|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12
witam sie z rana
![]()
|
#2312 |
|
Zadomowienie
|
Trzymam kciuki
![]() Spac nie mogę , jakoś plecki mnie bolą , bardzo chciałabym juz spać na boku ![]() Wieczorem spędziłam 2 godzinki na wiązaniu sznureczkow na bąbkach , chcialm ubrać choinkę i okazało się ze jest tak wielka ze lampek mi zabrakło .jak corcia wstanie muszę jechać dokupić . I nie mam jeszcze prezentu dla męża
|
#2313 |
|
Rozeznanie
|
Ja też witam wszystkie kobitki po nadrobieniu wczorajszego forum. Poszłam spać ok. 4 nad ranem bo jeździłam na szmacie prawie cały dzień. Liczna rodzinka przyjeżdza do mnie na święta a ze jutro idę do pracy mam tylko weekend by ogarnąć chatę i ugotować co nie co.
Wysłane z mojego GT-N7100 ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Jestem zadowolona , bo zrobiłam już wszystkie badania i zaczynam przebierać nóżkami bo już tylko 3 tygodnie zostało Wysłane z mojego GT-N7100
|
|
#2314 |
|
Zadomowienie
|
Trzymamy,trzymamy i na wieści czekamy!!
|
#2315 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Rozeznanie
|
Jestem bardzo zadowolona
w ogole opowiem wam od poczatku. JAde z moim T.Z on z Huty i mało zna kraków pd czy pn patrzylismy na mapke i wydawała sie latwa, mapa wyliczyla ze pojedziemy 13minut ale dla pewnoscci wyjechalismy wczesniej 5po siódmej (mialam na 7.45) wjechalismy za wczesnie w jaks ulice a kr wiadomo zeby zawrocic to trzeba znow pol miasta objechac i tak patrze jest juz za 20 moj nerwus juz klnie mi sie plakac chce ze nie zdarze bo bylismy nie wiadomo gdzie ;/ pomyslałam ze zadzwonie do kliniki i spytam do ktorej moge zastac dr bo zabladzilam , a pani z recepcji (moze to pielegniarka ktora bedzie etz asystowac nie zapytałam) spytala gdzie dokladnie ejstem i ze ona wyjedzie po nas kopara mi opadła i mój chyba tez zdziwiony bo kto by sie przejmował jakas tam pacjentka ktora nie zdarzy na konsultacje ;pbyłam jej bardzo wdzieczna , jak weszłam pierwsze co dr tez wyszedł na korytarz z usmiechem zaprosil do gabinetu i zaczelismy debate wymierzył cos i wyszlo ze nie moge miec wiekszych jak 335ml bedzie to model Silimed Maximum HI 11.7 szer piersi 5.3 projekcja . porownywalismy w katalogu do tych co mialam miec od tk i te beda ciut wieksze ale okragłe. mam wypisane badania do zrobienia, rzadnej zaliczki nie chcieli wziasc, i operacja 25styczen po 11 juz mam byc . Śmiałam sie ze wyjade chyba o 8 żeby dotrzec bez spoznienia ;D
|
#2317 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo sie cieszę, ze jestes zadowolona z konsultacji , dobrze, ze będziesz miała okrągłe implanty bo w Twoich piersiach takie bedą lepiej wyglądały a 335 w okrągłych przy podstawie 11,7 to nie jest mało, w anatomach przy tej pojemności były by mniejsze piersi niz z okraglymi i jaka fajna projekcja
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-12-22 o 11:42 |
|
|
|
|
#2318 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z was też tak miała, że w miejscu po wyciągnięciu drenu zrobiło się takie małe zgrubienie? Wczoraj odklejałam plastry i tak na to się natknęłam, to zgrubienie boli mnie przy dotyku i mam je tylko przy jednej piersi. Nie wiem czy to coś poważnego i czy mam się stresować
Wysłałam maila do doktora, mam nadzieję, że szybko odpisze.
Wielkie zmiany 05.12.13r. J.J. Wrocław Anatomiczne CPG 332 305cc ![]() Każdy ma to, na co się odważy 25.03.14 r. - konsultacje - nosek dr J.J. Wrocław 23.05.14 r. - konsultacje - nosek dr P.S. Poznań |
|
|
|
#2319 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Beda zdecydowanie lepsze. I poki co wydaje sie chirurg z powołania co dba o pacjentke![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2320 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2322 |
|
Rozeznanie
|
angelika666honey
|
|
|
|
#2323 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje wam dziewczynki za wsparcie
a teraz sie zastanawaiam czy nie bedą za duże??mam 158cm wzrostu . ostatnio dodałam pare zdj do albumu takkich "nie cyckowych" ;p
|
#2324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,
Edytowane przez agataka1979 Czas edycji: 2013-12-22 o 12:13 |
|
|
|
|
#2325 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ciesze sie razem z Toba bo ja tez mialam sytuacje ze po pierwszej konsultacji plakac mi sie chcialo;( dawaj mi max 195!!! A poszlam do innego( mialam wybranych 4 lekarzy ) teraz mam 315!!!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie masz mieć uhp tylko hp (hi w silimedzie) , masz swoje piersi które musza być wypełnione i uniesione. Dr lubi robić piersi takie które pasują według niego pacjentce, nie za małe i niej a duże, lubi dawać rozmiar taki średni, nie maksymalny ile wlezie.
|
|
|
|
|
#2328 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no te 270ml to i tak wywalczone ..ogolnie to drobny szczypior ze mnie ..Amorcio chyba sie zdziwila jak mnie zobaczyla Prawda kochana:P??
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, moja córcia ma takie koleżanki , ona ma 9lat i wazy 23kg---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Przecież napisałam,ze jestes drobiazg |
|
|
|
|
#2332 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2333 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz juz masz porównanie moich 9letnich 23kg do 8letnich 40
![]() Weteranka przed chwila myślałam o Tobie wiesz juz na jaki laser chodzisz? Ta częstotliwość zabiegów mnie zastanawia
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-12-22 o 13:14 |
|
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
Jutro jadę do Wrocławia i osobiście "załatwię sprawę".Stwierdziłam,że przez tel.mogą próbować mnie zbyć,a i tak mam tam wizytę kontrolną u lekarza(cosmelan),więc wszystko pod wieczór się wyjaśni."Częstotliwość zabiegów"?-co masz na myśli?
|
#2335 |
|
Wtajemniczenie
|
Laser robi sie co miesiąc lub dwa, włosy musza być w odpowiedniej fazie wzrostu a Ty chyba częściej masz zabiegi?
|
|
|
|
#2336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2337 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2338 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie z Wami i uciekam zostawiajac kilka fotek moich miesiecznych panienek
buziaki
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
super Angeliczko!
widzisz, od razu Ci MMK proponowałam wgl to dzisiaj tu pustki, wszystkie jednak wybrałyśmy szmaty a ja przy garach
|
#2340 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie,
jestem tu po raz pierwszy, ale od paru tygodni czytam to forum. Oczywiscie, jest tego tyle, ze nie dalam rady przeczytac wszystkiego, ale jaka to dla mnie kopalnia wiedzy i motywacji!!!! Jestem jeszcze 'przed' zabiegiem, ktory odbedzie sie 4 lutego u dr A.Ś. w Bydgoszczy. Moje wymiary to 170cm wzrostu, 56kg, pod biustem 70 (w porywach do 67), a w biuscie... hm... no coz, nie ma co mierzyc, bo wlasciwie same sutki ![]() I wlasnie dlatego zdecydowalam sie na zabieg. Dosyc juz mam pancernych stanikow, ktore albo duszą, albo podchodzą do gory przy podniesieniu rąk. Mam 36 lat, meza, dwoje dzieci i uwazam, ze teraz czas na to, by spelnic swoje marzenie - chce miec piersi. Wkladki, jakie zaproponowal mi lekarz to 275cc Allergan okragle. Pod miesien, bo gruczolu u mnie jak na lekarstwo. Lekarz mowi, ze wyjdzie duze B, male C. Jak to widzicie? Mi by male C w zupelnosci wystarczylo. Mieszkam w malej miejscowosci i w dodatku ucze w szkole. Nie chce, by bylo widac roznice. Chcialabym uzyskac taki efekt z zewnatrz, jaki jest w 'nadmuchanym' na maksa staniku. Pamelą być nie chcę, bo przy mojej budowie to by bylo nienaturalne. Ale marze o tym, by moc bez skrepowania zalozyc sukienke czy koszulke na ramiaczkach; by latem nie zgniatac piersi stanikiem z wielka gąbką; by mieć dekolt; by móc załozyc ladny miekki stanik... I chcialabym tutaj sie u Was zadomowic i znalezc bratnie dusze, ktore dadza mi sile wytrwac do lutego. Ciagle nachodza mnie watpliwosci. Mąż nie chce, bym robila te operacje. Nie rozumie, dlaczego 'wywalam' pieniadze. Dlatego potrzebuje wsparcia od osob, ktore same przez to przechodza/przeszly. Nie boje sie samego zabiegu. Przeszlam 2 cesarki - przy mojej budowie moje olbrzymie dzieci za diabla nie daly rade wyjsc naturalnie. Wiem, co to ból - po cesarce jest koszmarnie. Ale lekarz mowi, ze bedzie GORZEJ....(?) I tego sie wlasnie balam, ale jak sobie poczytalam Wasze relacje, jestem zdumiona, ze ten bol tak dlugo nie trwa. I to daje mi sile. Ale sie rozwinelam na dzien dobry... Juz koncze, zeby nie zanudzac. Jeszcze raz - witajcie
Edytowane przez psorka Czas edycji: 2013-12-22 o 18:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

kopara mi opadła i mój chyba tez zdziwiony bo kto by sie przejmował jakas tam pacjentka ktora nie zdarzy na konsultacje ;pbyłam jej bardzo wdzieczna , jak weszłam pierwsze co dr tez wyszedł na korytarz z usmiechem zaprosil do gabinetu i zaczelismy debate 

Wysłałam maila do doktora, mam nadzieję, że szybko odpisze.

buziaki