Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska - cz.10 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-22, 16:51   #781
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Leine kupuje nowe i nie zastanawiam się nad tym czy będzie sprawne czy nie, bo z góry zakładam, że nowe oznacza = gotowe do użycia. Jeśli wiedzą, że tak wygląda sprawa z baterią to nie powinni dawać do zestawu, albo dać ale osobno zapakowane a nie w termometrze. Inna sprawa to właśnie rzeczy używane...
to po co kupujesz skoro Ci to lotto czy będzie sprawne czy nie?
Sama sobie zaprzeczasz...

Wiele rzeczy sprzedają z baterią- np. zegarki- widzisz, że rusza się wskazówka? Działa? Działa! To bierzesz.
Wystarczyło otworzyć paczkę, zobaczyć czy działa/ zobaczyć w czym tkwi problem i zgłosić to sprzedawcy. Pewnie by poszedł na to aby zwrócić pieniądze czy wymienić. On nie wie co jest w środku. Trudno sprawdzać każdy termometr skoro kupuje ich nie 2 czy 4 a setki...

Tak samo kupujesz pomarańcza a w środku jest zepsuty. To co pójdziesz do sprzedawcy i mu nawrzucasz???? Rzucisz mu w tym w twarz ze złości? Bo jest jeden farelny na 10 innych?
Co on siedzi w tych owocach czy co? Jaka jego wina.
Trochę szacunku do sprzedających...

Inna sytuacja- pleśń na jogurcie, serniku- idziesz wyzywać sprzedającego
Nie, bo bierze się paragon i idzie oddać, z tym problemu nie robią jak mi wiadomo.

Ja rozumiem klient nasz pan ale żeby nie napisać do niego i prosić o słowo wyjaśnienia a od razu pisać negatyw? Dla mnie trochę nie halo...

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-12-22 o 16:59
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 16:59   #782
vioris
Zakorzenienie

Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -

Hej kochane. Wpadłam po zakupach i nie wiem co jest grane. @ skończyła mi się 2 dni temu i ostatnie kilka dni to było już tylko małe plamienie. Te dwa dni już nic nie było. Przed chwilą poczułam ze coś poleciało i idę do wc a tam krew
i to czerwona żywa krew. Dość sporo że sobie kapalo do toalety
odkąd żyje nie miałam czegoś takiego i jestem szczerze mówiąc przestraszona tym miała tak któraś z Was? Możecie mnie jakoś uspokoić?
Serio się martwię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-22, 17:01   #783
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Hej kochane. Wpadłam po zakupach i nie wiem co jest grane. @ skończyła mi się 2 dni temu i ostatnie kilka dni to było już tylko małe plamienie. Te dwa dni już nic nie było. Przed chwilą poczułam ze coś poleciało i idę do wc a tam krew
odkąd żyje nie miałam czegoś takiego i jestem szczerze mówiąc przestraszona tym miała tak któraś z Was? Możecie mnie jakoś uspokoić?
Serio się martwię

o kurde nie mam pojęcia co to!!!
Jak nie leci dalej to jest ok. Ale skoro miałaś krwotok na początku @ to może i byłaś w ciąży a się nie przyjęło i samoistnie poroniłaś? Jakiś skrzep się zaszył i dopiero teraz wyszedł tylko takie coś mi przychodzi na myśl...
Stary 2013-12-22, 17:14   #784
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Jak nie leci dalej to jest ok. Ale skoro miałaś krwotok na początku @ to może i byłaś w ciąży a się nie przyjęło i samoistnie poroniłaś? Jakiś skrzep się zaszył i dopiero teraz wyszedł tylko takie coś mi przychodzi na myśl...
Leżę bo mi się słabo zrobiło. Nie wiem czy bardziej ze stresu czy czegoś innego. Naprawdę zaskoczenie to teraz dla mnie bo ja nawet ostatnie dni nie myślałam o czymkolwiek związanym z tymi sprawami, bo czasu zero i za dużo na głowie. Brzuch mnie boli teraz i leci dalej :ściana: podobne przemyślenia mam jak Ty... chociaż jeszcze jakieś gorsze scenariusze przychodzą mi do głowy

