|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Powinna być bardziej stęskniona, nie??? rozklei się jak zobaczy Hanule..uszy do góry!! a wogóle...SIEMKA!!
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
DZEJKOB kochanie, rośnij zdrowo i bądz całe życie taką cudowną pocieszką jak jesteś teraz. Gratuluję pierwszego roczku i składam gorące życzenia także dla mamusi bo to teżi jej święto! STO LAT
|
|
|
|
#1263 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dzejkobie Kochany wszystkiego co najlepsze!! My dzisiaj wyjezdzamy także będzie mnie na pewno mniej Cytat:
![]() Cytat:
mam jednak nadzieję, że jak T. zobaczą nasze Hanny to im się trochę odmieni
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusiu nasz kochany STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() Sent from my GT-P3110 using Wizaz Forum mobile app
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusiu sto lat! Bądź zawsze radosny i rośnij zdrowo!
Bokeh znam doskonale co piszesz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1266 |
|
Zadomowienie
|
Ale ciapa ze mnie< Najlepsze życzenia od Tres i Oli dla już rocznego Kubusia
|
|
|
|
#1267 |
|
Rozeznanie
|
Kubulcu, wszystkiego najlepszego
Rośnij zdrowo! Bądź takim samym jajcarzem jak twoja mamusia !
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ogólnie więc jestem padniętai Domcia też.KUBUSIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN ![]() straszne jak to w jednej chwili życie może się zmienić...
|
|
|
|
#1269 |
|
Wtajemniczenie
|
DŻejkobiku nasz kochany dużo dużo zdrówka , rośnij szybko i wysoko, zdobywaj nowe umiejętności i bądź pociechą dla rodziców. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U Nas zawsze mój brat był ukochanym wnusiem, nawet jak chciała ze mną porozmawiać przez telefon to temat schodził, co u Niego Da się z tym żyć, ale to przykre.
|
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
KUBUSIU i JULECZKu wszystkiego dobrego kochani
Dziewczyny nie wiem jak to z moim zaglądaniem na wątek teraz będzie więc życzę Wam już teraz spokojnych i radosnych Świąt
|
#1272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zwłaszcza że młody wciąż łapki w buzi.Cytat:
![]() Dopiero dziś obczaiłam zdjęcie luny wkręconej w rurki od grzejnika Dobra jest ![]() KUBUSIU 100 lat kochanie nasze! Mąż z młodym pojechał do teściów, ja w tym czasie odpoczywam. Potem jakieś zakupy i kawa u mamy. Nikt nie pochwalił się choinką Pokażę jeszcze spodnie jakie upolowałam w lumpku, obie pary z next
|
|
#1273 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44244904]moją teściową w takim razie kocham
sama młodej koc na dywanie kładzie, bo tam miejsce pod balkonem i troszkę ciągnie, to żeby było zabezpieczenie dodatkowe ![]() ![]() o cholera... kciuki trzymam! następny (nie)udany ![]() brawa dla pacjentki! tyyy pamiętaj, by powiedzieć przy szczepieniach o uczuleniu na jajco! bo któraś szczepionka jest na bazie białka kurzego, nie pamiętam która! fuksiara ![]() u nas kilka dni temu otwarli! jestem w szoku, pierwszy raz wczoraj byłam, ale fajne to! Agatce bluzeczkę kupiłam na Wigilię mam dla niej takie baletki: http://img24.imageshack.us/img24/7237/dtwv.jpg i do tego będzie miała czarne legginsy i różową bluzeczkę z całkowicie cekinowym króliczkiem srebrnym z pepco właśnie. Dorce też czarne legginsy dam i jakąś różową bluzeczkę ![]() powodzenia! ![]() a co ty mnie tak witasz? ![]() ----------------------- Moja mama kupiła Dorotce na roczek śpiworek do wózka cieplutki [/QUOTE]Na pewno przeciwko grypie |
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
pstryczku usciskaj urodzinowo Dzejkoba!!
|
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się pochwalę w poniedziałek ! bo jeszcze nie mam
|
|
#1278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś będę stroić choinkę. Kubusiu, wszystkiego najlepszego!!!
|
|
#1279 |
|
Konto usunięte
|
Dżejkobie nasz, który zmotywowałeś wątkowe dzieci do ruchów dżejkoba
z okazji Twoim PIERWSZYCH URODZIN moc buziaków ślę
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
wywiało Was czy co?
widziałam,że H pisała,że była w szpitalu i u nich ok o kurde to już 35 tydzien, szok jak czas leci kciuki zacisnięte ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- czytałyście ten artykuł? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/katar...ac-ciaze/8yepg swoją drogą widzialam kiedyś program jak laska w 24 usuwała ciąże dobra idę bo gadam sama do siebie |
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Pustki tu dziś :p
Kubusiu kochany wszystkiego najlepszego dla Ciebie. Dużo, dużo zdrówka i 100 lat radości ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Wam że dziś dzieki temu że tu pustki to mogłam pomyć okna i łazienke
i jem naleśniki znów, mnaim mniam ![]() dobrze że u H wszystko ok ! 35tc to już super
|
#1283 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, czytałam, i o ile nie jestem za zaostrzeniem ustawy, o tyle ta kobieta jest dla mnie żenująca. Czemu to ma służyć? takie... wyzłośliwianie, że patrzcie, jaki ja kozak jestem, ja wam pokażę i to w Wigilię! takie działanie tylko przysparza przeciwników, nikogo nie przekona.
|
|
|
|
#1284 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chodzi mi o to że jak ja mam dziecko, to wszyscy mają mieć, ale chodzi mi o taką jej prostacką głupotę. Chociaż szczerze mówiąc, gdyby aborcja była legalna to bym pewnie nie pisała z Wami.
|
|
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
Kubusiu kochany! Sto lat dla Ciebie! I oby Twoje ruchy weszły do fachowego słownictwa
buziaki urodzinowe ![]() Lady ale fajnie wyglądacie bawcie się dobrze ![]() Nawijko spokojnej podróży! Nancy bardzo mi przykro z powodu tż Marsi zdrowiejesz już? A co do artykułu to bardzo nie lubię takich osób. I nie rozumiem jednego, jak w XXI wieku, taka niby wielce wyzwolona kobieta feministka może zaliczyć wpadkę? Może i jest to prowokacja, ale wg mnie bardzo niesmaczna Bokeh z czym masz naleśniki? Ja bym zjadła z serem i z dżemem jabłkowym, albo truskawkowym ![]() Ewik zdrówka dla Domci! A z pracą może jednak się uda... ![]() Laurko fajna choinka i spodnie ja jeszcze w domu nie mam, dzisiaj będę robić stroiki do domu i na cmentarz, choinkę w domu przystroję później i wrzucę zdjęcie Byłam dzisiaj w końcu u fryzjera i ciachnęłam z 25 cm włosów aż fryzjerce było szkoda obcinać a potem w Pepco i kupiłam Ewie piżamkę, półśpiochy i legginsy w groszki
|
|
|
|
#1286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz jednak dobrze, że nie jest legalna.Ja popieram tylko w mometach jeśli życie matki jest zagrożone dziecko ma chorobę z którą rodzice sobie nie poradzą a ono samo będzie z nia cierpieć oraz jesli jest to ciąża z gwałtu. Cytat:
![]() w takim razie zapraszam kiedyś na naleśniki ! Szklanko w tym pepco w belgu? bo mamy tu gdzies jakis inny?
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
szklaneczko- dziękuję,dziś jest nieznaczne ale lepiej, mam nadzieję,że w końcu antybiotyk zaczął działać
wiecie co ja nie rozumiem tych feministek to tak jakby się buntować przeciwko naturze,że jesteśmy kobietami
|
|
|
|
#1288 |
|
Konto usunięte
|
No i trafna uwaga - jak feministka może wpadkę zaliczyć? głupia czy jak? bo umówmy się, kobiety, które za żadne skarby dziecka nie chcą, to się pilnują (i antykoncepcji też) jak szlag. A jak zagrożenie, to biorą pigułkę PO.
|
|
|
|
#1289 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z przyjemnością kiedyś wpadnę Pokażę fryzurę, jutro mi mąż zdjęcie zrobi i wrzucę ![]() A w pepco na AKSie byłam. Dodatkowo Rossman i Decathlon, także 3w1 ![]() Cytat:
![]() Moja Mama kiedyś powiedziała, że niektóre feministki zachowują się tak jakby dla nich największą karą było to, że są kobietami. I coś w tym jest
|
||
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Kubusiu!!! Nasz prekursorze
100 lat w szczesciu!Co do aborcji - uwazam podobnie jak bokeh. Obecne rozwiazanie prawne jest ok, nie wiem po co z tym cuduja... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

ja chyba w pon. będę piekła 

Daria teraz zasnęła. Ja na szybciocha umyłam podłogi.
jeszcze sobie wymyśliłam że ciasteczka zrobię 

6 5 4 3 2 1

Da się z tym żyć, ale to przykre.

fajnie by było przed świętami sprzedać
Jak jesteście w jakimś publicznym miejscu typu: przychodnia, sklep, kościół, biblioteka i Wasze dzieci garną się by raczkować to pozwalacie ???
Muszą jak najszybciej go operować, a i tak nie ma pewności, że z tego wyjdzie - wręcz przeciwnie, lekarze powiedzieli, że glejaka nie da się całkowicie usunąć, bo to guz naciekowy, czyli rozlewa się na mózg i zazwyczaj ten rozlew wchodzi w głąb mózgu...
Mógłby pomyśleć o Tobie, ale masz rację - faceci są czasem całkowicie bezmyślni i chyba momentami nie zdają sobie sprawy z pewnych rzeczy...