|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Perfumy dla mnie
Wiem, że trudno jest coś doradzić, ale może ktoś ma jaki pomysł co mogłoby mi się spodobać.
Moje ulubione zapachy: 1. YSL, Parisienne, EDP - dla mnie zapach idealny, ale trwałość fatalna i mimo, że pięknie pachną to kupowanie ich jest stratą pieniędzy ![]() 2. Givenchy, Hot Couture, EDP 3. Cacharel, Amor Amor, EDT Może macie jakieś pomysły co jeszcze mogłoby mi się spodobać lub znacie perfumy, które są bardzo podobne do Parisienne ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy dla mnie
W klimatach Parisienne moze Amethyst Lalique'a.
Zaproponowalabym jeszcze Tresor Midnight Rose ![]() Tez uwielbiam Hot Couture i Parisienne ![]() Jeszcze bym polecila YSL Elle edp albo wersje Collector, Gurlain La Petite Robe Noir edp ![]() Jeszcze Lancome Magnique ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym doradziła Crystal Noir Versace
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
To może spróbuj wersji Parisienne A L'Extreme/L'Essentiel?
Nie wiem tylko, jak z ich dostępnością
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Może Chloe edp?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za odpowiedzi!
Parisienne a l'extreme i l'essentiel też są niestety nietrwałe ![]() Chloe miałam, podobały mi się, ale nie na tyle, żeby kupić je ponownie. Tresor Midnight Rose, jak z ich trwałością ? Zapach mi się podoba, ale miałam już Tresor in Love i szybko się ulatniały. Pozostałe wymienione perfumy będę w miarę możliwości wypróbowywać ? |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sobie psiknęłam MR na nadgarstek, to rękawiczka pachniała przez 2 tygodnie.
Wymiana Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2013-12-20 o 13:15 |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Zakorzenienie
|
A po ile? ![]() Cytat:
To zupelnie inna bajka niz TiL, In love na mnie bardzo nietrwale, ale MR niesamowicie trwale i choc w pewnym momencie przypomnialy mi troche La vie est belle (pewnie wspolna Lancome'owska nuta), to sa wedlug mnie przecudowbe i duzo lepsze, ciekawsze niz LVeB ![]() Potestuj koniecznie te oraz Elle - trwalosc tez bardzo dobra i moze Le Secret Elixir - trwalosc ogromna w porownaniu z klasycznym Le Secret i wedlug mnie ciekawszy ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Moze jeszcze sprobuj Be Delicious Night ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
a może Chanel, Chance Eau Tendre?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.