Stary 2013-12-22, 17:16   #785
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Też o tym samym pomyślałam... jeszcze do tego ta wysoka temperatura przez cały czas w 2giej fazie... tylko że negatywny test
Stary 2013-12-22, 17:28   #786
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Też o tym samym pomyślałam... jeszcze do tego ta wysoka temperatura przez cały czas w 2giej fazie... tylko że negatywny test
Test robiłam wcześnie i pomyślałam że mogło być poniżej 25 bhcg dlatego test nie wyszedł. Zresztą czasem blade wychodzą a beta jest dużo wyższa... ogólnie to mam stres i akurat na święta

Stary 2013-12-22, 17:39   #787
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Leżę bo mi się słabo zrobiło. Nie wiem czy bardziej ze stresu czy czegoś innego. Naprawdę zaskoczenie to teraz dla mnie bo ja nawet ostatnie dni nie myślałam o czymkolwiek związanym z tymi sprawami, bo czasu zero i za dużo na głowie. Brzuch mnie boli teraz i leci dalej :ściana: podobne przemyślenia mam jak Ty... chociaż jeszcze jakieś gorsze scenariusze przychodzą mi do głowy

Ja tam miałam i to kilka razy niby tylko plamienie a potem nagle znowu krew
Nie sądzę aby to było coś poważnego ale jak nie ustąpi to skontaktuj się z ginem
Stary 2013-12-22, 17:50   #788
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Ja tam miałam i to kilka razy niby tylko plamienie a potem nagle znowu krew
Nie sądzę aby to było coś poważnego ale jak nie ustąpi to skontaktuj się z ginem
No to ja też miałam kiedyś plamienie a potem krew ale nigdy tak jak teraz czyli plamienie 3 dni, koniec okresu jak zwykle po 7 dniach. Dwa dni nic a teraz takie krwawienie mocne i ból brzucha i znowu krzyża

Stary 2013-12-22, 17:51   #789
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
to po co kupujesz skoro Ci to lotto czy będzie sprawne czy nie?
Sama sobie zaprzeczasz...

Wiele rzeczy sprzedają z baterią- np. zegarki- widzisz, że rusza się wskazówka? Działa? Działa! To bierzesz.
Wystarczyło otworzyć paczkę, zobaczyć czy działa/ zobaczyć w czym tkwi problem i zgłosić to sprzedawcy. Pewnie by poszedł na to aby zwrócić pieniądze czy wymienić. On nie wie co jest w środku. Trudno sprawdzać każdy termometr skoro kupuje ich nie 2 czy 4 a setki...

Tak samo kupujesz pomarańcza a w środku jest zepsuty. To co pójdziesz do sprzedawcy i mu nawrzucasz???? Rzucisz mu w tym w twarz ze złości? Bo jest jeden farelny na 10 innych?
Co on siedzi w tych owocach czy co? Jaka jego wina.
Trochę szacunku do sprzedających...

Inna sytuacja- pleśń na jogurcie, serniku- idziesz wyzywać sprzedającego
Nie, bo bierze się paragon i idzie oddać, z tym problemu nie robią jak mi wiadomo.

Ja rozumiem klient nasz pan ale żeby nie napisać do niego i prosić o słowo wyjaśnienia a od razu pisać negatyw? Dla mnie trochę nie halo...
Zakładam, że jest sprawne więc się nie zastanawiam nad tym tylko kupuje i liczę na to, że działa. Tak samo ze spożywką, kupuje i ma być świeże, może jestem chamskim klientem, ale szanuje swój pieniądz a nie kupuje ponownie coś za co już raz zapłaciłam...

Cytat:
Serio się martwię

nie mam pojęcia kochana o co chodzi
Trzymaj się i nie martw na zapas, a w razie czego to może uda ci się jeszcze wcisnąć do jakiegoś gina przed świętami...

A mi kręgosłup siada... Ostatnie ciasto się piecze, dziś 4 jeszcze jutro jeden muszę skończyć

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 17:59   #790
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
No to ja też miałam kiedyś plamienie a potem krew ale nigdy tak jak teraz czyli plamienie 3 dni, koniec okresu jak zwykle po 7 dniach. Dwa dni nic a teraz takie krwawienie mocne i ból brzucha i znowu krzyża

no bóle krzyżowe dla mnie są zwiastunem porodu... krzyżowe najczęściej występują jak się będzie miało dziewczynkę. Może głupoty piszę, ale tak zazwyczaj bywa.
Może byłaś w ciąży, miałaś 'krwaienie z pochwy'- co nie jest ogólnie dobrym objawem a teraz dopiero ronisz? Ciekawe jaką miałaś tempkę rano... może jutro zmierz z ciekawości?

Ps. Kamel jak roniła też miała krzyżowe...

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Zakładam, że jest sprawne więc się nie zastanawiam nad tym tylko kupuje i liczę na to, że działa. Tak samo ze spożywką, kupuje i ma być świeże, może jestem chamskim klientem, ale szanuje swój pieniądz a nie kupuje ponownie coś za co już raz zapłaciłam...
no ale dlaczego do sprzedawcy od razu nie napisałaś? Nie podjęłaś żadnych działań? Na pewno byś się z nim dogadała a tak zaniżyłaś mu statystyki jak szło się dogadać. Jakby coś się sadził czy był niemiły to wtedy mogłaś podjąć działania a nie od razu w nerwach o to mi chodzi
A towar możesz zwrócić i jest to napisane na allegro czy na innych portalach jest dochodzenie itp itd.. i tak by Ci rację przyznali i byś wygrała (o ile termometra nie używałaś).
A mu nie byłoby na rękę spór niż oddanie Tobie te 15 czy 20 zł.

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-12-22 o 18:02
Stary 2013-12-22, 18:19   #791
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Test robiłam wcześnie i pomyślałam że mogło być poniżej 25 bhcg dlatego test nie wyszedł. Zresztą czasem blade wychodzą a beta jest dużo wyższa... ogólnie to mam stres i akurat na święta

Kurcze no niepokojące to, sama tez bym się martwiła...
spróbuj może jutro umówić się do gina jakoś awaryjnie jeśli byłaby taka możliwość jeszcze w grudniu. Szkoda jednak że nie mierzsz temp. Rozumiem że Cię to stresuje, ale może jednak warto wiedzieć co się dzieje i mierzyć choć kilka dni
i tak jak Leine napisała...te bóle krzyżowe...
Stary 2013-12-22, 18:35   #792
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem, nie znam się może poczytaj na necie tak czy siak ja bym się tym nie martwiła a jak się powtórzy to skonsultuj się z ginem

Poćwiczyłam sobie a teraz siesta
Stary 2013-12-22, 18:44   #793
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
kobito, zaraz mnie przegonisz!

Ja zaraz squaty robię, bo dziś powinnam robić

http://www.youtube.com/watch?v=5x1aJWEnJ9I ooo taak uwielbiam machające damskie tyłki
ja w ogóle kocham damskie zgrabne tyłeczki wprost ubóstwiam!!! tż się na mnie dziwnie patrzy bo mam panią na tapecie (poprzedni avek) i się dziwi, że on rozumie męski tyłek 'ale damski??" i mnie o coś podejrzewa

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-12-22 o 18:45
Stary 2013-12-22, 19:01   #794
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
kobito, zaraz mnie przegonisz!

Ja zaraz squaty robię, bo dziś powinnam robić

http://www.youtube.com/watch?v=5x1aJWEnJ9I ooo taak uwielbiam machające damskie tyłki
ja w ogóle kocham damskie zgrabne tyłeczki wprost ubóstwiam!!! tż się na mnie dziwnie patrzy bo mam panią na tapecie (poprzedni avek) i się dziwi, że on rozumie męski tyłek 'ale damski??" i mnie o coś podejrzewa
Sorry
Na początku nie mogłam często ćwiczyć bo operacja potem okres... ale teraz już będę się bardziej mobilizować, żeby były tego efekty
Poza tym polubiłam te ćwiczenia mimo, że się nieźle pocę tak czy siak sprawiają mi przyjemność
Przecież damskie tyłeczki są spoko ja też lubię i wole damskie niż męskie
Stary 2013-12-22, 19:05   #795
Leine
Zakorzenienie

Godi no to jest nas dwie

idę poćwiczyć bo dziś coś cienko przędę muszę sobie znaleźć nowe filmiki bo Ewka i Mel mnie znudziły
Chyba coś tańczącego np. Tiffany
Mam ochotę na taniec, trzymajcie mnie abym dziś nie wykonała tańca hula przy tżcie
Stary 2013-12-22, 19:09   #796
missbennet
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam sposób Debry

Tak Trzeba ściągnąć przeglądarkę do hakowania To jest taka przeglądarka, która przy każdej sesji zmienia ip. Nie da się wtedy namierzyć, jest to dość popularna przeglądarka i pomocna, bo nasze ip jest zapisane wszędzie w każdej wiadomości, na każdej stronie na jaką się wchodzi itp. Jest to dużo bardziej bezpieczniejsze
Ta przeglądarka to Tor.
Ja ściągnęłam ją z tej strony: http://www.dobreprogramy.pl/Tor-Brow...ows,34312.html
Po prawej stronie są linki bezpośrednie trzeba wybrać swój system (win/mac/linux) i zapisać na komputerze. Szybko się instaluje. Pokazuje się folder i tam klikasz na cebulkę. Przeglądarka w małym okienku szuka połączenia, a jak znajdzie to wyskakuje takie zwykłe jak w chrom/exporer czy czymkolwiek innym.

Ja używa normalnie chrom'a i tam otwieram wykres. Jak kliknę na zaproś znajomą wyskakuje okienko z zaproszeniem, klikam w ten link i mój wykres otwiera się z tego linku. Kopiuję wtedy link z okienka przeglądarki i wklejam do tej przeglądarki cebulki
Wchodzę na stronę: http://www.yopmail.com/pl/ też w przeglądarce cebulce, klikam 'utwórz losowy adres email', kopiuję swój nowy adres i loguję na niego nową użytkowniczkę ovu w przeglądarce cebulce ze skopiowanego linku zapraszającego.
Teraz nie wiem czy to też potrzebne, ale tak robiłam: wpisywałam nowej użytkowniczce te podstawowe dane, które wyskakują po zalogowaniu. Później się wylogowuję. Sprawdzam swoją nową pocztę i uaktywniam konto z linku, który przyszedł ... Całość powtarzamy 10x
próbowałam, ale kurcze chyba nie mogę zapraszać nowych osób w momencie kiedy mam ostatni dzień abonamentu premium? albo ślepa jestem, bo nigdzie nie widzę opcji zapraszania...
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 19:15   #797
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
próbowałam, ale kurcze chyba nie mogę zapraszać nowych osób w momencie kiedy mam ostatni dzień abonamentu premium? albo ślepa jestem, bo nigdzie nie widzę opcji zapraszania...

Ja mam premium i mogę zapraszać, da się
wchodzisz w ustawienia, potem w zakładkę PUNKTY, i tam w tabeleczce masz link "zaproś znajomą"
Stary 2013-12-22, 19:30   #798
missbennet
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam premium i mogę zapraszać, da się
wchodzisz w ustawienia, potem w zakładkę PUNKTY, i tam w tabeleczce masz link "zaproś znajomą"
faktycznie
pędzę

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

a czy punkty naliczają się od razu?

dobra, działa

Edytowane przez missbennet
Czas edycji: 2013-12-22 o 19:35
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 19:44   #799
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Godi no to jest nas dwie

idę poćwiczyć bo dziś coś cienko przędę muszę sobie znaleźć nowe filmiki bo Ewka i Mel mnie znudziły
Chyba coś tańczącego np. Tiffany
Mam ochotę na taniec, trzymajcie mnie abym dziś nie wykonała tańca hula przy tżcie
Ja nie eksperymentuje, pozostaje przy ewce może po jakimś czasie zmienię na coś innego, trudniejszego ale na razie będę wiernie ćwiczyć skalpel

Tż na pewno nie będzie miał nic przeciwko tańcowi hula
Stary 2013-12-22, 19:59   #800
manieczka1
Zakorzenienie

Hej! ja wracam właśnimd od koleżanki. Miała do mnie przyjechać z córcią, ale ta jej się rozchorowała i ja pojechałam do nich

Jagatka! Ja już mój termometr mam kilka miesięcy, ale bateria nie padła jeszcze. A w zapasie nie mam

Vioris! Pomygślałam o tym co Leine i Jagatka. Ale to tylko domysły. Tak naprawdę to nie wiem czemu krwawiłaś. Nigdy tak nie miałam

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Leine! Nowy tyłeczek

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 20:19   #801
Leine
Zakorzenienie

Poćwiczyłam przy Tiffany pierwszy raz (kiedyś robiłam jej wycisk na boczki) i chyba dają radę ćwiczonka bo spocona i śmierdząca do Was piszę

Cytat:
Ja nie eksperymentuje, pozostaje przy ewce może po jakimś czasie zmienię na coś innego, trudniejszego ale na razie będę wiernie ćwiczyć skalpel

Tż na pewno nie będzie miał nic przeciwko tańcowi hula
Pamiętaj, że mięśnie się przyzwyczajają do 'tego samego' wysiłku i nas nic zdadzą Ci się ćwiczenia tylko ze skalpelem Warto na przemian ćwiczyć z czyms innym- ja polecam Mel B. lekkie i przyjemne i dają o sobie znać już na drugi dzień

Manieczka a noo zmieniam te tyłki jak rękawiczki nie mogę się zdecydować, który lepszy
Stary 2013-12-22, 20:45   #802
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
nie mam pojęcia kochana o co chodzi
Trzymaj się i nie martw na zapas, a w razie czego to może uda ci się jeszcze wcisnąć do jakiegoś gina przed świętami...

