|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
Cytat:
![]() Niech @ szybko mija zaplanowałaś coś na ten cykl, czy idziecie na żywioł? ![]() Cytat:
spróbowałabym chętnieoj to Twoj Tż miałby kiepsko jakby na mnie trafił ![]() Są tygodnie kiedy obiad jest codziennie, czasami nie ma obiadu, czasem jest na 2 dni, a często Tż sam robi jak ma wolne
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
Cytat:
![]() Tzn jak będzie maluch, to było cudnie, ale świadomie na razie troszkę stopujemy
|
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jakoś coś jest zrobione to trzeba zjeść a nie marnować...
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piczki!
![]() Ja dziś mam dzień lenia. Rano trochę ogarnęłam mieszkanie, pojechaliśmy na basen i później się byczyłam ![]() Jagatka! Ja po ostatniej imprezie u nas tydzień temu też cały dzień do siebie dochodziłam ![]() Leine! Zdolna jesteś. Ja jeszcze nigdy sama knedli nie robiłam ![]() Luzia! Flightless! Szkoda, że @ przyszły. Już trzymam kciuki za ten cykl ![]() Jutro jedziemy po resztę zakupów i po choinkę A co do obiadów to my najczęściej mamy obiad na 2 dni, nieraz na jeden a dziś trzeci dzień było to samo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
II kreseczki - 01.03.2014 22.11.2014, 3910 g, 57 cm 23.06.2011 01.06.2013Edytowane przez manieczka1 Czas edycji: 2013-12-21 o 19:47 |
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale myślałam że i tak starania będą, tylko np. bez mierzenia temp, "na luzie" itd. to na długo chcecie "przystopować" ?
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Leine! Ja dziś np. wzięłam 1 tabletkę wiesiołka, bo już mi się skończył
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
II kreseczki - 01.03.2014 22.11.2014, 3910 g, 57 cm 23.06.2011 01.06.2013Edytowane przez manieczka1 Czas edycji: 2013-12-21 o 19:47 |
|
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny, ja dziś zapracowana,ale dziś jestem na bieżąco
tak dużo się tu dzieje![]() Flight dobrze,że w końcu @ przyszła, oby szybko minęła i wróciła za 9 mcy ![]() Leine gratuluję knedli, ja nigdy nie robiłam, a co do jedzenia to ja mam obiad dziennie inny a teraz biorę sie za robienie ciasteczek maślanych
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Ja dziś też pierwszy raz w życiu robiłam knedle ![]() Tak to robię codziennie coś innego. Rzadko na dwa dni. Chyba, że zrobię tyle, że nie zjemy tego w jeden dzień np dziś. A nie miałam tego w planach :P Mania dzięki za odp Pobiorę teraz po jednej, wykończę i tyle. Nie wiem czy to coś da, ale muszę to zużyć ![]() God a czego Ty mi współczujesz? Nie zje- jego problem. Myślę, że lepiej zjeść coś, kto ktoś zrobił niż stać nad garami i rozmyślać 'co tu zjeść'. Nie to nie, przecież nie będę go zmuszać. Oni nie lubią tak obiadów na słodko, a ja miałam ochotę na coś innego po prostu. Następnym razem zrobię bez nadzienia, ale na wierzch poleję cebulką i boczkiem
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nóż pomoże ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Wyszłam z łóżka dwie godziny temu....
Był reset. Straszny. Cały system mi się tak zawiesił, że usnęliśmy chyba koło 5 rano... Wypłakałam się chyba za wszystkie czasy. Wyżaliłam, wydarłam, wykłóciłam, wyryczałam. Wyrzuciłam z siebie wszystko. Nie mam siły.
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- A Tobie co? Bo nie za bardzo rozumiem.
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
A Wy tak serio serio widujecie sie tylko w weekendy?
Bo jak kiedyś o tym pisalas, to myslalam, ze to tylko jednorazowe, albo ze to taka przenosnia, bo tylko wtedy macie więcej czasu dla siebie...Cytat:
Rany, dzisiaj w pracy musiałam zostać juz o 4 godz. dluzej
|
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
Witam ponownie babolki
![]() U mnie wkońcu choinka kupiona-jutro stroimy,prezenty tez kupione i wpadłam zobaczyć co tam. Dziś mój 24dc i brzuch tak mnie napierdzielał @-powo na zakupach że powątpiewam że coś w tym cyklu zaskoczyło i właśnie pijem winko cin cin i poprostu czekam aż przyjdzie @ eh masakra.
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
maślane kruche ciasteczka gotowe, jutro zdobienie, bo dziś już nie mam siły.
śluz mi beżowieje,a więc @ nadejdzie.. dziś też mnie więcej pobolewa, albo bardziej odbieram bodźce z ciała, bo wreszcie się pracą nie stresowałam. piersi też trochę bolą.. leń mnnie naszedł trzeba by się może do spania szykować. Do zobaczenia Lea współczuje pracy w weekendy.. w czasach studenckich też to przeżywałam. pracowałam jako kelnerka.. to były czasy.. a w sylwestry to po 17 godzin w robocie, dziś sobie tego nie wyobrażam. ale wiadomo każdy musi pracować jeden tak drugi tak.
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to dobrze, że zakupy poczynione. A Ty pracujesz czy czym się zajmujesz? ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Prawidłowo
|
|
|
#737 |
|
Zadomowienie
|
God- nie ja aktualnie wychowuje dziecko w domu
|
#738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idzie wytrzymać, ale starania są jakie są ... Tylo dobrze, ze nie odczuwamy presji odnośnie serduszek bo i tak wiadomo kiedy beda
|
|
#739 |
|
Wtajemniczenie
|
hejka babeczki
![]() Ale mam z rana nerwa
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry babolce!!
Ale ja miałam nocke .... O 1:15 rano obudzilam sie na tabletkę i dostałam takich palpitacji ze myślałam ze zejdę.. Słabo i gorąco mi sie zrobiło nie mogłam oddychać bez kitu myślałam ze to koniec... No wiec wzięłam szybko tabletkę na obniżenie ciśnienia i pojechaliśmy na IP zmierzyli mi cisnienie które sie juz wtedy unormowalo do 130/100 z pulsem 90 i kazali czekać. Wredni w tym szpitalu jak cholera do tego kolejka mozna by tam było umrzeć i zmartwychwstac zanim Cię ktoś obejrzy wiec stwierdziłam ze mam ich w dupie i jedziemy do domu. Byłam u kardio jak pamiętacie moze w listopadzie , echo zrobione , serce zdrowe, ekg wporzo. Mam to albo od tarczycy albo od cukrzycy albo ze stresu czasem mi sie zdarza ataki raz na kilka miesięcy ale to przeważnie krótkie palpitacje przy gwałtownym shyleniu np a teraz to drugi raz w nocy mi sie zdarzyło w przeciągu tych 2 miechow.! Muszę zrobić badania na tarczyce i ta reszte w końcu. I teraz tak nie wiem czy brać dalej Dupka?!?! Boje sie ze to moze od tego???? Moze zmniejszyć dawkę? Bede dzwonić do doktora. Eh Muszę chyba yoge zacząć trenować bo to wszystko ze stresu cichy zabójca :// Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- a tak w ogole to Perfuzja urodzila synka wczoraj
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#741 |
|
Zadomowienie
|
Witam kobietki
![]() Brydzia- ale przeszłaśw w nocy...współczuję i mam nadzieje że to było jednorazowe samopoczucie...ja słyszałam że dupek czasami lubi płatać takie figle ale samej bym nic nie robiła bo przecież fasolina w brzuszku pewnie Lepiej najpierw do lekarza zadzwonic. Nie martw sie będzie dobrze ![]() A mnie czeka dziś dużo pracy a tak mi się nie chce...musze popiec cos na urodzinki dokończyć sprzątać i przydałoby się postroić choinke bo już synek nie daje mi spokoju i co chwile mi o niej gada heh Tempka lekko u mnie dziś spadła wczoraj miałam masakryczne bóle okresowe...dziś mój 25dc także ja raczej szykuje się na @... Ok ja lece zaglądne pewnie w międzyczasie do Was Miłego dzionka
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
brydzia, mam nadzieję,że więcej takich ataków nie będzie..
a co do szpitala, to ja myślałam,że to tylko w Polsce tak jest.
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje , tez mam nadzieje ze sie to juz nie powtórzy .... Gin ma do mnie zadzwonić . Na dodatek właśnie sie pokłóciłam z Tztem poryczalam w wannie
normalnie nie moge sie na niego dzisiaj patrzeć tak mnie wkurza. ..Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!!
dziś jedziemy po ostatnie prezenty i po choinkę malinOla! No to bubel dostałaś a może tylko baterię trzeba wymienić.Brydzia! Współczuję Ci! Straszne to...musisz koniecznie znaleźć lekarza, który znajdzie tego przyczynę Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
brydzia to na pewno wszystko te hormony, po nie pamiętam takich "przeżyć" u Ciebie
malin , a może to poprostu bateria wylała.. to nie koniecznie wina sprzedawcy. a jak kupiłaś i wyciągnęłaś z pudełka, to bateria była już w środku?? ja miałam w środku. i to pewnie dlatego. manieczka my też jedziemy po obiedzie kupić jeszcze ostatnie prezenty i może jakieś ozdóbki. zobaczymy, narazie bolą mnie coś jajniki, ale wybieram się dziś do kościoła, potem obiad u teściowej, a potem zakupy. a potem pieczenie ciasteczek imbirowych i ozdabianie kruchych.
|
#746 |
|
Wtajemniczenie
|
Brydzia ja mam takie same ataki. Gdy podnoszę się z pochylonej pozycji biorąc wdech to psuje mi się serce. Robi mi się tak odkąd skończyłam 8 lat. Wszystkie badania porobione, ale nie ma nic złego. Jedynie mogli mi zrobić ablacje, ale się nie zgodziłam, na samą myśl o tym robi mi się słabo. Mam nadzieję, że już Ci się to nie powtórzy i nie będziesz musiała się więcej stresować
A moja radość po skoku odleciała w zapomnienie
|
#747 |
|
<3 <3 <3
|
Hej lachony
Brydzia masakryczne sa takie ataki zdrowka ![]() malinOla moze to nie wina sprzedawcy a zamiast komentarza wystarczylo zlozyc reklamacje?? No i postanowilam ze w tym cyklu nie mierze temp- za bardzo sie tym wszystkim stresowalam (mimo wszystko) i caly czas o tym myslalam ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
brydziu,może to faktycznie tak jak dziewczyny piszą, stres?
Za chwilę jadę to teściów- zawiozę im 2 ciasta, już na święta, bo nie mam gdzie tego trzymać zwłaszcza, że dzisiaj piekę 2 kolejne muszę wszystko ogarnąć, bo jutro jestem cały dzień w pracy.
|
|
|
|
#749 |
|
Wtajemniczenie
|
a zapowiadał się taki miły dzień, a tu takie cuś
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Skończył mi się abonament premium na ovu
Słyszałam, że jest jakiś sposób, żeby go przedłużyć a nie wydawać kasiory? ![]() Pomożecie?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Nie moczyłam śliwek bo były miękkie 
spróbowałabym chętnie

23.06.2011
01.06.2013

Pobiorę teraz po jednej, wykończę i tyle. Nie wiem czy to coś da, ale muszę to zużyć 

a może tylko baterię trzeba wymienić.