|
|
#1951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() ![]() Netboty pewnie wywalą , mam przynajmniej taką nadzieję. ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
Znałam dziewczynę, ktora poszła z bólem głowy za póżno....miala 28 lat... |
||
|
|
|
#1952 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Dzięki za kliki!!Jeszcze 7 minut, następna osoba ma do mnie 250, czyli chyba się uda wejść do finału... ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
Ciekawe, czy o północy wyłączą klikalność...
|
|
#1953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczęściara Murszę chyba ma dobry trop - pasowałoby Cytat:
|
||
|
|
|
#1954 |
|
|
Otóż... Jeśli nie będzie żadnego przekrętu -to się udało
Na 19 miejscu, ale podobno od wejścia do półfinału liczy się wszystko od nowa.Klikania jeszcze nie wyłączyli, choć myślałam, że rano je zablokują... Jeszcze się boję cieszyć, ale już Wam wszystkim dziękuję!!
|
#1955 | |||
|
Zakorzenienie
|
tja rogatym
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to teraz oby głosy policzono sprawiedliwie ![]() Znad kaca po jednym piwie
|
|||
|
|
|
#1956 | |
|
|
Cytat:
![]() 2. Też myślę, że to to... 3. Ament!! Oby... To aprowizację świąteczną mamy zapewnioną ![]() 4. Ej... jakim cudem?? Może to było piwo u-boot?
|
|
#1957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pasuje, myślałam też o tym Cytat:
![]() Cytat:
ad2. sks ![]() dzień dobry emocje od samego rana, wychodzę sypnąć ptakom, a tam jakiś nju koth wyłazi spod auta i mówi do mnie miau , pobiegłam po miskę, trochę zjadł, znaczy niegłodny, fogle zadbany, może sobie pójdzie
|
|
|
#1958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiem, że nagrody prawie milionowe, ale aż tak się nie przejmuj Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oj spokojnie, on tylko chciał się przywitać ![]() Znad zielonej herbaty
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1960 |
|
|
Wypchałam mój pierniczkowy przepis na konkurs restauracji Dom Polski i mam u nich 2 nagrodę
Z tym, że jest to tort bezowy z daktylami, który sama dość często piekę Ale i tak się cieszę
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
tja
one wszystkie tylko przychodzą się przywitać i tak zostają na minimum 10 lat ![]() ale ja nie mam sąsiadów tzn. mam jednych i znam b.dobrze ich cztery kothy Cytat:
![]() taki jak u Sowy? nie bacząc na ewentualne uczulenie na YC zamówiłam se duży Red Velvet i kilka wosków/samplerów , taki prezent pod nieistniejącą chujkę
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1962 | |
|
|
Cytat:
![]() 2. Taki sam ![]() 3. Do mnie przybyło 10 minut temu krismaskuki w słoju średnim i woski fajowe...
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wiecie że się mocno trzymałam i jeszcze nie klikłam nic (odnoszę wrażenie, że YC jednak pachnie sztucznawo Niby trzymam w ryzach sama się, bo limit wydatków przekroczyłam ale na innych więc nie ejstem taka pjur ivil. Niby taki wosk to parę zeta, żaden wydatek, ale ja siiebie znam, jak zacznę to na 10 skończę bo jednego się nie opłąca, bo za jednym zamachem itp. A potem będzie płacz i zgrzytanie zębów, że na co mi to, nie pdooba misię, co aj ztym zrobię, skąd weznę na dermatologa, na endokrynologa, na badania hormonalne, na fryzjera i to wszystko bedzie wina wosków ![]() joł ![]() to napiszcie chociaż które są suche i ciepłe ale wytrawne nie chcę nic wilgotnego mokrego rześkiego ani słodkiego Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-19 o 15:20 |
|
|
|
|
#1964 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ta skrzynka po lewej dziwna jest ![]() Mursz mam nadzieję, że się uda Zdechła jakaś dzisiaj jestem troszku... Miłego popołudnia wszystkim
|
|
#1965 | ||
|
|
Cytat:
Mi się najbardziej Beach Wood podoba jak dotąd. Słodki, ale świeży i drzewiasty. Tylko ja początkująca jestem... I niektóre faktycznie Mendelejewem ciągną, ale inne są obłędne... A Kringle to już w ogóle, nie odpalałam jeszcze, ale na zimno mnie rozbrajają... Mam żurawinową i trzejkrólewską ![]() Cytat:
Właśnie małżon powrócił z hasłem, że na 22 musi być w pracy...
|
|
#1966 | |||
|
Zakorzenienie
|
możliwe
też mi przyszła do głowy ta opcja ![]() bo serio obudziłam sie z objawami ciężkiego kaca, już myślałam że się do pracy nie zbiorę ale po śniadaniu i kawie zaczęło przechodzić Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja nadal tego red velvet nie kupiłam, obudzę się jak wycofią całkiem ![]() ![]() Wróciłam z siłki no i już nic nie zrobię oprócz pójścia spać TŻ miał mi chujkę przynieść z piwnicy i nie przyniósł
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-12-19 o 21:57 |
|||
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuś jesteś jeszcze? chiba już nie
chciałam zapytać jak tam Let The Good Times Roll Lusha ? jak wrażenia, warto? |
|
|
|
#1968 |
|
|
No dobra, koniec kucharzenia na dzisiaj. To mój dzisiejszy urobek -kolejna wersja pierników, z przepisu Koleżanki i Lebkuchen z mojewypieki.com
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2013-12-20 o 00:17 Powód: Literówka |
|
|
|
#1969 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#1970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale cera jest po nim świetna, więc pewnie jeszcze kiedyś kupię Cytat:
![]() Znad kawy i ostatniego dnia roboczego przed tygodniowym urlopem
|
||
|
|
|
#1971 |
|
|
Dobry... Dlaczego ja tak śpię i śpię? Na jogę nie wstałam znowu...
Miłego wszystkim!!
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
Witam snad pracy
Murszaf a gdzie kliki? skończyły się? uuuuu a już się przyzwyczaiłam że wchodzę na net i Cię klikam weszło mi to w krew ![]() Katar nie odpuszcza ale kupiłam cudowne kropelki i mogę oddychać ![]() Dostałam wczoraj Korsa i mimo kataru czuję go cały czas a to był jeden psik i to delikatny to są perfumy !
|
#1973 | |
|
|
Cytat:
Teraz jeszcze tylko trzymanie kciuków zostało... ![]() Katar to zmora... A ja znó szczekam. Mam też wyniki krwiowe z potwierdzeniem kokluszu....
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na katar polecam maliny i grzane piwo z miodem - wczoraj mię chuopin tak ozdrowił niby czosnek też, ale nie mogłam z przyczyn technicznych gdyż dziś byłąm wśród ludzi ![]() Murszę wejszłam na Kringle - kuszą mię only Gentelmen's
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-20 o 13:37 |
|
|
|
|
#1975 | |||||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() Cytat:
a normalnie stoi na stołku powyżej wysokości dorosłego kotha stojącego pionowo i nie stanowi to przeszkody gałązki może i kłują ale niedostatecznie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() znam ten ból , kiedyś daaawno temu jeszcze jak dziewczęciem nieletnim byłam , mieliśmy robić pasztet z zająca i się wszystko skisiło Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
![]() Cytat:
Ty normalnie jakiś Robomursz jesteś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() idę robić piernik , ciekawe czy piekarnik będzie współpracował ![]() Zakupy prawie wszystkie mam porobione , tylko jest szansa że zapomnimy choinkę kupić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-12-20 o 16:32 |
|||||||||
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
znad nieświątecznego czilałtu
aczkowliek zaliczyliśmy z chuopinem też i świąteczny klimacik - otóż on pakował prezenty - ja wychodziłam z podziwu dobrana z nas para u nas jest wszystko na odwrót, ja zachowuję się jak bezczelny chuop, syfię, siedzę na kompie, a on wiesza firanki, stylizuje stroiki, pichci rolady etc etc nie no of kors to celowy przerys, bo wspólnie wisimy an kompie, ale faktycznie coś jest an rzeczy z tą jego płcią mózgu. Ostatnio w zagadkach na temat mózgu na National Geo, rozwiązywaliśmy zadania, chuopin po podaniu wyniku w 90 % usłyszał, jeśli odgadłeś ze to xxxxx to znaczy że jesteś kobietą Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-20 o 20:48 |
|
|
|
#1977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
uwielbiam Was Ja dziś cały wieczór zajmowałam sie firanami i zasłoną które właśnie dziś przyszły To były najdłużej dojrzewające firanki ever, puste karnisze wisiały i czekały na nie rok i pięć miesięcy |
|||
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem Was - lampy kupiliśmy bo M. naciskał, po roku choć jedną odziedziczyłam po tacie więc zmora kupowania odpadła ( tak wiem jak to brzmi, lepsza zmora kupowania) firanki i zasłonki też jakoś tak - musimy je mieć bo czynią swą powinność czyli zasłaniają rurki grzewcze ja uwielbiam urządzanie się - ale albo na raz - albo wcale na raz sie nei dało bo brak kasy i bo brak asortymentu w sklepach a potem to mi już zwisałoooooo, przestałam zauważać, także albo raz a dobrze albo cienko to widzę ![]() wszystkie tzw rzeczy na kiedyś tam już dawno odejszły do lamusa Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-12-20 o 23:23 |
|
|
|
|
#1979 |
|
|
No i super, Lidl raz mi obciał 2 tys. punktów, a wczoraj jeszcze 1400... Poprosiłam o wyjaśnienia, to mi napisali, że były zdobyte w nieuczciwy sposób. No super... Przy czym po pierwszym cięciu miałam ponad 2tys. nadal, potem zebrałam kliki do 3004, po kolejnym zostało mi 1600... Czyli co, za pierwszym razem za mało obcięli?
![]() A poza tym, jak miałam zdobyć na lewo 3400 głosów?? Nie wiem, jeden mój kuzyn siedzi w Arabii Saudyjskiej, drugi na Bali, znajomi klikali z Kanady, Stanów, Holandii, Kazachstanu itp., może im się to wydawało na zbyt egzotyczne? Tak, czy inaczej, strasznie mi smutno. Nie dlatego, że nie przeszłam dalej, tylko dlatego, że zostałam niesprawiedliwe potraktowana... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1980 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dokładnie taka sytuacja była, po remoncie już kasy nie było na dekorowanie więc olaliśmy sprawę i dopiero teraz sie znów zabraliśmy za to, ale też zbiorowo, kupiliśmy półki i od razu firany zamówione Cytat:
co za chora sytuacja mega niesprawiedliwy ten konkurs.... wygląda na to ze wygrały osoby które pewnie kombinowały, ale miały IP z Polski i to im wystarczyło Znad kawy Jedziemy zaraz pomóc mojej mami dekorować dom na Święta (tzn głównie TŻ bezie pomagał, ja będę kibicować A u nas chujki nadal niet
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

nie chcę tak
, mam pierdylion wosków i świec i chcę je wypalić 

)
Na 19 miejscu, ale podobno od wejścia do półfinału liczy się wszystko od nowa.
nie chce mi się, no i nie mam celu 

one wszystkie tylko przychodzą się przywitać i tak zostają na minimum 10 lat 

ale na innych więc nie ejstem taka pjur ivil. Niby taki wosk to parę zeta, żaden wydatek, ale ja siiebie znam, jak zacznę to na 10 skończę
bo jednego się nie opłąca, bo za jednym zamachem itp. A potem będzie płacz i zgrzytanie zębów, że na co mi to, nie pdooba misię, co aj ztym zrobię, skąd weznę na dermatologa, na endokrynologa, na badania hormonalne, na fryzjera