie jest lepiej ![]() Kaorlak zdrówka ![]() Paulka gratuluję 17tc ![]() Myska gratuluję połowy ciąży ![]() Kasiab a co zrobisz jak dzidzia będzie wstydliwa i nie będzie się chciała ujawnić ?? :P Seksta gratuluję 19tc A to czujesz już mocne kopniaki ?? a wczoraj weszłam w 19tc i od 2 tygodni czuję ale delikatne![]() Janeczka daj znać jak dojedziecie ![]() Adamklip jeżeli jest tego mało to ja bym się nie przejmowała, ale obserwuj i jeśli będzie więcej to jedź do lekarza lub na IP. A jak będzie mało i postanowisz nie jechac to przy najbliższej wizycie powiedz o tym lekarzowi ![]() Kasian przyzwyczaiłyście kozę & spółkę a dziś bez chrupek no nieładnie tak. Szczoteczka się nie znalazła , kupi się nową Nocka Ok. pobudka o 3.15 na mm i potem na dobre o 6.40 Kaszel jest lżejszy , ale katar bez zmian.Ramona za 17tc Monija to pewnie i hormony i ta atmosfera Odpocznij , zrelaksuj się wszystko się ułoży ![]() Vampirka ja zawsze robię w piekarniku, ale moja mama robi w garnku tzn. w brytfance . Wkłada gołąbki trochę margaryny przykrywa i dusi je. Ilkas od razu Milcia może nie załapać , ale bądź cierpliwa i nie poddawaj sie zbyt szybko ![]() My już po obiedzie. Mam pozmywane, dywany wytrzepane(TŻ trzepał), pranie wyprane , podłogi pozamiatane. Syn mi śpi jak wstanie to jedziemy po prezenty
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to udanego testowania kubka |
|
|
|
|
#1196 |
|
Rozeznanie
|
Gołąbki
szkoda tylko,że ja jestem taka łajza,że zbytnio gotować nie umiem. Vampirko jak zrobisz to podeślij pare![]() Za mną całą ciąże chodzą gołąbki i łazanki i tak na zmiane prosze Babcie by mi zrobiła hihi
Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2013-12-19 o 13:26 |
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko czemu ja nie czuję kopniaczków???
|
|
|
|
#1198 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam się
od rana się musiałam zdenerwować, pojechałam po wyniki rano do laboratorium i nie dostałam wyniku posiewu .. i to już nie pierwszy raz kiedy któregoś z wyniku mi nie dali, oczywiście dopiero w domu dojrzałam Igusia śpi ,a ja chyba też się kimnę bo potem biorę się za sprzątanie, w końcu mąż się nie uczy więc więcej czasu może poświecić córce a ja mogę ze spokojem posprzątać ![]() śliczny, zgrabny brzuszek ![]() dziękuje w jego imieniu Niegrzeczna gratulacje dla TŻ-ta ![]() [/QUOTE] dziękuje dziękuje Cytat:
ej cicho bo mnie też czeka pakowanie i może przydarzy mi się to samo ![]() ![]() kciuki 3mam za dzisiejsze wizyty Edytowane przez niegrzeczna88 Czas edycji: 2013-12-19 o 13:20 |
|
|
|
|
#1199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez namawiam męża do kupna najpierw tych drobiazgów, żeby później zostały tylko grubsze rzeczy, to wczoraj się w końcu dał namówić, ale dopiero po nowym roku, przy następnej wypłacie no ale 2 miesiące go namawiałam, także... ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
na tej podstawie wykryli u niej gestozę.
|
||
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, może któreś z was sie przyda
interpretacja badań dla ciężarnych ( z "m jak mama" nr 1-2014) ![]() ![]() ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

gratuluję córci 

ale dzisiaj już to ogarnę 

za wasze wizyty.
i sranie ze sie nie wyrobimy. 
co ta ciąża robi z mózgiem haha dzieci zabierają nam inteligencję

dzisiaj poszłyśmy z pustymi rękami, tzn bez chrupek to nawet do nas nie podeszła

i jeśli tak to co zrobił lekarz. Jutro mam wizytę, ale się zastanawiam czy mi coś przepisze na to czy co?

jeszcze mi zabraklo 1cm papieru