|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Japońska rzepa
|
Dot.: Kiedy nowy rok nastanie to dwa lata nam zostanie czyli PM 2016! Cz. 4 :D
No ja mam swojego Parchatka i nim się poruszam, uważam,ze jak na 3 lata jeżdżenia niemal codziennie już całkiem nieźle mi idzie
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() White sto lat i spelnienia wszystkich marzen ![]() Co do kolczyka nie mialam.l z kulka wiec latwo.wyszedl co.do prawka nie mam jeszcze a jesli chodzi o godzine slubu to chcialabym 16 dzis mam wolne ale mam wizyte u lekarza i zakupy![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#753 | |
|
PeEma
|
Cytat:
! White, sto lat! ![]() Jestem chora, kurde zaraz na święta mnie wzięło jestem wściekła! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#754 |
|
Dostojna peema.
|
witam się
|
|
|
|
#755 | |||
|
Zakorzenienie
|
siemaneczko
![]() White sto lat! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a dziś i w poniedziałek jeszcze do pracy a porządki stoją Cytat:
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Śniadanie jem i piję kawę w świątecznym kubku ![]() Koło 10 przyjeżdża tż, po 11 zawozimy mamę na lotnisko, a potem jedziemy na cały dzień do tż. Na noc przyjeżdżamy do mnie i zostajemy już tutaj razem do poniedziałku ![]() W poniedziałek ja wylatuje ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
|
|
#757 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż nowa grafika Disneya jest jak dla mnie przeokropna, tak kocham ich stare bajki.. ![]() White najlepszego!!! |
||
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
white_bear Wszystkiego naj naj naj Widzę temat prawa jazdy i samochodow ![]() ja mam prawko od 2,5 roku zdałam za 5 razem ale to z nerwów bo mój instruktor nie mógł pojąć dlaczego nie mogę zdać skoro bardzo dobrze jeżdżę ![]() Mam swój samochodzik Corsę C DTI jestem z niego zadowolona bo przede wszystkim malutko pali (5l na 100km) ![]() Ogólnie to popełniam czasami BARDZO głupie błędy na drodze (niezagrażające ruchowi ani nic ) ale popełniam i się wtedy czuję jakbym była jakąś amatorką Dużo jeżdżę, więc ta jazda mi wychodzi całkiem, całkiem jak na kobietę ![]() Ja się bałam jakoś jeździć jak miałam rękę w gipsie i 2 miesiące nie jeździłam samochodem, tylko byłam wożona... masakra, jeździłam jak amator który uczy się dopiero jeździć ![]() Jeździć baaaaardzo lubię, od pierwszej godziny nauki L-ką!
Edytowane przez agnieszka_2612 Czas edycji: 2013-12-20 o 10:19 |
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo, proszę, proszę... ja się boję motorkiem jeździć... po moim wypadku
i A nie robiłam
|
|
|
|
#761 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wiem ze pistoletem u kosmetyczki jest taniej i niektorzy mysla ze szybciej ale na zdrowi sie nie oszczedza. Wybaczcie ale musialam. Nie chce xeby to zabrzmialo jakbym Cie zjechala czy cos ale mam duza wiedze na te tematy oraz jedna osobe zakaznie chora (u kosmetyczki wlasnie) ktora 7 rok walczy z choroba. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#763 |
|
Żona Gargamel
|
Ohhh zawsze chciałam zrobić na A (motor stoi w garażu) ale nigdy się nie zabrałam
![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4423625 1]Polecam za 3 miesiace badania za choroby zakazne - pistoletu nie da sie wysterylizowac. Igla wyglada straszniej ale jest bezpieczna i nednorazowa. Robiac kolczyki u kosmetyczki pistoletem narazasz sie na zakazenie, malo fachowo zrobiony kolczyl oraz na pozniejsze problemy z migracjami. Ja wiem ze pistoletem u kosmetyczki jest taniej i niektorzy mysla ze szybciej ale na zdrowi sie nie oszczedza. Wybaczcie ale musialam. Nie chce xeby to zabrzmialo jakbym Cie zjechala czy cos ale mam duza wiedze na te tematy oraz jedna osobe zakaznie chora (u kosmetyczki wlasnie) ktora 7 rok walczy z choroba. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] oo właśnie o to mi chodziło, tylko nie pamiętałam szczegółów i nie chciałam się wygłupić
|
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
A no... mój były facet miał i się kiedyś chciałam przejechać i jechałam po takiej nieutwardzonej drodze, a że ja to wolno nie umiem to się wywaliłam
mam do dzisiaj bliznę na boku miałam taką dziurę wyrytą że masakra a goiło się kupę czasu... nie dość że rana była głęboka to jeszcze duża i jakoś mam strach po tym co przeszłam z tą raną (np. codziennie POŚCIEL mi się przyklejała do rany bo tak z niej leciało- aż mnie ciarki przechodza na samą myśl)![]() Mój tż chciał robić prawko na motor i sobie kupic ale powiedziałam mu że wie dobrze że nie wsiądę to jakoś ucichła sprawa
Edytowane przez agnieszka_2612 Czas edycji: 2013-12-20 o 10:45 |
|
|
|
#765 |
|
PeEma
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4423625 1]Polecam za 3 miesiace badania za choroby zakazne - pistoletu nie da sie wysterylizowac. Igla wyglada straszniej ale jest bezpieczna i nednorazowa. Robiac kolczyki u kosmetyczki pistoletem narazasz sie na zakazenie, malo fachowo zrobiony kolczyl oraz na pozniejsze problemy z migracjami.
Ja wiem ze pistoletem u kosmetyczki jest taniej i niektorzy mysla ze szybciej ale na zdrowi sie nie oszczedza. Wybaczcie ale musialam. Nie chce xeby to zabrzmialo jakbym Cie zjechala czy cos ale mam duza wiedze na te tematy oraz jedna osobe zakaznie chora (u kosmetyczki wlasnie) ktora 7 rok walczy z choroba. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Zgadza się! Poza tym pistolet nie robi dziurki, tylko rozrywa skórę, wtedy prościej o zakażenia i komplikacje. Taka prawda niestety, kiedyś się o tym tyle nie mówiło, teraz nawet odradzają kolczyki w uszach robione pistoletem. Te robione igłą goją się w przeciągu nawet 2 tyg, a z pistoletem można się i 2 mies później męczyć -.- Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#766 |
|
Żona Gargamel
|
Portfel dla TŻ już wymieniony, teraz jest super
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ja chciałam (już jak byłam z TŻ ) zrobić prawko, ja się zapisałam na kurs a TŻ "a ja!? ja też idę z Tobą" skończyło się na tym że ja na placu ryczałam że nie ogarnę tego.. stresowałam za bardzo się że z TŻ robiliśmy plac (jazdy na początku z nim miałam) i instruktor zarządził rozdzielenie Nas i lepiej było bo za bardzo się stresowałam. Mało tego! On pierwszy zrobił prawko a ja jazdy męczyłam - a byłam powódką co do prawka na A powoli do przodu pewnie pójdzie jakoś, choć widzę że u TŻ nie ma az takiej pasji jak u mnie.. on woli bardziej samochody jednak, prawko zrobił bo chciał spróbować a co w przyszłości się okaże to zobaczymy
|
|
|
#768 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4423625 1]Polecam za 3 miesiace badania za choroby zakazne - pistoletu nie da sie wysterylizowac. Igla wyglada straszniej ale jest bezpieczna i nednorazowa. Robiac kolczyki u kosmetyczki pistoletem narazasz sie na zakazenie, malo fachowo zrobiony kolczyl oraz na pozniejsze problemy z migracjami. Ja wiem ze pistoletem u kosmetyczki jest taniej i niektorzy mysla ze szybciej ale na zdrowi sie nie oszczedza. Wybaczcie ale musialam. Nie chce xeby to zabrzmialo jakbym Cie zjechala czy cos ale mam duza wiedze na te tematy oraz jedna osobe zakaznie chora (u kosmetyczki wlasnie) ktora 7 rok walczy z choroba. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Nie chodzi o taniość tylko u mnie nigdzie nie ma tak ze sie przekuwa igła. a do warszawy nie pojade. pistolety mowiła ze sa jednorazowe? Duzo moich znajomych w taki sposob robily i zadna nie ma problemow. jedynie po zagojeniu musze zmienic na kolczyk inny bo te z kulka sa podobno nie dobre ![]() Ale dzięki za ostrzezenie Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2013-12-20 o 11:10 |
||
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to pewnie przez stres nie zdałaś tj. ja Ja przed ost egzaminem łykłam Persen Forte i jechalam hahahaha (wczesniej go w szkole wyprobowalam czy spiaca nie bede) ![]() Robię projekt na studia (do 31.12) muszę wysłać :/ i nie mogę sobie poraaaadzić
Edytowane przez agnieszka_2612 Czas edycji: 2013-12-20 o 11:10 |
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#771 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#772 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Dzień dobry laseczki
Whitebear wszystkiego najlepszego, grzecznego tż i szczęścia dużoooooo! Cytat:
lubię jeździć, mam samochód ale jeżdzę tylko jak jestem w domu (no i wtedy to wszędzie śmigam tylko samochodem) bo do Warszawy nim nie jeżdzę, bo mi się to nie opłaca finansowo.Tż mówi, że jak na babe to dobrze sobie radze Ale ogólnie jak gdzieś jedziemy to wole jak on prowadzi
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
tak jak ja
ja to z byle powodu się stresuje itp.
|
|
|
|
#774 |
|
Konto usunięte
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4423688 1]Pistolet jest wielorazowy kolczyki jednorazowe. Niestety ma on przez to kontakt z krwia. Ja 3 miesiace zrob robie testy nawet odz do lekarza pierwszego kontaktu powiedz ze robilas kolczyk i boisz sie ze Cie zakazili i powinien Ci zlecic co tzeba. Przede wszystkim hiv i zoltaczkq typu c przy tych dwoch wirusach wczesne wykrycie oznacza wieksza szanse opanowania choroby. Ja wiem ze strasze ale serio wolalabym zebys nie byla chora i sie potem nie meczyla
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] rozumiem, może się wybiore ale nie martwie sie bo pare kolezanek i znajomych tak robilo (pistoletem) i nic im nie jest![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- White_bear Jeszcze raz życzę wszystkiego najlepszego!
|
|
|
|
#775 |
|
Konto usunięte
|
a badaly sie? bo obie te choroby przez pierwsze kilka - kilkanascie lat nie daja zadnych objawow
|
|
|
|
#776 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Często słyszę, że za drugim razem zdają najlepsi W tym ja i mój TŻ haha ![]() Mam 2 koleżanki, które zdały za 1 razem, tylko i wyłącznie za sprawą wielkiego szczęścia, bo jeżdżą fatalnie i już obie auta skasowały. Reszta zdawała 3-5 razy i jeżdżą lepiej niż te co za 1 razem, no bo i więcej godzin z instruktorem spędzili Więc lepiej zdać później i nie siać grozy na ulicach... Ale z drugiej strony osoby, które 5 razy nie zdały powinny sobie dać spokój bo widocznie nie jest im dane Btw u was też jest taka fatalna zdawalność? U nas jak ktoś zda za 2 razem to może się uważać za sporego szczęśliwca... Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2013-12-20 o 11:43 |
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zdałam np. za 5 (i się tego nie wstydzę, bo po prostu mnie nerwy zjadły wręcz) i na prawdę dobrze jeżdżę i na naukach dobrze mi szło i teraz Z samochodem nic nie zrobiłam, nawet nie przytarłam przez ten czas... Też znam osoby co wielce za 1 razem zdały a jeździć nie potrafią... to jest kwestia tego czy ktoś potrafi się skupić, nie stresować przede wszystkim i szczęście... Bo umiejętności jazdy to wychodzą PO zdanym egzaminie, gdzie nie ma instruktora i trzeba sobie samemu poradzić w różnych sytuacjach... i często wychodzi szydło z worka. Edytowane przez agnieszka_2612 Czas edycji: 2013-12-20 o 11:45 |
|
|
|
|
#778 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moj Tż zdał za 3razem a teraz jak robil kat. C to za 1![]() [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4423714 0]a badaly sie? bo obie te choroby przez pierwsze kilka - kilkanascie lat nie daja zadnych objawow[/QUOTE] nie chyba ale z najblizszych mi dziewczyn jedna nosi 2-3lata a druga 6-7 czyli długo i nic
|
|
|
|
|
#780 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

nie wiem skąd to pytanie, lubię jeździć to może stąd. 
jestem wściekła! 

ale to z nerwów bo mój instruktor nie mógł pojąć dlaczego nie mogę zdać skoro bardzo dobrze jeżdżę 

i jakoś mam strach po tym co przeszłam z tą raną (np. codziennie POŚCIEL mi się przyklejała do rany bo tak z niej leciało- aż mnie ciarki przechodza na samą myśl)
- a byłam powódką co do prawka na A