Staram się nie martwić. Jutro jedziemy do laboratorium to przy okazji wejdę do gina i się zapytam czy mnie przyjmie. Może się jakoś uda.

Cytat:
no bóle krzyżowe dla mnie są zwiastunem porodu... krzyżowe najczęściej występują jak się będzie miało dziewczynkę. Może głupoty piszę, ale tak zazwyczaj bywa.
Może byłaś w ciąży, miałaś 'krwaienie z pochwy'- co nie jest ogólnie dobrym objawem a teraz dopiero ronisz? Ciekawe jaką miałaś tempkę rano... może jutro zmierz z ciekawości?
[COLOR=Wheat]
Ps. Kamel jak roniła też miała krzyżowe...

Boli mnie tak samo jak w tym dniu co miałam taki krwotok. Też mnie bolał brzuch i krzyże. Wiem ze tempka wieczorem jest bez sensu niby ale zmierzyłam z ciekawości i mam 37.07 czyli taką jak mam w drugiej fazie cyklu wieczorem a nie zaraz po @. Zmierzę jutro rano żeby się upewnić czy jest tak nisko jak zawsze w tym czasie. Te bóle w krzyżu mnie też martwią, nigdy mnie to nie bolało. Za dużo niewiadomych w tym cyklu i dziwnych rzeczy... a ja zupełnie się przez te kilka dni wyłączyłam i nawet jestem w szoku bo zapomniałam o tym wszystkim o czym chciałam zapomnieć. No i samo się przypomniało

Cytat:
Kurcze no niepokojące to, sama tez bym się martwiła...
spróbuj może jutro umówić się do gina jakoś awaryjnie jeśli byłaby taka możliwość jeszcze w grudniu. Szkoda jednak że nie mierzsz temp. Rozumiem że Cię to stresuje, ale może jednak warto wiedzieć co się dzieje i mierzyć choć kilka dni
i tak jak Leine napisała...te bóle krzyżowe...
Zmierzę jutro. Porównam z ostatnimi cyklami. Zobaczymy. Postaram się też dostać do giną. No wyjścia nie mam chyba

Cytat:
Nie wiem, nie znam się może poczytaj na necie tak czy siak ja bym się tym nie martwiła a jak się powtórzy to skonsultuj się z ginem

Nic nie czytam już nic. Dowiedziałam się ze mogę mieć raka, polip, miesniaka i inne badziewie.... te czytanie tylko pogarsza.

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Vioris! Pomygślałam o tym co Leine i Jagatka. Ale to tylko domysły. Tak naprawdę to nie wiem czemu krwawiłaś. Nigdy tak nie miałam.
Wiem ze domysły. Ja też mam takie myśli i moja mama podobnie myśli. Ale chyba dobrze ze to nie było potwierdzone jeśli tak było. Chyba tak lepiej że nie mam pewności...

Stary 2013-12-22, 20:51   #803
Karoloo
<3 <3 <3

wrocilam z ip okazalo sie ze mam zlamana kosc srodstopia :-( gispu nie mam bo sie na takie zlamania nie daje i musze chodzić onkulach przez ok 4 tyg a 7.01 mam trening

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 21:00   #804
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Staram się nie martwić. Jutro jedziemy do laboratorium to przy okazji wejdę do gina i się zapytam czy mnie przyjmie. Może się jakoś uda.

Boli mnie tak samo jak w tym dniu co miałam taki krwotok. Też mnie bolał brzuch i krzyże. Wiem ze tempka wieczorem jest bez sensu niby ale zmierzyłam z ciekawości i mam 37.07 czyli taką jak mam w drugiej fazie cyklu wieczorem a nie zaraz po @. Zmierzę jutro rano żeby się upewnić czy jest tak nisko jak zawsze w tym czasie. Te bóle w krzyżu mnie też martwią, nigdy mnie to nie bolało. Za dużo niewiadomych w tym cyklu i dziwnych rzeczy... a ja zupełnie się przez te kilka dni wyłączyłam i nawet jestem w szoku bo zapomniałam o tym wszystkim o czym chciałam zapomnieć. No i samo się przypomniało

Zmierzę jutro. Porównam z ostatnimi cyklami. Zobaczymy. Postaram się też dostać do giną. No wyjścia nie mam chyba

Nic nie czytam już nic. Dowiedziałam się ze mogę mieć raka, polip, miesniaka i inne badziewie.... te czytanie tylko pogarsza.

Wiem ze domysły. Ja też mam takie myśli i moja mama podobnie myśli. Ale chyba dobrze ze to nie było potwierdzone jeśli tak było. Chyba tak lepiej że nie mam pewności...

Ciekawe czy/i po jakim czasie, lekarz może stwierdzic czy mogła to być ciąża a mocno Cię boli, brałaś coś czy da się wytrzymać?
Stary 2013-12-22, 21:11   #805
manieczka1
Zakorzenienie

Leine! Mi tam każdy Twój tyłeczek się podobał

Vioris! Różnie mogło być...lepiej nieraz nie wiedzieć co jest przyczyną pewnych dolegliwości, objawów...nie martw się

Karoloo! Bidulo! A gdzie Ty ją złamałaś? Może na treningu? Najgorsze, że teraz będziesz musiała odpuścić...

23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 21:14   #806
kotka34
Zadomowienie

hej babolki jak przygotowania do swiat
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 21:23   #807
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:

Vioris! Różnie mogło być...lepiej nieraz nie wiedzieć co jest przyczyną pewnych dolegliwości, objawów...nie martw się

Karoloo! Bidulo! A gdzie Ty ją złamałaś? Może na treningu? Najgorsze, że teraz będziesz musiała odpuścić...

No wlasnie najlepsze jest to ze na treningu nic takiego sie nie stalo i nie mam pojecia kiedy i jak zlamalam

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-22, 22:58   #808
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe czy/i po jakim czasie, lekarz może stwierdzic czy mogła to być ciąża a mocno Cię boli, brałaś coś czy da się wytrzymać?
Też się zastanawiałam. Brałam przeciwbólowe bo nie daje rady
I tak dalej boli. Taki ucisk na krzyże

Cytat:

Wiem, chyba też wolę nie wiedzieć na 100% nic...

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-12-23, 00:33   #809
cowie
Zakorzenienie

Vioris jeżeli to była ciąża i chcesz wiedzieć to spróbuj jutro test zrobić. Beta nie spada bardzo szybko. Ewentualnie zrobić test z krwi. Bo po czasie raczej żaden lekarz nie stwierdzi czy byłaś w ciąży.
A jaka jest krew? Gęsta czy wodnista?
Ja po tym właściwym poronieniu miałam takie napady, że wylatywała ze mnie wodnista krew.

Kurde nie mogę spać. Jakaś podekscytowana jestem temperaturę teraz mam prawie 37,5 i zaraz się ugotuję. Dziś ze 3 razy byłam bliska omdlenia. Ale żadnych objawów przeziębieniowych. I jakąś głupią nadzieję mam

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 00:47   #810
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Vioris jeżeli to była ciąża i chcesz wiedzieć to spróbuj jutro test zrobić. Beta nie spada bardzo szybko. Ewentualnie zrobić test z krwi. Bo po czasie raczej żaden lekarz nie stwierdzi czy byłaś w ciąży.
A jaka jest krew? Gęsta czy wodnista?
Ja po tym właściwym poronieniu miałam takie napady, że wylatywała ze mnie wodnista krew.

Kurde nie mogę spać. Jakaś podekscytowana jestem temperaturę teraz mam prawie 37,5 i zaraz się ugotuję. Dziś ze 3 razy byłam bliska omdlenia. Ale żadnych objawów przeziębieniowych. I jakąś głupią nadzieję mam
Krew sama woda. Czerwona, raczej jasna. Jak wtedy miałam ten krwotok to miałam skrzepy i bardziej gęsta ta krew była. Teraz są momenty ze nie leci a za chwilę wylatuje ciurkiem jak woda właśnie nie pocieszyło mnie to co napisałaś zmierzę rano tempke i zobaczę co pokaże. Nie wiem czy chcę robić test. Jak wyjdzie pozytyw to tylko się bardziej zestresuje na święta... z drugiej strony wolałabym wiedzieć żeby może jakieś badania zrobić. Nie wiem.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości