|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Hej jestem
Zostawiłam wam info w klubie
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
A Ja zostawiłam Wam zdjęcie w 35 tc w klubie na głównym.
|
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- to ja nie będę gorsza heheh i wstawiłam wam w klubie zdjęcie mojego brzuszka na przestrzeni tygodni
|
|
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pojechałaś po całości, ale widzę że ktoś musiał ![]() violett gratulację dla przyszłej cioci ![]() to ja biegnę do klubu... Kupiłam teściowej na prezent kindle - możecie mnie uświadomić gdzie ściągnąć jej kilka książek - oczywiście za darmo ??
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna - ja ściągam książki z chomika
|
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
I nic za ściągnie z chomika nie płacisz? Ja pomimo tego że jestem tam zalogowana to czasem mi wyskakuje info że plik jest za duży i powinnam wysłać smsa? I już teraz sama nie wiem...
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
Male pliki szczegolnie ksiazki w txt sa darmowe, za wieksze trzeba zaplacic ale i tak transfer jak sobie doladujesz to wystarczy ci na bardzo dlugo... chyba ze zaczniesz sciagac filmy
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki choinki ubrane? Prezenty popakowane?
|
|
|
|
#2049 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny chętnie wróciłabym do klubu pooglądać wasze 'zmiany'
do kogo mam się z tym odezwać?
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie choinka już stoi
prezentów nie pakuje bo ich nie mam, zresztą dla znajomych to będą tylko takie drobnostki, które muszę dopiero kupić ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Sadonkowa - Niki zarządza klubem |
|
|
|
#2051 |
|
Zadomowienie
|
U mnie choinka jest dziś w planach, to zobaczy chcę dziś kupić i ustroić
u mamy od zawsze była sztuczna więc na swoim mam teraz drugi roz z rzędu żywą.
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie choinka stoi ubrana- robiona przez teściową koleżanki jak co roku
prezenty kupione ale jeszcze nie popakowane
|
|
#2053 |
|
Zadomowienie
|
U mnie stoi mini choinka ale już mi ślinka cieknie na myśl o barszczu z uszkami mojej mamy
|
|
|
|
#2054 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie choinki nie będzie w tym roky. Jakoś totalnie nie czujemy tych świąt , chyba przez brak śniegu albo przez nawał pracy :/ prezenty są w 80% ale brakujące to tylko kwestia zakupu bo pomysły na szczęście są, a pakować pewnie będę w weekend. Pierwszy raz tak szybko uwinęliśmy się zpreżenami
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
Gawa - jak to święta bez choinki?? ja sobie nie wyobrażam, jakoś w ogóle nie czułabym świąt ...
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Justi choinka kupiona żywa
Nie wiem czy wam pisałam ale moja teściowa ma 50 urodziny w wigilię no i dlatego też kupiliśmy jej kindle i jako niespodziankę taki nie wielki tort owocowy - malinowo pożeczkowy Dzieć mnie puka dziś niesamowicie intensywnie... ![]() I jakoś też nie wyobrażam sobie świąt bez choinki...
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna - no widzisz i czujesz swoje długo wyczekiwane ruchy
![]() Teściowa na pewno się ucieszy
|
|
|
|
#2058 |
|
Rozeznanie
|
Małgos, no właśnie my nie czujemy w tym roku świąt, a i tak od wigilii jesteśmy na wsi u rodziców więc sobie darowaliśmy. W zeszłym roku już tydzień przed świetami mieliśmy i bardzo nas to cieszyło a teraz dopadł nas permanentny leń choinkowy.
|
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
My dziś pojechaliśmy kupić choinkę, ale nic nie było ciekawego, wszystko przebrane, dopiero w sobotę wybierzemy się na targ i tam musimy coś wybrać bo nie wyobrażam sobie świąt bez choinki, uwielbiam BN, choć brakuje mi śniegu. Jak jestem w domu sama, a tak jest codziennie to puszczam sobie kolędy, albo pastorałki
i od razu gęba mi się uśmiecha ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
trochę poprzestawia Ci flaki w święta Na pewno teściowa ucieszy się z prezentu , a tortu to bym zjadła
|
|
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wigilię zawsze jadam tylko pierogi z grzybami mojej babci, robi najlepsze na świecie. Zawsze najadam się jak świnka i ledwo chodzę, a w tym roku to już w ogóle będę jak bąk, nie dość że brzuch przed sobą to jeszcze d.u.p.s.k.o będzie mi rozrywać |
|
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w domy robiło się jedynie barszcz biały z grzybami i ziemniakami, czerwonego z uszkami się nie jadało, ale teraz ze względu, że jesteśmy mieszanką z różnych stron PL to robimy obydwa barszcze
|
|
|
|
#2062 |
|
Zadomowienie
|
U mnie już choinka ubrana ale brakuje mi jeszcze jednego kompletu lampek bo choinka jest obszerniejsza niż w zeszłym, roku i jakichś kolorowych ozdóbek.
|
|
|
|
#2063 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
A teraz u siebie mam mini choinę , a dużą ubierzemy dopiero w sobotę albo w niedzielę Cytat:
ja to chyba lubię wszystkie potrawy wigilijne , a ,że od ślubu jesteśmy na dwóch wigiliach to już w ogóle przejedzenie gwarantowane Cytat:
no i oczywiście dużo innych pyszności w kolejne dni
Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2013-12-20 o 08:31 |
|||
|
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też zawsze żywy drapak był- nawet taki mały w donicy albo robiony z gałązek ale zywy
![]() na wigilii to się objem pierogów (takie podsmażane z cebulką ), śledzia i opiję kompotem. Teściowa jeszcze robi gołąbki z kaszą gryczaną- jak ja nie lubię kaszy gryczanej i gołąbków to te są super. Ogólnie to tylko ja jestem ich fanką a dla reszty rodziny są obojętne. Teściowa zawsze mówi, że dużo roboty przy gołąbkach jest i gdyby nie to że ja lubię to by nie robiła
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Niki - Ooo a jakie to są paluszki z makiem? u mnie robi się kluski z makiem poza tym są jeszcze pierogi z grzybami i kapustą, pierogi ruskkie (ze względu na mojego brata), pierogi z suszonymi śliwkami, karp, kapusta z grochem i grzybami, kasza jęczmienna z suszonymi śliwkami, kompot z suszu... no i ten barszcz biały co wymieniłam...
tutaj na wigilię będziemy mieć troszkę inne rzeczy: typu pierogi z kapustą i grzybami, obydwa barszcze; kluski z makiem (bo to moja specjalność hehe); karp smażony i pewnie jak zwykle jedzenia zostanie cała masa Magnusia - to widzę, że masz specjalne względy u teściowej
|
|
|
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
naprawili mi pralkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
dźwięk piorącej pralki- miód na moje uszy... jakie to cudowne... ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
moja teściowa jest spoko na szczęście- nie wtrąca się do niczego, zawsze powtarza że to co robią dzieci to ich sprawa i że ona może tylko pomóc jak tej pomocy będziemy chcieli ![]() No i traktuje nas wszystkich tak samo- mąż ma siostrę która ma mężą więc jest nas w sumie czwórka i teściowa traktuje nas na równi, teść zresztą też ![]() Czasem mnie coś wkurzą no ale tak to jest w życiu
|
|
|
#2067 |
|
Rozeznanie
|
Wracam ;D
Z jednej zrobiło sie nas dwie Wpadłam na chwilkę się tylko pochwalić, bo dopiero wczoraj wróciłyśmy do domku po 9 dniowym pobycie w szpitalu. Malwinka miała problemy z drogami moczowymi i dlatego trochę nas tam przetrzymali. Mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze ![]() Urodziłam 10 grudnia o 11:40 po 13- nasto godzinnych skurczach... Myślalam, że umieram już pod koniec, no ale na szczęscie mam to za sobą już i trochę zapomniałam jak widze taką okruszynkę malutką przed sobą Codziennie uczę się roli matki i nie jest to łatwe... Były wzloty i upadki, płacz i radość, ale teraz już mam nadzieję, ze hormony mi się ustabilizują i będzie tylko uśmiech na twarzy. Jak znajdę chwilkę to was nadrobię i napiszę coś więcej Trzymam kciuki za Was i obyście miały lekkie porody!
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2013-12-20 o 14:30 |
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasia gratuluje jak znajdziesz chwilkę prosimy o recenzję porodu i jakieś fotki Malwinki... Jeszcze raz gratuluje
|
|
#2069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super!!!! gratuluje
|
|
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.

w sumie mogłaby być jaakaś metoda ważenia samego dziecia w brzuchu.
nosz kuźwa trzeba mieć czelność aby o13 przychodzić jak się było na 8 umówionym 

16.06.2012

no i oczywiście dużo innych pyszności w kolejne dni
klik!