|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
jedna taka"dotykanka" jest tam np "czerwony jak wóz strażacki" i element tego wozu ma taką jakby folię błyszczcą czerwoną albo żółty jak puszyste kaczuczki i tłów kaczuszek jest z puszku takiego. Potem taką co jak się otwiera to w śrdku jest postać 3d a trzecią z wierszami brzechwy i tuwima
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
czubek choinkowy... tak propo to ja bym mu taki czubek wsadziła w
|
|
|
|
#963 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co sie zadziało? tuuulam mocno Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44231286]Idą nam górne jedynki, widać białe już pod dziąsłami! podpuchnięte, nie da dotknąć. I kolejne raczki dzisiaj były i nawet rehabilitantka widziała gadałam dzisiaj z nią o prawidłowych/nieprawidłowych wzorcach ruchu bo Dorcia robi w ogóle wszystko od d. strony i po swojemu ale ona mówi, że tu dobrze, że w ogóle zechciała się ruszyć Dorka indywidualistka Cytat:
Cytat:
![]() SILVER, to co ja miałam zrobi jak to zobaczyłam..... jak palec po prostu rozciety jest na pól, z jednego zrobił dwa.... po prostu zwiałam...... MARSI kochana, zapomniałam- zeby Ci jak najszybciej zdrówko wrociło do normy NAWIJKO spokojnej podrózy MAŁA ales pojechała pod moim zdjeciem ![]() co do H. to ja w dysksji udziału nie brałam bo wtedy weszlam na neta dopiero wieczorem, jak juz było "po wszystkim" i szczerze- nawet nie wiem co tam sie wtedy działo, dlatego sie nie wypowiadam, ale zycze jej szczesliwego rozwiązania. no to nadrobiłam, z czystym sercem moge isc lulu |
||||||
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() łocipiałas? ![]() mlody zasnal o 21.45 ![]() i mamy malutki sukces mlody zaczyna coraz wiecej pic dzis w sumie wypil cala butelke wody |
||
|
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:MAŁA widziałam ten koment.. strzeż sie bo będziesz mieć gościa na profilu |
|
|
|
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A martwimy sie tak po prostu. Ważne by było wszystko ok teraz z H. i dzidziusiem. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#968 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Neti z sówkami w smyku są.Ja od 7 nie wiadomo do której bo szanowny idzie na pracową "wigilię", ale przed północą się pewnie nie skończy... Ostatnio ciągle wychodzi z domu o 7,30 a wraca po północy. Tylko w piątki wcześniej wraca a weekendy wolne (jeszcze). |
||
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
DZIEKUJE, JESTESCIE KOCHANE
![]() Cytat:
jutro z ranca jedziemy na zakupy - aparat, butki dla kuby + zarlo na roczek a w drodze powrotnej chyba nawiaze blizsza znajomosc z Providentem |
|
|
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
Boszzzzzzzz ale sie zagapilam! toż to ja od 50 minut powinnam spac jak niedzwiadek. Buziaki!
|
|
#971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, ze jakbym miala jakis podgrzewacz na baterie ( ) to zapewne dwa razy bym sie nad tym nie zastanawiala! ![]() Jeszcze troche i pomysle, ze mamy rozdzielone bliznieta ![]() Aaaaaa, zapomnialabym - wielkie brawa za siadanie!!! Duzy sukces! Ja tez uwielbiam! Przepis jest banalny, ale doceniam, ze mu sie chcialo zrobic ![]() Aaa, zeby bylo jasne - nie robil ich z tego przepisu (tylko z glowy), ja wkleilam go jedynie po to, by pokazac zdjecie. Tak sie zabezpieczam w razie jakby z przepisem bylo cos nie tak ![]() Cytat:
![]() Pelnoziarniste najlepsze! Boj sie Boga!! Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-12-19 o 23:20 |
||
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/62009/...itala_zdjecia/
wczoraj urodzila a dzis przed poludniem juz do domu - wow! |
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Hakiel ma fajne wierzchnie okrycie
|
|
|
|
|
#974 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, tak jak pisałam, ja do H. podchodzę na zimno, a do jej ciąży i maleństwa - nie, bo obchodzi mnie los każdego maluszka.
Znacie serial Prison Break? Jakoś tak dałam się namówić mężowi, żeby obejrzeć - on już oglądał, wszystkie sezony, ale chciał jeszcze raz, więc oglądamy... I muszę przyznać, że główny bohater to za☠☠☠ista dupka. Szkoda, że jest gejem. ![]() Taaaaak, ale pisała, że to fałszywy alarm. Chyba że znów coś napisała? ![]() Czekam, aż wywietrzeje, ale takiego śmierdziela jeszcze nie miałam... Co za luksus. Muszę komuś sprezentować. A z tyłu jest napisane, że "pachnie piwonią" - taaaaa, chyba 70letnią. |
|
|
|
#975 |
|
Zakorzenienie
|
Prison Break oglądniete dawno gejos.
autenthic. czekamy
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, pierona jedziemy jutro o 21 nawet nie zaczelam sie pakowac.
Padnieta jestem. Chce mi sie biegac!!!!!!! Ide spac ![]() Jeloł, buziak, w swoim czasie beda i te dwie kreski ![]() Straszna rzecz sie dzisiaj stala, martwie sie tak cholernie, ze glowa mala, cholera jasna, co sie dzieje na swiecie... Az mi niedobrze z tego wszystkiego eh....Wtrace jeszcze co do H., chociaz kurde temat powinien byc juz na amen zamkniety, czytalam tamte posty na AM i byla tam szczera prawda, no kurde, zostala potraktowana naprawde niefajnie w naprawde strasznym dla siebie okresie i wcale sie nie dziwie, ze ma gdzies nasz watek. Tez bym miala w takiej sytuacji. Mam nadzieje, ze z nimi wszystko w porzadku...... Kot mi chrapie..... Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Gejos, gejos, ale dupa z niego fajna. Za☠☠☠iste ma spojrzenie. A, zapomniałam się pochwalić - moja siostra będzie miała synka. |
|
|
|
#978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ma juz imie wybrane? hmmm, dziwna ta twoja sis, juz nie raz i nie dwa mi "podpadla" swoim zachowaniem w stosunku do Ciebie...
|
||
|
|
|
#979 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I taty palec niech się szybko goi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No jak nie znamy ? Się w Wentworthcie kochała w liceum, śnił mi sie po nocach Na której jesteście serii? Pierwsze dwie najlepsze, później jeszcze ostatnia dawała radę
|
|
#980 |
|
Rozeznanie
|
Zmykam dziewczyny. W domu nic jeszcze nie ruszone, prezenty nie kupione, zapowiada się relaksujący czas
baj baj
|
|
|
|
#982 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co się stało ? Cytat:
![]() Kurcze nie rozumiem jej Mi moja siostra oddał wszystko dla Pietrka : ubranka, zabawki, wózek, fotelik, gadzety ... nie ogarniam jak można inaczej, tym bardziej, że wydawało mi się, że jesteście dość zżyte
|
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zachowania, no to cóż... I pomyśleć, że ja dla niej wszystko bym zrobiła i wszystko jej oddała, hmmm... Mój TŻ oczywiście cały zbulwersowany stwierdził, żebym się upomniała o te ciuchy, co rodzice kupili, ale ja doszłam do wniosku, że mam swój honor. O nic się nie będę upominać po tych wszystkich sytuacjach. Kocham moją siostrę całym sercem i naprawdę świetnie się dogadujemy, ale czasem ehh, nie rozumiem jej... Cytat:
Na razie jesteśmy w trakcie pierwszego sezonu i mój mąż mi ciągle spojleruje , ale też nie wszystko pamięta, bo dawno oglądał i z przyjemnością wrócił do tego serialu, bo mu się bardzo podobał. Na pewno dojdziemy do końca. Went mnie kiedyś drażnił, jak była faza na niego (moja kumpela bezgranicznie go kochała ), a teraz mi się podoba, choć kiedyś bym powiedziała, że nie jest ani trochę w moim typie. Zmienna ja. ![]() Jeszcze co do siostry, bo widzę na górze post - jesteśmy zżyte i właśnie na tym polega problem... Nie potrafię jej zrozumieć. Gdybyśmy nie miały ze sobą kontaktu, to okej, ale w takiej sytuacji? Niezrozumiałe... Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-12-19 o 23:25 |
||
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
Insolito ja też dwie serie w jeden weekend
w sumie lepiej że gej, nie było szkoda że ma dziunię tylko dziuńka
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wolałabym, żeby był seksownym tatą. Przyjemniej by się oglądało.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-12-20 o 01:32 |
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde laski spac nie moge, tak sie martwie.... Musialabym wejsc na k.i wszystko opisac ale na telefonie nie dam rady..... Moze jutro mi sie uda wejsc na kompa czy taba.....
Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#987 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#988 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jak tylko zobaczyłam, że wyskoczył temat H., to wiedziałąm, że się rozkręci od nowa
dajmy już temu spokój i nie wracajmy do tej beznadziejnej dyskusji, która wynikła po tej tragediiCytat:
![]() ![]() i super, że Kubuś się zaczyna chociaż trochę przekonywać do ćwiczeń Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- padam na pysk normalnie i już nie dam rady więcej grzebać w tych papierzyskach zostawiam ostatnią partię na jutro i spadam spaciudobranocki
|
|
#989 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam, ale czy Bokeh pokazała nam już swją skarpetkę?
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie - CO ROBI NAJEZONY KOT NA PUSTYNI?
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

pierwsze miesiące...
a trzecią z wierszami brzechwy i tuwima

i do tego przed chwilą okres dostałam. Teraz jest u mnie mama to później jak Oli pójdzie spać nadrobię Was kochane.
gadałam dzisiaj z nią o prawidłowych/nieprawidłowych wzorcach ruchu bo Dorcia robi w ogóle wszystko od d. strony i po swojemu
Ale się delikatna zrobiłam po ciąży
Przez najbliższe 2 miesiące nie będę tykać mych kolan żadną powierzchnią twardą
Więc chyba już przy tym zostanę 

klask i:

tzn już czytamy ale no wiadomo...
Neti z sówkami

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Zmienna ja.