Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-19, 21:32   #2191
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
U mnie trwało to ok.1,5 miesiąca...
Na początku obydwa,później już tylko prawy,aż bolało..
O matko , czuję się jak za czasów karmienia i pogryzionych sutków
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 21:33   #2192
weteranka16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Ja juz nie pomogę bo przyjęłam zaproszenie

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Dziewczynki błagam powiedzcie ile ta wrażliwość sutków może trwać , męczące jest to strasznie
Kachula,u mnie minąl już rok i lewa brodawka dalej wrażliwa,już nie tak jak na początku,bo nie boli,ale wystarczy,że sciągnę biustonosz i już sterczy.,czy lekko potrę -to samo.dziwnie to wygląda:jedna sterczy,a druga nie i u mnie to widać,bo moje brodawki nawet w "stanie spoczynku"są sterczące.Mój lekarz powiedział,że idealne do karmienia
*nowy nos 16.12.2014 dr J.S Kobylniki

Edytowane przez weteranka16
Czas edycji: 2013-12-19 o 21:36
weteranka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 21:33   #2193
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weteranka16 Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci kochana,ale ostatnio czuję się jakoś nieciekawie i brzydko.I chociaż dzisiaj znajomy,który nie wiedzial ile mam lat powiedział,że wyglądam na 25(ha,ha dzisiaj to wyglądam na więcej,nie na mniej)to niestety nie poprawiło mi to samopoczucia(w sensie samooceny).
Ciekawe co by powiedział,gdyby zobaczył moje cycki,dałby mi 18???
Głowa do góry...każda z Nas miewa czasem tzw."dni paszteta"
Zapewne dałby 18-naście
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 21:35   #2194
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Kachula,u mnie minąl już rok i lewa brodawka dalej wrażliwa,już nie tak jak na początku,bo nie boli,ale wystarczy,że sciągnę biustonosz i już sterczy
Jak na razie co chwilę rozpinam stanik , tak żeby nic ich nie dotykalo , ulga ogromna a tu jeszcze 6 tygodni muszę go nosić
Stary 2013-12-19, 21:40   #2195
weteranka16
Rozeznanie

Cytat:
Głowa do góry...każda z Nas miewa czasem tzw."dni paszteta"
Zapewne dałby 18-naście
Dziękuję Tysiaczku"Dni paszteta"-uśmialam się.No tak,taki umęczony pasztet,ale to tylko do jutra.Jutro od 16:00 do 5-tego stycznia wolne
*nowy nos 16.12.2014 dr J.S Kobylniki
weteranka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 21:46   #2196
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Którego ślub?
28

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Dziękuję Tysiaczku"Dni paszteta"-uśmialam się.No tak,taki umęczony pasztet,ale to tylko do jutra.Jutro od 16:00 do 5-tego stycznia wolne
no właśnie, każda ma czasem dzień paszteta
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 21:48   #2197
Milian
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Milian, jak czesanie poszło ?
Ten mój Artysta przy myciu głowy prędzej by mnie utopił, miałam zalane skarpetki, oczy, uszy i podłogę w całej łazience, a włosy suche Mój Tż obserwując całą sytuację, oznajmił z powagą "Coś jest nie tak"

Z grzebieniem nie pozwoliłam mu się do siebie zbliżyć i wzięłam sprawy w swoje ręce
Milian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 21:54   #2198
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
28

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Ja też jestem umęczona i mam dziś dzień paszteta dresiarza w dodatku...
Na szczęście w sobotkę pośpię do 12

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Milian Pokaż wiadomość
Ten mój Artysta przy myciu głowy prędzej by mnie utopił, miałam zalane skarpetki, oczy, uszy i podłogę w całej łazience, a włosy suche Mój Tż obserwując całą sytuację, oznajmił z powagą "Coś jest nie tak"

Z grzebieniem nie pozwoliłam mu się do siebie zbliżyć i wzięłam sprawy w swoje ręce
Mój Mąż czasem mówi na mnie Artystka he he
A mycie głowy super,nie ma co może nie dodałaś,że myjecie włosy na główce
Stary 2013-12-19, 22:05   #2199
natalka mjegd
Raczkowanie

Dziś byłam na konsultacji i mam termin operacji- 27.01.14 dr J S W-wa HURRRRRA!!!
natalka mjegd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 22:06   #2200
szann
Zakorzenienie

już sobie wyobrażaam mojego Mężusia co by mi włosy miał umyć...
byłoby dokładnie jak opisałaś

ech co by te chłopy bez Nas zrobili
obieranie ziemniaczków, wyciąganie skrojonego, sklejonego sera w plastrach, szynkę trzeba sobie ukroić (1cm plaster) bułkę trzeba zrobić, herbatę zaparzyć i pocukrować...

mam coś dla Was, wartego przeczytania, uśmiałam się do łez prawie

Zostałem sam. Żona wyjechała na tydzień. Całkiem przyjemna odmiana. Myślę, ze razem z psem miło spędzimy te dni.

Poniedziałek

DOKŁADNIE zaplanowałem rozkład zajęć. Wiem, o której będę wstawał, ile czasu poświęcę na poranna toaletę i śniadanie. Policzyłem, ile zajmie mi zmywanie, sprzątanie, wyprowadzanie psa, zakupy i gotowanie. Jestem milo zaskoczony, ze mimo wszystko zostaje mi mnóstwo wolnego czasu. Nie wiem, dlaczego prowadzenie domu jest dla kobiet takim problemem, skoro można tak szybko się z tym uporać. Wystarczy odpowiednio zorganizować sobie prace. Na kolacje zafundowałem sobie i psu po steku. Żeby
stworzyć miły nastrój, ładnie nakryłem do stołu. Ustawiłem wazon z różami i zapaliłem świece. Pies na przystawkę dostał pasztet z kaczki, potem główne danie udekorowane warzywami, a na deser ciasteczka. Ja popijam wino i pale dobre cygaro.

Wtorek

MUSZĘ jeszcze raz przemyśleć rozkład dnia. Zdaje się, ze wymaga
kilku drobnych poprawek. Wyjaśniłem psu, ze nie codziennie
jest święto, dlatego nie może się spodziewać, ze zawsze będzie jadł przystawki i inne dania z trzech różnych misek, które ja muszę myc. Przy śniadaniu zauważyłem, ze picie soku ze świeżych pomarańczy ma jedna zasadnicza wadę. Za każdym razem trzeba potem myc wyciskarkę. Jak rozwiązać ten problem? Trzeba przygotować sok na dwa dni - wtedy wyciskarkę myje się dwa razy rzadziej.

Odkrycie dnia: parówki można odgrzewać w zupie. W ten sposób ma się jeden garnek mniej do zmywania. Na pewno nie będę codziennie biegał z odkurzaczem tak jak chciała żona. Raz na dwa dni to aż nadto. Musze tylko pamiętać, żeby zdejmować buty, a psu wycierać łapy. Poza tym czuje się świetnie.

Środa

MAM wrażenie, ze prowadzenie domu zajmuje jednak więcej czasu, niż przypuszczałem. Będę musiał zrewidować swoja strategie.

I tak: przyniosłem z baru kilka gotowych dań - w ten sposób nie strącę w kuchni aż tyle czasu. Przygotowanie posiłku nigdy
nie powinno trwać dłużej niż jedzenie. Kolejny problem to słanie łóżka. Najpierw trzeba się z niego wygrzebać, potem wywietrzyć sypialnie, a na końcu jeszcze równo ułożyć pościel - zawracanie głowy. Nie uważam, żeby codzienne słanie łóżka było konieczne, zwłaszcza ze i tak wieczorem człowiek musi się do niego położyć. W sumie wydaje się, ze jest to czynność zupełnie pozbawiona sensu. Zrezygnowałem tez z przygotowywania osobnych
posiłków dla psa i kupiłem gotowe jedzenie w puszkach. Pies trochę się krzywił, ale cóż... skoro ja mogę się obyć bez domowych obiadków, on tez nie powinien grymasić.

Czwartek

KONIEC z wyciskaniem soku z pomarańczy! To nie do
wiary, ze z tym niewinnie wyglądającym owocem jest aż tyle zachodu. Kupie sobie gotowy sok w butelkach.

Odkrycie dnia: udało mi się przespać noc i wysunąć się z łóżka
prawie nie naruszając pościeli. Rano musiałem tylko wygładzić narzutę. Oczywiście jest to kwestia wprawy i w czasie snu nie można się za często przewracać z boku na bok. Trochę bolą mnie plecy, ale gorący prysznic powinien pomóc. Zrezygnowałem z codziennego golenia, bo to zwykła strata czasu. Zyskałem przez to cenne minuty, których moja żona nigdy nie traci, bo nie ma zarostu.

Kolejne odkrycie: nie ma sensu za każdym razem jeść z czystego talerza. Ciągle zmywanie zaczyna mi działać na nerwy. Pies też może jeść z jednej miski - w końcu to tylko zwierze.

UWAGA: doszedłem do wniosku, ze odkurzać trzeba najwyżej raz w tygodniu.

Parówki na obiad i na kolacje.

Piątek

KONIEC z sokiem pomarańczowym! Za dużo dźwigania. Odkryłem następującą rzecz: rano parówki smakują całkiem nieźle, po
południu gorzej a wieczorem w ogóle. Poza tym jeśli żywic się nimi dłużej niż przez dwa dni z rzędu, mogą wywoływać lekkie mdłości. Pies dostał sucha karmę. Jest równie pożywna, a miska nie jest opaćkana. Z kolei ja zacząłem jeść zupę prosto z garnka. Smakuje tak samo, a nie trzeba brudzić talerza ani chochli. Teraz już nie czuje się tak, jakbym był automatyczną zmywarka do naczyń. Przestałem wycierać podłogę w kuchni. Ta czynność irytowała mnie tak samo jak słanie łóżka.

UWAGA: żegnajcie puszki!!! Nie będę brudził sobie otwieracza.

Sobota

PO, CO wieczorem zdejmować ubranie, skoro rano znów trzeba je włożyć? Zamiast marnować czas, lepiej trochę dłużej poleżeć. Przy okazji można zrezygnować z kołdry i odpadnie kłopot z jej porannym układaniem. Pies nakruszył na podłogę. Zbeształem go. Powiedziałem, ze nie jestem jego służącym. Dziwne - nagle zdałem sobie sprawę, ze moja żona tez tak czasem do mnie mówi. Powinienem dziś się ogolić, ale jakoś nie mam ochoty. Nerwy mam napięte jak postronki. Na śniadanie zjem tylko to,
co nie wymaga rozpakowywania, otwierania, krojenia, smarowania, gotowania ani mieszania. Wszystkie te czynności doprowadzają mnie do rozpaczy.

Plan na dziś : obiad zjem prosto z torebki, nachylony nad zlewem. Żadnych talerzy, sztućców, obrusów i innych głupot. Trochę bolą mnie dziąsła. Pewnie jem za mało owoców, ale nie chce mi się ich taszczyć ze sklepu. Może to początek szkorbutu? Po południu zadzwoniła żona i spytała, czy umyłem okna i zrobiłem pranie. Wybuchnąłem histerycznym śmiechem. Powiedziałem jej, ze nie mam czasu na takie rzeczy.

Jest pewien problem z wanna. Odpływ zatkał się makaronem. Ale niespecjalnie się martwię. I tak przestałem się kąpać.

UWAGA: jem teraz razem z psem, prosto z lodówki. Musimy się śpieszyć, żeby zbyt długo nie trzymać jej otwartej.

Niedziela

OGLĄDALIŚMY z psem telewizje z łóżka. Na ekranie różni ludzie
zajadali przeróżne smakołyki, a my tylko z zazdrością przełykaliśmy ślinkę. Obaj jesteśmy osłabieni i drażliwi. Rano zjedliśmy coś z psiej miski, ale żadnemu z nas to nie smakowało. Naprawdę powinienem się umyć, ogolić, uczesać, zrobić psu jeść, wyjść z nim na spacer, pozmywać, posprzątać, pójść po
zakupy, ale po prostu nie mogę wykrzesać z siebie dość sil. Mam problemy z utrzymaniem równowagi, zaczyna szwankować wzrok. Pies zupełnie przestał merdać ogonem. Pchani resztka instynktu samozachowawczego, wyczołgujemy się z łóżka i idziemy do restauracji, gdzie przez ponad godzinę jemy różne pyszności.
Korzystamy z wielu talerzy, bo przecież nie musimy ich myć. Później lądujemy w hotelu. Pokój jest wysprzątany, czysty i przytulny.Wreszcie znalazłem sposób na zmorę tych okropnych domowych obowiązków.

Ciekawe, czy kiedykolwiek przyszło to do głowy mojej żonie?
Stary 2013-12-19, 22:14   #2201
Milian
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Ja też jestem umęczona i mam dziś dzień paszteta dresiarza w dodatku...
Na szczęście w sobotkę pośpię do 12

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Mój Mąż czasem mówi na mnie Artystka he he
A mycie głowy super,nie ma co może nie dodałaś,że myjecie włosy na główce
Mi też się wydaje, że Artystka do Ciebie pasuje I Aparatka
Stary 2013-12-19, 22:18   #2202
Amorcio
Wtajemniczenie

Szan moj maz nie tylko fajnie mi głowę myje ale i regularnie od 3lat farbuje obiecał, ze sie nauczy gdy sie przeprowadziliśmy do Hamburga i tak juz zostało, robi to swietnie...ale za to dziś ubiegając naszego Szkraba po rehabilitacji założył jej kozaczki prawy na lewo stałam i patrzyłam co jest ńie tak. Po moim komentarzu wszystkie mamy w poczekalni wybuchnely śmiechem
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 22:19   #2203
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
28

Jaki ślub :conf used:?

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 22:20   #2204
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się wydaje, że Artystka do Ciebie pasuje I Aparatka
Oj tam...tylko troszkę
Stary 2013-12-19, 22:22   #2205
Kachuula
Zadomowienie

Szann dobre to

A ja gdzieś oglądałam taki fajny obrazek niestety nie mogę go znaleźć .
Przychodzi mąż do domu ,zawsze jest czysciutko, dzieci zadbane ,obiad ugotowany, tym razem patrzy a tam pobojowisko , szafki potwierane , dzieci rozczochrane , umorusane, po podłodze nie da się przejść . Pyta żonę kochanie co tu się dzieje? A ona na to - zawsze się zastanawiasz co ja robię przez cały dzień , otóż dziś nie zrobiłam nic

Edytowane przez Kachuula
Czas edycji: 2013-12-19 o 22:24
Stary 2013-12-19, 22:24   #2206
Milian
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Szan moj maz nie tylko fajnie mi głowę myje ale i regularnie od 3lat farbuje obiecał, ze sie nauczy gdy sie przeprowadziliśmy do Hamburga i tak juz zostało, robi to swietnie...ale za to dziś ubiegając naszego Szkraba po rehabilitacji założył jej kozaczki prawy na lewo stałam i patrzyłam co jest ńie tak. Po moim komentarzu wszystkie mamy w poczekalni wybuchnely śmiechem
Jak ich nie kochać?

Cytat:
Oj tam...tylko troszkę
Taki urok Artystów, że Twój Mąż na pewno się nie nudzi Co my się mamy z wami Artystami
Stary 2013-12-19, 22:27   #2207
natalka mjegd
Raczkowanie

szann ja też uśmiałam sie jak nie wiem,prawie każdy facet to taki chojrak co to nie on a jak przyjdzie co do czego to są często niezorganizowani i nieporadni jak dzieci
Stary 2013-12-19, 22:29   #2208
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ich nie kochać?

Taki urok Artystów, że Twój Mąż na pewno się nie nudzi Co my się mamy z wami Artystami
Mój Mąż jest większy Gigant ode mnie...
Stary 2013-12-19, 22:56   #2209
natalka mjegd
Raczkowanie

Bardzo prosze o dopisanie mnie do wyliczanki
Stary 2013-12-19, 22:59   #2210
przedpo
Raczkowanie

Na życzenie - dokonałam tej samoyebki
Jakoś może nie bardzo, ale coś tam widać

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-19, 22:59   #2211
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalka mjegd Pokaż wiadomość
Bardzo prosze o dopisanie mnie do wyliczanki
Na kiedy?Jutro dopiszę
Miłej nocki Wam
Stary 2013-12-19, 23:02   #2212
natalka mjegd
Raczkowanie

27.01
Stary 2013-12-20, 09:25   #2213
nieel
Raczkowanie

Dziewczyna mam do was wielką prośbę!

Wy zawsze wiecie co w trawie piszczy więc się was pytam. Otóż moja dobra koleżanka zrobiła sobie w tym roku piersi, lekarz dobrał jej implant 250ml, wczoraj z nią rozmawiałam i powiedziała mi, że jest załamana że nie takiego efektu oczekiwała, że ciągle o tym myśli że nie jest tak jak miało być, poprostu wpadła w paranoję, zdecydowała się że teraz po nowym roku że podda się jeszcze raz operacji, wiadomo że chodzi o zwiekszenie ml chociaż do 325. Lekarz który robił jej operacje powiedział że nie podejmie się tego, że to co wsadził to max. I teraz moje pytanie czy możecie polecić jakiegoś dobrego lekarza z okolic Torunia, Bydgoszczy ewentualnie Poznania?? Który też jest skłonny do robienia wiekszych implantów. Będe bardzo wdzięczna za wszystkie odp ;-*
Stary 2013-12-20, 09:34   #2214
szann
Zakorzenienie

niel, ja nie pomogę niestety

http://www.youtube.com/watch?v=pe42MNDjxTk
Stary 2013-12-20, 09:34   #2215
Foxy89
Rozeznanie

Hej dziewczyny, mogę się przyłączyć?

Mam do Was pytanie... Myślę o powiększeniu biustu ale z wiadomych względów mam pewne obawy. Najbardziej boję się, że będę kojarzona z cycatą gwiazdą porno, bo niestety wciąż utrzymuje się takie zdanie o kobietach, które powiększyły sobie biust. Niewiele osób rozumie, że często małe piersi są tak ogromnym kompleksem i problemem dla ich posiadaczki, że zwyczajnie marzy o tym, żeby to zmienić. I bynajmniej nie znaczy to, że jest gwiazdą porno

W każdym razie, mam 25 lat i nie mam dzieci. Kiedyś pewnie będę chciała je mieć i zastanawiam się jak mają się silikonki do karmienia piersią. Zastanawia mnie też po jakim czasie po włożeniu implantów piersi wymagają rekonstrukcji, bo pewnie wymagają. Nie oszukujmy się, nic nie trwa wiecznie.

Czy któraś z Was żałowała kiedykolwiek, że zrobiła operację?
Stary 2013-12-20, 09:36   #2216
jaccom
Raczkowanie

Witam Was rano z kawusią
Cholerka dziewczyny pogubiłam sie trochę ..... jak to ze smarowaniem, całe piersi wazeliną czy tylko sutki (szycie na otoczce)
Nic mnie nie swędzi, nic nie drapie, tylko wkurza do potęgi ucisk, to cholerne wrzynanie stanika...
Miłego dnia
Stary 2013-12-20, 09:51   #2217
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez Foxy89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mogę się przyłączyć?

Mam do Was pytanie... Myślę o powiększeniu biustu ale z wiadomych względów mam pewne obawy. Najbardziej boję się, że będę kojarzona z cycatą gwiazdą porno, bo niestety wciąż utrzymuje się takie zdanie o kobietach, które powiększyły sobie biust. Niewiele osób rozumie, że często małe piersi są tak ogromnym kompleksem i problemem dla ich posiadaczki, że zwyczajnie marzy o tym, żeby to zmienić. I bynajmniej nie znaczy to, że jest gwiazdą porno

W każdym razie, mam 25 lat i nie mam dzieci. Kiedyś pewnie będę chciała je mieć i zastanawiam się jak mają się silikonki do karmienia piersią. Zastanawia mnie też po jakim czasie po włożeniu implantów piersi wymagają rekonstrukcji, bo pewnie wymagają. Nie oszukujmy się, nic nie trwa wiecznie.

Czy któraś z Was żałowała kiedykolwiek, że zrobiła operację?
Decyzja o operacji to jedna z lepszych w moim życiu.
Pozwól ze sie odniosę do pierwszego zdania,takie mity przywtarzaja osoby ktore piersi z implantami widziały tylko na filmach porno.
Jest to nawet troszeczkę smieszne
W zasadzie to ty sama decydujesz kogo wtajemniczasz a kogo nie i z pewnością nie obudzisz sie nagle po operacji z bufetem Pameli Anderson
Bo po pierwsze takie rozmiary uzyskuje sie nie jedna a często dwiema operacjami a po drugie masz swój rozum,oczekiwania a doktor którego wybierzesz tez nie bedzie chciał stworzyć karykatury kobiety.

Przed ciąża to taka sporna sprawa,większość tu jak i w klinikach odradzi ci zrobienia piersi przed dzieckiem ale to tak naprawdę kwestia tego co chcesz,na co świadomie sie decydujesz troche samozaparcia oraz kwestia tego ze po ciąży bedziesz mieć rownież pieniazka na operacje.
Wszystko właściwie zależy od tego jak daleko wybiegasz z planowaniem dziecka bo jeżeli bedzie to dobrych kilka lat w przyszłość to dlaczego nie miałabyś zrobić sobie biustu juz teraz aby przez ten czas juz sie nim cieszyć?
Jeżeli jednak ciąża to rok,dwa to bezsensu robić piersi przed.

Wracając do tych porno piersi to raczej wyobraź sobie ze bedą rozmiarowo bez stanika jak masz dziś w grubym pushapie.
Operacja tak naprawdę daje duzo swobody,przeważnie tez (nie mowie o porno cyckach) podkreśla sylwetkę,okazuje sie ze bez skrępowania i waty w staniku możesz ubrać wiele rzeczy ,a koronkowa miękka bielizna która kiedys można było podziwiać tylko na wystawach prezentuje sie swietnie bo tam gdzie niegdyś było niewiele masz fajne i jędrne piersi

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-20, 10:13   #2218
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jaccom Pokaż wiadomość
Witam Was rano z kawusią
Cholerka dziewczyny pogubiłam sie trochę ..... jak to ze smarowaniem, całe piersi wazeliną czy tylko sutki (szycie na otoczce)
Nic mnie nie swędzi, nic nie drapie, tylko wkurza do potęgi ucisk, to cholerne wrzynanie stanika...
Miłego dnia
Mi kazał smarować wazeliną miejsce szycia.
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-20, 10:19   #2219
Kira5
Raczkowanie

Hej Dziewczyny, pocieszycie narwaną koleżankę?
Tak, to o mnie i...tak - wczoraj zamiast siedzieć w domu ruszyłam na zakupy. Opłacalne bo opłacalne, ale...dzisiejsza noc była koszmarem, ból, który już jakiś czas temu prawie mnie opuścił radośnie wrócił na swoje miejsce. Szwy doprowadzają do szału swędzeniem a opatrunek uciskiem...może odczuwam to 4 razy bardziej, bo miał być dzisiaj zdjęty, ale z woli lekarza owa przyjemność czeka mnie w poniedziałek...sama już nie wiem czy brać ketonal i dzisiaj leżeć leżeć leżeć...czy co z tym robić. Mam dziwne wrażenie, że ten staniczek nieco się przesunął. Za dużo nie majstrowałam, tyle tylko co odrobinę się tam powycierać (dekolt) bo ileż można bez prysznica no../;

Foxy89
Nie martw się tym stygmatem gwiazdki porno Teraz biusty wyglądają naprawdę naturalnie, wszystko zależy od implantów i Twojej racjonalności. Anatomy dobrane do sylwetki, tak samo jak dobrze dobrane okrąglaski nie zrobią z Ciebie kogoś wyglądającego jak aktorka owej kinematografii Jeśli masz kompleks - rób. Wiem, że to brzmi paradoksalnie po poście pełnym użalania się, ale ja mimo wszelkich niedogodności robiłabym z pełnym przekonaniem jeszcze raz. Nie żałuję bo wiem, że w poniedziałek będę płakała ze szczęścia na ich widok TŻ z początku przeciwny teraz czeka na Święta jak nigdy, bo obiecałam, że zobaczy, taki symboliczny prezencik
Co do karmienia piersią...wkładkę musisz mieć pod mięsień, nie pod gruczoł. Cięcie pod piersią albo pachowe, chociaż tego drugiego nie polecam, na długo unieruchamia. Jest jeszcze jakaś metoda przez pępek, ale jej nie znam to nie będę głupot opowiadać. Ja mam lat 19 i ze względu na to, że chcę karmić, mam właśnie podmięśniowo i cięcie pod piersią
Kira5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-20, 10:20   #2220
jaccom
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Mi kazał smarować wazeliną miejsce szycia.
Dzięki unsafe- wysmarowałam cale cycuchy wazeliną i teraz ''pływam" hahha - masz rację, miały być tylko sutki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości