Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-19, 11:04   #1171
carolyna86
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

agaaga po gratuluję córci

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Brzuchatki w koncu chwale sie brzusiem! 16ty tydzien skonczony
jaki zgrabniusi brzusio
Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
My dziś w końcu jedziemy po prezenty :P
udanych łowów
ja we wtorek zamówiłam jeden przez allegro i przebieram nogami czy dojdzie do następnego poniedziałku
Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Nie napisałam ostatnio że ta wizyta która mam w 1 dzień świat bedzie w szpitalu,lekarz akurat ma dyżur i zaproponował abym tam przyjechała jak mi pasuje termin,bo mąz wyjezdza czesto za granice a chciał byc na tym badaniu...
wiec to nie jest tak ze otwieta gabinet specjalnie dla nas w swieta
to ordynator szpitala więc jak jest na dyżurze i tak to pewnie nie ma problemu dla niego przyjecie mnie... ale wizyta fakt bezpłatna,w dodatku to 3d i bedzie płytka z dzidziolkiem bedzie to 12 tydzien i 4 dzień pewnie płci jeszcze niue poznam?
wszystko możliwe, o ile pamiętam Selenity dość wcześnie poznała płeć córeczki i to właśnie było coś koło 12/13 tc
Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
hejka. Melduję się z drogi, jeszcze 300 km przed nami, dobrze że jedziemy normalnie przez PL a nie Czechy bo by mi nie działal jeszcze Internet w telefonie (ludzie jakie to uzależnienie-masakra).
szerokości, przyczepności janeczka

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 11:18   #1172
Magdi555
Rozeznanie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
hejka. Melduję się z drogi, jeszcze 300 km przed nami, dobrze że jedziemy normalnie przez PL a nie Czechy bo by mi nie działal jeszcze Internet w telefonie (ludzie jakie to uzależnienie-masakra).
Szczęśliwej podróży!

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
tylko instrukcje obsługi mam i nawet jej nie przeczytałam jeszcze ale dzisiaj już to ogarnę
W sieci jest dużo przepisów na dania z parowaru

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 11:20   #1173
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adamklip Pokaż wiadomość
Cześć ! Mam takie pytanie.
Wczoraj po powrocie z centrum handlowego na wkładce zobaczyłam brązową wydzielinę - podobna jak w ostatnich dniach misiączki- poszłam pod prysznic wymyłam sie siedziałam na łózku zanim poszłam spac sikałąm dwa razy i wszystko było ok. Dzis rano wstałam nic nie było na wkładce ale zaczełam robic śniadanie chodzić i zauważyłam znowu małą brązową plamkę. Brzuch mnie nie boli i nie wiem od czego to jest i zaczynam sie bać
moim zdaniem lepiej chuchać na zimne i zadzwonić/iść do lekarza

Stary 2013-12-19, 11:23   #1174
gosius91
Zakorzenienie

Dzień dobry

Miłego słonecznego mroźnego dnia - bo u mnie tak jest. Mimo, że świeci słoneczko to przymrozek się utrzymuję.

za wasze wizyty.

Nikii - możesz dopisać mnie do kalendarza wizyt ? Ja swoją mam 2 stycznia 2014, o godz. 18.

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 11:26   #1175
adamklip
Raczkowanie

Inna koleżanka która urodziła kilka miesięcy temu mówiła że to z wysiłku i po prostu lepiej siedziec i odpoczywać
Stary 2013-12-19, 11:37   #1176
monijaaa
Zadomowienie

Witam sie z pracy .

U nas w robo juz na maxa zamykanie roku i sranie ze sie nie wyrobimy.

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość

Chyba się jeszcze nie chwaliłam, że mam propozycję nowego imienia dla dziewczynki: Lenka
TŻ woli Amelkę, ale Lenkę też akceptuje. Muszę jeszcze popatrzeć na imiona, może znajdę jeszcze jakieś fajne...

Właściwie to Milka mi się też podoba, ale za bardzo się kojarzy z tą krową z reklamy
U nasz będzie Lenka

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 11:39   #1177
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:

Carmena mój jeździł sam ale teraz niecałe dwa lata razem byliśmy bo bardzo nalegałam żeby do niego jechać z malym. To nie życie takie osobno, chocie teraz wrócimy do tego,że jeśli będzie pracował to sam pojedzie bo z dwójka dzieci to juz nie tak lekko jechać i przede wszystkim spakować się do auta. Musimy też wykończyć nasze mieszkanie więc ktoś musi być na miejscu.

