|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Cytat:
Ważne, że prezenty już są No i z kawą nie wypaliło... Ehhhh
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2013-12-20 o 13:10 |
|
|
|
|
#1412 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
gosius no moze rzeczywiscie. W kazdym badz razie chce stonowany kolor tj czarny, brazowy, bezowy, szary...nie podobaja mi sie pstrokate albo we wzorki, kwiatki, kratkę, bleeee. A jak ktos z otoczenia mowi ze czarny nie bo smutny to naprawde mam to gdzies
Wlasnie wciam cukierki o smaku mango pyyyychota. Za to fretka dzis dostaje na leb wszystko roznosi, teraz spala i wyszla z klatki tylko po to zeby sie wysikac na podloge....grrrr. |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1414 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No, i ja tez sie bardziej skłaniam ku czarnemu/szaremu mam nadzieje, ze mi sie nie odwidzi.. My juz wydalismy prawie 600zł (ale w tym były kupione ziemiaki na zime, 12 woreczkow..) |
|||
|
|
|
#1415 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ja już po wizycie
![]() wszystko w jak najlepszym porządku, wyniki wszystkie super,przytyłam 1,5 kg od poprzedniej wizyty więc do 3 razy sztuka hahawpadłam tylko przekazać wam te dobre wiadomości i lecę ubierać choinkę i gotować obiadek będę poźniej, buziaki 3mam kciuki za resztę wizyt
|
|
|
|
#1416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja Babcia tez ma swój ogródek,także myślę,że pewne potrawy będziemy robić samia tak to będziemy się ratować słoiczkami.Z resztą chemii się nie uniknie w dzisiejszych czasach..a i tak dzieci podrosną i będą jadły frytki,mc donaldsy i inne jeszcze gorsze świństwa niż te słoiczki. Niegrzeczna Gratulacje Córy ![]() supeer! Tydzień Babeczek normalnie jak to się dzieje to ja nie wiem;p
Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2013-12-20 o 13:25 |
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
niegrzeczna -
CÓRA!! |
|
|
|
#1418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję idę ogarnąć włoski
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2013-12-20 o 13:34 |
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak w ogóle to jak z tymi fretkami jest? bo ja kiedyś bardzo chciałam mieć fretkę, ale u męża w pracy ktoś miał i mówił, że strasznie śmierdzi, niszczy wszystko i w ogóle jest niefajna a teraz mam koty i tak właśnie sobie pomyślałam, jakby ta fretka z kotami się dogadywała (chyba nie bardzo )a co do wizyty to dziękuję za kciuki!!! jestem niewypowiedzianie szczęśliwa byłam dziś u mojego lekarza, do którego chodzę na nfz i bądź co bądź nie zrezygnuję z niego, najwyżej będę chodzić do dwóch miałam zrobione usg połówkowe, mój synek ma 400g wszystkie narządy w porządku, wszystko się fajnie rozwija i nie jestem pewna, ale wieczorkiem wrzucę Wam jedną fotkę z usg, która bardzo mnie nurtuje... bo autentycznie wygląda na zdjęcie siusiaka.. tyle, że to coś jest zmierzone i ma 3,2cm, więc nie jestem pewna czy siusiaka się mierzy zostało mi przepisane żelazo (tyle, że 2x dziennie i teraz nie wiem, bo ten lekarz prywatnie kazał brać 1x dziennie) i mam pytanie do dziewczyn, które biorą żelazo- długo się je przyjmuje? bo jedno opakowanie kupiłam w pn. i dziś dostałam receptę na 2 opakowania i nie wiem czy kupić, czy mogę tyle nie potrzebować.. następna wizyta 17.01. o 8:20ahaa, niegrzeczna gratulacje
Edytowane przez beatusia10 Czas edycji: 2013-12-20 o 13:37 |
|
|
|
|
#1421 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie twierdze, ze czarny jest brzydki, ale wlasnie balabym sie, ze bedzie sie w lecie za bardzo budka nagrzewac. |
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Niegrzeczna gratuluje i zazdroszcze!
Ramona wkleje z kompa wieczorem ok? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1423 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
jak będzie z kim zostawić córkę to może się uda namówić mężaCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1425 |
|
Raczkowanie
|
a ja korzystam z chwili ciszy i popijam sobie kawkę
Emila śpi, mąż też więc spokojnie mogę poczytać co napisałyście ![]() widziałam, że są tu mamusie ze świętokrzyskiego, ja mieszkam niedaleko Sandomierza. Zaczynam właśnie 23 tydzień ale niestety nadal nie znam płci. Dziękuję za miłe przywitanie
|
|
|
|
#1426 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1427 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale się napatrzyłam na wózki... od rana je oglądam... a planowałam trochę mieszkanie ogarnąć
![]() No i jeszcze muszę zrobić listę zakupów zanim TŻ wróci z pracy, mamy kupić już wszystko co trzeba do ciast i sałatki... No dziwne mi wyszło... przeglądarka mi się zwiesiła i jak się wączyła na nowo to same ślaczki wyszły... trochę je poprawiłam, ale nie mam nerwów na poprawienie ich do końca... Co do połówkowego, to będę miała na sam koniec 21tc. Wszystkie 3 zestawy: http://allegro.pl/pieluszki-wieloraz...791326128.html będzie akurat na wypróbowanie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa zamkne chyba lodowke na kłodke dzisiaj
i jak tu sie powstrzymac ?
|
|
|
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
w stronę Lublina
jakieś 25 km, a Ty?widziałam, że niektóre z Was już mają za sobą glukozę. Mnie to czeka zaraz po nowym roku. Na samą myśl aż ciarki mi przechodzą brrr. W pierwszej ciąży dałam radę bo mogłam non stop jeść słodycze, a teraz ciągnie mnie bardziej do słonych rzeczy i się obawiam :P |
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
blackberry09 - Witaj
Hmm, jestes dalej ode mnie. Bo ja we wtorek zaczełam 21 tydzien A glukozy jeszcze nie miałam ![]() PS., doczytałam ze jestes juz mama ;-) Opowiedz cos wiecej o sobie ;-) o was
|
|
|
|
#1431 |
|
Zadomowienie
|
niegrzeczna - Gratuluje i zazdraszczam Córci
![]() Znacie jakies dobre kosmetyki termoochronne ?
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#1432 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
super, druga dziewczyna przyanjmniej ciuchów nie musisz kupować :P myśleliście nad imieniem? ![]() Cytat:
super, że wizyta ok i maluszek zdrowy Cytat:
Cytat:
Kupiliśmy część prezentów teraz leniuchujemy w domku, chyba dziś już nigdzie się nie ruszam i oglądaliśmy wózki dziś... muszę poczytać w necie o tych co mi się w miarę podobały.
|
|||||
|
|
|
#1433 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale po cichu liczę na chłopcaCytat:
|
||
|
|
|
#1434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w którym tygodniu robi się tą glukozę? bo jeden lekarz kazał mi już robić, a drugi za miesiąc.. |
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także wszelkie bomboniery, tylko te ze spirytusem odpadają, a tych jest najwięcej, no i czekoladki Malaga ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- ok |
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale sobie zrobiłam obiad
![]() Kanapki zapiekane w jajku z mlekiem a na to miód Jak wcześniej mnie odrzucało od słodkiego tak teraz aż się trzęsłam na myśl o tym
|
|
|
#1440 | ||
|
Zadomowienie
|
Tż dostał na urodziny ptasie mleczko, a ja mu je zeżarłam. Myślicie, że mogę zwalić na małego?
Chyba, że puste pudelko odłożę do szafki, może się nie kapnie... ![]() Cytat:
![]() Faktycznie ostatnio chyba przewaga dziewczynek na wątku ![]() Cytat:
![]() 3,2 cm siusiak hm... Chyba za duży. Musisz fotki wrzucić. Ocenimy ![]() A żelazo w związku z czym masz przepisane? Masz anemię? ![]() A ja się wkurzyłam, bo od stycznia mi czynsz podnieśli z 440 zł na 505 zł. Chyba ich *****
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

Ja ostatnio pisałam, same takie pierdołki do placków - i poszło 120zł

)

Ale boję się, że kimnę tam na ławce na kazaniu
Bo reszta mszy to zleci, bo śpiewanie i odpowiadanie... Tak myślę, ze jak wypiję kawkę ok 20 to chyba dam radę... Ciekawa jestem tylko co na to mój mąż
Kurcze...szacun wielki
i jak tu sie powstrzymac ?