|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! część IV.
Tylko że on już został tego nauczony..
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
PiszacDniem, Natlly nie miała nic złego na myśli. |
||
|
|
|
#3783 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja pojde do jego pedagoga szkolnego i chyba zaczne jego zachowanie nagrywac i pojde z tym na policje bo ja nie chce isc do łożka z mysla ze moge sie nie obudzic.
Prezent to prezent. Malo 4 GB ? Ma swoja kase, jaki problem dokupic dysk za 200 zl ? Ale nie, on MUSI miec odrazu z 250 GB dyskiem... Mam nadzieje ze wróca jak najpóźnej bo mam dość na dzisiaj. Jeszcze gdy mnie wyzywa to sb z nim poradze ale ich tez wyzywa. Edytowane przez PiszacDniem Czas edycji: 2013-12-20 o 14:13 |
|
|
|
#3784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dokladnieMoze tylko u mnie w domu tak jest i bylo. Ze jak mama chciala kupic pierwszy komputer na prezent dla mojego brata (tez byl strasznym rozrabiaka, jednak nie beczalysmy z siostra ze on dostanie a my nie, bo przeciez mozemy wszyscy z niego korzystac) to mama nie poszla do pierwszego lepszego sklepu. Tylko wziela brata i kuzyna ktory sie na tym znal i wybrali cos razem i wszyscy byli zadowoleni
|
|
|
|
|
#3785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
nie rozumiem, jak ich nie będzie stać, skoro pojechali go kupić?
|
|
|
|
#3787 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! ♥ część IV.
Przeciez sama mowilas ze kosztuje ze dokupili mu gier i wyszlo 1000. To mogli z nim na poczatku porozmawiac
|
|
|
|
#3788 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Wczoraj wieczorem mi padł internet. Dopiero teraz włączyłam komputer i kilka stron nadrabiania. Porobiłam trochę zdjęć i może coś dzisiaj napiszę A rozpaliłam sobie kominek z woskiem YC Miałam otwarte drzwi i cały ten zapach aż po przedpokoju się roznosił
|
#3789 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edge rank Znów zmienili.PiszącDniem - za takie coś winę ponoszą rodzice. Źle go wychowali, rozpieścili i jest diabłem. Jeszcze trochę, wejdzie im kompletnie na głowę i tragedia się stanie. A jak przyjdzie żyć mu na własną rękę to nie poradzi sobie, bo w domu miał to co chciał. |
|
|
|
|
#3791 |
|
Wtajemniczenie
|
Maja tylko tysiac i wiecej kasy na xboxa nie wydadza a on swoich pieniedzy nie dolozy... Moglby z nimi sie zlocy i kupic taki jaki chce to on swoich nie ruszy... Wiec dla mnie to głupie i tyle. Mam juz to gdzies, niech sb robia co chcą, niech wezmą pozyczki, okradną bank - nie interesuje mnie to bo gdy cos powiem to zaraz że zazdrość mnie zżera.
Dobra koniec tematu, wiem ze problem z bratem ma nie tylko ja, bo nie tylko moj brat jest uzależniony od gier i kompa. Nie zdziwie sie jak bd do konca ich zycia siedzial u nich na garnuszku. Zmieńmy temat juz No i dalej nie wiem co pieczecie na swięta ![]() Jak robisz ten makowiec zawijany ?
Edytowane przez PiszacDniem Czas edycji: 2013-12-20 o 14:35 |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Jak widzę komentarz "fajne, obserwuję i liczę na to samo" to mnie trafia. Już nie wspomnę że nawet nie zaobserwowała. Czy ja wyglądam na jakąś głupią?
|
|
|
|
#3793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Wpadnij do mnie "Odwiedzam komentujących ale takie cos odrazu mnie zniechęca. |
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3795 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3797 |
|
Wtajemniczenie
|
Kusisz
Ja chce pierniki upiec, tylko ze ost jak robilam to nie wyszły No i muffinki, bo od miesiaca obiecuje ze zrobie, to trzeba slowa dotrzymac.Piona Ja tez jestem wredna
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
Beznadziejne to. Miałam już tyle wyświetleń dziennie
|
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Pisząc - powiem tylko, że mój tż też był maniakiem gier i potrafił siedzeć x dni przed kompem i się nie ruszać w wakacje. No tyle, że on był w liceum, więc był trochę starszy. Teraz już mu się nie chce grać. Czasem ja go ciągnę żeby w wot'a ze mną zagrał, a jemu się nie chce :P nie wiem czy to było tak zaawansowane jak u twojego brata, ale chyba wątpię. twój brat jest ostro uzależniony i jemu pomoże albo kompletne odcięcie, albo jeszcze dodatkowo psycholog, bo to może nie wystarczyć. na odwyk go i tyle
ale ty sama nic ne poradzisz, to do twoich rodziców musi to dotrzeć ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- dziewczyny, co wy z tym zmienianiem nazwy? mi by było mimo wszystko szkoda, bo wiem, że niektórym nie chce się już dodawać do obserw.
|
|
|
|
#3800 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mam takiego lenia przed swietami ze az sama sb sie dziwie, moze ta angina tak mnie wykonczyla. Edytowane przez PiszacDniem Czas edycji: 2013-12-20 o 15:06 |
||
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
albo trzeba mu konta pousuwać
ale to musi ktoś odważny
|
|
|
|
#3803 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Można dołączyć?
|
#3804 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3805 |
|
Zadomowienie
|
Mam młodszego o 7 lata brata, była prawie identyczna sytuacja z xboxem. Rozwiązanie jest jedno - jak najszybciej wyprowadzić się z domu i niech rodzice sami sobie radzą z małym potworem, którego wychowali.
Ew. jak się już samemu dorobi dziecka i rodzice zaczną widzieć sytuacje z innej perspektywy to wywoływać w nich wyrzuty sumienia i korzystać
|
|
|
|
#3807 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie znam tylko tą jedną sytuację, a na podstawie jednego zdarzenia nie wyciągam ogólnych wniosków i oceny kogoś, więc nie wiem, czy już jest tego nauczony, ale wiem na pewno, że jak będzie mu się pozwalało na takie zachowania i grzecznie ustępowało bez wyciągnięcia konsekwencji, to będzie tylko gorzej...
hej
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
czesc gaduły
![]() nadrobiłam ja piekę snickers (mało świąteczne wiem, ale u mnie wszyscy szaleją za tym ciastem), ciasto piernikowe i serowe ciasto z żurawiną |
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
dalej nie mam wyników
wiecie może, jak usunąć kropki, które są w linijce z odnośnikami do strony głównej i nowszych i starszych postów?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

dokladnie

Znów zmienili.

ale ty sama nic ne poradzisz, to do twoich rodziców musi to dotrzeć