|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3962 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
Olena, szybko idziesz do przodu
![]() Lemon, ładne buty podobają mi się takie, ale ja będę musiała mieć chyba z jakimś paskiem, bo takie w tym stylu zawsze mi spadają![]() nam moi rodzice zrobili niespodziankę- mamy wódkę ![]() miałąm nie mieć welonu, zastanawiam sie ciągle nad tym, ale tak piszecie...
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Antonina, olena, gratuluję zakupu sukien
![]() U nas na razie cisza w temacie ślubu... Więc nie mam o czym pisać .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z suknia faktycznie bedzie inaczej wygladac ![]() myboyismine to fajnie, wódka z głowy gratki
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Olena i Antonina gratuluję sukien!
![]() Lemon śliczne buty! ![]() Podczytuję ale jakoś nie mogę się wbić, padam ze zmęczenia po pracy i słabo nadążam. Ja chce już wolne!
|
#3967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie,że lece szybko z tym. Tylko szkoda,że sama z tym wszystkim latam bo Tż bo od rana do wieczora w pracy.. Jutro będę dzwonić do fotografa. Nr mam od kolegi i mam się na niego powołać. Facet bierze do 1000 w cenie jest nawet sesja u fryzjera Cytat:
dzięki Cytat:
![]() Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 |
|||
|
|
|
#3969 |
|
Rozeznanie
|
gratuluje sukni dziewczyny
![]() lemon, też kliknęłam te buty boje się, ze będą niewygodne i nie chodzi mi o obcas, tylko, że mogą obcierać
|
|
#3970 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mój trochę gęściejszy jest a ile masz wzrostu?
|
|
#3971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) Zobaczę jak moje zamówione przyjdą i w razie czego to mąż zrobi mi podstawki pod te literki żeby się nie gibały Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3972 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam pobieżnie, przyznaję bez bicia.
Przy 10h poza domem dziennie nie daję rady być na bieżąco. ![]() Opiumalfa fajne literki. ![]() Gratuluję zakupionych sukien. U nas około ślubnie: wydrukowaliśmy resztę zaproszeń. Jutro TŻ je potnie i zbiguje i w Święta mamy zamiar rozdać kolejną partię (pewnie z 7-8) i resztę po nowym roku. Ogólnie jak dobrze pójdzie do 10 stycznia będzie po zapraszaniu gości. ![]() Widziałam, że pisałyście o ilości osób które odmówią. Jeśli sprawdzi się, że ok. 30 osób, to.. cóż, będziemy mieć kameralną imprę na dwadzieścia ludzi. Jeśli to będzie dwadzieścia moich ulubionych to jak dla mnie bomba. ![]() Wczoraj obchodziliśmy z TŻ pierwszą rocznicę zaręczyn! ![]() TŻ stwierdził, że trzeba to uczcić, skoro to pierwsza i ostatnia bo jako, że ślub zaraz to teraz będziemy już tylko rocznicę ślubu świętować. Wybraliśmy się na jedzonko, później winko i inne romantyczne rzeczy. Dostałam z tej okazji piękne perfumy. Cudny dzień. Wrzucamy coś na ruszt na szybko i za pół godziny zbieramy się na tańcowanie.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-12-19 o 19:16 |
|
|
|
#3974 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przepięknie to wygląda. Mój TŻ prasuje lepiej niż ja, nie ruszam jego koszul ![]() Ale super! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3975 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam jedne buty od tego sprzedawcy i na kilku weselach w nich byłam, więc mam nadzieję że dadzą radę w razie co mam drugie srebrne na zmianę ![]() Olena Gratki za wódkę! Miły gest ze strony rodziców ![]() czekooczekolada ![]() cashmere dziękuję! Cytat:
Wszystko ok i bardzo dobry kontakt.Cytat:
Cytat:
Oby wszystko było ok ![]() Tutaj mam buty na 10cm obcasie, raczej skrócę go o jakieś 20-30 cm ale zadecyduje dopiero po przymiarce z suknią.Cytat:
_____ Dziewczyny musicie mi wybaczyć ale dziś nie jestem w stanie zrobić w miarę dobrego zdjęcia welonu -u mnie remont jeszcze trwa i nie mam gdzie się z nim rozłożyć. Mam nadzieję że jutro się uda
|
|
#3976 | ||
|
Zakorzenienie
|
noo, my prosimy 220 a licze że przyjdzie tak 150. z rodziny Tż wiekszosc odmowi - maja 2 wesela miesiac po miesiacu. pozatym u nich w rodzinie jest taki zwyczaj, ze jesli jest rodzina 5 osobowa ( rodzice i 3 dzieci ) to np na wesele kuzyna jaśka idą rodzice i tylko jedno z rodzeństwa, na nastepne wesele kuzynki jolki idzie druga osoba z rodzeństwa, nigdy wszyscy. ja to sie pierwszy raz z takim czymś spotkałam
![]() Cytat:
![]() gratulacje rocznicy zaręczyn żeby mój tak wpadł na świętowanie ![]() Cytat:
|
|
|
#3977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam 177 cm, i gdy mam szpilki to tak z 30 cm lezy tylko na ziemi, no może pół metra, nie jest aż taki długi jak u ciebie
|
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nie żałuję - po skróceniu krawcowa zrobi mi szal z tego materiału bo do mojej sukni nie pasuje żaden typ bolerek i będzie git ![]() Czekona bank dam znac
|
|
#3979 |
|
Zadomowienie
|
Lemon lecę do klubu obejrzeć welon bo też się nad nim zastanawiam
![]() buty bardzo ładnie i za tą cenę ciekawe czy będą wygodne antonina za sukienkę, ciekawe jak wygląda na Tobie ![]() Opium boskie te literki a co do plastrów Compeed to na prawdę działają i polecam, często mam je przy sobie
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
zamówiłam sukienkę na poprawiny
chociaż ta mi się podoba tak bardzo, że wątpię, abym w cenie 200zł znalazła coś lepszego
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie co znalazłam
ta góra!!!!!! ![]() kanapeczki zrobione, lecę nadrabiać
|
#3982 | |
|
Rozeznanie
|
Nie sądziłam, że na allegro znajdę jakieś interesujące mnie buciki ślubne a jednak
http://allegro.pl/artbut-czolenka-pl...728747152.html Co do EMU to bardzo przepraszam ich fanki, naprawdę nie obraźcie się ale dla mnie te buty są po prostu ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę o sukience na poprawiny w jakimś delikatnym kolorze.. brzoskwiniowy, śmietanowy.
![]() Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3984 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale żona powstała z narzeczonej, więc wychodzi na to, że obrączka z pierścionkiem to jedno ja do swojego pierścionka jestem mega przywiązana, praktycznie się z nim nie rozstaję i zdejmuję tylko do prac domowych, jakoś mi tak wtedy pusto bez niego ![]() super są śliczna ![]() Cytat:
widzę, że jest szał na brokat ![]() na Piotrkowską do Ryłko możesz nie iść bo tam widziałam tylko buty ślubne rodem z lat 90 tych mi się nie podobają takie Cytat:
Cytat:
nie mój styl, ale podoba mi się i ma w sobie to coś!a cena mega ![]() Cytat:
czemu z takim wyprzedzeniem się umówiłaś? ja wchodziłam z marszu i nikt nie miał nic przeciwko
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Madzixx88 śliczne buty ślubne widziałam na górniaku.. Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3986 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i super, że już wybrałaś, ja się aż boję za to zabrać ![]() Co do sprzątania to mój TŻ jest pedantem, więc nie ma takich sytuacji, że go ganiam, żeby skarpetki posprzątał itd Podział obowiązków jest ruchomy, ale zdecydowanie prasowanie to mój konik, bardzo lubię to robić włączam sobie zazwyczaj jakieś seriale w necie i jadę kilka odcinków pod rząd TŻ zwykle odkurza i sprząta aneks, płyta jest czarna i niestety strasznie szybko widać kurz i wszystkie brudy ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
takie brokatowe może widziałaś?
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2013-12-19 o 21:35 |
||||
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mój też lubię (w końcu mam go dwa lata) i może będę go zakładać na jakieś ważne uroczystości czy coś, ale tak na co dzień nie będzie mi potrzebny. Drugi problem jest taki, że jest dość duży i musiałabym nosić na drugiej ręce, czyli znowu go zmniejszać... ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Góra absolutnie cudowna, chociaż dół mnie nie przekonuje.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Brokatowe, cekinowe różne kolory
Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
to prawda, wisi trochę. dlatego ja jakiś pasek biżuteryjny będę chciała dodać do niej.
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego LG-E610 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

Coś czuję że się najem czekoladek w sreberkach przed ślubem
Oczywiście w ramach sprawdzania konsystencji nadzienia

Nasz ślub 16.08.2014
Fotki później usunę, w klubie wstawię jakieś lepsze jak zrobię. Niestety nie udało się objąć całego welonu
z suknia faktycznie bedzie inaczej wygladac 

ta góra!!!!!!