Light padlam z tej Twojej wody co ta ciąża robi z mózgiem haha dzieci zabierają nam inteligencję

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

och chciałam jeszcze coś napisać ale zapomniałam bueh.
Dajcie też jakiś patent na szybkie pisanie z telefonu bo katastrofa w moim przypadku.
Chyba nie ma patentu na szybkie pisanie z telefonu
Przez Czechy chyba lepiej się jedzie, bo drogi mają lepsze niż w Polsce

Cytat:
Wczoraj po powrocie z centrum handlowego na wkładce zobaczyłam brązową wydzielinę - podobna jak w ostatnich dniach misiączki- poszłam pod prysznic wymyłam sie siedziałam na łózku zanim poszłam spac sikałąm dwa razy i wszystko było ok. Dzis rano wstałam nic nie było na wkładce ale zaczełam robic śniadanie chodzić i zauważyłam znowu małą brązową plamkę. Brzuch mnie nie boli i nie wiem od czego to jest i zaczynam sie bać
A swędzi Cię? Może jakaś infekcja Ci się zaczyna. Na wszelki wypadek zapisz się jak najszybciej na wizytę. Po co się denerwować. Najlepiej dziś lub jutro bo potem weekend i będziesz się zadręczać.

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to dziś zaczynam 17 tydzień (znowu zapomniałam, TŻ mi przypomniał )

Jak pan od kablówki raczy przyjść to jedziemy na zakupy, bo w końcu wczoraj nie dotarliśmy no i mam zamiar zrobić najazd na maka
Gratuluję 17 tc
Stary 2013-12-19, 11:41   #1178
adamklip
Raczkowanie

Nic nie swędzi nic nie boli - a wizyte mam 30 grudnia
Stary 2013-12-19, 11:42   #1179
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Ale mnie wnerwia ta reklama captivit

My już po spacerku, poszłyśmy dzisiaj pieszo, żeby mi Hania w wózku nie zasnęła, bo przed spaniem jeszcze nie byłyśmy na spacerze, mi się już w domu nie chciało siedzieć, a pogoda ładna, mroźna.
Po obiedzie jeszcze raz pójdziemy. Ale wiecie jaka ta koza & spółka cwana dzisiaj poszłyśmy z pustymi rękami, tzn bez chrupek to nawet do nas nie podeszła a tak to leci jak szalona, a całe stado za nią

Hania padła, bo zmęczona po pieszym spacerze, ja już z głodu umierałam, ale teraz jestem najedzona i mogę nadrobić co od rana napisałyście

A zaraz idę w końcu pakować prezenty, jak mi się nie chce w tym roku tego robić to tylko ja wiem.. najlepiej kupić torebki, wsadzić, podpisać i już, ale to trochę przedroży sprawę w porównaniu do papieru.

Nadiak, przejdzie Ci

Justyna, no fakt, nie pomyślałam jak ściągasz coś większego to trzeba wysłać smsa no ale te książki w PDF zawsze za darmo szły, może teraz coś się zmieniło, nie wiem, bo dawno nic nie ściągałam. Mój tata kupuje tyyyle książek i moja mama przynosi całe torby z biblioteki, więc nie musze

Pomarańcza, oby ta praca szybko poszła i żebyś mogła odpocząć już trochę. Tak to jest w Twoim zawodzie, koleżanka moja kosmetyczka przed świętami od 7 do 22 siedziała nieraz

Nikii, no ja się bałam, że niania wylądowała w śmieciach właśnie a szczoteczka się znalazła za jasnego?
Jak Oskar w nocy?

Madziuula, Hania jest przekochana nawet jak chowa nianie ale fakt, widocznie uznała, że już niepotrzebna
Kciuki chyba, że już jesteś po

Vampirka, najważniejsze, że się pogodziliście i jest ok. my się codziennie kłócimy i przeklinamy, u nas to normalka, potem zapominamy o co
Bardzo ładne imię wybrałaś

KasiaB, do mojej wizyty też 4 dni, odliczamy

Magdi, Boże! Kiedy Hania pośpi do 7.50????

Janeczka, szerokiej drogi i „do zobaczenia” na miejscu

Adamklip, a jakie jest to pytanie? Mamy powiedzieć od czego to? To chyba lekarz najlepiej by wiedział, może zadzwoń? Różne mogę być przyczyny.
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 11:48   #1180
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Princi śliczny brzuszek taki apetyczny

Ja dzis od rana mały zapieprz, najpier pojechałam do sklepu na świąteczne zakupy - sprawunki na bigos i inne, a najwazniejszego nie kupiłam - kiszonej kapusty, bo nie było

no to wzięłam się za gotowanie białej, smażenie cebuli, mięcha, kiełbasy i grzybów, kiszoną ugotuję jutro i dodam, nie mam innego wyjścia

Dziś czwartek, więc witam się w nowym tygodniu - to już chyba 17 będzie
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 11:48   #1181
monijaaa
Zadomowienie

Pomarudze Wam troszke.....

Nie mam nastroju dzisiaj, chyba hormony szaleja. Mam ochote plakac. W pracy od wczoraj slaba atmosfera, jeszcze dzisiaj szef szefów ze stolicy przyjechal
W domu tez pare problemów tych siwat w ogole nie czuje. Nie mam nawet czasu z mezem na spokojnie pogadac.
Mowie np. ze po nowym roku chce kompletowac wyprawke powoli, zeby na koniec zostaly mebelki i wozek, to On ze jeszcze tyle czasu, ze najpierw swieta pozniej reszta ze poklei.
I nie moge sie cieszyc moim stanem

I ogolnie do d..y jest

Stary 2013-12-19, 11:56   #1182
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość

mój co jakiś czas wyjeżdża w delegacje, ale krótkie, tydzień lub kilka dni. Tylko własnie po ostatniej mnie uświadomił, że po nowym roku czeka go kilka wyjazdów...
Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
Ja jestem. Pierwsze dzieciątko w drodze a mąż za granicą raz w miesiącu stara się przyjeżdżać ostatnio było to tylko tak że przyjechał w pt a w nd już jechał teraz będzie 2 tygodnie

Cytat:
Carmena mój jeździł sam ale teraz niecałe dwa lata razem byliśmy bo bardzo nalegałam żeby do niego jechać z malym. To nie życie takie osobno, chocie teraz wrócimy do tego,że jeśli będzie pracował to sam pojedzie bo z dwójka dzieci to juz nie tak lekko jechać i przede wszystkim spakować się do auta. Musimy też wykończyć nasze mieszkanie więc ktoś musi być na miejscu.

L
no mój już był za granicą 2 lata, to siedziałam sama z synkiem. A bywał rzadko bo na tydzień co 3miesiące. Teraz też jak pojedzie w styczniu to wróci dopiero na święta wielkanocne... będę już całkiem brzuchata wtedy, bo to zdaje się w kwietniu wypada
Pytam, bo chcę wiedzieć czy mam się tu z kim pocieszać przyszłą samotnością

I pytanie mam dziewczyny: czy któraś miała białko w moczu?
i jeśli tak to co zrobił lekarz. Jutro mam wizytę, ale się zastanawiam czy mi coś przepisze na to czy co?

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 12:02   #1183
adamklip
Raczkowanie

Wiem że nie znacie odpowiedzi na moje pytanie ale może po prostu któraś też tak miała i wie o co chodzi. Przepraszam że pytałam
Stary 2013-12-19, 12:04   #1184
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem że nie znacie odpowiedzi na moje pytanie ale może po prostu któraś też tak miała i wie o co chodzi. Przepraszam że pytałam
tak, owszem, ja tak miałam w pierwszej ciąży, nie chcę cię straszyć, ale #... dlatego napisałam ci wcześniej że lepiej skonsultować się z lekarzem

Stary 2013-12-19, 12:06   #1185
Seksta
Rozeznanie

Patent na szybkie pisanie z tel to chyba kwestia tel i jego szybkosci- ja mam samsunga S cos tam i tylko z niego pisze, kompa ani lapka ani tabletu nie chce mi sie odpalac wiec leza i sie kurza.
Do mnie dotarla dzis paczka z rogalem do spania ale to od TZ ktory podkresla ze dostane dopiero pod choinke wiec nie odpakowuje w sobote jedziemy po choinke i ubieram ja szybciej niz zwykle czuje swieta i nie mam zamiaru niczym sie przejmowac.

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 12:12   #1186
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Tu niestety tylko gin Ci może coś powiedzieć... Postaraj się oszczędzać do wizyty, za dużo nie chodzić, nie dźwigać. Jakby krwawienie było większe to idź na IP.

Dziewczyny, znowu mam ochotę robić gołąbki... od ślubu już któryś raz się za nie biorę i nie mogę... Nie wiem, chcę, ale jakoś boję się tego dania... Pościągałam już dawno sobie jakieś przepisy, ale dalej nie jestem do nich przekonana. Wiem, że mama robiła gołąbki w piekarniku, ja takiej możliwości nie mam, mogę tylko na gazie w garnku (nie mam brytfanki z przykryciem i mam problemy z ustawieniem piekarnika). Może Wy macie jakieś sprawdzone przepisy na dobre gołąbki robione w garnku?

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 12:26   #1187
monijaaa
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny, znowu mam ochotę robić gołąbki... od ślubu już któryś raz się za nie biorę i nie mogę... Nie wiem, chcę, ale jakoś boję się tego dania... Pościągałam już dawno sobie jakieś przepisy, ale dalej nie jestem do nich przekonana. Wiem, że mama robiła gołąbki w piekarniku, ja takiej możliwości nie mam, mogę tylko na gazie w garnku (nie mam brytfanki z przykryciem i mam problemy z ustawieniem piekarnika). Może Wy macie jakieś sprawdzone przepisy na dobre gołąbki robione w garnku?
Ja najpierw gotuje w garnku bez sosu, pozniej podsmazam na patelce i do sosu i tam do siebie dochodza

Stary 2013-12-19, 12:30   #1188
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

i jeśli tak to co zrobił lekarz. Jutro mam wizytę, ale się zastanawiam czy mi coś przepisze na to czy co?
Ja miałam śladowe ilości białka w moczu. Poszłam z wynikami do lekarza to powiedział mi, że nic mi na to nie przepisze, bo nie może i tyle. Piłam dalej sok z żurawinaną i jak zrobiłam ostatnio badanie to białko w moczu: nieobecne. Może przedtem źle pobrałam próbkę lub coś. Może jeszcze raz spróbuj zrobić badanie
Stary 2013-12-19, 12:36   #1189
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
Ja miałam śladowe ilości białka w moczu. Poszłam z wynikami do lekarza to powiedział mi, że nic mi na to nie przepisze, bo nie może i tyle. Piłam dalej sok z żurawinaną i jak zrobiłam ostatnio badanie to białko w moczu: nieobecne. Może przedtem źle pobrałam próbkę lub coś. Może jeszcze raz spróbuj zrobić badanie
tyle, że ja mam liczne. no nic zobaczymy co powie jutro. pewnie będę musiała powtórzyć badanie

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 12:43   #1190
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
Ja najpierw gotuje w garnku bez sosu, pozniej podsmazam na patelce i do sosu i tam do siebie dochodza
Vampirko, ja gołąbków nie robię, ale moja mama robi podobnie

Ufff... prezenty popakowane, jak ja tego nie lubię jeszcze mi zabraklo 1cm papieru ale jakoś pokombinowałam, może Hania nie zauważy, że ma dosztukowany papier

Dzisiaj moje rodzeństwo ma urodziny, więc będę musiała się do nich przejść popołudniu, także wpadnę pewnie dopiero wieczorem.

Trzymajcie się
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 12:51   #1191
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
tyle, że ja mam liczne. no nic zobaczymy co powie jutro. pewnie będę musiała powtórzyć badanie
A na którą jutro do lekarza idziesz? Ja mam np wyniki tego samego dnia. Jakbyś miała lekarza na późniejszą godzinę to możesz powtorzyć rano badanie i odebrać nowe wyniki.
Stary 2013-12-19, 12:55   #1192
ilkas
BAN stały

Hej moje Brzuchatki

Dziś ostatni dzień w pracy
Rano zaliczyłam szybkie zakupy w galerii. Kupiłam Milce sukienkę na święta. Aaa i kupiłam ten kubek lovi 360 Jak wrócę z pracy to będziemy z Milą testować

Trzymam kciuki za wizyty !
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 13:11   #1193
Myska0
Zakorzenienie

Janeczka - uważajcie po drodze i szczęśliwego powrotu do domku.

Cytat:
Ja też proponuję Ci iść do lekarza. Ja miałam tak jak byłam w delegacji w tamtym roku. Dostałam delikatnego plamienia, takiego brązowawego. Po dwóch, trzech dniach tych plamień poszłam do lekarza, wylądowałam w szpitalu i miałam zabieg I to wszystko z daleka od domu (bo w delegacji). Dobrze, że Mąż do mnie przyjechał. Także ja bym leciała do lekarza i nie czekała na 30-ego grudnia, bo to nigdy nie wiadomo. Mnie też nic nie bolało, normalnie prowadziłam szkolenia i pracowałam, może to też miało wpływ...

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Pomarudze Wam troszke.....

Nie mam nastroju dzisiaj, chyba hormony szaleja. Mam ochote plakac. W pracy od wczoraj slaba atmosfera, jeszcze dzisiaj szef szefów ze stolicy przyjechal
W domu tez pare problemów tych siwat w ogole nie czuje. Nie mam nawet czasu z mezem na spokojnie pogadac.
Mowie np. ze po nowym roku chce kompletowac wyprawke powoli, zeby na koniec zostaly mebelki i wozek, to On ze jeszcze tyle czasu, ze najpierw swieta pozniej reszta ze poklei.

I ogolnie do d..y jest

Mam nadzieję, że ten nastrój szybko minie.
Mnie też mój Mąż stopuje.. Że spokojnie ze wszystkim zdążymy.. Jak mówię pieszczotliwie na maluszka jakoś to on mówi, że to dziecko, a nie jakiś okruszek czy coś... No i tak o.. A ja mam to w nosie i swoje wiem

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Nie przepraszaj tylko odpoczywaj i się oszczędzaj, przynajmniej dopóki nie skonsultujesz się z lekarzem

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Seksta Pokaż wiadomość
Do mnie dotarla dzis paczka z rogalem do spania ale to od TZ ktory podkresla ze dostane dopiero pod choinke wiec nie odpakowuje w sobote jedziemy po choinke i ubieram ja szybciej niz zwykle czuje swieta i nie mam zamiaru niczym sie przejmowac.
Ja chyba takiego rogala dostanę po siostrze.. Mam taką nadzieję Chociaż używają go chyba do zakrycia dziury między łóżkiem a ścianą, żeby maluch nie spadł jak już z nimi śpią.. Także niewykluczone, że będę musiała sobie zakupić....

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Ja też się przymierzałam parę razy.. Też mnie jakoś przerażają.. Byłam u babci na "szkoleniu" z robienia gołąbków, ale już nic nie pamiętam

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Ufff... prezenty popakowane, jak ja tego nie lubię jeszcze mi zabraklo 1cm papieru ale jakoś pokombinowałam, może Hania nie zauważy, że ma dosztukowany papier
No nie wiem, czy nie zauważy.. Jak już Ci chowa nianię to może się kapnąć
Ja muszę jeszcze papier kupić i jakieś pudełka na prezenty, bo niektóre są dziwnych kształtów.... Ciekawe jak pakowanie prezentów później mi w tym roku

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2013-12-19 o 13:19
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 13:12   #1194
Nikii89
Zakorzenienie

Martuszka tak lepiej Kaszel nadal jest ale lżejszy i widać że aż tak go już nie męczy, no i katar , ale ogólnie jest lepiej

Kaorlak zdrówka

Paulka gratuluję 17tc

Myska gratuluję połowy ciąży

Kasiab a co zrobisz jak dzidzia będzie wstydliwa i nie będzie się chciała ujawnić ?? :P

Seksta gratuluję 19tc A to czujesz już mocne kopniaki ?? a wczoraj weszłam w 19tc i od 2 tygodni czuję ale delikatne

Janeczka daj znać jak dojedziecie

Adamklip jeżeli jest tego mało to ja bym się nie przejmowała, ale obserwuj i jeśli będzie więcej to jedź do lekarza lub na IP. A jak będzie mało i postanowisz nie jechac to przy najbliższej wizycie powiedz o tym lekarzowi

Kasian przyzwyczaiłyście kozę & spółkę a dziś bez chrupek no nieładnie tak.
Szczoteczka się nie znalazła , kupi się nową Nocka Ok. pobudka o 3.15 na mm i potem na dobre o 6.40 Kaszel jest lżejszy , ale katar bez zmian.

Ramona za 17tc

Monija to pewnie i hormony i ta atmosfera Odpocznij , zrelaksuj się wszystko się ułoży

Vampirka ja zawsze robię w piekarniku, ale moja mama robi w garnku tzn. w brytfance . Wkłada gołąbki trochę margaryny przykrywa i dusi je.

Ilkas od razu Milcia może nie załapać , ale bądź cierpliwa i nie poddawaj sie zbyt szybko

My już po obiedzie. Mam pozmywane, dywany wytrzepane(TŻ trzepał), pranie wyprane , podłogi pozamiatane. Syn mi śpi jak wstanie to jedziemy po prezenty
Stary 2013-12-19, 13:13   #1195
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Hej moje Brzuchatki

Dziś ostatni dzień w pracy
Rano zaliczyłam szybkie zakupy w galerii. Kupiłam Milce sukienkę na święta. Aaa i kupiłam ten kubek lovi 360 Jak wrócę z pracy to będziemy z Milą testować

Trzymam kciuki za wizyty !
Zazdraszczam..

No to udanego testowania kubka

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-19, 13:15   #1196
lolitka888
Rozeznanie

Gołąbki szkoda tylko,że ja jestem taka łajza,że zbytnio gotować nie umiem. Vampirko jak zrobisz to podeślij pare
Za mną całą ciąże chodzą gołąbki i łazanki i tak na zmiane prosze Babcie by mi zrobiła hihi

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-12-19 o 13:26
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 13:16   #1197
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Myska gratuluję połowy ciąży

Tylko czemu ja nie czuję kopniaczków??? Tzn. wydawało mi się, że wczoraj poczułam, ale to już sobie chyba wmawiam...... Ehhh...

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2013-12-19, 13:19   #1198
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

witam się
od rana się musiałam zdenerwować, pojechałam po wyniki rano do laboratorium i nie dostałam wyniku posiewu .. i to już nie pierwszy raz kiedy któregoś z wyniku mi nie dali, oczywiście dopiero w domu dojrzałam nie dosyć że człowiek płaci to taki bałagan tam mają.. ostatni raz robię badania w tym laboratorium!!dobrze,że teściowa pracuje w szpitalu to mi odebrała.

Igusia śpi ,a ja chyba też się kimnę bo potem biorę się za sprzątanie, w końcu mąż się nie uczy więc więcej czasu może poświecić córce a ja mogę ze spokojem posprzątać

Cytat:
śliczny, zgrabny brzuszek
Cytat:

Gratulacje dla męża
dziękuje w jego imieniu

Niegrzeczna gratulacje dla TŻ-ta
[/QUOTE]
dziękuje
Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
Niegrzeczna – gratulacje dla Męża
dziękuje

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość

hehe wybacz Kasiu ale rozbawiło mnie to
ej cicho bo mnie też czeka pakowanie i może przydarzy mi się to samo

kciuki 3mam za dzisiejsze wizyty

IGA

Maja

Edytowane przez niegrzeczna88
Czas edycji: 2013-12-19 o 13:20
niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 13:23   #1199
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie to samo tez namawiam męża do kupna najpierw tych drobiazgów, żeby później zostały tylko grubsze rzeczy, to wczoraj się w końcu dał namówić, ale dopiero po nowym roku, przy następnej wypłacie no ale 2 miesiące go namawiałam, także...

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:

moja siostra miała tzw. białkomocz, to chyba coś poważniejszego już, niż białko w moczu, nie wiem na tej podstawie wykryli u niej gestozę.
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 13:43   #1200
asia27100
Zakorzenienie

dziewczyny, może któreś z was sie przyda

interpretacja badań dla ciężarnych ( z "m jak mama" nr 1-2014)

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości