Wsparcie na święta i 2014 rok - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-18, 22:37   #1
SnowWhitesPoisonBite
Rozeznanie

Wsparcie na święta i 2014 rok

Witam!
Zakładam ten wątek, gdyż zbliżają się święta i jak wiadomo jedzenia na stole będzie dużo zapewne wprost proporcjonalnie do przybytku kg na wadze. Zapraszam więc osoby, które nie chcą dużo przytyć przez święta i zacząć chudnąc w 2014roku (nie będę tak brutalna, jeżeli chodzi o najbliższe dni, bo spadek kg w święta jest chyba niemożliwy, ale grupę wsparcia już warto zbierać).
Ktoś chętny?

Jeżeli chodzi o mnie to dziś na wadze ujrzałam znów 55kg zamiast 54 które udało mi się osiągnąć jakiś czas temu. pragnę wagi 49kg. Daję sobie czas do kwietnia. tak chyba będzie najrozsądniej.
I cel- 53,5kg do 10stycznia

15.12.13 olejuję paznokcie

04.2014 prowadzę gabinet kosmetyczny
SnowWhitesPoisonBite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-19, 12:16   #2
yennefer88
Rozeznanie

Dot.: Wsparcie na święta i 2014 rok

A ile masz wzrostu?? Ja zaczynałam walkę od stycznia 2013, a później już na ostro od lutego. Po świętach na wadze miałam 58 kg zamiast 51 kg, które miałam większość dorosłego życia . Po takim czasie zmagań, codziennych ćwiczeń i mądrej diety nie jakiś głodówek doszłam do wagi między 51-52 kg. Teraz nadal jem mądrze i ćwiczę prawie codziennie no i moje postanowienie na święta to by zachować umiar i nie mieć czego tracić po nich . Ja też chcałam dążyć do 49 kg, ale 51 kg to chyba mój dolny pułap, bo od końca wakacji na nim stoję .
Stary 2013-12-19, 12:28   #3
Aanita28
Przyczajenie

Witam sie i ja Jestem tu bo jest ze mnie beznadziejny przypadek,potrzebuje wsparcia i dopingu w ciezkich chwilach.Uwielbiam slodycze i to mnie gubi...Na dzien dzisiejszy waze 66 kg przy wzroscie 1,64.Zrobilam postep bo zapisalam sie na silownie i bylam tam wczoraj-czulam sie swietnie po cwiczeniach,gorzej dzis bo mam troszke zakwasow jak przystalo na zasiedziala kure domowa...troche ruchu i nie zyje ))Ciesze sie ze trafilam na co dopiero rozpoczety watek mam nadzieje ze bedzie nas coraz wiecej...Pozdrawiam
Aanita28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-19, 13:40   #4
yennefer88
Rozeznanie

A ja zapraszam na wątek, od którego zaczynałam fajna grupa super kobitek się tam zebrała

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=700206&page=84
Stary 2013-12-19, 14:12   #5
Kat69
Przyczajenie

Hej Ja również dołączę Mam na imię Kasia, cztery miesiące temu urodziłam synka. Mam 164 cm i ważę w chwili obecnej 58 kg. W ciąży przytyłam tylko 6 kg, tuż po porodzie zniknęło 10 , ale powoli nadrobiłam zaległości i dobiłam do wagi z przed ciąży - 58 kg. Jak tak dalej pójdzie to w wakacje będę kolejne 6 kg do przodu, tak więc zabieram się ostro za ćwiczenia. Nie zależy mi tak na wadze, co na centymetrach, szczególnie w talii. Mój plan do marca stracić w talii przynajmniej 5 cm
Kat69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-19, 16:37   #6
Aanita28
Przyczajenie

Czesc Kasica!!!Mi tez nie zalezy na stracie kg jak na cm.Najbardziej zalezy mi na brzuchu bo po ciazy troszku go pozostalo.Dzis jeszcze nie tknelam ani jednego slodycza,wypilam jedna kawe zamiast 4 jak zawsze,a to wiele bo slodze 3 lyzki))No o trzymam sie 5 posilkow dziennie.Na sniadania zjadlam kanapke z szynka,salata,pomidorem i ogorkiem.Potem przegryzlam jablko i mandarynki,na obiad zjadlam jarzynowa,teraz zamierzam zjesc jakiegos owoca a na kolacje sie jeszcze zobaczy....I pije duuuuuzzzzoooo wody.Musze odczekac az zakwasy mnie puszcza i wracam na silownieA jak tam u was?
Stary 2013-12-19, 18:29   #7
Kat69
Przyczajenie

Anita, też słodzę 3 łyżeczki cukru, inaczej ciężko wypić mi tę kawę, a niestety przy moim młodym to konieczność. Co do diety, to u mnie najlepiej działa system mniejszych porcji, 5 razy dziennie. No to fajnie, że są dziewczyny, które też zaczynają walkę o figurę. Mi się marzy powrót do tego co było przed ciążą, więc mam mocne postanowienie systematycznych działań w tej sprawie Ze względu na to, że jestem po cesarce, brzuch dopiero po styczniu, teraz masakruję stepper ( aż 25 minut wyciągam, co za wstyd, ale po roku bez ćwiczeń więcej nie daję na razie rady:P )
Stary 2013-12-19, 20:01   #8
VenetianGlass
Wtajemniczenie

Mogę do Was? Mi narosło tu i ówdzie, bo zajadałam stres, a przez ostatnie kilka miesięcy było bardzo nerwowo i jeszcze doszło do tego długoterminowe zwolnienie lekarskie...jestem słodyczożerna (potrafię wrąbać pół kartonu ptasiego mleczka przy jednym posiedzeniu) , działam zrywami . Po półrocznej przerwie w "treningach" załamała mnie moja kondycja Umarłam przy skalpelu Ewki, trzeba mnie było zeskrobać z dywanu
Do zrzucenia mam kilka kilogramów i kilka centymetrów, przydałoby się to co miętkie zastąpić jakimiś mięśniami . Przyzwyczaiłam się, że ważę 52/53 kg i z taką wagą najlepiej się czuję. Aktualnie 57/58kg... zależy ile wtłoczę w siebie ptasiego mleczka . Wzrost 168 cm.
Kawy nie słodzę, ale może się nadam ?
VenetianGlass jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-19, 20:37   #9
yennefer88
Rozeznanie

Hej! Nawet nie mów o ptasim mleczku. Ja ileś miesięcy nie jadłam słodyczy. Teraz znów wcinam , ale nadrabiam ćwiczeniami, więc jest ok, waga stoi, ale ... wczoraj stałam w Tesco chyba z 10 min przy półce z ptasim mleczkiem : śmietankowe w białej czekoladzie/kokosowe/śmietankowo-czekoladowe/waniliowe oczy to myślałam, że mi wyjdą zwłaszcza, że wszystkie jeszcze w ślicznych opakowaniach świątecznych , ale ... nie kupiłam- wiedziałam, że jak kupię zjem conajmniej 1/2 paczki i mnie zemdli z tego słodkiego, a przynajmniej tak się zniechęcałam hehe są słodycze jakim serio ciężko mi się oprzeć, więc chyba jestem czekoladoholiczką fajnie, że coraz więcej tutaj nas się zbiera
Stary 2013-12-19, 20:48   #10
VenetianGlass
Wtajemniczenie

Nooo, dzisiaj dziecię wyciągnęło mnie na jarmark bożonarodzeniowy i kupiłam prażone migdały i orzechy wszelkiej maści, 6 torebek po 100 g... trochę mi dzieci pomogły, ale nie powiem ile zjadłam Wstyd mi, ale tak pachniały cynamonem, kardamonem, karmelem Po świętach odwyk
Stary 2013-12-19, 21:13   #11
Aanita28
Przyczajenie

O jak fajnie w kupie sila....Teraz to napewno wytrwam,pierwszy raz jestem na takim Forum a raczej drugi bo przedwczoraj zagadalam na jednym ale odpisala mi jedna dziewczyna a reszty nie ma od 5 dni wiec zmylam sie bo sama sie na duchu podnosic nie bede w ciezkich chwilach))a bedzie ich sporo podejrzewam....Jak sobie pomysle ze o tej porze przewaznie cos zazeralam to az mi zle,powiedzialam sobie ze to jest kwestia przestawienia zegarka w swojej mozgownicy,musze poprostu przetrzymac najgorszy okres a potem poleci...Mysle ze pojutrze uderze na silownie bo nawet te zakwasy mnie szybko puszczaja juhu)

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez VenetianGlass Pokaż wiadomość
Nooo, dzisiaj dziecię wyciągnęło mnie na jarmark bożonarodzeniowy i kupiłam prażone migdały i orzechy wszelkiej maści, 6 torebek po 100 g... trochę mi dzieci pomogły, ale nie powiem ile zjadłam Wstyd mi, ale tak pachniały cynamonem, kardamonem, karmelem Po świętach odwyk
Mhmmmm...pychotka.Ja napewno nie bede sie katowac,jesli nadejdzie Taki dzien ze poprostu nie wytrzymam to przyznam sie bez bicia ze cos napewno zezreJestem tego zdania ze jesli bede robic cos na sile to to i tak sie nie uda,poprostu podchodze do tego tak cwiczyc,mniej zryc i ograniczyc narkotykowe slodkosci

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

To ja juz sobie ide bo mezu wzywa slodkich snow chudzinki i do juterka
Stary 2013-12-19, 21:47   #12
SnowWhitesPoisonBite
Rozeznanie

Ale mi miło że Was tu tyle ! Witam cieplutko wszystkie
jeżeli chodzi o mnie to mam 162cm wzrostu, 21lat. Marzę o wadze 49kg bo w tej czułam się najlepiej no i mam sporo ładnych ubrań które chcę jeszcze założyć. Jestem wszystkozerna słodycze, słone przekąski, bez różnicy, wciągnę co będzie
lubię ćwiczyć na stepperze, hula hop, długie spacery, czasem wybiorę się na basen
Dzis jestem z siebie zadowolona bo zjadłam tylko kaszkę z malinami, 3kanapki (chleb razowy) z pieczonym mięsem, sałatkę z łososiem (sosu było niemal 0 w niej),2 mandarynki i wypiłam kawę (Jacobs milka-wiem, niedobrze) na dziś starczy

Stary 2013-12-19, 23:11   #13
Maritzee
Przyczajenie

GG do Maritzee

To może i ja dołączę? Bo jakoś mi się ciężko odnaleźć w dużych grupach, a ta jak widzę jest świeża potrzebuję motywacji.. ważę 57 kg przy 168 wz.. wiem.. wydawałoby sie, że idealnie.. Mam zamiar zjechać do 55 i rzeźbić..
Ostatnio kupiłam sobie rowerek stacjonarny lubię ćwiczenia z Mel B i 8 min ABS, buns
Stary 2013-12-20, 07:55   #14
VenetianGlass
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SnowWhitesPoisonBite Pokaż wiadomość
Ale mi miło że Was tu tyle ! Witam cieplutko wszystkie
jeżeli chodzi o mnie to mam 162cm wzrostu, 21lat. Marzę o wadze 49kg bo w tej czułam się najlepiej no i mam sporo ładnych ubrań które chcę jeszcze założyć. Jestem wszystkozerna słodycze, słone przekąski, bez różnicy, wciągnę co będzie
lubię ćwiczyć na stepperze, hula hop, długie spacery, czasem wybiorę się na basen
Dzis jestem z siebie zadowolona bo zjadłam tylko kaszkę z malinami, 3kanapki (chleb razowy) z pieczonym mięsem, sałatkę z łososiem (sosu było niemal 0 w niej),2 mandarynki i wypiłam kawę (Jacobs milka-wiem, niedobrze) na dziś starczy
Na mnie czeka baaardzooo dopasowane bikini, które w momencie zakupu leżało idealnie (czytaj w maju), aktualnie mniej idealnie
Jaki masz stepper? Od tygodnia mam side Kettlera, to mój pierwszy stepper w życiu, czuję się na nim jak ślimak (?). Na razie maszeruję 30 minut, rekordu świata w ilości kroków też nie pobiłam. Przed zwolnieniem biegałam na aerobik dwa razy w tygodniu i raz w tygodniu na basen, teraz przeorganizowało mi się życie i do zajęć grupowych na razie nie mam możliwości powrotu , pozostają ćwiczenia z płytką. Najbardziej mobilizował mnie karnet miesięczny No cóż, nie ma co biadoloć , trza się brać do roboty.
Jutro wyjeżdżamy w góry i raczej nie będę na ścisłej diecie . Stepper może się zmieści do bagażnika

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Maritzee Pokaż wiadomość
To może i ja dołączę? Bo jakoś mi się ciężko odnaleźć w dużych grupach, a ta jak widzę jest świeża potrzebuję motywacji.. ważę 57 kg przy 168 wz.. wiem.. wydawałoby sie, że idealnie.. Mam zamiar zjechać do 55 i rzeźbić..
Ostatnio kupiłam sobie rowerek stacjonarny lubię ćwiczenia z Mel B i 8 min ABS, buns
To masz parametry wyjściowe zbliżone do moich . 55 kg chciałabym ważyć do końca stycznia.
Mel B jest dynamiczna?Nie miałam przyjemności
Stary 2013-12-20, 11:27   #15
Kat69
Przyczajenie

Ale fajnie, że nas coraz więcej. Ja wczoraj wytrzymałam na steperze 35 min. Co jest absolutnym rekordem. Odkryłam, że jak czytam wtedy książkę, to mi lepiej idzie, bo nie myśle o zmęczeniu. Przed ciążą ćwiczyłam z płytami Chodakowskiej i powiem Wam, że miałam najlepsze efekty, do tego rower i basen i byłam naprawdę baaardzo zadowolnona. Już nie moge doczekać się stycznia, żeby włączyć w moje treningi skalpel, w kolejnych miesiącach killera i turbo. A tak poza tym świąteczne porządki również wliczam w treningi :P A co! Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny. Ps. Jakie macie plany na Święta?
Stary 2013-12-20, 12:14   #16
Aanita28
Przyczajenie

Hejka!Melduje sie z kubkiem kawy,z checia pochlaniecia jakiegos ogromnego ciacha,jak narazie panuje nad sytuacja Najgorzej u mnie przezwyciezyc takie banalne slabostki,ja nie mam problemu zeby jesc mniej normalnego jedzenia,ja mam Problem ze slodyczami...Widze ze to ja do Was to otyla jestem ale coz to za motywacja dla mnie zeby Wam dorownac...No i tak piszecie trzeba cwiczyc bo bez tego duuuppppaaaaaa zbita.Kasiu ja na swieta pozostaje na obczyznie,nie zjezdzamy do Polski bo postanowilismy zaoszczedzic troche kasy.Wigilie spedzamy sami z 2 letnim synkiem,w 1-wszy dzien swiat idziemy do kuzynki a w drugi mamy zaproszenie do mojej kolezanki z kursu,takze zleci tylko bede musiala sie ostro pilnowac zeby nie przesadzic z plackami ktorych bedzie pelno A jak u was ze swietami?

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Jak mezu wroci z pracy to nakaze mu mnie pomiezyc tu i owdzieMoje boczki wolaja o pomste do nieba...Kiedys wazylam 54 kg - jaka ja sie wtedy sexowna czulam,niby cyckow za wielgasnych nie mialam ale sam fakt wejscia do sklepu i kupienie dopasowanej kiecki z ktorej nie wylewa sie sadlo na wszystkie strony swiata-jak ja tesknie za tymi czasami.3,5 roku temu rzucilam palenie po pol roku przytylam 10 kg i zgubic ich nie moge za chiny ludowe
Stary 2013-12-20, 13:29   #17
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

hej dołączam też marzy mi się zrzucić 5 kg, al epomimo ćwiczeń, diety itp nic nie rusza...
Stary 2013-12-20, 13:47   #18
VenetianGlass
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Unperfect Pokaż wiadomość
hej dołączam też marzy mi się zrzucić 5 kg, al epomimo ćwiczeń, diety itp nic nie rusza...
Witaj, chodź do nas, chodź

Aanita28 - Święta? U nas jest specyficznie, bo my som rodzina patchworkowa, a nawet bardzo patchworkowa I jak u Halinki Mlynkovej , nasza "kolejka" spędzania Świąt z dziećmi przypada co drugi rok. W tym roku dziecki idą do "drugich" rodziców, a my mamy wolne i już jutro raniutko wyjeżdżamy w góry . Dzisiaj szykuję kolację niespodziankę dla rodzinki (barsz, krokiety z pieczarkami, pieczona ryba i lody cynamonowe). Tylko troszkę nawiązuje do kolacji wigilijnej, bo wychodzimy z założenia, że Wigilia Bożego Narodzenia jest tylko jedna . Opłatka też nie ma, bo nie dziś jest Ten dzień...ale prezenty dla potomstwa i owszem Dzieci rozpakowują kiedy chcą, mogą dzisiaj

Stepper 30 minut - zaliczony

Edytowane przez VenetianGlass
Czas edycji: 2013-12-20 o 13:49
Stary 2013-12-20, 16:34   #19
wisterya
Raczkowanie

Heeeeeej,

Ja też nieśmiało chciałabym się przyłączyć, jako, że nie udało mi się zrealizować mojego celu do końca roku....

Zostało mi 3 kg, ale ze względu na PCO i brak @ zrzucenie u mnie parę gram, to nie lada wysiłek...

W tej chwili kontunuuje Mosley'a, zaczęłam też dietę niskowęglowodanową. Na razie w fazie testów.

I chciałabym obiecać, że jeżeli tylko nie będę w 'gościach', to będę codziennie ćwiczyć! Muszę ten nawyk w sobie wyrobić.

Pozdrawiam Was serdecznie!

57 - 56 - 55 - 54 - 53- - 52

Start: 57 kg

Cel 1 --> 54kg
Cel 2 --> 52kg

Dieta: Mosley, niskowęglowodanowa;
Ćwiczenia: Callanetics, stepper, Vacu, skakanka; ALE ZA MAŁO!!!!!!!!
wisterya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-20, 16:48   #20
Aanita28
Przyczajenie

Powrocilam ze spaceru z moim brzdacem.Skusilam sie na to zeby wyjsc bez wozka,coz za blad- po 25 min marszu moje dziecie zdecydowalo sobie ze nie bedzie szlo,moje rece dla niego byly o wiele lepszeNo coz droga powrotna byla masakra bo wazy 13 kg...Wlasnie zajadam jablko jako podwieczorek,poprawie mandarynkami.Na kolacje beda jajka gotowane z kanapkami.A co tu taka cisza?

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez VenetianGlass Pokaż wiadomość
Witaj, chodź do nas, chodź

Aanita28 - Święta? U nas jest specyficznie, bo my som rodzina patchworkowa, a nawet bardzo patchworkowa I jak u Halinki Mlynkovej , nasza "kolejka" spędzania Świąt z dziećmi przypada co drugi rok. W tym roku dziecki idą do "drugich" rodziców, a my mamy wolne i już jutro raniutko wyjeżdżamy w góry . Dzisiaj szykuję kolację niespodziankę dla rodzinki (barsz, krokiety z pieczarkami, pieczona ryba i lody cynamonowe). Tylko troszkę nawiązuje do kolacji wigilijnej, bo wychodzimy z założenia, że Wigilia Bożego Narodzenia jest tylko jedna . Opłatka też nie ma, bo nie dziś jest Ten dzień...ale prezenty dla potomstwa i owszem Dzieci rozpakowują kiedy chcą, mogą dzisiaj

Stepper 30 minut - zaliczony
To milusio u Was dzisiajJa to jeszcze nic nie mam,ani choinki ani pomyslu coby upichcic...Zaczelam sprzatac ale przy moim ADHDeowym dwulatku graniczy to z cudemNoo coz jakos to bedzie bo musi byc...A wyjazdu w gory zazdroszcze,tego klimatu i w ogoleMam nadzieje ze bedziesz zaglac do nas

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Napisane przez wisterya Pokaż wiadomość
Heeeeeej,

Ja też nieśmiało chciałabym się przyłączyć, jako, że nie udało mi się zrealizować mojego celu do końca roku....

Zostało mi 3 kg, ale ze względu na PCO i brak @ zrzucenie u mnie parę gram, to nie lada wysiłek...

W tej chwili kontunuuje Mosley'a, zaczęłam też dietę niskowęglowodanową. Na razie w fazie testów.

I chciałabym obiecać, że jeżeli tylko nie będę w 'gościach', to będę codziennie ćwiczyć! Muszę ten nawyk w sobie wyrobić.

Pozdrawiam Was serdecznie!
Witaj!Super ze jestes.Mam nadzieje ze wszystkie sie za☠☠☠iscie zgramy i bedziemy sie wspierac a nasze postanowienia nie pojda na marne a kiloski i cm beda malec i malec
Stary 2013-12-20, 17:54   #21
SnowWhitesPoisonBite
Rozeznanie

VenetianGlass namnie też czeka bikini i to takie : http://rockmetalshop.pl/pol_pl_kompl...--134655_3.jpg
a stepper mam taki:
http://www.sportxtreme.pl/foto/15166/m_480_360.jpg
już prawie rok (kupiłam w styczniu) i sprawuje się bardzo dobrze

wisterya miło mi Cię tu widzieć

co do świąt wyjeżdżam do babci także jedzenia będzie masa i to bardzo dobrego ale mam nadzieje ze nie zjem tak dużo

Właśnie powstrzymałam się przed zjedzeniem cukierka
dużo dziś spacerowałam, potem mam zamaiar poćwiczyć na stepperze-może uda się nawet godzinkę
zjadłam dość mało

Stary 2013-12-20, 18:15   #22
Kat69
Przyczajenie

Dołączajcie Dziewczyny, i wcale nie róbcie tego nieśmiało Ja jestem wykończona dzisiejszym dniem, mój syn ma chyba kolejny skok rozwojowy, a co za tym idzie jest marudny i nic mu nie odpowiada. Więc biegam przy nim jak szalona, a on tylko łeee i łeee!!! Plus taki, że nawet jakbym chciała, to nie mam kiedy zjeść jakiejś mega porcji, minus - zdrowego i kolorowego jedzenia też nie przygotuję, więc zadowalam się szybką kanapką razowego.
Unperfect i wisterya super, że jesteście
Aanita28 miałaś trening z obciążeniem, spaliłaś mnóstwo kalorii, nic tylko się cieszyć
SnowWhitesPoisonBite, strój baaardzo fajny, kolor mi się bardzo podoba. Też dziś planuję spróbować godzinę na steperze poszaleć.
Moja motywacją przewodnią jest fakt, że w marcu wracam do pracy po macierzyńskim i zależy mi żeby wyglądać jak przed ciążą, bo wiecie jak to jest: tu uśmiechy i teksty - jak pięknie wyglądasz po ciąży, a za plecami, no figury to ona już nie ma.
Ech, no i popisałam sobie:/ Mój syn obudził się z kolejnej mega długiej drzemki - aż 15 min. Trzymajcie się kobiety.
Stary 2013-12-20, 18:31   #23
SnowWhitesPoisonBite
Rozeznanie

Kat69 dziękuję współczuję,dzieci potrafią dać w kośc
masz rację, niestety takie to jest obgadywanie za plecami...
moją motywacją jest to że w 2014roku mam zamiar otworzyć coś swojego, a że w tym zawodzie wygląd jest bardzo ważny to bardzo zależy na jak najlepszym

Stary 2013-12-20, 19:54   #24
Aanita28
Przyczajenie

A Was nie ma,gdzie sie podziewacie moje bratnie dusze.....wracajcie

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Napisalam takiego dlugiego posta i se znikl...super
Siedze sama samiusienka,mezu jeszcze w pracy,synus spi a ja mam mysli zezarcia czegos,wiec zasiadlam przed kompem coby zale przelac...
Kasia masz racje obciazenie mialam mega,troche sie zmachalam
jutro zaczynam sprzatac moja "Wille"tak od stop do glow,jak mi syn pozwoli
A wieczorkiem jedziemy po choinke juhu,nie moge sie doczekac.Lubie ten klimat w domuA u Was juz ubrane drzewka?

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Kat69 dziękuję współczuję,dzieci potrafią dać w kośc
masz rację, niestety takie to jest obgadywanie za plecami...
moją motywacją jest to że w 2014roku mam zamiar otworzyć coś swojego, a że w tym zawodzie wygląd jest bardzo ważny to bardzo zależy na jak najlepszym
Co to za praca?Prosze nam sie tu ladnie pochwalic

Edytowane przez Aanita28
Czas edycji: 2013-12-20 o 19:46
Stary 2013-12-20, 19:58   #25
SnowWhitesPoisonBite
Rozeznanie

Aanita28 mnie też kusi coś właśnie, ale bądźmy twarde, nie jedzmy u mnie choinka już ubrana od wczorajna różowo-fioletowo ale właśnie światełka powieszone w oknie dziś się zepsuły
też siedze sama (no nie sama, mam zwierzaki ) bo TŻ wyjechał już do siebie na święta.
Jestem kosmetyczką i marzę o czymś własnym

Stary 2013-12-21, 10:18   #26
Aanita28
Przyczajenie

Cytat:
Aanita28 mnie też kusi coś właśnie, ale bądźmy twarde, nie jedzmy u mnie choinka już ubrana od wczorajna różowo-fioletowo ale właśnie światełka powieszone w oknie dziś się zepsuły
też siedze sama (no nie sama, mam zwierzaki ) bo TŻ wyjechał już do siebie na święta.
Jestem kosmetyczką i marzę o czymś własnym
Witam sie przedpoludniowoPije kawuske i rozmyslam od czego tu zaczac cos robic...pranie nastawilam,zmywarke oproznilam,toby bylo na tyleA wczoraj zezarlam dwie mandarynki bo tak mnie cos kusilo wiec wolalam owoca nizeli cos innego
No fajnie jest miec cos swojego....byc szefem samym dla siebie,cos pieknegoTrzymam kciuki i zycze Ci tego na Nowy Rok
Jakie plany chudzinki macie na dzis?
Stary 2013-12-21, 12:07   #27
SnowWhitesPoisonBite
Rozeznanie

Bardzo dziekuje mam nadzieje ze sie uda niestety plany na sprzątanie dzis
Bede tez robic rybę po japońsku i postaram sie zmodyfikować przepis do bardziej dietetyvznego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2013-12-21, 15:23   #28
Aanita28
Przyczajenie

Ale tu ciszaaaaaaaaaaa.....Pewni e wszystkie sprzataja i wylewaja siodme poty
Ja wlasnie zjadlam obiadek a dzis piers z kurczaka z ziemniakami i salata polana oliwa z oliwek-nawet smakowalo.Moje dziecie przechodzi dzis samego siebie,juz nie wie co ma ze soba zrobic-szaleju sie najadl.Ja sprzatam a on lazi i rozwala,normalnie czegos takiego nie wyczynia,nie mam juz sil krzyczec wiec wrzucilam na luz
Jutro bedzie lepiej......napewnoMile go dzionka
Stary 2013-12-21, 19:44   #29
Carloxo
Przyczajenie

Cześć dziewczyny Bardzo się cieszę, że powstał ten wątek Po świętach zamierzam zacząć moją kolejna próbę odchudzania, ale mam nadzieję, że tym razem, także dzięki Wam, skuteczną Ważę 61 kg przy 167, a moim największym problemem jest jeżeli można to, że jem cały czas mimo tego, że nie jestem głodna. O tyle, co rezygnacja ze słodyczy nie będzie dla mnie dużym problemem to ograniczenie ilości jedzenia już tak A może znacie jakieś sprawdzone sposoby na podjadanie?
Carloxo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-21, 21:03   #30
Kat69
Przyczajenie

Jestem i ja U mnie, nie licząc spaceru to z ćwiczeniami lipa, bo dopiero wróciliśmy od mojej mamy, padam ze zmęczenia. Małego zaraz do wanny, potem kąpiel i ja chyba też się położę. Ehh, u mnie do 16 utrzymaniew ryzach obżartwa było wzorcowe, ale w gościach to w gościach i już tak kolorowo nie było. Tak więc nie mam się czym pochwalić. Ale za to olałam sprzątanie i spędziłam mega super dzień z rodzinką, więc niczego nie żałuję Nawet popołudniowego obżarstwa. Biorę się jutro za porządki, i niestety już widzę oburzone miny moich sąsiadek, kiedy odpalę odkurzacz w NIEDZIELĘ
Carloxo witaj. ja też długo miałam problem z notorycznym jedzeniem. U mnie to było z nerwów, których sobie nawet nie uświadamiałam. Jak to odkryłam zaczęłam sie pilnować i teraz już trzymam się schematu - jem co 4 godziny.
SnowWhitesPoisonBite- fajnie, że masz takie plany, żeby coś własnego otworzyć, tym bardziej, że teraz to jest świetna branża.
Aanita28 - aż się uśmiechnęłam jak przeczytałam co wyczynia Twój synek. Ja wczoraj myślałam, że wyjdę z siebie, dziś mam błogi spokój. syn odmieniony
Lecę, obowiązki wzywają
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości