|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu!
Cytat:
Wgl mój pies siadł w oknie i czeka aż wrócą Nawet fotkę mu zrobiłam żeby uwierzyli Po co sąsiadom monitoring skoro moge im Spajkiego pożyczyc
|
|
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! ♥ część IV.
hej
![]() jestem dzisiaj śnięta i nie do życia, wstałam o 10-ej i ledwo się z łóżka zwlekłam dobrze, że już dzisiaj wolne, bo już miałam wszystkiego dość czekam na maila z wynikami ze środowego koła i się mega stresuje, bo dał nam takie rzeczy, że obawiam się, że nie zdałam...
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha ta Nie ma jak piesek. Chodź wolę koty, zaaaaje fajne są I tak mruczą słodko heh
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! część IV.
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- święta to taki czas, że nikt nie będzie miał czasu ani na forum, ani na blogi
|
|
|
|
|
#3756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Kupili mu xboxa za 800 zł a ten wyzywa i placze ze zły i on chce tego za tysiac... |
|
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to takiego w miarę malutkiego, bo są najsłodsze :dZlać po dupie takiemu to się nauczy, albo całkiem mu zabrać tego Xboxa, gówniarz Za 800 złotych.. tyle kasy a ten się drze
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tym roku nawet została przez nia zaatakowana bo spadła na mnie,dobrze,że ubrana jeszcze nie była.
|
|
#3761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówiłam aby go umieścic w jakimś poprawczaku czy gdzies to nie bo szkoda chlopaka, a odlącz mu komputer to w gniewie moze cie nawet zabic, i wiem co mowie, raz dusil mnie za to ze pozyczylam myszke bo robilam prezentacje do szkoly... Oto co zrobilo granie na necie z 20latkami...w dwa lata z fajnego chlopaka zrobil sie potwór... Edytowane przez PiszacDniem Czas edycji: 2013-12-20 o 13:22 |
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję ci naprawdę, to ON powinien się wyprowadzić i zacząć zarabiać na siebie i na utrzymanie może wtedy by zrozumiał że życie to nie gra i komputer. Mój 8 letni brat tez uzaleznil sie od gry komputerowej online z innymi ludzmi i tez czesto sa awantury ze za długo siedzi przy komputerze ale to jeszcze dziecko także tu jest inna sytuacja..
|
|
#3764 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brak slow mi... Cytat:
On ma 14 lat wiec sie nie wyprowadzi... Pojechali oddac Xboxa i kupic mu inny...a ojciec zwichnąl lekko ręke....patologia Jeszcze idota sprzedaje stara konsole, dal koledze i czeka na kase dzisiaj, ma po nia SAM przyjechac a nie wiem gdzie mieszka ani nie ma telefonu...i tamtem moze teraz powiedziec ze nic nie bral i pozamiatane. Jak mozna byc takim idiotą?! Edytowane przez PiszacDniem Czas edycji: 2013-12-20 o 13:37 |
||
|
|
|
#3765 |
|
Rozeznanie
|
Serio nikt u was nie chce ubierać choinki? My zawsze całą rodziną
w tamtym roku nawet brat sam poszedl do lasu po nia. A po swietach wyrzucilismy ja przez okno w bloku z 4 piętra |
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
14 lat to niech nawet ulotki roznosi i się weźnie za siebie!! I dobrze że go oddają. Prawidłowo.
|
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
PiszacDniem, zatluklabym chyba gowniaza.
Wspolczuje. Ale... rodzice sami sobie winni w jakis sposob.
|
|
|
|
#3768 |
|
Rozeznanie
|
Ale jak tak logicznie pomyslec to gry na takiego xboxa zajmuja duzo miejsca a 200 zl rozninicy to nie jest duzo w porownaniu do tych 800 ktore zdexydowali wydac. I 4gb na gry to serio jest malo jak niektora gra tyle wazy
rodzice chcieli zrobic mu prezent, ale wg mnie powinni z nim pogadac o wersji jaka chce
|
|
|
|
#3769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak sie wyprowadze to nie bede z nimi kontaktu utrzymywac, a brat chocby mnie prosil o kase na jedzenie to nie dam ani grosza, niech zre piach, tak jestem chamska i werdna, ale w ciagu 2 lat robi nam piekło od kiedy gra z tymi debilami na necie. Juz nie mam sil... to sa najgorsze swieta nasze spedzone razem, bo za rok wole isc spedzic swieta z dziećmi z domu dziecka niz z nimi! a wszystko przez głupietego TS i World of Tanks! Edytowane przez PiszacDniem Czas edycji: 2013-12-20 o 13:46 |
|
|
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może potrzebna mu terapia rzeczywiście, z takimi rzeczami nie ma żartów a rodzice powinni oddać xboxa i nie wymieniac na innego. powinien porządny test życia dostać a nie xboxa.. za takie zachowanie
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-12-20 o 13:47 |
|
|
|
|
#3771 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale była to moja najlepsza grupa znajomych chyba, bardzo za nimi tęsknię, części nie widziałam odkąd skończyłam szkołę, a szkoda Kontakt utrzymuję z kilkoma osobami, ale wiadomo praca, studia, ktoś za granicą siedzi, ktoś ma rodzinę i tak się rozpadło....Witam Was Głowa mnie boli i jakoś nie mam ochoty siedzieć przed kompem... Odezwę się może potem
|
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3773 |
|
Wtajemniczenie
|
Oni wzieli za 800 i dokupili mu gry jeszcze i tysiak wyszedl, ale ten nie bo mu kinect nie potrzebny, ma kase to niech dokupi sb dysk to nie...pogodzil sie z nimi i pojechali...jak ja bym taka akcje odwalila co on to juz dawno bym nie miala gdzie mieszkac...
Mowilam zebym do psychologa z nim szli to ciagle nie poszli, to on nimi steruje, to jest chore, a i tak zawsze ja jestem najgorsza przed rodziną. MArze tylko o wyprowadzeniu sie/ Zamiast prezentu to ja bym go zamknęla w szpitalu aby mu pomoc.. |
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
WoT
|
|
|
|
#3775 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak coś wymyślisz to daj znać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie doczytałaś. Oni pojechali go WYMIENIĆ na ten lepszy. Cytat:
|
||||
|
|
|
#3776 |
|
Rozeznanie
|
Nie usprawiedliwiam jego zachowania, ale tak to jest jak sie kupuje prezenty o ktorych sie nie ma pojecia
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
No bez przesady. To nie jest prezent za 20zł, żeby jeszcze mieć narzekać.
|
|
|
|
#3780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobra koniec tematu bo szkoda gadac. Powiedzcie lepiej jakie ciasta pieczecie na świeta ? Edytowane przez PiszacDniem Czas edycji: 2013-12-20 o 14:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

Nawet fotkę mu zrobiłam żeby uwierzyli 

dobrze, że już dzisiaj wolne, bo już miałam wszystkiego dość
czekam na maila z wynikami ze środowego koła i się mega stresuje, bo dał nam takie rzeczy, że obawiam się, że nie zdałam...

Za 800 złotych.. tyle kasy a ten się drze