![]() |
#271 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Zenkowych kuszeń ciąg dalszy
Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44227334]Ktos wyzej pisal, ze one bez kodow sa.[COLOR="Silver"]
Wrzucisz jakies zdjecia? ![]() widziałam, ale w sumie z jednym mogłabym zaryzykować ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
jak myślicie ro serum rodial do rzęsów nada się do czegoś?
![]()
![]() |
#274 |
Konto usunięte
|
przyszedł właśnie maczek z Clinique... rzeczywiście kodów brak
wrzucam na szybko zrobione fotki dla zainteresowanych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4423741 3]przyszedł właśnie maczek z Clinique... rzeczywiście kodów brak
wrzucam na szybko zrobione fotki dla zainteresowanych[/QUOTE] ej ale wygląda za☠☠☠iście! chyba wezmę!
![]() |
#276 |
Konto usunięte
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4423741 3]przyszedł właśnie maczek z Clinique... rzeczywiście kodów brak
wrzucam na szybko zrobione fotki dla zainteresowanych[/QUOTE] Co to ma byc? Zenek chyba zwariowal. Kijem bym tego nie dotknela, skoro nawet nie wiadomo kto to wyprodukowal. Pisalas do Zenka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44239855]Co to ma byc? Zenek chyba zwariowal. Kijem bym tego nie dotknela, skoro nawet nie wiadomo kto to wyprodukowal.
Pisalas do Zenka?[/QUOTE] Pewnie małe chińskie rączki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44239855]Co to ma byc? Zenek chyba zwariowal. Kijem bym tego nie dotknela, skoro nawet nie wiadomo kto to wyprodukowal.
Pisalas do Zenka?[/QUOTE] pisałam... odpowiedzieli, że jak chcę to mogę odesłać (tylko jak mam zapłacić 15zł za wysyłkę to średnio się opłaca...), ale oni gwarantują oryginalność i świeżość sprzedawanych produktów ![]() aha i że kupowałam produkt bez opakowania, a kody są zazwyczaj na opakowaniu, więc to moja wina ogólnie ![]() Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2013-12-20 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
o losie...to teraz faktycznie strach brać. Niby wygląda ładnie, ale to chińczyki potrafią cuda zrobić, więc teraz człowiek nie wie już nic....
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4424201 6]pisałam...
odpowiedzieli, że jak chcę to mogę odesłać (tylko jak mam zapłacić 15zł za wysyłkę to średnio się opłaca...), ale oni gwarantują oryginalność i świeżość sprzedawanych produktów ![]() aha i że kupowałam produkt bez opakowania, a kody są zazwyczaj na opakowaniu, więc to moja wina ogólnie ![]() Napisz raz jeszcze, zaproponują częściowy zwrot pieniędzy.I raz jeszcze, dostaniesz zwrot pieniędzy bez konieczności wysyłania pudru.Z nimi tak trzeba, bo zawsze próbują kit wciskać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
heh... wobec powyższego zastanawiam się, czy cokolwiek kupując na tru można natknąć się/kupić podróbkę? chyba tak, biorąc pod uwagę fakt, że w jednym kraju ( o którym wiem, może być ich więcej) UE strona jest zablokowana ze względu na fake ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
o kurde....lipa troszku
![]()
![]() |
#285 |
♪♫♪♪♫♪
|
Kiepska sytuacja ale dobrze że kasę zwrócili
![]()
![]() |
![]() |
#286 |
Konto usunięte
|
Zenon zawsze lubil z Klinikami cudowac. Pamietam jak kiedys dostalam cienie z wydrapanym kodem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44251986]Zenon zawsze lubil z Klinikami cudowac. Pamietam jak kiedys dostalam cienie z wydrapanym kodem.[/QUOTE]
Ja też pamiętam moje serum Clinique z wydrapanym kodem.Poprosiłam więc o nowe, zależało mi właśnie na nim.Dostałam kolejne z kodem, ale gruuubo po terminie.Pieniądze na szczęście zwrócili. Teraz czekam na swój krem pod oczy od 2.12.Ale dopiero teraz doczytałam, że na 90% będzie stare.Doliczą mi także vat.Zastanawiam się, czy mogę ubiegać się o zwrot za podatki I jednocześnie domagać się zwrotu za krem ![]() Sent from my GT-I9505 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
#288 |
Wtajemniczenie
|
do mnie w tym tygodniu dotarła paczuszka z zestawem Helenki i pudrem Korres.
Puder jest ok! Nie wiem jednak jak z Helenką bo to prezent dla siostry, ryzykuję i łudzę się że jest świeży |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj przyszły moje maczki - nie łudzę się z pewnością są już po "przepisowym" terminie, ale:
- z pewnością są oryginalne, - na polikach układają się - jak zwykle perfekcyjnie. Kupując je w tej cenie i z opisem "unboxed" nie zakładałam, że przyleci do mnie maczek pierwszej świeżości. Zenek czasami tak ma. Kupuję u niego od lat, jak wrzuca coś w taką promocję i to kosmetyki już nieprodukowane - nie ma bata, ktoś czyści magazyny ![]() Od jakiegoś czasu zaczął wycinać kody - chyba zbyt wiele dziewczyn sprawdzało datę produkcji ![]() No nic... w życiu nie ma nic za darmo. Podsumowując maczki są piękne, swoich walorów nie straciły. To jednak tylko kolorówka. W przypadku pielęgnacji byłabym bardziej ostrożna. Ja w tym przypadku ten brak kodu przeżyję podobnie jak świadomość przypuszczalnej daty produkcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() Od lewej: kolor 04 Plum Poppy, drugi to 03 Almond Blossom |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Konto usunięte
|
a ja nie jestem zadowolona, te maczki w ogóle nie są napigmentowane, trzeba nieźle się namachać, żeby wydobyć z nich jakikolwiek kolor, który i tak jest baaardzo blady...
i nie wiem czy to kwestia truskawki, czy one po prostu tak mają |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4425972 9]a ja nie jestem zadowolona, te maczki w ogóle nie są napigmentowane, trzeba nieźle się namachać, żeby wydobyć z nich jakikolwiek kolor, który i tak jest baaardzo blady... i nie wiem czy to kwestia truskawki, czy one po prostu tak mają[/QUOTE] To nie kwestia truskawki ![]() ![]() Z tego co pamiętam to: 01 - delikatny, przygaszony różyk, dość słaba pigmentacja. 02- (brak oferty na truskawce) to róż, taki brudny z kapką brązu, dość słaba pigmentacja. 03 - mocniejsza pigmentacja, to taki brąz z domieszka różu, nie ma w nim pomarańczu (bez obaw), bedzie dobry dla dziewczyn lubiących róże w odcieniach brązu. 04 - mocniejsza pigmentacja, to taki brudny różo-brąz z dodatkiem śliwki 05 - nie testowałam, ale przypuszczam, że ma słaba pigmentacje i że będzie idealny dla bladolicych dziewczyn, szukających kapeczki koloru i rozświetlenia. Podsumowując - z maczków będą zadowolone dziewczyny lubujące się w naturalnym makijażu, które potrzebują rozświetlenia taflowego ( ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
OooOO kusisz!
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest tylko 01,03,04 i 05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Konto usunięte
|
Skad to wiesz? Nie ma przeciez oznaczen producenta, kodu, niczego. Rownie dobrze to moze byc podrobka (opakowanie na to wskazuje) z nalepka od Zenona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;44260565]Skad to wiesz? Nie ma przeciez oznaczen producenta, kodu, niczego. Rownie dobrze to moze byc podrobka (opakowanie na to wskazuje) z nalepka od Zenona.[/QUOTE]
z doświadczenia ![]() Miałam już tyle maczków i zużyłam już tyle maczków, że rozpoznam podróbę ![]() To, że nie ma logo Clinique wynika prawdopodobnie z tego, że albo mamy do czynienia z wersją te sterową wypuszczona na rynek azjatycki, albo pozbyli się nalepki z tyłu pudełka, albo jest to jedna z wersji produktu bez pudełka. O ile pamiętam w Europie wcale nie było dostępnych kolorów 04, 05 itd. Wyszły one tylko na rynek azjatycki. U nas był tylko 01,02 i 03. Pamiętam, że polowałam kiedyś na maczki w niedostępnych u nas kolorach (było ich jeszcze więcej). U nas testery miały białe obwoluty z wyrytymi napisami. Opakowania do sprzedaży były pierwotnie z przeźroczystego plastiku (takie jak te sprzedawane teraz na truskawie, tylko od kwiatka plastik z klapy oddzielała jeszcze taka mikrogąbeczka a wszystko było w pudełeczku a z tyłu buła nalepka), później wypuścili wersję ze srebrną klapką z lusterkiem. Nie były to jedyne dostępne wersje maczków ![]() Oczywiście możecie się ze mną nie zgadzać, każdy ma prawo do swojej opinii. Moim zdaniem, to po prostu oryginalne maczki. - a jeszcze mi się przypomniało, że chyba jeszcze wcześniej maczki miały i spody z przeźroczystego plastiku, ale tu mogę się mylić....starcza skleroza ![]() Edytowane przez mulier Czas edycji: 2013-12-22 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
mulier! i się skusiłam przez Cię....kliknęłam tego almonda...ale powiedz mi , on troszku wpada w róż czy sam brąz?
podoba mi się jeszcze ten plum poppy ale jednak chyba będzie leżał..nie używam takich mocnych różów, chociaż piękny ![]() w domy mam posy i na mnie nie widać go w ogóle...raczej rozświetla a tak w zasadzie to nic nie robi ![]()
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2013-12-22 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.