|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
wcześniej miałam żółtego collossala teraz kupiłam dwa - rocket i one by one w promo za 16 zł. ale z maybelline najlepszy jest chyba one by one, ma super szczotkę ![]() dobranoc Kochane |
||
|
|
|
#1292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
Ale widzisz prezent praktyczny. A Ty co sobie wybrałaś??Cytat:
|
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
Prezenty popakowane...wlasnie skończyłam
Jutro akcja porządki i w sobote oczekuje na TŻ-ta w niedziele leniuchujemy w poniedziałek po choinkę i zakupy ostatnie bo jeszcze na sałatkę musze pokupic i na placki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1294 | ||
|
Rozeznanie
|
madziuuula
za wizytę i dobrze, że szyjkę sprawdziła Przepraszam .... takie loczki jak u dziewczynki :P ![]() VwVampirka Lena.... Też mi się podoba ![]() Cytat:
Cytat:
Super !!!! gratuluję![]() a my dziś przy okazji odwiedziliśmy sklep dla dzieciaków i oglądaliśmy wózki.... Jejku, przymierzyłam się chyba do każdego i jak tu wybrać ten własciwy????? większość jest podobnych, a ja nawet nie wiem czego tak naprawdę szukamy :/ chyba po świetach muszę przysiąść i poczytać o każdym ...
Edytowane przez martuszka0 Czas edycji: 2013-12-19 o 22:00 |
||
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
PALLAS RILL w zupelnosci sis zgadzam protest bez dwoch zdan.
MUFFINKA gratuluje corci... ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1296 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla mnie wazne bylo żeby mial pompowane koła i żeby przednie byly skrętne.
Alicja 10.04.2014 Edytowane przez Zytus Czas edycji: 2013-12-19 o 22:06 |
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam do lozka... mama mnie zezloscila... rzucila mi tekst ze siedze tylko przed kompem albo leze... i tu nie chodzi o to ze sie troszczy... tylko o to ze nic rzekomo w domu nie robie... a ja naprawde czasem po pracy mam dosc... jestem zmeczona i nie chce mi sie 3 razy w tygodniu szorowac podlog...a siedzenie przed.kompem to nie lenistwo jak ona twierdzi. Ja na nim tez czesto pracuje w domu albo zalatwiam meza ksiegowosc...
Moja mama to sluzbistka i porzadek ponad wszystko nawet ponad troske o inna osobe;( Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Wyzalilam sie a teraz moge isc spac. Dobranoc;* Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1298 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() muffinka gratulje corci!!!
|
||
|
|
|
#1299 |
|
BAN stały
|
Padam na pyszczek ze zmęczenia
![]() Pallas ja mam thermomiks i jest to mój jeden z najlepszych życiowych zakupów Korzystam baaardzo często. Muffinka gratuluję córy |
|
|
|
#1300 |
|
Raczkowanie
|
Hmm
co za miłe powitanie cóż ja moge o sobie opowiedziec? spodziewam sie maluszka tak jak Wy :P termin mam na 25 maja i strasznie sie boje
|
|
|
|
#1301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez niegrzeczna88 Czas edycji: 2013-12-19 o 22:30 |
|
|
|
|
#1302 |
|
Raczkowanie
|
Hej, dziewczyny.
Wpadlam na chwile, jutro nadrobie to co naskrobalyscie. Bylam u lekarza, niestety lekarka podejrzewa skracajaca sie szyjke macicy. Jutro musze jechac na usg. Mam nadzieje, ze to tylko podejrzenia i ze w rzeczywistoscie bedzie ok. Na razie mam humor do kitu i przez ten stres mam caly czas twardy i napiety brzuch. Dobranoc,
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
Ojej
no dobrze Mam 23 lata, jestem fryzjerka kocham ten zawod ale z przyczyn wiadomych narazie siedze w domku. W najblizszym czasie planuje przeprowadzke do Tż 50 km od rodzinnego domu co rowniez napawa mnie strachem (taki moj glupi charakter ze o wszystko sie martwie ) to wszystko jest dla mnie takie świerze, nowe i nieznane ale jednak to piekne ze nosze pod sercem maluszka
|
|
|
|
#1304 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale, że co dokładnie masz na myśli? Cytat:
A w ogóle dzięki za te Haribo.. Wciągnęłam całą paczkę na raz i zaraz się porzygam :P Edytowane przez Pallas Ril Czas edycji: 2013-12-19 o 22:58 |
||
|
|
|
#1305 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie doczytałam czy imię wybrane ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1306 |
|
404 Not Found
|
Witam się w 20-tym tygodniu.
Proszę o kciuki za moją dzisiejszą wizytę. ![]() Wybaczcie, że się nie udzielam, ale po pracy padam i śpię od 21. ![]() Niech no ja tylko pójdę na l4. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1307 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie od rana zasmarkana i z bolacym gardlem. Dzis znow zostaje w domu i postaram sie posprzątać. ..zalaczam zdjecia brzucha, wg mnie mega maly i bardziej tlusty niz ciążowy
![]() A w poniedziałek glukoza, na sama mysl mi niedobrze... ![]()
|
|
|
|
#1308 |
|
Zakorzenienie
|
za Aldrin Niegrzeczna Carolyna Mycha Emilia Beatusia Kasiab z TŻ mamy zawsze tak że pytamy się siebie co kto chce i zawsze prezent jest trafiony i potrzebny Ja zażyczyłam sobie portfel bo mój mi Oskar zniszczył, ale żeby nie było to ubzdurałam sobie że musi być skórzany i czerwony ![]() Vampirka super że gołąbki wyszły Ja lubię też robić gołąbki z kapusty włoskiej ![]() Martuszka co do wózków to dla mnie najlepsze są te na dużych pompowanych kołach i najlepiej sprawdź czy zestaw jest 3w1 Plusem są też skrętne koła na przodzie.Justyna nie przejmuj się mamą. Przy najbliżej okazji wyjaśnij jej że często pracujesz na nim. No i że nie zawsze masz chęć i siłę na latanie ze szmatą , w końcu jesteś w ciąży. Chociaż ciąża to nie choroba ale każda ma prawo źle się czuć. Agusia za USG . Wszystko będzie dobrze, Madziula też miała skracającą się szyjkę a urodziła ślicznego syna ![]() Dzień dobry Dziś wstaliśmy już o 6.15. Oczywiście od rana "łi łi łi" i zabawa na całego ![]() Dziś dalszy ciąg zakupów, mam nadzieję że pójdzie Nam to sprawnie :P |
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
budyn zamiast mozgu zaraz wejde na kompa to poprawie link mialam wrzucic![]() Sent from my SAMSUNG-SGH-I997 |
|
|
|
|
#1310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładniutki Cytat:
10 kg na o osób? to u nas 13 kg na 5 osób ale my lubimy karpie i w święta też je jemy Cytat:
![]() Cytat:
Kolejny brzuszek ![]() Denerwuje się przed dzisiejszą wizytą wiem, że musi być dobrze ale już chce zobaczyć tego maluszka a jeszcze tyle czekania Aaaa i zapomniałam dziękuje za ziemniaczki z parowaru... pycha był wczorajszy obiad, tylko za krótko je trzymałam
Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2013-12-20 o 07:57 |
||||
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
NIKI te pobudki z lilili musza byc slodkie ![]() Ktoras z was pisala ze sa mamy twierdzace ze ciaza to nie choroba i ze mozna wszystko robic moja ma to samo. A ja czasem nie mam sil juz na nic. Dzis ostatni dzien w pracy jupiiiiii ![]() Zmykam na sniadanko. Milego dnia ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1312 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w piąteczek
![]() U nas pobudka o 6, nasz niezawodny budzik tatę z łożka wywalił, nie pozwolił poczekac do drzemki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mi się marzył lekki Cytat:
![]() Cytat:
Magnez zaraz bierz, może jej się wydaje po pierwsze, po drugie jeżeli coś rzeczywiście się dzieję, to b. dobrze że tak szybko zauważono, najwyżej założą szef i spokojnie dotrwasz do końca ![]() Kciuki za wizyty
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiscie trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1314 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny.Widzę, że ujawniają się nowe mamusie to i ja postanowiłam się odezwać
![]() termin mam na koniec kwietnia, ale z USG na początek maja. Mam już córkę z kwietnia 2011 więc będzie między dzieciaczkami 3 lata różnicy ![]() mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do siebie |
|
|
|
#1315 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
JJJustynAAA nie przejmuj się mamą... Może na spokojnie wytłumacz jej, że jesteś najzwyczajniej zmęczona... Pociesz się tym, że dziś masz osttani dzień pracy Princes 18 chłopiec czy dziewczynka? agus7ia nie denerwuj się kochana czekam na wieści po wizycie zytus, Nikii, madziula dziękuję za info odnośnie wózków Nikii widzę, że Oskar już dobrze do kiedy leki będzie dostawać?blackberry Witaj za wizytyżyczę Wam miłego dnia mamuśki |
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
pallas prosze
http://mamowanie.pl/gerber-naga-prawda/
|
|
|
|
#1318 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
wpadam się tylko przywitać przed wizytą i lecę się szykować ![]() kciuki za inne wizytujące dziś buziaki |
|
|
|
#1319 |
|
Wtajemniczenie
|
Muffinka gratuluję córeczki!
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! ![]() I witam się w 17 tyg
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy mozecie mi wyjasnic dlaczego nie ma mnie w klubie?!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

za wizytę i dobrze, że szyjkę sprawdziła
Bo mój mąż pierwszy raz będzie jadł podczas wigilii karpia - bo u niego w domu, się dawało jakiś filet czy coś tam.. 

za 
Magnez zaraz bierz, może jej się wydaje po pierwsze, po drugie jeżeli coś rzeczywiście się dzieję, to b. dobrze że tak szybko zauważono, najwyżej założą szef i spokojnie dotrwasz do końca