Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-19, 14:04   #511
katekatee
Zadomowienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
to najgorszy dzień mojego życia, na dodatek tż ma dziś urodziny. Los jest okrutny
Kurcze to wogóle przykro.. Pamiętam jak ja wtedy w wakacje po zabiegu siedziałam w domu na dworze upały ludzie nad wodą a ja siedziałam i ryczałam dlaczego mnie to spotkało inni się cieszą słoncem i pogodą a ja siedzę i myślę co by było gdyby... Ale teraz już wiem że takie rozmyślanie to nic nie da, trzeba być dobrej myśli że następnym razem się uda. Widzisz ja znowu jestem w ciąży i powinnam sra... w gacie a jakoś staram się na spokojnie do tego podchodzić bo co mi da strach i rozmyślanie. Trzymam za Ciebie kciuki

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 14:17   #512
kotka34
Zadomowienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
cześć,

chciałam Wam tylko dać znać:
byłam u lekarza i złe wieści....przez tydzień dzidzia urosła o 1mm w poniedziałek mam zabieg.
co ty mowisz zabieg dlaczego
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 14:27   #513
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
cześć,

byłam u lekarza i złe wieści....przez tydzień dzidzia urosła o 1mm w poniedziałek mam zabieg.
o jejciu Przykro mi

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 14:39   #514
wik_and_ola
Zadomowienie

Tradycyjnie, poczytałam Was, poczytałam, ale nie cytuję bo już nie mam czasu, za 20 minut kończę pracę i uciekam do przedszkola naświąteczne występy dzieciaczków

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
wik and ola tż mnie w niej widział i powiedział: "no jest ok" a jak zobaczył jak usiadłam i rozkraczyłam nogi, zachęcając na co nieco to od razu maszt postawił
, a ten okręt to zacumował do portu czy osiadł na mieliźnie?

Cytat:
cześć,

, strasznie mi przykro
Stary 2013-12-19, 14:40   #515
cloud_on_sky
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
A tak... tu masz racje. Związek to zuooo! Miałam dwa poważne zatargi z nimi, ale co ja mogę jak mają mnie w Nie wiem na co im ta kasa idzie, bo nie znam nikogo z oddziałów tak żeby mi sprzedawał ploteczki, ale to w jaki sposób to funkcjonuje to porażka i jeszcze ten przesył informacji

A ja myślałam, że weterynarze nie lubią hodowców Ja kiedyś też myślałam tak jak większość i mam pseudo sznaucerka kupionego z bagażnika sedana na pchlim targu Przy kupnie pieska dla siebie, też mało brakowało, a bym zrobiła tak samo Na szczęście trafiłam na forum o tej rasie i mnie uświadomili.

Powiedz mi ile po cieczce można wysterylizować sukę?
Ja akurat ze związkiem nie miałam zatargów. Ale też znam to od drugiej strony i również za różowo nie mają - tylko to wszystko zależy od ludzi i oddziałów, taka prawda.

Moim zdaniem jeśli decyduję się konkretnie na daną rasę, bo mi odpowiada pod jakimiś względami, to kupuję tylko z dobrego źródła z hodowli zarejestrowanej w ZKwP. Tym bardziej, skoro zdecydowaliśmy się na dziecko - wiem czego się mogę spodziewać po danej rasie psa/kota. Jeśli mogę sobie pozwolić na "kota w worku" to biorę jakąś skrzywdzoną bidę ze schroniska bądź DT ile miłości i wdzięczności taki psiak potrafi dać

Najlepiej by było 3 miesiące po cieczce, bo wtedy organizm nie zdąży się jeszcze wyszykować na następną, ale zdąży zregenerować po poprzedniej. Zakładając oczywiście, że odstępy między cieczkami to 6 miesięcy lub więcej.

Maciejka jest mi ogromnie przykro trzymajcie się z TŻ
cloud_on_sky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 14:42   #516
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
to najgorszy dzień mojego życia, na dodatek tż ma dziś urodziny. Los jest okrutny

U nas to się zadziało w imieniny TŻta

Kochana bardzo mi przykro Wiem dokładnie co czujesz

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 14:56   #517
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
cześć,

o rany...strasznie mi przykro...nawet nie wyobrażam sobie co czujesz...
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 16:26   #518
cowie
Zakorzenienie

Co się stało, że nic nie piszecie?
Poszłam do rodziców na obiad, zdążyłam wrócić a tu tylko jeden post do nadrabiania?

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 16:28   #519
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
cześć,

jakby mi ktoś strzelił w pysk... no niespodziewałam się strasznie mi przykro wiem, że Ci ciężko teraz, ale pamiętaj, że po swoim czasie będzie lepiej

Koniec wystarczy za dużo aniołków

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Kurcze to wogóle przykro.. Pamiętam jak ja wtedy w wakacje po zabiegu siedziałam w domu na dworze upały ludzie nad wodą a ja siedziałam i ryczałam dlaczego mnie to spotkało inni się cieszą słoncem i pogodą a ja siedzę i myślę co by było gdyby... Ale teraz już wiem że takie rozmyślanie to nic nie da, trzeba być dobrej myśli że następnym razem się uda. Widzisz ja znowu jestem w ciąży i powinnam sra... w gacie a jakoś staram się na spokojnie do tego podchodzić bo co mi da strach i rozmyślanie. Trzymam za Ciebie kciuki

cieszę się, że podchodzisz do tego ze spokojem, jesteśmy z Ciebie dumne musi być dobrze

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

dzięki dziewczyny za słowa otuchy. nie martwię się jakoś przerażająco tylko zastanawiam o co cho jutro mam trochę zalatany dzień, ale mam nadzieję do południa Was poinformuję co i jak

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 16:55   #520
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuje bardzo mi przykro
Stary 2013-12-19, 17:02   #521
brydziajones
Zadomowienie

maciejka1987 bardzo mi przyko

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 17:22   #522
Carmenaa_88
Zakorzenienie

ale tu spokój dzisiaj. wszystkie się zajęły przedświątecznymi obowiązkami pewnie ja też pomyłam dzisiaj okna, wstawiłam nowe firanki, odsunęłam z mężem szafkę i rogówkę co by tam powycierać. Jeszcze została mi ryba po grecku na dziś.

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-12-19, 17:40   #523
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
ale tu spokój dzisiaj. wszystkie się zajęły przedświątecznymi obowiązkami pewnie ja też pomyłam dzisiaj okna, wstawiłam nowe firanki, odsunęłam z mężem szafkę i rogówkę co by tam powycierać. Jeszcze została mi ryba po grecku na dziś.
No spokój nie wiem co te baby tak robią?
Ja sprzątam na bieżąco, odsuwam jakieś szafki itd więc nie mam jakichś większych porządków do zrobienia...
Co do gotowania to jeszcze czas... dopiero w sobotę, niedziele coś się zacznie robić bo my nic nie mrozimy ani nie robimy wcześniej żeby leżało...
Także u mnie żadnych przygotowań jeszcze nie ma nawet choinki nie mam.
Stary 2013-12-19, 17:48   #524
Ishka
Zadomowienie

Witam ponownie kobietki

Ale dzisiaj zalatany dzień miałam...męża wyprawiłam do pracy zrobiłam se kawke i chce nadrabiać a tu patrze i tylko 1 strona

Nie zdążyliśmy dzisiaj kupić choineczki będe musiala dopiero w sobote szukać naszego drzewka

Maciejka- a może jest jeszcze jakaś szansa może jeszcze dodatkowe usg zrobić w innym gabinecie?Może to pomyłka Bardzo mi przykro...

Edytowane przez Ishka
Czas edycji: 2013-12-19 o 17:53
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 17:53   #525
manieczka1
Zakorzenienie

ale tu cisza mówię usiądę, żeby nie mieć zaległości, a w międzyczasie troszkę ogarnę chałupkę jutro przychodzą do mnie koleżanki na plotki, w sb kolejna koleżanka w ndz jedziemy na zakupy po prezenty dla dzieci i po choinkę jedzenia nie robię, bo jedziemy na gotowe do teściowej i do moich rodziców pewnie jeszcze wałówkę dostaniemy
siedzę sama, mąż w pracy, nuuuudy
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-12-19, 18:19   #526
emagi
Rozeznanie

Smacznego baby DSC_0022.jpg ( mam nadzieje, że dobrze sie wyświetla) Pierniki produkcji własnej i do tego okazały się jadalne
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 18:25   #527
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emagi Pokaż wiadomość
Smacznego baby Załącznik 5515158 ( mam nadzieje, że dobrze sie wyświetla) Pierniki produkcji własnej i do tego okazały się jadalne
piękne
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-12-19, 18:35   #528
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
mama basi to Olga Frycz, a ja nie wiem kto to Janicki to się dogadałyśmy haha
mój na szczęście do pracy musi się golić, ale też nie lubię jak się zapuści...nienawidzę tych kłujących kłaków

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Jagatka! nie martw się - ja nie piłam, a też nie pamiętałam ale ja to stara jestem
edit: teraz sprawdziłam, że Ty tylko rok młodsza ode mnie - to wszystko jasne hahaha

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

ja chyba też zmykam, bo mnie coraz bardziej bark boli...lecę się walnąć do wyrka kolorowych snów życzę

Idź Ty syaruszko, skleroza, bolący kark... no tak, 30cha na karku hehehhehehe

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Jagatka a ja specjalnie dla Ciebie foto wstawiłam a TY tak??

Że jak? Gdzie?

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Nie, niestety mam mega kryzys. Okazuje się, że TŻ wcale nie chce dziecka
Jego zdaniem najpierw powinnam wrócić do pracy, co oznacza czekanie na ciążę z 1,5 roku, 2 lata.
Najgorsze, że dawał sprzeczne sygnały. Kochaliśmy się często, zawsze bez zabezpieczenia. Łykał nawet kwas foliowy wiedząc dokładne po co. A dziś nagle na nie. I jeszcze był zirytowany, że mi się spieszy.

Ja ryczałam, a on miał kompletnie w moje emocje. A tak naprawdę nadzieja na kolejną ciążę to było jedyne co sklejało moją psychikę. A on w ogóle był obojętny i się irytował o co ta cała histeria.

Także jestem w dołku.
Cowie faceci w tej kwestii chyba często zmieniają zdanie... moze on boi się żeby sytuacja się nie powtorzyla i dla bezpieczeństwa chce poczekać i akurat używa argumentu jakim jest praca ja sie domyślam co czujesz, bo w naszej sytuacji tak jak napisałaś nadzieja na kolejną ciążę trzyma nas w pionie.... pogadajcie po prostu na spokojnie, bez nerwów, powiedz o tym co czujesz

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
hej . Witam się po pracy. Padam na twarz

mam dziś 19 dc. Gin kazała mi iść dziś na progesteron. Jeśli wynik powyżej 10 jednostek to z owulacją wszystko w porządku, jeśli poniżej to niedobrze i oznacza że mamy problem.. Wynik: 1,18 . Jak zobaczyłam to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Chciałam przez moment to wszystko rzucić w cholerę, ale później uświadomiłam sobie że za jakiś czas obudziłabym się z ręką w nocniku i musiała zaczynać wszystko od początku, a tak już rok za nami . Dziś wykupiłam Dupka i od jutra biorę na wywołanie @

może potrzebujecie obydwoje trochę czasu . Nie wiem.. Ale przytulam mocno

Wiecznie... czemu los Cię tak doświadcza.... ale dobrze ze mądrze do tego podchodzisz i tak jak mówilas poddanie się teraz oznaczałoby w przyszłosci rozpoczecie długiej drogi od nowa, a tak jesteś kroczek blizej. Man taką nadzieję i tego Ci zyczę Kochana

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Nie nadrabiałam bo nie daję rady. Nie będzie mnie teraz kilka dni, bo za dużo na głowie. Mam nadzieję, że o mnie nie zapomnicie

Trzymam kciuki za wszystkie

Spoko spoko, im blizej świat tym bedzie nas tu zapewne mniej

Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
O Bożena! Zaczyna się A miałam na nowym forum choć sprawiać wrażenie dojrzałej, opanowanej i poważnej kobiety starającej się o potomka/potomkę... A wyszło jak zwykle

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
heja
Ja już po wizycie. Zakupów narobiłam, że hoho - 80zł na leki poszło....
Szyjka jeszcze się goi ale można już współżyć. Tak jak podejrzewałam po wyniku histopatologii mam wirusa HPV ale na razie nic nie będziemy z tym robić. Zmian nowotworowych nie ma.
Wyniki hormonów mam bardzo dobre, ginka powiedziała, że po wykresach i hormonach widać, że owulacja musi występować.
Za wysoką mam tylko prolaktyne, ponoć 10krotnie. Dostałam leki na obniżenie, globulki na doleczenie i kropelki-witamine D3.
Na chwilę obecną nie ma przeciwwskazań do zachodzenia w ciąże. Po nowym roku będę robić kolejne badania, poziom witaminy D3 i ewentualnie dalsza diagnostyka.
Pytała się też o badanie nasienia i powiedziała, że trzeba będzie zrobić ale też po nowym roku i najlepiej ze współżycia bo drogą masturbacji jest niezbyt dobre do obrazu jakości itd.

Fajnie że wyniki masz dobre
A jak Twoje odczucia po wizycie? Zadowolona jesteś z tego jak się Tobą zajęła tym razem?
Rozumiem że starania będą, tylko bez "planowania"?

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Godi, Cowie Białkomocz jest groźny w ciąży i może sygnalizować jakąś chorobę nerek, niewydolność krążenia, infekcje czy coś. Mam nadzieję, że wystarczy coś tylko przepisać.

To dobrze, ze jutro idziesz i nie bedziesz sie dłuzej denerwowac.
Mam nadzieję, że Cię uspokoi i dalej będzie wszystko dobrze

Cytat:
cześć,

O jejku, i Ciebie też to musialo spotkac
jeszcze przed świętami
Strasznie mi przykro Kochana, mam nadzieję ze maż pojedzie z Tobą żebys nie była sama...
Stary 2013-12-19, 18:36   #529
Jagatka_N
Zakorzenienie

Po każdej wiadomości o aniołku płakać mi się chce
Stary 2013-12-19, 18:40   #530
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
hej . Witam się po pracy. Padam na twarz

mam dziś 19 dc. Gin kazała mi iść dziś na progesteron. Jeśli wynik powyżej 10 jednostek to z owulacją wszystko w porządku, jeśli poniżej to niedobrze i oznacza że mamy problem.. Wynik: 1,18 . Jak zobaczyłam to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać. Chciałam przez moment to wszystko rzucić w cholerę, ale później uświadomiłam sobie że za jakiś czas obudziłabym się z ręką w nocniku i musiała zaczynać wszystko od początku, a tak już rok za nami . Dziś wykupiłam Dupka i od jutra biorę na wywołanie @

może potrzebujecie obydwoje trochę czasu . Nie wiem.. Ale przytulam mocno
Kochana walczcie o Wasze małe szczęscie. Na pewno się go doczkacie mimo iż napotykacie tyle przeszkód
Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Nie, niestety mam mega kryzys. Okazuje się, że TŻ wcale nie chce dziecka
Jego zdaniem najpierw powinnam wrócić do pracy, co oznacza czekanie na ciążę z 1,5 roku, 2 lata.
Najgorsze, że dawał sprzeczne sygnały. Kochaliśmy się często, zawsze bez zabezpieczenia. Łykał nawet kwas foliowy wiedząc dokładne po co. A dziś nagle na nie. I jeszcze był zirytowany, że mi się spieszy.

Ja ryczałam, a on miał kompletnie w moje emocje. A tak naprawdę nadzieja na kolejną ciążę to było jedyne co sklejało moją psychikę. A on w ogóle był obojętny i się irytował o co ta cała histeria.

Także jestem w dołku.
Kochana jeśli nie daj Boże nie udało by się Wam do końcAa Twojego L4, to byłabym zdania TŻ - iśc do pracy i później zaciążyć

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Hej!

Jeden dzień nie zaglądania a tu już 7 stron do nadrobienia

Właśnie wróciłam z pobrania krwi na hcg nienawidzę tej czynności, ale Pani była przemiła, bezbolesna i ogólnie nie mogę się doczekać. Wyniki będą dopiero jutro rano ale na plus jest cena - 15 zł nie opłaca się więc kupować testów.... No nic to będą najdłuższe 24 h w moim życiu. A mężuś mój pojechał właśnie na rozmowę kwalifikacyjną bo pewnie będzie zmieniał pracę

trzymajcie kciuki za te moje badania

Cytat:
heja
Ja już po wizycie. Zakupów narobiłam, że hoho - 80zł na leki poszło....
Szyjka jeszcze się goi ale można już współżyć. Tak jak podejrzewałam po wyniku histopatologii mam wirusa HPV ale na razie nic nie będziemy z tym robić. Zmian nowotworowych nie ma.
Wyniki hormonów mam bardzo dobre, ginka powiedziała, że po wykresach i hormonach widać, że owulacja musi występować.
Za wysoką mam tylko prolaktyne, ponoć 10krotnie. Dostałam leki na obniżenie, globulki na doleczenie i kropelki-witamine D3.
Na chwilę obecną nie ma przeciwwskazań do zachodzenia w ciąże. Po nowym roku będę robić kolejne badania, poziom witaminy D3 i ewentualnie dalsza diagnostyka.
Pytała się też o badanie nasienia i powiedziała, że trzeba będzie zrobić ale też po nowym roku i najlepiej ze współżycia bo drogą masturbacji jest niezbyt dobre do obrazu jakości itd.
to dobrze, że prwie wszystko dobrze Też mam HPV.

Cytat:
Ale jak nic nie mam to nie ma mi co leczyć, tak mi powiedziała, że na chwilę obecną nie ma co ingerować.
Wirusa HPV ma większość populacji i pewnie nawet o tym nie wiedzą. W badaniu cytologicznym tego nie widać.

Cytat:
cześć,

aż się popłakałam
Dlaczego tu otatnio tyle smutnych wieści?

laseczki

ale padam - jeszcze tylko jutro

Aktualnie trochę stopujemy ze staranimi. Tzn nie będziemy się jakoś spejclanie zabezpieczać, ale co ma być to będzie. Mi się szykuje kolejny awans + podwyżka, więc ciężko mi świadomie zdecydować się na staranka o malucha
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 18:45   #531
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Idź Ty syaruszko, skleroza, bolący kark... no tak, 30cha na karku hehehhehehe
do 30stki jeszcze pół roku śmiej się, śmiej - Ciebie niedługo też to czeka
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-12-19, 18:50   #532
emagi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Aktualnie trochę stopujemy ze staranimi. Tzn nie będziemy się jakoś spejclanie zabezpieczać, ale co ma być to będzie. Mi się szykuje kolejny awans + podwyżka, więc ciężko mi świadomie zdecydować się na staranka o malucha
gratuluje awansu
emagi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 18:52   #533
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
a może właśnie jak odpuścicie to się uda super, że awansik się szykuje
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-12-19, 19:10   #534
Ishka
Zadomowienie

Flight- mam dobrą znajomą która sie starała i przez pól roku nic....jak se powiedziała że idzie od stycznia(był grudzien wtedy) na prawko to juz nie poszła bo w sylwester zmajstrowali dzidzie

Prawie zawsze tak jest że jak się odpuści to akurat sie udaje Także ja trzymam kciukasy za niespodzianke fajną
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 19:13   #535
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Ryba po grecku skończona jutro śledzie zielone w occie, ale to też po południu.

Cytat:
No spokój nie wiem co te baby tak robią?
Ja sprzątam na bieżąco, odsuwam jakieś szafki itd więc nie mam jakichś większych porządków do zrobienia...
Co do gotowania to jeszcze czas... dopiero w sobotę, niedziele coś się zacznie robić bo my nic nie mrozimy ani nie robimy wcześniej żeby leżało...
Także u mnie żadnych przygotowań jeszcze nie ma nawet choinki nie mam.
no ja na bieżąco szafek nie odsuwam...co jakiś czas. akurat święta, więc wypadałoby odsunąć i pomyć A co do jedzenia to robię tylko ryby żeby nasiąknęły do świąt nic się z nimi nie stanie. A ta po grecku zresztą szybko pójdzie

Cytat:

gratuluję awansu i może akurat tak będzie, że stopniecie ze staraniami i akurat się uda

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-12-19, 19:53   #536
manieczka1
Zakorzenienie

rzeczywiście dziś cisza tu jak makiem zasiał ja już wykąpana, teraz czekam na "na wspólnej"
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-12-19, 20:22   #537
God Of War 20
Zakorzenienie

wiecznie bardzo Ci współczuje, ciągle pod górkę... wiem co czujesz

jagatka normalne współżycie jak będzie to będzie i cóż
Stary 2013-12-19, 20:27   #538
agnieszkaK
Zadomowienie

witam dziewczynki!

maciejka bardzo mi przykro bardzo, na prawdę, tego się nikt na pewno nie spodziewał, tyle już aniołków u nas w wątku...
to jest straszne i nie wiem co powiedzieć..

a ja już po zajęciach otwartych, przeszło było dobrze..
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 20:52   #539
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
witam dziewczynki

a ja już po zajęciach otwartych, przeszło było dobrze..
no to dobrze, że masz już to za sobą. Mam nadzieję, że szefowa była zadowolona

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-12-19, 21:15   #540
Juliette25
Zakorzenienie

Po części nadrobiłam
Dziś cały dzień byłam na nogach i nie wytrzymam i zaraz chyba zasnę Zrobiłam masę zakupów i bylam na targu i w galerii...

Widziałam maciejka - już skomentowałam na mamusiowym, ale napisze jeszcze raz, że bardzo Ci współczuję

Byłam dziś na usg 3d.
Poniżej foty.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00048.jpg (56,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00049.jpg (58,7 KB, 20 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości